Senioren

Leonard Paans jaar langer trainer Dames 1

Leonard Paans jaar langer trainer Dames 1
09/03/2017

Hierbij willen wij u informeren dat wij de samenwerking met onze huidige trainer van de Dames 1, Leonard Paans hebben verlengd voor het komende seizoen. Verder zijn we overeengekomen dat Leonard zich naast de functie van trainer ook gaat inzetten om het dames / meiden voetbal naar een hoger plan te trekken.

Hij zal dit mede samen met de meiden coördinator Joost Kant op zich gaan nemen. De bedoeling is om een breder draagvlak te creëren en de doorstroming van het alsmaar groeiende aantal jeugdleden naar de senioren te waarborgen.

Wij zijn zeer content met de verlenging en toezegging om het dames / meidenvoetbal een verdere impuls te geven en wensen Leonard heel veel succes.

Het Bestuur & De TC

Vorige pagina

Voorbeschouwing KB 2 - Oranje Wit 2

Voorbeschouwing KB 2 - Oranje Wit 2
03/03/2017

Morgen staat de inhaalwedstrijd tegen Oranje Wit op het programma, die op 11 februari werd afgelast door hevige sneeuwval.
Vorige week werd er niet gevoetbald in verband met de Carnaval. Twee weken geleden behaalde het 2e elftal een zeer knappe overwinning. Met maar 12 spelers en zelfs de leider en assistent trainer op de bank en ook nog een bus die 1,5 uur te laat was, werd er 1-2 gewonnen bij het sterke Kloetinge. De jongens lieten zien dat er wel degelijk veel strijd en beleving in de ploeg zat!
Oranje Wit won 2 weken geleden hun thuiswedstrijd met 1-0 van Hoek. In het verslag was te lezen, dat zij ook erg gehavend waren. De heenwedstrijd kan door iedereen nog wel herinnerd worden. Na een 4-3 achterstand, wonnen de Kozakken met 5-4 in Dordrecht. Wordt het morgen weer zo´n spektakel op de Zwaaier?
De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J.A.A. de Pijper.

Balsponsor
Onze vereniging heeft aanhangers in het hele land, hoewel de grootste deel van de supporters uit de eigen gemeente komt. Voor al die mensen heeft Kozakken Boys een supportersvereniging. Ze willen de onderlinge band tussen de supporters verstevigen, de sfeer tijdens de wedstrijden van het eerste elftal verhogen en faciliteiten voor supporters beschikbaar stellen.

Zo zijn ze bij alle wedstrijden van Kozakken Boys aanwezig. Organiseren ze activiteiten voor de supporters, zorgen ze voor een leuke merchandiser en regelen ze supportersbussen voor de uitwedstrijden. Kozakken Boys is een mooie vereniging met een rijk verleden en mooie successen.

Een twaalfde man of vrouw, zowel tijdens de wedstrijden als daarna.

Daarom Supportersvereniging Kozakken Boys, van supporters, voor supporters, door supporters.

Kozakken Boys 2 bedankt de Supportersvereniging voor haar bijdrage.

Vorige pagina

Voorbeschouwing KB 2 - VVGZ 2

Koz boys 2 vieren goal
Voorbeschouwing KB 2 - VVGZ 2
03/02/2017

Na de onterechte nederlaag tegen ASWH 2 staat er morgen eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma. De Vogels uit Zwijndrecht komen op bezoek in Werkendam.

Afgelopen zaterdag verloor het 2e elftal in de laatste minuten door een zuiver buitenspeldoelpunt van koploper ASWH. Beide ploegen kregen kansen, maar uiteindelijk was de thuisploeg de meest gelukkige. De wedstrijd bood echter zeker perspectief voor de 2e seizoenshelft. De wedstrijd was van een goed niveau en er werd keihard gewerkt met elkaar. Hopelijk kan dat morgen ook op de mat worden gelegd.

VVGZ begon matig aan de competitie en in de tweede wedstrijd werd er in Zwijndrecht een 0-4 overwinning behaald door de Boys. Echter, behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. VVGZ heeft de weg omhoog gevonden en staan momenteel op de 8e plek. Ook in de stand van de 2e periode is dit een belangrijke wedstrijd, waar de Vogels 2 punten meer hebben dan de Werkendammers!

Reist u niet af naar het Kasteel, kom dan kijken bij het 2e elftal! De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer Felix.

Balsponsor
Vandaag hebben we niet 1, maar 2 balsponsors! En dat zijn dit keer Etienne Koman en Wijnand Heijns. Etienne is geboren met een rood/wit hart en heeft heel zijn leven bij de ‘Boys’ gespeeld. Hij heeft alle jeugdselecties doorlopen en zowel in het 1e, het 2e en het 3e gevoetbald. Sinds vorig seizoen speelt hij zijn wedstrijdjes bij 35+ op de donderdagavond. Wijnand is vooral te zien tijdens de ‘3e helft’ en wilde graag, net als Etienne, een keer wat bijdragen aan zijn vrienden van Kozakken Boys 2.

