Business club

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
06/10/2015

Afgelopen week werd er ook buiten het veld weer goed zaken gedaan.

Allereerst tekende Slagerij C.W. van den Heuvel & Zn. hun sponsorcontract. Al jarenlang mogen wij rekenen op de steun van Gerard en Cees. Naast hun liefde voor het eerste elftal, zijn zij ook altijd zeer begaan met onze jeugd. Als jeugdsponsor zijn wij dan ook heel blij dat wij de samenwerking mogen continueren.

Tevens verlengde de Abalco Groep afgelopen week hun sponsorcontract als Business Partner. Ook dit bedrijf is al jarenlang trouwe gast in onze businessclub. Abalco is o.a. specialist in het chemisch en technisch reinigen, renoveren en conserveren van lucht-, koel- en warmtetechnische installaties. Daarnaast beschikt Abalco over specifieke aanvullende diensten, waarmee het grote industriële klanten wereldwijd bedient.

Wij willen beide bedrijven bedanken voor hun bijdrage!

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
29/09/2015

Ook buiten het veld scoort Kozakken Boys! Wederom kunnen we melding maken van een aantal nieuwe sponsoren.

ARA Ship Management BV tekende een 3-jarige sponsorovereenkomst als Business Partner bij Kozakken Boys. ARA Ship Management, met kantoren in Werkendam en Hamburg, beschikt over een moderne vloot zeegaande containerschepen die wereldwijd worden ingezet voor het vervoer van goederen.

Ook Nova Shipping BV tekende een 3 jarige sponsorovereenkomst die hen als Business Partner aan de club verbindt. Nova Shipping is sinds 2012 actief in de duwvaart en is een betrouwbare partner op het gebied van opslag en bulktransport in de binnenvaart.

CV Challenger tekende een overeenkomst als Vriend van Kozakken Boys.

Namens Businessclub Rood Wit Rivierenland en Kozakken Boys bedanken wij deze bedrijven voor hun sponsorschap en hopen op een prettige en langdurige samenwerking!

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
27/09/2015

Wederom goed nieuws uit de businessclub. Trouwe sponsor Ruytenberg Holding verlengde zijn Elite Partner overeenkomst met Kozakken Boys. Cees en Clara zijn zeer betrokken bij de club, zowel als sponsor maar ook als supporter zijn zij niet meer weg te denken bij onze club. Als het even kan zij ze bij alle uit- en thuiswedstrijden aanwezig om de ploeg aan te moedigen.

Ook Verisol bv tekende gisteren officieel de sponsorovereenkomst. Verisol, dat met ingang van dit seizoen ook op de poloshirts van onze club prijkt, tekende een contract als Business Plus Partner bij Kozakken Boys.

Wij bedanken Ruytenberg Holding en Verisol voor het in Kozakken Boys gestelde vertrouwen en hopen hen nog vele jaren te mogen begroeten op Sportpark De Zwaaier.

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
14/09/2015

Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang in het sponsorhome en werden er diverse sponsorcontracten getekend.

Hakkers BV tekende een sponsorcontract wat hen als Elite Partner aan Kozakken Boys verbind. Van Boven Kunststoffen tekende een overeenkomst als VIP Partner.

De broers Dik en Jan den Hollander tekenden namens hun bedrijven Dik Den Hollander Interieurs en Jan den Hollander Timmerwerken beiden een overeenkomst als respectievelijk Business Partner en Business Plus Partner.

Namens Kozakken Boys en Businessclub Rood-Wit Rivierenland bedanken wij deze bedrijven voor hun sponsorschap en wij hopen op een langdurige samenwerking.

Vorige pagina

Promovideo BaCo Trucks & Trading B.V.

Promovideo BaCo Trucks & Trading B.V.
13/09/2015

Kozakken Boys TV maakte een leuk filmpje op het bedrijf bij BaCo Trucks & Trading B.V. Met ingang van dit seizoen siert de naam van dit Werkendamse bedrijf de wedstrijdshirts van onze teams.

BaCo Trucks & Trading B.V. is een echte Werkendamse onderneming, dit jonge en snelgroeiende bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte vrachtwagens. BaCo Trucks & Trading B.V. is gevestigd in een multifunctioneel bedrijfspand aan de Vierlinghstraat, hier heeft men de beschikking over een ruime voorraad tweedehands vrachtwagens. Dankzij het wereldwijde in- en verkoopnetwerk komen er wekelijks nieuwe voertuigen binnen. Het aanbod omvat verschillende merken zoals Scania, DAF en Volvo uit verschillende bouwjaren en prijsklassen. Hierdoor vindt de klant  bij BaCo Trucks & Trading B.V. altijd wat hij zoekt.

