Eerste elftal

Voorbeschouwing Hardenberg - Koz. Boys

Voorbeschouwing Hardenberg - Koz. Boys
29/10/2014

Aanstaande zaterdag staat de wedstrijd tussen HHC Hardenberg en Kozakken Boys op het programma. Kozakken Boys TV blikt met Sjoerd van der Waal vooruit op de wedstrijd.

Klik hier voor de voorbeschouwing door Kozakken Boys TV

Vorige pagina

Loting districtsbeker Zuid I

Loting districtsbeker Zuid I
26/10/2014

De toernooien om de districtsbeker van Zuid I zijn in volle gang. Zaterdag vond bij Achilles Veen de loting plaats van de derde en vierde ronde bij de mannen. 

Kozakken Boys speelt in de derde ronde een uitwedstrijd tegen UNA 2. In de vierde ronde gaat de winnaar van het duel UNA 2 - Kozakken Boys op bezoek bij de winnaar van het duel in de derde ronde tussen Emplina - Riel.

De derde ronde van de beker wordt gespeeld op zaterdag 15 november. Als een van beide elftallen competitieverplichtingen heeft in dat weekend wordt de bekerwedstrijd verplaatst naar dinsdag 18 november (aanvang 20.00 uur).

De vierde ronde van de beker is op zaterdag 20 december. Als een van beide elftallen competitieverplichtingen heeft in dat weekend wordt de bekerwedstrijd verplaatst naar dinsdag 16 december (aanvang 20.00 uur).

In de bijlage een overzicht van de complete loting.

BijlageGrootte
Overzicht loting beker.pdf215.77 KB
Vorige pagina

Kozakken Boys wint van Ajax

Kozakken Boys wint van Ajax
25/10/2014

Kozakken Boys gaat als koploper naar HHC Hardenberg om daar te trachten de eerste periodetitel in de wacht te slepen. Om de koppositie van GVVV over te nemen moest er in ieder geval gewonnen worden van Ajax. Op sportpark De Zwaaier bracht Kozakken Boys na rust het verschil zichtbaar op het scorebord. Het werd uiteindelijk 2-0 door goals van Gwaeron Stout en Berry Powel.

Klik hier voor de website van Kozakken Boys voor een interview met Danny Buijs na afloop van de wedstrijd

Scoreverloop:

Kozakken Boys - Ajax 2-0 (0-0)
61' Gwaeron Stout 1-0
79' Berry Powel 2-0
 
Opstelling Kozakken Boys: Jesper Hogedoorn, Juriën Gaari, Stanley Husen, Toby Mulder (71' Arie Lock), Bryan Jongeneel (90' Reinier den Hoed), Yoann de Boer, Leon Bot, Sjoerd van der Waal (57' Madjer Lukoki), Gwaeron Stout, Nasser El Khayati, Berry Powel

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven

 
Vorige pagina

Bekerwinst in Alblasserdam

Bekerwinst in Alblasserdam
18/10/2014

Zonder schade is Kozakken Boys een ronde verder in het bekertoernooi. In en tegen Alblasserdam werd het uiteindelijk 1-8 voor de manschappen van Buijs / Cornelissen.

Na de  moeizame winst in de Omroep Brabant Cup was het onder de rook van Rotterdam eenrichtingsverkeer wat resulteerde in de eerder genoemde uitslag.

Na een trainingsweek is het zaterdag Ajax dat op bezoek komt op De zwaaier voor een wedstrijd in de Topklasse.

Scoreverloop:

Alblasserdam - Kozakken Boys 1-8 (0-3)

25' Berry Powel 0-1
33' Sjoerd van der Waal 0-2
45+2' Berry Powel 0-3
67' Berry Powel 0-4
72' Berry Powel 0-5
73' Madjer Lukoki 0-6
76' Nasser el Khayati 0-7
84' Leon Bot 0-8
90' Maarten de Zeeuw 1-8

Opstelling Kozakken Boys: Jesper Hogedoorn, Juriën Gaari, Arie Lock, Toby Mulder, Bryan Jongeneel, Sjoerd van der Waal, Yoann de Boer, Leon Bot, Nasser El Khayati, Berry Powel, Madjer Lukoki

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven
 
Vorige pagina

Bloed, zweet en een ronde verder

Bloed, zweet en een ronde verder
14/10/2014

Kozakken Boys heeft de eerste ronde van de Omroep Brabant Cup overleefd. De thuisploeg had veel moeite met een stug Dongen maar maakte in de tweede helft toch het verschil.

