Eerste elftal

Nipte bekerwinst

Nipte bekerwinst
21/12/2014

Het is Kozakken Boys gelukt weer een ronde verder te komen in de districtsbeker Zuid I van de KNVB. Maar makkelijk ging het niet tegen zondagderdeklasser Emplina. De ‘Boys’ hadden de nodige absenten, met name in aanvallend opzicht. Zo waren onder anderen Berry Powel, Nasser El Khayati, Richie Basoski, Madjer Lukoki en Sjoerd van der Waal er niet bij en de van een blessure terugkomende Arif Irilmazbilek speelde maar een helft. Trainer Danny Buijs trok dan ook zelf de voetbalschoenen maar aan na de rust.

Beslissing
Buijs was het nog niet verleerd. Hij bracht Gwearon Stout in stelling om de 1-1 aan te tekenen. In de bekerwedstrijd in Empel was de eerste helft voor Emplina, dat al na vier minuten op 1-0 kwam.

De thuisploeg kreeg nog een paar mogelijkheden, maar die bleef keeper Gino Mommers de baas. Na de al genoemde 1-1 moesten strafschoppen de beslissing brengen. Keeper Mommers stopte er drie en loodste daarmee Kozakken Boys naar de volgende ronde. 

Bron: Regio-voetbal.nl

Vorige pagina

A Selectie seizoen 2015 - 2016

A Selectie seizoen 2015 - 2016
21/12/2014

Naast blijvers en nieuwkomers zijn er ook spelers die vertrekken. De verbintenis tussen Gino Mommers en Kozakken Boys zal niet langer dan één seizoen zijn.
De doelman die niet altijd kan rekenen op een basisplaats, maar wel van grote waarde is als er een beroep op hem gedaan wordt, gaat op zoek naar een andere vereniging.

We wensen Gino veel succes toe in deze zoektocht en wensen hem vooral een succesvolle tweede seizoenshelft toe

Vorige pagina

A Selectie seizoen 2015 - 2016

A Selectie seizoen 2015 - 2016
20/12/2014

Twee verlengingen en een oude bekende die terug keert op De Zwaaier dat is het resultaat van de onderhandelingen op een regenachtige zaterdag. Wesley Pollemans en Berry Powel maken ook volgend seizoen deel uit van de A Selectie van Kozakken Boys. Middenvelder Pollemans en topscorer Powel verlengde vandaag hun contract met een jaar.

Naast de verlengingen is er ook de terugkomst van Quentin Jakoba. De verdediger komt na een uitstap van een jaartje ASWH terug op het oude nest.

We feliciteren de TC en spelers met deze positieve ontwikkelingen.

Vorige pagina

A Selectie seizoen 2015 - 2016

A Selectie seizoen 2015 - 2016
17/12/2014

Kozakken Boys heeft haar tweede versterking voor volgend seizoen binnen. Mimoun Eloisghiri zal komend seizoen voor de Werkendammers gaan spelen. Momenteel speelt de 25-jarige Eloisghiri met Ajax Zaterdag in de Topklasse. Daar is hij dit seizoen één van de smaakmakers. Desondanks wisten de Amsterdammers al tien wedstrijden op rij niet te winnen.

Zo blijft zijn verblijf bij Ajax dus beperkt tot één seizoen. Bijna een jaar geleden liet hij zijn contract bij Eredivisionist PEC Zwolle ontbinden. Via via kon hij toen zijn conditie op peil houden bij FC Lienden. Hij zag in dat het beter was om ook wedstrijden te gaan spelen, maar Lienden kreeg hem niet speelgerechtigd bij de KNVB. Dat vertelde Eloisghiri op de website van Topklasse.com al eerder in een interview uit november.

Gisteren ontstond er wat verwarring, maar vandaag is de overeenkomst tussen Kozakken Boys en Eloisghiri getekend en zo speelt hij vanaf volgend seizoen zijn thuiswedstrijden op de Zwaaier in Werkendam.

We heten vanaf deze plaats Mimoun van harte welkom bij onze club.

Bron: Topklasse.com, klik hier voor de website van Topklasse.com, voor het laatste nieuws over de Topklasse.

Foto 1: Ajax.nl / Gerard van Hees
Foto 2: Ajaxamateurs / Rob van Vliet

Vorige pagina

Doelpunt van het jaar 2014

Doelpunt van het jaar 2014
15/12/2014

Kozakken Boys TV heeft zes doelpunten genomineerd voor het doelpunt van het jaar 2014. Bekijk op de website van Kozakken Boys TV de video met de doelpunten van de genomineerden en stem daarna rechts in de poll op het doelpunt van het jaar 2014!

