Business club

RWR lanceert Business Magazine

RWR lanceert Business Magazine
11/04/2014

Na afloop van de wedstrijd Kozakken Boys – GVVV werd het eerste exemplaar van het nieuwe RWR Business Magazine uitgereikt. Dit fraaie magazine was een lang gekoesterde wens van Businessclub Rood Wit Rivierenland. Bij het aantreden van de huidige, nieuwe sponsorcommissie hebben zij zich o.a. ten doel gesteld om meer zakelijke sponsoren aan te  trekken. Sponsoren die iets bij ons zoeken wat zij bij een andere Businessclub niet of onvoldoende vinden. Naast het voetbal zal dat ook een zakelijk karakter moeten kennen.

Om maar weer eens een moderne term te gebruiken, business to business dus. Eén van de middelen om dat doel te bereiken is nu in werking gezet, namelijk dit business magazine.  In dit blad kunnen bedrijven zich presenteren aan andere bedrijven. Hiermee worden zij bekend bij de mede Businessclubleden en wordt de drempel verlaagd om contact met elkaar te leggen en  zaken met elkaar doen.

Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie vorm van sponsoring van de vereniging door met zijn allen mee te werken aan de totstandkoming van een jaarlijks magazine. Het magazine is tot stand gekomen met medewerking van onze mediapartners Z-Press Sport en  Drukkerij Damen.

Volgende week ontvangen alle sponsoren en bedrijven in de regio een exemplaar van dit fraaie magazine in de bus.

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
18/03/2014

Van Boven Kunststoffen Industrie sponsor bij Kozakken Boys

Voorafgaand aan de wedstrijd Kozakken Boys - Katwijk werd de sponsorovereenkomst tussen Businessclub Rood Wit Rivierenland en  Van Boven Kunststoffen Industrie ondertekend.

Van Boven geldt als pionier op het gebied van kunststof bouwproducten en heeft zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste producenten van kunststof daglicht producten.

In de hedendaagse architectuur speelt daglicht een belangrijke rol. De natuurlijke kleurstellingen van daglicht gebruikt men om sfeer en uitstraling aan een gebouw te geven. In  eigen huis ontwikkelt en produceert Van Boven polyester golfplaten, lichtkoepels en lichtstraten; hiermee inspelend op de laatste ontwikkelingen en eisen ten aanzien van o.a. vormgeving. Voor iedere toepassing wordt een lichtdoorlatend kunststof product geleverd van een enkelwandige polyester golfplaat, lichtkoepel, tot en met een daglichtconstructie met meerwandige polycarbonaatplaten.

Van Boven kunststoffenindustrie, gevestigd aan de Schelluinsestraat in Gorinchem, zorgt al 62 jaar voor gratis daglicht! Wilt u meer weten over Van Boven?  Bezoek dan de website: www.van-boven.com

Namens Businessclub Rood Wit Rivierenland heten wij Van Boven Kunststoffen Industrie van harte welkom bij de club en hopen op een langdurige en succesvolle samenwerking!

Foto: Teus Admiraal

Vorige pagina

Gele Kaarten Quiz

Gele Kaarten Quiz
07/03/2014

Donderdag 6 maart vond een RWR businessclub bijeenkomst plaats op sportpark De Zwaaier. In een bomvol sponsorhome werd onder leiding van de eredivisie scheidsrechters Kevin Blom, Tom van Sichem en Jan Wegereef de Gele Kaarten Quiz gespeeld.

Op een humoristiche en interactieve manier werden de deelnemers uitgedaagd om in teamverband  allerlei sportgerelateerde vragen te beantwoorden die vergezeld gingen van ludieke filmfragmenten.  Teamwork en samenwerking was hierbij belangrijk en gaf uiteindelijk  ook de doorslag. Team 6 werd de winnaar van de quiz en kwalificeerde zich daarmee voor de play-offs. In een spannende play-off ronde moesten de deelnemers  van dit team het tegen elkaar opnemen en mochten daarbij een zelf gekozen persoon als hulplijn inschakelen. Als laatste bleef Hanke van Drenth van Putters Advocatuur uit Gorinchem over. Net net toen hij dacht de winnaar van de quiz te zijn nam het een verassende wending en moest hij het in een finaleronde opnemen tegen zijn hulplijn Sandra Paans. Deze wist hij alsnog te verslaan en zodoende kon Hanke de beker en de fles champagne in ontvangst nemen.

