Senioren

KB-Legends iets voor jou?

KB-Legends iets voor jou?
22/08/2016

Aanstaande donderdag om 20:00 uur start alweer het 5e seizoen voor de KB-Legends (voorheen 35+). Heb je zin om lekker recreatief een balletje te trappen? Kom dan gerust geheel vrijblijvend eens kijken of meteen meevoetballen bij de gezelligste selectie van Kozakken Boys.

Voor eventuele vragen kunt u bellen met André van den Heuvel (0615343128).

Of....tot donderdag!  

André van den Heuvel

Vorige pagina

Dames 1 zoekt keepster!

Dames 1 zoekt keepster!
12/08/2016

Wegens blessures zijn onze dames op zoek naar een nieuwe keepster. Ben jij of ken jij een dame die lekker kan keepen, tussen de 16 en 25 jaar oud is en waar onze dames elke zaterdag (en dinsdag/donderdag trainen) op kunnen rekenen? Stuur dan een privé berichtje naar de Facebookpagina van Kozakken Boys Dames 1 of bel naar trainer Leonard Paans (06-22943424).

Wie weet sta jij (of staat zij) binnenkort onder de lat bij onze dames!

Kozakken Boys Dames 1

Vorige pagina

Bekerloting Kozakken Boys 2

Bekerloting Kozakken Boys 2
10/07/2016

Ons tweede elftal heeft zich dit jaar weer geplaatst voor de districtsbeker voor standaard elftallen. Het bekerprogramma van Kozakken Boys 2 is als volgt:

  • Zaterdag 20 augustus, 14:30 uur: Peursum 1 - Kozakken Boys 2
  • Dinsdag 23 augustus, 20:00 uur: Sleeuwijk 1 - Kozakken Boys 2
  • Zaterdag 27 augustus, 14:30 uur: Kozakken Boys 2 - VVAC 1

Op zaterdag 13 augustus zal het tweede eerst nog een oefenwedstrijd afwerken. Op De Zwaaier is Barendrecht 2 de tegenstander.

Vorige pagina

Bekerfinale 2e elftal

Bekerfinale 2e elftal
17/05/2016

Kozakken Boys 2 speelt zaterdag 28 mei 2016 de bekerfinale van het District Zuid I tegen VVGZ 2. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van GSC/ODS te Dordrecht , aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur.

Adres:
Sportcomplex Stadspolders
Groenezoom 50
3312 AM Dordrecht

Bij een gelijke stand na 90 minuten, zal de wedstrijd worden verlengd met 2 x 15 minuten. Is de stand daarna nog steeds gelijk, dan valt de beslissing door het nemen van strafschoppen, zoals in de spelregels bepaald.

Bron: KNVB

Vorige pagina

Fotoverslag Kampioenswedstrijd VR1

Fotoverslag Kampioenswedstrijd VR1
24/04/2016

Gisteren stond de kampioenswedstrijd voor onze Dames op het programma. In en tegen Woudrichem werd het een gemakkelijke overwinning voor de Dames, na negentig minuten stond er een 0-7 eindstand op het scorebord en was het KAMPIOENSCHAP een feit.

Vanaf deze plaats feliciteren wij de Dames en de begeleiding met deze geweldige prestatie.

Wim & Janette Verhoeven waren gisteren tijdens en na de wedstrijd ook aanwezig voor het maken van een prachtig fotoverslag.

Klik hier voor alle foto’s van het kampioenschap van de Dames

Vorige pagina

Wedstrijd 2e gestaakt wegens blessure

Wedstrijd 2e gestaakt wegens blessure
17/04/2016

Zaterdag haalde de halve finale van de beker voor reserve elftallen tussen LRC Leerdam 2 en Kozakken Boys 2 het eind niet. Oorzaak was een ogenschijnlijk ernstige blessure van een speler van Kozakken Boys, Johnny Lommers, normaal speler van Kozakken Boys A1 en pas twee minuten in het veld. Na een behandeling op het veld, het oproepen van een ambulance wat uiteindelijk meer als een half uur duurde werd besloten, op aandrang van Kozakken boys de wedstrijd niet meer te hervatten.

Het was een op het oog ongelukkige botsing waarbij door de speler van LRC Leerdam Michael Lopes zeker niet de opzet was tot het ernstig blesseren van zijn tegenstander. Een duel zoals dat veelvuldig in een wedstrijd te zien is. Nu had dat echter wel heel vervelende consequenties voor Johnny Lommers, hij bleef kermend van de pijn op het veld liggen en de scheidsrechter besloot direct tot het stilleggen van de wedstrijd om verzorging mogelijk te maken.

