De Boelelaan 50
1082LR
AMSTERDAM
tel. 020-6445575

Na de overwinning van vorige week in de thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg heeft Kozakken Boys de lijn niet door kunnen trekken naar de wedstrijd tegen AFC. De wedstrijd in Amsterdam ging met 4-1 verloren. Ignacio (2x), de Mooij en Claver tekende voor de Amsterderdamse doelpunten. Aan de kant van de Werkendammers was Ramsteijn trefzeker.

Geen van beide ploegen had echt een duidelijk overwicht. Echter, de grootste kansen waren de gehele wedstrijd voor AFC. Ignacio liet voor de zoveelste keer zien dat hij duidelijk een neusje voor de goal heeft. Tot twee keer toe verschalkt hij de Werkendamse sluitpost door twee keer op juiste moment op de juiste plaats te zijn.

In de tweede helft leek Kozakken Boys even terug in de wedstrijd te komen met eerst een bal die voorlangs vloog en daarna het doelpunt van Ramsteijn op aangeven van Marijnissen. Na het doelpunt kon de druk niet worden aangehouden want de Amsterdamse ploeg verdubbelde al drie minuten na de aansluitingstreffer de voorsprong. Daarmee leek het verzet gebroken. Een ongelukkig van richting veranderd schot deed de uitslag nog iets pijnlijker doen lijken en was uiteindelijk het slotstuk van een teleurstellende middag.

Volgende week speelt Kozakken Boys tegen Katwijk. De koploper steekt in uitstekende vorm en versloeg afgelopen weekend Jong Sparta Rotterdam zelfs met 5-0. De wedstrijd begint in Werkendam op 15:00 uur.