Kozakken Boys ziet overwinning uit de vingers glippen

Kozakken Boys 1

1 - 1

GVVV

25'
Achraf Nejmi
31'
Mart de Jong
Lars Hutten (schot)
36'
46'
Achraf Nejmi
Mats Grotenbreg
58'
Joshua Patrick
79'
Jonathan Richard
Lars ten Teije
86'
Hicham Haouat
Kai Huisman
90'
Jordi Bitter (schot)
93'
Danny de Leeuw
Steven Theunissen

Competitie

2e divisie Jack's League

Datum

28 augustus 2021 15:00

Scheidsrechter

R.J.T. Vereijken

Accommodatie

Sportpark De Zwaaier
Lange Wiep 1
4251XZ
WERKENDAM
tel. 0183-501770

Vorige week kwam Kozakken Boys nog goed weg in de laatste minuten tegen Quick Boys en werd de overwinning over de streep getrokken in de laatste minuten. In eigen huis tegen GVVV ging het in de laatste minuut toch fout en liep de ploeg van Rick Adjei in de tweede wedstrijd van het seizoen tegen averij op.

Terwijl in de eerste helft de Werkendammers duidelijk aan GVVV lieten merken dat er niets te halen was in Werkendam. De thuisploeg speelde uitstekend en werd regelmatig gevaarlijk via dribbels van Fagrach ook was Hutten ik een dichtbij een doelpunt. Uiteindelijk werd het Werkendams overwicht tien minuten voor de rust toch beloond. Een schot van Hutten werd getoucheerd door een Veenendaals been en eindige achter de doelman.

De tweede helft werd GVVV sterker en Kozakken Boys werd steeds zwakker. Het kwam niet meer in het spel van de eerste helft en wist weinig kansen te creëren. Ricardo Kieboom hield net als vorige week de voorsprong lang overeind, aan de overkant van het veld was de grootste kans nog voor Lommers, maar zijn schot werd geblokt.

Zoals het Werkendams overwicht in de eerste helft werd beloond, zo werd in de tweede helft het Veenendaals overwicht beloond. Bitter schoot met z’n linker de bal snoeihard achter Kieboom. Kozakken Boys mocht nog in z’n handen knijpen dat het niet tegen nog meer averij aanliep, uit de scrimmage wist Stout nog de bal van de lijn te halen.

Het gelijkspel was teleurstellend, zeker vanwege die goede eerste helft. Volgende week kunnen de Werkendammers zich herstellen in een uitduel tegen ASWH.  Aanvang 15:00 uur.

KB Media/Niels Pruissen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!