Senioren

Kampioenskoorts neemt toe bij 2e elftal!

Kampioenskoorts neemt toe bij 2e elftal!
22/04/2014

Kozakken Boys 2 – Almkerk 2
Het was een druk paasweekend voor Kozakken Boys 2, met een thuiswedstrijd tegen Almkerk en uitwedstrijd op paasmaandag naar Heerjansdam. Onder het genot van een heerlijk zonnetje en met een vrijwel complete selectie werd er rond half 3 afgetrapt tegen Almkerk.

De 1e helft was het voornamelijk Kozakken Boys die het spel moest maken, zoals vooraf verwacht. Een ver inzakkend Almkerk wachtte op een foutje van de boys om zo uit een counter tot scoren te komen. Het is niet mooi om te zien, maar ze pakken hier het seizoen toch al veel punten mee. Er gebeurde de eerste helft niet echt veel hierdoor en zo gingen we rustten met een brilstand.

De 2e helft kwamen er iets meer kansen, maar die kwamen vooral uit standaardsituaties. Zo werd een bal van Corné Nijhof nog van de lijn gehaald. Op het einde kwamen we door 2 counters van Almkerk nog heel goed weg en hadden we de wedstrijd zomaar nog kunnen verliezen. Al met al een terechte uitslag. Na 92 minuten blies de prima leidende scheidsrechter Wijnings af.

Door de onverwachte nederlaag van Sliedrecht, kwamen we op gelijke hoogte met een wedstrijd minder. Kloetinge kwam 2 punten dichtbij door de overwinning op Nieuw-Lekkerland. Tegen Heerjansdam moest dus gewonnen worden om de koppositie te behouden.

Opstelling: Mike Sas, Corné van Rosmalen, Marco Damen, Corné Nijhof, Patrick Sas (’55 Michael Rijkse), Gerco Nijhof, Martijn Lommers, Robin de Keijzer, Johnny Schouten (’60 Kevin Sluijk), Youri Huyzer (’75 Stefan de Keijzer), Hendri kant

Heerjansdam 2 – Kozakken Boys 2
Na het paasontbijt werd er maandag om 10 uur vertrokken naar Heerjansdam. Op sportpark de Molenwei scheen de zon en was het heerlijk voetbalweer. Onder een enorme (meest vrouwelijke) Werkendamse aanhang werd er om 12 uur gefloten voor het begin van de wedstrijd door scheidsrechter de Kok.

Heerjansdam voetbalde erg ver vooruit en zo kregen wij ook veel meer ruimte om te voetballen en er door heen te komen. Na 7 minuten was het al raak. Een goede pass van Hendri op Youri, die de bal vervolgens goed in schoot en de 0-1 op het scoreboord zette. In het restant van de eerste helft waren er nog 4 goede mogelijkheden, voor onder andere Hendri en Martijn, maar kwamen niet meer tot scoren. Heerjansdam werd een keer gevaarlijk via een vrij trap, maar die werd prima over getikt door Mike.

In de 2e helft hadden we het de eerste 20 minuten moeilijk en zette Heerjansdam ons onder druk. Het leidde echter niet tot grote kansen voor de thuisploeg. Na 70 minuten besliste Youri de wedstrijd, door na een mooie aanval, de bal uit de lucht te nemen en hem keurig in de hoek plaatste. Het restant van de wedstrijd kwamen we niet meer in gevaar en zo pakten we 3 hele belangrijke punten.

Met nog 2 wedstrijden te gaan staan we 2 en 3 punten voor op respectievelijk Kloetinge en Sliedrecht. Het beloofd dus een heel spannend slot van de competitie te worden. Zaterdag hebben we vanwege Koningsdag een dagje rust. Op 3 mei spelen we onze laatste uitwedstrijd tegen het lastige Nieuw-Lekkerland. Die wedstrijd begint om 12.00 uur. Supporters, kom ons, net als tegen Almkerk en Heerjansdam, aanmoedigen op weg naar…..?? We hebben u steun hard nodig!

