Senioren

Reportage afscheidswedstrijd door KBTV

Reportage afscheidswedstrijd door KBTV
18/08/2014

Reportage over de afscheidswedstrijd van 'mister Kozakken Boys 3' Rini Visser. De wedstrijd werd gespeeld tussen het huidige 3e elftal en het kampioenselftal van het seizoen '04/'05 onder leiding van Johan van der Werff.

Klik hier voor de website van Kozakken Boys TV voor alle samenvattingen, interviews en reportages

Wedstrijdbeelden door Kozakken Boys TV van vrijdag 15 augustus 2014.

Vorige pagina

Derde: winst en afscheidswedstrijd

Derde: winst en afscheidswedstrijd
17/08/2014

Het derde elftal speelde gisteren voor de derde achtereenvolgende dag een wedstrijd, na de afscheidswedstrijd vrijdagavond van ondergetekende, stond gisteren tijdens de Open Dag de thuiswedstrijd tegen Oranje Wit 4 op het programma, uiteindelijk waren we met 5-2 te sterk voor de bezoekers.

Vrijdagavond afscheidswedstrijd
Deze avond stond in het teken van het afscheid van Rini Visser, het huidige derde nam het op tegen de sterren van weleer. Op het hoofdveld werd twee keer 30 minuten gevoetbald en dat was voor de meeste “oudjes” ook lang genoeg. Op zo’n avond moet je natuurlijk zelf altijd scoren, Rini kreeg een uitgelezen mogelijkheid om vanaf elf meter binnen te schieten, helaas stopte de keeper zijn inzet tot grote frustratie van hemzelf, gelukkig wist hij de volgende mogelijkheid wel te benutten en pikte hij toch zijn doelpuntje mee. Na afloop kreeg hij een schitterende fotolijst overhandigd van Etienne en konden we boven nog in het sponsorhome nog even napraten en nagenieten van deze avond. Dit duurde overigens tot in de kleine uurtjes en daar hadden we gisteren nog wel een klein beetje last van haha. Vanaf deze plaats wil ik iedereen bedanken die aanwezig was bij deze wedstrijd, ook de sponsoren , die het mogelijk hebben gemaakt om na afloop nog wat te borrelen met elkaar, Wim, Hubert en Etienne bedankt voor het regelen van deze wedstrijd en ook de mannen van Kozakken Boys TV voor het filmen van de wedstrijd. Het was een TOP avond en ik zal hier nog vaak met heel veel plezier aan terug denken.

Klik hier voor de reportage van de afscheidswedstrijd door Kozakken Boys TV

1e helft Oranje Wit 4 thuis
Gisterenmiddag speelden we om 14.30 uur thuis tegen Oranje Wit 4, een ploeg die op het laatste moment als tegenstander wilden fungeren, vanaf deze plaats nogmaals onze dank daarvoor. Het was geen hoogstaand duel, een paar spaarzame aanvallen, daar moesten we het mee doen en dus was het in de beginfase van de wedstrijd de minuten aftellen tot het rustsignaal. Toch komen we gedurende de eerste helft wel wat beter in ons spel, en weten we uiteindelijk ook maar liefst vier keer tot scoren te komen. (Antonio 2x, Danny en Hans) Wat we graag willen zien in ons spel, het inspelen van een ploeggenoot, het eronder komen voor de kaats om vervolgens de derde man te zoeken, voerden we gisteren zeker een aantal keren perfect uit tot tevredenheid van de begeleiding.

2e helft Oranje Wit 4 thuis
Speelden we afgelopen donderdagavond nog een goede tweede helft, gisteren was het juist omgekeerd, het niveau zakte erg ver naar beneden en dus kropen de bezoekers steeds meer uit hun schulp, maar of dat nu echt door hun eigen spel was, laten we dat maar in het midden houden, wij bakten er in ieder geval weinig meer van. De bezoekers kwamen terug tot 4-2 en het begon erop te lijken dat we de ruime 4-0 voorsprong zomaar uit handen gingen geven, gelukkig bleef het bij deze twee tegentreffers. Het slotakkoord was voor Danny, die zijn tweede penalty van deze middag benutte. Uitslag 5-2 is goed te noemen, over het spel kunnen we niet tevreden zijn, maar met drie wedstrijden in drie dagen werd er misschien teveel gevraagd van de spelers.

