Supportersvereniging

Supp. Vereniging bereikt akkoord

Supp. Vereniging bereikt akkoord
16/07/2014

Voor het nieuwe seizoen 2014/2015 heeft de Supportersvereniging een akkoord bereikt met Zwaluw Reizen uit Giessen.

Zwaluw Reizen zal in het seizoen 2014/2015 wederom onze trouwe Kozakken Boys Supporters vervoeren naar de uitwedstrijden van ons 1e elftal.

Wilt u ook zonder problemen naar de uitwedstrijden van Kozakken Boys, dan is de beste weg om te kiezen voor de supportersbus. Nadelen zijn er niet, alleen maar voordelen, want voor het drankje en hapje wordt gezorgd en natuurlijk alle supporters onder elkaar maakt onze Kozakken Familie sterk.

Opgeven voor een seizoenkaart is nog steeds mogelijk bij Gerard Sas 06-20562101 of via de e-mail: supportersvereniging@kozakkenboys.nl

Vorige pagina

Inschrijfformulier supportersbus

Inschrijfformulier supportersbus
13/07/2014

Er zijn al 64 aanmeldingen binnen voor de supportersbus van aankomend seizoen. Bijna iedereen heeft ook inmiddels thuis een inschrijfformulier ontvangen, vul deze z.s.m. in en lever hem in bij één van de bestuursleden van de supportersvereniging.

Wie nog geen inschrijfformulier heeft ontvangen, kan deze opvragen bij Gerard Sas: 06-20562101 of via de email: supportersvereniging@kozakkenboys.nl

Vorige pagina

Supportersbus seizoen 2014/2015

Supportersbus seizoen 2014/2015
23/06/2014

De supportersvereniging organiseert ook in het seizoen 2014 /2015 een supportersbus naar de uitwedstrijden in competitieverband van Kozakken Boys. De voorbereidingen zijn inmiddels al weer gestart voor het nieuwe seizoen, wilt u in het nieuwe seizoen ook met de supportersbus mee en wilt u zeker zijn van een plaats, dan is het vanaf nu al mogelijk om u aan te melden voor een seizoenskaart. 

Aanmelden kan bij Robert Pruijsen: 06-27000053 of via de e-mail: supportersvereniging@kozakkenboys.nl (vermeld hierin wel duidelijk uw persoonsgegevens)

Wacht niet te lang met aanmelden want vol = vol. (de kosten zijn op dit moment nog niet bekend, zodra deze bekend zijn laten wij u dit via de website weten)

Wij zien u graag in onze supportersbus.

Bestuur Supportersvereniging Kozakken Boys.

Vorige pagina

Ledenvergadering 3 juli !!

Ledenvergadering 3 juli !!
18/06/2014

De jaarlijkse ledenvergadering van de supportersvereniging is vanwege het WK verplaatst van vrijdag 4 juli naar donderdag 3 juli. Aanvang 20.00 uur te Sportpark “De Zwaaier”. De uitnodigingen volgen per post.

Vorige pagina

Eindfeest Kozakken Boys

Eindfeest Kozakken Boys
02/06/2014

Aan het eind van een mooi seizoen hoort natuurlijk ook een mooi feestje. 24 mei was dit dan ook het geval. Voor de derde keer werd er weer een feest georganiseerd voor de leden van de supportersvereniging, vrijwilligers en leden van de club. 

Op vrijdag startte het circus, rond een uur of elf komt er een telefoontje binnen van Chris,  de Heineken is er hoor! Snel  in de auto en naar het voetbalveld, daar aangekomen is Gerrit Verbeek al druk bezig de bestelling te controleren. De bestelling klopt als een bus en dit is tevens het teken dat de opbouw kan beginnen.

De koelkasten en de bars worden geplaatst en de drank wordt koud gezet in de koelwagen. Dan nog even de voorbar neerzetten en dan zit het grootste gedeelte van de 1e opbouw dag er op. Niet dus!!… op het moment dat de voorbar geplaatst moest worden kwamen we er achter dat deze niet meegeleverd was. Na een aantal telefoontjes met de leverancier bleek dat het niet mogelijk was (zonder grote kosten te maken) voor aanvang van het feest nog een voorbar te regelen. Wat nu?? Zonder voorbar wordt het niks dus moesten we een creatieve oplossing verzinnen. De houten statafels die we van het Ouwe Zesde hebben gekregen voor het Baxke bleken multifunctioneel te zijn, door deze tafels te verbinden aan een paar steigerplanken werd er zaterdagochtend door een paar mensen met 2 linkse handen onze eigen voorbar gecreëerd.

