Eerste elftal

Nasser joins the Brewers

Nasser joins the Brewers
29/01/2015

BURTON Albion (The Brewers) have signed Dutch forward Abdenasser El Khayati (Nasser) from Kozakken Boys on a contract until the end of the season.

He is a creative player, somebody who sees a pass, somebody who can provide for the other striker"

Jimmy Floyd Hasselbaink:

Nasser started his career at PSV Eindhoven back in the 2008/09 season before moving onto several clubs and finally being brought to the Brewers by Jimmy Floyd Hasselbaink.

The 25-year-old 6ft forward can play in several positions, mainly across the front three.

Nasser has score ten goals in ten games so far this season for Kozakken Boys.

Manager Jimmy Floyd Hasselbaink said “He is a player that a lot of people have been looking at in Holland, he has been on trial at Reading and has done really well.

He came here to train with us for a few days, we liked him. He is a striker but can play on the wing. He is a creative player, somebody who sees a pass, somebody who can provide for the other striker.

A little bit of a number 10 or a 9 and a half. Something we haven’t got so something a little different.

We hope he will fit in the squad very well as he is different than the other strikers. He has some good link-up play and I hope it will take a lot of pressure off the other strikers. He can also come from the left and play on the right so he is very versatile.”

He will wear the squad number 21.

Bron: Burton Albion Football Club

Vorige pagina

Voorbeschouwing Spakenburg - Koz. Boys

Voorbeschouwing Spakenburg - Koz. Boys
28/01/2015

Voorbeschouwing op de topper in de Topklasse Zaterdag tussen SV Spakenburg en Kozakken Boys van zaterdag 31 januari 2015. Na de afgelaste wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys sprak Kozakken Boys TV met topscorer Berry Powel.

Meer op www.kozakkenboystv.nl

Vorige pagina

Kozakken Boys - Rijnsburgse Boys

Kozakken Boys - Rijnsburgse Boys
28/01/2015

De wedstrijd Kozakken Boys -  Rijnsburgse Boys is door de KNVB opnieuw vastgesteld voor zaterdag 14 februari 2015. De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark de Zwaaier in Werkendam.

Vorige pagina

Winst in Omroep Brabant Cup

Winst in Omroep Brabant Cup
27/01/2015

Door een 5-1 overwinning is Kozakken Boys door naar de volgende ronde van de Omroep Brabant Cup. Op de uitstekend bespeelbare grasmat van sportpark De Zwaaier kwamen de gasten na de voorsprong even langszij maar daarna liep Kozakken Boys uit naar de eerder genoemde overwinning.

Loting laatste zestien Omroep Brabant Cup

Na afloop van het duel tussen Gilze en ONI (4-0) is er in Gilze geloot voor de laatste zestien bij de senioren van de Omroep Brabant Cup. Uit de Cup met de grote oren kwamen de onderstaande acht duels:

Kozakken Boys - Gilze (3 maart 2015, aftrap om 20.00 uur)
TSV NOAD - TSC
Gemert - winnaar Gestel-Geldrop
RSC Alliance - GRC'14
UDI'19 - RKVV Best Vooruit
Sarto - Someren
Winnaar DESO - Wilhelmina Boys - Achilles Veen
Winnaar Be Ready-Rijen - OJC Rosmalen

Foto: Madjer Lukoki die de eerst twee goals voor zijn rekening nam

Vorige pagina

Nasser El Khayati per direct weg

Nasser El Khayati per direct weg
26/01/2015

Nasser El Khayati verlaat per direct Kozakken Boys. Nasser heeft een contract getekend bij Burton Albion FC (Brewers), de club van Jimmy Floyd Hasselbaink, Burton komt uit in de de League two, het vierde niveau in Engeland.

Nasser moest begin deze week uitsluitsel geven aan Burton, vandaar dat alles in een stroomversnelling terecht is gekomen en hierdoor is hij ook niet meer inzetbaar voor Kozakken Boys.

Wij staan als club Nasser deze transfer niet in de weg en wensen hem dan ook vanaf deze plaats veel succes toe bij zijn avontuur in Engeland.

Foto: Teus Admiraal

Vorige pagina

A Selectie seizoen 2015 - 2016

A Selectie seizoen 2015 - 2016
26/01/2015

De 24 jarige middenvelder Everton Pires Tavares speelt volgend seizoen bij Kozakken Boys. Everton  komt uit de jeugdopleiding van Sparta en is nu, na omzwervingen, actief in de hoofdklasse bij het Ridderkerkse RVVH.

We heten Everton van harte welkom bij onze vereniging.

Foto's: VOZ, Everton in dienst van o.a. ASWH en RVVH

Vorige pagina

Loting districtsbeker Zuid I

Loting districtsbeker Zuid I
25/01/2015

Kozakken Boys speelt in de vijfde ronde van de districtsbeker Zuid I een thuiswedstrijd tegen zondag tweedeklasser Helvoirt. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 14 of dinsdag 17 maart 2015.

Vorige pagina

Keeperstrainer A-selectie

Keeperstrainer A-selectie
23/01/2015

Kozakken Boys heeft met Christol van Campenhout de nieuwe keeperstrainer voor de A selectie in huis.

Christol van Campenhout, oud-keeper van NAC, RBC, Heracles en de Graafschap zal volgend seizoen naast de keepers van de selectie-jeugdteams van Kozakken Boys , zoals hij dit seizoen ook al doet, ook de keepers van de A Selectie voor zijn rekening nemen.

Tevens zal hij de keeperstrainers van de niet-selectieteams blijven begeleiden bij de voorbereiding van hun trainingen en blijven proberen op zaterdag de jeugdkeepers zoveel mogelijk te bekijken.

Wij wensen Christol veel succes toe bij de uitbreiding van zijn werkzaamheden bij Kozakken Boys

Bestuur en TC

Vorige pagina

A Selectie seizoen 2015 - 2016

A Selectie seizoen 2015 - 2016
22/01/2015

Madjer Lukoki speelt ook volgend seizoen bij Kozakken Boys. De nog jonge aanvaller, die aan zijn eerste seizoen bezig is op De Zwaaier, pakt al regelmatig zijn speelminuten mee en is daarbij zeer zeker van waarde voor Kozakken Boys. Het vertrouwen dat Madjer met zijn bijzondere capaciteiten kan uitgroeien tot een vaste kracht voor Kozakken Boys staat als een paal boven water.

We feliciteren Madjer en de TC met deze overeenkomst

Vorige pagina

Koz. Boys ziet af van promotie naar Jupiler League

Koz. Boys ziet af van promotie naar Jupiler League
20/01/2015

In tegenstelling tot hetgeen in diverse berichten op internet wordt beweerd heeft het bestuur van Kozakken Boys aangegeven dat zij bij een eventueel kampioenschap af zullen zien van promotie naar de Jupiler League.
 
Deze beslissing is genomen na enkele bestuursvergaderingen en in nauw overleg met de technische commissie.
 
Voor begin januari moest worden aangegeven of men wilde promoveren en deze beslissing was onherroepbaar.
 
Wij zijn van mening dat er op dit moment nog geen goede basis ligt voor promotie en dat de gevolgen die dit zal hebben voor de club qua organisatie, speeldagen en accommodatie niet opwegen tegen de voordelen.
 
Uiteraard is wel de ambitie uitgesproken om dit seizoen te gaan voor het hoogst haalbare en komend seizoen voor plaatsing voor de landelijke divisie.
 
Bestuur SV Kozakken Boys

Vorige pagina

Pagina's