Volgende wedstrijd(en)
Donderdagavond 21 augustus spelen we om 19.00 uur thuis tegen GRC’14 2 uit Rijswijk/Giessen. Zaterdag 23 augustus spelen we voor de beker om 12.30 uur uit tegen Dubbeldam 2.

Opstelling:
Richard Verhoeven (Danny van Dijk), Bassie Scholes, Etienne Koman (Thomas Tamerus), Ronald Verhoeven, Danny van den Heuvel, Antonio Aurino (Robbert IJserman) , Teus Visser, Ludo de Heus (Leon den Hollander), Huub Stapel (Rick nagelloos van Garderen) , Hans van Megen en Tim Hartman.

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3 voor meer foto's, samenvattingen en nieuws

Vorige pagina

Derde verliest in Lage Zwaluwe

Derde verliest in Lage Zwaluwe
15/08/2014

Gisterenavond speelde het derde de eerste oefenwedstrijd als voorbereiding op het seizoen 2014/2015. In Lage Zwaluwe moesten we het gisteren opnemen tegen Zwaluwe 2, deze tegenstander speelt net als het derde in de reserve 2e klasse, na negentig minuten stond er gisterenavond een 2-1 eindstand op het scorebord en zo ging de eerste wedstrijd onder leiding van het nieuwe duo Ger en Rini verloren, de druk staat er meteen op bij de begeleiding voor de eerstvolgende wedstrijd haha.

Lourdes
De afgelopen weken hebben we alleen nog maar getraind, de ene keer gezamenlijk met het 2e elftal en ook al een aantal keer, doordat het 2e elftal zelf moest spelen met ons “eigen” ploegje. Met drie trainingen en soms zelfs vier trainingen per week, is het een intensieve voorbereiding voor het derde elftal. Hier en daar wat pijntjes, maar de meesten hebben deze weken goed doorstaan en soms met de hulp van buitenaf, afgelopen maandag scheurde onze vaste goalie, volgens eigen zeggen, zijn hamstring af? Bij zo’n blessure ben je er wel een tijdje uit, niets is minder waar, dinsdagavond stond hij tot ieders verbazing gewoon weer op het veld, volgens betrouwbare  bronnen was hij nog even met een privé jet even op en neer geweest naar Lourdes, het moet gezegd worden daar zijn toch bovenaardse krachten, dus voor ieder een aanrader met een “pijntje”.

1e helft
Om 20.00 uur trapten we gisteren af op een schitterend kunstgrasveld, dus konden we (op papier) het balletje lekker rond laten gaan, helaas lukte dat niet bepaald in het eerste bedrijf. Binnen een kwartier spelen keken we al tegen een 2-0 achterstand aan. Aan de 1-0 ging overigens wel een overtreding vooraf, maar dat werd niet opgemerkt door de leidsman en de 2-0 geven we door een slechte balcontrole erg gemakkelijk weg. Het is wennen voor de meesten, we spelen voor het eerst met elkaar samen en ook moesten de meeste wennen aan het systeem. Daar kunnen we de komende weken nog mooi op gaan trainen. Na de vroege 2-0 achterstand gaan we wel iets beter spelen en krijgen ook een handjevol mogelijkheden, alleen stond het vizier nog niet zo scherp, zoals het helaas elders in de wereld wel staat.

2e helft
Gelukkig bestaat een wedstrijd uit twee helften en zo konden we nog wat rechtzetten en dat deden we ook. Door een gewijzigde speelstijl, speelden we een goede tweede helft en met vlagen was het genieten en kon een goal niet uitblijven, die kwam er dan ook, Kevin was het eindstation van een schitterende aanval over de rechterkant en schoot dik verdiend de aansluitingstreffer binnen. De tweede helft speelde zich voor het grootste gedeelte af op de helft van de tegenstander, alleen lukte het niet meer om de gelijkmaker te forceren, die overigens verdiend geweest zou zijn, dus eindigde de eerste oefenwedstrijd in een 2-1 nederlaag.

