Senioren

Fotoverslag GJS 3 - KB 2

Fotoverslag GJS 3 - KB 2
29/08/2015

Afgelopen donderdagavond speelde Kozakken Boys 2 voor de beker uit in Dalem tegen GJS 3. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel, huisfotograaf Wim Verhoeven was aanwezig om alles vast te leggen op de ‘gevoelige’ plaat.

Klik hier voor alle foto’s van de wedstrijd

Foto’s: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Bootcamp voor de Dames

Bootcamp voor de Dames
23/08/2015

Zaterdag 22 augustus. Geen wedstrijd meer op het programma. In plaats hiervan heeft Leonard een Bootcamp voor ons geregeld. Leuk! Goed voor het teamverband en conditie en doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld. Beetje jammer dan weer dat we al om 08:30 bij Sportivity aanwezig moeten zijn.

Daar aangekomen werden we meegenomen door Harold en Manita naar de crossfit zaal. Met een groep van 12 man sterk, inclusief Leonard en Kees, zijn wij deze uitdaging aangegaan. Er werden 6 teams gemaakt en alle oefeningen werden uitgelegd. Na een warming up konden we gaan bikkelen. Voor elke ronde hadden we 7 minuten de tijd om een zo’n hoog mogelijke score neer te zetten. In die ronde moesten we ook nog een stuk heen en weer rennen. De eerste ronde ging bij iedereen goed. Direct ertegenaan voor die hoge score! Na 3 minuten rust gingen we weer verder met de volgende oefening. De oefeningen bestonden uit oa kettlebell swing, squats met een bal en sit ups met een bal erbij. Het was wel duidelijk dat alle spieren aan de beurt zijn geweest. Het werd ook steeds zwaarder en het verschil in het team qua conditie werd wel wat duidelijker. Met bloed, zweet en tranen (vooral veel zweet) werd er door veel teams toch doorgevochten om die punten te scoren.

Na deze zware training hebben we lekker met z’n allen nog thee en koffie gedronken. Een paar meiden had toch nog puf over en mochten ook nog deelnemen aan een groepsles van Sportivity. De anderen zijn lekker naar huis gegaan en voelden alle spieren weer voorbij komen op de fiets en in de auto.

Harold en Manita, heel erg bedankt voor deze sportieve dag!

Zaterdag 29 augustus staat er een bekerwedstrijd op het schema tegen ST GRC '14/Roda Boys Bom. VR1. Voor iedereen die ons wil aanmoedigen; De wedstrijd wordt om 10:00 op eigen terrein gespeeld. Tot zaterdag!

Klik hier voor nog een aantal foto's

Vorige pagina

Wie durft...???

Wie durft...???
11/08/2015

Nu het voetbalgeweld in de Premier League en Primera Division weer is losgebarsten, kan de vrolijkste competitie van Europa niet achterblijven.

De gehele selectie is inmiddels terug van vakantie en zo’n 110 kilo aangekomen. De sixpacks van voor de zomerstop zijn veranderd in fusten. Oftewel…hoogste tijd om de kicksen weer onder te binden.

Helaas is de selectie de afgelopen seizoenen ietwat gekrompen. (Het moordend speltempo is sommige 60 plussers teveel geworden)

Daarom zijn we op zoek naar versterking/verbreding van de selectie.

Dus…… wie durft?

Ben je 35 jaar, of zie je er heel oud uit en groeit er al een plukje haar uit je oren. Geef je op, of kom een keer kijken bij de KB Legends (voorheen 35+)

Wat houdt voetballen bij KB Legends  in:

Op donderdagavond lekker een uurtje voetballen van 20:00 tot 21:00.

  • 7 tegen 7 of 8 tegen 8 op het pupillenveld. (kunstgras)
  • Slidings zijn verboden.
  • Kleedkamer humor gegarandeerd.
  • Geen vervelende uitwedstrijden.
  • Geen verplichtingen.
  • Voor de liefhebbers altijd een 3e helft in de kantine.
  • Gezelligheid & sportiviteit staan voorop.

