Eerste elftal

Kozakken Boys wint van HHC

Kozakken Boys wint van HHC
29/08/2015

Kozakken Boys ligt weer op koers voor het behalen van de tweede divisie. Uitgaand van eigen kracht werd HHC Hardenberg op sportpark De Zwaaier verslagen.

De thuisploeg liet al voor rust blijken dat er in Werkendam deze middag niets te halen was voor de bezoekers uit Hardenberg. Met een vrije trap van Stanley Husen en een aanval waarbij de gehele achterhoede van HHC werd weggespeeld (Grot/Gaari) werd het 2-0 bij rust.

Na rust scoorde beide partijen slechts één keer zodat het uiteindelijk 3-1 werd voor Kozakken Boys. Na rust was Madjer Lukoki de doelpuntenmaker voor Kozakken Boys.

Kozakken Boys - HHC Hardenber 3-1 (2-0)

19' Stanley Husen 1-0
23' Sherwin Grot 2-0
75' Madjer Lukoki 3-0
84' Rob van der Leij 3-1

Check www.kozakkenboystv.nl voor meer video's.

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven

 
Vorige pagina

Voorbeschouwing KB - HHC Hardenberg

Voorbeschouwing KB - HHC Hardenberg
26/08/2015

Voorbeschouwing van de topklassewedstrijd Kozakken Boys - HHC Hardenberg van zaterdag 29 augustus 2015. In aanloop naar het duel met HHC sprak Kozakken Boys TV met aanvoerder Yoann de Boer.

Check www.kozakkenboystv.nl voor meer video's.

Vorige pagina

Pers & persreglement

Pers & persreglement
25/08/2015

Kozakken Boys is een vereniging die graag wil dat iedereen die het sportcomplex “de Zwaaier”, bezoekt zich thuis voelt en op een goede manier wordt ontvangen.

Wij, Frans van der Wiel en Bas van Straten, zullen u hartelijk ontvangen in de persruimte van Kozakken Boys.

Voor aanvang van de wedstrijden moet u zich hier melden en zult u o.a. op de hoogte worden gebracht van de opstelling van beide elftallen.

Wilt u iets drinken, zowel voor de wedstrijd als in de rust, dan bent u ook van harte welkom in deze persruimte, tevens ontvangt hier een perskaart waarmee u toegang krijgt tot ons sportcomplex.

Heeft u voorafgaande aan de wedstrijddag vragen, dan kunt u  altijd met één van ons contact opnemen, wij helpen u graag verder.

U kunt ons bereiken op:

Wij begroeten u graag, in de persruimte van Kozakken Boys.

Met vriendelijke groet,

Frans van der Wiel en Bas van Straten

Klik hier voor het volledige persregelement

Foto: Wim Verhoeven

 
Vorige pagina

Valse start Kozakken Boys

Valse start Kozakken Boys
22/08/2015

Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Kampioen Kozakken Boys ging met 2-0 de bietenbrug op bij promovendus RVVH.
De bezoekers uit Werkendam dicteerden de eerste twintig minuten en kregen wat kansjes. Onoplettendheid in de achterhoede bij wat leek een doodlopende aanval werd 1-0 en een verloren wedstrijd. De grote tegenstander van Kozakken Boys was niet de Ridderkerkse formatie maar waren de manschappen van aanvoerder de Boer zelf. Uiteindelijk werd het 2-0 en kreeg Quentin Jakoba ook nog eens rood door mistasten van een ploeggenoot.

Zaterdag komt HHC Hardenberg op bezoek op De Zwaaier. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

RVVH - Kozakken Boys 2-0 (1-0)

19' Adair Veiga Lopes 1-0
67' Rensy Barrades 2-0

Klik hier voor het interview met Kees Spaan na RVVH - Kozakken Boys

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Voorbeschouwing RVVH - KB

Voorbeschouwing RVVH - KB
19/08/2015

Voorbeschouwing op de topklassewedstrijd RVVH - Kozakken Boys van zaterdag 22 augustus 2015. In aanloop naar deze eerste competitiewedstrijd van het seizoen blikken we vooruit met Leon Bot en ex-RVVH'er Everton Pires Tavares.

Check www.kozakkenboystv.nl voor meer video's.

Vorige pagina

Samenvatting Koz. Boys - Zwaluwen

Samenvatting Koz. Boys - Zwaluwen
16/08/2015

Samenvatting van de oefenwedstrijd Kozakken Boys - Zwaluwen (4-0) van zaterdag 15 augustus 2015.

Kozakken Boys - Zwaluwen 4-0 (3-0)

6' Sherwin Grot 1-0
17' Sherwin Grot 2-0
18' Sherwin Grot 3-0
70' Sherwin Grot 4-0

Check www.kozakkenboystv.nl voor meer video's.

Foto: Bert Groenenbergh

Vorige pagina

Samenvatting Koz. Boys - LRC

Samenvatting Koz. Boys - LRC
16/08/2015

Samenvatting van de oefenwedstrijd Kozakken Boys - LRC Leerdam (4-0) van zaterdag 15 augustus 2015.

Kozakken Boys - LRC Leerdam 4-0 (3-0)

2' Arif Irilmazbilek 1-0
11' Mimoun Eloisghiri 2-0
20' Arif Irilmazbilek 3-0
88' Mimoun Eloisghiri 4-0

Check www.kozakkenboystv.nl voor meer video's.

