Kozakken Boys met 0-2 te sterk voor DVS'33

0 - 2

35'
51'

8 augustus 2020 11:00

I.v.m. de tropische temperaturen werd er al om 11.00 uur afgetrapt in Ermelo. Vanaf minuut één lag het tempo hoog, zonder echt grote kansen te creëren. Na 35 minuten viel het eerste doelpunt van de middag. Een goed corner van Yasin Ouja werd knap binnengekopt door Sven van Ingen en kwam Kozakken Boys verdient op voorsprong, wat tevens de ruststand was.

Ook na de rust zat Kozakken Boys er kort op. Na een goede actie van Thomas Marijnissen strandde het schot van Gwaeron Stout in de verdediging. Na 50 minuten was de eerste grote kans voor DVS'33, maar Kaj Ramsteijn voorkwam de gelijkmaker. Gelijk aan de andere kant was het wel raak, Mark Veenhoven speelde zichzelf goed vrij en schoot de 0-2 binnen.

Vervolgens kregen beide ploegen nog een aantal kansen, maar gescoord werd er niet meer. Hoewel een vrije trap van Kay Tejan beter verdiende, maar de bal belande op de lat.

A.s. dinsdag, om 20.00 uur, speelt Kozakken Boys zijn volgende wedstrijd, dan gaan we op bezoek in Almkerk.