Nadat het podium was geplaatst en door Robin en Danny van de Q-Side de tent was versierd, was het alleen nog wachten op het geluid. Dit was niet zo erg omdat toevallig net de tap was aangesloten en er natuurlijk geproefd moest worden of het bier goed koud was. Na een soundcheck en korte briefing voor het “werkend personeel” van deze avond kon het feest beginnen.

Rond achten stroomde de eerste gasten binnen en kwam er een grote delegatie van onze A-selectie binnen (klasse boys !!) na een bezoek aan de bar nestelden de meeste bezoekers zich in de nabijheid van de door de supportersvereniging geplaatste schermen om zo geen minuut te missen van de CL finale.

Toen scheidsrechter Kuipers voor het rustsignaal floot nam de voorzitter van de supportersvereniging Gerard Sas de leiding van hem over en begon het officiële gedeelte van de feestavond.

De volgende spelers vielen in de prijzen:

Topscoorder seizoen ‘13/’14: Cees Dingemanse (37 ), Antonio Aurino (27) en Hendri Kant (23)
Team van het Jaar: KZB 2 (kampioen)
Meest scorende ploeg: KZB 5 (95 voor)
Minst gepasseerde ploeg: KZB 5 (22 tegen)

Nadat de prijzen waren opgehaald  was het tijd voor de “Speler van het Jaar” verkiezing. De genomineerden Mulder, Yildirim en Jakoba werden op het podium geroepen en na tromgeroffel van DJ Bas-Jan Munten werd de winnaar Quentin Jakoba gehuldigd die net als vorig jaar Toby Mulder achter hem liet, Ismaïl Yildirim werd derde. Als verrassing werd de A-Selectie ook nog even op het podium geroepen. Sjoerd van der Waal kreeg uit handen van Wout Pluijmert de Nieuwsblad Cup uitgereikt die Kozakken Boys voor de tweede maal op rij won!

Alsof er nog niet genoeg prijzen waren weggegeven, won Choco (Jan-Willem Blijenburg) na trekking door Quentin Jakoba een geheel verzorgde reis naar Brazilië, welke werd uitgereikt door onze voorzitter Ad van Wijk.

Feest DJ Bas met de zangers Pascal Redeker en Henk Dissel sloten vervolgens de avond af met top optredens.

Wij als commissie van deze feestavond hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad en hopelijk tot volgend jaar!

Graag willen wij nog de volgende mensen bedanken die dit feest mede mogelijk hebben gemaakt.

Paul, Freek, Theo, Gerrit, Jetty, Hendri (allen bar), Ad (aggregaat) Robin en Danny (Q-Side), Arjan en Amanda (hamburgers), Ada, Jeanet, Tamara, Corry (munten), Gerrit (horeca), Wim (foto’s), Bas-Jan, jongens van het geluid, de beveiliging, De Waterman en de besturen van de supportersvereniging en Kozakken Boys.

De eindfeestcommissie

Klik hier voor alle foto's van het eindfeest

Vorige pagina

Supportersbus naar finale

Supportersbus naar finale
17/05/2014

Update 26 mei 2014: momenteel zijn er nog 18 plaatsen beschikbaar in de supportersbus (aanmelden kan dus nog steeds, let op vol = vol)

Donderdagavond bereikte Kozakken Boys door een 2-3 overwinning op Dongen de finale van de Omroep Brabant Cup. De finale is op 31 mei en zal net als vorig jaar gespeeld worden op het complex van Bruheze in Helmond. Tegenstander deze wedstrijd is Real Lunet uit Vught met in de gelederen ex-Kozak Arda Havar en toekomstig Kozak Dammyano Grootfaam.

De supportersvereniging laat zaterdag 31 mei supportersbus rijden naar Helmond. Kosten voor een plaatsje in de bus zijn € 10,-.

Voor meer informatie omtrent de busreis kunt u bellen met Robert Pruijsen. Tel: 06-27000053

De supportersbus vertrekt zaterdag 31 mei om 13.00 uur vanaf De Zwaaier.

