Home

Zaterdag DOVO - Kozakken Boys

29 juli 22:00  A.s. zaterdag, 31 juli, speelt Kozakken Boys zijn eerste wedstrijd voor de Harry Hamstra Cup.meer »


Europa Challenge Soccer School gaat van start bij Kozakken Boys

26 juli 21:15  Deze zomer gaat Kozakken Boys een mooi en uitdagend project aan. De Europa Challenge Soccer School van Gerold Kent komt van 26 juli t/m 23 augustus trainen op sportpark de Zwaaier. Kent, eigenaar van Europa Challenge Soccer School, is een Nederlander die naar Amerika is gegaan om zijn droom te verwezenlijken: het oprichten van een voetbalschool naar Europese maatstaven.meer »


De oefencampagne is gestart

21 juli 19:00  De kop is eraf! Op sportpark de Zwaaier speelde het eerste elftal na 284 dagen weer een wedstrijd. Tegenstander was jong Willem II.meer »


Kozakken Boys is bij de 2e editie van de Altena cup met verschillende teams aanwezig

19 juli 16:00  Kozakken Boys is bij de 2e editie van de Altena cup met verschillende teams aanwezig. Het voetbalseizoen wordt geopend voor zowel 1e elftallen en jeugdteams in alle leeftijdscategorieën.meer »


Langs de lijn met ...

17 juli 21:00  Thomas Marijnissen. Hij komt uit de jeugd van NAC en mocht op zeventienjarige leeftijd zijn debuut maken bij het eerste elftal. Zijn doel voor dit seizoen is het leveren van goals en assists om zo prijzen te pakken. meer »


Toeschouwers welkom bij oefenwedstrijden

15 juli 19:00  Dinsdag 20 juli a.s. speelt Kozakken Boys 1 de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Bij de oefenwedstrijden zijn bezoekers van harte welkom. Aanmelden is niet nodig, wel dient iedereen anderhalve meter afstand te houden van elkaar.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!