Hoofdmacht Kozakken Boys opent seizoen 2021/22 met eerste training

12 juli 2021 21:00

KB Media / Erwin Westerlaken

De hoofdmacht van Kozakken Boys werkte zaterdag 10 juli jl. de eerste training in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen af. Hoofdtrainer Rick Adjei verwelkomde twintig spelers tijdens deze eerste sessie.

De training begon met een mooie sfeeractie van de Q-side. Met fakkels en vuurwerk werden de spelers op het hoofdveld van sportpark De Zwaaier onthaald. Na de feestelijke opening werden de spelers onderworpen aan een aantal oefeningen om de spieren warm te maken en de conditie op te vijzelen.

Eerste_training_Kozakken_Boys_Seizoen_2021_-_2022_foto_2.jpgfoto Teus Admiraal

Hoewel het pas de eerste training betrof, werd er zeker niet rustig aan gedaan. Er stond een groep gretige spelers op het veld, die graag wilden laten zien wat ze waard zijn. Ook tijdens de afsluitende partij was de gedrevenheid goed zichtbaar. Met een mooie kopbal en twee assists liet vooral Yordi Teijsse zich gelden. Ook de bal die Gwaeron Stout in de kruising wist te schieten was oogstrelend.

Deze eerste training vormde de opmaat voor de eerste oefenwedstrijd, die op dinsdag 20 juli gepland staat. Dan komt Jong Willem II op bezoek. De selectie van Adjei oefent op 24 juli en 31 juli ook tegen respectievelijk VVOG (thuis) en DOVO (uit bij IJsselmeervogels). Het volledige oefenprogramma vindt  u hier.

Zaterdag ontbraken er nog een aantal spelers op de training. Leon Bot, Ricardo Kieboom, Ayrton Statie en Mark Veenhoven sluiten deze week aan bij de selectie. Noricho Nieveld trainde zaterdag afzonderlijk van de groep, hij is herstellende van een kruisbandblessure.

Hieronder nog wat beelden van de training en een interview met trainer Rick Adjei. (klik op de foto om de video te starten)

Rick_Adjei.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!