Supportersvereniging

Geen supportersbus 2e Paasdag

Geen supportersbus 2e Paasdag
17/04/2014

Vanwege de geringe belangstelling zal er aanstaande maandag (2e Paasdag) GEEN supportersbus rijden naar de uitwedstrijd van het eerste elftal tegen De Valk 1.

Vorige pagina

Soepporter !!!

Soepporter !!!
06/03/2014

Albert Heijn / Van Vuuren heeft samen met Struik Soepen een actie waarbij bij aanschaf van Struik maaltijd soep een soepkom met daarop het logo van Kozakken Boys te verkrijgen is.

Hoe gaat de actie in zijn werk:

  • Te koop bij Albert Heijn / van Vuuren
  • Bewaar de etiketten van de blikken en verzamel er zoveel mogelijk
  • Drop deze in de speciale bus in de kantine
  • De vereniging met deze meeste etiketten wint een club metamorfose ter waarde van € 5.000,00

De actie loopt tot 25 juni 2014 !!

Voor meer informatie kijk op de website van: www.soepporter.nl

(foto: facebook Wim Verhoeven)

Vorige pagina

1 minuut gratis winkelen bij AH

1 minuut gratis winkelen bij AH
10/02/2014

Nadat de prijs was gewonnen op de kerstverloting van de supportersvereniging, werd dan ook vorige week dinsdagavond 4 februari 2014 de prijs verzilverd bij de Albert Heijn van Vuuren in Werkendam.

1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn van Vuuren in Werkendam, dinsdagavond om 19.30 uur kwamen Mevrouw en De heer Vonk binnen in de winkel en naar enige uitleg door John van Vuuren, kwam de start van de 1 minuut steeds dichterbij en met de stelling: alles wat ik pak heb ik al verdiend ging mevrouw Vonk aan de slag.

En dat 1 minuut ook echt maar 1 minuut is, bleek al aan de kassa, daar werden de boodschappen aangeslagen en voor een bedrag van € 71,00. Met een voldaan gevoel namen Mevrouw en De heer Vonk de boodschappen mee naar huis.

Namens Albert Heijn van Vuuren en Supportersvereniging Kozakken Boys willen wij iedereen bedanken voor hun medewerking.

Klik hier voor de foto’s van fotograaf Wim Verhoeven.

Vorige pagina

FIFA GAME PLAY 2014 Toernooi

FIFA GAME PLAY 2014 Toernooi
17/01/2014

Afgelopen zaterdag 11 januari was het dan eindelijk zover. Het FIFA Game Play 2014 Toernooi stond op het programma. Na een aantal weken van voorbereiding, inschrijven en wachten en niet te vergeten trainen, konden de beste digitale voetballers onder ons hun talenten laten zien. Ja, u leest het goed, digitale voetballers trainen ook gewoon. Tijdens deze trainingen gaat het er zeer fanatiek aan toe, zo hoorden wij uit verschillende hoeken. Door sommigen werd er zelfs meer dan 4 uur achter elkaar getraind (sommige vrouwen vonden dit minder leuk). Hier kan menig voetballer/trainer jaloers op zijn.

De supportersvereniging sponsorde het geheel, zodat iedereen gratis kon deelnemen. De telling bestond uit 40 deelnemers, waarvan 20 uit de D t/m de A elftallen van onze club en 20 oudere deelnemers uit verschillende gelederen van onze club. Er waren supporters en een aantal seniorenelftal spelers in deze groep vertegenwoordigd. Toen alle namen bekend waren, werden de deelnemers in poules opgedeeld. 4 Poules voor de jeugd elftallen en 4 poules voor de oudere deelnemers. De deelnemers stonden inmiddels te trappelen van ongeduld. Voor aanvang van het toernooi werd stilgestaan bij het onlangs overlijden van twee trouwe leden van Kozakken boys. Hiervoor werd zowel in de kantine als buiten op het hoofd veld een minuut stilte gehouden. Respect hiervoor!

Toen kon het los. Er werd op het scherpst van de snede gestreden. Het fanatisme droop er vanaf. De oooh’s en de aaah’s vlogen door de lucht. De grootste voetbal sterren op deze planeet scoorden er lustig op los onder de bezielende besturing van onze eigen helden. Prachtige doelpunten werden er gemaakt, de een nog mooier dan de andere. De nummers een en twee van de poules gingen door naar de 8e  ronde. Deze ronde zouden de jongere deelnemers gemixt worden met de oudere deelnemers. De oudere hadden hier het meeste moeite mee, want het zou wat zijn. Je zou toch verliezen van een jongetje van 9 of 10 jaar.

