Home - Kozakken Boys

Home

Bestuursmededeling

Gisteren, 21 september 10:00  Afgelopen periode heerst er veel onrust binnen de vereniging Kozakken Boys. We ontvingen als bestuur diverse signalen, waarvan veel met een negatieve uitlating. We betreuren dit ten zeerste. meer »


OPEN BRIEF

19 september 17:00  Vandaag, dinsdag 19 september, kregen wij onderstaande open brief,meer »


Voorbeschouwing Groene Ster - Kozakken Boys

18 september 19:30  De maand september is over de helft heen en dat betekent maar één ding: de strijd om de TOTO KNVB Beker barst weer los. Voordat de BVO's instromen, vinden er natuurlijk eerst kwalificatierondes plaats. Na de eerste ronde zijn de 42 amateurploegen die over zijn gebleven aan elkaar gekoppeld en Kozakken Boys mag in de tweede kwalificatieronde op bezoek bij Groene Ster. Een tocht van maar liefst 172 kilometer brengt ons op Sportpark Pronsebroek in Heerlen, waar er om 20:00 voor het eerst gefloten wordt door leidsman Stijn van Zuilichem. meer »


Kozakken Boys pakt verdiend eerste punt in Maasluis

18 september 8:00  De wedstrijd tussen Excelsior Maasluis en Kozakken Boys was al vroeg in het seizoen een wedstrijd waarin een beslissend gat geslagen kon worden tussen de twee ploegen die voorgaand jaar tot de laatste speelronde streden om lijfsbehoud. Beide teams gaven alles om een overwinning te forceren, maar uiteindelijk eindigde de wedstrijd zonder doelpunten, wat resulteerde in een gelijkspel van 0-0. meer »


Voorbeschouwing Excelsior Maassluis - Kozakken Boys

14 september 8:00  Het is tegenwoordig maar een zooitje in voetballand: Paul Pogba die is betrapt op dopinggebruik, de kussende voorzitter van de Spaanse voetbalbond Luis Rubiales die alsnog aftreedt, de Duitse bondscoach Hansi Flick die is ontslagen na de 1-4 nederlaag tegen Japan en Maurice Steijn en Sven Mislintat die niet meer met elkaar praten. Als je de vier nederlagen van Kozakken Boys hierbij optelt, dan past dat prima in dit rijtje. Aanstaande zaterdag doet zich weer een nieuwe kans voor om de negatieve spiraal waar we in zitten te doorbreken, als we op bezoek gaan bij Excelsior Maassluis op Sportpark Dijkpolder. Onder leiding van Wim Bronsvoort trapt één van de twee ploegen af om 14:30.meer »


Kozakken Boys verliest van Katwijk

11 september 8:30  Het was een snikhete dag op Sportpark de Zwaaier toen Kozakken Boys en Katwijk het tegen elkaar opnamen afgelopen zaterdag. De zon brandde genadeloos op het veld en op de hoofden van de supporters die de luwte zochten van de schaduw rondom veld 2. Kozakken Boys moest helaas opnieuw een bittere nederlaag van 1-2 incasseren.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!