Volgende wedstrijd
Aanstaande zaterdag spelen we tijdens de Open dag onze volgende oefenwedstrijd, om 14.30 uur spelen we op De Zwaaier tegen Oranje Wit 4. Vanavond moet een gedeelte van de selectie ook al wee aan de bak tijdens de afscheidswedstrijd van ondergetekende, om 19.30 uur wacht een loodzware wedstrijd tegen de sterren van weleer.

Opstelling: Richard “Lourdes” Verhoeven (Danny van Dijk), Bassie Scholes, Etienne Koman, Ronald Verhoeven (Thomas Tamerus), Robbert IJserman, Ludo de Heus (Hans van Megen), Martijn Koman (Rohan Vink), Kevin Sluijk, Jesse van Oord, Leon den Hollander, Antonio Aurino (Rick van Garderen).

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3 (met meer foto's, nieuws etc.)

Vorige pagina

Bekerindelingen senioren 2014-2015

Bekerindelingen senioren 2014-2015
26/07/2014

De KNVB heeft de indeling bekend gemaakt voor de bekercompetitie van de senioren en van het damesteam. In de bijlage vindt u een compleet overzicht, met achter de teams de voorkeurtijd voor de thuiswedstrijd(en).

Wanneer deze wedstrijden gespeeld gaan worden, kunt u t.z.t. terug vinden in het onderdeel programma en uitslagen elders op onze website.

Vorige pagina

Competitie indelingen Senioren

Competitie indelingen Senioren
19/07/2014

Gisteren zijn door de KNVB de competitie indelingen voor het seizoen 2014-2015 bekend gemaakt. In de bijlage vindt u een overzicht van alle senioren elftallen en ook de indeling voor de Vrouwen vindt u hierin terug. Achter elke ploeg staat de voorkeurstijd voor het spelen van de thuiswedstrijden.

Vorige pagina

Bekerloting tweede elftal

Bekerloting tweede elftal
16/07/2014

Kozakken Boys 2 heeft zich opnieuw geplaatst voor deelname aan de KNVB beker Zuid 1 van aankomend seizoen.

Voor de manschappen van Marinus van der Pijl kwam de volgende loting uit de bus:

  • 23 aug   Wadenoijen 1 – Kozakken Boys  2 17.00 uur
  • 26 aug   Schelluinen 1 – Kozakken Boys 2 18.30 uur
  • 30 aug   Kozakken Boys 2   - Rhelico 1 17.00 uur
Vorige pagina

Tuchtzaken volgen per e-mail

Tuchtzaken volgen per e-mail
18/06/2014

Per 1 juli 2014 (nieuwe seizoen 2014/’15) kent tuchtzaken amateurvoetbal drie wezenlijke veranderingen. Eén daarvan heeft betrekking op het informeren over tuchtrechtelijke beslissingen aan leden van verenigingen, dat voortaan (alleen) per e-mail verloopt.

Let op: hierbij is het aan de verenigingen om de e-mailadressen van haar leden te (laten) registreren!

Tot nu toe ontvangt de betrokkene per post en diens vereniging digitaal het bericht van een tuchtrechtelijke mededeling. Per 2014/’15 ontvangt de vereniging de mededeling nog altijd digitaal via Sportlink Club, maar wordt het individuele lid niet meer per post maar dus per mail geïnformeerd.
 
Rechtstreeks in Sportlink of via DWF
Het is een recht om als individueel lid rechtstreeks geïnformeerd te worden over een tuchtrechtelijke beslissing, maar dit recht vervalt als er geen correct e-mailadres is aangeleverd. De reglementen worden hier per 1 juli ook op aangepast. Als het e-mailadres ontbreekt, ontvangt alléén de vereniging de mededeling en moet zij de inhoud van dit bericht tijdig doorgeven aan het individuele lid. Het is dus in het belang van de vereniging om de e-mailadressen van haar leden in Sportlink Club te registreren. Ook op het DWF komt de mogelijkheid om e-mailadressen in te vullen. Hierdoor heeft het individuele lid ook zelf een directe gelegenheid zijn digitale correspondentieadres kenbaar te maken.
 
