Senioren

Kozakken Boys 2 bekert tegen Sliedrecht 1

Kozakken Boys 2 bekert tegen Sliedrecht 1
19/10/2016

Donderdagavond staat er een mooi bekerduel op het programma: Kozakken Boys 2 ontvangt het eerste elftal van Sliedrecht.

De wedstrijd op De Zwaaier betekent de terugkeer van ex-Kozakken Arie Lock, Sjoerd van der Waal, Arif Irilmazbilek, Basjan Munten, Dennis Verhoef en Stefan van Dam. Het tweede van de Boys speelt in het kader van de districtsbeker tegen het elftal van voormalig Kozakken Boys-trainer Michel Langerak.

Kozakken Boys 2 - Sliedrecht 1 start om 20:00 uur in Werkendam.

KB Media/Devin van der Wiel

Vorige pagina

Voorbeschouwing KB 2 - Kloetinge 2

Voorbeschouwing KB 2 - Kloetinge 2
23/09/2016

Na een spectaculaire overwinning afgelopen zaterdag uit bij Oranje Wit, staat morgen de thuiswedstrijd tegen Kloetinge op het programma. Het 2e elftal kan spreken van een prima begin. Uit de eerste 3 wedstrijden werd de volle buit gehaald en niet tegen de minste ploegen. De eerste wedstrijd met 2-1 gewonnen van vice-kampioen ASWH, vervolgens werd er vrij eenvoudig met 0-4 gewonnen bij VVGZ. Afgelopen zaterdag boog het 2e elftal een 4-3 achterstand in de 82e minuut om naar een 4-5 overwinning, wat een veerkracht!

Kloetinge won ook zijn eerste 3 wedstrijden en staan dus op een gelijke 1e plek op de ranglijst. De Zeeuwen bonden VVGZ, Almkerk en Roda Boys aan de zegekar. Morgen staat er dus een topper op het programma tussen 2 voetballende ploegen. Wie blijft er ook na morgen ongeslagen? Dat weten we zo rond de klok van kwart voor 5.

De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G. Bel.

Balsponsor

Ook hebben we dit seizoen weer balsponsors en vandaag is dat niemand minder dan topvrijwilliger Rini Visser.

Rini heeft al heel wat taken bij de club gedaan. Van leider tot webmaster. Op dit moment fluit hij nog steeds wedstrijden bij de jeugd en dat doet hij al heel wat jaartjes. Dit is het 3e seizoen als balsponsor, dus ook nog eens trouw aan het 2e elftal.

Rini, hartelijk dank voor je bijdrage! En hopelijk kunnen we het belonen met de 3 punten.

Tot morgen!

Het 2e elftal

Vorige pagina

Voorbeschouwing KB 2- ASWH 2

Voorbeschouwing KB 2- ASWH 2
02/09/2016

Na precies een maand voorbereiding gehad te hebben, begint morgen het echte werk voor Kozakken Boys 2. In totaal zijn er 1 oefenwedstrijd en 3 bekerwedstrijden gespeeld, die allen winnend werden afgesloten. In de bekerpoule werd er achtereenvolgend gewonnen van Peursum, Sleeuwijk en VVAC. Vooral tegen de laatste 2 ploegen werd er vooral de eerste helft goed gevoetbald en uiteindelijk met 2-6 en 7-0 gewonnen. Dat betekend dat het 2e elftal weer een ronde verder is en kan er misschien wel een mooie club uit de koker komen.

Nu over tot de orde van de dag. Morgen komt de kampioen van vorig seizoen, ASWH, op bezoek in Werkendam. Zij wonnen ook de 3 bekerwedstrijden met ruime cijfers. Het lijkt er dus op dat beide teams goed uit de startblokken zijn gekomen en het beloofd gelijk in de eerste speelronde een kraker te worden, tussen 2 ploegen die elk seizoen mee bovenin draaien. Blijft de ploeg van trainer Nabil Bouchlal ook na morgen zonder puntverlies of weet de ploeg van ASWH-trainer Ed Ridderhof de eerste punten af te pakken van de Werkendammers?

