93'

2e divisie Jack's League

25 september 2021 15:00

T. Hardeman

De supporters hebben er even op moeten wachten, maar de eerste thuiszege van Kozakken Boys is een feit. Na de gelijke spelen tegen respectievelijk GVVV en Spakenburg kon er nu na negentig minuten gejuicht worden en bleven de drie punten in Werkendam. HHC Hardenberg werd met 2-0 verslagen.

Kozakken Boys speelde een goede wedstrijd. Werd gevaarlijk via afstandsschoten van Gwaeron Stout en kwam uiteindelijk op verdiend voorsprong door een doelpunt van Thomas Marijnissen. HHC kwam niet echt tot kansen. De grootste kans werd afgevlagd voor buitenspel.

In de tweede helft werd het publiek in Werkendam getrakteerd op een kansenregen aan de kant van de Werkendammers. Marijnissen bracht zichzelf en teamgenoten meermaals in scoringspositie, maar het vizier stond helaas niet op scherp. In de slotminuten werd uiteindelijk toch de score verdubbeld. Johnny Lommers werd weggestoken en liep samen met Stout op het vijandelijke doel af. De twee speelde het goed uit waardoor Lommers voor de derde wedstrijd op rij op het scorebord verscheen.

Door de overwinning slaat de ploeg van Rick Adjei een klein gaatje met de onderste regionen van de Jack’s League en vestigt het zich in de middenmoot. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen AFC op het programma.  Aanvang 14:30u.