Senioren

Voorbeschouwing KB2 - GJS 2

Voorbeschouwing KB2 - GJS 2
24/10/2014

Na de verloren bekerwedstrijd tegen Achilles Veen, staat er morgen gewoon weer een competitiewedstrijd op het programma, GJS 2 uit Dalem komt op bezoek in Werkendam, dus je mag spreken van een derby. De promovendus heeft op dit moment evenveel punten als het 2e elftal, 7 punten uit 6 wedstrijden. Zij mogen dus spreken van een redelijke start, maar werd er 2 weken geleden wel pijnlijk met 9-0 verloren van Kloetinge, al was het wat geflatteerd. Zij zullen dus tot op het bot gebrand te zijn om die grote nederlaag recht te zetten. Het 2e elftal won de laatste competitiewedstrijd knap bij koploper ASWH. Hopelijk kunnen ze die lijn doortrekken.

De wedstrijd begint morgen op de gebruikelijke tijd van 12.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter E.H.A. Beumer. Komt morgen dus wat vroeger naar De Zwaaier om het 2e elftal naar de winst te schreeuwen.

Balsponsor

Ook morgen is er weer een balsponsor en dat is niemand minder dan topvrijwilliger Rini Visser.

Rini is sinds dit seizoen gestopt met voetballen, althans dat denkt iedereen. Maar niets is minder waar, als het 3e elftal een tekort heeft aan spelers trekt Rini zijn schoenen weer van de spreekwoordelijke wilgen. Naast leider van het 3e elftal is hij ook de webmaster van de club en fluit hij ook nog eens een wedstrijdje. Rini bedankt voor je bijdrage en veel succes morgen in het veld bij Sliedrecht.

(Noot van de webmaster zelf: "als ik speelminuten krijg, zal ik bij hoge en eenmalige uitzondering mijn ploeggenoten uit de brand helpen)

Vorige pagina

Tweede kansloos tegen Achilles Veen

Tweede kansloos tegen Achilles Veen
20/10/2014

Afgelopen zaterdag stond het bekertreffen tussen het 2e elftal van de boys en Achilles Veen op het programma. Op deze stralende oktobermiddag was er vooraf een lunch geregeld voor spelers en begeleiding. Ook was er een journalist en fotograaf aanwezig om aandacht te geven aan deze mooie wedstrijd. Zie voor het uiteindelijk verslag en foto’s het AD van vandaag. Na de lunch en bespreking werd er uiteindelijk om 12 uur afgetrapt op het hoofdveld met veel belangstellenden die de weg naar de Zwaaier hadden gevonden.

In een iets andere formatie als normaal werd er gestart aan de wedstrijd. De eerste 25 minuten had Achilles Veen meer balbezit, maar deelde Kozakken Boys enige speldenprikjes uit door wat counters, dit leverden echter geen grote kansen op. Na 25 minuten brak Veen de wedstrijd open en kwam op een 1-0 voorsprong. Hierna volgde binnen 5 minuten nog 2 treffers en was de ruststand 0-3.

Na de rust werden er 2 aanvallendere spelers ingebracht om zo toch nog iets te kunnen creëren. Helaas bleek dit ook een onhaalbare kaart tegen een ploeg die in de top-5 van de Hoofdklasse wil spelen. Voor het publiek werd het een lange zit, omdat Achilles Veen het wel goed vond zo en het 2e elftal onmachtig was om tot kansen te komen. Zo werd er naar rust niet meer gescoord en bleef de ruststand ook na 90 minuten op het scorebord staan.

Het was een leerzame wedstrijd voor het 2e elftal tegen een tegenstander die een paar maatjes te groot was. Aanstaande zaterdag staat er gewoon weer een competitiewedstrijd op het programma. Dit is weer belangrijker, omdat het bekertoernooi het toetje was. Om 12.00 uur wordt er afgetrapt tegen promovendus GJS uit Dalem op sportpark de Zwaaier.