Vorige pagina

Afsluitende feestavond 24 mei

Afsluitende feestavond 24 mei
08/05/2014

Op 24 mei organiseert de supportersvereniging i.s.m. kozakken Boys weer het jaarlijkse eindfeest in de feesttent op sportpark "De Zwaaier".

In het eerste deel van de avond zal de supportersvereniging weer de jaarlijkse prijzen uitreiken voor de beste speler van het seizoen, de club topscoorder etc. en zullen eventuele senioren kampioenen gehuldigd worden, na dit officiële gedeelte zullen er optredens zijn van Pascal Redeker en Henk Dissel, Bas-Jan Munten zal het feest knallend afsluiten!

Vandaag (Donderdag 8 mei), Donderdag 15 en 22 mei, kunnen Leden van de Supporters vereniging, Vrijwilligers en leden van Kozakken Boys (op vertoon van je lidmaatschapskaart) GRATIS kaarten ophalen in de kantine.

Leden en vrijwilligers mogen 1 introducé meenemen, kaarten voor introducees kosten € 2,50.

Zaterdag 24 mei tijdens de afsluitende feestavond zal de Champions League finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid (aanvang 20.45 uur) live te zien zijn op een groot scherm in de feesttent.

Vorige pagina

Soepporter !!!

Soepporter !!!
06/03/2014

Albert Heijn / Van Vuuren heeft samen met Struik Soepen een actie waarbij bij aanschaf van Struik maaltijd soep een soepkom met daarop het logo van Kozakken Boys te verkrijgen is.

Hoe gaat de actie in zijn werk:

  • Te koop bij Albert Heijn / van Vuuren
  • Bewaar de etiketten van de blikken en verzamel er zoveel mogelijk
  • Drop deze in de speciale bus in de kantine
  • De vereniging met deze meeste etiketten wint een club metamorfose ter waarde van € 5.000,00

De actie loopt tot 25 juni 2014 !!

Voor meer informatie kijk op de website van: www.soepporter.nl

(foto: facebook Wim Verhoeven)

Vorige pagina

1 minuut gratis winkelen bij AH

1 minuut gratis winkelen bij AH
10/02/2014

Nadat de prijs was gewonnen op de kerstverloting van de supportersvereniging, werd dan ook vorige week dinsdagavond 4 februari 2014 de prijs verzilverd bij de Albert Heijn van Vuuren in Werkendam.

1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn van Vuuren in Werkendam, dinsdagavond om 19.30 uur kwamen Mevrouw en De heer Vonk binnen in de winkel en naar enige uitleg door John van Vuuren, kwam de start van de 1 minuut steeds dichterbij en met de stelling: alles wat ik pak heb ik al verdiend ging mevrouw Vonk aan de slag.

En dat 1 minuut ook echt maar 1 minuut is, bleek al aan de kassa, daar werden de boodschappen aangeslagen en voor een bedrag van € 71,00. Met een voldaan gevoel namen Mevrouw en De heer Vonk de boodschappen mee naar huis.

Namens Albert Heijn van Vuuren en Supportersvereniging Kozakken Boys willen wij iedereen bedanken voor hun medewerking.

Klik hier voor de foto’s van fotograaf Wim Verhoeven.

Vorige pagina

FIFA GAME PLAY 2014 Toernooi

FIFA GAME PLAY 2014 Toernooi
17/01/2014

Afgelopen zaterdag 11 januari was het dan eindelijk zover. Het FIFA Game Play 2014 Toernooi stond op het programma. Na een aantal weken van voorbereiding, inschrijven en wachten en niet te vergeten trainen, konden de beste digitale voetballers onder ons hun talenten laten zien. Ja, u leest het goed, digitale voetballers trainen ook gewoon. Tijdens deze trainingen gaat het er zeer fanatiek aan toe, zo hoorden wij uit verschillende hoeken. Door sommigen werd er zelfs meer dan 4 uur achter elkaar getraind (sommige vrouwen vonden dit minder leuk). Hier kan menig voetballer/trainer jaloers op zijn.

