Senioren

Tweede doet zichzelf wederom tekort!

Tweede doet zichzelf wederom tekort!
12/11/2014

Er waren wederom complimenten voor het voetbal afgelopen zaterdag, maar wat koop je ervoor als er op het einde een 0-2 stand op het scorebord staat. Vooraf was duidelijk dat het een lastige wedstrijd zal worden tegen het altijd stugge en moeilijk verslaanbare Pelikaan.

Zoals gewoonlijk deze competitie was Kozakken Boys 2 weer de bovenliggende partij de eerste helft, maar kon wederom niet tot scoren komen. Zo werd een bal op de lat gekopt door Rowin van Zaanen, een inzet van Michael Potkamp knap gekeerd door de keeper en Kevin Ippel schoot een bal op een meter van de doellijn weer richting zijn eigen doel. Dit was typerend voor de wedstrijd. We weten moeilijk te scoren dit seizoen en dat bleek ook afgelopen zaterdag maar weer. Pelikaan daarentegen scoorde bij de eerste kans na een halfuur spelen gelijk. Op slag van rust werd er nog (tot groot ongenoegen van de tegenstander) een zuiver buitenspeldoelpunt van Pelikaan afgekeurd.

Er was in de rust dan ook niet heel veel aan te merken op het spel, alleen werd er wederom gezegd dat de kansen moesten worden afgemaakt. Maar de 2e helft was weer hetzelfde verhaal. Een oppermachtig Kozakken Boys voerde steeds verder de druk op, maar een vrije kopkans en 15 corners resulteerde niet tot een goal. In blessuretijd ging Elroy nog mee met een corner om de gelijkmaker te forceren. Deze bal werd weggewerkt door Pelikaan en hun spits kon zo doorlopen naar het doel en de beslissende 0-2 maken.

Helaas weer geen 3 punten voor het 2e elftal. A.s. zaterdag wordt er om 14.30 uur vriendschappelijk gevoetbald bij GRC ’14. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Wieldrecht op het programma.

Opstelling: Elroy Vink, Kevin Ippel, Marco Damen, Reinier den Hoed, Chawila Doekhi (’75 Martijn Lommers), Gerco Nijhoff, Stefan de Keijzer, Kevin Sluijk (’65 Youri Huyzer), Jesse van Oord (’80 Tim Hartman), Rowin van Zaanen, Michael Potkamp

Vorige pagina

Derde verliest van Pelikaan 4

Derde verliest van Pelikaan 4
09/11/2014

Gisteren speelde het derde elftal de uitwedstrijd in Zwijndrecht tegen Pelikaan 4. Deze wedstrijd ging uiteindelijk met maar liefst 5-1 verloren.

7 tegen 7 ?
Op donderdagavond beschikte het derde nog maar over slechts zeven basisspelers, gelukkig werden er nog twee spelers van ons eigen elftal vrijdag over de streep getrokken om toch zaterdag alsnog de kicks aan te trekken en mee af te reizen naar Zwijndrecht. De één zal hierdoor wel relatieproblemen hebben, maar ja er zijn ergere dingen in het leven toch haha, daarnaast beschikte IJzerman ook weer over een paar complete schoenen en zo was hij na een aantal weken van afwezigheid weer van de partij. Zeven plus twee dus nog steeds maar negen spelers, Danny werd gebeld (gestopt wegens te drukke werkzaamheden), gelukkig wilde hij ook mee doen en zo stond de teller op tien. Op zaterdagmiddag sloot Martijn Lommers van het tweede elftal nog bij ons aan en zo konden we uiteindelijk toch met elf man aan de wedstrijd beginnen.

1e helft
Om 14.30 uur werd er gisteren ook nog gewoon gevoetbald hoor in Zwijndrecht. We kregen de nodige mogelijkheden om tot scoren te komen, alleen miste we de juiste scherpte in de afronding. In de eerste helft kwamen de bezoekers op een 1-0 voorsprong en die voorsprong gaven ze niet meer weg en zo gingen we met een achterstand de kleedkamer in.