En die angst was terecht, want in de digitale wereld doet je leeftijd er niet toe. Er waren verschillende jeugdige deelnemers die de ouderen lieten zweten, om ze vervolgens teleurgesteld te laten afdruipen. Menig toeschouwer vond het prachtig om de jeugd zo te zien genieten. De supporters die buiten bij het eerste stonden te kijken zagen een niet al te beste wedstrijd van onze hoofdmacht. Sommige kwamen voor de rust al naar binnen om vervolgens niet meer naar de tweede helft te gaan kijken. Het voetbal wat ze binnen van de jeugd zagen was wel van een iets ander niveau en dit wilden ze graag blijven volgen. Uiteindelijk bleven uit de grote stofwolk van het X–box geweld 2 deelnemers over. En jawel hoe mooi kan het zijn, de eerste finalist was er een uit de jeugd poules en de andere uit de oudere poules. De jongere finalist was Sander v/d Werken en de oudere was Marc Blokland.

Na dat de rook uit de rook machine was opgetrokken en het nummer Eye of the Tiger van Survivor gedraaid was, barstte de finale los. De finale was te volgen op een groot scherm, zodat niemand iets hoefde te missen. De twee finalisten hielden elkaar in een ijzeren greep. Tot de rust was het niemand die het lukte om tot scoren te komen. Waren het de zenuwen om de eerste FIFA GAME PLAY 2014 kampioen te worden van Werkendam en om streken of waren ze gewoon aan elkaar gewaagd? Rust kennen de Die hards van deze sport echter niet, want zodra de scheids fluit voor de rust, drukken de finalisten op een paar knoppen om vervolgens gelijk door te gaan met de tweede helft. Geen thee, geen tactische omzettingen en geen power speech, onder het motto van "Kein geloel, Fußball spielen". Na de rust gooide Marc Blokland alle schroom van zich af en begon met scoren. Hij stopte hiermee, helaas voor Sander, pas bij drie doelpunten. Zo werd Marc Blokland de eerste kampioen FIFA GAME PLAY 2014. Sander kon echter met opgeven hoofd het toernooi als tweede verlaten, daar hij menig jaloerse oudere deelnemer achter zich had gelaten. Zowel de nummer 1 en nummer 2 ontvingen uit de handen van onze voorzitter van de supportersvereniging, Gerard Sas, een prachtig polshorloge met het logo van Kozakken boys op de wijzerplaat. Samen met hun prijzen werden ze vastgelegd op de gevoelige plaat en konden ze het applaus in ontvangst nemen.

Wij als organisatie hebben genoten van het toernooi en na alle positieve reacties mogen we ervan uitgaan de deelnemers ook. Menigeen heeft al gevraagd of er een vervolg komt. Als het aan de schrijver ligt een volmondig ja. Rest mij nog om iedereen te bedanken die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt en in het bijzonder Mars Game Events voor het verzorgen van het prachtige materieel en het begeleiden van het toernooi. Bedankt en hopelijk tot volgend jaar.

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

FIFA 2014 Game Toernooi

FIFA 2014 Game Toernooi
06/01/2014
Helaas kunnen we door de geringe deelname maar één toernooi organiseren. Zowel de jeugd als de ouderen die zich hebben opgegeven kunnen zich inschrijven om 13.30 uur en het toernooi zal om 14.00 uur van start gaan.
 
Natuurlijk zal de jeugd het tegen elkaar opnemen en de ouderen zullen het ook tegen elkaar opnemen, maar de finale kan zijn jeugd tegen oud.
 
Voor de winnaar zal een passende prijs aanwezig zijn.
 
In de bijlagen staan de deelnemers, die zich hebben opgegeven.
 
Tot zaterdag 11 januari 2014 op De Zwaaier.
 
Vorige pagina

John Smits Darttoernooi

John Smits Darttoernooi
30/12/2013

Wij als supportersvereniging Kozakken Boys moeten helaas voor de dart Spelers onder ons, kenbaar maken dat wij voor dit seizoen een keuze hebben moeten maken tussen het Darttoernooi en een FIFA game 2014 toernooi.

De keuze is gevallen voor dit seizoen op het FIFA Game 2014 toernooi.

Helaas hebben wij onze trouwe Sponsor John Smits teleur moeten stellen dat het darttoernooi niet door gaat.