Na afloop werd er onder het genot van een hapje en drankje nog lang nagepraat. Het was een zeer geslaagde avond, met louter positieve reacties van de deelnemende sponsors!

Foto's: Teus Admiraal

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
30/01/2014

Recent tekende Danny Ouwerkerk namens zijn bedrijf D.O. Service  een contract als business partner bij Kozakken Boys.

D.O. Service is gespecialiseerd in het kitten van nieuwbouw of renovatie van badkamers, zwembaden, binnenvaartschepen, jachten, bedrijfsruimtes, epoxy werken, vloeistofdichte vloeren en brandwerende ruimtes.

Dit jonge en dynamische bedrijf bestaat bijna 3 jaar en heeft geheel Nederland als werkgebied. D.O. Service werkt voor zowel grote als kleine bedrijven, zoals schildersbedrijven en tegelzetters maar is ook beschikbaar voor particuliere klussen.

Businessclub Rood Wit Rivierenland heet  D.O. Service van harte welkom in de businessclub en wij hopen op een langdurige en succesvolle samenwerking!

Foto Teus Admiraal

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
11/12/2013

Afgelopen zaterdag, voorafgaand aan de wedstrijd tegen IJsselmeervolgels, tekende directeur Gijs van den Berg namens Univé Rivierenland een nieuw sponsorcontract met Kozakken Boys.

Univé is reeds vele seizoenen als sponsor aan Kozakken Boys verbonden en met de ondertekening van deze overeenkomst werd de goede relatie nog eens bekrachtigd.

Een belangrijk onderdeel van de overeenkomst tussen Kozakken Boys en Univé betreft de organisatie van het jaarlijkse jeugd toernooi.  Univé zal wederom als hoofdsponsor en naamgever van het toernooi  optreden. In het laatste weekend van mei  2014 zal het grote Univé jeugdtoernooi plaatsvinden op Sportpark de Zwaaier. Vele teams uit de wijde omgeving zullen aan dit groots opgezette toernooi deelnemen.

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Als coöperatieve vereniging werkt Univé zonder winstoogmerk, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé!

Namens Businessclub Rood Wit Rivierenland bedanken wij Univé Rivierenland voor het sponsorschap en hopen wij op een langdurige en succesvolle samenwerking!

Foto: Teus Admiraal

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
04/12/2013

Drukkerij Damen: The masters of speed

Gedrevenheid en betrokkenheid zijn kenmerkende eigenschappen voor veel familiebedrijven. Kozakken Boys sponsor Drukkerij Damen vormt daarop geen uitzondering. Eigenaren en broers Jan en Maurice Damen zien ontwikkeling en groei als noodzakelijke voorwaarden om ook morgen de beste te zijn. Met oog voor zowel kwaliteit als kwantiteit wordt geïnvesteerd in zowel de techniek als de mensen. Groeien: dat is verder durven kijken.

In januari 2014 breidt Drukkerij Damen haar toch al  indrukwekkende machinepark verder uit.  En bij  Drukkerij Damen houden ze van  snelheid. Hóge snelheid. Drukkerij Damen gaat daarom haar productie opvoeren tot maar liefst 18.000 vel per uur. Dubbelzijdig, tot 75x106 cm en van ongekend hoge kwaliteit. Daarvoor moeten ze eerst de beschikking hebben over de nieuwe Speedmaster XL106. Een beest van een 8 kleurenpers, die de hoofdrol speelt in een bloedstollende actiefilm. Bekijk nu de trailer op www.themastersofspeed.nl

Drukkerij Damen is voor Kozakken Boys reeds jarenlang  een zeer gewaardeerde sponsor, vanaf dit seizoen zijn zij als VIP Partner aan de club verbonden. Met eerdere overnames erbij is inmiddels een grafische groep ontstaan met negentig personeelsleden. Aan het hoofd van het familiebedrijf staan Maurice en Jan Damen, de derde generatie.