Etienne en Wijnand, hartelijk dank voor jullie bijdrage namens de boys van het 2e!!

Het tweede

Vorige pagina

Bouchlal blijft trainer KB 2

Bouchlal blijft trainer KB 2
03/02/2017

Nabil Bouchlal is ook komend seizoen trainer van Kozakken Boys 2.

De 42-jarige Nabil speelde voorheen in het eerste van Kozakken Boys en is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van het tweede. De Tilburger kwam afgelopen seizoen over van Achilles Veen, waar hij assistent-trainer was.

Wij wensen Nabil nog veel succes toe bij onze club.

KB Media/Devin van der Wiel
Foto: Hans Kieboom

 

Vorige pagina

Kozakken Boys 2 bedankt haar sponsoren!

Kozakken Boys 2 bedankt haar sponsoren!
24/01/2017

Onlangs heeft het 2e elftal genoten van een geweldig trainingskamp. Dit kan echter niet zonder sponsoren. Onderstaande bedrijven/personen hebben hun steentje bijgedragen.

• Paans Verwarming Leerdam
• Kelpa
• Baco Trucs
• De Jong Groenbeheer
• Albalco
• Ad van Wijk
• Van der Straten Ass. kantoor
• Swijnenberg Transport
• Slagerij C. W. van den Heuvel en zn.

Namens de begeleiding en spelersgroep willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie bijdrage. Wij zullen er alles aan doen om dit trainingskamp een goed vervolg te geven in de competitie!

De spelers en begeleiding van het tweede

Vorige pagina

Laatste verslag van Torremolinos Kozakken Boys 2

Laatste verslag van Torremolinos Kozakken Boys 2
17/01/2017

Na het voetgolfen van afgelopen vrijdag was er tijd voor ontspanning. En dat werd door iedereen op een andere manier ingevuld. Van slapen tot een potje waterpolo en van dobbelen tot een kijkje nemen in het dorp!

Zaterdag moest er om 12 uur worden gevoetbald tegen Duindorp. Omdat de scheidsrechters de autosleutels kwijt waren begonnen we een halfuur later en had de warming up weinig zin gehad. Helaas waren we er in de eerste 20 minuten niet helemaal bij en lieten ons aftroeven door de felle Hagenezen. Na een 3-0 achterstand eindigde de wedstrijd in een 6-3 nederlaag. Doelpuntenmakers waren Bart 2x en Youri 1x.

´s Middags werd er door de meeste een terrasje gepakt en daar wat gegeten. Nadat alle spullen gepakt waren voor de terugreis werd er nog gezamenlijk afgesloten in Café de Brabander. Daar werd door DJ Corjan Vos nog even een feestje gemaakt. Ook bleek dat er nog wel wat zangtalent in de spelersgroep zat.

Zondagmorgen in alle vroegte werd er uitgecheckt en gingen we met de bus naar Malaga om weer terug te vliegen naar het koude Nederland. Het was een pittig trainingskamp met een training, voetvolley, voetgolf en een wedstrijd Tegen Duindorp. Ook was er zeker ruimte voor ontspanning ´s avonds en dat bleek wel in o.a. de Brabander. We willen namens het 2e elftal iedereen bedanken die zicht heeft ingezet voor dit trainingskamp.

Aanstaande zaterdag spelen we vriendschappelijk tegen onze Zuiderburen Altena met o.a. ex Kozakken Boys 2 spelers Robin de Keijzer en Dylan van der Pluym in de gelederen.

Vorige pagina

Kozakken Boys 2 Torremolinos 2017 dag 2

Kozakken Boys 2 Torremolinos 2017 dag 2
13/01/2017
Welkom bij het verslag van dag 2 van het trainingskamp van Kozakken Boys 2 in Torremelinos, Spanje.
 
Gisterenmiddag voetvolley gedaan op het strand.. Jesse heeft iedereen een lesje geleerd! Uiteindelijk was het team met Jesse, Kevin Ippel, Nabil en Corjan de winnaar!
 
Gisterenavond was de traditionele voetbalquiz. De quizmasters waren Youri en Dennis. Na een spannende strijd werden uiteindelijk Freek en Rick van Wijk de winnaars met 81 punten. Zij bleven Nabil en Corjan net voor. Volgens Nabil had die weinig aan zn aanvoerder deze avond. De avond werd afgesloten in het nachtleven van Malaga.
 
De volgende dag kon er worden uitgeslapen. Om 12 uur vertrok de bus richting Marbella om te gaan voetgolfen! Kadir werd de winnaar met 29 punten. We werden daar onthaald als helden! Er werden handtekeningen uitgedeeld en foto's gemaakt met de bekende Werkendammers! De Engelse en Russen vonden het geweldig om de Kozakken te ontmoeten! Zie de foto's.
 
