Supportersvereniging

Poortverloting Supportersvereniging

Poortverloting Supportersvereniging
19/08/2014

Komende zaterdag is er (nog) geen poortverloting vanwege de actie van de Vriendenloterij. Wel zijn de uitslagenkaartjes te koop zoals u van ons gewend bent.

Bij de volgende thuiswedstrijd (6 september tegen Barendrecht) van de competitie begint de poortverloting van de supportersvereniging.

Dan zijn er mooie prijzen te winnen zoals boodschappentassen, dinerbonnen, vleesschotel, kaasplankje en een fles drank.

Vorige pagina

Seizoenkaart supportersbus al betaald?

Seizoenkaart supportersbus al betaald?
05/08/2014

Inmiddels hebben 65 supporters zich opgegeven voor de supportersbus in het seizoen 2014/2015.

Van een 20 tal supporters hebben wij de betaling inmiddels mogen ontvangen, wij willen bij deze een oproep doen aan diegene, die nog niet betaald hebben, dit zo spoedig mogelijk te doen. 

U kunt het bedrag overmaken onder vermelding van uw naam en Supportersbus seizoen 2014/2015 op NL25RABO0368755096 t.n.v. Supportersvereniging Kozakken Boys.

Een ieder geval zouden we graag vòòr 20 augustus 2014 alle betalingen binnen willen hebben.

Heeft u omtrent de supportersbus nog vragen, neem dan contact op met Gerard Sas 06-20562101

Vorige pagina

Zomeractie Supp. Vereniging

Zomeractie Supp. Vereniging
31/07/2014

De supportersvereniging is erg benieuwd naar de mooiste vakantie foto met een Kozakken Boys hart. Wie maakt de mooiste vakantie foto met daarin het logo van Kozakken Boys, laat in den vreemde ons Kozakken Boys hart ook zien en wees creatief met het fototoestel.

U kunt de foto op onze facebook pagina plaatsen of mailen naar ons emailadres: supportersvereniging@kozakkenboys.nl

Voor de origineelste foto met een Kozakken Boys logo, hebben wij het nieuwe uit shirt van Kozakken Boys beschikbaar.

Klik hier voor de foto's, die tot dusver binnen zijn gekomen

Vorige pagina

Merchandising

Merchandising
31/07/2014

De pagina merchandising van de supportersvereniging is weer up-to-date gemaakt. Alle clubartikelen, die te verkrijgen zijn staan op deze pagina. Dus heeft u altijd al in een shirtje van de Boys willen lopen, of een mooie Kozakken Boys horloge om willen hebben, het kan allemaal bij onze supportersvereniging. In totaal beschikken ze over maar liefst zeventien artikelen, met voor elk wat wils.

Klik hier voor de pagina met alle merchandising van de Boys

Foto’s: LiLifotografie

Vorige pagina

Seizoenkaart supportersbus al betaald?

Seizoenkaart supportersbus al betaald?
26/07/2014

Inmiddels hebben 65 supporters zich opgegeven voor de supportersbus in het seizoen 2014/2015.

Van een 20 tal supporters hebben wij de betaling inmiddels mogen ontvangen, wij willen bij deze een oproep doen aan diegene, die nog niet betaald hebben, dit zo spoedig mogelijk te doen. 

U kunt het bedrag overmaken onder vermelding van uw naam en Supportersbus seizoen 2014/2015 op NL25RABO0368755096 t.n.v. Supportersvereniging Kozakken Boys.

Een ieder geval zouden we graag vòòr 20 augustus 2014 alle betalingen binnen willen hebben.

Heeft u omtrent de supportersbus nog vragen, neem dan contact op met Gerard Sas 06-20562101

Vorige pagina

Supp. Vereniging bereikt akkoord

Supp. Vereniging bereikt akkoord
16/07/2014

Voor het nieuwe seizoen 2014/2015 heeft de Supportersvereniging een akkoord bereikt met Zwaluw Reizen uit Giessen.

Zwaluw Reizen zal in het seizoen 2014/2015 wederom onze trouwe Kozakken Boys Supporters vervoeren naar de uitwedstrijden van ons 1e elftal.

Wilt u ook zonder problemen naar de uitwedstrijden van Kozakken Boys, dan is de beste weg om te kiezen voor de supportersbus. Nadelen zijn er niet, alleen maar voordelen, want voor het drankje en hapje wordt gezorgd en natuurlijk alle supporters onder elkaar maakt onze Kozakken Familie sterk.

Opgeven voor een seizoenkaart is nog steeds mogelijk bij Gerard Sas 06-20562101 of via de e-mail: supportersvereniging@kozakkenboys.nl

Vorige pagina

Inschrijfformulier supportersbus

Inschrijfformulier supportersbus
13/07/2014

Er zijn al 64 aanmeldingen binnen voor de supportersbus van aankomend seizoen. Bijna iedereen heeft ook inmiddels thuis een inschrijfformulier ontvangen, vul deze z.s.m. in en lever hem in bij één van de bestuursleden van de supportersvereniging.

Wie nog geen inschrijfformulier heeft ontvangen, kan deze opvragen bij Gerard Sas: 06-20562101 of via de email: supportersvereniging@kozakkenboys.nl

Vorige pagina

Supportersbus seizoen 2014/2015

Supportersbus seizoen 2014/2015
23/06/2014

De supportersvereniging organiseert ook in het seizoen 2014 /2015 een supportersbus naar de uitwedstrijden in competitieverband van Kozakken Boys. De voorbereidingen zijn inmiddels al weer gestart voor het nieuwe seizoen, wilt u in het nieuwe seizoen ook met de supportersbus mee en wilt u zeker zijn van een plaats, dan is het vanaf nu al mogelijk om u aan te melden voor een seizoenskaart. 

