Supportersvereniging

Oproep aan degenen die een shirt besteld hebben.

Oproep aan degenen die een shirt besteld hebben.
12/04/2015

Oproep aan iedereen die het nieuwe Kozakken Boys shirt hebben besteld. Door een Virus is het bestand verloren gegaan waarin jullie namen staan geregistreerd.

Graag contact opnemen met Aart of stuur een email naar aartkant@live.nl

Vorige pagina

Bus naar IJsselmeervogels

Bus naar IJsselmeervogels
12/04/2015

Aanstaande zaterdag speelt Kozakken Boys om 15.00 uur uit bij IJsselmeervogels. De supportersbussen zullen om 13.15 uur vertrekken vanaf de Nieuwe Kozakken Stoep.

Opgeven voor de supportersbussen kan bij Robert 06-27000053 of bij overige bestuursleden van de Supportersvereniging.

Donderdag avond 16 april zal de kaartverkoop vanaf 20.00 uur plaats vinden in de kantine van Kozakken Boys.

Heeft u al een plaats gereserveerd? Haal dan uw kaartje donderdagavond op in de kantine.

Bus 1 is al volgeboekt 
Bus 2 is al voor de helft gevuld
Bus 3 is nog beschikbaar 
Enz…

Dus er is plaats genoeg om uw Kozakken Boys te steunen en massaal het rood en wit (Kozakken Boys) te laten zegevieren.

Supportersvereniging Kozakken Boys

Vorige pagina

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!
23/02/2015

De supportersvereniging is op zoek naar een paar enthousiaste vrijwilligers, die voor ons de poort verloting willen doen tijdens de thuiswedstrijden.

Het mag ook een jeugd team zijn, die om beurten gaan verkopen en wie weet wat wij weer aan jullie team terug geven.

Wie vindt het leuk om ons daarmee te helpen ?

Aanmelden kan via: supportersvereniging@kozakkenboys.nl

Vorige pagina

Buskaartje bewaren!!

Buskaartje bewaren!!
31/01/2015

Voor iedereen die een buskaartje heeft gekocht en betaald voor de wedstrijd Spakenburg - Kozakken Boys, bewaar het kaartje goed want deze blijft geldig voor de inhaalwedstrijd.

De Supportersvereniging

Vorige pagina

Voorverkoop en afhalen buskaartje

Voorverkoop en afhalen buskaartje
26/01/2015

Donderdagavond 29 januari vanaf 20.30 uur zal de supportersvereniging Kozakken Boys een voorverkoop houden voor de Supportersbus naar Spakenburg in de kantine van Kozakken Boys. Diegene die een kaartje hebben besteld voor de Supportersbus zouden wij willen vragen deze een donderdagavond te komen halen en betalen.

Voor diegene die zich nog niet hebben opgegeven, maar toch mee willen, kunnen ook een donderdagavond hun kaartje komen kopen. (bovenstaand geldt natuurlijk niet voor de vaste seizoenskaarthouders van de supportersbus)

Let op er zijn nog maar enkele plaatsen vrij!

Vorige pagina

Jaap-Jan en Bas winnen klaverjastoernooi

Jaap-Jan en Bas winnen klaverjastoernooi
25/12/2014

Op maandag 22 december 2014, organiseerde de Supportersvereniging Kozakken Boys  weer het jaarlijkse eindejaar klaverjastoernooi. Ook dit jaar stroomden de aanmeldingen binnen. Zelfs op het allerlaatste moment waren meldden  zich nog 2 teams aan, waarmee het totaal aantal van 38 teams werd bereikt.  De organisatie was hier natuurlijk heel erg mee in hun nopjes. Alleen vroeg men zich af, hoe ze, op een zo goed mogelijke wijze, 19 tafels kwijt in de kantine konden. Na heel wat passen en meten lukte dit uiteindelijk toch. Om 20.00 uur werd er gestart en rond 23.00 uur waren de meeste kaarten geschud.   

Voordat de einduitslag bekend werd gemaakt, werd er eerst nog een verloting gehouden. Er werden gelukkig weer veel loten verkocht. Hierdoor konden nog een extra aantal mensen tevreden naar huis.

De winnaars van vorig jaar, Dènis de Keijzer en Martijn Visser, konden dit jaar geen potten breken. Zij legden beslag op de 23e plaats. Ook dit jaar waren er weer een aantal nieuwe koppels te begroeten. Zo deed bijvoorbeeld “opa” Ger Klop voor het eerst mee, samen met zijn zoon Michael. Door de grote nervositeit eindigden ze uiteindelijk op een plaatsje in de verre achterhoede. Henk Admiraal moest voor de derde keer op rij met een andere partner deelnemen. Deze vond hij in Hermen Vos. Dit bleek opnieuw teveel van het goede.  Zij eindigden dan ook op de laatste plaats.   

Na twee ronden was het gat tussen de nummers 1 en 2 al ruim 300 punten. Echter de nummers 3 tot en met stonden binnen 30 punten van de nummer 2. Er kon dus nog heel wat gebeuren. De koplopers, Bas van der Schoot en Jaap-Jan Verheij behaalden in de derde ronde ook weer zoveel punten, dat het gat op de nummer 2 alleen maar groter werd. Zij werden daarom dan ook verdiend de winnaars van 2014. Cees Spaan en Sjoerd van der Waal eindigden op de tweede plaats. Het podium werd compleet gemaakt door Co Koek en Lia van Peer.

