Nieuwe Kozakken Stoep 1
4251PN
WERKENDAM
tel. 0183-501770

Kozakken Boys lijkt steeds meer af te stevenen op een degradatiestrijd die beslist wordt in de nacompetitie. Na het doelpuntrijke verlies tegen het beloften elftal van FC Volendam is het gat met TEC opgelopen tot negen punten. Dat lijkt vooralsnog een onoverbrugbaar gat en is het zaak om in de resterende wedstrijden GVVV en ASWH onder zich te houden.

De wedstrijd tegen jong Volendam begon goed. Beide ploegen kregen kansen over en weer, maar uiteindelijk mochten de Werkendammers van geluk spreken dat de wedstrijd na ruim een half uur spelen niet al gespeeld was. Met een 0-2 achterstand een strafschop tegen na een ongelukkige handsbal leek de wedstrijd al voor rust in het slot te kunnen worden gegooid. Echter, Zeefuik ging zeer onzorgvuldig met het buitenkansje om waardoor de 0-2 tussenstand op het scorebord bleef staan en de thuisploeg nog in de wedstrijd bleef. Kozakken Boys kwam zelfs voor rust al sterk terug. Spits Johnny Lommers trok de stand in enkele minuten gelijk tot 2-2.

Na rust kregen de Werkendammers steeds meer grip op de wedstrijd en hing een voorsprong in de lucht, maar Lommers kon het publiek niet voor een derde keer laten juichen. Tot grote teleurstelling waren het juist de Volendammers die in het laatste kwartier wel konden juichen en op een 2-3 voorsprong kwamen. De hoop keerde vijf minuten voor tijd terug in de Werkendamse harten met de gelijkmaker van Keukens, maar na de 3-4 die direct volgde was het geloof van alles en iedereen weg en viel de vijfde tegentreffer ook nog voor het laatste fluitsignaal.