Lavendelstraat 2
3142NC
MAASSLUIS
tel. 010-5911306

Kozakken Boys heeft niet kunnen winnen en verliest voor de derde keer op rij. Tegenstander Excelsior Maassluis stond de afgelopen twee wedstrijden ook met lege handen, maar zij hebben de negatieve reeks doorbroken terwijl de Werkendamse aanhoudt. Het team van trainer Rick Adjei verloor met 2-0 in Maassluis.

Voor de neutrale toeschouwer was de eerste helft geen aantrekkelijk duel. Beide ploegen konden weinig kansen realiseren. Kozakken Boys was in het eerste bedrijf wel gevaarlijker dan de thuisploeg, maar tot grote kansen leidde dat niet. Sven van Ingen was nog het meest dichtbij de openingstreffer vanuit de scrimmage, maar de bal eindigde niet tegen de touwen.

De tweede helft kwam Excelsior Maassluis goed uit de startblokken en bleken de eerste vijftien minuten van de tweede helft de belangrijkste. In minuut vijftig kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Niet veel later was Thomas Marijnissen namens ‘de Boys’ dichtbij de aansluitingstreffer, maar zijn poging spatte uiteen op de lat.

Rond een uur voetballen werd de wedstrijd in het slot gegooid door de thuisploeg. Excelsior Maassluis wist in de omschakeling de voorsprong uit te breiden naar 2-0.

Kozakken Boys kon geen vuist maken om nog een aansluitingstreffer te realiseren. Excelsior Maassluis speelde het laatste half uur een “gewonnen wedstrijd”.

Voor de derde keer op rij staat Kozakken Boys nu met lege handen en vindt het zich terug op de 16de plaats van de ranglijst. Volgende week staat er geen wedstrijd op het programma. De week daarna staan Telstar en TEC op het programma.