Opstelling: Elroy Vink, Kevin Ippel, Wesley Pollemans, Corné Nijhoff, Reinier den Hoed (’46 Tim Hartman), Mohammed Hammouti (’75 Youri Huyzer), Marco Damen (’46 Johnny Schouten), Gerco Nijhoff, Jesse van Oord, Michael Potkamp, Kevin Sluijk

Vorige pagina

Derde ligt uit de beker

Derde ligt uit de beker
19/10/2014

Gisteren speelde het derde elftal voor de beker een uitwedstrijd in Dordrecht tegen GSC/ODS 2, na een 3-3 eindstand moesten uiteindelijk penalty’s  de beslissing brengen, de thuisploeg mistte slechts één keer minder dan ons en zo gaan zij een ronde verder in het bekertoernooi.

1e helft
Binnen vijf minuten keken we gisteren al weer tegen een 1-0 achterstand aan, de laatste tijd geven we de doelpunten erg gemakkelijk weg en lopen we voortdurend achter de feiten aan. Het spel speelde zich gisteren voornamelijk af op de helft van de tegenstander, maar toch is het bij de eerste volgende mogelijkheid van de thuisploeg wederom raak, wel moet gezegd en geschreven worden, dat we onze tegenstander wel alle tijd en ruimte geven om aan te leggen voor de tweede treffer van de thuisploeg. Aan de andere kant kregen we zelf ook een aantal kansen, alleen zit het nu ook niet altijd mee voor het derde dus zo gingen we uiteindelijk ook met 2-0 ruststand de kleedkamer in.

2e helft
In de tweede helft vielen de doelpunten gisteren als rijpe appels uit de lucht, we knokten ons goed terug in de wedstrijd. Via Antonio kwamen we gisteren terug tot 1-2, goed doorzetten van hem werd beloond en zo kregen we de dik verdiende aansluitingstreffer. Uit een afgemeten voorzet van Ad was het Hans, die de bal keurig aannam en zo de 2-2 voor zijn rekening nam. Vlak voor tijd leek het dan alsnog fout af te lopen voor het derde, toen we de derde tegentreffer om ons oren kregen. Een laatste slotoffensief leverde uiteindelijk de gelijkmaker op, wederom is het Hans die dit doelpunt voor zijn rekening nam. Na negentig minuten volgde dus uiteindelijk strafschoppen, in de eerste serie van vijf penalty’s miste beide ploegen één keer, dus moesten we om en om verder na de zevende penalty viel uiteindelijk de beslissing, wij misten helaas opnieuw en zo bekerde de thuisploeg een ronde verder in het bekertoernooi.

Volgende wedstrijd
Volgende week zaterdag spelen we om 12.00 uur in en tegen Sliedrecht 3.

Opstelling
Richard Verhoeven, Bassie Scholes, Etienne Koman, Martijn Koman, Thomas Tamerus, Hans van Megen, Teus Visser, Leon den Hollander (Ludo de Heus), Huub Stapel, Rick van Garderen en Antonio Aurino.

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3

Vorige pagina

Knappe overwinning tweede bij ASWH

Knappe overwinning tweede bij ASWH
14/10/2014

Het 2e elftal zat de laatste weken in de hoek waar de klappen vallen. Het voetbal was redelijk tot goed en vooral in de 1e helft, maar de resultaten bleven uit. Nu stond de altijd lastige uitwedstrijd bij ASWH op het programma, die nog geen punt hadden verloren dit seizoen. Het beloofde dus een zware dobber te worden. De afgelopen 2 seizoenen werd er echter wel gewonnen op sportpark Schildman.

In een aangepaste opstelling ten opzichte van de andere weken werd er om half 1 afgetrapt onder leiding van scheidsrechter van Meerkerk. Het was in het begin even zoeken en dat strafte ASWH meteen af. Een voorzet van onze linkerkant werd eenvoudig binnengelopen door een vrijstaande speler van ASWH. Daarna kwam Kozakken Boys iets beter in de wedstrijd. Het was Jesse die op doel schoot en omdat zijn schot van richting werd veranderd was de keeper kansloos en bracht de stand op 1-1. Na 20 minuten spelen kwam ASWH alweer op voorsprong, omdat het bij het 2e elftal wederom niet goed stond. En binnen het halfuur werd al het 4e doelpunt gemaakt in deze wedstrijd. Teus lag met een vrije trap de bal neer op het hoofd van Corné, die zo de het 2e elftal weer op gelijke hoogte bracht.