Twintig minuten voor tijd kwam Kozakken Boys middels een vrije trap van Bryan Jongeneel op voorsprong en vijf minuten voor tijd verdubbelde Madjer Lukoki de score. Toch ging Kozakken Boys bijna onderuit. De aansluitingstreffer kwam tot stand door het weggeven van een onnodige vrije trap op de rand zestien en in de laatste minuut van de reguliere speeltijd betekende hands een penalty en 2-2.

Kozakken Boys had alle geluk van de wereld dat Dongen nog slechter vanaf elf meter was dan de thuisploeg.

Scoreverloop:

71. 1-0 Bryan Jongeneel
83. 2-0 Madjer Lukoki
85. 2-1 Jan Gerrits Jr.
90. 2-2 Remon Koenen (penalty)

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Fikse nederlaag Kozakken Boys

Fikse nederlaag Kozakken Boys
11/10/2014

Kozakken Boys is koploper af na de uitwedstrijd in Veenendaal. Het was geflatteerd maar de thuisploeg won met maar liefst 5-0. Kenmerkend was dat het bij rust nog 0-0 was en Kozakken Boys de betere kansen had. 

Na rust kwam GVVV op voorsprong maar ook daarna kreeg Kozakken Boys twee grote mogelijkheden om het tij te keren.

De alles of niets tactiek was niet aan Kozakken Boys besteed.

Klik hier voor de website van Kozakken Boys TV voor de reacties na afloop van de wedstrijd

Scoreverloop:

GVVV - Kozakken Boys 5-0 (0-0)

57' Joey Snijders 1-0
73' Bart Hulsbos 2-0
83' Martin van Eck 3-0
89' Roy Terschegget 4-0
90+2' Joey Snijders 5-0

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

In de media

In de media
10/10/2014

Toby Mulder: ‘Geen heimwee meer naar zijlijn’
WERKENDAM - Met Toby Mulder naast Stanley Husen beschikt Kozakken Boys over een puur ‘voetballend’ centraal verdedigingsduo. Onder trainer Michel Langerak verhuisde Mulder twee jaar geleden ook al vanaf de linksbackpositie richting het centrum, maar de Gorcumer prefereerde aanvankelijk de nabijheid van de zijlijn. Thans ligt de situatie anders.

Het is slechts een statistiekje, maar toch. Van de huidige eerste selectie van Kozakken Boys is Toby Mulder de speler met de meeste topklasseminuten in de benen in dienst van de Werkendammers. „Echt waar? Leuk, maar dat zegt natuurlijk niks,” reageert Mulder. „Komt waarschijnlijk omdat Arif en Sjoerd geblesseerd zijn,” wijst hij op het wegens kwetsuren in de pauzestand bivakkerende koningskoppel Irilmazbilek-Van der Waal. Het typeert de bescheiden inborst van Mulder, die zich in het verlengde daarvan qua coaching van medespelers in een leerproces weet. „Mondig ben ik nooit geweest, dat was bij RKC al mijn zwakke punt,” karakteriseert hij zichzelf. „Het coachen ben ik daarom nog volop aan het ontwikkelen. ‘Je kunt beter iets verkeerds roepen dan helemaal niets,’ zegt de trainer. Ik voel me nu centraal op m’n gemak. Of ik de zijlijn niet mis? Nog niet, al was opstomen aan de zijkant inderdaad een van m’n favoriete bezigheden. Ik hoef die switch terug niet meer te maken. De trainer is tevreden en hoe vaker je centraal speelt, des te meer vertrouwen je krijgt en het steeds meer een automatisme wordt. Zeker met Stanley Husen ernaast, die veel ervaring heeft op die positie en vaak tips geeft.” Buiten het feit dat Husen geldt als rechtspoot kent het duo veel overeenkomsten. Zijn ze wel complementair? „Stanley is toch meer van het voetballende, terwijl ik er graag lekker in kleun,” duidt Mulder. „Ik denk dat het wel goed op elkaar is afgestemd.”

