Supportersvereniging

Kerstdraaimiddag

Kerstdraaimiddag
15/12/2014

Op zaterdag 20 december 2014 vanaf 14.30 uur zal weer de traditionele kerstdraaimiddag worden gehouden van de Supportersvereniging in de kantine van Kozakken Boys.

Er zijn weer tal van prachtige prijzen te winnen zoals een ALL inclusive vliegvakantie, Amerikaanse Koelkast, Moutain Bike, CV HR Ketel, Led TV, Laptop, Samsung Tablet, Playstation 4, ½ Varken, Kalkoenen, Boodschappentassen, Rollades, Gourmetschotels, Jenever, Whisky, Dobbelsteen en nog veel meer mooie prijzen.

Ook dit jaar kunt u weer het geluk beproeven met loten uit de kerstboom. Misschien bent u wel de winnaar van 1 minuut gratis Winkelen voor slechts € 0,01.

De kerstboom verloting start op donderdag 18 december 2014 vanaf 20.00 uur.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om op 20 december 2014 een kijkje te komen nemen op onze Kerstdraai-middag.

Alle leden van supportersvereniging ontvangen een persoonlijke uitnodiging met daarop een GRATIS lotnummer. Alleen bij uw persoonlijke aanwezigheid en op vertoon van deze uitnodiging dingt u mee naar het te winnen halve varken.

TOT ZIENS OP ZATERDAG 20 DECEMBER 2014 (vanaf 14.30 uur) !!!

Na afloop van de kerstdraaimiddag zal er wederom een groots vuurwerk zijn op ons sportpark’ De Zwaaier’.

Supportersvereniging Kozakken Boys, van supporters, voor supporters, door supporters.

Vorige pagina

Klaverjastoernooi 2014 Update!

Klaverjastoernooi 2014 Update!
28/11/2014

Voor het klaverjassen op maandag 22 december 2014 kan er niet meer ingeschreven worden.

Op maandag 22 december 2014 organiseert de Supportersvereniging weer een groots eindejaar klaverjastoernooi (met vaste maat).

Een ieder die deel wilt nemen aan dit toernooi wordt vriendelijk verzocht dit voor 20 december 2014 door te geven aan Richard Groeneveld (06-52003372) of Jaap Boxman (06-27164045)

Mailen kan ook naar: groeneveld@orffa.com of boxjcj@gmail.com

Gezien de vele aanmeldingen verzoeken wij u tijdig in te schrijven, om teleurstelling te voorkomen. (VOL=VOL)

  • LOCATIE: KANTINE KOZAKKEN BOYS
  • AANVANG: 20.00 UUR
  • DATUM: 22 DECEMBER 2014
  • DEELNAME: GRATIS

Tot ziens op maandag 22 december 2014

Vorige pagina

Voetbalquiz Kozakken Boys

Voetbalquiz Kozakken Boys
13/11/2014

Hoewel Berry Powel tegen Scheveningen niet tot scoren kwam, maakte de spits dit weekend toch indruk. Bij de jaarlijks, door de supportersvereniging georganiseerde, voetbalquiz eindigde Powel, een duo vormend met ploeggenoot Gwaeron Stout, op een respectabele tweede plaats met 65 punten. Ook Powel en Stout bleken daarentegen niet opgewassen tegen het geweld van Team AD, dat voor de vierde keer op rij met de hoofdprijs aan de haal ging. Als derde eindigde het team ‘Zeefuik en Huijs’ met 59 punten.

Namens de supportersvereniging willen we alle 25 teams bedanken voor hun deelname. Tevens willen we Sjoerd de Waal, Dick Damen, Ruben Kroeze, Devin van der Wiel, Anne-Marie Baggerman en het kantinepersoneel bedanken voor hun bijdrage, zodat deze avond wederom een succes is geworden

Vorige pagina

Voetbalquiz Kozakken Boys

Voetbalquiz Kozakken Boys
12/10/2014

Vrijdag 7 november organiseert de supportersvereniging “De Kozakken Boys voetbalquiz”, het Werkendams Kampioenschap Voetbalweetjes!

De quizmasters Sjoerd van der Waal, Devin van der Wiel en Ruben Kroeze hebben voor deze editie een mooie voetbal quiz gemaakt, vol met Kozakken Boys vragen, maar ook de algemene voetbalkennis van onze kandidaten zal getest worden. Een nieuw element in de quiz van 2014 zijn de videofragmenten.

Kortom het belooft weer een spannende strijd te worden in de kantine op sportpark de “De zwaaier” !

De presentatie deze avond zal dit jaar in handen zijn van onze spreekstalmeester  Dick Damen en 1e elftal speler en voetbal liefhebber Sjoerd van der Waal. Zij zullen met een grap en een dolletje deze prestigieuze quiz in goede banen leiden!

