Home

Voorverkoop Kozakken Boys – SBV Vitesse

28 september 11:30  Voor de KNVB Beker speelt onze hoofdmacht in de eerste ronde van het KNVB Beker toernooi tegen eredivisionist SBV Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdagavond 19 oktober om 20:00u. meer »

Geslaagde Clubavond - Club van 50

30 september 14:15  Afgelopen donderdag vond de jaarlijkse ledenavond van de Club van 50 plaats. Dit jaar was ervoor gekozen om dit tijdens de jaarlijkse clubavond te laten plaatsvinden. meer »


Mental coach (Carlo van Zanten) bij Kozakken Boys voor de Jeugdopleiding

30 september 9:15  Diverse weken loopt Carlo van Zanten (foto) op de velden rond bij Kozakken Boys. Carlo is in dienst getreden als mental coach bij de Jeugdopleiding van Kozakken Boys en is 15 jaar werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee en al zo’n 9 jaar instructeur in gewelds- en gevaar beheersing. In het kader van deze functie heeft hij sportpsychologie gestudeerd mede omdat dit onderdeel ook toepasbaar is bij zijn huidige functie. meer »


Tribune plaatsen tijdens Kozakken Boys - SBV Vitesse

29 september 9:00  Voor de KNVB Beker wedstrijd, op woensdag 19 oktober a.s. tegen SBV Vitesse, is er een aparte voorverkoop, zodat u tijdens deze wedstrijd op uw eigen stoeltje kunt plaats nemen.meer »


Voorbeschouwing Kozakken Boys - AFC

28 september 18:30  De nazomer is inmiddels ingeruild voor nat herfstweer en aanstaande zaterdag gaan we de maand oktober in. Op deze eerste dag van de tiende maand van het jaar ontvangt Kozakken Boys AFC uit Amsterdam op Sportpark De Zwaaier. De wedstrijd begint om 15:00 en staat onder leiding van scheidsrechter De Vries. meer »


Clubavond 29 september – Club van 50

28 september 7:00  Na het succes van de eerste clubavond zijn we vier weken verder en is het alweer tijd voor de tweede avond. Dit keer is het de Club van 50 die zorg draagt voor de inwendige mens.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!