Kozakken Boys verliest op Het Kasteel

Jong Sparta Rotterdam

3 - 1

Kozakken Boys 1

Marouane Afaker (schot)
19'
Jafar Bynoe
61'
Achraf Madi
63'
Delano Vianello
Marouane Afaker (schot)
68'
Patrick Brouwer
69'
Joshua Adney
Marouane Afaker
69'
Marcus Scholten
78'
Marcus Scholten (lob)
79'
Mohammed Tahiri
88'
Peppijn Doesburg
Josua Adney
90'

Competitie

2e divisie Jack's League

Datum

18 september 2021 15:30

Scheidsrechter

J. te Kloeze

Accommodatie

Sparta Stadion
Spartapark-Noord 1
3027VW
ROTTERDAM
tel. 010-8909220

Aan de weergoden lag het niet in Rotterdam. In een zonnig Kasteel begon Kozakken Boys aan de vijfde wedstrijd van het seizoen tegen het hoger geklasseerde Jong Sparta Rotterdam. Na het spektakelstuk van een week terug waren de verwachtingen hoog gespannen. Zeker gezien het feit dat bij een overwinning de aansluiting met de top van de ranglijst gevonden zou worden.

De eerste helft wist Kozakken Boys niet te overtuigen. De kansenverhouding was in het voordeel van de beloften van Sparta. Enkel Yassin Ouja wist een schot op doel te lossen. Bovendien mocht Kozakken Boys niet klagen dat het vlak voor rust niet tegen een grotere achterstand aankeek. De binnenkant van de paal en een mislukte lob voorkwamen dat.

De tweede helft lieten de manschappen van Rick Adjei zich meer gelden. Via de flanken werd het iets dreigender. Na een uur spelen kwam Sparta plots met tien man te staan na een natrappende beweging van Jafar Bynoe. Echter, de overtalsituatie kon niet worden omgezet in de gelijkmaker. In de omschakeling werd het zelfs 2-0 voor de Rotterdammers.

Met nog 15 minuten op de klok werd Johnny Lommers gebracht. Door zijn eerste balcontact veerde de Werkendamsvoetbalharten wat op. De 1-2 en dus de aansluitingstreffer was namelijk een feit. Helaas kon er geen gevolg aan worden gegeven. Marcus Scholten nam direct vanaf de aftrap de bal vol op de pantoffel en eindigde achter de Werkendamse sluitpost. Het zondagsschot gooide de wedstrijd in het slot. 

 

Kozakken Boys werd na het 3e doelpunt van de Rotterdammers nog wel een aantal keer dreigend, maar de 3-1 stand stond na 90 minuten nog steeds op het scorebord.

Niels Pruissen/KB Media

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!