In tegenstelling tot de andere wedstrijden kwam Kozakken Boys fantastisch de rust uit. Via een mooie aanval over de rechterkant kwam Tim voor de keeper, maar zijn schot van buiten de 16-meter werd tot corner verwerkt. Die cornerbal belandde op het hoofd van Jesse, die de bal voor de voeten van Corné kopte en zo zijn 2e van de middag maakte. Nog geen 2 minuten later was het weer raak. Het was Mo Hammouti die met een mooie vrije trap de bal onder in de hoek krulde en de 2-4 op het scorebord bracht. ASWH was even de weg kwijt, maar helaas verzaakten we om de score nog verder uit te breiden. Met nog 20 minuten te spelen kwam ASWH beter in de wedstrijd, Dit resulteerde ook in de aansluitingstreffer door de boomlange spits een kwartier voor tijd. ASWH drong aan om nog een gelijkspel uit te vuur te slepen. Echter stond het 2e elftal nu wel goed in tegenstelling tot het begin van de wedstrijd. Tegen het einde werd de tegenstander nog 1 keer gevaarlijk, maar het schot ging binnenkant paal uit het doel.

Een mooie en broodnodige overwinning voor het 2e elftal tegen de koploper. Volgende week is er geen competitie, maar spelen we wel voor de 2e ronde van de districtsbeker. We mogen daarin aantreden tegen Hoofdklasser Achilles Veen 1. De wedstrijd zal om 14.00 uur beginnen. Dus kom, voor dat u naar Alblasserdam afreist, eerst bij dit mooie affiche kijken.

Opstelling: Mike Sas, Kevin Ippel, Marco Damen, Corné Nijhoff, Mo Hammouti, Teus Visser (’70 Martijn Lommers), Gerco Nijhoff, Tim Hartman, Jesse van Oord (’80 Antonio Aurino), Kevin Sluijk, Youri Huyzer (’90 Johnny Schouten)

Vorige pagina

Derde verliest thuis met 4-5!

Derde verliest thuis met 4-5!
12/10/2014

Gisteren speelde het derde de thuiswedstrijd tegen Drechtstreek 3 op de Zwaaier, ook de derde thuiswedstrijd op rij ging verloren, ditmaal stond er na negentig minuten een 4-5 eindstand op het scoreboard.

1e helft
De wedstrijd begon een halfuur later, dit omdat de scheidsrechter in de file stond, vanwege de afsluiting van de A27. De weersomstandigheden waren gisteren niet bepaald rooskleurig te noemen en of dat nu al een voorbode was voor het uiteindelijk eindresultaat? We kwamen al weer snel op een achterstand, in de lucht worden we week in week geklopt en dat kunnen we onszelf aanrekenen. Gelukkig wisten we vlak voor rust langszij te komen door een intikker van Hans. Langs konden we niet van deze voorsprong genieten, want nog voor het rustsignaal wisten de bezoekers wederom om voorsprong te komen.

2e helft
We starten gisteren goed in de tweede helft, het is Cees die diep werd gestuurd en die vervolgens een prima voorzet afleverde op de mee opgekomen Leon en die bracht de stand weer in evenwicht 2-2. In plaats van dat we beter gaan spelen, geven we toch achterin weer de derde tegentreffer kinderlijk eenvoudig weg en zo staan we weer op een achterstand. De 3-3 is er één om in te lijsten, riepen we voordat Leon de vrije trap nam: ‘hou de bal nu laag’, het tegendeel bleek waar, hij krulde de bal diagonaal in de winkelhaak tot opluchting van ons allemaal. De 4-3 werd gisteren gemaakt door Hubert, uit een overigens heerlijke pass van Mark (ingevallen voor Robert, daarover later meer). Wat wel gezegd moet worden is dat we toch elke keer knap langszij weten te komen en zelfs op een voorsprong bij tijd en wijlen. Met nog een klein kwartiertje op de klok, leken de drie punten binnen te zijn voor het derde elftal. Helaas het mocht niet zo zijn, in de slotfase van de wedstrijd gaven we nog twee tegentreffers weg en zo eindigde deze wedstrijd in een teleurstellende  4-5 nederlaag. De neutrale toeschouwer was de grote winnaar gisterenmiddag op de Zwaaier, alleen kopen wij daar wederom helemaal NIETS voor!