De kantine zal deze avond om 19.30 uur geopend zijn, de aanvang van de quiz is om 20.00 uur. U kunt zich vanaf nu inschrijven in teams van twee personen. Deelname is geheel gratis. Opgeven kan bij onderstaande personen onder vermelding van beide namen en een teamnaam: (opgeven per email heeft onze voorkeur, let op vol = vol)

Vorige pagina

Poort verloting

Poort verloting
05/09/2014

Vanaf morgen zal de Supportersvereniging Kozakken Boys iedere thuiswedstrijd (competitie) een poort verloting houden, waarmee leuke prijzen te winnen zijn, zoals een Leckernij pakket - MCD boodschappen tas - Diner bon van "de Waterman'- AH boodschappen tas - Diner bon van L'angolo - Fles Bacardi (Mitra slijterij) en een vleesschotel van slagerij van den Heuvel!

Loten kosten € 0,50 per stuk en de winnende lotnummers worden in de rust van de wedstrijd bekend gemaakt!
 
De prijzen zijn na afloop van de wedstrijd tot 17:30 af te halen onder het rad van avontuur in de kantine! 
 
Bestuur Supportersvereniging Kozakken Boys


Foto: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Supportersbus naar Capelle

Supportersbus naar Capelle
24/08/2014

Na een mooie start van de competitie gaan we aanstaande zaterdag uit naar Capelle, daar waar we mooie herinneringen hebben en waar we ook alle steun weer nodig hebben van onze supporters.

De supportersbus heeft dit seizoen 69 aanmeldingen voor een seizoenkaart, en toch kan ook u nog mee met de supportersbus naar Capelle, de vertrektijd is 13.00 uur vanaf de Zwaaier en de kosten voor een los kaartje voor leden is € 10,00 en voor niet leden € 12.50.

Opgeven kan bij Robert Pruissen 06-27000053

(wees er wel op tijd bij want vol=vol)

Vorige pagina

Poortverloting Supportersvereniging

Poortverloting Supportersvereniging
19/08/2014

Komende zaterdag is er (nog) geen poortverloting vanwege de actie van de Vriendenloterij. Wel zijn de uitslagenkaartjes te koop zoals u van ons gewend bent.

Bij de volgende thuiswedstrijd (6 september tegen Barendrecht) van de competitie begint de poortverloting van de supportersvereniging.

Dan zijn er mooie prijzen te winnen zoals boodschappentassen, dinerbonnen, vleesschotel, kaasplankje en een fles drank.

Vorige pagina

Seizoenkaart supportersbus al betaald?

Seizoenkaart supportersbus al betaald?
05/08/2014

Inmiddels hebben 65 supporters zich opgegeven voor de supportersbus in het seizoen 2014/2015.

Van een 20 tal supporters hebben wij de betaling inmiddels mogen ontvangen, wij willen bij deze een oproep doen aan diegene, die nog niet betaald hebben, dit zo spoedig mogelijk te doen. 

U kunt het bedrag overmaken onder vermelding van uw naam en Supportersbus seizoen 2014/2015 op NL25RABO0368755096 t.n.v. Supportersvereniging Kozakken Boys.

Een ieder geval zouden we graag vòòr 20 augustus 2014 alle betalingen binnen willen hebben.

Heeft u omtrent de supportersbus nog vragen, neem dan contact op met Gerard Sas 06-20562101

Vorige pagina

Zomeractie Supp. Vereniging

Zomeractie Supp. Vereniging
31/07/2014

De supportersvereniging is erg benieuwd naar de mooiste vakantie foto met een Kozakken Boys hart. Wie maakt de mooiste vakantie foto met daarin het logo van Kozakken Boys, laat in den vreemde ons Kozakken Boys hart ook zien en wees creatief met het fototoestel.

U kunt de foto op onze facebook pagina plaatsen of mailen naar ons emailadres: supportersvereniging@kozakkenboys.nl

Voor de origineelste foto met een Kozakken Boys logo, hebben wij het nieuwe uit shirt van Kozakken Boys beschikbaar.

Klik hier voor de foto's, die tot dusver binnen zijn gekomen

Vorige pagina

Merchandising

Merchandising
31/07/2014

De pagina merchandising van de supportersvereniging is weer up-to-date gemaakt. Alle clubartikelen, die te verkrijgen zijn staan op deze pagina. Dus heeft u altijd al in een shirtje van de Boys willen lopen, of een mooie Kozakken Boys horloge om willen hebben, het kan allemaal bij onze supportersvereniging. In totaal beschikken ze over maar liefst zeventien artikelen, met voor elk wat wils.

Klik hier voor de pagina met alle merchandising van de Boys

Foto’s: LiLifotografie

Vorige pagina

Pagina's