Wij doen geen toezeggingen voor dit seizoen, maar mocht er nog een datum vrij komen dan zullen wij dit zeker gaan bekijken.

Namens de Supportersvereniging Kozakken Boys

Gerard Sas.

Vorige pagina

Voetbal, snert en de gemiste finale

Voetbal, snert en de gemiste finale
29/12/2013

Voetbal, snert en de gemiste finale (de supportersvereniging op het Snerttoernooi)

Dit jaar waren wij als supportersvereniging uitgenodigd om mee te doen met het Snerttoernooi, georganiseerd door het Ouwe Zesde. Nou ja, uitgenodigd? Van lichte dwang was toch wel sprake. "Als jullie het zaterdags langs het lijntje bij het eerste elftal zo goed weten, is dit jullie kans om de club te laten zien hoe het dan wel moet".

Bij de inventarisatie welke bestuursleden beschikbaar waren werd het al snel duidelijk dat er ook wat versterking van buiten het bestuur nodig was. Enkel Aart, John en Reinier waren bereid hun positie in het veld in te nemen. Stephan en Richard waren verhinderd en Jaap zat in de organisatie deze dag. Onze voorzitter Gerard had het wat slappe excuus dat hij juist die middag ingepland stond om Bibi uit te laten, maar omdat hij wel zijn twee zoons Patrick en Mike bereid heeft gevonden ons team te versterken werd daar niet moeilijk over gedaan.

En Robert, tsja die drinkt gewoon liever een biertje langs de lijn. Met zijn broer Maikel als vervanger was dit personele probleem ook snel opgelost.

Aart had zijn zwager JP opgetrommeld voor dat stukje winnaarsmentaliteit wat bij de overige leden wat minder aanwezig is. Ruben en Johan zijn mannen waar je in de kroeg of tijdens een feestje altijd een positief antwoord van krijgt en zo was de samenstelling van de selectie een feit.

Vrijdagavond bleek op de Whatsapp bleek dat de spelers echt met het toernooi bezig waren. Zo was er een speler die nog even was wezen bubbelen in een bij de Tour de France-volgers welbekende Zundertse sauna om de spieren lekker los te maken. Een ander zei dat hij het niet laat zou maken deze avond om op de toernooidag topfit op het veld te verschijnen. Het zou deze avond 4 uur worden in plaats van 5 uur.       

De afspraak was om om 12.00 uur aanwezig te zijn op "De Zwaaier". Het was maar goed dat coach Aart voor dit vroege tijdstip had gekozen, want niet geheel verrassend waren er enkele teamgenoten die dit tijdstip niet haalden. Toppunt was vedette Pruijsen die rond de klok van kwart voor één op z'n dooie akkertje arriveerde.

Het toernooi begon met een wedstrijd tegen het 3e elftal. Na een aantal gevaarlijke crosspasses van Teus Visser te hebben verwerkt kwamen wij wat beter in ons spelletje. Op rechts was het Ruben, onze Graziano Pelle look-a-like in een met roze afgewerkt Ajax-broekje, met een voorzet, hij bereikte Maikel die met een geweldige halve omhaal het net vond. Wellicht nu al het doelpunt van het toernooi. Gelukkig voor ons zat er niet heel veel veerkracht in het 3e elftal en konden we uitlopen naar een 3-0 overwinning. Het team stond deze wedstrijd zo goed dat ondergetekende heerlijk het wedstrijdje vanaf het reservebankje kon bekijken.

De tweede wedstrijd was tegen het 35+-team. Ook nu hadden we het in de beginfase moeilijk (achteraf besproken was dit gewoon onze tactiek om de tegenstander eerst te laten uitrazen en te wachten op onze kansen die toch wel zullen komen). Het was Johan die Ingmar, op de voor hem bekende knullige manier, ten val bracht en helaas voor ons had de scheids er goed het oog in en kende een penalty toe aan 35+. Freek ging achter de bal staan en wat er toen gebeurde zie je normaal alleen in films. Waar iedereen een panenka'tje of een geplaatste bal met de binnenkant van de schoen verwachtte denk ik dat hij zijn ogen dicht heeft gedaan voordat hij de trekker overhaalde. Het was het beste te typeren als een kruising tussen Ronald Koeman en Johan Neeskens, enige verschil was dat zij meestal raak schoten en dat deze bal zoals gezegd niet zo gek hard op de lat uiteenspatte. Zo bleef het voorlopig 0-0, tot het moment dat JP de bal kreeg ergens halverwege eigen helft, de keeper te ver voor de goal zag staan en dacht "laat ik het maar eens proberen". De keeper wist halverwege het schot al dat hij geklopt was en als een pijl vloog de bal in de kruising. Doelpunt van het toernooi! Deze goal gaf ons team zoveel vertrouwen dat we soepel verder konden uitlopen naar twee en drie nul. Het vertrouwen steeg naar het toppunt toen we het zelfs aandurfden om mijzelf in te brengen. Het mag een gouden wissel genoemd worden. Na een sprint waar zelfs Usain Bolt jaloers op zou ( najaa, zo voelde het dan) kon ik de bal terugleggen, deze werd nog een keer of zes rondgespeeld en zo konden we zelfs de 4-0 op het scorebord brengen.   

