Business club

Het Kontakt mediapartner van Kozakken Boys

Het Kontakt mediapartner van Kozakken Boys
06/10/2016

Uitgeverij Het Kontakt Edities is tot en met 2019 als één van de mediapartners verbonden aan Kozakken Boys. Recent bekrachtigden voorzitter Henk de Goeij en Peter Vos van Het Kontakt de samenwerking. Zo zijn onder meer de Tweede Divisiepagina's met uitgebreide informatie over Kozakken Boys de komende drie jaar te lezen in de editie Kontakt Heusden en Altena. Ook aan de 'overkant' verschijnt deze krant en wel in zeven andere regio's in het Rivierengebied.

Wat nog niet iedereen nog weet is dat het ondernemersblad Bedrijvig door Het Kontakt wordt uitgegeven en ook in de beide regio's uitkomt. In Heusden en Altena verschijnt Bedrijvig elk kwartaal bij 7.000 ondernemers en in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden bij 10.000 ondernemers. In deze magazines zult u vanaf nu ook exclusief nieuws lezen over de vernieuwde businessclub van Kozakken Boys. Mocht u als sponsor regionaal willen communiceren naar andere ondernemers, zowel in Altena als in de Alblasserwaard, neem dan contact op met Peter Vos; telefoon 06-51490382 of per email: p.vos@hetkontakt.nl.

Het Kontakt zit ook online niet stil: De uitgeverij heeft acht lokale nieuwssites en is met de succesformule www.regio-voetbal.nl koploper in de regio als het gaat om digitale communicatie. Heeft u nieuws of wilt u de regio met uw winkel of bedrijf maximaal informeren? Kijk dan op www.hetkontakt.nl, www.bedrijvigmedia.com of www.regio-voetbal.nl!

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Geslaagde Businessclub bijeenkomst

Geslaagde Businessclub bijeenkomst
27/06/2016

Vrijdagavond 24 juni vond een Businessclub bijeenkomst plaats op sportpark De Zwaaier. De ruim 90 aanwezige sponsoren werden getrakteerd op een heerlijke BBQ welke geheel belangeloos beschikbaar was gesteld door Slagerij vd Heuvel.

Rond de klok van 20 uur ging het officiële gedeelte van start. Na de opening van Dick Damen bedankte voorzitter Ad van Wijk de aanwezige sponsoren voor hun aanwezigheid en voor de steun die hij de afgelopen jaren van hen heeft mogen ontvangen. Hierna waren er presentaties van Henk de Goeij en Freek Vorthoren over de club.

Henk de Goeij kondigde de naamswijziging van de businessclub aan, deze gaat voortaan door het leven als Businessclub Kozakken Boys. Een nieuw logo, ontworpen door GJ Styles, werd gepresenteerd. Ook de nieuwbouwplannen van de club zijn uitvoerig aan de orde geweest. Projectleider Nico van Heukelum  ging verder in op de plannen en de verdere ontwikkelingen. Penningmeester Freek Vorthoren gaf een toelichting op de financiële onderbouwing van het project. Er werd door de aanwezige sponsoren zeer positief op de plannen gereageerd.

Na afloop werd er op het terras van het sponsorhome onder het genot van een drankje nog gezellig nagepraat. Het was een zeer geslaagde avond met veel positieve reacties van de aanwezige sponsoren.

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
03/05/2016

Met trots mogen wij u melden dat Nova Shipping uit Rotterdam afgelopen zaterdag tijdens de thuis wedstrijd tegen RVVH een nieuw contract ondertekende wat het bedrijf weer voor drie seizoenen aan de club bindt.

Jeroen Versluis (directie Nova) en Michael Bestenbreur (sponsorcommissie) hadden er eigenlijk niet lang voor nodig om er uit te komen met elkaar, het was al snel duidelijk dat het nieuwe sponsor pakket genaamd ‘Zilver’ met de upgrade van twee business seats het ideale pakket is voor het bedrijf.

Nova Shipping is inmiddels al een seizoen aan de club verbonden, echter door de ontwikkelingen binnen de club, de promotie naar de 2e divisie en toekomst plannen voor een nieuwe tribune werd Jeroen Versluis getriggerd om het gesprek aan te gaan met de club om te kijken of zij een steentje bij kunnen dragen.  

Versluis: ‘’Vorig jaar zijn wij voor het eerst begonnen met sponsoren, natuurlijk kijk je dan altijd even de kat uit de boom. Echter was ik al heel snel onder de indruk van het reilen en zeilen binnen de club. De plannen die de club heeft voor in de toekomst zijn prachtig, wij moeten ons als sponsoren ook realiseren dat wij een extra steentje bij moeten dragen om het ook te kunnen laten realiseren. Uiteindelijk plukken wij ook de vruchten van professionalisering. Voor ons is het dus een logische stap om te upgraden. De club ontwikkeld zich in rap tempo door, dit doen wij ook als bedrijf. Stilstaan is achteruitgaan, door deze gelijkenissen passen we dus extra goed bij elkaar.’’

Wij danken Nova Shipping voor de prachtige woorden en het vertrouwen in ons als club!

