Home - Kozakken Boys

Home

Nieuws van de Club van 50

Gisteren, 1 juni 14:30  Rond 10 juni zal bij de leden van de Club van 50 de jaarlijkse automatische incasso worden uitgevoerd. Steun onze vereniging voor slechts € 50, - per jaar en bepaal zelf waaraan het geld wordt besteed binnen de vereniging. meer »


Wedstrijdkleding en kleding vertrekkende leden/trainers inleveren

31 mei 8:00  Het voetbalseizoen loopt alweer bijna ten einde. Dat betekent dat de teamtassen met wedstrijdkleding ingeleverd moet worden. Ook de overige kleding van spelers en trainers die stoppen moet worden ingeleverd. meer »


Kozakken Boys haalt opgelucht adem na handhaving

29 mei 20:30  Op het sportpark van Excelsior Maassluis stond er voor Kozakken Boys een belangrijke uitwedstrijd op het programma om zich te handhaven in de Tweede Divisie. Ondanks het missen van rechtsback Keukens in de basisopstelling, begonnen de Werkendammers vol goede moed aan de wedstrijd tegen Jong Sparta. meer »


Amarant G-Voetbaltoernooi

29 mei 12:15  Afgelopen zaterdag deed een aantal spelers van ons G-Team mee met de sportdag bij Amarant in Tilburg. Er was van alles te doen, waaronder boogschieten, zwaardvechten en golfen.meer »


Voorbeschouwing Jong Sparta Rotterdam - Kozakken Boys

25 mei 8:00  Aanstaande zaterdag is het tijd voor de laatste speelronde in de Jack's League van het voetbalseizoen 2022/2023, maar is het ook de laatste officiële wedstrijd van Kozakken Boys? Menig supporter had een paar weken geleden gedacht en vooral gehoopt van wel, maar de Kozakken moeten nog één keertje knallen om er zeker van te zijn dat deze voetbaljaargang definitief ten einde is en dat onze hoofdmacht dus nog een jaar verzekerd is van voetballen op het hoogste amateurniveau (en dan zonder de nacompetitie uiteraard). Jong Sparta Rotterdam is de tegenstander op Sportpark Dijkpolder in Maassluis en de wedstrijd staat onder leiding van Gerbert Stegeman. Hij zal, tezamen met zijn assistenten, dit duel om half 4 laten beginnen. meer »


Huldiging JO19-1

23 mei 8:00  Afgelopen zaterdag speelde de JO19-1 hun laatste wedstrijd van de competitie op sportpark De Zwaaier. Deze werd, tegen Berghem Sport JO19-1, met 4-1.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!