Senioren

Bijeenkomst lagere elftallen en Dames 1

Bijeenkomst lagere elftallen en Dames 1
01/10/2015

Volgende week donderdagavond 8 oktober 2015 aanvang 19.30 uur is er in de kantine een avond georganiseerd voor alle spelers en speelsters van Kozakken Boys 4, 5, 6 en Dames 1

Het thema van deze bijeenkomst is: “ Wat doen we samen voor ons Kozakken Boys, en wat krijgen we hiervoor terug”

De volgende punten zullen deze avond besproken worden:

 • Afstemming leiders en coördinator.
 • Scheidsrechterbeleid.
 • Kleding.
 • Verantwoordelijkheden.
 • Wat ter tafel komt.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als een ieder hierbij aanwezig is.

Mocht je een agenda punt willen toevoegen dan kan de elftalleider dit doorgeven aan Eric van Wijk.

Met sportieve groet,

Bestuur SV Kozakken Boys

Vorige pagina

Dames nemen punten mee uit Waalwijk

Dames nemen punten mee uit Waalwijk
28/09/2015

Afgelopen zaterdag speelde we uit in Waalwijk tegen de dames van RWB. Voor de meeste van ons nog een onbekende ploeg. We wisten dus ook niet goed wat we hier konden verwachten. Deze ploeg had in 2 wedstrijden wel al 6 punten binnengesleept, dus konden we wel op wat tegenstand rekenen. In het begin van de wedstrijd zag het er goed uit voor ons. We waren vooral aan de kant van Waalwijk aan het spelen, maar kwamen niet door de verdediging heen of de ballen vlogen langs het doel. Het was dan ook RWB die wel door onze verdediging heen brak en al snel de 1-0 maakte. Natuurlijk lieten we het hier niet bij zitten en gingen we fanatiek weer aan de slag om ons doelpunt te maken. Net voor de rust was het Anouschka die een mooie voorzet gaf aan Marieke zodat we met een 1-1 tussenstand de kleedkamer ingingen.

Na de rust begon RWB met de aftrap. Fanatiek als dat we waren werd er direct druk gezet met het hele team. Dit resulteerde dan ook in een doelpunt van Marieke die vanaf een afstandje de bal net over de keeper het net in speelde. Binnen 1 minuut na de rust stonden we voor, maar we moesten nog steeds hard blijven werken om deze voorstand te houden en groter te maken. Heel veel pogingen kwamen, maar gingen erover, ernaast of werden net verkeerd geraakt. Na ongeveer een kwartier na de rust wist Marieke door de verdediging heen te breken, de keeper te passeren en met de bal het doel in te lopen. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met een voorzet van Cynthia op Marieke die er zo voor zorgde dat we met een eindstand van 1-4 naar huis konden.

Zaterdag 3 oktober spelen we uit om 12:30 uur tegen Oosterhout. Tot dan!

Klik hier voor de facebook pagina van de dames

Vorige pagina

Eerste punten voor de Dames binnen

Eerste punten voor de Dames binnen
21/09/2015

Zaterdag 19 september onze eerste competitie wedstrijd van het seizoen. We spelen deze tegen de dames van Nieuwendijk. Vol goede moed gaan we deze wedstrijd in, want die punten willen we zelf houden.

Helaas voor Altena is hun keepster geblesseerd en staat er een ander op het doel. Ook voor ons geld dat ons keepersteam van 3 vrouw sterk vandaag niet aanwezig kon zijn en wij dus een 4de speelster in het doel hebben staan. Gelijke kansen voor beide teams. Veel aanvallen van ons richting het doel van Altena, maar scoren wil niet lukken. Nieuwendijk speelt vandaag heel verdedigend en dit doen ze erg goed, want ondanks dat we voornamelijk op hun helft spelen wil de bal het net niet in. Bij de corners krijgen we kansen, maar bij allemaal schampt de bal helaas net het hoofd van Marieke. Bij de 5de poging lukt het Marieke dan toch om voor de rust het eerste doelpunt te maken. Na de aftrap van Nieuwendijk gaan we direct weer de aanval in en dan is het Laura die ervoor zorgt dat we met 2-0 de rust ingaan.

