Reeweg 75 B
3342AA
HENDRIK-IDO-AMBACHT
tel. 078-6813552 (Hoofdkantine di-vr-zo)

Kozakken Boys is ook na afgelopen zaterdag nog steeds ongeslagen in de Jacks League, maar won tegelijkertijd voor de tweede keer op rij niet. Het werd opnieuw 1-1.

Waar Kozakken Boys vorige week tegen GVVV een sterke eerste helft speelde begon het ditmaal heel zwak. Het enige gevaar kwam van Marijnissen na twee minuten. Verder maakte ASWH de dienst uit. Na een kwartier werd het overwicht van ASWH beloond en was de achterstand een feit. Kansen voor de thuisploeg stapelde zich op. De Werkendammers mochten uiteindelijk in hun handen knijpen dat ze slechts met een 1-0 achterstand de kleedkamer opzochten na  45 minuten.

De tweede helft kwam een veel beter Kozakken Boys voor de dag. Het eenrichtingsverkeer richting het vijandelijke doel werd vanaf de aftrap ingezet. Uiteindelijk was het in de 71ste minuut raak. Aanwinst Yordi Teijsse scoorde zijn eerste doelpunt voor Kozakken Boys. De ploeg van Rick Adjei ging nog op zoek naar de winnende treffer, maar die bleef uit.

Volgende week speelt Kozakken Boys weer op het eigen sportpark tegen Spakenburg. Aanvang 15:00 uur.