Senioren

Dames naar halve finale

Dames naar halve finale
17/04/2017

Kozakken Boys VR1 heeft tweede paasdag gevierd met een prachtig resultaat. Maandagmiddag werd in de kwartfinale van de beker met 1-4 gewonnen op bezoek bij SC Everstein.

KB Media/Devin van der Wiel

Vorige pagina

Voorbeschouwing KB 2 - Almkerk 2

Voorbeschouwing KB 2 - Almkerk 2
07/04/2017
Morgen staat de derby tegen Almkerk 2 op het programma. Als de wedstrijd in Almkerk een voorbode is op deze wedstrijd, dan is spektakel gegarandeerd.
 
In Almkerk werden de punten gedeeld na een 4-4 gelijkspel. Kozakken Boys 2 was de betere ploeg, maar helaas kreeg men daar toch, geheel onnodig, 4 doelpunten tegen. De laatste 2 weken zijn er goede resultaten gehaald tegen laagvliegers Nieuw Lekkerland en SSV ´65. Echter, het spel van de Werkendammers kan en moet nog veel beter. 
 
Onze zuiderburen staan op een 12e plek en staan dus op nacompetitie. Zij willen dit natuurlijk ontlopen en zullen dus voor de winst gaan om uit de gevarenzone te komen. Vorige week werd er knap 2-2 gelijkgespeeld tegen LRC 2.
 
De wedstrijd begint morgen een uurtje eerder, namelijk om 14.00 uur. Scheidsrechter Kui(j)pers zal de wedstrijd in goede banen moeten leiden.
 
Balsponsor
 
Ook vandaag hebben we weer een balsponsor en dat is: Schildersbedrijf Pruijsen & De Keijzer B.V.
 
De schilders zijn ook wekelijks op de Zwaaier en wilde graag een keer wat doen voor het 2e elftal.
 
Heeft u een klus neem dan contact op met deze Kozakken op:
Bereklauw 122
4251 KT Werkendam
tel. 06 52355701 / 06 23921966
pruijsen.dekeijzer@gmail.com
 
Maikel en Steef, hartelijk dank voor jullie bijdrage namens het 2e elftal.
 
Vorige pagina

Voorbeschouwing Kozakken Boys 2 tegen Nieuw Lekkerland 2

A.Smits Service
Sandy's Traktaties
Voorbeschouwing Kozakken Boys 2 tegen Nieuw Lekkerland 2
24/03/2017

Na 3 hele knappe overwinningen tegen de goede ploegen van Kloetinge, Oranje Wit en Sliedrecht werd er afgelopen zaterdag een beschamende nederlaag geleden tegen promovendus Zwaluwe 2. In Lage Zwaluwe werd er, na een 4-2 voorsprong, met 6-4 verloren.
Morgen komt Nieuw Lekkerland 2 op bezoek in Werkendam. Zij wonnen vorige week het rechtstreekse degradatieduel van Roda Boys met 3-1 en zullen er alles aan doen om niet te degraderen. In de heenwedstrijd werd er in Lekkerland met 2-1 verloren. Kozakken Boys 2 is dus gewaarschuwd. Het zal dezelfde werklust en bereidheid op de mat moeten leggen als tegen de bovenste ploegen op de ranglijst. Als die er niet is, wordt het dus ook tegen de onderste ploegen lastig en dat bleek wel vorige week.
Het 2e elftal zal de zure nasmaak van vorige week weg willen spoelen. De wedstrijd begint morgen om 12.00 uur en zal onder leiding staan van scheidsrechter M. de Zwarte.

Balsponsor
Morgen zijn er zelfs 2 balsponsors en dat zijn A. Smits Service en Sandy´s Traktaties Verhuur.

A.Smits Service is een gecertificeerd kitbedrijf. bedrijf is op alle voorkomende afdichtingstechnieken gespecialiseerd. Met als hoofddoel kwalitatief hoogwaardige afdichtingen en snelle service leveren tegen een zeer lage kost prijs. Met 20 jaar ervaring in alle vormen van kitafdichtingen komen zij uiteraard met het juiste advies en werken we met uitsluitend gerenommeerde merken en materialen.

Sandy`s traktaties is een webwinkel gevestigd in het pittoreske Werkendam. Zij leveren aan party centra, bedrijven maar vooral natuurlijk aan ouders die iets leuks zoeken voor, hun zoon of dochter om te trakteren. Hun streven is een volledig pakket te leveren voor uw feest. Dus ook voor uw attracties of thema feesten kunt u bij hun terecht. Bestellen kan heel eenvoudig per mail.
En zij zorgen dat uw bestelling keurig wordt afgeleverd bij u voor de deur. Afhalen behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden.


Arie en Sandy, hartelijk dank voor jullie sponsoring!
 