Toby Mulder verruilde in de zomer van 2011 RKC Waalwijk voor Kozakken Boys. De linkspoot uit Gorinchem, die in zijn jeugdjaren bij GJS voetbalde, zag een profcarrière sneuvelen in de dop dankzij twee onwillige knieën. Al snel klonken geruchten over een mogelijke terugkeer naar een bvo, maar Mulder staart er zich niet blind op. „Natuurlijk zit het nog in m’n achterhoofd, maar ik ben inmiddels 24 jaar en leg mezelf niet meer die druk op. En zoveel verschil met de topklasse is er niet.” Zeker niet met de huidige situatie, waarin Kozakken Boys de ranglijst op het derde nationale niveau aanvoert. Ook vorig seizoen bivakkeerde de ploeg lange tijd in de top, om vervolgens in de middenmoot te finishen. Mulder verklaart: „De selectie is nu veel breder en de jongens op de bank zijn niks minder dan die wel spelen. De concurrentie is groot, dat houdt ons sterk. Daarnaast zijn we veel meer een team en zijn er in het veld minder woordenwisselingen. Er wordt voor elkaar gevochten in plaats dat jongens elkaar afzeiken.” Waarbij Mulder de inbreng van voormalig ploeggenoot en huidig trainer Danny Buijs kernachtig analyseert. „Als voetballer was Danny een heel ander persoon dan nu. We kenden hem van het korte lontje en dan ben je toch benieuwd hoe hij het gaat doen. Er waren vorig seizoen wat incidenten en dat sprak in zijn nadeel, maar ik ben positief verrast en zeer over hem te spreken. Je merkt dat de hele groep achter hem staat en dat zie je aan de resultaten.”

Bron: AD / Rivierenland
Foto: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Spakenburg wint niet in Werkendam

Spakenburg wint niet in Werkendam
04/10/2014

Met de einduitslag kan men in Werkendam nog wel leven. De manier waarop de remise werd behaald verdiende volgens de Kozakken Boys supporter niet de schoonheidsprijs. Met twee penalty’s tegen en geen tweede geel toen deze wel getrokken moest worden was de invloed van de arbitrage iets te nadrukkelijk.

Maarrrrr…. Kozakken Boys gaat als koploper op bezoek in Veenendaal.

Klik hier voor de samenvatting en interviews door Kozakken Boys TV

Scoreverloop:

Kozakken Boys - Spakenburg 3-3 (2-2)

15' Kees Tol 0-1
18' Berry Powel 1-1
31' Yoann de Boer 2-1
32' Maurice van der Wilt 2-2
60' Berry Powel 3-2
80' Kees Tol 3-3

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Loting Omroep Brabant Cup

Loting Omroep Brabant Cup
30/09/2014

HELMOND – De Helmondse wethouder Frans Stienen heeft de loting verricht voor de eerste ronde van het toernooi om de Omroep Brabant Cup.

Kozakken Boys speelt dinsdagavond 14 oktober in de eerste ronde van de Omroep Brabant Cup thuis tegen Zondag hoofdklasser V.V. Dongen, de wedstrijd op de Zwaaier in Werkendam begint om 20.00 uur.

Klik hier voor de complete loting van de eerste ronde

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Winst Kozakken Boys

Winst Kozakken Boys
20/09/2014

Het is allemaal voor wat het waard is en we moeten het in het juiste perspectief blijven zien. Daarentegen de feiten liegen niet. Kozakken Boys is na vijf speelrondes de trotse koploper in de Topklasse. Of het dankzij Kozakken Boys is dat de meeste tegenstanders van dit seizoen op dit moment onderin bivakkaren zal de toekomst uitwijzen.

Kozakken Boys begon voortvarend aan het thuisduel tegen ONS Sneek en kwam al snel op voorsprong. Tien minuten later betekende niet goed ingrijpen de gelijkmaker voor de Friezen. De thuisploeg herpakte zich daarna wonderwel en speelde vanaf dat moment een gewonnen wedstrijd. Zes minuten voor rust kwam de thuisploeg weer op voorsprong.

Na rust was het over en uit voor de bezoekers. Het enige dat de thuisploeg zich mocht verwijten was het feit dat men niet veel meer scoorde uit de legio kansen. Kozakken Boys maakte er nog slechts één en won met 3-1.

Scoreverloop:

  •  4e minuut Madjer Lukoki
  • 14e minuut Wim van der Zee
  • 39e minuut Richie Basoski
  • 55e minuut Madjer Lukoki

Klik hier voor de beelden van KBTV

Vorige pagina

Pagina's