Senioren

Bekerindelingen senioren 2015-2016

Bekerindelingen senioren 2015-2016
24/07/2015

De KNVB heeft de indeling bekend gemaakt voor de bekercompetitie van de senioren en van het damesteam. In de bijlage vindt u een compleet overzicht, met achter de teams de voorkeurtijd voor de thuiswedstrijd(en).

Wanneer deze wedstrijden gespeeld gaan worden, kunt u t.z.t. terug vinden in het onderdeel programma en uitslagen op onze website.

Vorige pagina

Scheidsrechters gezocht senioren

Scheidsrechters gezocht senioren
20/07/2015
Over enkele weken start de competitie van de lagere senioren elftallen weer. Om de lagere senioren elftallen te laten spelen zijn scheidsrechters nodig. Kozakken Boys is dringend op zoek naar leden, die de fluit ter hand willen nemen om wedstrijden van die lagere elftallen te leiden.

Meer info: Tijs Verdoorn Wedstrijd secretaris senioren.Tel:06-23198981
 
Vorige pagina

Competitie indelingen Senioren

Competitie indelingen Senioren
20/07/2015

Inmiddels zijn door de KNVB de voorlopige competitie indelingen voor het seizoen 2015-2016 bekend gemaakt. In de bijlage vindt u een overzicht van alle senioren teams en ook de indeling voor de Vrouwen vindt u hierin terug. Achter elk team staat de voorkeurstijd voor het spelen van de thuiswedstrijden.

(Kozakken Boys 6 staat ingeschreven, maar of dit ook zo blijft is twijfelachtig, dit vanwege het weg vallen van één senioren elftal, waardoor alles is opgeschoven)

Vorige pagina

Begeleiding 2e elftal seizoen 2015-2016

Begeleiding 2e elftal seizoen 2015-2016
01/07/2015

Het is al een tijdje stil rondom het 2e elftal voor volgend seizoen, maar achter de schermen is er hard gewerkt om de begeleiding weer rond te krijgen. In februari werd al bekend dat Marinus van der Pijl en Dennis Ippel volgend seizoen hun 5e jaar in gaan als trainersstaf bij het 2e elftal. De rest van de begeleiding zal gaan veranderen. Leider Gerard van den Heuvel en assistent scheidsrechter Theo van Garderen hebben aangegeven om te stoppen, na 7 jaar trouwe dienst.

Het grootste gedeelte van het seizoen ontbrak helaas een verzorger, dus waren er 3 vacatures in de begeleiding. We zijn blij te kunnen melden dat er inmiddels 2 zijn ingevuld. Zoals eerder vermeld zal Gert-Jan Kortlever de verzorger worden van het 2e elftal. Gert-Jan is 26 jaar, woonachtig in Gorinchem en komt over van vv Sleeuwijk.

Inmiddels is er ook een nieuwe leider gevonden. We zijn verheugd u te melden dat we in Richard Groeneveld een geschikte leider gevonden hebben komend seizoen. Richard is voor de meesten een bekend gezicht op de Zwaaier. Vroeger was hij actief als speler en jeugdtrainer en momenteel draagt hij zijn steentje bij, bij de Supportersvereniging.

Bij deze willen we Gerard en Theo heel erg bedanken voor een inzet de afgelopen jaren en we hopen jullie nog regelmatig te zien langs de lijn! Jullie zijn altijd welkom! Gert-Jan en Richard, welkom bij het 2e elftal en heel veel succes komend seizoen!

We zijn dus nog op zoek naar een assistent scheidsrechter voor volgend seizoen om de complete staf rond te maken. Als u zich geroepen voelt, meldt u dan bij de club en begeleiding van het 2e elftal!

Vorige pagina

Derde is gepromoveerd!

