Supportersvereniging

Supportersbussen naar Lienden

Supportersbussen naar Lienden
24/05/2015

Tot donderdagavond 21.00 uur kun je een kaartje kopen voor de supportersbussen naar Lienden, donderdagavond zal Robert nog een voorverkoop houden in de kantine tot 21.00 uur.

Natuurlijk kun je je ook blijven kopen bij Gerard tel 06-20562101

Na donderdagavond is het niet meer mogelijk om kaarten te kopen voor de supportersbussen.

Foto: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Inschrijven supportersbus 2015-2016

Inschrijven supportersbus 2015-2016
17/05/2015

De supportersvereniging Kozakken Boys regelt voor alle uitwedstrijden in de competitie een busreis om u als supporter de gelegenheid te geven om uw Kozakken Boys te steunen.

Ook in het nieuwe seizoen 2015/2016 gaat er weer een supportersbus rijden en u kunt zich daar voor opgegeven, koop een vaste zitplaats in de bus voor het gehele seizoen en geniet ook van de gezelligheid en een hapje en een drankje in de supportersbus.

Voorinschrijving kan via Email: supportersvereniging@kozakkenboys.nl of via Gerard Sas tel: 0620562101

Wacht hier niet te lang mee en geef je z.s.m. op !!

Supportersvereniging Kozakken Boys

Vorige pagina

Supportersbus naar Dordrecht (update)

Supportersbus naar Dordrecht (update)
10/05/2015

De supportersbus rijdt definitief a.s. zaterdag en vertrekt om 16.00 uur vanaf de Zwaaier, er is nog plaats dus geef je op bij Gerard Sas.

Bij voldoende deelname zal er een supportersbus rijden naar de bekerfinale in Dordrecht opgeven kan Bij Gerard Sas 06-20562101. De wedstrijd tussen HSV Hoek en Kozakken Boys wordt gespeeld bij voetbalvereniging Oranje Wit, aanvang van de bekerfinale is om 17.00 uur.

Foto: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Oproep aan degenen die een shirt besteld hebben.

Oproep aan degenen die een shirt besteld hebben.
12/04/2015

Oproep aan iedereen die het nieuwe Kozakken Boys shirt hebben besteld. Door een Virus is het bestand verloren gegaan waarin jullie namen staan geregistreerd.

Graag contact opnemen met Aart of stuur een email naar aartkant@live.nl

Vorige pagina

Bus naar IJsselmeervogels

Bus naar IJsselmeervogels
12/04/2015

Aanstaande zaterdag speelt Kozakken Boys om 15.00 uur uit bij IJsselmeervogels. De supportersbussen zullen om 13.15 uur vertrekken vanaf de Nieuwe Kozakken Stoep.

Opgeven voor de supportersbussen kan bij Robert 06-27000053 of bij overige bestuursleden van de Supportersvereniging.

Donderdag avond 16 april zal de kaartverkoop vanaf 20.00 uur plaats vinden in de kantine van Kozakken Boys.

Heeft u al een plaats gereserveerd? Haal dan uw kaartje donderdagavond op in de kantine.

Bus 1 is al volgeboekt 
Bus 2 is al voor de helft gevuld
Bus 3 is nog beschikbaar 
Enz…

Dus er is plaats genoeg om uw Kozakken Boys te steunen en massaal het rood en wit (Kozakken Boys) te laten zegevieren.

Supportersvereniging Kozakken Boys

Vorige pagina

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!
23/02/2015

De supportersvereniging is op zoek naar een paar enthousiaste vrijwilligers, die voor ons de poort verloting willen doen tijdens de thuiswedstrijden.

Het mag ook een jeugd team zijn, die om beurten gaan verkopen en wie weet wat wij weer aan jullie team terug geven.

Wie vindt het leuk om ons daarmee te helpen ?

Aanmelden kan via: supportersvereniging@kozakkenboys.nl

Vorige pagina

Buskaartje bewaren!!

Buskaartje bewaren!!
31/01/2015

Voor iedereen die een buskaartje heeft gekocht en betaald voor de wedstrijd Spakenburg - Kozakken Boys, bewaar het kaartje goed want deze blijft geldig voor de inhaalwedstrijd.

De Supportersvereniging

Vorige pagina

Voorverkoop en afhalen buskaartje

Voorverkoop en afhalen buskaartje
26/01/2015

Donderdagavond 29 januari vanaf 20.30 uur zal de supportersvereniging Kozakken Boys een voorverkoop houden voor de Supportersbus naar Spakenburg in de kantine van Kozakken Boys. Diegene die een kaartje hebben besteld voor de Supportersbus zouden wij willen vragen deze een donderdagavond te komen halen en betalen.

Voor diegene die zich nog niet hebben opgegeven, maar toch mee willen, kunnen ook een donderdagavond hun kaartje komen kopen. (bovenstaand geldt natuurlijk niet voor de vaste seizoenskaarthouders van de supportersbus)

Let op er zijn nog maar enkele plaatsen vrij!

