Senioren

Laatste verslag van Torremolinos Kozakken Boys 2

Laatste verslag van Torremolinos Kozakken Boys 2
17/01/2017

Na het voetgolfen van afgelopen vrijdag was er tijd voor ontspanning. En dat werd door iedereen op een andere manier ingevuld. Van slapen tot een potje waterpolo en van dobbelen tot een kijkje nemen in het dorp!

Zaterdag moest er om 12 uur worden gevoetbald tegen Duindorp. Omdat de scheidsrechters de autosleutels kwijt waren begonnen we een halfuur later en had de warming up weinig zin gehad. Helaas waren we er in de eerste 20 minuten niet helemaal bij en lieten ons aftroeven door de felle Hagenezen. Na een 3-0 achterstand eindigde de wedstrijd in een 6-3 nederlaag. Doelpuntenmakers waren Bart 2x en Youri 1x.

´s Middags werd er door de meeste een terrasje gepakt en daar wat gegeten. Nadat alle spullen gepakt waren voor de terugreis werd er nog gezamenlijk afgesloten in Café de Brabander. Daar werd door DJ Corjan Vos nog even een feestje gemaakt. Ook bleek dat er nog wel wat zangtalent in de spelersgroep zat.

Zondagmorgen in alle vroegte werd er uitgecheckt en gingen we met de bus naar Malaga om weer terug te vliegen naar het koude Nederland. Het was een pittig trainingskamp met een training, voetvolley, voetgolf en een wedstrijd Tegen Duindorp. Ook was er zeker ruimte voor ontspanning ´s avonds en dat bleek wel in o.a. de Brabander. We willen namens het 2e elftal iedereen bedanken die zicht heeft ingezet voor dit trainingskamp.

Aanstaande zaterdag spelen we vriendschappelijk tegen onze Zuiderburen Altena met o.a. ex Kozakken Boys 2 spelers Robin de Keijzer en Dylan van der Pluym in de gelederen.

Vorige pagina

Kozakken Boys 2 Torremolinos 2017 dag 2

Kozakken Boys 2 Torremolinos 2017 dag 2
13/01/2017
Welkom bij het verslag van dag 2 van het trainingskamp van Kozakken Boys 2 in Torremelinos, Spanje.
 
Gisterenmiddag voetvolley gedaan op het strand.. Jesse heeft iedereen een lesje geleerd! Uiteindelijk was het team met Jesse, Kevin Ippel, Nabil en Corjan de winnaar!
 
Gisterenavond was de traditionele voetbalquiz. De quizmasters waren Youri en Dennis. Na een spannende strijd werden uiteindelijk Freek en Rick van Wijk de winnaars met 81 punten. Zij bleven Nabil en Corjan net voor. Volgens Nabil had die weinig aan zn aanvoerder deze avond. De avond werd afgesloten in het nachtleven van Malaga.
 
De volgende dag kon er worden uitgeslapen. Om 12 uur vertrok de bus richting Marbella om te gaan voetgolfen! Kadir werd de winnaar met 29 punten. We werden daar onthaald als helden! Er werden handtekeningen uitgedeeld en foto's gemaakt met de bekende Werkendammers! De Engelse en Russen vonden het geweldig om de Kozakken te ontmoeten! Zie de foto's.
 
Tot morgen!
 
Vorige pagina

Kozakken Boys 2 Torremolinos 2017 dag 1

Kozakken Boys 2 Torremolinos 2017 dag 1
12/01/2017
De nacht van dinsdag op woensdag is ons tweede elftal met he vliegtuig vertrokken naar Torremolinos.Om eens goed te gaan genieten van de spaanse zon en zich klaar te maken voor de rest van het voetbalseizoen.
 
's ochtends werd er aan het terras van het hotel genoten van de heerlijke zon en werd er uitgerust van de vlucht,'s middags werd er langs de kust van de Cost del Sol een standloop gehouden. Om vervolgens vol goede zin de eerste avond in te gaan.
 
De locatie van de eerste avond was Café de Brabander aan de boulevard van La Carihuela.Hier kwam zanger Jannes en enkele andere zangers hen muzikale kunsten vertonen en het draaide uit op een gezellig feest!Zelfs werden de shirts nog uit gedaan, om er flink mee te zwaaien.
En met de gedachten dat er de volgende ochtend, de volgende training op het programma stond, werd er in de laten uren door gefeest.Al met al een geslaagde eerste avond. 
 
