Supportersvereniging

Merchandising

Merchandising
24/11/2015

A.s. zaterdag staat de Supportersvereniging van 10.30 - 14.45 uur met een merchandise kraam met leuke aanbiedingen op sportpark De Zwaaier, zoekt u nog leuke sinterklaas- of kerstcadeautjes loop dan even bij ons langs!

Supportersvereniging Kozakken Boys

Klik hier voor de Facebook pagina van de Supportersvereniging voor meer artikelen

Vorige pagina

Kerst draaimiddag

Kerst draaimiddag
15/11/2015

Zaterdag 12 December 2015 organiseert “de Supportersvereniging Kozakken Boys” weer de traditionele “Kerst draaimiddag”. Dit jaarlijks festijn zal na de wedstrijd Kozakken Boys  - IJsselmeervogels weer losbarsten.

Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen zoals een rood-witte scooter, laptop, tablet, cv ketels, vuurwerkbonnen, cadeaubonnen, vleesschotels, kalkoenen, half varken of een flesje drank en niet te vergeten de vakantie reis naar keuze t.w.v. € 1.500,- euro!!! De muzikale omlijsting zal net als vorig jaar verzorgd worden door Marcel de Rooij!

De kerstboom verloting wordt dit jaar op donderdag 17 december 2015 gehouden, vanaf 19.30 kunt u de lootjes die in de kerstboom hangen kopen, de trekking zal rond de klok van 22:30 uur plaatsvinden!

Tevens kunt u zich bij de bestuursleden van de supportersvereniging inschrijven voor het klaverjas toernooi op maandag 28 december 2015 en de FIFA game play toernooi om zaterdag 9 januari 2016.

Stuur een mail naar: supportersvereniging@kozakkenboys.nl om je aan te melden voor één van bovengenoemde evenementen.

Bestuur Supporters vereniging kozakken Boys

Vorige pagina

Foto's Red & White Oktober Night

Foto's Red & White Oktober Night
25/10/2015

Gisterenavond organiseerde de supportersvereniging de Red & White Oktober Night. In een bomvolle kantine bleef het tot in de late uurtjes erg gezellig. Onze fotograaf Wim Verhoeven heeft tijdens deze avond weer de nodige foto’s genomen, die via onderstaande link terug zijn te vinden op onze website.

Foto’s Red & White Oktober Night

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Week van de Supporter

Week van de Supporter
22/10/2015

Volgende week is het een drukke week voor alle Kozakken! Vandaar dat we er maar de week van de supporter van maken. Het programma begint op zaterdag 24 oktober met de bekerkraker tegen v.v. Sleeuwijk.

Vele roodwitten zullen deze derby bezoeken, aansluitend is er ’s avonds rond de klok van 20.00 uur in de kantine de Red & White Oktober Night. Een feest met een knipoog naar de oktoberfeesten en foute party die in het teken staat van de clubkleuren van ons aller Kozakken Boys. Wij vragen dan ook alle aanwezigen om zoveel mogelijk in het rood-wit naar Sleeuwijk te gaan en op het feest te komen.

Voor de 3 leukst geklede Kozakken liggen er leuke prijzen klaar! De muzikale invulling wordt verzorgt door de feestband Dakkeraf en Dj Japio! Er zijn nog kaarten voor dit feest te krijgen bij de leden van de supportersvereniging.

Als de katers van het feest weer teruggebracht zijn naar het asiel dient zich het volgende aan:

De bekerwedstrijd voor de KNVB-beker tegen HBS op woensdag 28 oktober. Om 18:30 uur zal onze hoofdmacht tegen deze zondag-topklasser de strijd aangaan in de 3e ronde van de KNVB-beker. De supportersbus zal om 16:30 uur afreizen naar Den Haag, mocht je met de supportersbus mee willen neem dan even contact op met Gerard Sas (tel: 06-22741238).

In overleg met de technische staf hebben we enige tijd geleden besloten 2 x per seizoen een saté-avond te organiseren met de supporters en spelers van de club, de eerste saté-avond willen we op donderdag 29 oktober houden. Vanaf 21:30 uur zijn de supporters en spelers van de Boys uitgenodigd om een drankje en een sateetje te komen nuttigen. De TC zal nog een klein praatje houden over het wel en wee van onze club en als afsluiter hopen we natuurlijk gezamenlijk de loting van de 4e ronde te kijken met Kozakken Boys in een van de kokertjes!

Ter afsluiting van deze hopelijk mooie week is de supportersvereniging op zaterdag 31 oktober thuis tegen Rijnsburgse Boys samen met de A-selectie sponsor van de dag! Deze middag zal er in de kantine een dj staan en zorgen we er voor dat de inwendige mens ook niets te kort komt!

Wij als bestuur van de supportersvereniging hopen op een fantastische week met jullie!