Vorige pagina

Jaap-Jan en Bas winnen klaverjastoernooi

Jaap-Jan en Bas winnen klaverjastoernooi
25/12/2014

Op maandag 22 december 2014, organiseerde de Supportersvereniging Kozakken Boys  weer het jaarlijkse eindejaar klaverjastoernooi. Ook dit jaar stroomden de aanmeldingen binnen. Zelfs op het allerlaatste moment waren meldden  zich nog 2 teams aan, waarmee het totaal aantal van 38 teams werd bereikt.  De organisatie was hier natuurlijk heel erg mee in hun nopjes. Alleen vroeg men zich af, hoe ze, op een zo goed mogelijke wijze, 19 tafels kwijt in de kantine konden. Na heel wat passen en meten lukte dit uiteindelijk toch. Om 20.00 uur werd er gestart en rond 23.00 uur waren de meeste kaarten geschud.   

Voordat de einduitslag bekend werd gemaakt, werd er eerst nog een verloting gehouden. Er werden gelukkig weer veel loten verkocht. Hierdoor konden nog een extra aantal mensen tevreden naar huis.

De winnaars van vorig jaar, Dènis de Keijzer en Martijn Visser, konden dit jaar geen potten breken. Zij legden beslag op de 23e plaats. Ook dit jaar waren er weer een aantal nieuwe koppels te begroeten. Zo deed bijvoorbeeld “opa” Ger Klop voor het eerst mee, samen met zijn zoon Michael. Door de grote nervositeit eindigden ze uiteindelijk op een plaatsje in de verre achterhoede. Henk Admiraal moest voor de derde keer op rij met een andere partner deelnemen. Deze vond hij in Hermen Vos. Dit bleek opnieuw teveel van het goede.  Zij eindigden dan ook op de laatste plaats.   

Na twee ronden was het gat tussen de nummers 1 en 2 al ruim 300 punten. Echter de nummers 3 tot en met stonden binnen 30 punten van de nummer 2. Er kon dus nog heel wat gebeuren. De koplopers, Bas van der Schoot en Jaap-Jan Verheij behaalden in de derde ronde ook weer zoveel punten, dat het gat op de nummer 2 alleen maar groter werd. Zij werden daarom dan ook verdiend de winnaars van 2014. Cees Spaan en Sjoerd van der Waal eindigden op de tweede plaats. Het podium werd compleet gemaakt door Co Koek en Lia van Peer.

De top 3 was :

  • Bas van der Schoot en Jaap-Jan Verheij       :   5.892 punten
  • Cees Spaan en Sjoerd van der Waal              :   5.325 punten
  • Co Koek en Lia van Peer                                   :   5.199 punten    

Jaap en Richard willen namens de supportersvereniging iedereen hartelijk bedanken voor deze zeer geslaagde avond. Een speciaal woord van dank aan Gerrit Verbeek, Corrie van Oord en Anita van Oord. Ook willen we Arie Klop bedanken, omdat hij bereid was zich als reserve beschikbaar te houden. Wij hopen dat u allen volgend jaar ook weer aanwezig zult zijn, om er weer een gezellige avond van te maken.

Wij wensen hierbij iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond en zeer sportief 2015 toe!

Bestuur Supportersvereniging Kozakken Boys  

Vorige pagina

Kerstdraaimiddag

Kerstdraaimiddag
15/12/2014

Op zaterdag 20 december 2014 vanaf 14.30 uur zal weer de traditionele kerstdraaimiddag worden gehouden van de Supportersvereniging in de kantine van Kozakken Boys.

Er zijn weer tal van prachtige prijzen te winnen zoals een ALL inclusive vliegvakantie, Amerikaanse Koelkast, Moutain Bike, CV HR Ketel, Led TV, Laptop, Samsung Tablet, Playstation 4, ½ Varken, Kalkoenen, Boodschappentassen, Rollades, Gourmetschotels, Jenever, Whisky, Dobbelsteen en nog veel meer mooie prijzen.

Ook dit jaar kunt u weer het geluk beproeven met loten uit de kerstboom. Misschien bent u wel de winnaar van 1 minuut gratis Winkelen voor slechts € 0,01.

De kerstboom verloting start op donderdag 18 december 2014 vanaf 20.00 uur.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om op 20 december 2014 een kijkje te komen nemen op onze Kerstdraai-middag.

Alle leden van supportersvereniging ontvangen een persoonlijke uitnodiging met daarop een GRATIS lotnummer. Alleen bij uw persoonlijke aanwezigheid en op vertoon van deze uitnodiging dingt u mee naar het te winnen halve varken.

TOT ZIENS OP ZATERDAG 20 DECEMBER 2014 (vanaf 14.30 uur) !!!

Na afloop van de kerstdraaimiddag zal er wederom een groots vuurwerk zijn op ons sportpark’ De Zwaaier’.

Supportersvereniging Kozakken Boys, van supporters, voor supporters, door supporters.

Vorige pagina

Pagina's