We zijn weer gestart.

Kozakken Boys MO17-1

1 - 4

DVVC MO17-1

29'
... (schot)
46'
... (schot)
54'
... (schot)
71'
... (schot)
Noa Kieboom (schot)
73'

Competitie

Groep 2 13

Datum

29 augustus 2020 10:00

Scheidsrechter

J.Kant

Accommodatie

Sportpark Woudestein
Honingerdijk 110
3062NX
ROTTERDAM
tel. 010-4120516

WE ZIJN WEER GESTART.
Daar zijn we eindelijk weer. Wat werd er begin dit jaar abrupt een einde aan het seizoen gemaakt door het corona virus. We pakten met onze toenmalige MO15-1 overwinning op overwinning en deden nog op drie fronten mee. Bovenaan in de competitie , nog steeds in de beker en in de Raaak Cup. Maar toen sloeg het corona virus in als een bom en was voetbal even niet meer belangrijk. Alle activiteiten op de Zwaaier hielden op en het seizoen bleek later ten einde. Weg eventueel kampioenschap, weg eventuele bekerwinst en weg de strijd om de Raaak Cup. Maar het kon allemaal in perspectief geplaatst worden door het zien wat voor ellende het virus veroorzaakte in Nederland en de rest van de wereld. En we zijn er helaas nog steeds niet vanaf , maar we mogen gelukkig met diverse maatregelen wel weer aan de gang. Besloten is om alle meidenteams een lichting hoger te zetten, waardoor vanaf dit seizoen de MO15-1 compleet de MO17-1 is geworden. Compleet zeg ik, maar helaas is dit niet helemaal waar . Want Isa Broekmeulen is inmiddels gestopt omdat ze het plezier in het spelletje helaas verloren heeft. Een flinke aderlating voor het team, maar wie weet gaat ze het missen en zien we haar nog eens terug op de velden. Aan de andere kant hebben we er ook twee versterkingen bij komend seizoen. Femke Bakker is overgekomen van Sleeuwijk en Naomi Pruissen heeft in overleg besloten bij de MO17-1 te blijven. Allebei van harte welkom in ons team.
Inmiddels zijn we ook daadwerkelijk weer aan de gang gegaan met het team. Maandag 17 augustus zijn we gestart met de trainingen en wie anders dan coach Addy Visser staat weer voor de groep. Wederom een jaar bijgetekend deze echte Boys man. Door de nog lopende zomervakantie was de samenstelling van de groep op de training wisselend, maar toch trainden we al 4 keer met een aardige groep. Totaal beschikken we dit seizoen trouwens over 16 speelsters en wel Anna Feij, Marloes van den Heuvel, Luana Hordijk, Gwen van den Heuvel, Zoë Kant, Femke Bakker, Marieke Ruitenberg, Lieske Visser, Noa Kieboom, Tess Ippel, Joyce Vergouwe, Bente de Graaf, Noa de Jong, Dione Kant, Noa van den Heuvel en Naomi Pruissen. Een prachtig team die waarschijnlijk een pittig seizoen MO17-1 tegemoet gaan. Maar dat gaan we zien. Met smart werd uitgekeken naar de beker en competitie indeling. Nou ,er kwamen leuke tegenstanders uit de koker. In de beker gaan we het opnemen tegen de MO17-1 teams van DVVC , TSC en Meerkerk. In de competitie komen we uit tegen de MO17-1 teams van wederom Meerkerk, Achilles Veen, Madese Boys, Woudrichem, GDC, Raamsdonk, ST Almkerk/Altena ,RFC, Waspik, Sleeuwijk en Roda Boys/ Bommelerwaard. Het zullen mooie en zware wedstrijden gaan worden. Na dus 4 trainingen in de benen mochten we ons vandaag opmaken voor de eerste bekerwedstrijd. Na zoveel maanden geen wedstrijden te hebben gespeeld, zal het best wel even wennen worden. DVVC MO17-1 uit Dongen kwam vanmorgen naar de Zwaaier om met ons om de eerste punten te strijden. Wij gingen dit doen met 14 speelsters ,want Femke en Naomi konden nog niet meedoen. Voor de wedstrijd bleek dat Tess zich niet helemaal lekker voelde en kwam niet tot speelminuten deze wedstrijd.
De eerste helft begonnen we nog best aardig, maar na een kwartiertje voetbal namen de meiden van de Dongense Voetbal Vereniging Concardia toch wel het heft in handen. Ze waren fysiek sterker dan onze meiden en werden we op sommige momenten op strijdlust afgebluft. In het eerste bedrijf kwamen onze gasten dan ook verdiend op een 0-1 voorsprong. Ondanks dat we de onderliggende partij waren ,raakten we nog wel de paal na een schot Noa Kieboom. Na rust toch wel een beeld wat we in de eerste helft ook zagen. Een onwennig MO17-1 zoekend naar automatismen en vorm, maar helaas lieten we het in de duels soms te gemakkelijk afweten. Maar goed ,het was na lange tijd weer een echte voetbalwedstrijd en de meiden weten zelf ook dat dit niet het niveau is wat ze kunnen halen. In de tweede helft liep DVVC uit naar een terechte 0-4 voorsprong. De eer zou nog wel gered worden vandaag. Noa Kieboom schoot haar eerste goal van het seizoen binnen en bracht hiermee de eindstand op 1-4. We kunnen dit nu een valse start noemen ,maar laten we na deze vervelende maanden dankbaar zijn dat we weer met elkaar gezond en wel op die heerlijk groene grassprieten staan. Laten we hopen dat we lekker door kunnen nu en dat het virus zich koest houdt de komende maanden. De andere wedstrijd in onze bekerpoule werd gewonnen door Meerkerk die thuis TSC met 2-1 terug naar Oosterhout stuurde. Volgende week spelen wij uit in deze stad tegen TSC en trappen we af om 11:45. Maar eerst oefenen we aanstaande woensdagavond nog om 19:00 uit in Aalst tegen Roda Boys/Bommelerwaard MO17-1 . Toevallig ook een competitiegenoot. Meiden ,tot maandag op de training. Met wat meer inzet en beleving gaan wij zeker weer het team worden wat moeilijk te verslaan is.
Groeten van de leider.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!