TSC MO17-1

2e klasse 05

15 mei 2019 19:00

H.W. (Henk) Groeneveld

Na afgelopen zaterdag een ruime overwinning te hebben geboekt op Oosterhout, kwam vandaag de volgende club uit Oosterhout op bezoek, TSC. Een makkelijke wedstrijd zal het niet gaan worden, volle concentratie dus van belang.

Door blessures, meiden die op werkweek zijn en meiden die moeten werken stonden we met de halve MO15 binnen onze selectie stonden we aan de aftrap. Bedankt meiden!

In de eerste helft gebeurde er aan onze kant niet heel veel bijzonders, wat kansjes hier en daar voor Noa, Kimberly, Zoë en Fleur, alleen geen doelpunten. Aan de zijde van de tegenpartij was het een ander verhaal met twee afstandsschoten gingen zij met een 0-2 voorsprong de rust in.

In het begin van de tweede helft ging een schot van Marieke naast, een schot van Kayra werd geblokt. Even opletten geblazen, maar gelukkig stond Dione achterin die de tegenaanval onschadelijk maakte. Een poging op de 0-3 werd voorkomen door Jonneke, aan de andere kant trof Noa de lat. Dan een goede verdedigende actie van Esmee, waarna zij Estelle vindt en er opnieuw opgebouwd kan worden, helaas lijdt dit niet tot een kans. Even leek het zo dat het schot van TSC voorbij zal gaan maar belandde toch in de goal, tussenstand 0-3. Een mooie combinatie tussen Marieke, Noa en Kimberly eindigde bij de keepster. Ook Bente wist Noa diep te sturen maar dit leidde ook niet tot een goal. De eer werd nog wel hooggehouden door Kimberly, wie in de omschakeling de 1-3 maakte. Dit is tevens de eindstand.

Wij feliciteren TSC met de overwinning en wensen hen nog veel succes verder toe in de competitie.

Zoë, Dione, Bente, Marieke en Noa bedankt voor jullie hulp, jullie zijn toppers!

Aanstaande zaterdag staat de wedstrijd tegen Raamsdonk op het programma, ruggen weer rechten en er weer vol voor gaan.