2e helft
In de tweede helft kwamen we al snel langszij, het was Danny die een vrije trap van Leon keihard tegen te touwen aan knikte en zo de dik verdiende gelijkmaker liet aantekenen op het scorebord. Niet veel later door wat geklungel in onze eigen defensie de 2-1 voor de thuisploeg. Na deze achterstand kregen we echt een handvol kansen, alleen zoals al eerder vermeld weten we deze kansen niet om te zetten in doelpunten en daar schort het wel vaker aan bij het derde elftal. Scoor jezelf niet, nou dan weet je het wel, dan valt hij aan de andere kant natuurlijk wel, dat er daar nog drie vielen was wel erg veel van het goede om eerlijk te zijn. 

Volgende week
Volgende week zaterdag wegens inhalen/beker geen wedstrijd voor het derde op het programma, neem aan dat onze trainer naar de intocht gaat van de goedheiligman en dan maar hopen dat hij een dozijn aan Spaanse spelers voor hem heeft meegenomen.

Volgende wedstrijd
Zaterdag 22 november spelen we de eerstvolgende wedstrijd om 14.30 uur is ASH 2 de tegenstander op de Zwaaier in Werkendam

Opstelling
Richard Verhoeven, Robert IJzerman, Etienne Koman, Thomas Tamerus, Danny van den Heuvel, Bassie Scholes, Martijn Koman, Leon den Hollander, Martijn Lommers, Rick van Garderen en Hans van Megen.

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3

Vorige pagina

Het vijfde wint en houdt de nul!

Het vijfde wint en houdt de nul!
08/11/2014

Vandaag stond de wedstrijd tegen De Alblas 4 op het programma. De eerste helft is zeer slordig van onze zijde. We lijden veel balverlies en hebben moeite om de bal goed rond te spelen. Wel zijn we de bovenliggende partij en weten we een paar kleine kansen te creëren, maar een doelpunt blijft uit. Door de laagstaande zon is het moeilijk lange ballen van de tegenstander in te schatten en zij krijgen hierdoor dan ook enkele kleine kansen, maar ook De Alblas weet niet te scoren. Zo gaan we met 0-0 de rust in.

In de tweede helft weten we de slordigheden uit ons spel te halen en gaan de combinaties beter lopen. Het is Cees, de man die overal en altijd scoort, die een lange bal van Ralph tot een goal weet te verzilveren. Niet lang daarna is het onze keeper Stephan die met een prachtige uitworp Jacco in stelling weet te brengen en die rond beheerst af, 2-0. Toch krijgen ook de bezoekers nog een goede mogelijkheid om terug in de wedstrijd te komen. Uit een corner wordt goed raak gekopt, maar het is Arjan Schmidt die de bal van de lijn kopt.

Aan de andere kant is het wel raak. Cees kopt uit een corner van René de 3-0 in de kruising en zo lijkt de wedstrijd beslist te zijn. De Alblas krijgt nog een goede mogelijkheid tot scoren als de spits vrij voor doel komt te staan, maar hoewel Stephan al lang in de korte hoek lag, weet hij de bal met zijn benen toch nog uit het doel te houden.

Niet veel later valt ook de 4-0. Gerrit weet Jacco vrij voor het doel te zetten. Hij faalt niet en schiet de bal in de korte hoek in het doel. Het slotakkoord is voor Cees die de bal goed meeneemt na een steekbal van Teus en de bal snoeihard tegen de touwen schiet. 5-0! Zo wint het 5e deze wedstrijd en houdt het ook weer eens de nul.

Volgende week speelt het 5e in de beker uit tegen Woudrichem 4 om 14:30 uur.

Opstelling: Stephan Kolijn, Tijs Schmidt (Ralph den Dekker), André Broere, Arjan Scheffers, Arjan Schmidt, Jacco van Andel , Frans Schmidt, Ton Visser (Cees Dingemanse), Teus Schmidt, Gerrit van der Werken, Cees Dingemanse (René Slinger)

Vorige pagina

Tweede vergeet zichzelf te belonen!

