1e competitiewedstrijd voor de MO11-1

BZC'14 MO11-1

7 - 1

Kozakken Boys MO11-1

Competitie

2e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 05

Datum

18 september 2021 11:00

Scheidsrechter

N. Ferket

Accommodatie

Sportpark De Meidijk
Meidijk 2 A
5305VJ
ZUILICHEM
tel. 0418-671415

1e competitiewedstrijd voor de MO11-1
Dit seizoen hebben we weer een MO11-1. Veel meiden hebben zich aangemeld als lid en aangevuld met 5 meiden die lid waren is dit team gevormd. Voor de vakantie hadden we al een paar weken getraind en na de zomervakantie zijn we verder gegaan. Joost en Aart zijn de trainers. Een mooie uitdaging om van deze meiden een team te maken. Dat we goed op weg zijn is vooral te zien in de wedstrijden. Elke week gaat het beter. De meiden zijn super gemotiveerd.
We hebben al een paar oefenwedstrijden achter de rug waarvan er een paar met flinke cijfers verloren werden, maar wat deze groep ze leuk maakt is dat ze blijven gaan en veel plezier hebben.
Afgelopen zaterdag begon het dus echt tegen BZC in Zuilichem. Compleet met 12 meiden en veel supporters gingen we op weg. Dat het een moeilijke pot zou worden zagen we al snel want de meiden van BZC waren toch wel een kopje groter, maar dat wij kunnen vechten voor elke meter bleek al snel. De mouwen werden opgestroopt en we gaven goed strijd. Ondanks dit gingen we met een 1-5 achterstand de kleedkamer in. Ook de tweede helft lieten we viel strijd zien als echt Kozakken gingen ze over het veld. Daardoor kon de tegenstander maar 2 keer scoren en was de eindstand 1-7.
Als de meiden zo door gaan, gaan we nog veel leuke wedstrijden met ze beleven en de eerste overwinning zit er aan te komen.
Dus Lynn, Mirthe, Pauline, Rianna, Maud, Naomi, Yara, Frederique, Robine, Sophie, Suze en Lize ga zo door. We hebben genoten van jullie vechtlust.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!