Vorige pagina

Leonard Paans jaar langer trainer Dames 1

Leonard Paans jaar langer trainer Dames 1
09/03/2017

Hierbij willen wij u informeren dat wij de samenwerking met onze huidige trainer van de Dames 1, Leonard Paans hebben verlengd voor het komende seizoen. Verder zijn we overeengekomen dat Leonard zich naast de functie van trainer ook gaat inzetten om het dames / meiden voetbal naar een hoger plan te trekken.

Hij zal dit mede samen met de meiden coördinator Joost Kant op zich gaan nemen. De bedoeling is om een breder draagvlak te creëren en de doorstroming van het alsmaar groeiende aantal jeugdleden naar de senioren te waarborgen.

Wij zijn zeer content met de verlenging en toezegging om het dames / meidenvoetbal een verdere impuls te geven en wensen Leonard heel veel succes.

Het Bestuur & De TC

Vorige pagina

Voorbeschouwing KB 2 - Oranje Wit 2

Voorbeschouwing KB 2 - Oranje Wit 2
03/03/2017

Morgen staat de inhaalwedstrijd tegen Oranje Wit op het programma, die op 11 februari werd afgelast door hevige sneeuwval.
Vorige week werd er niet gevoetbald in verband met de Carnaval. Twee weken geleden behaalde het 2e elftal een zeer knappe overwinning. Met maar 12 spelers en zelfs de leider en assistent trainer op de bank en ook nog een bus die 1,5 uur te laat was, werd er 1-2 gewonnen bij het sterke Kloetinge. De jongens lieten zien dat er wel degelijk veel strijd en beleving in de ploeg zat!
Oranje Wit won 2 weken geleden hun thuiswedstrijd met 1-0 van Hoek. In het verslag was te lezen, dat zij ook erg gehavend waren. De heenwedstrijd kan door iedereen nog wel herinnerd worden. Na een 4-3 achterstand, wonnen de Kozakken met 5-4 in Dordrecht. Wordt het morgen weer zo´n spektakel op de Zwaaier?
De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J.A.A. de Pijper.

Balsponsor
Onze vereniging heeft aanhangers in het hele land, hoewel de grootste deel van de supporters uit de eigen gemeente komt. Voor al die mensen heeft Kozakken Boys een supportersvereniging. Ze willen de onderlinge band tussen de supporters verstevigen, de sfeer tijdens de wedstrijden van het eerste elftal verhogen en faciliteiten voor supporters beschikbaar stellen.

Zo zijn ze bij alle wedstrijden van Kozakken Boys aanwezig. Organiseren ze activiteiten voor de supporters, zorgen ze voor een leuke merchandiser en regelen ze supportersbussen voor de uitwedstrijden. Kozakken Boys is een mooie vereniging met een rijk verleden en mooie successen.

Een twaalfde man of vrouw, zowel tijdens de wedstrijden als daarna.

Daarom Supportersvereniging Kozakken Boys, van supporters, voor supporters, door supporters.

Kozakken Boys 2 bedankt de Supportersvereniging voor haar bijdrage.

Vorige pagina

Voorbeschouwing KB 2 - VVGZ 2

Koz boys 2 vieren goal
Voorbeschouwing KB 2 - VVGZ 2
03/02/2017

Na de onterechte nederlaag tegen ASWH 2 staat er morgen eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma. De Vogels uit Zwijndrecht komen op bezoek in Werkendam.

Afgelopen zaterdag verloor het 2e elftal in de laatste minuten door een zuiver buitenspeldoelpunt van koploper ASWH. Beide ploegen kregen kansen, maar uiteindelijk was de thuisploeg de meest gelukkige. De wedstrijd bood echter zeker perspectief voor de 2e seizoenshelft. De wedstrijd was van een goed niveau en er werd keihard gewerkt met elkaar. Hopelijk kan dat morgen ook op de mat worden gelegd.

VVGZ begon matig aan de competitie en in de tweede wedstrijd werd er in Zwijndrecht een 0-4 overwinning behaald door de Boys. Echter, behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. VVGZ heeft de weg omhoog gevonden en staan momenteel op de 8e plek. Ook in de stand van de 2e periode is dit een belangrijke wedstrijd, waar de Vogels 2 punten meer hebben dan de Werkendammers!

Reist u niet af naar het Kasteel, kom dan kijken bij het 2e elftal! De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer Felix.

Balsponsor
Vandaag hebben we niet 1, maar 2 balsponsors! En dat zijn dit keer Etienne Koman en Wijnand Heijns. Etienne is geboren met een rood/wit hart en heeft heel zijn leven bij de ‘Boys’ gespeeld. Hij heeft alle jeugdselecties doorlopen en zowel in het 1e, het 2e en het 3e gevoetbald. Sinds vorig seizoen speelt hij zijn wedstrijdjes bij 35+ op de donderdagavond. Wijnand is vooral te zien tijdens de ‘3e helft’ en wilde graag, net als Etienne, een keer wat bijdragen aan zijn vrienden van Kozakken Boys 2.

