80'
92'
... (scrimmage)

20 juli 2021 20:00

De kop is eraf! Op sportpark de Zwaaier speelde het eerste elftal na 284 dagen weer een wedstrijd. Tegenstander was jong Willem II.

Na maanden van alleen maar trainen, merkte je dat iedereen weer uitzag naar het spelen van een wedstrijden.  Kozakken Boys begon grettig aan de wedstrijd, wat na 13 minuten al de 1-0 opleverde. Johnny Lommers maakt het eerste doelpunt in deze oefencampagne.  Vervolgens waren er nog enkele mogelijkheden in de eerste helft, maar we gingen rusten met een 1-0 voorsprong.

De tweede helft kwam bijna een geheel ander team binnen de lijnen,  zodat iedereen aan zijn speelminuten komt. In de 72ste minuut zette onze gasten uit Tilburg, met een afstandsschot, de gelijkmaker op het bord. Maar 4 minuten later kwam Kozakken Boys alweer op voorsprong. Uit een cormer van Thomas Marijnissen kopte Tarik Fagrach de 2-1 achter de doelman.
Kozakken Boys ging op zoek maar meer en dat werd in de 82ste minuut beloond. Na een goede actie van Lars Hutten, die het overzicht bewaarde, kwam de bal voor de voeten van Thomas Marijnissen, die de 3-1 binnen schoot.

In blessuretijd maakte jong Willem II nog de 3-2, maar de eerste overwinning kwam niet meer in gevaar.