De film kwam tot stand met medewerking van eerste elftal spelers Berry Powel en Leon Bot en de pupillen Rick de Goeij en Ruben Vogel.

Klik hier om door te gaan naar de website van BaCo Trucks & Trading B.V.

Check www.kozakkenboystv.nl voor meer video's.

Vorige pagina

Sponsoren zetten zich in voor Make-A-Wish

Sponsoren zetten zich in voor Make-A-Wish
08/09/2015

Kozakken Boys heeft al ruim 3 jaar een samenwerking met Make-A-Wish Nederland. Naast de shirtreclame organiseert de Businessclub elk jaar een activiteit die geheel in het teken staat van Make-A-Wish.

Vorig jaar oktober, tijdens de thuiswedstrijd tegen Ajax, mochten wij de sponsoren samen met onze gasten Hans Nijland (directeur FC Groningen), Brian Roy en niet te vergeten wenskind Ramon van Meteren uit Sleeuwijk nader kennis laten maken met deze geweldige stichting.

Mede door de veiling van een gesigneerd Ajax shirt konden wij een bedrag van maar liefst € 14.000,- overmaken aan Make-A-Wish.

Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan.Make-A-Wish Nederland vervult sinds 1989 de liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Dat doet Make-A-Wish Nederland niet voor niets. In al die jaren is gebleken dat voor het wenskind en zijn/haar familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst. 

Dit jaar organiseert de Businessclub weer een mooie activiteit, de Make-A-Wish Business Challenge

De sponsors van de club gaan zich actief inzetten voor dit goede doel en worden betrokken bij het daadwerkelijk tot stand brengen van een wens middels de Make-A-Wish Business Challenge. 

De Make-A-Wish Business Challenge is een uniek evenement waarbij  de sponsoren letterlijk betrokken zijn bij het tot stand brengen van een allerliefste wens. Met een team wordt onder leiding van een wensvervuller van Make-A-Wish Nederland aan de slag gegaan met het organiseren van een specifieke wensvervulling. Hierbij wordt door de teams zoveel mogelijk gebruik gemaakt van het eigen netwerk en creativiteit, de fantasie van het kind bepaalt de inhoud van de wens. Van het bestellen van een taart tot en met het regelen van uniek vervoer. En ook de eventuele broertjes en zusjes worden niet vergeten. Het gehele gezin moet er van genieten!

Voorzitter van de Businessclub Henk de Goeij: “We zien erg uit naar de Make-A-Wish Business Challenge, een prachtige uitdaging waarin we als businessclub samen met onze sponsoren actief aan de slag gaan voor het goede doel. In de businessclub zitten veel ondernemers met een groot netwerk die we hopen in te kunnen zetten bij het realiseren van een aantal allerliefste wensen van zieke kinderen. Als club vinden wij het belangrijk om de samenwerking met Make-A-Wish op een actieve manier invulling te geven. Wij zijn er trots op dat we met behulp van onze sponsoren en donateurs over de afgelopen jaren ruim €45.000 aan Make-A-Wish hebben kunnen doneren, dit is echt uniek voor een voetbalclub.”

Op locatie bij sponsor Hoogendoorn MBI, zullen de sponsoren op 15 oktober a.s. bij elkaar komen om met elkaar deze uitdaging aan te gaan en zich actief in te zetten voor Make-A-Wish.

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
31/08/2015

Niet alleen op het veld werd er zaterdag goede zaken gedaan, ook in het sponsorhome werd de nodige business gedraaid.

Voor de wedstrijd hebben Schildersbedrijf van Beek uit Rijswijk en Rijkers Bestrating hun sponsorcontract ondertekend.

Schildersbedrijf van Beek is sinds vorig seizoen vaste gast bij de wedstrijden van ons 1e elftal. Het eerste jaar waren zij ‘Vriend van’ en inmiddels hebben ze hun sponsorcontract opgewaardeerd door Business Partner.

Rijkers Bestrating is al jarenlang aan onze club verbonden en heeft deze samenwerking ook weer voor de komende 3 jaar als Business Partner gecontinueerd.