Foto: Bert Groenenbergh

Vorige pagina

Twee keer winst op open dag

Twee keer winst op open dag
15/08/2015

Met een dubbele overwinning op twee hoofdklassers en nog een trainingsweek voor de boeg weten we a.s. zaterdag of Kozakken Boys klaar is voor de competitie.
De manschappen van hoofdtrainer Arie Schep wonnen in de wedstrijd van 13.15 uur met 4-0 van LRC Leerdam en om 15:30 uur was 4-0 ook de uitslag in de confrontatie met Zwaluwen Vlaardingen.

Klik hier voor de website van KBTV voor beide samenvattingen

Vorige pagina

Juriën Gaari offert vakantie op

Juriën Gaari offert vakantie op
10/08/2015

WERKENDAM - Juriën Gaari (21) kende een uitstekend eerste seizoen bij Kozakken Boys, maar op het moment dat de prijzen werden verdeeld sloeg het noodlot toe. Een twee dagen voor de kampioenswedstrijd tegen Barendrecht opgelopen knieblessure kostte de Rotterdammer liefst vier finales en bovendien zijn vakantie. „Had ik maar naar Arif geluisterd.”

7 mei 2015. Kozakken Boys bereidt zich twee dagen voor het allesbeslissende duel om de topklassetitel, in en tegen Barendrecht, ontspannen voor als Juriën Gaari argeloos een bal richting Mo Hammouti speelt. De gevolgen zijn minder onschuldig. Een luide schreeuw klinkt en even later strompelt Gaari van het veld. „Ik voelde iets knakken en kon mijn been niet meer strekken,” herinnert het slachtoffer zich. „Ik wist meteen dat het niet goed zat en dat ik de wedstrijd zou missen.” Tegen beter weten in begint Gaari in Barendrecht nog wel aan de warming-up, maar de rechtervleugelverdediger beseft dat het zinloos is. Na een ijzersterk debuutseizoen moet hij de apotheose volgen vanaf de zijkant. „Er bleek een scheurtje in de meniscus te zitten. Na de operatie is het herstel perfect verlopen. In plaats van vakantie in Turkije heb ik de hele zomer getraind en ben ik vanaf de eerste training weer fit.” De waarom-vraag van het missen van de kampioenswedstrijd alsmede de bekerfinale tegen Hoek en de dubbel om de landstitel tegen FC Lienden spookten nog wel een poosje rond in zijn gedachten. „De training was eigenlijk voorbij en we mochten naar binnen. Arif (Irilmazbilek, red.) zei nog ‘ga nou mee’. Had ik maar naar hem geluisterd.”

‘Als hij nog zo’n seizoen draait is hij volgend jaar weg’, klinkt het op De Zwaaier regelmatig. „Het zou natuurlijk mooi zijn om naar het betaald voetbal te gaan,” ambieert de offensieve rechtsback een professionele carrière, waaraan hij in de jeugd van Excelsior al rook. „Bij Kozakken Boys vind ik het hartstikke leuk, maar betaald voetbal is nog steeds mijn droom.” De in het Limburgse Kerkrade geboren Gaari verbaasde menigeen door de stap van toenmalig hoofdklasser Smitshoek naar de top van het amateurvoetbal ogenschijnlijk moeiteloos te overbruggen, maar Gaari plaatst een nuance. „De eerste seizoenshelft vond ik zelf een beetje moeizaam en werd ik ook twee wedstrijden gepasseerd. Na de winter ging het veel beter en kwamen mijn kwaliteiten in ons spelsysteem beter tot z’n recht. We speelden met een ‘open’ rechterkant, waardoor ik er met mijn loopvermogen overheen kon.” Bij zijn komst naar Werkendam meldde Gaari op het gebied van handelingssnelheid nog stappen te moeten maken, terwijl zijn gretigheid hem te veel gele kaarten opleverden. „Daarin heb ik wel stappen gemaakt, want ik had vorig seizoen maar drie gele kaarten. In balbezit, en ook qua voorzetten, kan het nog altijd beter.”

Hoewel Gaari met een ruime voldoende slaagde in de opdracht zijn voorganger Quentin Jakoba te doen vergeten is uitgerekend laatstgenoemde na een uitstapje bij ASWH teruggekeerd in Werkendam. Het voorzetje werd verwacht, verraadt de brede glimlach. „Versterking is goed en het houdt mij ook scherp. Als Quentin iets toevoegt aan het team zodat we weer bovenin mee kunnen draaien vind ik het prima.” Bovendien heeft Gaari inmiddels ook gezien dat Jakoba op de training en de eerste oefenduels voornamelijk centraal in de defensie wordt gebruikt. „Er staat nog niets vast, maar we kunnen inderdaad ook samen spelen.”

Bron: AD/Rivierenland, Kees van Peer (Randje16)
Foto: Teus Admiraal

Vorige pagina

Samenvatting Koz. Boys - Veen

Samenvatting Koz. Boys - Veen
09/08/2015

Samenvatting van de oefenwedstrijd Kozakken Boys - Achilles Veen (0-1) van zaterdag 8 augustus 2015.

Kozakken Boys - Achilles Veen 0-1 (0-1)

31' Ronnie Reniers 0-1

Check www.kozakkenboystv.nl voor meer video's.

Foto's: Teus Admiraal

Vorige pagina

Pagina's