Wie de schoen past trekke hem aan
Robert loopt al een tijd met voetbalschoenen, die dankzij tape nog enigszins aan elkaar blijven zitten (zie foto), gisteren gebeurde natuurlijk, waarop je op kon wachten, zijn linkerschoen scheurde volledig uitelkaar. Snel rende Ludo (Heus en snel?) naar de kleedkamer om andere schoenen uit de tas van Robert te halen, in de tussentijd besloot Robert om zijn beide schoenen maar alvast uit te trekken en op zijn sokken tegen de afrastering te gaan staan om zo het spel van ons elftal te aanschouwen, dit kan natuurlijk niet en zo besloot onze trainer hem ook maar meteen te trakteren op een wisselbeurt en dat terwijl hij net in de tweede helft als invaller binnen de lijnen was gekomen……..

Volgende wedstrijd
Aanstaande zaterdag spelen we in de 2e ronde van de beker een uitwedstrijd tegen GSC/ODS 2, aanvang van deze wedstrijd op sportcomplex Stadspolders is om 12.30 uur.

Opstelling
Danny van Dijk, Bassie Scholes, Etienne Koman, Ronald Verhoeven, Thomas Tamerus, Ludo de Heus (Robbert IJzerman / Mark van Ooijen), Martijn Koman, Leon den Hollander, Huub Stapel, Rick van Garderen (Cees Dingemanse) en Hans van Megen.

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3

BijlageGrootte
Stand per 11 oktober 2014.xlsx10.91 KB
Uitslagen.xlsx11.36 KB
Vorige pagina

Onnodig verlies voor het tweede

Onnodig verlies voor het tweede
07/10/2014

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen de nummer 2 Sliedrecht op het programma. Vooraf een mooi affiche tegen de ploeg uit het baggerdorp. Vorig seizoen werd er thuis met 2-0 gewonnen en uit met 2-1 verloren.

In de eerste helft was het 2e elftal de betere ploeg en kwam Sliedrecht tot weinig kansen. Mohammed Hammouti greep 2 keer goed in, zodat een Sliedrecht-speler niet alleen door kon lopen richting Elroy. Kozakken Boys 2 werd twee keer gevaarlijk door een schot van Kevin Sluijk, die een goede wedstrijd speelde. Helaas werd die 1 keer goed gekeerd door de keeper en de andere keer ging de bal rakelings over het doel. Een paar minuten voor het einde van de 1e helft werd Chawila gevloerd in de 16-meter en betekende een strafschop, deze werd goed ingeschoten door Youri en betekende een 1-0 voorsprong met de rust.

De eerste 5 minuten van de 2e helft waren erg rommelig en kwam Kozakken Boys 2 keer goed weg na weifelend ingrijpen van de Elroy. Daarna pakte het 2e elftal weer de draad op en was het de betere ploeg zonder echt kansen te creëeren. Ongeveer 10 minuten voor tijd werd er door de scheidsrechter twee keer gefloten voor een vrije trap, terwijl er goed op bal werd verdedigd en geen sprake was van een overtreding. Hieruit volgde een corner en kon een vrijstaande Sliedrecht speler de gelijkmaker scoren die ook nog eens van richting werd veranderd. Nog geen 2 minuten later kwam Sliedrecht al op een 1-2 voorsprong en was de wedstrijd beslist. De verdediging van Kozakken Boys stapte goed door, waardoor er 3! spelers van Sliedrecht buitenspel stonden. Helaas liet de scheidsrechter onze grensrechter staan en liet doorspelen.

Helaas was dit al weer de derde nederlaag van het seizoen, terwijl het voetbal vaak beter is als vorig seizoen. Als dit zo blijft, komen de punten dus vanzelf. Zaterdag wacht de lastige uitwedstrijd bij koploper ASWH.