Opstelling: Mike Sas, Corné van Rosmalen, Marco Damen, Corné Nijhof, Michael Rijkse (’40 Stefan de Keijzer), Gerco Nijhof, Martijn Lommers, Robin de Keijzer (’60 Ampario Gomes Ferreira), Johnny Schouten (’75 Kevin Sluijk), Youri Huyzer (’80 Tim Hartman), Hendri Kant (’90 Teus Visser)

Stand per 22-04-2014

1.       Kozakken Boys 2    24-50
2.       Kloetinge 2              24-48
3.       Sliedrecht 2             24-47
4.       ASWH 2                    24-45

Vorige pagina

Derde wint weer eens

Derde wint weer eens
20/04/2014

Gisteren speelde het derde de laatste thuiswedstrijd van de competitie op De Zwaaier in Werkendam. We moesten het opnemen tegen het inmiddels al gedegradeerde Schelluinen 2 en na negentig minuten stond er een 4-1 eindstand op het scorebord in het voordeel van het derde elftal.

Om half drie trapten we af onder perfecte weersomstandigheden en vanaf het beginsignaal was het duidelijk dat we een gemakkelijke middag voor de boeg kregen, onze tegenstander kon niet veel tegenstand bieden en wij wilden de nederlagen van de afgelopen weken recht zetten. In de eerste helft komen we dan ook dik verdiend op een 2-0 voorsprong, door doelpunten van Ton en Hans. Toch lijkt het er even op dat de bezoekers zich ook gaan mengen in de strijd en voor we het in de gaten hebben lag de bal achter Richard in het netje en waren we meteen weer wakker geschud. Dit bleek achteraf wel het enige wapenfeit van Schelluinen en aan de andere kant verzuimden wij om voor rust al de wedstrijd helemaal op slot te gooien. De ene nog mooier dan de andere kans werd door ons om zeep geholpen, of niet Hansiehansie haha, die had er gisteren wel een stuk of vier kunnen en moeten maken. Uiteindelijk gaan we dus met slechts een 2-1 voorsprong de rust in.

In de tweede helft stellen we binnen tien minuten de overwinning helemaal veilig, Danny Schaddelee (A1) geeft een schitterende voorzet op Jannick Vogel (A1) en die knikt de bal keurig tegen de touwen aan. Vanaf deze plaats beide spelers nog bedankt dat jullie mee wilden doen gisteren met het derde. Ook weet Ton nog zijn tweede van de middag te scoren en zo staan we binnen tien minuten op een 4-1 voorsprong en zo leek een monsterscore in de maak. Gelukkig voor Schelluinen namen wij wat gas terug en speelden we de wedstrijd verder zakelijk en zo bleven de drie punten dik verdiend in Werkendam.

De laatste competitiewedstrijd is op 3 mei 2014 dan spelen we in Tilburg uit tegen SVG 2, de oude ploeg van Bob Huijbregts, die volgens horen en zeggen ook mee zal spelen die wedstrijd, dus we zijn gewaarschuwd voor de ‘Beitel’. Na de laatste competitiewedstrijd hebben we twee weken niets en dan spelen we op zaterdag 17 en 24 mei de eerste ronde van de nacompetitie, tegenstander is op dit moment van schrijven nog niet bekend.

Opstelling: Richard Ziggo Verhoeven, Danny Schaddelee, Etienne Koman, Rini Visser (Ronald Verhoeven), Danny van den Heuvel, Ton Visser, Martijn Koman, Jannick Vogel, Teus Visser, Hans van Megen en Huub katertje Stapel (Eric Zwijnenburg).

Foto: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Vierde wint topper van OSC ‘45

Vierde wint topper van OSC ‘45
20/04/2014

Vandaag stond de thuis wedstrijd tegen OCS ’45 2 op het programma, de nummer 2 tegen 3, bij winst kunnen we op 5 punten van de koploper komen en op 1 punt komen van OCS ’45 met een wedstrijd minder en zo de druk opvoeren bij SCO/TOFS 2

In de week voorafgaande van deze wedstrijd bleek dat er toch de nodige mutaties zouden zijn voor zaterdag, romantische en familie paasweekenden  werden op het laatst geboekt. Dat moet ook gewoon kunnen in een 4de elftal, tenslotte voetballen we vooral voor ons plezier en de derde helft.  Mark, Rick en Jesse waren gelukkig beschikbaar om vandaag met ons mee te doen, klasse mannen !!!!