Tweede vergeet zichzelf te belonen!
04/11/2014

Afgelopen zaterdag stond voor de  2e keer Almkerk-Kozakken Boys op het programma in de Reserve Hoofdklasse. Een wedstrijd die altijd beladen is, vanwege de geringe afstand tussen de 2 verenigingen. Bij het 2e elftal maakte Rowin van Zaanen zijn rentree na zijn hamstringblessure. Bij Almkerk stond Rick Boons op het formulier, die ook terugkeerde van een blessure. Om half 3 werd er afgetrapt met veel toeschouwers langs de lijn.

In de eerste helft was Kozakken Boys veruit de betere ploeg. Zelf gaf het geen kans weg en creëerde zelf enkele goede mogelijkheden. Kevin Ippel kwam een paar keer goed door aan de rechterkant, maar helaas wisten Jesse en Rowin niet tot score te komen. Ook Tim had nog een goede mogelijkheid, maar nam de bal aan in plaats van direct op doel te schieten. Het was dus nog een wonder dat de ruststand 0-0 was.

Na de rust een beter Almkerk en ging de wedstrijd meer gelijk op. Door slordig balverlies achterin werd de bal voorgegeven en kon de geheel vrijstaande spits van Almkerk de bal in het netje liggen. Zo was de eerste kans van de tegenstander ook meteen een goal. Daarna nam Kozakken Boys het weer over en kwam weer tot enkele kansen. Kevin Sluijk raakte de paal en Youri kreeg een vrij kopkans, maar mikte naast. Enkele minuten daarna was het dan eindelijk raak. Het was Stefan de Keijzer die de gelijkmaker scoorde. Of was het toch Crook die de bal licht toucheerde? Wie weet, mag het zeggen! Daarna kwamen er nog een paar kansen voor beide teams, maar er werd niet meer gescoord, mede door goed keeperswerk van Elroy.

Als je goed voetbalt is het mooi om jezelf te belonen, maar helaas zat het de eerste helft niet mee met het afwerken van de kansen. Volgende week wacht de zware thuiswedstrijd tegen het altijd sterke Pelikaan.

Opstelling: Elroy Vink, Kevin Ippel, Marco Damen, Corné Nijhoff, Reinier den Hoed, Gerco Nijhoff, Tim Hartman (’60 Johnny Schouten), Stefan de Keijzer, Jesse van Oord (’75 Martijn Lommers), Kevin Sluijk, Rowin van Zaanen (’45 Youri Huyzer)

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Hans Kieboom

Foto's: Hans Kieboom

Vorige pagina

Het vijfde doet goede zaken

Het vijfde doet goede zaken
02/11/2014

Bij het vijfde elftal gebeurt eigenlijk elke week wel iets noemenswaardigs om te vermelden. Eigenlijk teveel om u te onthouden. Zo heeft u de afgelopen weken al gemist: twee zware knieblessures binnen  2 weken tijd, een speler die het voor elkaar kreeg 2 keer in 1 wedstrijd van het veld te worden gestuurd, en een doodsschop die aardig wat weg had van een ‘crime passionel’ (zonder namen te noemen wie waar verantwoordelijk voor was).

­

Het vijfde elftal staat op dit moment ongeslagen bovenaan de 5e klasse met 13 punten uit 5 wedstrijden. Waarschijnlijk is de stand ook de voornaamste reden voor de vraag naar een wedstrijdverslag. Reden genoeg voor de kersverse leider R. Boerman om de doelstelling dit jaar aan te passen van handhaving, naar plek in de top 3. Zelfs het woord titelkandidaat nam hij vorige week in de Kwinter al in zijn mond, zij het na enkele alcoholische versnaperingen.

De vraag is alleen of het vijfde de druk van de koppositie aan kan in de nog vele resterende wedstrijden in de competitie. Zo stond om te beginnen gisteren de uitwedstrijd tegen Hardinxveld 8 op het programma.

Voorafgaand aan de wedstrijd was het wel schrapen om een elftal op de been te brengen. Goes dacht dat er genoeg man zouden zijn en bood zijn diensten aan aan het derde elftal, Gertjan en Walter waren nog geblesseerd en Richard Kramer moest op het laatste moment toch mee met het 2e, vandaar dat Tijs op het doel stond.

