Eerste elftal

Presentatie A-selectie 2016-2017

Presentatie A-selectie 2016-2017
27/05/2016

Het huidige seizoen is nog maar net ten einde, maar de voorbereiding op het nieuwe seizoen is al weer begonnen. Traditie getrouw zal de A Selectie voor het seizoen 2016 - 2017 worden voorgesteld aan leden, sponsoren en supporters van Kozakken Boys.

Noteer vast in uw agenda: Vrijdag 3 juni 2016 aanvang 20:00 uur in de kantine op sportpark De Zwaaier. (ook de media is van harte welkom)

Vorige pagina

In Memoriam

In Memoriam
25/05/2016

Vandaag werden wij opgeschrikt met het bericht dat op vrijdag 20-05-2016 op 79 jarige leeftijd oud trainer Gert Bals in zijn woonplaats Veenendaal is overleden.

Gert Bals oud speler van PSV, AJAX en VITESSE was in de jaren 83 t/m 86 een succesvol trainer bij onze vereniging.

In 1985 bekroonde hij zijn vakmanschap als trainer bij Kozakken Boys met de afdelingstitel op het hoogste niveau bij de zaterdagamateurs.

In de strijd om de landstitel leed Kozakken Boys in een legendarische beslissingswedstrijd na verlenging een 3-2 nederlaag tegen Spakenburg.

Wij wensen familie en nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Foto: Twitteraccount GVVV

Vorige pagina

KBTV: VerzorGer bedankt!

KBTV: VerzorGer bedankt!
23/05/2016

Na 10 jaar de verzorger/hersteltrainer van Kozakken Boys 1 te zijn geweest hangt Ger van der Pluijm zijn spons aan de wilgen. Na zijn laatste wedstrijd blikte we met Ger terug op het afgelopen decennium.

VerzorGer, bedankt!

Check www.kozakkenboystv.nl voor meer video's.

Vorige pagina

Tweede Divisie bij FOX Sports?

Tweede Divisie bij FOX Sports?
23/05/2016

FOX Sports is in gesprek met de CV Topklasse om komend seizoen de Tweede Divisie uit te gaan zenden. Achter de schermen wordt al langer gepraat met de zender, die deze week ook het tweeluik tussen FC Lienden en Excelsior Maassluis op de buis brengt. Zaterdagmiddag keken er 21.000 mensen naar de 0-2-zege van de Tricolores.

Topklasse liep op niets uit

Bij de invoering van de Topklasse werd er ook al gesproken met partijen om de samenvattingen op landelijke televisie uit te zenden. Dat liep toen op niets uit. Nu is FOX Sports wel een serieuze gegadigde, zo verklapt UNA-voorzitter Peter Smetsers in het Eindhovens Dagblad. Het zou gaan om zowel samenvattingen als een live wedstrijd.

Ook live-wedstrijd

De wedstrijden zullen zowel op zaterdag als op zondag worden gespeeld. Op beide dagen zullen er samenvattingen worden uitgezonden. Daarnaast is de intentie om op zaterdag één wedstrijd rechtstreeks uit te zenden. Of hier een vast tijdstip voor wordt uitgezocht is eveneens nog niet duidelijk. FOX Sports heeft op zaterdagmiddag geen vast aanbod en door het kwijtraken van het Engels voetbal aan Ziggo Sport geldt dat ook voor het internationale kanaal.

Concreet geworden

Smetsers laat weten dat het proces al langer gaande is. “We zijn twee maanden geleden al daarover ingelicht, maar toen bleef het nog bij vage plannen. Ik heb begrepen dat het nu concreet is geworden. We wachten af en laten ons verrassen.” UNA plaatste zich zondagmiddag als achttiende en laatste club voor de Tweede Divisie door HSC’21 in een beslissingsduel met 1-0 te verslaan.

Bron: Tweededivisie.org
Foto: Orangepictures

Vorige pagina

Tweede Divisie

Tweede Divisie
22/05/2016

Het deelnemersveld voor de nieuwe Tweede Divisie is sinds vanmiddag compleet. UNA won het beslissingsduel voor promotie naar het nieuwe voetbalpodium zondagmiddag met 1-0 van HSC’21. Daarmee zijn alle zeventien tegenstanders van Kozakken Boys voor volgend seizoen bekend.