De supportersvereniging sponsorde het geheel, zodat iedereen gratis kon deelnemen. De telling bestond uit 40 deelnemers, waarvan 20 uit de D t/m de A elftallen van onze club en 20 oudere deelnemers uit verschillende gelederen van onze club. Er waren supporters en een aantal seniorenelftal spelers in deze groep vertegenwoordigd. Toen alle namen bekend waren, werden de deelnemers in poules opgedeeld. 4 Poules voor de jeugd elftallen en 4 poules voor de oudere deelnemers. De deelnemers stonden inmiddels te trappelen van ongeduld. Voor aanvang van het toernooi werd stilgestaan bij het onlangs overlijden van twee trouwe leden van Kozakken boys. Hiervoor werd zowel in de kantine als buiten op het hoofd veld een minuut stilte gehouden. Respect hiervoor!

Toen kon het los. Er werd op het scherpst van de snede gestreden. Het fanatisme droop er vanaf. De oooh’s en de aaah’s vlogen door de lucht. De grootste voetbal sterren op deze planeet scoorden er lustig op los onder de bezielende besturing van onze eigen helden. Prachtige doelpunten werden er gemaakt, de een nog mooier dan de andere. De nummers een en twee van de poules gingen door naar de 8e  ronde. Deze ronde zouden de jongere deelnemers gemixt worden met de oudere deelnemers. De oudere hadden hier het meeste moeite mee, want het zou wat zijn. Je zou toch verliezen van een jongetje van 9 of 10 jaar.

En die angst was terecht, want in de digitale wereld doet je leeftijd er niet toe. Er waren verschillende jeugdige deelnemers die de ouderen lieten zweten, om ze vervolgens teleurgesteld te laten afdruipen. Menig toeschouwer vond het prachtig om de jeugd zo te zien genieten. De supporters die buiten bij het eerste stonden te kijken zagen een niet al te beste wedstrijd van onze hoofdmacht. Sommige kwamen voor de rust al naar binnen om vervolgens niet meer naar de tweede helft te gaan kijken. Het voetbal wat ze binnen van de jeugd zagen was wel van een iets ander niveau en dit wilden ze graag blijven volgen. Uiteindelijk bleven uit de grote stofwolk van het X–box geweld 2 deelnemers over. En jawel hoe mooi kan het zijn, de eerste finalist was er een uit de jeugd poules en de andere uit de oudere poules. De jongere finalist was Sander v/d Werken en de oudere was Marc Blokland.

Na dat de rook uit de rook machine was opgetrokken en het nummer Eye of the Tiger van Survivor gedraaid was, barstte de finale los. De finale was te volgen op een groot scherm, zodat niemand iets hoefde te missen. De twee finalisten hielden elkaar in een ijzeren greep. Tot de rust was het niemand die het lukte om tot scoren te komen. Waren het de zenuwen om de eerste FIFA GAME PLAY 2014 kampioen te worden van Werkendam en om streken of waren ze gewoon aan elkaar gewaagd? Rust kennen de Die hards van deze sport echter niet, want zodra de scheids fluit voor de rust, drukken de finalisten op een paar knoppen om vervolgens gelijk door te gaan met de tweede helft. Geen thee, geen tactische omzettingen en geen power speech, onder het motto van "Kein geloel, Fußball spielen". Na de rust gooide Marc Blokland alle schroom van zich af en begon met scoren. Hij stopte hiermee, helaas voor Sander, pas bij drie doelpunten. Zo werd Marc Blokland de eerste kampioen FIFA GAME PLAY 2014. Sander kon echter met opgeven hoofd het toernooi als tweede verlaten, daar hij menig jaloerse oudere deelnemer achter zich had gelaten. Zowel de nummer 1 en nummer 2 ontvingen uit de handen van onze voorzitter van de supportersvereniging, Gerard Sas, een prachtig polshorloge met het logo van Kozakken boys op de wijzerplaat. Samen met hun prijzen werden ze vastgelegd op de gevoelige plaat en konden ze het applaus in ontvangst nemen.

Wij als organisatie hebben genoten van het toernooi en na alle positieve reacties mogen we ervan uitgaan de deelnemers ook. Menigeen heeft al gevraagd of er een vervolg komt. Als het aan de schrijver ligt een volmondig ja. Rest mij nog om iedereen te bedanken die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt en in het bijzonder Mars Game Events voor het verzorgen van het prachtige materieel en het begeleiden van het toernooi. Bedankt en hopelijk tot volgend jaar.

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Pagina's