KB Media/Remco Vorthoren
Vorige pagina

Echt Snerttoernooi

Echt Snerttoernooi
09/01/2017

Afgelopen zaterdag werden de meeste Ouwezesdenaren nogal robuust wakker geappt. Nadat we op vrijdagavond alles gereed hadden gemaakt bleek dat de weersvoorspellingen dit keer wel klopten. Het pupillenveld was bedekt met een laag sneeuw. De eerste vraag was....als we de sneeuw eraf halen....kan er dan nog veilig gespeeld worden? Uit enkele foto van tuintjes met kunstgras bleek dat het mogelijk was.

Dit was het startsein om de sneeuwschuivers op te zoeken en zonder koffie naar de Zwaaier af te reizen. Al snel kwamen we er achter dat zo'n veld best groot is om leeg te scheppen. Gelukkig kwamen er middels een oproep op Facebook extra helpende handen. Ondanks alle inspanningen konden we het veld niet op tijd sneeuwvrij krijgen, en besloot Robert de Jong om een sneeuwschuiver van Martin de Visser te vragen.
Dit was onze redding.

Ondanks het snert weer, kwamen de 10 deelnemende teams op tijd. (Zelfs het ouwe vierde dat vast zat op de snelweg van uit Almelo)

Onder een sprookjesachtig decor werd er gezellig gevoetbald, vis gebakken en snert genuttigd.

Uiteindelijk was het Kozakken Boys 4 dat na een spannende finale de strafschoppen serie won van Kozakken Boys 2.

We willen iedereen bedanken, die een bijdrage heeft geleverd aan deze editie van het C.W. van den Heuvel snerttoernooi.

't Ouwe Zesde

Vorige pagina

Voorbeschouwing KB2 - Hoek 2

Voorbeschouwing KB2 - Hoek 2
10/12/2016

Na enkele jaren afwezigheid promoveerde Hoek 2 vorig seizoen weer naar de Reserve Hoofdklasse. En daar waren we als Kozakken Boys 2 erg blij mee. Buiten de leuke busreis naar Zeeland, is er al jaren een goede band met de mannen uit Hoek. We heten Johnny en de rest van de staf en spelers daarom ook van harte welkom op sportpark De Zwaaier.

Hoek 2 behaalde afgelopen zaterdag een knap gelijkspel in de Zeeuwse derby tegen Kloetinge. Op dit moment staan ze met 11 punten op een 11e plek en hebben dus de punten hard nodig om uit de gevarenzone weg te komen.

Het 2e elftal blameerde zich vorige week, door 5-1 te verliezen van Pelikaan. Het was een totale off-day, waar de Werkendammers geen minuut aanspraak maakte op punten. Hopelijk heeft iedereen deze week in de spiegel gekeken en wordt er morgen uit een heel ander vaatje getapt. Het is zaak om met een goed gevoel de winterstop in te gaan. Na zaterdag kan het 2e elftal genieten van 3 weken rust en daarna zal het een trainingskamp gaan beleggen in het Spaanse Torremolinos om zich voor te bereiden op de 2e seizoenshelft.

De wedstrijd begint morgen om 12.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter P. van der Zwan.

Balsponsor
Ook morgen is er weer een balsponsor gevonden, te weten Novaproject.

Novaproject staat onder leiding van Ralph Visser (zwager van speler Rick) en zijn compagnon André van Bruggen. Novaproject Projectstoffering is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van alle soorten vloerbedekking, zonwering, raambekleding en wandbekleding. Novaproject projectstoffering heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in een breed scala aan projecten, variërend van onder meer theater, zorginstellingen, scholen, kantoren en winkelketens.

Ralph en André, hartelijk dank voor jullie bijdrage namens het 2e elftal!
 

