Henk de Goeij draagt voorzittershamer over aan Dick Hoogendoorn

12 juli 2021 8:00

het Bestuur

Tijdens de ledenvergadering op 9 juli is Henk de Goeij afgetreden als voorzitter van Kozakken Boys. Ook Gerrit Ippel en Bas van Straten zijn afgetreden. Nieuw in het bestuur treden toe; Jan Admiraal en Leonard Paans. Namens het bestuur bedanken wij Gerrit en Bas voor hun jarenlange inzet bij de club, wij zijn hen daar zeer erkentelijk voor. Tijdens de vergadering werd Gerrit Ippel benoemd tot erelid vanwege zijn enorme verdiensten voor de club.

Na vijf jaar voorzitterschap geeft Henk de Goeij de hamer door aan Dick Hoogendoorn.

De Goeij vertelde in zijn afscheidsspeech dat hij terugkijkt op een mooie periode bij een fantastische club. De Goeij: “ Vijf jaar voorzitter bij Kozakken Boys was een mooie maar ook een intensieve periode. Bij Kozakken Boys ligt de lat altijd heel hoog, dat kenmerkt deze club en dat vergt ook veel van het bestuur en de commissies die zich bezighouden om dit allemaal mogelijk te maken. Het is belangrijk dat iedereen zich realiseert dat dit niet vanzelf gaat en dat veel mensen zich hier dagelijks voor inzetten. We hebben de afgelopen jaren veel mooie dingen meegemaakt. Prachtige bekerwedstrijden op De Zwaaier en de kampioenswedstrijd tegen Katwijk waren voor mij de hoogtepunten. Helaas door de corona pandemie was het afgelopen jaar niet het meest leuke maar hopelijk kunnen we volgend seizoen weer veel mooie wedstrijden zien op De Zwaaier.”

“Ik geef nu de voorzittershamer over aan Dick Hoogendoorn. Ik heb zeer veel vertrouwen in Dick, hij is een echte clubman en een fijne en stabiele persoonlijkheid die toegankelijk is voor iedereen. Ik ben zeer blij dat Dick het stokje gaat mij gaat overnemen en ben er zeker van dat hij een goede voorzitter gaat zijn. De club staat er goed voor en ik ben ervan overtuigd dat Dick en het bestuur dit verder uit gaan bouwen.”

“Verder wil ik graag iedereen bedanken met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt en die zich inzet voor de club. Mijn medebestuursleden van de afgelopen jaren maar ook alle vrijwilligers die zich dagelijks of wekelijks inzetten voor onze club, zonder hen kan Kozakken Boys niet bestaan. Ik ga nu lekker genieten van wat meer vrije tijd en zal nog vaak op De Zwaaier te vinden zijn.”

Dick Hoogendoorn verteld trots te zijn om voorzitter te mogen zijn van Kozakken Boys. Hoogendoorn: “Kozakken Boys is een fantastische club en natuurlijk ben ik trots om voorzitter te mogen zijn. Ik zal de club op mijn eigen manier leiden, want ik ben als persoon natuurlijk anders dan Henk. Ik heb er veel zin in en zal er alles aan doen om er een succes van te maken en te zorgen dat de club er sportief, financieel en organisatorisch goed voor staat. Ik wil Henk en de andere bestuursleden bedanken voor hun tomeloze inzet van de afgelopen jaren. En wij gaan er als bestuur de schouders onder zetten om dit werk voort te zetten.”

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!