Senioren

Team Challenge Dames

Team Challenge Dames
29/01/2016

TEAM CHALLENGE AFLEVERING 2: KOZAKKEN BOYS VR1

Deze week heeft Kozakken Boys vr1 deelgenomen aan de team challenge. Benieuwd hoeveel punten de vrouwen hebben verzameld? Kijk dan de video!!

Helaas heeft Kozakken Boys de Challenge niet goed uitgevoerd en krijgen ze 2 strafpunten.

Kozakken Boys bedankt voor de deelname!!!

Bron: Brabant Vrouwenvoetbal

Vorige pagina

BPV van de week

BPV van de week
13/01/2016

Brabantse Power Vrouw van de week. Elke week stellen wij een BPV van de week voor.Een speelster die het verdient om even in het zonnetje gezet te worden. Deze week de BPV van de week: Mijn naam is Cynthia van Tintelen, 22 jaar en woon in Werkendam. Mijn huidige club is Kozakkenboys. Dit seizoen ben ik begonnen als aanvallende middenvelder maar door blessures speel ik de laatste wedstrijden centraal achterin.

Wanneer ben je begonnen met voetballen?

Ik was 12 toen ik naar de eerste klas ging. Daar kreeg ik andere vriendinnen en die voetbalde allemaal. Na een keer mee trainen heb ik mezelf gelijk ingeschreven.

Bij welke clubs heb je allemaal gespeeld?

Ik ben begonnen bij Kozakkenboys. In het seizoen 2013/2014 was er te weinig animo voor dames voetbal bij Kozakkenboys. Dat seizoen heb ik bij vvSleeuwijk gespeeld.Waar ik het zeker goed naar mijn zin heb. Adviseer het meiden uit deze omgeving die wat hoger(2e klas) willen spelen zeker adviseren.

Ben je bijgelovig voor een wedstrijd?

Nee ik ben niet bijgelovig! Ik denk toch dat je het zelf moet doen. Hard werken wordt beloond.

Wat vind je van het vrouwenvoetbal in Brabant en deze site?

Hoe meer aandacht er besteed wordt aan vrouwenvoetbal hoe beter.

Wat is je sportieve hoogtepunt?

Kampioen geworden in de A1.

Wat is je sportieve.dieptepunt ?

Mijn sportieve dieptepunt was nog dit seizoen. Ik denk niet alleen voor mij maar voor ons als team. Dat was het verliezen van een wedstrijd voor de beker. Dat je met zijn alle hard vecht om te winnen en dan in de laatste minuut verliest met 4-5. Dan verlies je nog liever met 0-5

Waar kunnen ze je midden in de nacht voor wakker maken?

Mij kan je beter niet wakker maken, gewoon lekker laten slapen. Hahaa

Bewondering voor?

Ik heb vooral bewondering voor mijn trainer en leider. Het is vrijwillig maar ze staan dag en nacht voor ons klaar. Ze doen er alles aan om ons niks te kort te laten komen. Maar zeker heb ik bewondering voor alle vrijwilligers. Zij maken het mogelijk dat wij kunnen voetballen.

Hekel aan?

Onsportieve tegenstanders. Die gaan natrappen of uitschelden.

Hoe zouden team genoten jou omschrijven?

Ik denk dat teamgenoten mij omschrijven als een fanatiekeling. Ik wil altijd winnen!!
Soms ben ik te fanatiek en zeg ik wel is dingen waar ik achteraf spijt van heb. Maar ook vrouwen vergeten dit weer na de wedstrijd. Hoort er bij.

Waar zie je jouzelf over een aantal jaren staan (sportief gezien)?

Ik heb vorig seizoen een aantal keer de meisjes C getraind. Dat vond ik zeker leuk om te doen dus daar ligt een kans. Maar wij voetballen ook tegen dames van 58 dus wie weet sta ik over 36 jaar ook nog steeds wel in het veld. haha We hebben op dit moment een vrij jong team. De helft mag nog in de A spelen en er lopen er zelfs bij die nog in de C horen. Ik hoop dat we dit team nog zo lang mogelijk bij elkaar kunnen houden want ik denk dat we dan over een paar jaar in de dames minimaal 2 klasse hoger kunnen spelen.

Lelijkste voetbal shirt?

Er zijn geen shirt die ik echt lelijk vind.

Mooiste voetbal shirt?

Ik vind dat Ajax elk jaar met een mooi shirt komt. Maar ik vind dat wij als Kozakkenboys er zeker altijd netjes bij lopen.

Wat is jou persoonlijke doelstelling dit seizoen?

We zijn met 1 doelstelling het seizoen in gegaan en dat is Kampioen worden. Als we zo door blijven gaan is die kans zeker aanwezig.

Van welke trainer heb je tot nu toe het meest geleerd en wat?