Opstelling: Elroy Vink, Kevin Ippel, Corné Nijhoff, Reinier den Hoed, Mohammed Hammouti (’45 Martijn Lommers), Gerco Nijhoff, Stefan de Keijzer, Chawila Doekhi, Jesse van Oord, Kevin Sluijk, Youri Huyzer (’75 Antonio Aurino)

Vorige pagina

Derde wint vrij eenvoudig

Derde wint vrij eenvoudig
05/10/2014

Gisteren speelde het derde elftal uit  tegen de nummer laatst in de competitie, te weten Peursum 2. Deze wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-5 overwinning voor de manschappen van Ger Klop en door deze overwinning klimmen we ook weer een aantal plaatsen op de ranglijst.

1e helft
Vanaf het beginsignaal was meteen duidelijk dat we niet veel tegenstand te verduren kregen gisterenmiddag in Giessenburg. Een zeer matige ploeg en dus hadden wij in de eerste helft ruim tachtig procent balbezit of zelfs nog meer… De eerste actie om te noteren was na een minuut of vijf spelen, het was Ludoki (Ludo de Heus), die met een afstandsschot van wel veertig meter de lat raakte, of was de bal wel over de doellijn, helaas bij ons ook nog geen doellijn technologie. Niet veel later komen we op een 0-1 voorsprong, het is Tim die oog in oog met de keeper niet faalde en ons zo op een voorsprong bracht. Helaas weten we deze score niet verder uit te breiden, dat moeten we onszelf verwijten en zo hielden we de thuisploeg onnodig (lang) in de wedstrijd en zo gingen we met slechts een 0-1 voorsprong de rust in.

2e helft
Als je zelf de kansen niet maakt, dan is een gouden regel dat hij aan de andere kant wel valt en dat gebeurde dan gisteren ook, al ging daar wel weifelend optreden aan vooraf! Gelukkig weten we deze tegenslag te verwerken en gaan we op zoek naar een nieuwe voorsprong. Hans bracht ons gelukkig weer een op een dik verdiende 1-2 voorsprong. Doordat de kansen zich bleven opstapelen gisteren, hing een grote uitslag in de lucht en die kwam er uiteindelijk ook. Hans scoorde gisteren nog twee keer en Tim deed ook nog een duit in het zakje en zo stonden we op een 1-5 voorsprong, toch gaven we in de slotfase nog wel een treffer weg en zo eindigde deze wedstrijd in een 2-5 overwinning voor het derde elftal. Het enige wat we ons kunnen verwijten was dat we deze wedstrijd niet met dubbele cijfers afsloten, maar gezien de resultaten van de laatste weken was een driepunter meer dan noodzakelijk.

Volgende wedstrijd
Volgende week zaterdag 11 oktober spelen we om 14.30 uur thuis op de Zwaaier tegen Drechtstreek 3.

Opstelling
Danny van Dijk, Bassie Scholes, Etienne Koman, Hey man Verhoeven, Danny van den Heuvel (Thomas shotje Tamerus), Leon den Hollander, Martijn Koman, Ludo de Heus (Robbert IJzerman), Huub Stapel, Tim Hartman en Hans van Megen.

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3

BijlageGrootte
Stand per 4 oktober 2014.xlsx10.85 KB
Uitslagen.xlsx11.14 KB
Vorige pagina

Tweede verliest van Oranje Wit 2

Tweede verliest van Oranje Wit 2
30/09/2014

Na een week waar het puzzelen was met het aantal spelers, omdat er wat blessures zijn, 3 man naar de Kohlenpottderby en 1 op vakantie, stond afgelopen zaterdag de lastige uitwedstrijd bij Oranje-Wit op het programma. Met Toine uit de A1 (die is de basis startte), Ronald uit het 3e en de assistent trainer op de bank werd afgereisd naar Dordrecht. Al gebeurde dit wel wat later, omdat het bed van onze keeper zo lekker lag. Met een snelle bespreking en warming-up werd er om half 1 afgetrapt onder leiding van scheidsrechter van Akooy.

Wederom was het eerste half uur Kozakken Boys 2 de betere ploeg en heerste op alle fronten. Er waren een paar mogelijkheden. Corné Nijhoff kopte net voorlangs en Martijn Lommers zag zijn inzet, na een goede aanval, naast gaan. Daarna kwam Oranje Wit er gevaarlijk uit en schoot de spits na een voorzet de bal over het doel. In de 45e minuuut kwam Elroy goed weg, omdat hij buiten de 16-meter hands maakte en dit gelukkig bestraft werd met geel. Zo gingen de ploegen rustten met een 0-0 stand en was Kozakken Boys 2 wederom de betere ploeg.