Aanmelden kan bij Robert Pruijsen: 06-27000053 of via de e-mail: supportersvereniging@kozakkenboys.nl (vermeld hierin wel duidelijk uw persoonsgegevens)

Wacht niet te lang met aanmelden want vol = vol. (de kosten zijn op dit moment nog niet bekend, zodra deze bekend zijn laten wij u dit via de website weten)

Wij zien u graag in onze supportersbus.

Bestuur Supportersvereniging Kozakken Boys.

Vorige pagina

Ledenvergadering 3 juli !!

Ledenvergadering 3 juli !!
18/06/2014

De jaarlijkse ledenvergadering van de supportersvereniging is vanwege het WK verplaatst van vrijdag 4 juli naar donderdag 3 juli. Aanvang 20.00 uur te Sportpark “De Zwaaier”. De uitnodigingen volgen per post.

Vorige pagina

Eindfeest Kozakken Boys

Eindfeest Kozakken Boys
02/06/2014

Aan het eind van een mooi seizoen hoort natuurlijk ook een mooi feestje. 24 mei was dit dan ook het geval. Voor de derde keer werd er weer een feest georganiseerd voor de leden van de supportersvereniging, vrijwilligers en leden van de club. 

Op vrijdag startte het circus, rond een uur of elf komt er een telefoontje binnen van Chris,  de Heineken is er hoor! Snel  in de auto en naar het voetbalveld, daar aangekomen is Gerrit Verbeek al druk bezig de bestelling te controleren. De bestelling klopt als een bus en dit is tevens het teken dat de opbouw kan beginnen.

De koelkasten en de bars worden geplaatst en de drank wordt koud gezet in de koelwagen. Dan nog even de voorbar neerzetten en dan zit het grootste gedeelte van de 1e opbouw dag er op. Niet dus!!… op het moment dat de voorbar geplaatst moest worden kwamen we er achter dat deze niet meegeleverd was. Na een aantal telefoontjes met de leverancier bleek dat het niet mogelijk was (zonder grote kosten te maken) voor aanvang van het feest nog een voorbar te regelen. Wat nu?? Zonder voorbar wordt het niks dus moesten we een creatieve oplossing verzinnen. De houten statafels die we van het Ouwe Zesde hebben gekregen voor het Baxke bleken multifunctioneel te zijn, door deze tafels te verbinden aan een paar steigerplanken werd er zaterdagochtend door een paar mensen met 2 linkse handen onze eigen voorbar gecreëerd.

Nadat het podium was geplaatst en door Robin en Danny van de Q-Side de tent was versierd, was het alleen nog wachten op het geluid. Dit was niet zo erg omdat toevallig net de tap was aangesloten en er natuurlijk geproefd moest worden of het bier goed koud was. Na een soundcheck en korte briefing voor het “werkend personeel” van deze avond kon het feest beginnen.

Rond achten stroomde de eerste gasten binnen en kwam er een grote delegatie van onze A-selectie binnen (klasse boys !!) na een bezoek aan de bar nestelden de meeste bezoekers zich in de nabijheid van de door de supportersvereniging geplaatste schermen om zo geen minuut te missen van de CL finale.

Toen scheidsrechter Kuipers voor het rustsignaal floot nam de voorzitter van de supportersvereniging Gerard Sas de leiding van hem over en begon het officiële gedeelte van de feestavond.

De volgende spelers vielen in de prijzen:

Topscoorder seizoen ‘13/’14: Cees Dingemanse (37 ), Antonio Aurino (27) en Hendri Kant (23)
Team van het Jaar: KZB 2 (kampioen)
Meest scorende ploeg: KZB 5 (95 voor)
Minst gepasseerde ploeg: KZB 5 (22 tegen)

Nadat de prijzen waren opgehaald  was het tijd voor de “Speler van het Jaar” verkiezing. De genomineerden Mulder, Yildirim en Jakoba werden op het podium geroepen en na tromgeroffel van DJ Bas-Jan Munten werd de winnaar Quentin Jakoba gehuldigd die net als vorig jaar Toby Mulder achter hem liet, Ismaïl Yildirim werd derde. Als verrassing werd de A-Selectie ook nog even op het podium geroepen. Sjoerd van der Waal kreeg uit handen van Wout Pluijmert de Nieuwsblad Cup uitgereikt die Kozakken Boys voor de tweede maal op rij won!

Alsof er nog niet genoeg prijzen waren weggegeven, won Choco (Jan-Willem Blijenburg) na trekking door Quentin Jakoba een geheel verzorgde reis naar Brazilië, welke werd uitgereikt door onze voorzitter Ad van Wijk.

Feest DJ Bas met de zangers Pascal Redeker en Henk Dissel sloten vervolgens de avond af met top optredens.

Wij als commissie van deze feestavond hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad en hopelijk tot volgend jaar!

Graag willen wij nog de volgende mensen bedanken die dit feest mede mogelijk hebben gemaakt.

Paul, Freek, Theo, Gerrit, Jetty, Hendri (allen bar), Ad (aggregaat) Robin en Danny (Q-Side), Arjan en Amanda (hamburgers), Ada, Jeanet, Tamara, Corry (munten), Gerrit (horeca), Wim (foto’s), Bas-Jan, jongens van het geluid, de beveiliging, De Waterman en de besturen van de supportersvereniging en Kozakken Boys.

De eindfeestcommissie

Klik hier voor alle foto's van het eindfeest

Vorige pagina

Pagina's