De tijd dat ik bij Sleeuwijk speelde heb ik veel geleerd. Dat komt omdat het niveau toch wel een stuk hoger ligt. Ik heb daar nu veel profijt van.

Welke fout zou je nooit meer willen maken?

Fouten maak je om van te leren. En ik denk dat we allemaal wel is een overtreding maken op het verkeerde moment die soms de wedstrijd kunnen beslissen.

Welke film heb je voor het laatst gezien?

Bon Bini Holland

Wie word er volgens jou kampioen in de eredivisie vrouwen dit jaar?

Ik zeg eerlijk dat ik nooit vrouwenvoetbal kijk.

Favoriete Nederlandse elftal speelster?

Heb ik niet.

Heb je nog adviezen voor al de jonge voetbal talenten?

Ik denk dat plezier het allerbelangrijkste is. Wanneer je plezier hebt in het spel kun je ook presteren.

Wil je verder nog iets kwijt aan al onze lezers van Brabant vrouwenvoetbal?

Vooral plezier er in houden.

Klik hier voor de Facebook pagina van Brabant Vrouwenvoetbal, 'like' deze pagina en blijf de hoogte van het laatste nieuws.

Bron: Facebook pagina Brabant Vrouwenvoetbal

Vorige pagina

Sportief ochtendje voor VR1

Sportief ochtendje voor VR1
10/01/2016

Voor gisterenochtend stond er een bootcamp gepland, maar dit werd veranderd in een ochtendje sportschool. Om 10:45 uur gisterenochtend stonden wij klaar voor een uurtje bodyattack bij Sportivity in Werkendam. Na dit uur zijn we nog even naar boven gegaan om rustig uit te lopen/fietsen. Sportivity Werkendam, bedankt!

Klik hier voor de Facebook pagina van Kozakken Boys Dames 1 voor meer foto's en nieuws en geef de dames een 'like'.

Vorige pagina

Geslaagd Snerttoernooi

Geslaagd Snerttoernooi
04/01/2016

Zonder vorst en sneeuw is afgelopen zaterdag het C.W. van den Heuvel snerttoernooi gespeeld. In totaal Ca 100 mannen en vrouwen hadden de kicksen aangetrokken. Uiteindelijk werd het toernooi gewonnen door het "ouwe tweede ".

Dit werd na afloop nog flink gevierd in de tent. Wij willen een ieder die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan dit toernooi hartelijk bedanken.

Wij denken alweer aan een volgende editie, maar nu wordt voorlopig al onze energie gestoken in Kozakken Bal IV!!

't Ouwe Zesde

Klik voor nog meer foto's op de facebook pagina van 't Ouwe Zesde

Vorige pagina

VR1 winnaar fotoactie

VR1 winnaar fotoactie
01/01/2016

Winnaars kampioenschap/nieuwjaarsgroet foto bekend. Vele leuke inzendingen hebben wij mogen ontvangen. Als blijk van waardering,zullen wij in 2016 bij al deze teams op bezoek komen voor een mooie reportage.

Wij feliciteren de winnaars:
KOZAKKEN BOYS VR1  en FC EINDHOVEN VR1.

Wij zullen spoedig in contact treden met de winnaars van deze actie.

Nogmaals iedereen bedankt.

Bron: Brabant Vrouwenvoetbal

Vorige pagina

Speelschema Snerttoernooi

Speelschema Snerttoernooi
29/12/2015

Zaterdag 2 januari 2016 staat het traditionele snerttoernooi weer op het programma op De Zwaaier in Werkendam. De bal rolt vanaf 12.00 uur en rond de klok van 16.15 uur staat de finale gepland en weten we wie zich de winnaar mag noemen van het “Slagerij C.W. v.d. Heuvel Snert-toernooi” editie 2016.

In en rondom de grote verwarmde tent is er uiteraard heerlijke Snert met stokbrood voor alle deelnemers. Dit jaar zal onze sponsor “Slagerij CW van den Heuvel” naast de Snert ook voor malse speklappen zorgen welke wij op de BBQ gaan bakken. Uiteraard zorgen wij weer voor de vers gebakken vis en de Kozakken Ruter (schnaps) voor alle aanwezigen.

Aansluitend aan het snerttoernooi staat vanaf 17.00 uur de nieuwjaarsreceptie op het programma in de kantine op ons sportcomplex, dus genoeg redenen om zaterdag 2 januari een bezoekje te brengen aan De Zwaaier.

Vanaf deze plaats wensen wij u alvast een fijne jaarwisseling toe en hopelijk zien we elkaar weer in goede gezondheid 2 januari op De Zwaaier.