In de tweede helft begint Nieuwendijk toch wat aanvallender te spelen en komen ze ook vaker onze kant van het doel op. Gelukkig weet onze sterke verdediging alle aanvallen in de kiem te smoren en lukt het Nieuwendijk niet om te scoren. Ook Maudi speelt zeer sterk achterin tijdens haar eerste wedstrijd van dit seizoen met ons. 10 minuten na de rust weet Marieke weer door de verdediging heen te spelen en staat het 3-0. Deze voorsprong geeft ons meer zekerheid en we blijven zeer aanvallend spelen. Ook Amber, Laura en Marissa trekken voortdurend mee naar voren om die bal in het net te krijgen. Het is Marieke die het dan weer lukt om het volgende doelpunt te scoren. Uiteindelijk is het Cynthia die de wedstrijd net voor het eindsignaal afsluit met een eindscore van 5-0. De eerste 3 punten zijn binnen! Op naar de volgende!

Zaterdag 26 september spelen we om 13:00 uur uit tegen de dames van RWB (Waalwijk). Tot dan!

Klik hier voor de facebook pagina van de dames voor nog meer nieuws

Vorige pagina

Succesvolle vuurdoop Kozakken Boys 5 in 4e Klasse

Succesvolle vuurdoop Kozakken Boys 5 in 4e Klasse
13/09/2015

Nadat het 5e vorig seizoen kampioen was geworden in de 5e klasse, speelden ze vandaag de eerste wedstrijd in de 4e klasse tegen GVV’63 4 uit Gameren. Na een ongelukkig begin, wist het 5e een 0-2 achterstand om te buigen in een 4-2 overwinning.

De voorbereiding met drie bekerwedstrijden was moeizaam verlopen. Met slechts 4 punten uit 3 wedstrijden, strandde het bekeravontuur vroeg dit jaar. Daarnaast had het 5e door de vele afzeggingen te weinig spelers, maar gelukkig waren Benny en Mark bereid om mee te spelen.

De wedstrijd is nog geen minuut bezig of de 0-1 achterstand is al een feit. GVV’63 zoekt na de aftrap gelijk de aanval en doordat bij de Kozakken enkele spelers nog in de ‘slaapstand’ stonden, kon de spits uit Gameren zo doorlopen richting het doel. Helaas kon ook Stephan niet voorkomen dat de bal in het doel verdwijnt.

In de daarop volgende minuten probeert het 5e terug te komen in de wedstrijd, maar het veldoverwicht leidt niet tot grote kansen. De combinaties lopen niet en de eind pass ontbreekt. Daarnaast gaat Gameren de duels stevig in en gaan zij enkele keren over de toegestane grens. Frans wordt hard geraakt door een bewuste slaande beweging van de tegenstander en ook de linksback van GVV’63 schoffelt twee keer zijn tegenstander van achteren hard neer. Beide mannen komen hier zonder rode kaart vanaf, tot ongeloof van de thuisploeg.

Aan het eind van de 2e helft is het GVV’63 die de voorsprong vergroot. Hun middenvelder kan ongehinderd op doel schieten en waar Stephan meestal te dicht bij zijn doel staat, staat hij nu een metertje te ver voor zijn doel. De bal vliegt over hem heen en verdwijnt in de goal, 0-2. De kopjes gaan hangen en een verlies in de eerste wedstrijd lijkt zo erg dichtbij te komen.

In de 2e helft lijkt er echter een ander 5e in het veld te staan. De schouders worden eronder gezet, er is veel meer rust aan de bal en de combinaties beginnen steeds beter te lopen. Al vrij snel leidt dat tot de aansluitingstreffer. Ton is zijn tegenstander bij de achterlijn te snel af en speelt Cees aan in de zestien. Hij weet de keeper te verschalken met een droge knal in de verre hoek, 1-2.

Het geloof lijkt ineens helemaal terug te zijn bij de mannen van het 5e. Er wordt druk gezet en er ontstaan enkele kleine kansen. De gelijkmaker blijft dan ook niet lang uit. Uit een voorzet van Ton is het Antonio die tussen twee verdedigers knap raakt kopt, 2-2. GVV’63 stelt hier weinig tegenover en uiteindelijk weet het 5e zelfs op voorsprong te komen. Het is Gerrit die met het rug naar de goal de bal over de keeper weet te schieten en zo de 3-2 voor zijn rekening neemt.