Onze tegenstander van vandaag arriveerde zeer gemotiveerd op de ‘ Zwaaier ‘ keurig in trainingspak en wederom met een gemiddelde leeftijd van een jaar of 24…..

Vooraf waren er de nodige twijfels, maar op papier stond er toch echt wel een goed elftal. Door een solo van Mark waarna hij de bal “keihard” binnen schiet komen we toch snel op een 1-0 voorsprong. De tegenstander voerde de druk op maar door een counter van ons scoorde Rick beheerst de 2-0 door de bal in de uiterste hoek binnen te schieten. Na de 2-0 worden we gedwongen om achteruit te gaan leunen, door een prachtige lob van de tegenstander is onze keeper echter kansloos en gaan we rusten met 2-1.

In de rust wordt de tactiek enigszins bijgesteld, we gaan nog  meer achterover leunen en gooien de kont van Lubert in de strijd, bal vast houden, aansluiten en er overheen gaan. Jesse scoort met een prachtige goal de 3-1 even later scoort Jesse door een goede aanval de 4-1, de wedstijd is dan wel gespeeld. Na nog een heerlijke redding van Gijs eindigt de wedstrijd in 4-1.

Rick, Mark en Jesse bedankt voor jullie bijdrage en de goals ;-)

Foto: Wim Verhoeven

   

Vorige pagina

Tweede wint ruim van SSV’65

Tweede wint ruim van SSV’65
14/04/2014

Na een onrustige week waar het puzzelen was met het aantal spelers werd er aangetreden tegen SSV’65 uit Goes. Marco moest aansluiten bij het 1e en ook Patrick, Martijn en Kevin Ippel ontbraken vanwege uiteenlopende redenen. Daarentegen sloten Kevin Sluijk, Mike Sas en Pai weer aan na een blessure. Teus en Danny deden met het 3e elftal mee om daar hun minuten te maken. Na de wedstrijd van hun eigen wedstrijd sloten er nog 4 spelers van de A1 aan om bij ons op de bank plaats te nemen, waarvoor dank. Om half 3 blies scheidsrechter van der Meulen voor het begin van de wedstrijd.

Ook bij SSV’65 ontbraken er diverse spelers en mede hierdoor was het de hele wedstrijd eenrichtingsverkeer. Het duurde echter nog 20 minuten voordat we op voorsprong kwamen. Na een kwartier kreeg Johnny een 100% kans na een mooie aanval, maar schoot helaas over. Maar enkele minuten later was er een prima voorzet van Robin, die werd ingekopt door Hendri. Na 35 minuten was er weer een mooie voorzet van Robin, die werd bij de tweede paal prima teruggelegd door Youri, waardoor Hendri zijn 21e competitietreffer kon bijschrijven. Vlak voor rust scoorde Johnny met de kop uit een corner, wederom van Robin. Zo gingen de rust in met een 3-0 voorsprong en was de wedstrijd wel beslist.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, maar het was voor het publiek een stuk minder aantrekkelijk omdat Kozakken Boys het wel goed vond en SSV’65 niet bij machte was om er nog een wedstrijd van te maken. Wel vielen er nog 2 doelpunten en die kwamen allebei op de naam van Youri Huyzer, zo werd de einstand bepaald op 5-0. Door de stand van de wedstrijd konden nog wel 3 spelers van de A1 worden ingebracht en maakten Leon den Hollander en Thomas Tamerus (Zeefuik) hun debuut in het 2e elftal.

Volgend weekend is er een dubbel programma voor het 2e elftal in het paasweekend. Dit zal een heel belangrijk, misschien zelfs wel beslissend weekend worden. Zetten we een grote stap naar het kampioenschap of haken we af? Zaterdag om 14.30 uur wacht de derby in Werkendam tegen onze buren uit Almkerk, waar we nog wat goed tegen te maken hebben. En op 2e paasdag is de inhaalwedstrijd gepland in en tegen Heerjansdam, aanvang om 12.00 uur. Het zal leuk zijn als er veel supporters aanwezig zijn bij deze wedstrijden!

