Business club

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
14/10/2014

Afgelopen week heeft Horesca Até hun lidmaatschap van onze bloeiende Businessclub weer met een jaar verlengd. Als tegenprestatie hebben zij ons geheel kosteloos een schitterende vrieskist cadeau gedaan, welke reeds door Gerrit Verbeek naar volle tevredenheid in gebruik is genomen.

Horesca Até levert al jarenlang vele producten aan onze vereniging en wij zijn daarom dan ook heel content met deze geste van onze leverancier en sponsor.

Klik hier voor de website van Horesca Até voor alle info.

Op de foto van Teus Admiraal wordt het contract in het bijzijn van RWR-commissielid Arie Potters getekend door André Boer, hoofd Verkoop en Mieke de Kunder, Verkoopadviseur.

Vorige pagina

Hoofdsponsor viert 50 jarig bestaan

Hoofdsponsor viert 50 jarig bestaan
12/09/2014

Vandaag viert hoofdsponsor WVI/WVC, in de volksmond “de Werkendamse”, haar 50 jarig bestaan.

De Werkendamse zorgt sinds september 1964 voor warmte in alle huishoudens, ook tijdens de kou van deze en afgelopen crisisjaren. De Werkendamse bereikte deze mijlpaal door twee pijlers: verantwoord investeren in menselijk kapitaal en focus houden op algemeen bedrijfsbelang. Oprichter Teus Paans had in 1964 als doelstelling het bieden van een comfortabel woon- en werkklimaat voor iedereen. Na het overlijden van Teus Paans in 2013 is de dagelijkse leiding van het familiebedrijf overgedragen aan zijn jongste dochter Sandra Paans. Zij versterkt het aandachtspunt duurzaamheid en tilt het bedrijf naar de digitale wereld van nu. De huidige directie, bestaande uit Sandra Paans (algemeen directeur), Gerrit Smits (financieel directeur) en Johan Hakkers (technisch directeur), blijven de focus houden op  twee pijlers: verantwoord investeren in menselijk kapitaal en focus houden op het algemeen bedrijfsbelang.

Met hun mensen als kapitaal ervaart de Werkendamse geen crisis. Vanaf het ontstaan van het bedrijf is verantwoord geïnvesteerd in menselijk kapitaal. Dit is één van de belangrijkste pijlers van het bestaan. Juist in tijden van crisis komt naar voren hoe belangrijk dit kapitaal is. Het bedrijf zorgt voor de mensen, dus niet alleen personeel, maar ook klanten en leveranciers, zoals de mensen voor het bedrijf zorgen. En dit al 50 jaar lang. Door in te zetten op deze pijler is de Werkendamse de afgelopen jaren uitgegroeid tot een maatschappelijk verantwoord bedrijf met een trouwe en betrouwbare klantenkring.

Naast het verantwoord investeren in menselijk kapitaal houdt de Werkendamse constant de focus op het algemeen bedrijfsbelang. Dit is een typisch kenmerk van een familiebedrijf wat de Werkendamse pur sang is. Door dit in het oog te houden bedient de Werkendamse haar personeel, klanten en leveranciers optimaal. Deze focus draagt er mede aan bij dat de Werkendamse redelijk geruisloos door de crisistijd rolt en zelfs in haar serviceafdeling voor groei zorgt.

Vandaag viert dit bloeiende familiebedrijf haar 50-jarige bestaan, waarbij uiteraard op gepaste wijze stil zal worden gestaan bij het overlijden van de grondlegger van het bedrijf de heer Teus Paans. Vele genodigden zullen vanmiddag en vanavond gastvrij ontvangen worden in de speciaal daarvoor geplaatste tent aan de Ir. Blankenstraat 6. Wij wensen de familie Paans en hun medewerkers een mooie en gedenkwaardige dag toe!

Vorige pagina

Interactief magazine voor Paans

Interactief magazine voor Paans
11/09/2014

Bedrijvig Heusden en Altena maakt interactief magazine voor Paans
Paans Installatiebedrijven bestaat sinds het begin van september 50 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum maakte het team van Bedrijvig Heusden en Altena, onderdeel van Kozakken Boys sponsor Het Kontakt Edities,  het interactief magazine "Paans" en een gelijknamige bedrijfsfilm, die via onder andere YouTube is te bekijken. Op de foto feliciteert bladmanager Peter Vos van Bedrijvig directeur Sander Paans met een ingelijste uitvergroting van de jubileumuitgave.

Paans is  als trouwe sponsor al jarenlang bij Kozakken Boys betrokken en directeur Sander Paans was in het verleden voorzitter van de club.

Foto: het Kontakt Edities

Vorige pagina

Kozakken Boys sponsors vinden elkaar

Kozakken Boys sponsors vinden elkaar
24/07/2014

Kozakken Boys sponsors Abalco Group en Iveco Schouten weten elkaar te vinden

Meteen na de internationale introductie van de Iveco New Daily stonden bij de Nederlandse dealers de demo’s klaar voor de klanten. Vrijwel tegelijkertijd stond ook de eerste Daily van het nieuwe model al klaar voor aflevering aan Abalco Group uit Werkendam. Hiermee heeft de Abalco Group een primeur in huis want het is één van de eerste bedrijven in Nederland waar de nieuwe Daily al wordt ingezet.

