Eerste elftal

A Selectie seizoen 2015 - 2016

A Selectie seizoen 2015 - 2016
24/04/2015

Denzel James zal volgend seizoen het rood/wit van Noordwijk verruilen voor dat van Kozakken Boys. De snelle aanvaller die nu voor het door Dogan Corneiile getrainde Noordwijk uitkomt is afkomstig van UVS en de Ajax jeugd. Hij tekende vandaag zijn contract bij Kozakken Boys.

In Holland Sport van een aantal jaren geleden was Denzel onderwerp van gesprek. Maak kennis met onze nieuwste aanwinst.

We heten Denzel van harte welkom bij Kozakken Boys.

Vorige pagina

Kozakken Boys naar finale

Kozakken Boys naar finale
24/04/2015

Kozakken Boys heeft de finale gehaald in het districtsbeker toernooi. Op De Zwaaier was het met 4-0 te sterk voor zondag hoofdklasser TEC uit Tiel.

De finale wordt zaterdag 16 mei gespeeld op het veld van Oranje Wit en de tegenstander wordt Hoek of Vlissingen, die komende dinsdagavond hun halve eindstrijd afwerken.

Tegen TEC kwam Kozakken Boys, dat een prima wedstrijd speelde, na een kwartier op 1-0 door Arif Irilmazbilek. De 2-0 van Yoann de Boer viel uit de kluts in een woud van benen vier minuten later. Met de 3-0 kort na de rust door een inkopper van Leon Bot hadden de Werkendammers de wedstrijd in de tas. Nadat Madjer Lukoki nog op de keeper schoot, was Arif Irilmazbilek er als de kippen bij om de 4-0 aan te tekenen. 

Kozakken Boys - TEC Tiel 4-0 (2-0)
14' Arif Irilmazbilek 1-0
19' Yoann de Boer 2-0
47' Leon Bot 3-0
59' Arif Irilmazbilek 4-0

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Reserveren Seizoensdvd KBTV

Reserveren Seizoensdvd KBTV
20/04/2015
Het is hoe dan ook een historisch seizoen voor Kozakken Boys. KBTV was er bij en brengt aan het einde van dit seizoen het verhaal van deze jaargang op dvd.
 
Als echte supporter is het mogelijk om de Kozakken Boys Seizoensdvd 2014/2015 te bestellen voor slechts €15,00. Hiermee steunt u tevens de jeugd van Kozakken Boys, die per verkochte dvd €2,50 zullen ontvangen.
 
Op deze dvd vindt u in een verhalende vorm alle competitiewedstrijden, andere belangrijke gebeurtenissen en hopelijk een prachtige kampioensreportage. Geniet nog eens terug van de periodewinst, het trainingskamp in Fuengirola of het geweldige doelpunt van Nasser El Khayati tegen Sparta Nijkerk. En dit allemaal in een prachtig seizoensoverzicht, waarin u het hele seizoen nog eens herbeleefd.
 
Wanneer u de dvd wilt reserveren maakt u €15,00 over op volgend rekeningnummer:

NL23 INGB 0677861699 ten name van ReD Videoproducties.

Stuur na uw betaling een mail ter bevestiging naar: kbtv@kozakkenboys.nl en vermeldt hierin uw naam, adres en banknummer.

Als u de dvd bij u thuis bezorgd wilt krijgen, dient u €16,95 over te maken en dit aan te geven in de email.

U krijgt na de betaling zo snel mogelijk een bevestiging per mail, met daarin tevens de factuur, waarmee de dvd bij verschijnen afgehaald kan worden.

De dvd zal zo snel mogelijk na het einde van het seizoen verschijnen. Wegens het spannende competitieslot en het bekerprogramma is een precieze datum op dit moment nog niet bekend. Via Twitter, Facebook en de website zal dit tijdig worden gecommuniceerd.
 
Kozakken Boys TV
 
Vorige pagina

Entree Kozakken Boys - TEC

Entree Kozakken Boys - TEC
19/04/2015

Donderdagavond 23 april 2015 om 20.00 uur speelt Kozakken Boys in de halve finale van de districtsbeker een thuiswedstrijd tegen TEC uit Tiel.

Leden, seizoenskaarthouders en sponsoren hebben gratis toegang op vertoon van hun pas en kunnen dus ook gebruik maken van de eigen stoel of business seats.

De overige belangstellenden betalen 5 euro.

De tribune is voor iedereen vrij toegankelijk met uitzondering van de gereserveerde plaatsen en de business seats.

