Sliedrecht maatje te groot voor onze JO11-2.

4e klasse 29

12 september 2020 12:30

Ed Barelts

Sliedrecht is letterlijk en figuurlijk een maatje te groot voor onze JO11-2.

Afgelopen zaterdag stond de 2e wedstrijd voor de JO11-2 op het programma. En dat was tegen de JO11-5 van Sliedrecht. De jongens en meiden stonden weer te trappelen om te beginnen en wel op ons eigen pupillenveld. De eerste 15 minuten waren ze erg onder de indruk van het grote veld, de grote tegenstanders en misschien wel de echte scheidsrechter. Voor dat ze het wisten stonden ze al 5-0 achter, maar na een peptalk van de trainers in de time out herpakte het team zich en wisten in het volgende kwart met veel werklust de 0 te houden. Even lekker een glaasje ranja, even rusten en  op naar de volgende helft. Hier kregen we nog 2 doelpunten tegen maar wat werd er hard gewerkt en soms lieten ze mooie combinaties zien. Super knap van dit jonge team dat nog veel gaat leren dit seizoen en ons vast nog gaat verrassen.