Registreren van groot belang!
Het is voor verenigingen om meerdere redenen van groot belang om vóór aanvang van het seizoen de e-mailadressen van al hun leden te registreren. Dit voorkomt dat de vereniging haar leden gedurende het seizoen constant zelf moet informeren over lopende tuchtzaken. Bovendien verkleint dit de kans dat het lid niet tijdig wordt geïnformeerd en daardoor mogelijk een tuchtrechtelijke mededeling negeert. Dit laatste kan leiden tot nieuwe tuchtrechtelijk consequenties, bijvoorbeeld als een speler ongerechtigd heeft deelgenomen aan een wedstrijd waarvoor hij is uitgesloten.
 
Voordelen
Het in kaart hebben en registreren van de e-mailadressen van de leden biedt clubs veel bijkomende voordelen. Via SportlinkClub kunnen verenigingen zo heel eenvoudig met hun leden communiceren, ook over alle andere (club)onderwerpen. De automatisering bespaart de vereniging bovendien structureel werk en tijd. Digitale informatievoorziening is sowieso haast onmisbaar en zowel voor elftal/team en vereniging als speler, aanvoerder en/of andere individuele betrokkene is en blijft het belangrijk goed geïnformeerd te zijn over lopende tuchtzaken. De KNVB kan verenigingen hierbij ontlasten door tuchtrechtelijke beslissingen ook aan het betrokken lid digitaal toe te zenden.
 
Meer info wijzigingen tuchtzaken AV?
De drie veranderingen per seizoen 2014/’15 leiden tot vereenvoudigde tuchtprocedures en leveren onder meer de verenigingen en scheidsrechters tijds- en efficiencyvoordelen op. Naast genoemde wijziging gaat het om uitbreiding van het schikkingsvoorstel en een herziening van de strafcodes. Voor uitgebreidere informatie over de veranderingen in tuchtzaken AV, zie ook dit nieuwsbericht.

Bron: KNVB

Vorige pagina

Vacature: Trainer/coach Dames 1 team

Vacature: Trainer/coach Dames 1 team
06/06/2014

Kozakken Boys zoekt voor het seizoen 2014 - 2015 een enthousiaste trainer om een actieve bijdrage te leveren aan de ambities van onze club

TRAINER / COACH voor ons DAMES 1 team

De Trainer/Coach verzorgt de trainingen op de twee trainingsavonden en coacht het team tijdens de wedstrijden.

We roepen geïnteresseerden op om contact met ons op te nemen.

Voor eventuele vragen over de functie kan contact worden opgenomen met Henk Groeneveld 06 - 37024318

Sollicitaties (inclusief CV) te richten aan:

s.v. Kozakken Boys
T.a.v Henk Groeneveld
e-mail: henk.groeneveld@hotmail.com

Vorige pagina

Derde neemt afscheid

Derde neemt afscheid
01/06/2014

Gisteren speelde het derde elftal de return van de finale van de nacompetitie op De Zwaaier, de heenwedstrijd eindigde afgelopen donderdag in een 6-1 nederlaag en gisteren stond er na negentig minuten een 0-4 eindstand op het scorebord en zo promoveerde Papendrecht 2 naar de reserve 1e klasse.

Voor de wedstrijd hebben we met het elftal in de sporthal gegeten, niet iedereen was erbij aanwezig, de één was niet op de hoogte gebracht en de ander verkoos een bord met friet en frikadellen boven de broodjes van Bram. Vanaf deze plaats nogmaals onze dank aan Bram en ook voor de gezellige avond, die we in de sporthal met elkaar hebben doorgebracht.

De wedstrijd stond gisteren vooral in het teken van het afscheid nemen van de trainer, als een tweetal spelers, daarover later meer. De wedstrijd was in ieder geval een stuk beter dan op Hemelvaartsdag, de opstelling was dusdanig gewijzigd ten op zichtte van donderdag en dat kwam het spel ten goede. Ook onze dank aan de jongens van de A1, die ons versterkt hebben in de nacompetitie en ook Cees bedankt voor het sleuren voorin de spits. De bezoekers weten in de eerste helft twee keer tot scoren te komen en dat zelfde kunststukje herhaalden ze ook in de tweede helft en zo ging deze wedstrijd dus uiteindelijk met 0-4 verloren en promoveerde Papendrecht 2 meer dan terecht naar de reserve 1e klasse.

