Rick Mulder tekent tweejarig contract bij Kozakken Boys - Kozakken Boys

Rick Mulder tekent tweejarig contract bij Kozakken Boys

3 maart 2022 16:30

KB Media / Niels Pruissen

Rick Mulder heeft voor twee seizoenen bij Kozakken Boys getekend. De pas 25-jarige en 1m90 grote Nederlander komt over van het Belgische Esperanza Pelt. De centrale middenvelder zal de selectie in de seizoenen 2022/23 en 2023/24 komen versterken.

Mulder is woonachtig in Dussen. Voorheen kwam hij uit voor RKC Waalwijk en de beloften van FC Utrecht. Door een kruisbandblessure heeft hij nooit de stap naar het profvoetbal kunnen maken. Na het herstel heeft hij besloten om op het hoogste amateurniveau bij TEC te gaan spelen. Uiteindelijk heeft Rick mede door de onzekere situatie rondom Corona deze winter de keuze gemaakt om bij Esperanza Pelt fysiek weer op niveau te komen zodat hij volgend seizoen klaar is voor een nieuwe start bij Kozakken Boys.

Doordat Rick uit de regio komt is Kozakken Boys geen onbekende naam voor hem. “Kozakken Boys is voor mij altijd een bekende en mooie club geweest, dus toen ik werd benaderd door Johan van der Werff en het vertrouwen dat hij uitsprak heb ik vrij snel de keuze gemaakt. Niet is mooier dan in je eigen omgeving op niveau spelen, bij een mooie club met ambities”

Wij heten Rick van harte welkom bij Kozakken Boys en wensen hem veel succes toe de aankomende seizoenen!

Delen

Lees meer over:
rick mulder selectienieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!