Etienne en Wijnand, hartelijk dank voor jullie bijdrage namens de boys van het 2e!!

Het tweede

Vorige pagina

Bouchlal blijft trainer KB 2

Bouchlal blijft trainer KB 2
03/02/2017

Nabil Bouchlal is ook komend seizoen trainer van Kozakken Boys 2.

De 42-jarige Nabil speelde voorheen in het eerste van Kozakken Boys en is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van het tweede. De Tilburger kwam afgelopen seizoen over van Achilles Veen, waar hij assistent-trainer was.

Wij wensen Nabil nog veel succes toe bij onze club.

KB Media/Devin van der Wiel
Foto: Hans Kieboom

 

Vorige pagina

Kozakken Boys 2 bedankt haar sponsoren!

Kozakken Boys 2 bedankt haar sponsoren!
24/01/2017

Onlangs heeft het 2e elftal genoten van een geweldig trainingskamp. Dit kan echter niet zonder sponsoren. Onderstaande bedrijven/personen hebben hun steentje bijgedragen.

• Paans Verwarming Leerdam
• Kelpa
• Baco Trucs
• De Jong Groenbeheer
• Albalco
• Ad van Wijk
• Van der Straten Ass. kantoor
• Swijnenberg Transport
• Slagerij C. W. van den Heuvel en zn.

Namens de begeleiding en spelersgroep willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie bijdrage. Wij zullen er alles aan doen om dit trainingskamp een goed vervolg te geven in de competitie!

De spelers en begeleiding van het tweede

Vorige pagina

Laatste verslag van Torremolinos Kozakken Boys 2

Laatste verslag van Torremolinos Kozakken Boys 2
17/01/2017

Na het voetgolfen van afgelopen vrijdag was er tijd voor ontspanning. En dat werd door iedereen op een andere manier ingevuld. Van slapen tot een potje waterpolo en van dobbelen tot een kijkje nemen in het dorp!

Zaterdag moest er om 12 uur worden gevoetbald tegen Duindorp. Omdat de scheidsrechters de autosleutels kwijt waren begonnen we een halfuur later en had de warming up weinig zin gehad. Helaas waren we er in de eerste 20 minuten niet helemaal bij en lieten ons aftroeven door de felle Hagenezen. Na een 3-0 achterstand eindigde de wedstrijd in een 6-3 nederlaag. Doelpuntenmakers waren Bart 2x en Youri 1x.

´s Middags werd er door de meeste een terrasje gepakt en daar wat gegeten. Nadat alle spullen gepakt waren voor de terugreis werd er nog gezamenlijk afgesloten in Café de Brabander. Daar werd door DJ Corjan Vos nog even een feestje gemaakt. Ook bleek dat er nog wel wat zangtalent in de spelersgroep zat.

Zondagmorgen in alle vroegte werd er uitgecheckt en gingen we met de bus naar Malaga om weer terug te vliegen naar het koude Nederland. Het was een pittig trainingskamp met een training, voetvolley, voetgolf en een wedstrijd Tegen Duindorp. Ook was er zeker ruimte voor ontspanning ´s avonds en dat bleek wel in o.a. de Brabander. We willen namens het 2e elftal iedereen bedanken die zicht heeft ingezet voor dit trainingskamp.

Aanstaande zaterdag spelen we vriendschappelijk tegen onze Zuiderburen Altena met o.a. ex Kozakken Boys 2 spelers Robin de Keijzer en Dylan van der Pluym in de gelederen.

Vorige pagina

Kozakken Boys 2 Torremolinos 2017 dag 2

Kozakken Boys 2 Torremolinos 2017 dag 2
13/01/2017
Welkom bij het verslag van dag 2 van het trainingskamp van Kozakken Boys 2 in Torremelinos, Spanje.
 
Gisterenmiddag voetvolley gedaan op het strand.. Jesse heeft iedereen een lesje geleerd! Uiteindelijk was het team met Jesse, Kevin Ippel, Nabil en Corjan de winnaar!
 
Gisterenavond was de traditionele voetbalquiz. De quizmasters waren Youri en Dennis. Na een spannende strijd werden uiteindelijk Freek en Rick van Wijk de winnaars met 81 punten. Zij bleven Nabil en Corjan net voor. Volgens Nabil had die weinig aan zn aanvoerder deze avond. De avond werd afgesloten in het nachtleven van Malaga.
 
De volgende dag kon er worden uitgeslapen. Om 12 uur vertrok de bus richting Marbella om te gaan voetgolfen! Kadir werd de winnaar met 29 punten. We werden daar onthaald als helden! Er werden handtekeningen uitgedeeld en foto's gemaakt met de bekende Werkendammers! De Engelse en Russen vonden het geweldig om de Kozakken te ontmoeten! Zie de foto's.
 
Tot morgen!
 
Vorige pagina

Pagina's