Eerste elftal

Kozakken Boys slaat na rust toe

Kozakken Boys slaat na rust toe
28/11/2015

In de thuiswedstrijd tegen ONS Boso Sneek was Kozakken Boys voor rust vooral zoekende. De tegenstander uit Friesland ging er frank en vrij in en Kozakken Boys kwam ook nog eens wat ongelukkig op achterstand.

Na een offensieve wissel in de rust was Kozakken Boys na de thee heer en meester. De thuisploeg maakte er uiteindelijk vier. Ook Sneek bleef voetballen waardoor een 8-3 ook mogelijk was geweest. Met de 4-1 einduitslag blijft Kozakken Boys de trotse lijstaanvoerder in de Topklasse.

Kozakken Boys - ONS Boso Sneek 4-1 (0-1)

20' Curty Gonzales 0-1
51' Everton Pires Tavares 1-1
57' Gwaeron Stout 2-1
61' Hermon Tekleab 3-1
77' Medhanie Habtemariam 4-1

Check www.kozakkenboystv.nl voor meer video's

Vorige pagina

Update inzake juridische stappen‏

Update inzake juridische stappen‏
25/11/2015

De zittingsdatum van het kort geding, welke Kozakken Boys heeft aangespannen tegen de beslissing van de KNVB om Kozakken Boys uit het bekertoernooi te nemen, is door de rechtbank bepaald op woensdag 2 december om 16.30 uur.

Het bestuur

Vorige pagina

In de media

In de media
24/11/2015

De mannen van voetbal international gingen in het kader van #vi92 langs bij het Burton Albion van ex-Kozak Nasser el Khayati.

Klik hier voor de video van voetbal international

Vorige pagina

A Selectie nieuws

A Selectie nieuws
23/11/2015

Het verblijf van Sherwin Grot en Mimoun Eloisghiri op De Zwaaier in Werkendam zal slechts beperkt blijven tot één seizoen. Beide spelers hebben de TC vanavond laten weten Kozakken Boys aan het einde van dit seizoen te verlaten.

Sherwin en Mimoun zullen aan het einde van het seizoen niet van clubkleuren (rood-wit) veranderen, maar wel van naam, IJsselmeervogels zal de nieuwe ploeg worden voor beide heren.

Vanaf deze plaats wensen wij beide spelers alvast heel veel succes toe voor volgend seizoen, daarnaast hopen we dit seizoen op een succesvolle wijze met elkaar te kunnen afsluiten.

Vorige pagina

Update inzake juridische stappen‏

Update inzake juridische stappen‏
23/11/2015

De KNVB heeft het verzoek van onze advocaat, om de beslissing inzake het uit het bekertoernooi nemen van Kozakken Boys te herzien, naast zich neergelegd. De KNVB houdt vast aan de eerder genomen beslissing.

Dit betekent dat Kozakken Boys een kort geding zal aanspannen tegen deze beslissing van de KNVB. Hiervoor zal morgen bij de rechtbank van Utrecht een datum worden aangevraagd door onze advocaat.

Het bestuur

Vorige pagina

Docufilm Eritrea Stars

Docufilm Eritrea Stars
22/11/2015

GORINCHEM - De tv-première van de docufilm Eritrea Stars is op maandagavond 23 november om 20:25 uur op NPO 2.

De film gaat over de spelers van DST Eritrea, die inmiddels uitkomen voor onder meer SVW, Unitas-zondag en Kozakken Boys.

In 2012 weet het nationale voetbalelftal van Eritrea te ‘ontsnappen’ tijdens een voetbaltoernooi in Oeganda. Twee jaar later duiken de spelers weer op – in Gorinchem. Maken de Eritrese spelers hun dromen waar?

Klik hier om de docufilm terug te kijken op Uitzending gemist

Bron: Regio-voetbal

Vorige pagina

Kozakken Boys door in bekertoernooi

Kozakken Boys door in bekertoernooi
21/11/2015

Ook in de “kleine” beker deed Kozakken Boys wat het moest doen. In Drunen won het van RKDVC 2 met 1-6.

Kozakken Boys kende een flitsende start en stond binnen zes minuten met 2-0 voor. Met een 1-5 voorsprong werd er gerust. Na rust werd er nog slechts eenmaal gescoord door Kozakken Boys.

De volgende ronde speelt Kozakken Boys tegen De Raven uit Luyksgestel. Deze wedstrijd zal in Werkendam gespeeld worden. De datum van de volgende ronde is nog onbekend.

RKDVC 2 - Kozakken Boys 1-6 (1-5)

3' Arif Irilmazbilek 0-1
6' Sem van der Pijl 0-2
8' RKDVC 2 1-2
32' Hermon Tekleab 1-3
38' RKDVC (eigen doelpunt) 1-4
42' Medhi Naqqadi 1-5
50' Redie Habtemariam 1-6

Er zijn vandaag geen opnames gemaakt door KBTV.

Klik hier voor meer foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Kozakken Boys neemt juridische stappen

Kozakken Boys neemt juridische stappen
20/11/2015

Na overleg met onze advocaat Keje Molenaar hebben wij besloten juridische actie te ondernemen tegen de beslissing van het Bestuur Betaald Voetbal van de KNVB inzake het uit het bekertoernooi nemen van Kozakken Boys.

Molenaar heeft de KNVB gesommeerd het besluit te herzien. Indien de KNVB hier geen gehoor aan geeft zal er door Kozakken Boys een kort geding worden aangespannen.

Het bestuur

Kijk op www.kozakkenboystv.nl voor meer video's

Vorige pagina

A Selectie Nieuws

A Selectie Nieuws
20/11/2015

Kozakken Boys-aanvoerder Alje Schut zet na dit seizoen een punt achter zijn voetbalcarrière. Dat heeft hij donderdagavond bekendgemaakt op een sponsoravond van businessclub Rood-Wit Rivierenland.. Schut gaat zich richten op zijn maatschappelijke carrière. Tot die tijd speelt Alje in het rood/wit van Kozakken Boys en ligt het bijna halverwege de competitie op koers voor het beoogde doel, het behalen van de tweede divisie.

Alje Schut speelde lange tijd voor FC Utrecht en kwam in De Galgenwaard tot 225 duels. De verdediger sloot zijn profcarrière af in Zuid-Afrika, waarna Kozakken Boys hem strikte.

Bron: Regiovoetbal

Vorige pagina

Reactie diskwalificatie Kozakken Boys

Reactie diskwalificatie Kozakken Boys
18/11/2015

Interview met bestuurslid Henk de Goeij over het besluit van de KNVB om Kozakken Boys uit het KNVB Bekertoernooi te halen.

Kijk op www.kozakkenboystv.nl voor meer video's

Vorige pagina

Pagina's