Tevens kunnen jullie de volgende data alvast in de agenda zetten!

  • 12 December: De grote Kozakken draaimiddag (IJsselmeervogels thuis) met grote prijzen
  • 17 december: Kerstboomverloting
  • 28 december:  Eindejaars-klaverjastoernooi
  • 9 januari: FIFA-toernooi (vanaf 16.30 uur)

Met vriendelijke groet,

Bestuur supportersvereniging Kozakken Boys

Vorige pagina

In de media

In de media
22/10/2015

SLEEUWIJK – David tegen Goliath. Zo mag je op papier de bekerkraker tussen derdeklasser Sleeuwijk en topklasser Kozakken Boys zaterdag op sportpark De Roef (aanvang 15.00 uur) wel noemen. De wedstrijd kan tegelijkertijd ook worden gezien als broertje tegen grote broer. Dat laatste door een veelvoud van ex-Kozakken Boys-spelers die tegenwoordig de kleuren van Sleeuwijk verdedigen.

Maar er is nog meer dat speelt. Het wordt namelijk ook een bijzondere dag voor de familie Sas. Een bijzonder sentiment is dat Gerard Sas, voorzitter van de supportersvereniging van Kozakken Boys, bij Sleeuwijk zijn zoon Patrick Sas als centrumverdediger treft. Dus is het duel ook nog eens een duel tussen vader en zoon.

“Ik heb een dubbel gevoel”, lacht Gerard Sas die nog altijd trots is dat zijn zoon acht jaar geleden in Kozakken Boys 1 speelde. “Ik kan nu eindelijk Patrick weer eens zien voetballen. Door mijn functie als voorzitter van de supportersclub kan ik tegenwoordig nooit meer bij Patrick gaan kijken. Dat vind ik wel jammer temeer daar hij na een paar moeilijke jaren nu bij Sleeuwijk zijn draai heeft gevonden. Ik kijk er erg naar uit.”

Voor nu Sleeuwijker Patrick Sas (29) is het een ontmoeting met zijn vader en met de club waar hij ooit furore maakte. “Altijd leuk om tegen je oude club te spelen. En het is nu wel tegen de kampioen van de zaterdagamateurs.” Patrick Sas verliet een aantal jaren geleden De Zwaaier om elders zijn heil te gaan zoeken. Hij streek onder meer neer bij Achilles Veen, VVGZ, Rijswijkse Boys en nu Sleeuwijk. “Ik ben zelf ook wel trots dat ik in het eerste van Kozakken Boys heb gespeeld. Ik ben toen weggegaan, omdat de concurrentie door spelers van buitenaf te groot werd. Ik wilde gewoon voetballen.”

Inmiddels is Patrick Sas een ingeburgerde Sleeuwijker. “Met Kozakken Boys heb ik niet zo veel meer. Ik woon in Sleeuwijk en ik speel met een lekkere groep bij een leuke vereniging”, klinkt het op eerlijke toon. Het duel met zijn oude club is dan wel bijzonder, maar om de wedstrijd tot ‘match of the year’ te bombarderen gaat hem te iets ver. “Zo’n wedstrijd tegen Woudrichem van vorige week heeft hier in Sleeuwijk toch een grotere lading.”

Vader Gerard Sas houdt het er op dat de club waar hij de supportersclub van leidt zich niet moet laten verrassen. “Met alle respect voor Sleeuwijk, maar Kozakken Boys is aan zijn stand verplicht te winnen. Verliezen van Sleeuwijk betekent voor de Boys dat er dan nog zeker tien jaar over zo’n sensatie wordt gesproken. Natuurlijk zijn er geluiden vanuit de supporters dat Danny Buijs de sterkste formatie het veld in moet brengen. Maar hij bepaalt. Voor Sleeuwijk is het denk ik zaak om de stand zo lang mogelijk laag te houden.”

Patrick Sas: “Ik heb veel zin in het duel. Stiekem hoop je natuurlijk op een stuntje. Het zal wel niet maar je weet nooit. Ik speelde met Kozakken Boys toen ook mee tegen Ajax voor de beker en toen waren wij ook dichtbij een stuntje”, besluit de oud-Kozak glimlachend. Ajax had toen een verlenging nodig om de Boys op de knieën te krijgen.

Verlate opening

“Zie het duel ook maar als een verlate, verkapte opening van ons gerenoveerde sportcomplex”, reageert ‘Mister Kozakken Boys’ en Sleeuwijk-trainer Philip den Haan. Ook voor Den Haan is het als oud-Kozakken Boys-speler een bijzondere ontmoeting. “We waren heel blij dat we eindelijk eens een keer de poulewedstrijden overleefden. Nu dit vervolg. Dit is natuurlijk voor Sleeuwijk en het team  een pracht affiche.”