Tweede divisie:

 • AFC
 • Jong AZ
 • BVV Barendrecht
 • Excelsior Maassluis
 • GVVV
 • HHC Hardenberg
 • Katwijk
 • Kon. HFC
 • Kozakken Boys
 • FC Lienden
 • Spakenburg
 • Jong Sparta Rotterdam
 • TEC Tiel
 • De Treffers
 • Jong Twente
 • UNA
 • Jong Vitesse
 • VVSB

De eerste speelronde van de Tweede Divisie is zaterdag 13 augustus 2016.

Vorige pagina

Verlies in bekerfinale

Verlies in bekerfinale
21/05/2016

ASWH en niet Kozakken Boys is de winnaar geworden van de beker van het district Zuid 1 van de KNVB. De Topklasser uit Werkendam was in de beginfase de bovenliggende partij maar verzuimde te scoren. Een slippertje in de achterhoede werd uiteindelijk fataal. Kozakken Boys probeerde het wel maar ASWH had weinig moeite met de aanvalstaktiek van de werkendammers.

Met het behalen van de Tweede Divisie en het winnen van de EM Cup is een meer dan uitstekend seizoen ten einde.

ASWH - Kozakken Boys 1-0
41' Jeroen van den Bosch

Bekijk hierboven de samenvatting van Kozakken Boys TV, met reacties van Arie Schep en Quentin Jakoba.

Foto's: FotografieEnzeau

Vorige pagina

Danny Buijs geslaagd !!

Danny Buijs geslaagd !!
17/05/2016

Danny Buijs heeft vandaag te horen gekregen dat hij is geslaagd voor zijn UEFA-A cursus.

Binnen enkele weken zal hij zijn licentie ontvangen.

Danny, volgend seizoen hoofdtrainer van Kozakken Boys, heeft de cursus met prima resultaten afgerond.

Vanaf deze plaats feliciteren wij Danny met dit prachtige resultaat!

Bestuur SV Kozakken Boys

Foto: Orange Pictures

Vorige pagina

Kozakken Boys wint EM Cup

Kozakken Boys wint EM Cup
16/05/2016

Kozakken Boys is de eerste winnaar van het Regio-Voetbal Toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup. In een spannende finale voor ongeveer 800 toeschouwers in Schelluinen bleek Kozakken Boys na strafschoppen te sterk voor hoofdklasser LRC. Na 120 minuten stond het 1-1 en pas na liefst 28 (!) strafschoppen hadden ‘de Boys’ de titel binnen.

De wedstrijd liep voor Kozakken Boys lange tijd niet zoals gehoopt. In de 30e minuut kwam LRC op een voorsprong en Kozakken Boys was voor rust niet bij machte om het LRC echt moeilijk te maken. In de tweede helft draaide Kozakken Boys de duimschroeven verder aan en was de inzet er wel maar lukte het gewoon niet.

Kozakken Boys maakte in de 70e minuut de gelijkmaker en drong aan maar paal en lat stonden een voorsprong in de weg. Ondanks de twee keer een kwartier verlenging lukte het niet om de zege veilig te stellen en moesten strafschoppen de beslissing brengen.

Een ongekend lange en spannende penaltyserie betekende uiteindelijk de eerste plaats in de EM Cup.

Kozakken Boys - LRC 1-1 (0-1)

30' Rogier Gerritsen 0-1
70' Medhanie Habtemariam 1-1

Bekijk hierboven de samenvatting van Regio-Voetbal Report met reacties van trainers Arie Schep en Marcel van Steenis.

Klik hier voor nog een aantal foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Wat als .... ?

Wat als .... ?
14/05/2016

Wat als Kozakken Boys in Maassluis aan het langste eind had getrrokken? Kozakken Boys speelde vanmiddag in de laastste speelronde van de Topklasse tegen Stedoco. De derby begon goed voor de Boys, nadat Kalpoe de bal in eigen doel werkte. Nog in dezelfde helft bogen de bezoekers uit Hoornaar de achterstand om in een 1-2 voorsprong, door goals van Boom en Faouzi (strafschop). Door deze overwinning is Stedoco verzekerd van de Derde Divisie.