Bij het betreden van het veld wordt het duidelijk dat het best een moeilijk middagje kon worden.  Het veld lag er namelijk niet veel beter bij dan het weiland ernaast; het gras was lang en je zakte weg in de grond. Soepel combineren was dan ook moeilijk. Toch blijkt al snel dat het 5e de bovenliggende partij is deze middag en we komen dan ook snel op voorsprong. Na een goede aanval is het Ton die met een voorzet Cees weet te bereiken die de bal achter de doelman kopt. Voor rust wordt het ook nog 0-2. Cees verzilvert een makkelijk gegeven penalty, na een lichte overtreding op Gerrit. Wel komen we nog goed weg als Teus een bal in eigen zestien weg wil werken en deze panklaar legt voor de tegenstander om binnen te koppen. Door een katachtige redding van Tijs blijft het echter 0-2.

De tweede helft vertoont hetzelfde wedstrijdbeeld. Het 5e is beter en weet de voorsprong uit te bouwen naar 0-4. Na een goede individuele actie legt Cees de bal terug op Jacco die vervolgens eenvoudig raak kan schieten. De 0-4 komt na een mooie pass van Ralph op Jacco, die naar binnen draait en de bal goed met links in de lange hoek binnen schiet. Helaas krijgen we na slordig wegwerken van de bal door onze verdediging toch nog een tegendoelpunt en wordt het 1-4. Het had overigens ook nog 2-4 kunnen worden. Na een lange bal van de tegenstander is het keeper Tijs die uitkomt en met een aardige volleybal beweging de spits van de tegenstander vrij zet voor leeg doel. Deze weet echter op onverklaarbare wijze over het doel te schieten en zo eindigt deze wedstrijd in 1-4.

Volgende week speelt het 5e om 12:30 thuis tegen De Alblas 4.

Opstelling: Tijs Schmidt, Ralph den Dekker, André Broere (Rick van Wijk), Arjan Scheffers, Arjan Schmidt, Rene Slinger, Frans Schmidt, Ton Visser, Teus Schmidt, Gerrit van der Werken (Jacco van Andel), Cees Dingemanse

Vorige pagina

Derde wint thuis van Heicop

Derde wint thuis van Heicop
02/11/2014

Gisteren speelde het derde elftal, net als het eerste elftal tegen een tegenstander met oranje-zwarte clubkleuren. HSSC’61 2 was de tegenstander op de Zwaaier in Werkendam, gelukkig wonnen we gisteren voor het eerst een thuiswedstrijd dit seizoen, na negentig minuten stond er een 3-0 eindstand op het scorebord.

1e helft
De selectie was wegens werk, vakantie en blessures flink uitgedund, maar gelukkig hadden we uiteindelijk toch de beschikking over dertien spelers. We zaten meteen vanaf het beginsignaal goed in de wedstrijd, dit kwam ook wel doordat onze tegenstander een stuk minder kwaliteit in hun selectie hadden dan ons. We kwamen op een 1-0 voorsprong door wie anders dan ‘’good old” Freek Vorthoren, haal je onze penningmeester in je selectie, dan weet je haast zeker dat dit gerand staat voor een treffer en dat bleek gisteren ook wel weer, mag zijn conditie wat minder worden, het scoren zal hij echter nooit gauw verleren, nogmaals bedankt Freek van mij, dat je ons uit de brand wilde helpen! Voor rust moeten we de wedstrijd eigenlijk al lang (definitief)beslissen, dat verzuimden we, wel weten we nog één keer te scoren, Hubert was er bij de kippen bij toen de keeper voor de zoveelste keer een bal losliet om de 2-0 voor zijn rekening te nemen. Door wat nonchalance in onze verdediging gaven we tot bijna tweemaal toe een tegengoal weg, maar Danny hield ons met twee goede reddingen in de wedstrijd.

