Spektakelstuk op de Zwaaier eindigt in remise

Kozakken Boys 1

3 - 3

Spakenburg

19'
Koos Werkman
Yannick Zeeman
45'
Frank Schilder (kopbal)
50'
Vince Gino Dekker (afstandschot)
56'
Vince Gino Dekker
Yordi Teijsse (kopbal)
57'
60'
Robin Eindhoven
71'
Robin Eindhoven
Youri Koelewijn
73'
Tim Brinkman
75'
Floris van der Linden
86'
86'
Vince Gino Dekker
Ravelino Junte
97'
Floris van der Linden (kopbal)

Competitie

2e divisie Jack's League

Datum

11 september 2021 15:00

Scheidsrechter

D. Schaper

Accommodatie

Sportpark De Zwaaier
Lange Wiep 1
4251XZ
WERKENDAM
tel. 0183-501770

Wie zaterdagmiddag besloot om naar Sportpark de Zwaaier te gaan heeft een wervelende voetbalmiddag meegemaakt. Alle ingrediënten voor de amateurkraker Kozakken Boys – Spakenburg waren aanwezig. Doelpunten, fanatieke aanhang, opstootje en een knotsgek einde. Het resulteerde uiteindelijk in een spektakelstuk dat eindigde in een 3-3 gelijkspel.

Kozakken Boys begon het duel sterk, werd vooral gevaarlijk via Marijnissen en hield het doel schoon door opnieuw uitstekend keeperswerk van Ricardo Kieboom. Verder was de eerste helft een saaie pot in vergelijking met de tweede. Vlak voor rust kwam Spakenburg wel nog op voorsprong door een kopbal van Schilder uit een hoekschop.

Vlak na rust kreeg Kozakken Boys een flinke tik. Gino Dekker van Spakenburg kreeg veel te veel ruimte op het middenveld en krulde de bal schitterend in de verre hoek. Daarna moest Kozakken Boys reageren om nog iets van de wedstrijd te maken. De aansluitingstreffer van Yordi Teijsse volgde snel waardoor het publiek in Werkendam ook weer opleefde.

Kozakken Boys ontsnapte een aantal keer aan een 3-1 achterstand, maar bleef overeind.  In het slot barste er een feest uit. Kozakken Boys kwam drie minuten voor tijd op gelijke hoogte en kwam in de diepe blessuretijd zelfs nog op een 3-2 voorsprong. Beide door doelpunten van Thomas Marijnissen. Echter, de feestvreugde was van korte duur. Met de allerlaatste bal naar voren was het toch Spakenburg die nog met een punt naar huis ging.

KB Media/Niels Pruissen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!