Supportersvereniging

Oproep Club van 50

Oproep Club van 50
21/03/2017

De Club van 50 stelt kleine sponsoren in staat de club Kozakken Boys te ondersteunen. Het unieke van deze sponsoring is dat de leden zelf mogen bepalen waaraan hun geld wordt uitgegeven. Op de jaarlijkse contactavond (in het voorjaar) kiezen de leden, uit een aantal voorstellen, een winnend voorstel wat door de Club van 50 gerealiseerd zal worden.

Er staat alweer enkele weken een nieuwe jaargang op de agenda en dus dient de vraag zich aan wat de Club van 50 dit jaar met de ingelegde gelden gaat doen. Daarom doen wij hierbij een oproep aan de leden van de Club van 50 om voorstellen in te sturen waarmee wij Kozakken Boys kunnen ondersteunen. Ingestuurde voorstellen zullen door de commissieleden van de Club van 50 op financiële haalbaarheid beoordeeld worden. “Kleine” ideeën zullen in pakketten worden geplaatst, zodat zoveel mogelijk voorstellen gerealiseerd kunnen worden.

Dus, heeft u een idee (hoe klein ook!), stuur dit dan door naar onderstaand emailadres, of spreek 1 van de commissieleden aan in de kantine.

Namens de Club van 50
Huib Hoogendoorn en Cees den Haan
clubvan50@kozakkenboys.nl

Vorige pagina

Supportersbus naar Hardenberg

Supportersbus naar Hardenberg
12/03/2017

A.s. zaterdag vertrekt de supportersbus om 11.30 uur naar Hardenberg, restaurant De Waterman verzorgt wederom de lunch pakketjes die voor een kleine prijs verkrijgbaar zullen zijn in de bus.

Natuurlijk kunt u zich nog opgeven / of afzeggen voor deze busreis naar Hardenberg tel: 0627000053. Blijf onze jongens steunen en ga mee naar Hardenberg!

De Supportersvereniging

Vorige pagina

Alle supporters naar Veenendaal!

Alle supporters naar Veenendaal!
27/02/2017

Gaat u met de supportersbus dan meldt u zich aan bij Robert Pruissen 06-27000053.

Gaat u met eigen vervoer ook dan vragen wij u om massaal in het rood en wit onze Kozakken te steunen. Onze oproep is; Laat Veenendaal rood en wit kleuren en steun ons Kozakken Boys.

De supportersbus vertekt om 14:00 uur. Rij massaal achter de bus aan!

De Supportersvereniging.

Vorige pagina

Elek Trends FIFA toernooi

Elek Trends FIFA toernooi
25/02/2017

Het Elek Trends FIFA toernooi zal gespeeld gaan worden op vrijdag 3 maart, we gaan spelen in twee sessies.

De eerste sessie is voor de jeugd vanaf 15:00 uur tot 19:00 uur, daarna start de oudere jeugd tot 23:00 uur.

Opgeven graag via supportersvereniging@kozakkenboys.nl

​Er zijn nog enkele plaatsten vrij, geef je op nu het nog kan.

De Supportersvereniging

Vorige pagina

Elek Trends FIFA toernooi 3 maart

Elek Trends FIFA toernooi 3 maart
05/01/2017

Het is weer bijna zover dat het spektakulaire Elek Trends FIFA toernooi gespeeld gaat worden in de kantine van Kozakken Boys.

Op vrijdag 3 maart wordt er vanaf 15:00 uur gespeeld door de jeugd  en vanaf 19:00 uur door de ouderen.

Inschrijven via supportersvereniging@kozakkenboys.nl

De Supportersvereniging.

Vorige pagina

KBTV: Met de boot naar Barendrecht!

KBTV: Met de boot naar Barendrecht!
13/12/2016

De reis naar Sportpark de Bongerd in Barendrecht werd door de supporters van Kozakken Boys niet gemaakt met de traditionele bus, maar met de partyboot!

KB Media/Devin van der Wiel

Vorige pagina

Bedankje

Bedankje
12/12/2016

Beste supporters van Kozakken Boys,

Mijn moeder Bep van Vark is al jaren een trouwe supporter van Kozakken-Boys.

De afgelopen 11 weken heeft zij in het ziekenhuis gelegen. Op 20 september is zij geopereerd aan een verwijde aorta hierna heeft ze een hoop complicaties gekregen. 

Het gaat gelukkig nu een stuk beter en ze is inmiddels overgeplaatst naar het Gasthuis in Gorinchem voor revalidatie . 

Ik wil hierbij iedereen bedanken voor de kaartjes, telefoontjes en bezoekjes. Aan belangstelling ontbrak het zeker niet dus nogmaals dank.

Als er mensen zijn die haar nog een kaartje willen sturen:

Gasthuis Gorinchem  Banneweg 61,

Leypoort kamer nr 30

4204 AA Gorinchem.

Mochten er mensen zijn die langs willen gaan, wat zij zeker zeer op prijs stelt, graag in overleg met mij via 06-34967270

Jannet van Vark
 

Vorige pagina

Klaverjastoernooi Supportersvereniging

Klaverjastoernooi Supportersvereniging
23/11/2016

Op donderdag 29 december 2016 organiseert de Supportersvereniging weer een groots eindejaar klaverjastoernooi (met vaste maat). Deze zal vanaf 20:00 uur plaatsvinden in de kantine van Kozakken Boys.

Een ieder die deel wilt nemen aan dit toernooi wordt vriendelijk verzocht dit voor 22 december 2016 door te geven aan Richard Groeneveld (06-52003372) of Jaap Boxman (06-27164045). Mailen kan ook naar groeneveld@orffa.com of boxjcj@gmail.com.

Gezien de vele aanmeldingen verzoeken wij u tijdig in te schrijven, om teleurstelling te voorkomen, want vol=vol. Meedoen is gratis.

De Supportersvereniging

Vorige pagina

Derde helft Kozakken Boys - GVVV

Derde helft Kozakken Boys - GVVV
16/11/2016

Zaterdag 19 november na de kraker tussen Kozakken Boys en G.V.V.V. zal de derde helft worden verzorgd door de Werkendamse feest zanger Willem de Jong. Reden genoeg om na de wedstrijd even te blijven hangen in de kantine!

KB Media/Devin van der Wiel

Vorige pagina

Voetbalquiz / Bierfest

Voetbalquiz / Bierfest
16/09/2016

Op zaterdag 22 oktober organiseert de Kozakken Boys supportersvereniging het Bierfest met o.a. DJ Rene van Dalen en zanger Randy Watzeels.  

Kaarten á € 10 (niet leden supportersvereniging) en € 8 (leden supportersvereniging) kunnen op 22 september om 20:30 uur en op 24 september om 13:30 uur opgehaald worden in de kantine.

Voetbal quiz!
Een dag eerder op vrijdag 21 oktober 2016 organiseert de supportersvereniging samen met QuizEvents de Kozakken Voetbalquiz! Teams van 2 personen kunnen zich inschrijven via supportersvereniging@kozakkenboys.nl

Je kunt alleen deelnemen aan de quiz als je lid bent van Kozakken Boys.

De Supportersvereniging

Vorige pagina

Pagina's