Slordig balverlies en onrustig spel zorgen er echter voor dat het laatste kwartier toch nog spannend wordt. GVV’63 krijgt verschillende kansen, maar Stephan weet met een paar knappe reddingen een tegendoelpunt te voorkomen. De grootste kans krijgt de tegenstander vijf minuten voor het einde van de wedstrijd. Een corner wordt niet goed weggewerkt en belandt voor de voeten van een speler uit Gameren. Tot twee keer toe wordt de bal van de lijn gehaald, waarbij het de vraag is of de laatste keer hier een arm aan de pas kwam of niet. Uit de tegenaanval weet het 5e echter de beslissing te forceren. Cees wordt diep gestuurd en weet Gerrit te bereiken, die de bal eenvoudig binnen kan tikken. En zo wordt het in plaats van 3-3, 4-2 en boekt het 5e elftal de eerste competitieoverwinning dit seizoen.

Volgende week speelt het 5e om 12:30 uur uit tegen Wilhelmina’26 3.

Opstelling: Stephan Kolijn, Matthijs Versluis, Benny Vogel, Andre Broere, Arjan Schmidt, Jan Pieter van der Stelt(Eric Goes), Frans Schmidt (Mark van Ooijen), Antonio Aurino, Ton Visser, Jacco van Andel (Gerrit van der Werken), Cees Dingemanse

Vorige pagina

Reportage afscheidswedstrijd door KBTV

Reportage afscheidswedstrijd door KBTV
09/09/2015

Reportage over de afscheidswedstrijd van Etienne Koman. De wedstrijd werd gespeeld tussen het 3e elftal van afgelopen seizoen 2014-2015 en een ‘Sterrenteam’, bestaande uit spelers waar Etienne ooit mee heeft samen gespeeld in zijn carrière.

Check www.kozakkenboystv.nl voor meer video's.

Wedstrijdbeelden door Kozakken Boys TV van vrijdag 4 september 2015.

Vorige pagina

Dames door in de beker!

Dames door in de beker!
06/09/2015

Vandaag stond onze tweede bekerwedstrijd op het programma en wel tegen de dames van Almkerk 1. Altijd een zware pot voor ons en nog geen winst tegen ze weten te behalen. Gelukkig zijn wij inmiddels een veel sterker en hechter team geworden en dit hebben we vandaag ook goed laten zien! Met een eindstand van 6-3 konden we tevreden het veld aflopen. Ook van Almkerk kregen we complimenten over het spel. Altijd fijn om te horen!

Voor we aan deze wedstrijd begonnen werden we al getrakteerd op een lekker bekertje vers geperste jus van onze Trainert en Lijder. Heerlijk! Misschien moeten we dit er maar in houden ;-) Tijdens de warming up werden we helaas ook getrakteerd op een flinke regenbui. Deze stopte halverwege de eerste helft gelukkig maar kwam het begin van de tweede helft nog even terug. Maar hierdoor lieten we ons niet afleiden en na een kwartiertje zaten de eerste drie goals van Marieke al in het net. Lekkere voorsprong! Niet lang daarna kreeg ook Almkerk de kans en maakte ze de 3-1.

Kort daarna trokken wij weer ten aanval en wist Eline er de vierde in te knallen. Door een penalty en daarna een mooie aanval kwam Almkerk even sterk terug en werdt het 4-3 . Na nog een mooi doelpunt van Sanne zijn we met een tussenstand van 5-3 de kleedkamer ingegaan.

Na weer even wat feedback van Leonard en wat gewissel stonden we weer startklaar op het veld. In deze tweede helft kwamen de doelpunten helaas niet echt tevoorschijn. Van beide kanten wel een paar kansen gehad, maar deze werden netjes door de verdediging en keepers in de kiem gesmoord. Het was Marissa die uit een vrije trap nog een adembenemend doelpunt wist te maken. De twijfel heerste even maar hij bleek echt netjes in het net te hangen!

En zo zijn we vandaag met 6-3 van het veld afgekomen en zijn we een ronde verder in de beker ronde!

Aankomende dinsdag staat er weer een vriendschappelijke oefenpot op het programma tegen de dames van Heukelum. Daarna zullen wij van start gaan met de competitie.

Wilt u up to date blijven van onze wedstrijden en andere info? Volg dan nu onze facebookpagina!

Klik hier voor de facebook pagina van de dames

Vorige pagina

Fotoverslag GJS 3 - KB 2

Fotoverslag GJS 3 - KB 2
29/08/2015

Afgelopen donderdagavond speelde Kozakken Boys 2 voor de beker uit in Dalem tegen GJS 3. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel, huisfotograaf Wim Verhoeven was aanwezig om alles vast te leggen op de ‘gevoelige’ plaat.