Tot morgen!
 
Vorige pagina

Kozakken Boys 2 Torremolinos 2017 dag 1

Kozakken Boys 2 Torremolinos 2017 dag 1
12/01/2017
De nacht van dinsdag op woensdag is ons tweede elftal met he vliegtuig vertrokken naar Torremolinos.Om eens goed te gaan genieten van de spaanse zon en zich klaar te maken voor de rest van het voetbalseizoen.
 
's ochtends werd er aan het terras van het hotel genoten van de heerlijke zon en werd er uitgerust van de vlucht,'s middags werd er langs de kust van de Cost del Sol een standloop gehouden. Om vervolgens vol goede zin de eerste avond in te gaan.
 
De locatie van de eerste avond was Café de Brabander aan de boulevard van La Carihuela.Hier kwam zanger Jannes en enkele andere zangers hen muzikale kunsten vertonen en het draaide uit op een gezellig feest!Zelfs werden de shirts nog uit gedaan, om er flink mee te zwaaien.
En met de gedachten dat er de volgende ochtend, de volgende training op het programma stond, werd er in de laten uren door gefeest.Al met al een geslaagde eerste avond. 
 
KB Media/Remco Vorthoren
Vorige pagina

Echt Snerttoernooi

Echt Snerttoernooi
09/01/2017

Afgelopen zaterdag werden de meeste Ouwezesdenaren nogal robuust wakker geappt. Nadat we op vrijdagavond alles gereed hadden gemaakt bleek dat de weersvoorspellingen dit keer wel klopten. Het pupillenveld was bedekt met een laag sneeuw. De eerste vraag was....als we de sneeuw eraf halen....kan er dan nog veilig gespeeld worden? Uit enkele foto van tuintjes met kunstgras bleek dat het mogelijk was.

Dit was het startsein om de sneeuwschuivers op te zoeken en zonder koffie naar de Zwaaier af te reizen. Al snel kwamen we er achter dat zo'n veld best groot is om leeg te scheppen. Gelukkig kwamen er middels een oproep op Facebook extra helpende handen. Ondanks alle inspanningen konden we het veld niet op tijd sneeuwvrij krijgen, en besloot Robert de Jong om een sneeuwschuiver van Martin de Visser te vragen.
Dit was onze redding.

Ondanks het snert weer, kwamen de 10 deelnemende teams op tijd. (Zelfs het ouwe vierde dat vast zat op de snelweg van uit Almelo)

Onder een sprookjesachtig decor werd er gezellig gevoetbald, vis gebakken en snert genuttigd.

Uiteindelijk was het Kozakken Boys 4 dat na een spannende finale de strafschoppen serie won van Kozakken Boys 2.

We willen iedereen bedanken, die een bijdrage heeft geleverd aan deze editie van het C.W. van den Heuvel snerttoernooi.

't Ouwe Zesde

Vorige pagina

Voorbeschouwing KB2 - Hoek 2

Voorbeschouwing KB2 - Hoek 2
10/12/2016

Na enkele jaren afwezigheid promoveerde Hoek 2 vorig seizoen weer naar de Reserve Hoofdklasse. En daar waren we als Kozakken Boys 2 erg blij mee. Buiten de leuke busreis naar Zeeland, is er al jaren een goede band met de mannen uit Hoek. We heten Johnny en de rest van de staf en spelers daarom ook van harte welkom op sportpark De Zwaaier.

Hoek 2 behaalde afgelopen zaterdag een knap gelijkspel in de Zeeuwse derby tegen Kloetinge. Op dit moment staan ze met 11 punten op een 11e plek en hebben dus de punten hard nodig om uit de gevarenzone weg te komen.

Het 2e elftal blameerde zich vorige week, door 5-1 te verliezen van Pelikaan. Het was een totale off-day, waar de Werkendammers geen minuut aanspraak maakte op punten. Hopelijk heeft iedereen deze week in de spiegel gekeken en wordt er morgen uit een heel ander vaatje getapt. Het is zaak om met een goed gevoel de winterstop in te gaan. Na zaterdag kan het 2e elftal genieten van 3 weken rust en daarna zal het een trainingskamp gaan beleggen in het Spaanse Torremolinos om zich voor te bereiden op de 2e seizoenshelft.

De wedstrijd begint morgen om 12.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter P. van der Zwan.

Balsponsor
Ook morgen is er weer een balsponsor gevonden, te weten Novaproject.

Novaproject staat onder leiding van Ralph Visser (zwager van speler Rick) en zijn compagnon André van Bruggen. Novaproject Projectstoffering is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van alle soorten vloerbedekking, zonwering, raambekleding en wandbekleding. Novaproject projectstoffering heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in een breed scala aan projecten, variërend van onder meer theater, zorginstellingen, scholen, kantoren en winkelketens.

Ralph en André, hartelijk dank voor jullie bijdrage namens het 2e elftal!
 

Vorige pagina

Pagina's