Tijdens de pauze werd er door eenieder genoten van een bakkie snert om weer op krachten te komen. Een extra sneedje brood voor JP, hij is niet voor niets een echte broodvoetballer. De derde wedstrijd die op het programma was tegen het 5e elftal. Deze ploeg had ook de eerste twee wedstrijden weten te winnen. Een goede wedstrijd die op en neer golfde. Gescoord werd er niet en zodoende was de uitslag 0-0.

De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen het 6e elftal. Omdat dit de laatste wedstrijd in de poule was wisten we dat er met 6-0 gewonnen moest worden om de finale te bereiken. We begonnen dan ook zeer gemotiveerd en vol goede moed aan deze wedstrijd. Echter bleek al snel dat het pijpje bij de meeste aardig leeg was. Het balletje rolde niet echt meer en halverwege de wedstrijd werd duidelijk dat we de 6 niet gingen halen. We kregen deze wedstrijd onze eerste twee tegengoals. De wedstrijd kreeg nog wel een mooi einde met een Messiaanse solo van ons bestuurslid Merchandising die in de laatste minuut de stand op 4-2 bracht. Geen finale, maar al met al een mooi toernooi gespeeld, ongeslagen op de tweede plaats in de poule geëindigd.

Echter dacht onze JP daar anders over. Hij reageerde furieus, als een echte Aalstenaar na een verloren burentwist met de v.v. Poederooijen! Gelukkig bedaarde hij al snel na wat relativerende woorden van zijn teamgenoten. "Een lekker warm douchje pakken in plaats van nog een wedstrijd op een donker, koud en winderig veld te spelen is zo verkeerd nog niet".

Nadat wij ons gedoucht hadden waren ook onze mede-kleedkamerbewoners van de Q-side klaar met hun laatste wedstrijd. Terwijl wij onze haartjes stonden te modelleren was er een lid van de Q-side die het nodig vond de warmte van de douchjes te bekritiseren: "Ken die douche niet wat minder wérrum?" Johan, behulpzaam als altijd vroeg of het minder warm was als er de andere kant op geplast werd. En warempel, dit hielp nog ook!

Deze mooie, sportieve en zonnige winterdag eindigde met een drankje in de kantine waar nog lang over het een en ander werd nagepraat.

Als supportersvereniging willen we het Ouwe Zesde en alle andere vrijwilligers bedanken voor het mede mogelijk maken van deze mooie dag en iedereen een knallend Oud & Nieuw en een gezond en sportief 2014!

Klik hier voor alle foto's van het snerttoernooi van Wim Verhoeven

Vorige pagina

Geslaagd klaverjastoernooi

Geslaagd klaverjastoernooi
27/12/2013

Na de fantastische kerstdraaimiddag op 21 december 2013, organiseerde de Supportersvereniging Kozakken Boys twee dagen later al weer het jaarlijkse eindejaars klaverjastoernooi. Zoals ieder jaar, werd er weer gestreden om de DAMPACK-wisselbokaal.   

De organisatie was ook nu weer ontzettend tevreden over de opkomst. Ondanks dat er een aantal vaste koppels verhinderd was, hadden toch 36 teams  zich aangemeld.  Het was een aardige mix van leeftijden. De oudsten waren al in de 80 jaar en sommige jongeren waren nog in de twintig.  Om 20.00 uur werd er gestart en rond 23.00 uur waren de meeste kaarten geschud.   

Voordat de einduitslag bekend werd gemaakt, werd er eerst nog een verloting gehouden. Voor degenen, die niet in de prijzen gevallen waren, toch nog een mogelijkheid om een prijs mee naar huis te nemen. Er werden gelukkig nog veel loten verkocht. Uiteindelijk waren er dus toch nog vele lachende gezichten.