Bestuur SV Kozakken Boys

Vorige pagina

Kozakken Boys verder in beker

Kozakken Boys verder in beker
14/04/2015

Kozakken Boys doet nog op twee fronten mee om de prijzen. Naast de competitie zit het ook nog in het bekertoernooi. Door een 1-0 overwinning op OJC Rosmalen is Kozakken Boys doorgedrongen tot de halve finale.

Tegenstander in de halve finale op de Zwaaier is TEC uit Tiel. Matchwinner in het duel tegen zondagtopklasser OJC Rosmalen was Sjoerd van der Waal die twintig minuten voor tijd ex Kozak Koen van Boxtel kansloos liet.

Morgen in de voorbeschouwing van KBTV de beelden van heden avond.

Foto's Wim Verhoeven

Vorige pagina

Punt in Zeeland

Punt in Zeeland
11/04/2015

Kozakken Boys verloor niet in Hoek, dat was de winst op vier rondes voor het einde. De bezoekers leken snel op voorsprong te komen maar zagen een doelpunt afgekeurd. Ook een penalty na de overtreding op Richie Basoski had mogelijk geweest. Toen Kozakken Boys net voor rust op achterstand kwam en bijna direct gelijk maakte had het enig fortuin en was alles weer in balans.

Kozakken Boys had niet het vernuft om de handbalverdediging van Hoek te ontrafelen maar trapte niet in de val om een overwinning te forceren en na afloop met lege handen te staan. Met nog drie wedstrijden is de voorsprong vier punten. Kozakken Boys heeft alles nog in eigen hand.

De weersomstandigheden in Hoek maakte goed camerawerk bijna onmogelijk voor KBTV. Een korte samenvatting van de wedstrijd, inclusief inverviews met uitblinker Jesper Hogedoorn en trainer Arie Schep is hierboven te bekijken.

HSV Hoek - Kozakken Boys 1-1 (1-1)
40' Guillaume Clinckemaillie 1-0
42' Wesley Pollemans 1-1

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Uitgeschakeld in OB Cup

Uitgeschakeld in OB Cup
07/04/2015

Vanavond speelden de reserves, aangevuld met spelers uit de A1 voor de Omroep Brabant Cup uit tegen UDI’19. Na twee keer de Omroep Brabant Cup gewonnen te hebben, is deze jaargang de kwartfinale het eindstation voor de Werkendammers, die zich nu volledig kunnen gaan richten op het slot van de competitie in de Topklasse.

Na negentig minuten stond er in Uden een 1-0 eindstand op het scorebord.

Vorige pagina

Top weekend Kozakken

Top weekend Kozakken
06/04/2015

Kozakken Boys heeft het paasweekend in stijl afgesloten. Zonder de tegenstander een moment het idee te geven dat er wat te halen viel werd het tegen GVVV 4-0. Waar anderen verzuimden bleek de selectie van Kozakken Boys over veerkracht te beschikken en werd het uitvallen van Powel en Mulder intern opgelost.

Met het stijgen van de temperatuur en nog vier wedstrijden voor de boeg ………

Kozakken Boys - GVVV 4-0 (1-0)
18' Sjoerd van der Waal 1-0
48' Stanley Husen 2-0
63' Arif Irilmazbilek 3-0
89' Juriën Gaari 4-0

Klik hier voor de samenvating en interviews met Schep, Stout en De Boer op de website van Kozakken Boys TV.

Foto's: Teus Admiraal & Wim Verhoeven

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven.
 

Vorige pagina

Kozakken Boys loopt uit

Kozakken Boys loopt uit
04/04/2015

Waar het in de voorhoede al in de eerste helft beslist had moeten worden werd het na rust achterin wel kinderlijk eenvoudig weggegeven. Uiteindelijk kreeg Kozakken Boys loon naar werken en bleven de punten in Werkendam. A.s. maandag is GVVV van een ander kaliber. De supporters zijn er van doordrongen, indien de manschappen van Arie Schep het ook beseffen is de titel in bereik. Een bommelding op de A27 gooide de hele voorbereiding in het honderd, maar het Kozakken Boys van nu kan er bovenstaan als het besef er maar is.

Kozakken Boys - SC Genemuiden 3-2 (2-1)
27' Sjoerd van der Waal 1-0
33' Berry Powel 2-0
40' Philip Ties 2-1
64' Philip Ties 2-2
84' Arif Irilmazbilek 3-2

Klik hier voor interviews met Wesley Pollemans en Sjoerd van der Waal na afloop van de wedstrijd tegen SC Genemuiden.