Klik hier om de video te bekijken en vervolgens te stemmen op uw favoriet

(let op u kunt t/m 31 december 2014 stemmen)

Vorige pagina

Kozakken Boys blijft trotse koploper

Kozakken Boys blijft trotse koploper
13/12/2014

Met een voorsprong van vier punten op naaste belager Spakenburg gaat Kozakken Boys de winterstop in. Dat een grotere voorsprong mogelijk was staat als een paal boven water maar doet niets af aan de prachtige prestatie van de Werkendammers.

In de laatste competieronde tegen Capelle was er weinig eer te behalen voor de manschappen van Danny Buijs. Vooraf zal het allemaal geklopt hebben, op de groene mat viel alles in het water. Kozakken Boys speelde in alles ondermaats en daarmee tegenstander Capelle in de kaart. Een in de schoot geworpen gelijkmaker werd niet gekoesterd en een nederlaag was het gevolg. 

Kozakken Boys - Capelle 1-3 (0-1)
25' Wilmer Kousemaker 0-1
81' Nasser El Khayati 1-1
83' Gertjan Rothman 1-2
90+7' Lars Bosscha 1-3

Opstelling Kozakken Boys: Jesper Hogedoorn, Juriën Gaari, Stanley Husen, Toby Mulder, Arie Lock, Yoann de Boer, Gwaeron Stout (68. Arif Irilmazbilek), Wesley Pollemans, Nasser El Khayati, Sjoerd van der Waal (46. Richie Basoski), Berry Powel (34. Madjer Lukoki)

Vanwege een niet werkende microfoon hebben we na de wedstrijd helaas geen interviews op kunnen nemen.
 
Foto's: Wim Verhoeven 
 
Vorige pagina

A Selectie seizoen 2015 - 2016

A Selectie seizoen 2015 - 2016
08/12/2014

Yoann de Boer en Jesper Hogendoorn zullen ook volgend seizoen uit komen voor Kozakken Boys. De middenvelder en de doelman die aan het eerste seizoen bezig zijn bij onze club zijn dat vanavond overeengekomen met de TC.

We feliciteren de heren en de TC met deze overeenkomsten.

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Nasser El Khayati op proef in Engeland

Nasser El Khayati op proef in Engeland
07/12/2014

Vanaf maandag zal Nasser El Khayati een stage afwerken bij Reading FC, uitkomend op het op één na hoogste niveau in Engeland. Vorig seizoen stond Royston Drenthe nog bij deze club onder contract.

De weergaloze acties en goede prestaties van Nasser zijn vanzelfsprekend niet onopvallend gebleven en leverde hem een uitnodiging op voor deze stage.

Bestuur en TC willen Nasser deze unieke kans uiteraard niet onthouden, maar hebben wel een duidelijke afspraak met Nasser en Reading dat hij aanstaande zaterdag tegen Capelle weer gewoon aan de aftrap zal verschijnen.

Wij wensen Nasser uiteraard wel veel succes op dit mooie podium en zijn als club uiteraard ook trots dat een speler van Kozakken Boys in Engeland wordt gescout.

Bestuur en TC

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Opnieuw winst op De Zwaaier

Opnieuw winst op De Zwaaier
06/12/2014

Een voorzet van rechts en een voorzet van links. Meer was niet nodig om de confrontatie met Hoek te beslissen in het voordeel van Kozakken Boys. Na de voorsprong, die de thuisclub binnen tien minuten bewerkstelligde,  was het duel in evenwicht en speelde Kozakken Boys zonder overmatige inspanning het duel uit.

Met het laatste competitieduel voor de winterstop voor de boeg behield Kozakken Boys een voorsprong op naaste belager Spakenburg. Met een missie to go ten opzichte van Capelle is De Zwaaier op zaterdag 13 december de place to be. 

Klik hier voor de interviews met Danny Buijs en Toby Mulder na afloop van de wedstrijd

Kozakken Boys - Hoek 2-0 (2-0)

6' Berry Powel 1-0
9' Nasser El Khayati 2-0
 
Opstelling Kozakken Boys: Jesper Hogedoorn, Juriën Gaari, Stanley Husen, Toby Mulder, Bryan Jongeneel (64. Arie Lock), Yoann de Boer,Leon Bot, Gwaeron Stout (75. Wesley Pollemans), Nasser El Khayati,Richie Basoski (52. Sjoerd van der Waal), Berry Powel


Klik hier voor de statistieken van het seizoen 2014/2015

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Technische Staf 2015 - 2016

Technische Staf 2015 - 2016
05/12/2014

Nadat al eerder Danny Buijs en Kees Spaan hun verbintenis met Kozakken Boys verlengde, kunnen wij u nu meedelen dat ook Ton Cornelissen en Teus Blokland volgend seizoen actief zullen zijn op De Zwaaier.

Ton is al sinds 2013 verbonden aan onze club en daar komt dus nog minimaal een jaar bij. Teus is als lid van de TC al jaren verbonden aan de boys en zal dus ook volgend jaar actief blijven binnen de TC.

Wij feliciteren beide heren met de verlenging van hun overeenkomst.

Vorige pagina

Pagina's