Home

Kai van der Werff uitgenodigd door de KNVB

Gisteren, 22 oktober 10:45  Deze week heeft Kai van der Werff een uitnodiging ontvangen van de KNVB om deel te nemen aan een drieluik. Het opleidingsgebied zuid van de KNVB omvat een een gebied van Zeeland tot en met Noord-Brabant. Wij wensen als Kozakken Boys Kai heel veel succes en zijn bijzonder trots dat hij na een moeizaam jaar met veel blessures geselecteerd is door de KNVB.


Geen training op 26 oktober, wel supporters gevraagd!

20 oktober 16:45  Op dinsdag 26 oktober zullen er geen trainingen mogelijk zijn op ons complex vanwege de bekerwedstrijd Kozakken Boys - Telstar. meer »


Aankondiging ledenvergadering

20 oktober 14:30  De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering zal worden gehouden op vrijdag 26 november a.s. in de kantine van onze club. Aanvang 20.00 uur. meer »


Elvio van Overbeek toegevoegd aan de selectie

19 oktober 21:00  De 27 jarige snelle rechteraanvaller trainde al enige tijd mee met de selectie en is daar sinds vandaag ook aan toegevoegd.meer »


voorverkoop KOZAKKEN BOYS – TELSTAR

18 oktober 20:30  Dinsdag 26 oktober a.s. speelt Kozakken Boys in de eerste ronde van de KNVB beker tegen Telstar, de nummer 12 uit de keuken kampioen divisie.meer »


Aanvraag persaccreditatie Kozakken Boys – Telstar

18 oktober 10:00  Op dinsdag 26 oktober a.s. spelen onze Kozakken eerste ronde van de TOTO KNVB Beker tegen Telstar. Aanvang 20.00 uur. Voor deze wedstrijd dient iedere mediavertegenwoordiger in het bezit te zijn van een accreditatie. Accreditatieverzoeken (ook fotografen) kunnen worden ingediend t/m maandag 25 oktober a.s.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!