Klik hier voor alle foto’s van de wedstrijd

Foto’s: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Bootcamp voor de Dames

Bootcamp voor de Dames
23/08/2015

Zaterdag 22 augustus. Geen wedstrijd meer op het programma. In plaats hiervan heeft Leonard een Bootcamp voor ons geregeld. Leuk! Goed voor het teamverband en conditie en doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld. Beetje jammer dan weer dat we al om 08:30 bij Sportivity aanwezig moeten zijn.

Daar aangekomen werden we meegenomen door Harold en Manita naar de crossfit zaal. Met een groep van 12 man sterk, inclusief Leonard en Kees, zijn wij deze uitdaging aangegaan. Er werden 6 teams gemaakt en alle oefeningen werden uitgelegd. Na een warming up konden we gaan bikkelen. Voor elke ronde hadden we 7 minuten de tijd om een zo’n hoog mogelijke score neer te zetten. In die ronde moesten we ook nog een stuk heen en weer rennen. De eerste ronde ging bij iedereen goed. Direct ertegenaan voor die hoge score! Na 3 minuten rust gingen we weer verder met de volgende oefening. De oefeningen bestonden uit oa kettlebell swing, squats met een bal en sit ups met een bal erbij. Het was wel duidelijk dat alle spieren aan de beurt zijn geweest. Het werd ook steeds zwaarder en het verschil in het team qua conditie werd wel wat duidelijker. Met bloed, zweet en tranen (vooral veel zweet) werd er door veel teams toch doorgevochten om die punten te scoren.

Na deze zware training hebben we lekker met z’n allen nog thee en koffie gedronken. Een paar meiden had toch nog puf over en mochten ook nog deelnemen aan een groepsles van Sportivity. De anderen zijn lekker naar huis gegaan en voelden alle spieren weer voorbij komen op de fiets en in de auto.

Harold en Manita, heel erg bedankt voor deze sportieve dag!

Zaterdag 29 augustus staat er een bekerwedstrijd op het schema tegen ST GRC '14/Roda Boys Bom. VR1. Voor iedereen die ons wil aanmoedigen; De wedstrijd wordt om 10:00 op eigen terrein gespeeld. Tot zaterdag!

Klik hier voor nog een aantal foto's

Vorige pagina

Wie durft...???

Wie durft...???
11/08/2015

Nu het voetbalgeweld in de Premier League en Primera Division weer is losgebarsten, kan de vrolijkste competitie van Europa niet achterblijven.

De gehele selectie is inmiddels terug van vakantie en zo’n 110 kilo aangekomen. De sixpacks van voor de zomerstop zijn veranderd in fusten. Oftewel…hoogste tijd om de kicksen weer onder te binden.

Helaas is de selectie de afgelopen seizoenen ietwat gekrompen. (Het moordend speltempo is sommige 60 plussers teveel geworden)

Daarom zijn we op zoek naar versterking/verbreding van de selectie.

Dus…… wie durft?

Ben je 35 jaar, of zie je er heel oud uit en groeit er al een plukje haar uit je oren. Geef je op, of kom een keer kijken bij de KB Legends (voorheen 35+)

Wat houdt voetballen bij KB Legends  in:

Op donderdagavond lekker een uurtje voetballen van 20:00 tot 21:00.

 • 7 tegen 7 of 8 tegen 8 op het pupillenveld. (kunstgras)
 • Slidings zijn verboden.
 • Kleedkamer humor gegarandeerd.
 • Geen vervelende uitwedstrijden.
 • Geen verplichtingen.
 • Voor de liefhebbers altijd een 3e helft in de kantine.
 • Gezelligheid & sportiviteit staan voorop.

We starten weer op donderdagavond 20 Augustus.

Durf je, of wil je eerst meer informatie, stuur dan even een mailtje naar:

Vorige pagina

GEZOCHT: Assistent Scheidsrechter

GEZOCHT: Assistent Scheidsrechter
11/08/2015

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. Dit geldt natuurlijk ook voor Kozakken Boys 2. De spelers zullen er klaar voor zijn. De begeleiding is echter nog steeds dringend op zoek naar een assistent-scheidsrechter. Voelt u zich geroepen om ons team te komen versterken, meldt u zich dan a.u.b. z.s.m. aan bij de club of bij de begeleiding van ons 2e elftal.

Wij zouden hiermee enorm geholpen zijn.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Begeleiding Kozakken Boys 2.

Vorige pagina

Pagina's