Na 10 minuten in de 2e helft krijgen we een heel ongelukkig tegen. Een mislukte voorzet vanaf onze linkerkant verdwijnt zomaar in het doel. Dit was een zware dreun, want daarna zakte het niveau van het  2e ver naar beneden en kon Oranje Wit nog 2 keer scoren. Het dienst wel gezegd te worden dat dit mooie doelpunten waren, maar niet al te best verdedigd van onze kant. In de 80e minuut wist Stefan door een vrije trap nog de eer te redden en de eindstand op 3-1 te bepalen.

Helaas al weer de 2e nederlaag dit seizoen. Er waren toch nog wel positieve dingen, zoals de goede 1e helft en de prima spelende Toine uit de A1. Ja inderdaad de zoon van.. Je zal het niet zeggen, maar het is toch echt zo haha! Aanstaande zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Sliedrecht 2. Vorig seizoen waren zij de gevaarlijkste concurrent in de strijd om het kampioenschap en ook nu staan zij weer op een keurige 2e plaats. Er zal zaterdag dus uit een ander vaatje getapt moeten worden, dan in de 2e helft.

Opstelling: Elroy Vink, Martijn Lommers, Toine van der Pijl, Corné Nijhoff, Stefan de Keijzer, Teus Visser (’65 Antonio Aurino), Gerco Nijhoff, Jesse van Oord, Chawila Doekhi (’80 Ronald Verhoeven), Johnny Schouten, Youri Huyzer

Foto's: Jack van der Starre, klik hier voor nog meer foto's

Vorige pagina

Derde verliest opnieuw

Derde verliest opnieuw
28/09/2014

Gisteren speelde het derde een uitwedstrijd tegen ASWH 3, voetballend gezien speelden we misschien wel één van onze beste wedstrijden tot nu toe, maar dat was aan de uitslag totaal niet te zien, na negentig minuten stond er een 5-0 eindstand op het scorebord.

Vorige week
Wegens vakantie vorige week geen verslag, maar u heeft nog wel de uitslag tegoed. Op de Zwaaier verloor het derde vorige week met 1-2 van Groot-Ammers 2.

1e helft
Op het kunstgrasveld werd er gisteren om 15.00 uur afgetrapt en door personele problemen en doordat een aantal eerst bij het tweede elftal minuten hadden gemaakt, stonden we toch net met elf man aan de aftrap in Hendrik Ido Ambacht. Vanaf deze plaats bedanken wij de gastspelers van het vijfde elftal, te weten Cees en Erik, top dat jullie mee wilden doen gisteren! De wedstrijd ging gelijk op en we speelden echt niet onaardig in de eerste helft, alleen bij de eerste twee mogelijkheden van de thuisploeg, was het ook meteen twee keer raak en zo stonden we al snel op een 2-0 achterstand. Aan de andere kant kregen we zelf ook een paar goede mogelijkheden, die voetballend tot stand kwamen, dus dat biedt hoop voor de komende tijd, alleen ontbrak het aan wat geluk en ook aan scherpte. Nog voor rust kwam ASWH 3 op een 3-0 voorsprong en leek de wedstrijd al voor de thee definitief beslist.

2e helft
De tweede helft speelden we echt een prima partij, natuurlijk bij een 3-0 achterstand nam de tegenpartij misschien wat gas terug, maar los van dat ging bij ons het balletje prima rond en werd steeds vaker ook het spel verlegd, waar onze trainer zo op hamert. Een vijftal grote kansen voor ons, maar helaas scoorden we niet gisteren, Leon was met een bal op de lat nog wel het dichtst bij een treffer, die zelfde Leon heeft nog tot tien minuten na afloop met een piepstemmetje rond gelopen, zo die kreeg me toch vlak voor tijd een bal in zijn klokkenspel. Als we de 3-1 hadden kunnen maken net na rust, dat had het nog wel eens anders kunnen gaan lopen, maar ja wat heb je aan ‘’als’’, de thuisploeg scoorde nu eenmaal zoveel makkelijker, die hadden aan een paar kansen genoeg vandaag, in het tweede bedrijf scoorden ze nog twee keer en zo eindigde het uiteindelijk toch nog in een flinke nederlaag en wat heb je dan nog aan bovengenoemde, niet zoveel, het gaat uiteindelijk om de punten en die zijn hard nodig, gezien de stand op de ranglijst.

