Home

Meisjes/dames voetbalclinic zaterdag 15 mei a.s.

10 april 8:30  Op zaterdag 15 mei a.s., van 10.00 uur – 12.30 uur, houdt Kozakken Boys een voetbalclinic voor meisjes/dames, alle leeftijdscategorieën zijn van harte welkom, waarbij de spelers van het 1e elftal van Kozakken Boys hun medewerking verlenen. meer »


In Memoriam Leen Groeneveld

9 april 16:00  Vandaag, vrijdag 9 april, werden we als vereniging opnieuw opgeschrikt en ontvingen wij het droevige bericht dat ons lid Leen Groeneveld op de leeftijd van 77 jaar ons is ontvallen.meer »


OMRU Scheepsramen - aluminium ramen én deuren op binnenvaartschepen en werkboten.

1 april 15:45  OMRU is met de productiefaciliteiten en het kantoor gevestigd in het Limburgse Echt. OMRU Scheepsramen komt u ongetwijfeld met enige regelmaat tegen in de Werkendamse haven. Dat is meteen ook de reden waarom OMRU aan Kozakken Boys is verbonden als interessante sponsor.meer »


Vrijwilligers gezocht

29 maart 13:00  Tot op heden worden wij door de Corona maatregelen helaas beperkt in onze activiteiten bij de club. Gelukkig heeft de jeugd in elk geval "gewoon" kunnen doortrainen en zijn we ook weer bezig met onderlinge wedstrijden op de zaterdag. Toch missen we met zijn allen de spannende wedstrijden, de leuke events voor de jongste jeugd en uiteraard de onderlinge contacten op het voetbalveld. We gaan er echter vanuit dat we volgend seizoen weer terug kunnen naar het oude vertrouwde "normaal". Om alles volgend seizoen weer volledig op te pakken, zijn er uiteraard ook voldoende vrijwilligers nodig.meer »


Vanaf 31 maart wijziging van de trainingstijden

28 maart 10:45  Vrijdag 31 maart zullen de trainingstijden worden aangepast aan de avondklokmeer »


Laatste individuele trainingen zijn 15 en 16 april voor de huidige groepen.

26 maart 9:00  Op 15 en 16 april zijn voor de huidige groepen de laatste individuele trainingenmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!