Opstelling: Mike Sas, Corné van Rosmalen. Ampario Gomes Ferreira (’65 Jesse van Oord), Corné Nijhof, Stefan De Keijzer, Gerco Nijhof, Tim Hartman (’80 Thomas Tamerus), Robin de Keijzer (’60 Kevin Sluijk), Johnny Schouten (’75 Leon den Hollander), Youri Huyzer, Hendri kant

Competitiestand top 4:

  1. Sliedrecht 2             23 - 47
  2. Kozakken Boys 2    22 - 46
  3. ASWH 2                    23 - 44
  4. Kloetinge 2              22 - 42

Tussenstand topscorers reserve hoofdklasse (per 12 april 2014).  

1 Hendri Kant Kozakken Boys 21x
2 Bas Biesterbosch Kloetinge 17x
3 Nick Slotboom ASWH 14x
3 Rico de Putter SSV´65 14x
3 Wayne van den Burg ASWH 14x
6 Machiel Roubos Almkerk 13x
7 Ronald Snap Sliedrecht 12x
8 Remon Hofstede Almkerk 10x
8 Daniel Munoz Nieuw Lekkerland 10x
8 Pascal Hameete Pelikaan 10x
8 Youri Huyzer 10x
8 Kenny Stuy v/d Herik Sliedrecht 10x
13 Pim Pomp Pelikaan 8x
13 Glenn Scheepbouwer Sliedrecht 8x
13 Edwin Visser VVGZ 8x
13 Kenny Papa Heerjansdam 8x
17 Tom Blomaard Kloetinge 7x
17 Robin de Keijzer Kozakken Boys 7x
17 Ruben Delwel Oranje Wit 7x
17 Jermain Bebrout Pelikaan 7x
17 Peter Boom Stedoco 7x
17 Kevin van Pelt VVGZ 7x
17 Osman Solak De Zwerver 7x

Vorige pagina

Het vierde speelt een goede wedstrijd

Het vierde speelt een goede wedstrijd
13/04/2014

Voor deze speelronde stond de uitwedstrijd tegen Brakel 2 op het programma. Na de twee grote nederlagen was het belangrijk om met 3 punten in de tas terug te keren in Werkendam om het seizoen niet als een nachtkaars te laten uit gaan.

In de dagen vooraf was het erg stil op de groepsapp van het 4de, normaal komt de app op woensdag al langzaam tot leven en op donderdag en vrijdag staat de app vol met alle serieuze berichten en foto’s over de aanstaande wedstrijd, deze keer kwam er pas op vrijdag morgen leven in de app. Leen melde zich af vanwege een ” last minute “ reis richting Newcastle. Ook Ivan, Lubert en Marco melden zich af, het was duidelijk dat we in deze wedstrijd de nodige fysieke kilo’s zouden gaan missen in de strijd, het voordeel daarvan was dat er nu geen stormloop was op de kleding tas om de juiste (grote) maat shirt en broek te bemachtigen.

In de kleedkamer werd duidelijk dat vandaag de rode keeper zou gaan spelen en de blauwe keeper op de bank plaats zou gaan nemen en alleen in geval van nood in zou vallen. De blauwe keeper had hier na de vorige twee wedstrijden en de borrelavond op vrijdagavond bij de voorzitter overigens totaal geen moeite mee.

We starten met goed voetbal, het balletje gaat lekker rond en hebben geen kind aan het balspel van de tegenstander, door een hoog ingeschoten vrije trap van Rutger komen we op 0-1. Waar we wel moeite mee hebben zijn de diverse idiote overtredingen en het opgefokte gedrag van de tegenstander en het niet kordaat ingrijpen van de scheids. Heel even dreigt het uit de hand te lopen na het schoppen van Peter die al op de grond lag. In plaats van dat de scheids de tegenstander Donker, donker rood krijgt, geeft hij beide spelers geel. We gaan rusten met 0-1. In de kleedkamer spreken we af dat als er nog een idiote overtreding word gemaakt door de tegenstander we er mee stoppen. Je voetbalt voor je plezier en niet om je overhoop te laten schoppen.

In de tweede helft het zelfde spelbeeld, wij zijn beter en komen niet in de problemen. Waarschijnlijk heeft onze tegenstander ook met elkaar gesproken in de rust dat wat er gebeurde in het veld gewoonweg niet kan. Rare overtredingen blijven gelukkig uit, wel stevige duels maar daar hebben wij geen problemen mee, graag zelfs.