Vorige pagina

Voorbeschouwing KB 2 - SSV 65 2

Voorbeschouwing KB 2 - SSV 65 2
28/10/2016

Na het bekerduel van vorige week donderdag tegen Sliedrecht 1 staat er komende zaterdag weer een competitiewedstrijd op het programma. SSV ’65 uit het Zeeuwse Goes staat komt op bezoek bij de Werkendammers. Vorig seizoen kon er niet gewonnen worden tegen de Zeeuwen, dus het 2e elftal is gewaarschuwd. In Werkendam werd er, na een 0-2 achterstand, met 2-2 gelijkgespeeld. In Zeeland werd er zelfs met 2-0 verloren, ondanks 80% balbezit.

Maar dat is verleden tijd en een nieuw seizoen, dus nieuwe kansen. SSV ’65 deelt op dit moment de rode lantaarn met Roda Boys en staan op 3 punten. Deze werden de laatste wedstrijd gepakt tegen provinciegenoot Hoek. Met de sterke Rico de Putter in de spits hebben ze een gevaarlijk wapen. Kozakken Boys 2 speelde in Almkerk in een bizarre wedstrijd met 4-4 gelijk, wederom een wedstrijd met veel goals. In de beker tegen Hoofdklasser Sliedrecht hield men knap een uur de 0. Daarna raakte de pijp wat leeg en verloor het 2e elftal met 0-3 en dat was geen schande.
De wedstrijd begint morgen om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter H.C. ’t Lam. Kom dus morgen naar de Zwaaier, spektakel beloofd!

Balsponsor
Ook morgen hebben we weer een balsponsor, namelijk Lems Tuinen van Robert de Jong.
Uw tuin is uw visitekaartje. De eerste indruk die bezoekers van u, uw bedrijf of instelling krijgen, wordt bepaald door de tuin. Daar is immers de blik op gericht, nog voordat zij bij u binnenkomen.
Natuurlijk wilt u dat die eerste indruk meer dan goed is. Een goed ontworpen, aangelegde en onderhouden tuin is dan van groot belang. En dat is precies de kracht van Lems Tuinen!
Robert, bedankt voor je bijdrage namens het 2e elftal.

Vorige pagina

Kozakken Boys 2 bekert tegen Sliedrecht 1

Kozakken Boys 2 bekert tegen Sliedrecht 1
19/10/2016

Donderdagavond staat er een mooi bekerduel op het programma: Kozakken Boys 2 ontvangt het eerste elftal van Sliedrecht.

De wedstrijd op De Zwaaier betekent de terugkeer van ex-Kozakken Arie Lock, Sjoerd van der Waal, Arif Irilmazbilek, Basjan Munten, Dennis Verhoef en Stefan van Dam. Het tweede van de Boys speelt in het kader van de districtsbeker tegen het elftal van voormalig Kozakken Boys-trainer Michel Langerak.

Kozakken Boys 2 - Sliedrecht 1 start om 20:00 uur in Werkendam.

KB Media/Devin van der Wiel

Vorige pagina

Voorbeschouwing KB 2 - Kloetinge 2

Voorbeschouwing KB 2 - Kloetinge 2
23/09/2016

Na een spectaculaire overwinning afgelopen zaterdag uit bij Oranje Wit, staat morgen de thuiswedstrijd tegen Kloetinge op het programma. Het 2e elftal kan spreken van een prima begin. Uit de eerste 3 wedstrijden werd de volle buit gehaald en niet tegen de minste ploegen. De eerste wedstrijd met 2-1 gewonnen van vice-kampioen ASWH, vervolgens werd er vrij eenvoudig met 0-4 gewonnen bij VVGZ. Afgelopen zaterdag boog het 2e elftal een 4-3 achterstand in de 82e minuut om naar een 4-5 overwinning, wat een veerkracht!

Kloetinge won ook zijn eerste 3 wedstrijden en staan dus op een gelijke 1e plek op de ranglijst. De Zeeuwen bonden VVGZ, Almkerk en Roda Boys aan de zegekar. Morgen staat er dus een topper op het programma tussen 2 voetballende ploegen. Wie blijft er ook na morgen ongeslagen? Dat weten we zo rond de klok van kwart voor 5.

De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G. Bel.

Balsponsor

Ook hebben we dit seizoen weer balsponsors en vandaag is dat niemand minder dan topvrijwilliger Rini Visser.

