Verlies MO17 in derde bekerwedstrijd.

SV Meerkerk MO17-1

3 - 0

Kozakken Boys MO17-1

... (intikker)
32'
... (schot)
75'
... (schot)
78'

Competitie

Groep 2 13

Datum

12 september 2020 10:15

Scheidsrechter

H.T. van Ooijen

Accommodatie

Sportpark Woudestein
Honingerdijk 110
3062NX
ROTTERDAM
tel. 010-4120516

Verlies MO17 in derde bekerwedstrijd.
Na twee verloren bekerwedstrijden tegen DVVC en TSC, mochten we vandaag op bezoek bij Meerkerk MO17. Afgelopen week werd er weer goed getraind en zeker op conditioneel vlak moesten de meiden flink aan de bak. Met coach Addy Visser voorop werden de nodige meters hard gelopen. Maandag hield nog niet iedereen het vol, maar woensdag haalde iedereen het. Sommige op het tandvlees, maar er werd door gezet. We moeten flinke stappen maken op dit gebied, want na al die maanden van weinig beweging is de conditie achteruit gegaan. Met een voltallige selectie van 16 meiden verzamelden we vanmorgen om 9:15 om koers te zetten richting sportpark de Burght in Meerkerk. Aangekomen op het mooie nieuwe complex van deze club ,stonden hun trainers John Weijts en Jeremy Schrijver klaar om ons met een “boks” te ontvangen. Aardige heren bovendien die we al even tegen komen in onderlinge wedstrijden. Hoe zouden we vandaag voor de dag gaan komen? We hebben het moeilijk momenteel ,komen (nog) niet in ons ritme. Dat we goed kunnen voetballen weten we echt wel, maar het wil allemaal nog niet zoals we willen. Het kan onmogelijk allemaal weg zijn, dus ben ik er van overtuigd dat de motor op een gegeven moment weer gaat lopen. Voorafgaand aan de wedstrijd werd eerst nog even de teamfoto gemaakt. 8 meiden achter, acht meiden voor. Even de haren in de plooi, allemaal hun beste lach opgezet en zo staat hij dus nu op de site bij dit verslag.
Er werd voor het begin van de wedstrijd gefloten door de heer van Ooijen en we waren los op het nog nooit eerder gebruikte grasveld van Meerkerk zoals wij vernamen. Waar het in het begin nog wel gelijk op ging, was het de thuisploeg die het beste voetbal op de mat lag vandaag. Gelukkig stond het vizier niet op scherp bij de geel/zwarte brigade , anders hadden we bij rust al tegen een 3 a 4-0 achterstand aan kunnen aankijken. De voorsprong voor Meerkerk kwam er wel rond de 32e minuut van de eerste helft. Vanaf hun linkerkant werd de bal voor gebracht en hun zeer behendige rechtsbuiten schoot de 1-0 van dichtbij tegen de touwen. Verdiende voorsprong van de thuisclub en wij speelden meer tegen onszelf dan tegen de Meerkerkse meiden. Toch kregen wij nog wel een mega kans toen Marieke de bal vanaf links voor zette en Zoë de bal helaas niet goed raakte 1 op 1 met de keepster. Ruststand 1-0 en konden wij het tij nog keren ???? Er werden weer wat omzettingen gedaan, maar de tweede helft werd er 1 om snel te vergeten. Meerkerk speelde de bal lekker rond en wij hadden vaak het nakijken. Er werd uiteraard wel hard gewerkt door ons team, maar we maken vaak niet de juiste beslissingen. Laten onze tegenstander lopen, stappen verkeerd in, gaan de duels te slap in. Het is allemaal net niet en zullen dit met elkaar moeten gaan veranderen. Zowel wij als trainers en jullie als speelsters. Als team zullen we moeten gaan knokken om ons oude niveau terug te vinden. Meerkerk liep in de tweede helft uit naar een dik verdiende 3-0 overwinning. Niets op af te dingen. De felicitaties gingen uiteraard hun kant op en wij mochten wederom de wonden likken.
De bekerwedstrijden zitten erop en het zal geen verrassing zijn dat dit avontuur erop zit. Wie er wel door bekert in onze poule ,is bij dit schrijven nog niet bekend. De uitslag van DVVC-TSC is nog niet vast gelegd, maar is voor ons verder niet meer interessant . Nu gaan we ons richten op de start van de competitie aanstaande zaterdag . De KNVB bedacht het mooie idee om ons na de laatste beker wedstrijd van vandaag bij Meerkerk , ons ook te laten starten bij Meerkerk voor de competitie. Tsja ,dit had naar onze mening iets anders gekund. Twee keer uit naar Meerkerk is geen probleem, maar plan hem dan later in de competitie. Maar daar kan de thuisclub ook niets aan doen, dus gaan we er volgende week weer met elkaar naar toe. Absoluut ook geen straf om daar te komen en hopen dan uit een ander vaatje te gaan tappen. We gaan een nieuw strijdplan bedenken, weten hoe goed Meerkerk kan voetballen en moeten daar iets tegenover gaan zetten. We gaan ons vooraf niet neerleggen bij een nieuwe verliespartij natuurlijk. Nieuwe ronde met nieuwe kansen en het mooie is: we starten gewoon weer op 0-0. Femke, Bente ,Luana, Marieke, Noa J, Dione, Anna, Naomi, Noa K, Joyce, Tess, Gwen, Zoë , Noa H, Marloes en Lieske. Laten we positief blijven, ook al is dat lastig na deze vervelende bekerreeks. We gaan gewoon verder en gaan wederom de schouders er weer onder zetten. Want de meiden van Kozakken Boys MO17-1 geven nooit op. Tot maandag meiden.
Groeten van de leider.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!