Foto's: Teus Admiraal & Wim Verhoeven

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven.

Vorige pagina

In de media

In de media
02/04/2015

ARNHEM/WERKENDAM - Ondanks het feit dat hij pas 24 jaar is heeft Kozakken Boys-aanwinst Sherwin Grot al een bewogen voetballeven achter de rug. Komende maandag komt Grot alvast kennismaken op De Zwaaier, als hij met zijn huidige club GVVV op bezoek komt in Werkendam.

Kozakken Boys krijgt op paasmaandag de mogelijkheid revanche te nemen op de grootste nederlaag die het dit seizoen tot dusverre leed. Op 11 oktober van het afgelopen kalenderjaar kregen de ‘boys’ op sportpark Panhuis met 5-0 op de broek. Opvallend genoeg stond Sherwin Grot, topscorer van de ‘blauwen’ uit Veenendaal, niet op de lijst met doelpuntenmakers. Het was de opmaat naar een periode van negen opeenvolgende wedstrijden dat de Arnhemmer het net niet wist te vinden en hij met GVVV na een voorbeeldige seizoenstart in een dal belandde. „Ik ben natuurlijk afhankelijk van de ballen die ik krijg. Of ik leef van doelpunten? Ik leef van overwinningen.” Want ondanks het feit dat hij dit seizoen in de topklasse al elf keer trefzeker was wordt Grot naar eigen zeggen ten onrechte gezien als een echte centrumspits. „Dat hebben ze me bij GVVV gemaakt, maar ik ben eigenlijk een nummer tien die de spitsen voedt. Dat is ook de insteek van Kozakken Boys en dat hebben ze goed gezien.”

Sherwin Grot speelde als tiener drie seizoenen bij Vitesse, maar hij debuteerde in 2009 als prof bij de Gelderse rivaal NEC, in de Goffert tegen Heracles (0-2). Tot een vervolg kwam het niet. Grot, wiens broer Guillano het eveneens tot profvoetballer schopte, plande een rentree in het betaald voetbal bij PEC Zwolle, maar een administratieve blunder doorkruiste zijn plannen. Toch stond hij er niet stil in zijn ontwikkeling. „Ik trainde bijna altijd bij het eerste elftal, of anders bij het tweede onder Jaap Stam. Dan weet je het wel. Maar wedstrijden spelen is toch het belangrijkste.” Na het mislukte avontuur in Zwolle deed een stap terug Grot in 2013 bij topklasser GVVV belanden, waarvan hij na twee seizoenen afscheid neemt. „De club deed me wel een aanbod, maar daar ben ik niet op ingegaan. Ze haalden daarop een nieuwe spits. Ik mocht vertrekken, maar nadat ik weer begon te draaien wilde men alsnog dat ik bleef. Ik was inmiddels in gesprek met enkele andere clubs, waarvan JVC Cuijk het meest concreet was. We waren bijna akkoord toen Kozakken Boys belde. Daar had ik meteen heel erg veel interesse in. Omdat het een zaterdagclub is, maar ook omdat de club meer aanspreekt dan JVC Cuijk.” Zoals gezegd staat hij over vier dagen tegenover zijn nieuwe ploeggenoten. Afgelopen dinsdag vuurde hij alvast een waarschuwingsschot af door zijn ploeg met drie treffers bijna eigenhandig langs Spakenburg richting de kwartfinale van het bekertoernooi te schieten (4-1). „Kozakken Boys kan kampioen worden, maar als ze van ons verliezen hebben ze een probleem. Op m’n gemak aan doen? Natuurlijk niet. Ik ben gemotiveerd. Maar tegen Spakenburg nog meer,” refereert Grot aan de slotdag van de competitie, als hij zijn nieuwe club een dienst kan bewijzen door met GVVV de titelrivaal van de Werkendammers te vloeren.

Met de drie eerder genoemde bvo’s als referentie heeft Grot optisch een fraai cv opgebouwd. Er kleeft echter een maar aan. Tot een doorbraak kwam het niet. Nog niet, althans. „Daar aas ik zeker nog op,” is hij nog immer gretig. „Voor mijn gevoel heb ik dit jaar niet laten zien wat ik kan. Ik hoop volgend jaar een goed seizoen te draaien en die stap alsnog te maken.”

Bron: AD / Rivierenland, Randje16
Foto: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Pagina's