Rini heeft al heel wat taken bij de club gedaan. Van leider tot webmaster. Op dit moment fluit hij nog steeds wedstrijden bij de jeugd en dat doet hij al heel wat jaartjes. Dit is het 3e seizoen als balsponsor, dus ook nog eens trouw aan het 2e elftal.

Rini, hartelijk dank voor je bijdrage! En hopelijk kunnen we het belonen met de 3 punten.

Tot morgen!

Het 2e elftal

Vorige pagina

Voorbeschouwing KB 2- ASWH 2

Voorbeschouwing KB 2- ASWH 2
02/09/2016

Na precies een maand voorbereiding gehad te hebben, begint morgen het echte werk voor Kozakken Boys 2. In totaal zijn er 1 oefenwedstrijd en 3 bekerwedstrijden gespeeld, die allen winnend werden afgesloten. In de bekerpoule werd er achtereenvolgend gewonnen van Peursum, Sleeuwijk en VVAC. Vooral tegen de laatste 2 ploegen werd er vooral de eerste helft goed gevoetbald en uiteindelijk met 2-6 en 7-0 gewonnen. Dat betekend dat het 2e elftal weer een ronde verder is en kan er misschien wel een mooie club uit de koker komen.

Nu over tot de orde van de dag. Morgen komt de kampioen van vorig seizoen, ASWH, op bezoek in Werkendam. Zij wonnen ook de 3 bekerwedstrijden met ruime cijfers. Het lijkt er dus op dat beide teams goed uit de startblokken zijn gekomen en het beloofd gelijk in de eerste speelronde een kraker te worden, tussen 2 ploegen die elk seizoen mee bovenin draaien. Blijft de ploeg van trainer Nabil Bouchlal ook na morgen zonder puntverlies of weet de ploeg van ASWH-trainer Ed Ridderhof de eerste punten af te pakken van de Werkendammers?

Wilt u dit zien? Kom dan morgen naar Sportpark de Zwaaier, voordat u afreist naar het 1e elftal dat op bezoek gaat in Tiel. De wedstrijd begint om half 3 en staat onder leiding van de her Klerks.

Balsponsor

Ook dit seizoen is er weer bij elke thuiswedstrijd een balsponsor. Dit keer zijn het er 2! De leiders van het 2e elftal van vorig jaar en van dit jaar hebben de handen in één gestoken en zijn tegen ASWH de sponsor van de dag!

Richard (€ 1,20) Groeneveld en Ronald Verhoeven staan al jaren klaar voor de club. Richard is veelal betrokken bij de supportersvereniging. Door werkzaamheden moest hij zijn leidersfunctie dit jaar neerleggen. Gelukkig stond er een goede vervanger klaar. Ronald ‘Kuin’ Verhoeven heeft z’n schoenen aan de wilgen gehangen (maar voor hoelang?) en zit nu in de begeleiding van het 2e elftal.

De prijsvraag van vandaag: Wat betekend de € 1,20 van Richard Groeneveld?

De spelers van afgelopen seizoen kunnen u daar vast een antwoord opgeven!

Richard en Ronald bedankt voor jullie bijdrage!!

Tot morgen! Be there!

Vorige pagina

Kozakken Boys 2 bekert verder

Kozakken Boys 2 bekert verder
27/08/2016

Kozakken Boys 2 heeft de poulefase van de Districtsbeker Zuid I voor standaardelftallen zonder moeite overleeft. Na overwinningen op Peursum 1 (2-4) en Sleeuwijk 1 (2-6) haalde ons tweede elftal vanmiddag flink uit tegen VVAC 1. 

Met de van een blessure herstellende Raily Ignacio in de basis won Kozakken Boys 2 met liefst 7-0 van het eerste elftal van VVAC. De van Rijnsburgse Boys overgekomen spits speelde een half uur mee en scoorde daarin 3 maal voor de Werkendammers.

Aanstaande zaterdag begint de competitie voor ons tweede elftal. ASWH 2 is op De Zwaaier de tegenstander. De volgende bekeropponent zal binnenkort bekend worden.

Bekijk hier foto's van Kozakken Boys 2 - VVAC 1 door Hans Kieboom.

KB Media/Devin van der Wiel
Foto: Hans Kieboom

Vorige pagina

Pagina's