Wilt u dit zien? Kom dan morgen naar Sportpark de Zwaaier, voordat u afreist naar het 1e elftal dat op bezoek gaat in Tiel. De wedstrijd begint om half 3 en staat onder leiding van de her Klerks.

Balsponsor

Ook dit seizoen is er weer bij elke thuiswedstrijd een balsponsor. Dit keer zijn het er 2! De leiders van het 2e elftal van vorig jaar en van dit jaar hebben de handen in één gestoken en zijn tegen ASWH de sponsor van de dag!

Richard (€ 1,20) Groeneveld en Ronald Verhoeven staan al jaren klaar voor de club. Richard is veelal betrokken bij de supportersvereniging. Door werkzaamheden moest hij zijn leidersfunctie dit jaar neerleggen. Gelukkig stond er een goede vervanger klaar. Ronald ‘Kuin’ Verhoeven heeft z’n schoenen aan de wilgen gehangen (maar voor hoelang?) en zit nu in de begeleiding van het 2e elftal.

De prijsvraag van vandaag: Wat betekend de € 1,20 van Richard Groeneveld?

De spelers van afgelopen seizoen kunnen u daar vast een antwoord opgeven!

Richard en Ronald bedankt voor jullie bijdrage!!

Tot morgen! Be there!

Vorige pagina

Kozakken Boys 2 bekert verder

Kozakken Boys 2 bekert verder
27/08/2016

Kozakken Boys 2 heeft de poulefase van de Districtsbeker Zuid I voor standaardelftallen zonder moeite overleeft. Na overwinningen op Peursum 1 (2-4) en Sleeuwijk 1 (2-6) haalde ons tweede elftal vanmiddag flink uit tegen VVAC 1. 

Met de van een blessure herstellende Raily Ignacio in de basis won Kozakken Boys 2 met liefst 7-0 van het eerste elftal van VVAC. De van Rijnsburgse Boys overgekomen spits speelde een half uur mee en scoorde daarin 3 maal voor de Werkendammers.

Aanstaande zaterdag begint de competitie voor ons tweede elftal. ASWH 2 is op De Zwaaier de tegenstander. De volgende bekeropponent zal binnenkort bekend worden.

Bekijk hier foto's van Kozakken Boys 2 - VVAC 1 door Hans Kieboom.

KB Media/Devin van der Wiel
Foto: Hans Kieboom

Vorige pagina

KB-Legends iets voor jou?

KB-Legends iets voor jou?
22/08/2016

Aanstaande donderdag om 20:00 uur start alweer het 5e seizoen voor de KB-Legends (voorheen 35+). Heb je zin om lekker recreatief een balletje te trappen? Kom dan gerust geheel vrijblijvend eens kijken of meteen meevoetballen bij de gezelligste selectie van Kozakken Boys.

Voor eventuele vragen kunt u bellen met André van den Heuvel (0615343128).

Of....tot donderdag!  

André van den Heuvel

Vorige pagina

Dames 1 zoekt keepster!

Dames 1 zoekt keepster!
12/08/2016

Wegens blessures zijn onze dames op zoek naar een nieuwe keepster. Ben jij of ken jij een dame die lekker kan keepen, tussen de 16 en 25 jaar oud is en waar onze dames elke zaterdag (en dinsdag/donderdag trainen) op kunnen rekenen? Stuur dan een privé berichtje naar de Facebookpagina van Kozakken Boys Dames 1 of bel naar trainer Leonard Paans (06-22943424).

Wie weet sta jij (of staat zij) binnenkort onder de lat bij onze dames!

Kozakken Boys Dames 1

Vorige pagina

Bekerloting Kozakken Boys 2

Bekerloting Kozakken Boys 2
10/07/2016

Ons tweede elftal heeft zich dit jaar weer geplaatst voor de districtsbeker voor standaard elftallen. Het bekerprogramma van Kozakken Boys 2 is als volgt:

  • Zaterdag 20 augustus, 14:30 uur: Peursum 1 - Kozakken Boys 2
  • Dinsdag 23 augustus, 20:00 uur: Sleeuwijk 1 - Kozakken Boys 2
  • Zaterdag 27 augustus, 14:30 uur: Kozakken Boys 2 - VVAC 1

Op zaterdag 13 augustus zal het tweede eerst nog een oefenwedstrijd afwerken. Op De Zwaaier is Barendrecht 2 de tegenstander.