We starten weer op donderdagavond 20 Augustus.

Durf je, of wil je eerst meer informatie, stuur dan even een mailtje naar:

Vorige pagina

GEZOCHT: Assistent Scheidsrechter

GEZOCHT: Assistent Scheidsrechter
11/08/2015

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. Dit geldt natuurlijk ook voor Kozakken Boys 2. De spelers zullen er klaar voor zijn. De begeleiding is echter nog steeds dringend op zoek naar een assistent-scheidsrechter. Voelt u zich geroepen om ons team te komen versterken, meldt u zich dan a.u.b. z.s.m. aan bij de club of bij de begeleiding van ons 2e elftal.

Wij zouden hiermee enorm geholpen zijn.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Begeleiding Kozakken Boys 2.

Vorige pagina

Bekerindelingen senioren 2015-2016

Bekerindelingen senioren 2015-2016
24/07/2015

De KNVB heeft de indeling bekend gemaakt voor de bekercompetitie van de senioren en van het damesteam. In de bijlage vindt u een compleet overzicht, met achter de teams de voorkeurtijd voor de thuiswedstrijd(en).

Wanneer deze wedstrijden gespeeld gaan worden, kunt u t.z.t. terug vinden in het onderdeel programma en uitslagen op onze website.

Vorige pagina

Scheidsrechters gezocht senioren

Scheidsrechters gezocht senioren
20/07/2015
Over enkele weken start de competitie van de lagere senioren elftallen weer. Om de lagere senioren elftallen te laten spelen zijn scheidsrechters nodig. Kozakken Boys is dringend op zoek naar leden, die de fluit ter hand willen nemen om wedstrijden van die lagere elftallen te leiden.

Meer info: Tijs Verdoorn Wedstrijd secretaris senioren.Tel:06-23198981
 
Vorige pagina

Competitie indelingen Senioren

Competitie indelingen Senioren
20/07/2015

Inmiddels zijn door de KNVB de voorlopige competitie indelingen voor het seizoen 2015-2016 bekend gemaakt. In de bijlage vindt u een overzicht van alle senioren teams en ook de indeling voor de Vrouwen vindt u hierin terug. Achter elk team staat de voorkeurstijd voor het spelen van de thuiswedstrijden.

(Kozakken Boys 6 staat ingeschreven, maar of dit ook zo blijft is twijfelachtig, dit vanwege het weg vallen van één senioren elftal, waardoor alles is opgeschoven)

Vorige pagina

Begeleiding 2e elftal seizoen 2015-2016

Begeleiding 2e elftal seizoen 2015-2016
01/07/2015

Het is al een tijdje stil rondom het 2e elftal voor volgend seizoen, maar achter de schermen is er hard gewerkt om de begeleiding weer rond te krijgen. In februari werd al bekend dat Marinus van der Pijl en Dennis Ippel volgend seizoen hun 5e jaar in gaan als trainersstaf bij het 2e elftal. De rest van de begeleiding zal gaan veranderen. Leider Gerard van den Heuvel en assistent scheidsrechter Theo van Garderen hebben aangegeven om te stoppen, na 7 jaar trouwe dienst.

Het grootste gedeelte van het seizoen ontbrak helaas een verzorger, dus waren er 3 vacatures in de begeleiding. We zijn blij te kunnen melden dat er inmiddels 2 zijn ingevuld. Zoals eerder vermeld zal Gert-Jan Kortlever de verzorger worden van het 2e elftal. Gert-Jan is 26 jaar, woonachtig in Gorinchem en komt over van vv Sleeuwijk.

Inmiddels is er ook een nieuwe leider gevonden. We zijn verheugd u te melden dat we in Richard Groeneveld een geschikte leider gevonden hebben komend seizoen. Richard is voor de meesten een bekend gezicht op de Zwaaier. Vroeger was hij actief als speler en jeugdtrainer en momenteel draagt hij zijn steentje bij, bij de Supportersvereniging.

