Westdijk 12
3752AE
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
tel. 033-2992140

Een gehavend Kozakken Boys trad aan in en tegen Spakenburg. Aan de blauwe kant van de Westmaat werd de wedstrijd rondom de rust beslist. De Werkendammers waren niet in staat de zo broodnodige punten mee naar Werkendam te nemen,

Kozakken Boys verloor na 20 minuten al Gwaeron Stout die zich noodgedwongen moest laten wisselen door een blessure. Verder kon de eerste helft omschreven worden als een gelijkopgaande strijd met de grootste kans voor Spakenburg. Uiteindelijk was het aan het einde van de eerste helft Ravelino Junte (volgend seizoen uitkomend voor Kozakken Boys) die Spakenburg op een 1-0 voorsprong zette. Tien minuten na rust kopte topscorer Floris van der Linden de 2-0 achter Mike van den Meulenhof.

Na de verdubbeling van de score leek het grootste verzet van de Werkendammers al ten einde. Toen de 3-0 ook van het hoofd van Van der Linden kwam was de strijd definitief gestreden. Johnny Lommers bepaalde de eindstand op 3-1.