Na een goede aanname en prachtige assist van Ferry maakt Mark de 0-2, we missen nog enkele kansen op meer maar komen verder niet meer in de problemen. De punten gaan in de tas mee naar huis. De rode keeper heeft wederom de nul.

Volgende week spelen we om 12:30 uur thuis tegen OSC ‘45

Vorige pagina

Derde verliest met ruime cijfers

Derde verliest met ruime cijfers
13/04/2014

Gisteren speelde het derde elftal de uitwedstrijd in Wijk en Aalburg tegen NOAD’32 2, het werd een slechte vertoning van onze zijde en zo kregen we uiteindelijk met 4-1 klop van de thuisploeg.

Om 12.30 uur trapten we af onder heerlijke weersomstandigheden en in de warming-up voorafgaand aan de wedstrijd, werd er meer van het zonnetje genoten, dan dat we echt met de wedstrijd bezig waren. Er staat natuurlijk niets meer op het spel voor ons, maar toch is het wel zaak om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten, om zo met vertrouwen de nacompetitie in te gaan! In de eerste helft scoorde de thuisploeg uit een vrije trap, al dan wel of niet houdbaar? Gelukkig kwamen we al vrij snel langszij, een schitterende assist van Hubert op Danny en die joeg de bal snoeihard tegen de touwen. We krijgen in het eerste bedrijf een aantal dotten van kansen, alleen stond het vizier niet op scherp vandaag, we gaan dan ook uiteindelijk met een 1-1 ruststand de kleedkamer in.

De tweede helft werd er een om snel te vergeten, we zakten echt door onze ondergrens heen. Waar dat nu aan lag, zijn er dan toch teveel die er met de pet nagooien, of kunnen we gewoon op dit moment niet beter. Of moeten we in plaats van hard schreeuwen ook eens zelf in de spiegel kijken, hoe dan ook, het moet beter de komende weken. Na de 2-1 van de thuisploeg stortte het bij ons volledig in elkaar en ging alles fout wat fout kon gaan, de thuisploeg maakte daar nog twee keer dankbaar van gebruik en zo stond er na negentig minuten een 4-1 eindstand op het scorebord. Dit viel allemaal toch wel even rouw op ons dak gisterenmiddag en hopelijk een goede les voor de resterende twee competitiewedstrijden.

Volgende week zaterdag spelen we om 14.30 uur thuis tegen Schelluinen 2, die wedstrijd moet gewonnen worden, niet alleen voor het moraal, maar ook richting onze trouwe aanhang.

Opstelling: Richard Verhoeven, Bassie Scholes, Etienne Koman, Mark van Ooijen, Rini Visser (Eric Zwijenburg), Ton Visser, Martijn Koman, Danny van den Heuvel, Hans van Megen, Huub Stapel en Teus Visser.

Vorige pagina

Vierde is het spoor volledig bijster

Vierde is het spoor volledig bijster
09/04/2014

Na de grote nederlaag van afgelopen zaterdag was er gisterenavond de kans om revanche te nemen op ons zelf en in het spoor te blijven van de koploper.

Helaas kwam er totaal niks van terecht in een dramatisch slechte wedstrijd van onze kant en met barre weersomstandigheden  gingen we wederom de bietenkar op 3-8 tegen de gasten van GVV ’63 3.

16 goals tegen in 80 uur……. Een keepers wissel lijkt aanstaande, of dit terecht zou zijn laten we maar even in het midden.

De conclusie is eigenlijk dat de pijp compleet leeg is en dat we al enkele maanden boven onze stand hebben geleefd.

Zaterdag spelen we uit tegen Brakel 2, altijd lastig………

Vorige pagina

Vierde verliest de topper

Vierde verliest de topper
08/04/2014

Afgelopen zaterdag stond er voor Kozakken Boys 4 een echte topper op het programma tegen koploper SCO/TOFS2 verschil op de ranglijst 1 punt en een wedstrijd minder voor ons. We waren er klaar voor, dachten we………..

Onder stralende weersomstandigheden en na uitgebreide controle van de spelerspassen trapten we om 12:30 uur af. 

We kunnen niet zeggen dat we erg scherp aan de wedstrijd begonnen, binnen 30 seconden stond de eerste speler vrij in de zestien, en haalde verwoestend uit, op miraculeuze wijze verdween de bal via de handen van Wijks over de goal.  De minuten die daar op volgden kwam deze speler nog twee keer vrij voor de keeper en scoort 2x, binnen 8 minuten 0-2. Oeps. We kijken elkaar eens aan, van wat gebeurt hier !!