Bij deze willen we Gerard en Theo heel erg bedanken voor een inzet de afgelopen jaren en we hopen jullie nog regelmatig te zien langs de lijn! Jullie zijn altijd welkom! Gert-Jan en Richard, welkom bij het 2e elftal en heel veel succes komend seizoen!

We zijn dus nog op zoek naar een assistent scheidsrechter voor volgend seizoen om de complete staf rond te maken. Als u zich geroepen voelt, meldt u dan bij de club en begeleiding van het 2e elftal!

Vorige pagina

Derde is gepromoveerd!

Derde is gepromoveerd!
07/06/2015

Gisteren gebeurde wat niemand dit seizoen nog voor mogelijk achtte, het derde werd winnaar van de nacompetitie en promoveert naar de reserve 1e klasse. We verdedigden gisteren een 1-0 voorsprong en uiteindelijk wonnen we gisteren zelfs met 0-3 van Groot-Ammers 2 en daar was niets op aan te merken, na vele jaren van net niet, nu dus wel eindelijk die dik verdiende promotie!

Begin van de week hadden we zeven spelers, één haakte er nog geblesseerd af en zo hadden we er inclusief ondergetekende in totaal slechts zes man. Zonder specifieke namen te noemen willen we alle spelers bedanken die gisteren, maar ook de afgelopen wedstrijden ons uit de brand hebben geholpen, daar kunnen nog veel spelers een voorbeeld aan nemen!

De wedstrijd werd gisteren gespeeld op kunstgras, bij opkomst een mooi onthaal met fakkels, top mannen, echter steek wel in het vervolg alleen fakkels buiten af in plaats van binnen. De thuisploeg was geen schim meer van de heenwedstrijd op de Zwaaier, maar dat kwam ook wel door ons goede spel. We kwamen dan ook verdiend op een 0-1 voorsprong, Mark schoot van ver de bal heerlijk in de winkelhaak en liet de doelman volledig kansloos. Na deze voorsprong bleven we de bovenliggende partij, gaven maar weinig weg en waren zelf op zijn tijd erg gevaarlijk, het was dan ook wachten op de 0-2. Uiteindelijk viel de 0-2 dan ook, Buijs bekroonde een uitstekende wedstrijd met een heerlijke goal, een schot verdween buiten bereik van de keeper in linker bovenhoek en zo gingen we met een comfortabele voorsprong de kleedkamer in.

In de tweede helft bracht de thuisploeg een extra spits in, maar daar werden wij niet warm of koud van, integendeel binnen een minuut spelen kwamen we al op een 0-3 voorsprong, Reinier was het die de 0-3 liet aantekenen op het scorebord. Reinier heel veel succes volgend seizoen bij je nieuwe club, wij hebben genoten van je inzet en instelling, grote klasse! Het enige verwijt wat we ons in resterende tijd van de tweede helft konden maken, was dat we niet de score verder wisten uit te bouwen, we kregen zoveel mooie kansen, maar helaas wilde de bal er niet meer in. Aan de andere kant moest Mike een aantal keer handelend optreden, maar hij hield zijn goal keurig netjes schoon en zo wonnen we gisteren met 0-3 uit bij Groot-Ammers 2 en promoveren we naar de reserve 1e klasse.

Na afloop waren er de bloemen namens het bestuur, waarvoor onze dank en ook bij terugkomst in Werkendam de nodige consumpties van het bestuur, we zijn uiteindelijk nog doorgegaan tot in de late uurtjes, maar dat mocht ook wel na zo’n prestatie van formaat. Wie er volgend seizoen daadwerkelijk in de 1e klasse gaat voetballen, kan ik u op dit moment niet vertellen, hopelijk komt er voor spelersgroep snel duidelijkheid, zodat zij zich weer kunnen gaan richten op het voetbal in plaats van het gebeuren eromheen!