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
27/11/2013

Verisol Isolatiesysteembouw B.V. tekent sponsorcontract

Verisol Isolatiesysteembouw B.V. heeft recent een sponsorcontract ondertekend met Kozakken Boys. Verisol Isolatiesysteembouw B.V. is gespecialiseerd in het leveren van koel- en vriesobjecten en levert een totaalpakket (leveren, bouwen en onderhouden) aan o.a. de levensmiddelensector (vlees, vis, AGF), distributie- en opslagbedrijven. Door de ruime ervaring van Verisol Isolatiesysteembouw B.V.  kunnen zij elk isolatieprobleem voor u oplossen! Tevens wordt Verisol Isolatiesysteembouw B.V. ook door de (staal)industrie ingeschakeld. De isolatieproducten van Verisol Isolatiesysteembouw B.V. zijn ook in deze sectoren een welkome versterking. Ook is Verisol Isolatiesysteembouw B.V. specialist in het plaatsen van aanrijdbeveiliging. Bescherm uw opslagtanks, bedrijfsinstallaties, koel- en vriescellen, gevelbeplating, gebouwen, distributiecentra, machines, schuif- en roldeuren, kolommen, magazijnstellingen, parkeergarages, etc. tegen schades en voorkom veel ergernis.

Wilt u weten of Verisol Isolatiesysteembouw B.V. ook voor u iets kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact  op en het zal u verrassen welke mogelijkheden er zijn voor uw onderneming. U kunt voor een impressie van de werkzaamheden ook een kijkje nemen bij op de website www.verisol.nl.

Namens Businessclub Rood Wit Rivierenland heten wij Verisol Isolatiesysteembouw B.V. van harte welkom bij de club en hopen op een langdurige en succesvolle samenwerking!

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
27/11/2013

Hans Visser schilderwerken, Maatwerk Events en Hans Barten Timmerwerken tekenden recent een overeenkomst met Businessclub Rood-Wit Rivierenland als Vriend van Kozakken Boys.

Wij zijn deze bedrijven hier zeer erkentelijk voor en hopen op een langdurige en succesvolle samenwerking!

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
25/11/2013

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior 31 ondertekende directeur Arie Thur een nieuwe verbintenis met Kozakken Boys. Thur is al langere tijd lid van de businessclub van Kozakken Boys en beide partijen vinden elkaar nu in een mooie nieuwe verbintenis als VIP partner. Onderdeel van het sponsorschap is ook de levering van twee prachtige, in Kozakken Boys stijl beletterde, Seat Ibiza’s. Een mooi visitekaartje voor de club en voor Autobedrijf Thur!

Autobedrijf Thur is een modern, groeiend autobedrijf dat al ruim 75 jaar bestaat. Momenteel bestaat het team uit ruim 25 enthousiaste mensen, die de kwaliteitsmerken Audi, Seat, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens op uitstekende wijze vertegenwoordigen. Naast nieuwe auto's kunt u bij Thur ook uitstekend terecht voor kwalitatief hoogstaande occasions uit een ruim gesorteerde occasionvoorraad en bent u ook aan het juiste adres voor service, onderhoud, (schade) reparaties, onderdelen, accessoires, aircoservice, leasing, financiering en verzekering. Meer informatie kunt u terugvinden op www.thur.nl, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in de showroom aan de Kelderstraat in Genderen.

Namens Businessclub Rood Wit Rivierenland bedanken wij Autobedrijf Thur voor hun sponsorschap en hopen op een langdurige en succesvolle samenwerking.

Vorige pagina

Geslaagde businessclub bijeenkomst

Geslaagde businessclub bijeenkomst
15/11/2013

Afgelopen donderdagavond stond de RWR businessclub bijeenkomst op het programma. Omstreeks de klok van 20 uur werd er afgetrapt door RWR voorzitter Sandra Paans. Hierna was het woord aan technisch manager Cees Spaan die op bevlogen wijze het aanwezige publiek trakteerde op een blik achter de schermen van het technische beleid bij Kozakken Boys. Naast een update over het eerste elftal stond Cees uitgebreid stil bij de ontwikkeling van de bloeiende jeugdafdeling. Penningmeester Freek Vorthoren verzorgde een boeiende presentatie over de financiële status van de club en gaf de sponsors een overzicht van de vele lopende en recent afgesloten projecten binnen Kozakken Boys.

Rond de klok van 21 uur was het de beurt aan niemand minder dan René van der Gijp. Op geheel eigen wijze en met de hem kenmerkende humor en relativeringsvermogen hield hij het aanwezige publiek ruim een uur geboeid. Vooral de sappige anekdotes uit zijn voetbalcarrière deden het erg goed bij het publiek. Na afloop van de lezing werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig nagepraat, met ruim 90 aanwezige sponsoren was dit een uitstekend bezochte en geslaagde businessclub bijeenkomst.

Foto: Teus Admiraal

Vorige pagina

Pagina's