Namens de businessclub willen wij zowel Henk van Beek als Leonard en Desiré Rijkers bedanken voor hun bijdrage!

Vorige pagina

140 jaar Hakkers BV

140 jaar Hakkers BV
28/08/2015

Zaterdag 29 augustus viert onze Elite Partner Hakkers BV haar 140 jarig bestaan. Een familiebedrijf met een lange geschiedenis. De inpolderingen, landbouw en griend- en rietcultures in en rond de Biesbosch vormden de basis voor het huidige aannemersbedrijf.

Hakkers is sinds de oprichting verbonden met Werkendam en daarmee ook met de Biesbosch. Van oudsher is Werkendam het centrum geweest van riet-, rijs-, en griendtcultuur. Het unieke zoetwatergetijdengebied bleek een zeer vruchtbare bron voor riet- en houtproducten.

Het water is voor Werkendam en de Biesbosch eeuwenlang een bedreiging geweest. Vanuit de nooit aflatende strijd ontpopten Werkendammers zich tot zeer vakbekwame aanleggers en herstellers van dijken en waterkeringen.

In 1875 was het Dielis Cornelis Hakkers, die geheel voor eigen rekening zijn eerste werk aannam. Deze daad betekende de geboorte van het huidige bedrijf. Zijn energieke aanpak, zijn wilskracht, kennis en inzicht droegen er toe bij dat in betrekkelijk korte tijd tal van werken werden aangenomen en uitgevoerd. Hiertoe behoorden de aanleg en het herstel van kaden en dijken alsmede van fortificaties van wegen. D.C. Hakkers’ leven heeft in het teken gestaan van inpoldering en handhaving van de Biesbosch en het exploiteren van griend- en rietbouw.

Heden ten dage is Hakkers uitgegroeid tot een dynamisch aannemingsbedrijf.
de bedrijfs-disciplines zijn heiwerk, betonwerk, en staalwerk in de nabijheid van water, kortom: de constructieve waterbouw. Deze disciplines vergen investeringen in zowel hoogopgeleid personeel alsmede in machines, schepen en een staalconstructiehal.
Kenmerkend voor de visie van de laatste generatie Hakkers is het motto “alles in eigen huis”. De laatste ontwikkelingen in Hakkers B.V. zijn voornamelijk gericht op drie gebieden:

  • De oprichting van de afdeling Design & Construct waarmee de nieuwe contractvormen beheerst worden uitgevoerd.
  • De diversificatie van het materieel (zowel grotere als kleinere kranen en werkschepen) om de verschillende projecten efficienter en effectiever te kunnen uitvoeren.
  • Een specialistische funderingsafdeling, Jetmix vanaf 2006 voor onder meer verankering van wanden en vloeren in tijdelijke en definitieve bouwkuipen en kadeconstructies

Mede dankzij de brede inzetbaarheid en de integrale aanpak heeft Hakkers een zeer grote diversiteit aan tevreden klanten.

Vanaf deze plaats willen wij directie en medewerkers van Hakkers B.V. van harte feliciteren met dit jubileum en wensen hen zaterdag een fijne dag bij de viering van deze mijlpaal!

Vorige pagina

Hoera een dochter

Hoera een dochter
09/07/2015

Afgelopen maandag is Danique geboren, dochter van ons bestuurslid Sandra Paans.

Namens bestuur en Businessclub RWR willen wij de trotse ouders Sandra en Martijn van harte feliciteren met de geboorte van hun dochter.

Wij wensen hen een fijne kraamtijd en al het goeds voor de toekomst.

Vorige pagina

Arie Lock in sponsorcommissie

Arie Lock in sponsorcommissie
12/06/2015

Met ingang van komend seizoen zal Arie Lock deel uitmaken van de sponsorcommissie. Door het afzwaaien van Martin Lemmers en voorzitter Sandra Paans ontstonden er twee open posities en werd door de commissieleden uitgekeken naar versterking van het team. Omdat Arie dit jaar na acht seizoenen Kozakken Boys zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt zijn wij er trots op dat we Arie in een andere functie voor de club kunnen behouden en in het bijzonder voor de sponsorcommissie.

Wij wensen Arie veel succes in zijn nieuwe rol bij de club en hopen dat hij op deze manier nog vele jaren actief zal blijven binnen de club.

Foto: Teus Admiraal

Vorige pagina

Pagina's