2e helft
In de tweede helft hetzelfde speelbeeld als in het eerste bedrijf, wij waren nog steeds de bovenliggende partij, met hier en daar wat speldenprikjes van de bezoekers, maar tot echte doelrijpe kansen kwamen zij niet. Dat een sportieve wedstrijd uiteindelijk met 10 tegen 9 moest eindigen was totaal nergens voor nodig en daar waren vriend en vijand het na afloop ook wel over eens. We zullen hier ook niet verder over uitweiden, dat is aan de leidsman. We kwamen uiteindelijk wel op een dik verdiende 3-0 voorsprong, het was Freek die werd gevloerd(?) in de zestien en zo mocht Hubert aan gaan leggen voor zijn tweede treffer van de middag en hij faalde niet vanaf elf meter. Al met al ondanks de vele afwezigen een prima prestatie van de “jonge” jongens, die keurig de nul hielden en daar had de “oudere” (tevens afwezige) garde de laatste weken zoveel moeite mee, dat wordt puzzelen volgende week voor onze trainert.

Volgende wedstrijd
Volgende week zaterdag 8 november spelen we om 15.00 uur uit op sportpark Bakestein in Zwijndrecht tegen Pelikaan 4

Opstelling
Danny van Dijk, Bassie Scholes, Teus Visser, Thomas Tamerus, Leon den Hollander, Antonio Aurino, Martijn Koman, Hans van Megen, Huub Stapel, Rick van Garderen (Erik Goes) en Freek Vorthoren (Danny van den Heuvel)

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3

Vorige pagina

Tweede beslist al vroeg de wedstrijd

Tweede beslist al vroeg de wedstrijd
27/10/2014

Na de kansloze nederlaag in de beker tegen Achilles Veen 1 stond er zaterdag weer een competitiewedstrijd op het programma. GJS was te gast op sportpark de Zwaaier en dit was de eerste keer dat beide ploegen elkaar ontmoetten in de Reserve Hoofdklasse. Met de blessure van Marco en de vakantievierende Johnny was de selectie deze zaterdag vrij krap.Op het drassige veld werd er om 12 uur afgetrapt.

Het eerste kwartier was erg rommelig met veel balverlies voor de thuisploeg. GJS was zelfs wat sterker, maar wist ook weinig kansen te creëren. Na 20 minuten was er de eerste kan en ook meteen een goal. Na een mooie combinatie tussen Tim en Kevin Ippel, gaf laatstgenoemde een schitterende voorzet op Kevin Sluijk, die de bal hard tegen de touwen kopte. Na een halfuur spelen lag de 2-0 al in het netje. Na een goede cornerbal van Gerco was het wederom Kevin Sluijk die scoorde. Twee minuten daarna was het weer raak en was de wedstrijd zo goed als beslist. Na wederom een goedlopende aanval was het uiteindelijk Tim die de bal breed lag op Jesse en die schoot de bal onberispelijk in.

De tweede helft gebeurde er niet heel veel meer. Beide ploegen scoorde nog een keer. Na 65 minuten was het GJS die de 3-1 scoorde en zo weer wat hoop kreeg. Maar nog geen 4 minuten later was het al 4-1 en kon de wedstrijd eenvoudig worden uitgespeeld. De laatste was de 3e schitterende aanval die werd beloond met een doelpunt. Na een mooie pass van Gerco op Youri richting de cornervlag, kon Youri de bal in 1 keer strak voorgeven en scoorde Kevin Sluijk zijn 3e van de middag.

Een goede overwinning voor het 2e elftal met 3 mooie uitgespeelde goals. Volgende week wacht de echte derby tegen Almkerk. Zij staan een plek boven ons op de ranglijst met 1 puntje meer. Na de wedstrijd heeft het 2e elftal van Almkerk zelfs een feest georganiseerd, het is aan ons om dat feestje te verstoren. Vindt u Hardenberg toch iets te ver rijden, kom dan het 2e elftal aanmoedigen bij deze mooie derby. De wedstrijd begint om 14.30 uur op Sportpark Almkerk.

Opstelling: Elroy Vink, Kevin Ippel, Martijn Lommers, Corné Nijhoff, Mo Hammouti, Gerco Nijhoff, Stefan de Keijzer, Tim Hartman (’65 Teus Visser), Jesse van Oord, Kevin Sluijk, Youri Huyzer (’70 Antonio Aurino)

Vorige pagina

Derde verliest in Sliedrecht

Derde verliest in Sliedrecht
26/10/2014

Gisteren speelde het derde elftal uit tegen Sliedrecht, na een 4-1 ruststand herpakte het derde zich in de tweede helft, maar uiteindelijk kon niet worden voorkomen dat de wedstrijd met 4-2 werd verloren en zo worden de zorgen met de week groter bij het derde elftal.