Abalco bestelde de nieuwe Iveco eind vorig jaar ongezien bij Iveco dealer Schouten. Henri van Noorloos, die de Iveco Daily verkocht: ,,Abalco is gespecialiseerd in het reinigen, coaten en onderhouden van koel- en warmte technische installaties in allerlei uiteenlopende segmenten. Voor dat werk hebben de serviceteams de beschikking over bestelwagens met daarin allerlei test- en meetapparatuur en gereedschappen. Het bedrijf werkt landelijk en beschikt over een vloot van 25 bedrijfswagens. Iveco is een nieuw merk in het wagenpark. De eerste Daily is operationeel sinds april van dit jaar en dit nieuwe model is de tweede Iveco.’’

De nieuwe Iveco Daily is van het model 40C17 Agile 3520 L1. De bestelwagen is uitgerust met een 3.0 liter Euro-5 motor met 170 pk en de nieuw ontwikkelde voorwielophanging, de Quad Leaf Suspension.

Tekst + foto: Bestelautoenmilieu.nl

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
08/07/2014

Er is goed nieuws te melden vanuit de Businessclub. Rijkers Bestrating, Abalco Service BV, Maatwerk-Event en RVA Metaaltechniek verlengden allen hun sponsorcontracten met Kozakken Boys.

Namens Businessclub Rood-Wit Rivierenland danken wij deze bedrijven voor hun bijdrage aan onze vereniging en we hopen ze nog vele jaren op ons sportpark De Zwaaier te mogen begroeten!

Vorige pagina

Klimaatmakers sinds 1964

Klimaatmakers sinds 1964
02/07/2014

Paans Klimaatsystemen is al 50 jaar een begrip in verwarmen en koelen en dat is de afgelopen tijd goed gevierd! Zo  waren er al speciale jubileum acties op airco’s en CV-ketels en werd er een prachtig kinderfeest georganiseerd met veel festiviteiten.

Afgelopen vrijdagavond werd er voor het personeel van Paans een onvergetelijk feest gehouden. De Werkendamse dependance werd omgetoverd tot een chique feestzaal. De avond begon met een grote verassing voor de directie, er werd een prachtig Unica uitgereikt speciaal gemaakt voor Paans door de Glas fabriek in Leerdam. Na het uitreiken van de Unica werd het buffet geopend en later op de avond gingen de voetjes van de vloer en was er een optreden van Johnny Gold.

Paans is reeds vele jaren als sponsor verbonden aan Kozakken Boys en directeur Sander Paans was ook enige tijd voorzitter van onze club. Namens Kozakken Boys feliciteren wij Paans van harte met deze prachtige mijlpaal en wensen directie en medewerkers veel succes en goede zaken toe!

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
13/06/2014

Er is wederom goed nieuws te melden vanuit de Businessclub. Allgroen BV, Spa Assurantiën en Kelpa BV verlengden hun sponsorcontracten en Mitra uit Gorinchem is als nieuwe sponsor verbonden aan Kozakken Boys.

Namens Businessclub Rood-Wit Rivierenland danken wij deze bedrijven voor hun bijdrage aan onze vereniging en we hopen ze nog vele jaren op ons sportpark De Zwaaier te mogen begroeten!

Op de foto ziet u Vincent Kemper van Kelpa BV tijdens de ondertekening van de sponsorovereenkomst.

Vorige pagina

Bedrijventoernooi Plus 2014 afgelast!!

Bedrijventoernooi Plus 2014 afgelast!!
20/05/2014

Helaas heeft de organisatie van dit jaarlijks terugkerend evenement moeten besluiten om het toernooi voor dit jaar van de kalender te halen in verband te weinig aanmeldingen.

Volgend jaar zal er zeker weer een poging gewaagd worden om dit evenement te laten slagen.

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
16/05/2014

Wederom is er goed nieuws te melden vanuit de businessclub, want afgelopen week  verlengden Fa. Steenzetwerk, Slagerij van den Heuvel, De Klerk en van Noorloos Cascobouw hun sponsorcontract met Kozakken Boys.

Namens Businessclub Rood-Wit Rivierenland danken wij deze bedrijven voor hun bijdrage aan onze vereniging en we hopen ze nog vele jaren op ons sportpark De Zwaaier te mogen begroeten!

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
09/05/2014

Opnieuw is er positief nieuws te melden vanuit de businessclub. Afgelopen week  verlengden Nelf Marine Paints, Valmo Tegelprojecten, Aspect ICT en ODS BV hun sponsorcontract met Kozakken Boys. Voor alle vier geldt dat ze al langere tijd als sponsor aan de club zijn verbonden en dat dus ook komend seizoen weer zijn.

Namens Businessclub Rood Wit Rivierenland danken wij deze bedrijven voor hun bijdrage aan onze vereniging en we hopen ze nog vele jaren op ons sportpark De Zwaaier te mogen begroeten!

Vorige pagina

Pagina's