Voor drie mensen was het gisteren hun laatste wedstrijd bij het derde elftal:

Henk Smits
Onze trainer gaat volgend seizoen aan de slag bij de dames van Sleeuwijk, vanaf deze plaats heel veel succes gewenst. Dit jaar weinig spelers om mee te moeten werken, maar toch hebben we een periodetitel weten te pakken en daar kunnen we trots op zijn. Je gaat nu voor de tweede keer weg bij het derde en daar is het ook mee klaar hoor, de deur is nu echt dicht voor nog eens een terugkeer naar het derde haha. Henk nogmaals succes en we zien elkaar nog wel eens, bedankt voor alles namens de voltallige selectie van het derde!

Ton Visser
Gaat een niveautje lager voetballen binnen onze vereniging en daar werd het ook wel tijd voor haha. Ton, jij ook bedankt voor je inzet al die jaren binnen het derde elftal en succes volgend seizoen, we zullen je tomeloze inzet gaan missen op de trainingen, het was een plaag als je tegen hem moest spelen op de training, hopelijk komt dit er volgend seizoen ook eens uit op de zaterdagen.

Rini Visser
Ondergetekende hield het gisteren ook voor gezien. Tot grote opluchting van heel het derde, gestopt was hij gezien zijn spel al jaren, maar nu nam hij dan echt afscheid als “actieve” speler van het derde.  Volgend seizoen word ik leider van het derde, dus u bent nog niet af van het wekelijkse wel en wee rondom het derde elftal. Gasten, super om met jullie allemaal gespeeld te mogen hebben. Hoop nog een leuke tijd als leider met jullie mee te gaan maken, maar het derde kennende komt dat zeker dik voor elkaar. Top dat jullie nog een afscheidswedstrijd voor me geregeld hebben, de datum moet nog worden vastgesteld, maar ik kijk daar nu al naar met heel veel plezier naar uit!!! 

Klik hier voor de foto's van de wedstrijd van Dirk Werkman (Papendrecht)

Vorige pagina

Derde geeft niet thuis

Derde geeft niet thuis
29/05/2014

Vanmiddag speelde het derde elftal de eerste wedstrijd van de finale van de nacompetitie, vooraf wisten we dat het niet gemakkelijk zou worden, maar op een 6-1 nederlaag had ook niemand gerekend binnen het derde elftal.

Om 14.30 uur trapten we af op het hoofdveld en al binnen vijf minuten lag de bal al achter onze doelman in het netje. Niet goed opletten was de aanleiding voor deze eerste tegengoal. Bij de tweede goal ziet onze goalie er niet bepaald zeker uit en zo stonden we al snel op een 2-0 achter stand. De derde treffer neemt Rini voor zijn rekening, nadat een vijf tegen drie situatie goed werd uitgespeeld, was hij de ongelukkige door de bal in eigen goal te schieten, met deze 3-0 achterstand gaan we ook de rust in.

De tweede helft proberen we onze rug te rechten en de schade te beperken, zodat de thuiswedstrijd er aanstaande zaterdag toch nog toe doet. Helaas lukt dit niet bepaald, al snel in het tweede bedrijf stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord. Toch weten we de eer te redden, Cees Dingemanse rondde één van de spaarzame aanvallen keurig af en zo kregen we toch weer een beetje hoop. Die hoop was alleen snel vervlogen, nadat de thuisploeg de 5-1 en 6-1 nog wist te maken en zo met anderhalf (lees twee) been gepromoveerd zijn naar de eerste klasse.

Zaterdag moeten we toch nog de return spelen in Werkendam, om 14.30 uur staat de wedstrijd Kozakken Boys 3 – Papendrecht 2 op het programma . Voor de (eventueel) geïnteresseerden, we moeten maar liefst met vijf goals verschil winnen om er minimaal een verlenging uit te slepen……

Opstelling: Richard Verhoeven, Bassie Scholes (Tomas Tamerus), Etienne Koman, Ronald Verhoeven, Rini Visser (Rick Ruytenberg), Ton Visser (Jannick Vogel), Martijn Koman, Danny van den Heuvel (Jesse van Oord), Teus Visser (Leon Hollander), Hans van Megen en Cees Dingemanse.

Klik hier voor de foto's van de wedstrijd van fotograaf Dirk Werkman (Papendrecht)

Vorige pagina

Pagina's