De top 3 was :

  • Bas van der Schoot en Jaap-Jan Verheij       :   5.892 punten
  • Cees Spaan en Sjoerd van der Waal              :   5.325 punten
  • Co Koek en Lia van Peer                                   :   5.199 punten    

Jaap en Richard willen namens de supportersvereniging iedereen hartelijk bedanken voor deze zeer geslaagde avond. Een speciaal woord van dank aan Gerrit Verbeek, Corrie van Oord en Anita van Oord. Ook willen we Arie Klop bedanken, omdat hij bereid was zich als reserve beschikbaar te houden. Wij hopen dat u allen volgend jaar ook weer aanwezig zult zijn, om er weer een gezellige avond van te maken.

Wij wensen hierbij iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond en zeer sportief 2015 toe!

Bestuur Supportersvereniging Kozakken Boys  

Vorige pagina

Kerstdraaimiddag

Kerstdraaimiddag
15/12/2014

Op zaterdag 20 december 2014 vanaf 14.30 uur zal weer de traditionele kerstdraaimiddag worden gehouden van de Supportersvereniging in de kantine van Kozakken Boys.

Er zijn weer tal van prachtige prijzen te winnen zoals een ALL inclusive vliegvakantie, Amerikaanse Koelkast, Moutain Bike, CV HR Ketel, Led TV, Laptop, Samsung Tablet, Playstation 4, ½ Varken, Kalkoenen, Boodschappentassen, Rollades, Gourmetschotels, Jenever, Whisky, Dobbelsteen en nog veel meer mooie prijzen.

Ook dit jaar kunt u weer het geluk beproeven met loten uit de kerstboom. Misschien bent u wel de winnaar van 1 minuut gratis Winkelen voor slechts € 0,01.

De kerstboom verloting start op donderdag 18 december 2014 vanaf 20.00 uur.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om op 20 december 2014 een kijkje te komen nemen op onze Kerstdraai-middag.

Alle leden van supportersvereniging ontvangen een persoonlijke uitnodiging met daarop een GRATIS lotnummer. Alleen bij uw persoonlijke aanwezigheid en op vertoon van deze uitnodiging dingt u mee naar het te winnen halve varken.

TOT ZIENS OP ZATERDAG 20 DECEMBER 2014 (vanaf 14.30 uur) !!!

Na afloop van de kerstdraaimiddag zal er wederom een groots vuurwerk zijn op ons sportpark’ De Zwaaier’.

Supportersvereniging Kozakken Boys, van supporters, voor supporters, door supporters.

Vorige pagina

Klaverjastoernooi 2014 Update!

Klaverjastoernooi 2014 Update!
28/11/2014

Voor het klaverjassen op maandag 22 december 2014 kan er niet meer ingeschreven worden.

Op maandag 22 december 2014 organiseert de Supportersvereniging weer een groots eindejaar klaverjastoernooi (met vaste maat).

Een ieder die deel wilt nemen aan dit toernooi wordt vriendelijk verzocht dit voor 20 december 2014 door te geven aan Richard Groeneveld (06-52003372) of Jaap Boxman (06-27164045)

Mailen kan ook naar: groeneveld@orffa.com of boxjcj@gmail.com

Gezien de vele aanmeldingen verzoeken wij u tijdig in te schrijven, om teleurstelling te voorkomen. (VOL=VOL)

  • LOCATIE: KANTINE KOZAKKEN BOYS
  • AANVANG: 20.00 UUR
  • DATUM: 22 DECEMBER 2014
  • DEELNAME: GRATIS

Tot ziens op maandag 22 december 2014

Vorige pagina

Voetbalquiz Kozakken Boys

Voetbalquiz Kozakken Boys
13/11/2014

Hoewel Berry Powel tegen Scheveningen niet tot scoren kwam, maakte de spits dit weekend toch indruk. Bij de jaarlijks, door de supportersvereniging georganiseerde, voetbalquiz eindigde Powel, een duo vormend met ploeggenoot Gwaeron Stout, op een respectabele tweede plaats met 65 punten. Ook Powel en Stout bleken daarentegen niet opgewassen tegen het geweld van Team AD, dat voor de vierde keer op rij met de hoofdprijs aan de haal ging. Als derde eindigde het team ‘Zeefuik en Huijs’ met 59 punten.

Namens de supportersvereniging willen we alle 25 teams bedanken voor hun deelname. Tevens willen we Sjoerd de Waal, Dick Damen, Ruben Kroeze, Devin van der Wiel, Anne-Marie Baggerman en het kantinepersoneel bedanken voor hun bijdrage, zodat deze avond wederom een succes is geworden

Vorige pagina

Voetbalquiz Kozakken Boys

Voetbalquiz Kozakken Boys
12/10/2014

Vrijdag 7 november organiseert de supportersvereniging “De Kozakken Boys voetbalquiz”, het Werkendams Kampioenschap Voetbalweetjes!

De quizmasters Sjoerd van der Waal, Devin van der Wiel en Ruben Kroeze hebben voor deze editie een mooie voetbal quiz gemaakt, vol met Kozakken Boys vragen, maar ook de algemene voetbalkennis van onze kandidaten zal getest worden. Een nieuw element in de quiz van 2014 zijn de videofragmenten.

Kortom het belooft weer een spannende strijd te worden in de kantine op sportpark de “De zwaaier” !

De presentatie deze avond zal dit jaar in handen zijn van onze spreekstalmeester  Dick Damen en 1e elftal speler en voetbal liefhebber Sjoerd van der Waal. Zij zullen met een grap en een dolletje deze prestigieuze quiz in goede banen leiden!

De kantine zal deze avond om 19.30 uur geopend zijn, de aanvang van de quiz is om 20.00 uur. U kunt zich vanaf nu inschrijven in teams van twee personen. Deelname is geheel gratis. Opgeven kan bij onderstaande personen onder vermelding van beide namen en een teamnaam: (opgeven per email heeft onze voorkeur, let op vol = vol)

Vorige pagina

Pagina's