Een ernstige blessure, er werd gedacht aan een gebroken enkel, werd geconstateerd en al snel werd besloten de ambulance op te roepen. Het duurde iets meer dan een kwartier alvorens men was gearriveerd en het personeel van de ambulance het verplegende werk over konden nemen. Het slachtoffer kreeg de nodige spuiten toegediend waarna hij met de ambulance naar het ziekenhuis in Gorinchem vervoerd kon worden. Later in de middag kwam bij LRC het bericht binnen dat het gelukkig allemaal, voor zover mogelijk, mee was gevallen. Er bleek geen enkelbreuk te zijn geconstateerd, wel een scheur. Het betekende wel dat Lommers zaterdag het ziekenhuis weer kon verlaten al wil dat niet zeggen dat het daarmee gedaan is.

Namens de vereniging LRC Leerdam wensen we Johnny Lommers een voorspoedig herstel van deze vervelende blessure.

Bron: webiste v.v. LRC Leerdam

Vorige pagina

Fotoverslag Kozakken Boys VR1

Fotoverslag Kozakken Boys VR1
17/04/2016

Gisterenmiddag speelden de dames om 14.00 uur thuis tegen Wilhelmina’26 VR1, omdat Well VR1 al voor aanvang van de wedstrijd met ruime cijfers had gewonnen, moest het eventuele kampioenschap met een week worden uitgesteld. In de allerlaatste minuut scoorden de Kozakken-dames de 2-1 en zo kunnen ze zich volgende week in en tegen Woudrichem eventueel tot kampioen laten kronen.

De wedstrijd is door fotograaf Wim Verhoeven vastgelegd op de 'gevoelige' plaat.

Klik hier voor alle foto’s van de wedstrijd

Vorige pagina

2e vermaakt zich uitstekend in Breda

2e vermaakt zich uitstekend in Breda
08/03/2016

Zaterdag 5 maart stond er voor het 2e elftal een belangrijke wedstrijd op het programma, uit tegen Oranje Wit 2. Over de gehele dag gezien was deze wedstrijd echter bijzaak, omdat er dezelfde dag nog een teamuitje op de planning stond. Prioriteiten stellen noemen ze dat…

Na de knappe 1-3 winst tegen Oranje Wit mochten de remmen goed los. Iedereen haastte zich richting huis om de carnavalspakken weer tevoorschijn te toveren, de haren goed te doen en de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Om 5 uur werd er boven in het sponsorhome verzameld om daar vervolgens een goede bodem te leggen voor de avond die ons te wachten stond. Onder het genot van een biertje en goed eten werd er door iedereen al flink voorbeschouwd.

Rond de klok van half 7 was het dan eindelijk tijd om de verwachtingen waar te gaan maken en vertrokken we met z’n allen in een bus naar Breda. Bij aankomst in Breda werd er meteen onderdak gezocht om een flink feestje te bouwen. Café de Dunne leek iedereen een mooie kroeg om een paar uurtjes te beginnen, achteraf zijn de meeste nergens anders meer geweest.. Ondanks de verwachte drukte waren we als eerste in de kroeg, dus het personeel was maar wat blij met ons. De eerste flessen drank en glazen bier vlogen in razend tempo over de bar en de gezelligheid nam met de minuut toe. Het barpersoneel had al snel door dat ze ons moesten behouden, dus begonnen ons uit te dagen met drankspelletjes. Marinus en Kevin leken ons als trainer en aanvoerder de aangewezen personen om deze spelletjes voor ons te winnen, maar helaas... Hoe verder de avond zich vorderde, hoe meer klinkers er gekocht moesten worden door een ieder, vandaar dat het einde van de avond niet duidelijk beschreven kan worden (excuses hiervoor). Omstreeks half 3 was het iedereen weer gelukt om de bus te vinden en konden we weer terug naar Werkendam. De volgende dag was de groepsapp geen seconde stil en werd er nog flink nagenoten van de zeer gezellige avond. Iedereen was het er over eens dat dit zeker voor herhaling vatbaar is en we een top dag hebben gehad!

Dat fietsen in beschonken toestand niet altijd een succes is werd die nacht maar weer eens duidelijk. Sommige konden het evenwicht niet meer bewaren en dit heeft bij sommige geleid tot kapotte knieën, beschadigde kleding en zere polsen. Het is te hopen dat iedereen weer fit is voor zaterdag, want er staan wederom weer belangrijke competitiewedstrijden op het programma.

Ten slotte willen we Gerard van den Heuvel bedanken voor het goede eten, Trees voor het tappen van de biertjes, Gerrit voor het beschikbaar stellen van het sponsorhome en natuurlijk het barpersoneel van Café de Dunne voor een zeer gezellige avond!

Vorige pagina

VR1 staan bovenaan!

VR1 staan bovenaan!
27/02/2016

Zaterdagochtend 08:45 uur, zowel de dames van Kozakken Boys als de dames van Well zijn al op sportpark De Zwaaier in Werkendam te vinden. Well Dames 1 staat op een mooie tweede plaats, één plekje boven Kozakken Boys Dames 1. De dames uit Well hebben een punt meer, maar ook een wedstrijd meer dan de dames uit Werkendam. Beide teams zijn gedreven en gaan duidelijk voor de winst vandaag. Om 10:00 uur trappen we af op het hoofdveld van Kozakken Boys.