’t Ouwe Zesde

In de bijlage het speelschema van het “Slagerij C.W. v.d. Heuvel Snert-toernooi”

Vorige pagina

VR1 wenst u fijne feestdagen

VR1 wenst u fijne feestdagen
24/12/2015

Wij willen graag iedereen bedanken die het afgelopen jaar voor ons gejuichd heeft, iedereen die ons geholpen heeft en alle mensen die ons gesteund hebben. Wij hebben een mooi nieuw seizoen mogen starten met veel succesen. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar!

Foto: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Nieuws uit de B-selectie

Nieuws uit de B-selectie
21/12/2015

Na een zeer succesvolle periode van 5 jaar zal Marinus van der Pijl volgend jaar geen trainer meer zijn van de B-selectie. Dat betekent dat er vanaf volgend seizoen dus een nieuw gezicht voor de groep zal staan.
 
Gezien het feit dat Marinus 5 jaar als hoofdtrainer van de B-selectie mocht functioneren geeft al aan dat dit naar alle tevredenheid is verlopen. De samenwerking met jeugd en A-selectie verliep prima en er wisten zelfs  een aantal spelers door te stromen naar de A-selectie.
 
Qua prijzen is het ook een succesvolle periode geweest. Jaarlijks slaagde Marinus en zijn staf erin om van een nieuwe groep een eenheid te maken. Na een aantal periodetitels en successen met het tweede in de beker voor eerste elftallen werd 2 jaar geleden voor het eerst in tientallen jaren weer een kampioenschap gevierd voor Kozakken Boys 2. Mede door het zware seizoen en de smalle selectie kon dit niet worden bekroond met het Nederlands Kampioenschap.
 
Na 5 jaar is nu dus gekozen voor een nieuw gezicht.
 
We willen Marinus bedanken voor zijn inzet en de mooie periode bij het tweede, wensen hem veel succes in zijn trainerscarrière en gaan uiteraard nog verder in overleg om deze ras-Kozak voor de club te behouden. Op korte termijn zal er een sollicitatie procedure worden opgestart om de ontstane vacature voor volgend seizoen in te vullen.
 
Bestuur en TC

Foto: Hans Kieboom

Vorige pagina

Snerttoernooi 2016

Snerttoernooi 2016
13/12/2015

't Ouwe Zesde organiseert wederom het “Slagerij C.W. v.d. Heuvel Snert-toernooi”.

Winterstop? Nee……daar doen de echte Werkendammers liever niet aan. En dat komt mooi uit!

Zaterdag 2 Januari 2016 staat het supergezellige Snert-toernooi weer op het programma. Op deze dag trekken de spelers van de lagere elftallen, KB-Legends (35+), Dames, Q-side en ’t Ouwe Tweede hun “kicksen” aan voor een vriendschappelijk toernooi.

Eerdere edities hebben aangetoond dat ook vele niet actieve leden graag een bezoekje brengen aan deze gezellige dag, en daarom hebben we besloten om het dit jaar nog groter aan te pakken.

In en rondom de grote verwarmde tent is er uiteraard heerlijke Snert met stokbrood voor alle deelnemers. Dit jaar zal onze sponsor “Slagerij CW van den Heuvel” naast de Snert ook voor malse speklappen zorgen welke wij op de BBQ gaan bakken.

Uiteraard zorgen wij weer voor de vers gebakken vis en de Kozakken Ruter (schnaps) voor alle aanwezigen.

Na de prijsuitreiking en het bedanken van de scheidsrechters, volgt de verloting met leuke prijzen.

Hierna zijn de Kozakken DJ’s aan de beurt. Jep….. en iedereen weet wat er dan nog allemaal kan gebeuren……………………..

We wensen iedereen fijne kerstdagen en een geweldige jaarwisseling. Handen geven (zoenen) en “de beste wensen” doen we op 2 Januari.

Tot Snerts.
’t Ouwe Zesde & Friends.

 

Vorige pagina

Bijeenkomst lagere elftallen en Dames 1

Bijeenkomst lagere elftallen en Dames 1
01/10/2015

Volgende week donderdagavond 8 oktober 2015 aanvang 19.30 uur is er in de kantine een avond georganiseerd voor alle spelers en speelsters van Kozakken Boys 4, 5, 6 en Dames 1

Het thema van deze bijeenkomst is: “ Wat doen we samen voor ons Kozakken Boys, en wat krijgen we hiervoor terug”

De volgende punten zullen deze avond besproken worden:

  • Afstemming leiders en coördinator.
  • Scheidsrechterbeleid.
  • Kleding.
  • Verantwoordelijkheden.
  • Wat ter tafel komt.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als een ieder hierbij aanwezig is.

Mocht je een agenda punt willen toevoegen dan kan de elftalleider dit doorgeven aan Eric van Wijk.

Met sportieve groet,

Bestuur SV Kozakken Boys

Vorige pagina

Pagina's