Tarik Fagrach (kopbal)
83'

4 augustus 2020 20:00

Dinsdagavond stond de tweede oefenwedstrijd op het programma. Wij waren te gast aan de rode zijde van sportpark Panhuis  , bij v.v. DOVO, uitkomend in de derde divisie.

In het eerste kwartier waren er kansjes voor Johnny Lommers en Jeffrey Rijsdijk, maar de doelman van DOVO kon gemakkelijk ingrijpen. Kozakken Boys had veel balbezit, maar grote kansen kwamen er niet. Nizar Mekkaoui kwam een paar keer, via rechts, goed door, maar helaas stond er niemand om dit af te ronden. In de 43ste minuut kwam Kozakken Boys op voorspong door Teije ten Den, die de bal voor het intikkken had na goed voorbereidend werk van Kay Tejan en Royston Drenthe.

De tweede helft was nog naar net op gang of DOVO schoot de gelijkmaker achter Richard Arends. Nick de Bondt schoot een vrije trap binnen en bracht de stand op 1-1. Maar Kozakken Boys wilde duidelijk meer. Vanaf de aftrap was er een goede actie van Thomas Marijnissen, over links, maar Sven van Ingen kwam net te kort om de bal bij de tweeede paal binnen de glijden.

In de 56ste minuut was het wel raak. met een schitterend schot, van ruim 20 meter, bracht Thomas Marijnissen de 1-2 op het schorebord.  Kozakken Boys bleef de aanval zoeken en kwam in de 63ste minuut op 1-3 door een kopbal van Tarik Fagrach, na een goede voorzet van Mark Veenhoven. Zeven minuten voor tijd maakt Tarik Fagrach zijn twee van de avond en bracht de eindstand op 1-4.