1e helft
Met een waslijst aan afwezigen, hadden we dankzij een viertal gastspelers toch de beschikking over uiteindelijk veertien man. Vanaf deze plaats Mark (4elftal) en Jaco, Arjan en Frans (allen 5e elftal) bedankt dat jullie gisteren met ons mee wilden doen, top! Binnen vijf minuten keken we al weer tegen een 1-0 achterstand aan, een mooie vrije trap werd buiten bereik van onze goalie tegen de touwen geschoten. Niet veel later kwamen we ook uit een vrije trap weer langszij, Mark schoot de bal via een tegenstander achter de keeper binnen. In de eerste helft hadden we ook een aantal keer pech, doordat de bal toe tweemaal toe op de lat belandde. De 2-1 was ook weer een doelpunt, die viel als het allemaal tegen zit, via Mark zijn hoofd belandde de bal achter Danny in de goal. Toch bleven we gisteren wel voetballen en dat leverde ook nog een aantal mogelijkheden op, alleen wist de thuisploeg voor rust nog twee keer uit snelle counter het net te vinden en zo gingen we met een 4-1 achterstand de rust in.

2e helft
In de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op, de thuisploeg hoefde ook niet echt meer, gezien de riante voorsprong en dat bood ons de gelegenheid om richting vijandig doel te trekken. Net niet dat beetje geluk, wat je nodig hebt om weer terug in de wedstrijd te komen. Met nog tien minuten op de klok maakten we gisteren dan uiteindelijk de 4-2, een niet te missen kans was dan ook een prooi voor onze spits Ricky, volgens eigen zeggen was deze goal echt een geweldige spitsengoal, we zullen de beelden wel nooit te zien krijgen, dus u moet hem maar geloven op zijn blauwe ogen. Even leek het erop dat de thuisploeg het nog moeilijk zou krijgen in de slotfase, maar ze voetbalden de wedstrijd verder zakelijk uit en zo ging ook deze wedstrijd verloren en worden de zorgen, gezien de stand op de ranglijst alleen maar groter en groter.

Volgende wedstrijd
Volgende week zaterdag spelen we om 14.30 uur thuis op De Zwaaier tegen HSSC’61 2, die staan een puntje achter ons op de ranglijst, dus is het echt noodzakelijk dat we deze wedstrijd niet verliezen, beter is natuurlijk winnen dan slaan we een klein gaatje met de onderste ploegen en tanken we ook weer wat vertrouwen voor de wedstrijden erna.

Opstelling
Danny van Dijk, Bassie Scholes, Etienne Koman, Mark van Ooijen, Ronald Verhoeven (Arjan Scheffers), Frans Schmidt (Jacco van Andel), Martijn Koman, Thomas Tamerus, Huub Stapel, Hans van Megen en Rick van Garderen

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3

BijlageGrootte
Stand per 25 oktober 2014.xlsx10.93 KB
Uitslagen.xlsx11.53 KB
Vorige pagina

Tweede kansloos tegen Achilles Veen

Tweede kansloos tegen Achilles Veen
20/10/2014

Afgelopen zaterdag stond het bekertreffen tussen het 2e elftal van de boys en Achilles Veen op het programma. Op deze stralende oktobermiddag was er vooraf een lunch geregeld voor spelers en begeleiding. Ook was er een journalist en fotograaf aanwezig om aandacht te geven aan deze mooie wedstrijd. Zie voor het uiteindelijk verslag en foto’s het AD van vandaag. Na de lunch en bespreking werd er uiteindelijk om 12 uur afgetrapt op het hoofdveld met veel belangstellenden die de weg naar de Zwaaier hadden gevonden.

In een iets andere formatie als normaal werd er gestart aan de wedstrijd. De eerste 25 minuten had Achilles Veen meer balbezit, maar deelde Kozakken Boys enige speldenprikjes uit door wat counters, dit leverden echter geen grote kansen op. Na 25 minuten brak Veen de wedstrijd open en kwam op een 1-0 voorsprong. Hierna volgde binnen 5 minuten nog 2 treffers en was de ruststand 0-3.

