GORINCHEM
tel. 0183-624375

MO11-1 trein raakt op stoom!

Vandaag stond een uitwedstrijd op het programma voor onze girls tegen SVW.
Helaas weer een aantal quarantaine gevallen Joost, Robine en Rianna konden hierdoor niet aanwezig zijn. Esmee van de 11-2 zou meedoen, maar raakte geblesseerd in het 3 kwart bij haar eigen team. Ze kon bij ons daardoor niet meedoen, jammer voor ons en zeker voor haarzelf, sterkte met je herstel Esmee! Gelukkig konden we Jasmijn nog strikken voor ons team, die na haar wedstrijd net voor onze aftrap met haar vader in Gorinchem arriveerde.

We gingen zoals gewoonlijk aanvallend van start, druk naar voren! Wat al snel resulteerde in een mooie aanval met Naomi als eindstation 0-1. Er werd lekker gecombineerd en met vlagen prachtig combinatie spel gespeeld. Wie anders dan onze Maud maakte met een bekeken schot laag in de hoek de 0-2! Onze meiden gingen wat vrijer voetballen en roken kansen naar meer goals. Onze Suze was de gelukkige voor de 0-3, dribbelde naar de drukte en schoot prachtig dwars tussen iedereen door. Het tweede kwart wilden we nog meer druk naar voren zetten, we waren heer en meester vandaag in Bliekenstad. Uit een kluts na goed doorzetten van Maud kreeg de keepster de bal niet helemaal onder controle waarbij Lize nog net het laatste zetje kon geven 0-4. Net voor de thee kreeg Lize de bal prachtig voor haar voeten en hem keurig laag in het doel schoot 0-5. Na de rust stond Naomi op het doel en Yara op de rechterflank. We zaten met de onze hoofdjes nog in de wolken voor we het wisten scoorde SVW 1-5. Gelijk waren we wakker, keurig opgepakt meiden! Yara kreeg het op haar heupen, na een knappe solo schoot ze de 1-6 binnen. Wederom was Maud weer lekker op dreef vandaag en scoorde keurig de 1-7. Het 3e kwart ging Lynn op doel, als leiding heel fijn dat het zo kan. We proberen het iedereen naar de zin te maken. Zo'n keepers invulling vandaag geeft aan dat het team goed in elkaar zit onderling. Lynn, Naomi bedankt voor het keepen vandaag en Yara natuurlijk! Maar goed, Suze eind 3e kwart uitgevallen met een zere knie...paar minuten in het 4e kwart kwam ze er weer in en hoe! Onvermoeibaar als ze is nam ze de bal mee richting het doel ,faalde weer niet en schoot haar 2e van vandaag binnen 1-8. Het is je gegund Suze! Zo zie je maar dat hard werken altijd wel een keer beloond wordt! De wedstrijd was inmiddels al gespeeld, Pauline is nog in de spits gepositioneerd helaas voor haar kwam het steeds net niet tot een goal. Het is een kwestie van tijd meid dat ook voor jou de bal goed gaat vallen, we voelen het aan ons water. We liepen nog uit naar 1-12 door prachtige goals en aanvallen Maud 3 keer en Naomi nog een keer. Achterin hebben Jasmijn ,Lynn en Mirthe de boel keurig dicht gehouden. Lynn zoals we ze kennen 'Niemand komt langs mij!', Mirthe lekker dienend op haar eigen stekkie langs de lijn af en toe lekker kletsen met de leiding tijdens de wedstrijd, Jasmijn weer zeer verdienstelijk gevoetbald 'niet opgeven altijd doorgaan'.

Volgende week komt Stedoco op bezoek en zullen we weer vol aan de bak moeten.
Hopelijk sluiten deze week Robine en Rianna weer aan. Tot die tijd mogen we genieten van deze teamprestatie.