Dit was in ieder geval wel het allerlaatste wedstrijdverslag van mijn kant, hopelijk heeft u al die jaren met veel plezier de verslagen gelezen, waarvoor mijn dank. Lezers, spelers en andere trouwe volgers van het derde elftal het gaat jullie allemaal goed en we zien of spreken elkaar op de Zwaaier, wij zijn en blijven Kozakken Boys !!!!

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3

Vorige pagina

Derde is er bijna...

Derde is er bijna...
29/05/2015

Gisteren was het een memorabele avond op de Zwaaier, aan de ene kant omdat het derde weer eens nacompetitie speelde en aan de andere kant de allerlaatste wedstrijd op ‘echt’ gras. Volgend seizoen komt er namelijk kunstgras op het hoofdveld van de Zwaaier te liggen. De wedstrijd tegen Groot-Ammers 2 werd uiteindelijk door het derde elftal met 1-0 gewonnen en dat biedt perspectief voor de return op zaterdag 6 juni.

Onze tegenstander was verbaasd dat het derde alsnog nacompetitie had weten te halen, in de reguliere competitie waren de bezoekers tot tweemaal toe de bovenliggende partij, al was daar niet iedereen het over eens. De trainer kon vanaf zestig à zeventig meter gewoon zien of ballen uit waren, of het buitenspel was etc (hij praatte toch geen Engels man). Dus dan zal zijn conclusie wel geklopt hebben. Desalniettemin speelden wij gisteren frank en vrij en zo legden we een prima eerste halfuur op de mat met hier en daar een klein kansje, maar dat we nu echt de keeper aan het werk zette, dat was helaas niet aan de orde. De bezoekers kwamen gedurende de eerste helft wel beter in de wedstrijd, maar omdat zij ook niet al te veel kansen wisten te creëren gingen we dan ook met een 0-0 stand de rust in.

De tweede helft, mede door de inbreng van Buijs, werd er veelal de lange bal gehanteerd en werd het er voor de neutrale toeschouwer niet veel beter op. Uit betrouwbare zelfs vernomen dat Buijs morgen ook wel eens in Lienden in de punt van de aanval kan staan, in ieder geval garantie voor veel strijd en doelpunten……ik betwijfel het. Toch kwamen we halverwege de tweede helft op een 1-0 voorsprong, het was Buijs met een assist op Hubert en die kreeg de bal achter de doelman. Hoe hij dit voor elkaar kreeg, is ons (en hem zelf) nog steeds niet duidelijk, was het nu een kopbal of toch een handsbal, dat doet er niet meer toe we hebben de eerste stap richting promotie ingezet.

Volgende week zaterdag 6 juni staat de return in Groot-Ammers op het programma, aanvang om 14.30 uur, de eerste bel Chinezen liepen gisteren al rond op de Zwaaier om deze wedstrijd om te kopen, maar het derde zal het derde niet zijn als we er volgende week gewoon vol opklappen! Wij zijn Kozakken Boys en wij vrezen niet! De tegenstander moet met minimaal twee doelpunten verschil winnen, lukt dit hun niet, dan promoveert het derde naar de 1e klasse en dan? Ja wat dan, er is nog steeds geen witte rook over volgend seizoen, maar dat wordt ongetwijfeld vervolgd de komende weken…….

Van ondergetekende volgende week in ieder geval het allerlaatste wedstrijdverslag, al ging het al die jaren meestal niet zoveel over de wedstrijd, maar dat geheel ter zijde. Na jaren ‘actief’ te zijn geweest als speler en dit seizoen als leider, komt volgende week een einde aan het leiderschap en ga ik me maar eens richten op andere zaken, ongetwijfeld zullen dat zaken zijn met een Kozakken Boys tintje!!

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3

Vorige pagina

Pagina's