Na de rust werden er 2 aanvallendere spelers ingebracht om zo toch nog iets te kunnen creëren. Helaas bleek dit ook een onhaalbare kaart tegen een ploeg die in de top-5 van de Hoofdklasse wil spelen. Voor het publiek werd het een lange zit, omdat Achilles Veen het wel goed vond zo en het 2e elftal onmachtig was om tot kansen te komen. Zo werd er naar rust niet meer gescoord en bleef de ruststand ook na 90 minuten op het scorebord staan.

Het was een leerzame wedstrijd voor het 2e elftal tegen een tegenstander die een paar maatjes te groot was. Aanstaande zaterdag staat er gewoon weer een competitiewedstrijd op het programma. Dit is weer belangrijker, omdat het bekertoernooi het toetje was. Om 12.00 uur wordt er afgetrapt tegen promovendus GJS uit Dalem op sportpark de Zwaaier.

Opstelling: Elroy Vink, Kevin Ippel, Wesley Pollemans, Corné Nijhoff, Reinier den Hoed (’46 Tim Hartman), Mohammed Hammouti (’75 Youri Huyzer), Marco Damen (’46 Johnny Schouten), Gerco Nijhoff, Jesse van Oord, Michael Potkamp, Kevin Sluijk

Vorige pagina

Derde ligt uit de beker

Derde ligt uit de beker
19/10/2014

Gisteren speelde het derde elftal voor de beker een uitwedstrijd in Dordrecht tegen GSC/ODS 2, na een 3-3 eindstand moesten uiteindelijk penalty’s  de beslissing brengen, de thuisploeg mistte slechts één keer minder dan ons en zo gaan zij een ronde verder in het bekertoernooi.

1e helft
Binnen vijf minuten keken we gisteren al weer tegen een 1-0 achterstand aan, de laatste tijd geven we de doelpunten erg gemakkelijk weg en lopen we voortdurend achter de feiten aan. Het spel speelde zich gisteren voornamelijk af op de helft van de tegenstander, maar toch is het bij de eerste volgende mogelijkheid van de thuisploeg wederom raak, wel moet gezegd en geschreven worden, dat we onze tegenstander wel alle tijd en ruimte geven om aan te leggen voor de tweede treffer van de thuisploeg. Aan de andere kant kregen we zelf ook een aantal kansen, alleen zit het nu ook niet altijd mee voor het derde dus zo gingen we uiteindelijk ook met 2-0 ruststand de kleedkamer in.

2e helft
In de tweede helft vielen de doelpunten gisteren als rijpe appels uit de lucht, we knokten ons goed terug in de wedstrijd. Via Antonio kwamen we gisteren terug tot 1-2, goed doorzetten van hem werd beloond en zo kregen we de dik verdiende aansluitingstreffer. Uit een afgemeten voorzet van Ad was het Hans, die de bal keurig aannam en zo de 2-2 voor zijn rekening nam. Vlak voor tijd leek het dan alsnog fout af te lopen voor het derde, toen we de derde tegentreffer om ons oren kregen. Een laatste slotoffensief leverde uiteindelijk de gelijkmaker op, wederom is het Hans die dit doelpunt voor zijn rekening nam. Na negentig minuten volgde dus uiteindelijk strafschoppen, in de eerste serie van vijf penalty’s miste beide ploegen één keer, dus moesten we om en om verder na de zevende penalty viel uiteindelijk de beslissing, wij misten helaas opnieuw en zo bekerde de thuisploeg een ronde verder in het bekertoernooi.

Volgende wedstrijd
Volgende week zaterdag spelen we om 12.00 uur in en tegen Sliedrecht 3.

Opstelling
Richard Verhoeven, Bassie Scholes, Etienne Koman, Martijn Koman, Thomas Tamerus, Hans van Megen, Teus Visser, Leon den Hollander (Ludo de Heus), Huub Stapel, Rick van Garderen en Antonio Aurino.

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3

Vorige pagina

Pagina's