Doordat de winnaar van vorig jaar Hans de Keijzer niet meer mee kon doen, moest zijn teamgenoot Henk Admiraal op zoek naar een nieuwe partner. Deze werd gevonden in Jacco van Oord.  Zij waren duidelijk niet op elkaar ingespeeld, wat uiteindelijk resulteerde in de laatste plaats. Ook andere gerenommeerde teams moesten vandaag het onderspit delven.  

Al snel werd duidelijk welke koppels mee gingen dingen naar de prijzen. Echter na twee ronden was het gat tussen de nummers 1 en 2 al dermate groot, dat het bijna niet meer te overbruggen was.

Na nog een succesvolle derde ronde, bleek dat Dènis de Keizer en Martijn Visser verdiend de wisselbeker voor zich op wisten te eisen. Gelegenheidsduo Jessica Klop en Heida Waal legden, ondanks de mindere laatste ronde, beslag op de tweede plaats. Na een goede inhaalrace werden Henk van Burgel en Dick Damen nog knap derde.

De top 3 was :

1.       Dènis de Keizer en Martijn Visser                       :   6.592 punten
2.       Jessica Klop en Heida Waal                                :   5.388 punten
3.       Henk van Burgel en Dick Damen                        :   5.147 punten    

De supportersvereniging wil iedereen hartelijk bedanken voor deze zeer geslaagde avond. Een speciaal woord van dank aan Gerrit Verbeek, Corrie van Oord en Anita van Oord. Wij hopen dat u allen volgend jaar ook weer aanwezig zult zijn, om er weer een gezellige avond van te maken.

Wij wensen hierbij iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond en zeer sportief 2014 toe!

Bestuur Supportersvereniging Kozakken Boys

 

Vorige pagina

Kerst-draaimiddag

Kerst-draaimiddag
02/12/2013

Op zaterdag 21 december 2013 vanaf 14.30 uur zal weer de traditionele Kerstdraai-middag worden gehouden van de Supportersvereniging in de kantine van Kozakken Boys.

Er zijn weer tal van prachtige prijzen te winnen zoals een ALL inclusieve vliegvakantie, Amerikaanse Koelkast, Moutain Bike, CV HR Ketel, Led TV, Laptop, Samsung Tablet, Playstation 4, ½ Varken, Kalkoenen, Boodschappentassen, Rollades, Gourmetschotels, Jenever, Whisky, Dobbelsteen en nog veel meer mooie prijzen.

Ook dit jaar kunt u weer het geluk  eproeven met loten uit de kerstboom. Misschien bent u wel de winnaar van 1 minuut gratis Winkelen voor slechts € 0,01.

De kerstboom verloting start op donderdag 19 december 2013 vanaf 20.00 uur.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om op 21 december 2013 een kijkje te komen nemen op onze Kerstdraai-middag.

Alle leden van supportersvereniging ontvangen een persoonlijke uitnodiging met daarop een GRATIS lotnummer. Alleen bij uw persoonlijke aanwezigheid en op vertoon van deze uitnodiging dingt u mee naar het te winnen halve varken.

TOT ZIENS OP ZATERDAG 21 DECEMBER 2013 (vanaf 14.30 uur) !!!

Na afloop van de kerstdraaimiddag zal er wederom een groots vuurwerk zijn op ons sportpark’ De Zwaaier’.

Supportersvereniging Kozakken Boys, van supporters, voor supporters, door supporters.

BijlageGrootte
Uitnodiging Kerst 2013.doc145.5 KB
Vorige pagina

Dampack klaverjastoernooi

Dampack klaverjastoernooi
02/12/2013

Op maandag 23 december 2013 organiseert de Supportersvereniging weer een groots eindejaars klaverjastoernooi (met vaste maat).

Een ieder die deel wilt nemen aan dit toernooi wordt vriendelijk verzocht dit voor 18 december 2013 door te geven aan Richard Groeneveld (06-52003372)

Mailen kan ook naar: groeneveld@orffa.com   

Gezien de vele aanmeldingen verzoeken wij u tijdig in te schrijven, om teleurstelling te voorkomen. (VOL=VOL)

LOCATIE:            KANTINE KOZAKKEN BOYS
AANVANG:          20.00 UUR
DATUM:               23 DECEMBER 2013
DEELNAME:       GRATIS

Tot ziens op 23 december 2013

Vorige pagina

Pagina's