JO11-2 goed uit de startblokken na de winterstop.

50'

4e klasse (3e fase) 25

29 januari 2022 10:00

P.G.C. Cornet

Zaterdag 30 januari mochten er weer wedstrijden gevoetbald worden! Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen de JO11-3 van VVAC op het programma. Vol goede moed zaten alle spelers al in de kleedkamer te wachten voordat de kledingtas arriveerde. Na het omkleden en de wedstrijd bespreking was het buiten nog even wachten totdat de meiden van MO11-1 klaar waren met hun wedstrijd. Na een goede warming-up onder begeleiding van Jordi mochten ze eindelijk beginnen. Helaas moesten we enkele spelers missen, maar gelukkig konden we een beroep doen op Naomi van den Heuvel en ons nieuwe lid Christian van Oost. Naomi is een oude vertrouwde omdat ze vorig jaar nog deel uitmaakte van dit team. Christian is na een jaartje er tussen uit te zijn geweest gelukkig weer terug. Na het eerste fluitsignaal trok het team in de aanval en na vijf minuten was het ook meteen raak. Milan van Bemmel kon op aangeven van Fynn Versteeg de bal makkelijk binnentikken. Met vele combinaties en voortreffelijk samenspel kon helaas het doelsaldo niet worden verhoogd.

Na de rust kwam VVAC  beter in hun spel. Ook was de concentratie bij de JO11-2 wat minder, maar de gretigheid was er nog steeds. In de 35e minuut leverde dat een tegendoelpunt op. Na 50 minuten was het Davey Verlee die de bal kon binnentikken. VVAC gaf niet op, maar konden ook mede dankzij de voortreffelijke reddingen van onze keeper Jens Quartel, het doel niet meer vinden.

Jens, Sil, Justin, Abdulaziz, Fynn, Lucas, Christian, Milan, Davy en Naomi bedankt voor deze mooie en spannende wedstrijd.
Luuk, Thijmen en Casper wij verheugen ons erop dat jullie er volgende week weer bij zijn.

Graag tot ziens bij één van onze wedstrijden.