Het hoogtepunt van de wedstrijd was de publiekswissel van Arif Irilmazbilek. Na 84 minuten voetbal werd Irilmazbilek onder groot applaus naar de kant gehaald, waarbij een prachtig doek door de supporters werd onthuld. De spits vertrekt, na vijf seizoenen trouwe dienst, naar Sliedrecht.

Kozakken Boys - SteDoco 1-2 (1-2)

3' Gautam Kalpoe (e.d.) 1-0
18' Chris Boom 1-1
27' Mohammed Faouzi (penalty) 1-2

Bekijk hierboven de samenvatting van Kozakken Boys TV, met reacties van de afscheid nemende Arif Irilmazbilek en trainer Arie Schep.

Foto's: Wim Verhoeven & Rick den Besten

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Vorige pagina

Finale EM Cup (Regio-voetbal)

Finale EM Cup (Regio-voetbal)
11/05/2016

Kozakken Boys speelt maandag 16 mei (Tweede Pinksterdag) de finale van de EMCup. Bij vv Schelluinen wordt a.s. maandag om 17.00 uur afgetrapt en de toegang is gratis.

Tegenstander in de finale is LRC uit Leerdam, die het gisterenavond in de halve finale opnamen tegen vv Tricht.

Lees hieronder het bericht van de organisatie op de website van Regio-voetbal:

Toernooi-organisatie EM Cup neemt Tricht uit het toernooi

REGIO - De organisatie van het Regio-Voetbal Toernooi om de EM Cup heeft het besluit van dinsdagavond om Tricht door te laten gaan naar de finale woensdagmorgen herroepen. Naar aanleiding van de gebeurtenissen in de halve finale wordt Tricht alsnog uit het toernooi genomen.

Na ruim een uur spelen stapten spelers en staf van LRC naar aanleiding een discriminerende opmerking vanaf de Trichtse bank van het veld. Omdat het arbitrale trio de opmerking niet waargenomen had en er geen excuses van Tricht kwamen, besloot LRC dat het genoeg was. De ploeg heeft dit seizoen al meerdere malen met racistische opmerkingen te maken gehad en liet duidelijk blijken daar helemaal klaar mee te zijn en een duidelijk statement te maken.

Op formele gronden besloot de toernooi-organisatie de dader aan te pakken en te straffen en Tricht door te laten gaan naar de eindstrijd tegen Kozakken Boys, omdat LRC niet verder wilde spelen en van het veld stapte. "Reglementair een beslissing die verdedigbaar is", zegt Rick den Besten namens de organisatie. Niettemin is er woensdagochtend veel overleg geweest binnen de toernooicommissie en met andere betrokkenen. Dit heeft ertoe geleid dat de beslissing herroepen is.

Distantiëren
"Je moet je niet te groot voelen om voor de spiegel te gaan staan en je besluit nog eens nader te toetsen", licht Den Besten toe. "Formeel is het dan misschien een juist besluit geweest, maar uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat het morele aspect zwaarder moet wegen. Er is vanaf de bank van Tricht een onacceptabele opmerking gemaakt, waarvan we ons als organisatie nadrukkelijk distantiëren. In ons toernooi hebben we waarden en normen hoog in het vaandel staan, op basis waarvan we tot onze aangepaste besluitvorming gekomen zijn. Dergelijke uitlatingen horen niet thuis op het voetbalveld en niet in ons toernooi."

Begrip
Tricht is dan ook uit het toernooi genomen en LRC Leerdam mag door naar de finale. Een beslissing die in een telefonisch onderhoud op alle begrip van Tricht-voorzitter Bas Pellegrom kon rekenen. Zijn bestuur komt woensdagavond bij elkaar om de kwestie te bespreken. Marco Verbeek verklaarde zich 'gisteravond diep geschaamd te hebben voor de uitspraken om me heen'. "Als trainer/coach van Tricht neem ik er kilometers afstand van. Ik zou de finale voor geen goud hebben willen spelen."

LRC-voorzitter Theo van der Weiden is uiteraard ook geïnformeerd over de besluitvorming. "Wij zullen hierover met de betrokkenen binnen de vereniging op zo kort mogelijke termijn overleg hebben."

Bron: Regio-voetbal

Vorige pagina

Pagina's