Derde is gepromoveerd!
07/06/2015

Gisteren gebeurde wat niemand dit seizoen nog voor mogelijk achtte, het derde werd winnaar van de nacompetitie en promoveert naar de reserve 1e klasse. We verdedigden gisteren een 1-0 voorsprong en uiteindelijk wonnen we gisteren zelfs met 0-3 van Groot-Ammers 2 en daar was niets op aan te merken, na vele jaren van net niet, nu dus wel eindelijk die dik verdiende promotie!

Begin van de week hadden we zeven spelers, één haakte er nog geblesseerd af en zo hadden we er inclusief ondergetekende in totaal slechts zes man. Zonder specifieke namen te noemen willen we alle spelers bedanken die gisteren, maar ook de afgelopen wedstrijden ons uit de brand hebben geholpen, daar kunnen nog veel spelers een voorbeeld aan nemen!

De wedstrijd werd gisteren gespeeld op kunstgras, bij opkomst een mooi onthaal met fakkels, top mannen, echter steek wel in het vervolg alleen fakkels buiten af in plaats van binnen. De thuisploeg was geen schim meer van de heenwedstrijd op de Zwaaier, maar dat kwam ook wel door ons goede spel. We kwamen dan ook verdiend op een 0-1 voorsprong, Mark schoot van ver de bal heerlijk in de winkelhaak en liet de doelman volledig kansloos. Na deze voorsprong bleven we de bovenliggende partij, gaven maar weinig weg en waren zelf op zijn tijd erg gevaarlijk, het was dan ook wachten op de 0-2. Uiteindelijk viel de 0-2 dan ook, Buijs bekroonde een uitstekende wedstrijd met een heerlijke goal, een schot verdween buiten bereik van de keeper in linker bovenhoek en zo gingen we met een comfortabele voorsprong de kleedkamer in.

In de tweede helft bracht de thuisploeg een extra spits in, maar daar werden wij niet warm of koud van, integendeel binnen een minuut spelen kwamen we al op een 0-3 voorsprong, Reinier was het die de 0-3 liet aantekenen op het scorebord. Reinier heel veel succes volgend seizoen bij je nieuwe club, wij hebben genoten van je inzet en instelling, grote klasse! Het enige verwijt wat we ons in resterende tijd van de tweede helft konden maken, was dat we niet de score verder wisten uit te bouwen, we kregen zoveel mooie kansen, maar helaas wilde de bal er niet meer in. Aan de andere kant moest Mike een aantal keer handelend optreden, maar hij hield zijn goal keurig netjes schoon en zo wonnen we gisteren met 0-3 uit bij Groot-Ammers 2 en promoveren we naar de reserve 1e klasse.

Na afloop waren er de bloemen namens het bestuur, waarvoor onze dank en ook bij terugkomst in Werkendam de nodige consumpties van het bestuur, we zijn uiteindelijk nog doorgegaan tot in de late uurtjes, maar dat mocht ook wel na zo’n prestatie van formaat. Wie er volgend seizoen daadwerkelijk in de 1e klasse gaat voetballen, kan ik u op dit moment niet vertellen, hopelijk komt er voor spelersgroep snel duidelijkheid, zodat zij zich weer kunnen gaan richten op het voetbal in plaats van het gebeuren eromheen!

Dit was in ieder geval wel het allerlaatste wedstrijdverslag van mijn kant, hopelijk heeft u al die jaren met veel plezier de verslagen gelezen, waarvoor mijn dank. Lezers, spelers en andere trouwe volgers van het derde elftal het gaat jullie allemaal goed en we zien of spreken elkaar op de Zwaaier, wij zijn en blijven Kozakken Boys !!!!

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3

Vorige pagina

Derde is er bijna...

Derde is er bijna...
29/05/2015

Gisteren was het een memorabele avond op de Zwaaier, aan de ene kant omdat het derde weer eens nacompetitie speelde en aan de andere kant de allerlaatste wedstrijd op ‘echt’ gras. Volgend seizoen komt er namelijk kunstgras op het hoofdveld van de Zwaaier te liggen. De wedstrijd tegen Groot-Ammers 2 werd uiteindelijk door het derde elftal met 1-0 gewonnen en dat biedt perspectief voor de return op zaterdag 6 juni.