Clublied
De verslaggever was gisteren niet zo heel scherp (jetlag?), hij vergat namelijk een foto te maken van het clublied van ASWH, dat op een groot bord staat afgedrukt en dat bord is bevestigd aan de kantine, na wat speurwerk toch de tekst gevonden, het refrein wil ik u niet onthouden: Zo af en toe, dan pakken wij een Cup (of: zijn we runner-up) Want ASWH is een Topklasse-club, iets te voorbarig geweest destijds zo lijkt me…….

Volgende wedstrijd
Volgende week zaterdag spelen we om 14.45 uur uit tegen Peursum 2, deze ploeg staat nog zonder punten onderaan in onze afdeling, wij staan daar net één plaatsje boven, dus deze wedstrijd moet gewonnen worden.

Opstelling
Danny van Dijk, Erik Goes (Ronald Verhoeven), Etienne Koman, Thomas Tamerus, Robbert IJzerman (Teus Visser), Martijn Koman, Ludo de Heus, Leon den Hollander, Huub Stapel, Rick van Garderen en Cees Dingemanse.

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3

BijlageGrootte
Stand per 27 september 2014.xlsx10.89 KB
Uitslagen.xlsx10.07 KB
Vorige pagina

2e elftal wint wederom niet

2e elftal wint wederom niet
15/09/2014

Na een teleurstellende nederlaag bij VVGZ, stond er zaterdag de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen Nieuw Lekkerland. Er moest gewonnen worden om in het spoor te blijven van de bovenste ploegen. Er ontbreken nog een 4-tal spelers bij het 2e elftal vanwege blessures en vakantie. Als het allemaal mee zit kunnen Corné, Rick en Antonio deze week of volgende week weer aansluiten. Bij Michael ziet het er minder goed uit en is nog maar de vraag of hij dit seizoen nog in actie kan komen.

Vanaf de aftrap werd er meteen druk gezet door Kozakken Boys en trok Nieuw-Lekkerland zich er ver terug. Na 5 minuten werd er al gescoord. Na een mooie pass van Stefan op Arif, kon laatstgenoemde de bal over de keeper heen lobben. De tegenstander werd vooral gevaarlijk, door persoonlijke fouten en verkeerde inspeelballen van onze zijde, maar echte kansen leverde dit niet op. Er waren nog wat mogelijkheden voor het 2e, maar die werden niet benut en gingen we met dezelfde stand rustten als vorige week.

In de rust werd er gewaarschuwd om scherp te blijven en niet gemakzuchtig te worden. Helaas gebeurde hetzelfde als vorige week en was de controle van de 1e helft compleet verdwenen. Hierdoor kreeg Nieuw-Lekkerland hoop en kregen ook kansen, uiteindelijk resulteerde dit in de gelijkmaker, door wederom een foute pass van onze kant. Daarna volgde er nog een paar kansen, maar helaas kwamen Youri en Tim niet tot scoren.

Dit betekende het eerste punt voor beide ploegen , maar was vooral Nieuw-Lekkerland hier erg blij mee. Voor Kozakken Boys is het zaak om de komende week de rug te rechten en er aanstaande zaterdag tegen SSV ’65 90 minuten te staan, in plaats van drie kwartier.

Opstelling: Elroy Vink, Kevin Ippel, Marco Damen, Reinier den Hoed, Stefan de Keijzer (’68 Tim Hartman), Gerco Nijhoff, Kevin Sluijk (’63 Teus Visser), Jesse van Oord, Sjoerd van der Waal (’72 Martijn Lommers), Arif Irilmazbilek (’70 Johnny Schouten), Youri Huyzer

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd

Foto: Hans Kieboom

Vorige pagina

Pagina's