Twiskeweg 8
1511BZ
OOSTZAAN
tel. 075-6841668

Kozakken Boys sluit een perfecte week af. Na dinsdag ASWH opzij te zetten in het bekertoernooi en vrijdags Vitesse  te loten was zaterdag degradatiekandidaat OFC dat het met een 2-4 overwinning voor de Werkendammers moest ontgelden.

Kozakken Boys begonnen de wedstrijd zonder de geblesseerde Stout en Van Zundert. Hutten en Lommers vervingen de twee afwezigen.

OFC pakte de eerste minuten meteen het initiatief, maar het was Lommers die Kozakken Boys al snel op voorsprong zette. Ook na het doelpunt was het OFC dat een aantal keer dichtbij de gelijkmaker was, maar Kozakken Biys dat toesloeg. Een schitterende pass van Hutten werd benut door Giovianni Buttner, die de score voor de ploeg van Scott Calderwood verdubbelde en het veld enkele minuten later moest verlaten.

De tweede helft had Kozakken Boys veel meer controle over de wedstrijd dan de eerste helft. Met doelpunten van Vermeulen en opnieuw Lommers leek een riante overwinning in de maak, maar in de slotfase liet OFC nog twee keer van zich gelden. De wedstrijd eindigde in een 2-4 overwinning.

Zo staat Kozakken Boys na 7 wedstrijden op de 9e plaats en kan het in de aankomende wedstrijden aansluiting zoeken met de subtop van de Tweede Divisie.