Onze tegenstander was verbaasd dat het derde alsnog nacompetitie had weten te halen, in de reguliere competitie waren de bezoekers tot tweemaal toe de bovenliggende partij, al was daar niet iedereen het over eens. De trainer kon vanaf zestig à zeventig meter gewoon zien of ballen uit waren, of het buitenspel was etc (hij praatte toch geen Engels man). Dus dan zal zijn conclusie wel geklopt hebben. Desalniettemin speelden wij gisteren frank en vrij en zo legden we een prima eerste halfuur op de mat met hier en daar een klein kansje, maar dat we nu echt de keeper aan het werk zette, dat was helaas niet aan de orde. De bezoekers kwamen gedurende de eerste helft wel beter in de wedstrijd, maar omdat zij ook niet al te veel kansen wisten te creëren gingen we dan ook met een 0-0 stand de rust in.

De tweede helft, mede door de inbreng van Buijs, werd er veelal de lange bal gehanteerd en werd het er voor de neutrale toeschouwer niet veel beter op. Uit betrouwbare zelfs vernomen dat Buijs morgen ook wel eens in Lienden in de punt van de aanval kan staan, in ieder geval garantie voor veel strijd en doelpunten……ik betwijfel het. Toch kwamen we halverwege de tweede helft op een 1-0 voorsprong, het was Buijs met een assist op Hubert en die kreeg de bal achter de doelman. Hoe hij dit voor elkaar kreeg, is ons (en hem zelf) nog steeds niet duidelijk, was het nu een kopbal of toch een handsbal, dat doet er niet meer toe we hebben de eerste stap richting promotie ingezet.

Volgende week zaterdag 6 juni staat de return in Groot-Ammers op het programma, aanvang om 14.30 uur, de eerste bel Chinezen liepen gisteren al rond op de Zwaaier om deze wedstrijd om te kopen, maar het derde zal het derde niet zijn als we er volgende week gewoon vol opklappen! Wij zijn Kozakken Boys en wij vrezen niet! De tegenstander moet met minimaal twee doelpunten verschil winnen, lukt dit hun niet, dan promoveert het derde naar de 1e klasse en dan? Ja wat dan, er is nog steeds geen witte rook over volgend seizoen, maar dat wordt ongetwijfeld vervolgd de komende weken…….

Van ondergetekende volgende week in ieder geval het allerlaatste wedstrijdverslag, al ging het al die jaren meestal niet zoveel over de wedstrijd, maar dat geheel ter zijde. Na jaren ‘actief’ te zijn geweest als speler en dit seizoen als leider, komt volgende week een einde aan het leiderschap en ga ik me maar eens richten op andere zaken, ongetwijfeld zullen dat zaken zijn met een Kozakken Boys tintje!!

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3

Vorige pagina

Inleveren pasfoto nieuwe spelerspas

Inleveren pasfoto nieuwe spelerspas
25/05/2015

Van een aantal spelers verloopt binnenkort de spelerspas, om volgend seizoen te kunnen blijven voetballen dienen deze spelers een pasfoto + € 3,00 in een gesloten enveloppe in te leveren bij Tijs Verdoorn.

Tijs Verdoorn
Talingpad 26
4251 VL Werkendam

Hieronder de lijst met spelers waarvan de spelerspas binnenkort verloopt:

Naam Voorletters Lidnummer Geboortedatum Geslacht
Berchum van D.A GCBV362 15-04-1993 Man
Berg v.den D FXJX168 16-11-1993 Man
Bleyenberg M NWTG809 26-07-2000 Vrouw
Blijenburg M NKCX504 16-05-1999 Vrouw
Dijk van D FXJX179 07-09-1993 Man
Dijk van G.J.P. NMHY069 23-05-1991 Man
Dijkman M GGMJ98F 18-03-1992 Vrouw
Dijkman J GJJG683 14-08-1995 Man
Groeneveld R FXKJ35I 27-10-1992 Man
Heuvel v.d D FLVX01G 25-07-1992 Man
Hollander L FXJX113 08-09-1995 Man
Huyzer Y FXJX157 23-02-1994 Man
Lommers M GCBV33X 22-06-1993 Man
Tamerus T GFHJ02Y 01-12-1995 Man
Versluis M NLBM50L 16-09-1987 Man
Vink A FXZM67D 07-03-1994 Man
Vink E GCBY41F 27-04-1995 Man
Visser T.Y FVDH01M 02-10-1994 Man
Wit de D FZJX65A 28-09-1994 Man

 

Vorige pagina

Derde door naar finale

Derde door naar finale
24/05/2015

Gisteren speelde het derde elftal de return in en tegen Ameide 2. Net als een week eerder werd ook gisteren de wedstrijd met 3-1 gewonnen door het derde elftal en zo hebben we ons geplaatst voor de finale ronde van de nacompetitie. We spelen nog twee wedstrijden tegen Groot-Ammers 2 en de winnaar hiervan promoveert naar de 1e klasse.

Op een kunstgrasveld, wat er al vijftien jaar in ligt was het moeilijk voetballen voor ons, maar toch waren we voetballend veruit de betere ploeg. De thuisploeg was vooral vanuit standaard situaties gevaarlijk, maar voetballend gezien konden ze weinig potten breken. Uit de eerste de beste goede aanval van onze kans was het meteen raak, Mark van Ooijen rondde beheerst af en bracht ons op een 0-1 voorsprong. Nog voor rust kreeg Ameide een makkelijk gegeven penalty en die wisten ze ook om te zetten in een doelpunt en zo gingen we met een 1-1 tussenstand de kleedkamer in.

In de tweede helft wijzigde het spelbeeld niet echt, wij het meeste balbezit en de thuisploeg kon maar weinig kansen creëren. Met Reinier op het middenveld waren we heer en meester en was het wachten op de definitieve genade klap van onze zijde. Gelukkig zette we de kansen om in doelpunten, tweemaal was het Reinier die scoorde en vooral de laatste was een heerlijke goal van hem. Door deze overwinning degradeerde Ameide 2 naar de 2e klasse en wij mogen nog de komende twee wedstrijden nog proberen om te promoveren naar de 1e klasse.

De wedstrijden staan op het programma voor zaterdag 30 mei (thuis) en zaterdag 6 juni (uit). De datum en aanvangstijd van 14.30 uur kunnen nog worden gewijzigd de komende dagen.

Update 26 mei 2015: Donderdagavond 28 mei spelen we om 20.00 uur thuis tegen Groot-Ammers 2 op de Zwaaier in Werkendam

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3

Vorige pagina

Derde begint nacompetitie uitstekend

Derde begint nacompetitie uitstekend
17/05/2015

Gisteren speelde het derde elftal voor de nacompetitie thuis op de Zwaaier tegen Ameide 2. De wedstrijd werd gisteren uiteindelijk met 3-1 door ons gewonnen en zo zijn we goed aan de nacompetitie begonnen, volgende week wacht de return in Ameide.

Met zeven mensen van ons zelf was het weer een hele puzzel om een team op de been te brengen, uiteindelijk waren we daar wederom in geslaagd. Met o.a. een B-junior als keeper en spelers uit de A en het 5e elftal kwamen we gisterenmiddag goed voor de dag. Vanaf het beginsignaal waren wij degene, die het spel maakten en legden we onze tegenstander onze wil op. Veel mogelijkheden gisteren op de Zwaaier, alleen veel te weinig doelpunten was al snel de conclusie die we konden trekken. De 1-0 kwam van de voet van Christian, met een goed schot liet hij de goalie van Ameide kansloos. De 1-1 was er eentje om in te lijsten een schot van wel dertig meter ging over de “kleine” Rico, die geen schijn van kans had bij deze tegengoal. Met een teleurstellende 1-1 zochten we uiteindelijk ook de kleedkamer op. Nogmaals we hadden al ruimer afstand moeten nemen van de bezoekers uit Ameide.