Na een kwartier voetballen kantelt de wedstrijd toch in ons voordeel, dit door wilskracht, kwaliteit en routine welke allemaal in het team van Kozakken Boys schuilt. We scoren de 1-2, Marco krijgt enkele “vrije” kopkansen, waar enkele jaren terug dit gewoon goals waren lukt het nu net niet, Rutger heeft weinig geluk met zijn vrije trappen en enkele malen raken we de paal, onder andere door Mark met een geweldig afstandsschot. Mede door goed keepers werk van de tegenstander en pech aan onze zijde gaan we rusten met een 1-2 achterstand en een goed gevoel !!!!

In de rust enkele wisselingen in de ploeg, en voor de aftrap is er hoop te zien in de ogen van onze linksback Benny, zijn directe tegenstander is verhuisd naar de andere kant van het veld, helaas voor Benny was zijn nieuwe tegenstander nog sneller en minstens zo goed als de vorige rechtsbuiten.

De tweede helft komen we helaas niet meer aan fatsoenlijk voetballen toe, we staan tactisch verkeerd,  de conditionele toestand de 0,0 trainingsuren en onze toch wel vrij hoge gemiddelde leeftijd eist zijn tol. Met diverse jonge dertigers, vier spelers die uit mogen komen in de 35+ competitie een keeper die nog wel duikt maar voor wie het opstaan daarna met de week moeilijker word, het gemis van Ivan, Bart en de echte routine van Peter de Rover ( de oudste actieve speler van Kozakken Boys) gaat het mis voor ons.

Eindstand 2-8

Na een korte “emotionele” toestand (sommige toch wel in schok) keert de humor en gezelligheid wat dit team kenmerkt dan toch snel weer terug in de kleedkamer.  Er wordt een speler ondervraagd waarom hij niet mee gaat op het weekendweg, tijdens zo’n ondervraging/verhoor gaat dan het licht uit in de kleedkamer zodat er dan een echt verhoor sfeertje ontstaat.

Er was ook nog een andere memorabel moment in de kleedkamer, één van onze spelers haalde een oranjeschoenlepel van 50 cm uit zijn tas, deze speler die toch jaren in het eerste en in diverse eerste elftallen in de regio heeft gevoetbald en we hier verder ook niet bij naam zullen noemen kan dus na een potje voetballen niet meer op een normale manier zijn schoenen aantrekken, u begrijpt waarschijnlijk de hilariteit welke ontstaan is in de kleedkamer.

Vanavond om 19:30 uur spelen we thuis tegen GVV’63 op het hoofdveld. Bij winst komen we op 1 punt van de koploper en ligt de druk van het elke week moeten winnen toch weer bij hun, zaterdag hebben we een pakslaag gehad maar verslagen zijn we nog niet!!!

Vorige pagina

Tweede laat dure punten in Zeeland

Tweede laat dure punten in Zeeland
07/04/2014

Na een lange busreis arriveerde we rond 12 uur op het zonovergoten Wesselopark. Door wat blessures die in de wedstrijd van 29 minuten tegen Almkerk waren opgelopen, moesten we de nodige aanpassingen doen. Patrick sloot aan bij het 1e en heeft daar nog zijn minuten gemaakt. We wilden graag winnen om Kloetinge definitief achter ons te laten. Als de tegenstander zou winnen, zou de titelstrijd weer helemaal openliggen. Om 13.00 uur trapten we af op het mooie kunstgrasveld onder leiding van de heer Schipper.

Over de eerste helft kunnen we vrij kort zijn, want daarin gebeurde niet veel en kon je zien dat er wat spanning op deze wedstrijd zat voor beide ploegen.  We geven niks weg in de eerste 45 minuten en zelf werden we een paar gevaarlijk bij vrije trappen van Robin en Youri. Helaas leverde dit geen doelpunten op.