Vorige pagina

Bekerfinale 2e elftal

Bekerfinale 2e elftal
17/05/2016

Kozakken Boys 2 speelt zaterdag 28 mei 2016 de bekerfinale van het District Zuid I tegen VVGZ 2. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van GSC/ODS te Dordrecht , aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur.

Adres:
Sportcomplex Stadspolders
Groenezoom 50
3312 AM Dordrecht

Bij een gelijke stand na 90 minuten, zal de wedstrijd worden verlengd met 2 x 15 minuten. Is de stand daarna nog steeds gelijk, dan valt de beslissing door het nemen van strafschoppen, zoals in de spelregels bepaald.

Bron: KNVB

Vorige pagina

Fotoverslag Kampioenswedstrijd VR1

Fotoverslag Kampioenswedstrijd VR1
24/04/2016

Gisteren stond de kampioenswedstrijd voor onze Dames op het programma. In en tegen Woudrichem werd het een gemakkelijke overwinning voor de Dames, na negentig minuten stond er een 0-7 eindstand op het scorebord en was het KAMPIOENSCHAP een feit.

Vanaf deze plaats feliciteren wij de Dames en de begeleiding met deze geweldige prestatie.

Wim & Janette Verhoeven waren gisteren tijdens en na de wedstrijd ook aanwezig voor het maken van een prachtig fotoverslag.

Klik hier voor alle foto’s van het kampioenschap van de Dames

Vorige pagina

Wedstrijd 2e gestaakt wegens blessure

Wedstrijd 2e gestaakt wegens blessure
17/04/2016

Zaterdag haalde de halve finale van de beker voor reserve elftallen tussen LRC Leerdam 2 en Kozakken Boys 2 het eind niet. Oorzaak was een ogenschijnlijk ernstige blessure van een speler van Kozakken Boys, Johnny Lommers, normaal speler van Kozakken Boys A1 en pas twee minuten in het veld. Na een behandeling op het veld, het oproepen van een ambulance wat uiteindelijk meer als een half uur duurde werd besloten, op aandrang van Kozakken boys de wedstrijd niet meer te hervatten.

Het was een op het oog ongelukkige botsing waarbij door de speler van LRC Leerdam Michael Lopes zeker niet de opzet was tot het ernstig blesseren van zijn tegenstander. Een duel zoals dat veelvuldig in een wedstrijd te zien is. Nu had dat echter wel heel vervelende consequenties voor Johnny Lommers, hij bleef kermend van de pijn op het veld liggen en de scheidsrechter besloot direct tot het stilleggen van de wedstrijd om verzorging mogelijk te maken.

Een ernstige blessure, er werd gedacht aan een gebroken enkel, werd geconstateerd en al snel werd besloten de ambulance op te roepen. Het duurde iets meer dan een kwartier alvorens men was gearriveerd en het personeel van de ambulance het verplegende werk over konden nemen. Het slachtoffer kreeg de nodige spuiten toegediend waarna hij met de ambulance naar het ziekenhuis in Gorinchem vervoerd kon worden. Later in de middag kwam bij LRC het bericht binnen dat het gelukkig allemaal, voor zover mogelijk, mee was gevallen. Er bleek geen enkelbreuk te zijn geconstateerd, wel een scheur. Het betekende wel dat Lommers zaterdag het ziekenhuis weer kon verlaten al wil dat niet zeggen dat het daarmee gedaan is.

Namens de vereniging LRC Leerdam wensen we Johnny Lommers een voorspoedig herstel van deze vervelende blessure.

Bron: webiste v.v. LRC Leerdam

Vorige pagina

Pagina's