“De wedstrijd tegen Kozakken Boys is gewoon één van de uitdagende dingen. Inderdaad grote broer tegen broertje. We hebben heel veel Kozakken Boys-spelers in onze groep die als voetballer in jeugdteams bij Kozakken Boys samen speelden.”

De huidige Sleeuwijk-trainer benadert de wedstrijd tegen nog steeds ‘zijn club’ niet veel anders dan de competitiewedstrijden. “Wij analyseren wel de beelden van Kozakken Boys en ik heb oud Kozakken Boys leider Henk de Jong bij ons al een paar keer langs de lijn zien scouten”, zegt hij met een grijns. En lachend: “Het is voor ons wel de kortste weg Europa in te kunnen. ” Of Kozakken Boys met de sterkste opstelling komt, weet ik Den Haan niet. “De Boys hebben natuurlijk een brede selectie en die zullen ze wel gebruiken. Ze hebben natuurlijk nog andere verplichtingen aan hun hoofd.” Behalve het duel tegen Sleeuwijk vraagt voor Kozakken Boys ook volgende week woensdag het bekerduel tegen HBS de nodige aandacht. Zowel Sleeuwijk als Kozakken Boys hadden afgelopen zaterdag een slechte ‘generale’. Beide teams moesten de eer aan de tegenstander laten.

Bron: Het Kontakt
Foto: Teus Admiraal

Vorige pagina

Bus naar HBS (update!)

Bus naar HBS (update!)
18/10/2015

De Supportersbus is VOL en er is een wachtlijst......

Er moeten nog 25 supporters hun bestelde buskaartje afhalen en betalen, wij willen jullie vragen dit donderdagavond 22 oktober te doen in de kantine van Kozakken Boys tussen 20.00 en 20.30 uur, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat jullie mee gaan en wij de 'wachtende' supporters een definitief antwoord kunnen geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerard Sas tel: 0622741238

Supportersvereniging Kozakken Boys

Vorige pagina

Supportersbus naar HBS

Supportersbus naar HBS
14/10/2015

Woensdagavond 28 oktober om 18.30 uur speelt Kozakken Boys in de derde ronde van de KNVB beker uit tegen zondagtopklasser HBS.

De supportersbus vertrekt om 16.30 uur vanaf de Zwaaier in Werkendam. Een kaartje voor de supportersbus kost € 10,00.

Opgeven voor de supportersbus kan bij Gerard Sas: 06-22741238.

Meld je op tijd aan! (let op vol = vol) 

Aanstaande zaterdag 17 oktober kunnen de kaartjes worden betaald en afgehaald bij Gerard Sas.

Ga mee en steun onze ‘Kozakken’ en wie weet schrijven we als Werkendammers geschiedenis door de vierde ronde van de KNVB Beker te bereiken!

Supportersvereniging Kozakken Boys, van supporters, voor supporters, door supporters

Vorige pagina

Supportersbus naar HBS

Supportersbus naar HBS
04/10/2015

Woensdagavond 28 oktober om 18.30 uur speelt Kozakken Boys in de derde ronde van de KNVB beker uit tegen zondagtopklasser HBS.

De supportersbus vertrekt om 16.30 uur vanaf de Zwaaier in Werkendam.

Opgeven voor de supportersbus kan bij Gerard Sas: 06-22741238.

Meld je op tijd aan! (let op vol = vol)

Vorige pagina

Supportersbus naar Capelle

Supportersbus naar Capelle
27/09/2015

Zaterdag 3 oktober 2015 om 14.30 uur staat de uitwedstrijd tegen Capelle op het programma. De supportersbus zal om 13.00 uur vertrekken vanaf sportpark de Zwaaier.

Bent u vaste seizoenkaarthouder en gaat u niet mee meldt u zich dan tijdig af, wilt u mee als supporter met de supportersbus dan kunt u zich opgeven bij Robert Pruijsen.

  • Robert Pruijsen 06-27000053.
Vorige pagina

Red & White Oktober Night

Red & White Oktober Night
09/09/2015

Donderdagavond 22 oktober 2015 vanaf 20.00 uur kun je nog een kaartje kopen in de kantine bij Jaap Boxman.

Zaterdag 24 oktober 2015 is het weer tijd voor een feestje. De Supportersvereniging organiseert de Red & White Oktober Night met de party band ‘’Dakkeraf’’. De kaarten zijn vanaf zaterdag 12 september 2015 te koop bij de Supportersvereniging.

  • Waar: kantine sportpark de Zwaaier
  • Wanneer: zaterdag 24 oktober 2015
  • Tijd: 20.00 – 01.00 uur
  • Prijs: € 7,50
  • Leeftijd: vanaf 16 jaar

Dresscode ROOD en WIT (leuk maar niet verplicht)

Tot zaterdag 24 oktober!

Supportersvereniging Kozakken Boys

Vorige pagina

Pagina's