De 2e helft begon gelijk goed, maar helaas belandde de kopbal van Johnny via de binnenkant van de paal in de handen van de keeper. We werden wat gevaarlijker en gingen op zoek naar de openingstreffer. Maar helaas viel die aan de andere kant door een fout van ons achterin. Vlak daarna kwamen we door een hard schot van Robin in de 16-meter weer op gelijke hoogte. De wedstrijd was los en gingen op zoek naar de voorsprong en werden verschillende keer gevaarlijk. Helaas belandde de lob van Hendri net over het doel. Uit een counter en een inschattingsfout bij ons achterin kwam toch Kloetinge weer op voorsprong door een voorzet die zomaar in ons doel belandde. Er was nog 10 minuten te spelen en door een wissel probeerden we wat te forceren, maar helaas lukte dit niet en scoorde Kloetinge nog de 3-1 en 4-1.

Helaas laten we dus dure punten liggen in Zeeland en door de overwinningen van ASWH en Sliedrecht staan er 4 ploegen op 2 punten van elkaar vandaan. Het wordt dus razend spannend in de competitie. Aanstaande zaterdag komt SSV’65 uit Goes op bezoek in Werkendam. Zij pakken de laatste tijd veel punten, dus we zijn gewaarschuwd.

Opstelling: Basjan Munten, Corné van Rosmalen, Marco Damen (’80 Tim Hartman), Corné Nijhof, Stefan de Keijzer, Gerco Nijhof, Martijn Lommers, Robin de Keijzer, Johnny Schouten, Youri Huyzer (’89 Teus Visser), Hendri Kant

Vorige pagina

Derde verliest van WNC 2

Derde verliest van WNC 2
06/04/2014

Nadat we vorige week de periodetitel hadden binnen gehaald, stond gisteren de thuiswedstrijd tegen de aanstaande kampioen WNC 2 op het programma. Na negentig minuten stond er een 0-3 eindstand op het scorebord en zo kunnen de bezoekers zich volgende week thuis op gaan maken voor het vieren van het kampioenschap.

Door personele problemen konden we met pijn en moeite een elftal op de been brengen, twee spelers uit de B1 en één uit de A2 en Lubert van het vierde elftal en ook onze grensrechter Wim fungeerde vandaag als wisselspeler en zo nam zijn vader de vlag ter hand gisteren. Vanaf deze plaats allemaal nogmaals bedankt voor het ons uit de brand helpen gisterenmiddag, grote klasse!

Door een ongeluk op de A27 begon de wedstrijd een halfuur later en tegen de klok van drie uur trapten we af op een zonovergoten sportpark De Zwaaier in Werkendam. In het begin konden we nog aardig mee gaan in de wedstrijd, alleen gedurende de eerste helft werd zichtbaar dat we toch wel steeds meer wat te kort kwamen, we konden voorin geen echte vuist maken en zo werd het lastig voetballen. Bij de bezoekers liep het nu ook niet echt lekker en begonnen dan ook steeds meer op elkaar te mopperen en dat was toch ook wel de verdienste van onze inzet. Helaas komen we vlak voor rust op een 0-1 achterstand door niet goed verdedigen van onze zijde.

In het begin van de tweede helft viel direct de 0-2 en zo hing een flinke afstraffing in de lucht, maar door veel inzet en strijd van onze zijde konden we dat met elkaar voorkomen en kregen we zelf nog een paar kleine mogelijkheden in de tweede helft. Uiteindelijk weten de bezoekers nog één keer tot scoren te komen en zo nemen ze de drie punten mee terug naar Waardenburg en kunnen ze volgende week, als ze minimaal één puntje weten te pakken thuis tegen SV BLC 2, zich de terechte kampioen noemen in onze afdeling.  Voor ons resteren er nog drie competitiewedstrijden om des keizers baard en kunnen we ons daarna op gaan maken voor de nacompetitie, dus het is nog wel zaak om deze drie wedstrijden met goed gevoel af te sluiten, om zo met vertrouwen de nacompetitie in te knallen.

Volgende week spelen we om 12.30 uur uit tegen NOAD’32 2 in Wijk en Aalburg.

Opstelling: Richard Verhoeven, Bassie Scholes, Etienne Koman, Ronald Verhoeven, Eric Zwijnenburg, John Lommers, Hans van Megen, Rini Visser, Huub Stapel, Stanley Muilwijk (Lubert Verhoeven) en Timo Pals (Wim Ippel).

Vorige pagina

Pagina's