In de tweede helft voerden we de druk nog verder op en de tegenstander is niet tot nauwelijks meer gevaarlijk geweest. De 2-1 viel uit een goede individuele actie van Hubert, die zag zijn inzet via een tegenstander in eigen goal verdwijnen. We waren voorin niet scherp en dat was het enige wat we ons zelf konden verwijten gisteren, het spel was bij tijd en wijlen genieten vanaf de zijkant, alleen het omzetten van al deze kansen in doelpunten was niet aan ons besteed. De dik verdiende 3-1 viel uiteindelijk gelukkig nog wel, Reinier kopte de bal snoeihard binnen achter de doelman van Ameide.

Volgende week spelen we om 14.30 uur de return in en tegen Ameide 2. We proberen de wedstrijd nog wat naar voren te halen qua tijd, zodat we weer op tijd terug zijn in Werkendam voor de wedstrijd van het 1e efltal tegen FC Lienden. Ameide 2 moet minimaal met drie doelpunten verschil winnen om niet te degraderen naar de 2e klasse, het Europese systeem telt niet, dus stel dat het 2-0 wordt volgende week wordt, dan gaan we verlengen, maar hopelijk laten we het niet zover komen!

Update 19 mei: de wedstrijd in Ameide begint zaterdag om 12.00 uur !!!

Klik hier voor de website van Kozakken boys 3

Vorige pagina

Derde flikt het weer

Derde flikt het weer
03/05/2015

Gisteren speelde het derde elftal de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op de Zwaaier in Werkendam. Tegenstander was Rijsoord 4 en bij winst zouden we nog mee doen om de 3e periode, uiteindelijk won het derde met 4-2 en mede door de andere uitslagen zijn we ook winnaar geworden van de 3e periode en dat is gezien dit seizoen een hele knappe prestatie te noemen.

1e helft
In de beginfase kreeg Cees al snel de mogelijkheid om ons op een 1-0 voorsprong te brengen, helaas lukte hem dit nog niet. Niet veel later was het wel raak voor Cees en bracht hij ons op een 1-0 voorsprong. We brachten de bezoekers door een eigen doelpunt van Addy terug in de wedstrijd en dat doen we de laatste weken wel vaker scoren in eigen doel. De bezoekers gaven ons bij tijd en wijle alle ruimte om te voetballen en daar maakten we niet altijd even dankbaar gebruik van. Voor rust is het Antonio die ons op een 2-1 voorsprong schiet.

2e helft
Net na rust bracht Antonio via een kopbal de stand op 3-1 in ons voordeel en zo leek de wedstrijd wel beslist te zijn. Toch wisten de bezoekers de spanning nog terug te brengen door de 3-2 binnen te koppen en was het even spannend of ze nog langszij zouden komen. Maar aan die twijfel bracht Delvin een eind door de 4-2 binnen te schieten en daarmee ook de eindstand op het scorebord bracht.

Nacompetitie
Voor de zesde of zevende keer op rij spelen we weer nacompetitie, als het goed is nemen we op doelsaldo de 3e periode over van ASWH 3, die zelf kampioen zijn geworden en ook al winnaar zijn van de 1e periode. Wie onze tegenstander is en wanneer we moeten spelen is op dit moment nog niet bekend.

Opstelling
Danny van Dijk, Bassie Scholes, Etienne Koman, Ronald Verhoeven, Leon den Hollander (Rini Visser/Rick van Garderen), Rohan Vink, Martijn Koman, Ton Visser, Antonio Aurino, Cees Dingemanse en Mark van Ooijen

Klik hier voor de website van Kozakken Boys 3 voor alle uitslagen en standen

Vorige pagina

Pagina's