Bij de aftrap zijn we er allemaal klaar voor, althans, zo goed als. Het is druk langs de zijlijn, supporters van Well, supporters van Kozakken Boys en zelfs dames van andere teams uit de competitie zijn aanwezig. De dames van Well trappen af en openen gelijk een aanval. Kozakken Boys is direct wakker en weet dat dit geen makkie gaat worden. Kozakken Boys komt terug met aanvallen en ook Well weet nu dat dit geen makkie wordt. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd, maar toch wordt na een minuut of 20 de score geopend.

Marissa staat achter de bal, klaar om een vrije trap te nemen. Ze staat ver van het doel, ver buiten het 16-meter gebied, maar ze staat er zeker niet onmogelijk voor. Ze neemt de vrije schop, ze schiet hard, overtuigd en gericht. De bal vliegt richting het doel, even lijkt hij over te gaan, maar de bal vliegt over de keeper van Well het net in: 1-0!

Veel tijd om bij te komen krijgen de dames van Well niet. Binnen 5 minuten wordt de tweede treffer van Kozakken Boys binnengeschoten: 2-0! De dames van Well geven nog niet op en proberen het spel te herpakken. Het wordt zwaarder voor beide teams en de spanning stijgt weer. De dames uit Werkendam staan dan wel met 2-0 voor, maar een doelpunt is snel gemaakt, dat beseffen ze zich maar al te goed. Ook de uitploeg is zich hiervan bewust en probeert een doelpunt te maken. Een aantal keer komen in het 16-meter gebied van Kozakken Boys, maar het draait uit op niks.

Na ruim een half uur spelen is het opnieuw Kozakken Boys die de bal achter de keeper legt: 3-0! De thuisploeg is blij en een beetje opgelucht, maar de dames weten ook dat ze er nog niet zijn. Beide teams zijn toe aan de rust, want het is een fanatieke en fysieke wedstrijd. Een paar minuten voor we naar binnen gaan is het opnieuw Kozakken Boys die de 4-0 het doel in knalt. Met deze stand gaan we rusten. 

Kozakken Boys staat aan de aftrap en we zijn klaar om te beginnen aan de tweede helft. Vrij snel is het alweer raak. De spits van de ‘Boys’ schiet de bal beheerst binnen: 5-0! Well baalt, maar gaat nog steeds door. Aanvallen aan beide kanten volgen en zowel Kozakken Boys als Well komen soms gevaarlijk uit de hoek. Na een tijdje is het Cynthia die een voorzet geeft voor het doel van Well, maar niemand van de thuisploeg weet de bal te raken. Het is een speelster van Well die de bal in de lucht probeert weg te werken, maar zij raakt de bal verkeerd: 6-0! 

Hoewel de overwinning voor de thuisploeg toch wel in zicht lijkt, laten de dames van Well het er niet bij zitten. De linksbuiten van Well is al een aantal keren gevaarlijk geweest en opnieuw komt zij voor het doel van Kozakken Boys. Deze keer kunnen de dames uit Werkendam de bal niet meer onderscheppen: 6-1! Well juicht, maar voorzichtig, ze zijn van de nul af, maar ze willen door. 

Waar de kansen voor Kozakken Boys uitblijven, creëert Well er steeds meer. Ze komen steeds vaker op de helft van Kozakken Boys, maar regelmatig wordt de bal ook weer weggewerkt. Een ping-pong effect volgt. Beide team willen de bal niet achterin hebben en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Toch komt wel nog een keer langs de verdediging van Kozakken Boys en weten opnieuw de bal in het doel te leggen: 6-2! 

Het fluitsignaal klinkt, de dames Kozakken Boys zijn opgelucht en blij, Well is teleurgesteld. Na even uitlopen volgt een applaus en vele felicitaties voor de winnaar van vanochtend. Na een zware, fanatieke en fysieke wedstrijd is Kozakken Boys de winnaar en neemt hiermee de eerste plek in. Omdat later die middag het team dat eerste stond, Sparta’30, ook verloren heeft blijven de dames uit Werkendam de eerste plaats bezet houden. 

Names Kozakken Boys Dames 1: Well Dames 1, bedankt voor de leuke en sportieve wedstrijd. En natuurlijk bedanken wij ook onze (trouwe) supporters! Zij die elke keer weer de kou trotseren om ons aan te komen moedigen, bedankt.

Klik hier voor de Facebook pagina van Kozakken Boys Dames

Vorige pagina

Team Challenge Dames

Team Challenge Dames
29/01/2016

TEAM CHALLENGE AFLEVERING 2: KOZAKKEN BOYS VR1

Deze week heeft Kozakken Boys vr1 deelgenomen aan de team challenge. Benieuwd hoeveel punten de vrouwen hebben verzameld? Kijk dan de video!!

Helaas heeft Kozakken Boys de Challenge niet goed uitgevoerd en krijgen ze 2 strafpunten.

Kozakken Boys bedankt voor de deelname!!!

Bron: Brabant Vrouwenvoetbal

Vorige pagina

Pagina's