Vorige pagina

Kozakken Boys Zakelijk

Kozakken Boys Zakelijk
11/04/2016

Afgelopen zaterdag werd de derde editie van het Kozakken Boys Zakelijk magazine gepresenteerd. In een volgepakt sponsorhome reikte Henk de Goeij, voorzitter van de sponsorcommissie, het eerste exemplaar uit aan sponsor van de dag Michael Bestenbreur van Bestenbreur Auto’s.

Kozakken Boys Zakelijk magazine richt zich op het bedrijfsleven en staat vol interessante artikelen over sponsoren van Kozakken Boys. Als businessclub zijn wij er enorm trots op dat wij onze sponsoren dit mooie platform kunnen bieden om zich aan een breed zakelijk publiek te presenteren.

Namens Businessclub Rood-Wit-Rivierenland bedanken wij Z-Press Sport voor de fijne samenwerking en het uitgeven van dit fraaie magazine, fotografen Teus Admiraal en Wim Verhoeven voor hun medewerking en Damen Drukkers voor het drukken.

Foto: Teus Admiraal

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
30/03/2016

Recent tekende WerkTalent Altena een sponsorcontract als Business Partner bij Kozakken Boys.

WerkTalent is een uitzendorganisatie met een onderscheidende werkwijze en eigen gezicht: eigenwijs, stoer & fancy en vooral professioneel en zeer servicegericht. De compleet nieuwe vestiging in Sleeuwijk straalt dit dan ook uit, de drempel is erg laag bij het bedrijf en het enthousiasme is direct van eigenaar Johan van Os en zijn werknemers af te lezen.

Van Os: ''Door de vrijheid om iedere dag zelf je keuzes te kunnen maken lopen wij altijd 2 stappen voor. Wij hebben korte lijnen, een platte structuur en we zeggen gewoon wat we bedoelen. Hierdoor kunnen wij onze klanten uitstekend bedienen en blijven klanten ook klanten.''

Wij bedanken Werk Talent Altena voor hun sponsorschap en hopen op een prettige en langdurige samenwerking.

Meer informatie over het bedrijf is terug te vinden op: www.werktalent.com

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
29/03/2016

Recent tekende Groeneveld Riooltechniek B.V. een sponsorcontract als Business Plus Partner bij Kozakken Boys.

Groeneveld Riooltechniek B.V. bestaat inmiddels ruim 30 jaar. Groeneveld B.V. is uitgegroeid van een lokaal bedrijf naar een door heel Nederland opererend bedrijf. Sinds 2000 heeft Groeneveld zich in Werkendam gevestigd onder de naam Groeneveld Riooltechniek B.V. In 2002 kwam hier Groeneveld Industriële Reiniging B.V bij. Als laatste is er in 2011 Groeneveld Relinen/Renovatie B.V. aan toegevoegd.

Groeneveld staat voor meedenken, meedenken op alle mogelijke manieren. Dit maken wij graag concreet. Problemen kunnen in vrijwel alle gevallen op verschillende manieren aangepakt worden. Groeneveld staat voor een aanpak die efficiënt en duurzaam is. De kosten van de opdrachtgever mogen niet meer bedragen dan strikt noodzakelijk. Dit vraagt kennis en creativiteit, iets wat kenmerkend is voor de medewerkers binnen de organisaties van Groeneveld.

Groeneveld staat ook bekend als vooruitstrevend. Zo maken onze buitendienstmedewerkers gebruik van een Ipad. Hierop geven zij informatie over de werkzaamheden die ze hebben uitgevoerd. De klant ziet in een duidelijk overzicht wat er is uitgevoerd en kan hierna de bon aftekenen. De informatie wordt direct naar het hoofdkantoor gestuurd zodat alle gegevens zo snel mogelijk up to date zijn. Ook kunnen woningbouwverenigingen en gemeenten online de werkbonnen checken. Zo beschikken zij meteen over informatie van de werkzaamheden. Meer informatie kunt u terugvinden op: www.riooltechniek.nl

Wij bedanken Groeneveld Riooltechniek B.V voor het sponsorschap en hopen op een prettige en langdurige samenwerking.

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
24/03/2016

Onze Business Partner BNR Bouwstoffen BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de grond, wegen en waterbouw branche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘BNR Bouwstoffen weet haar uitgebreide kennis rondom de levering van zand, grind en natuursteen uitstekend te combineren met een klanten servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.

BNR Bouwstoffen BV importeert en levert materialen aan grond,wegen waterbouwbedrijven, hoveniers, tuincentra en overheid. Het assortiment omvat onder andere breuksteen, splitten, zand, grind, lava, natuursteen, bims, Ebodemas, lichte ophoogmaterialen, (gerecycled) kunststof rijplaten, mengen betongranulaten en ballastmateriaal ten behoeve van spoorwegen, tramen kraanbanen. De handelsactiviteiten worden vanuit Werkendam aan de Merwede gecoördineerd. BNR Bouwstoffen beschikt over een opslagterrein van ca. 10.000 m2, waar (zee)schepen geladen en gelost kunnen worden en klanten via de verkoopbalie per as verschillende soorten bouwstoffen kunnen afhalen. Daarnaast beschikt de onderneming over opslagterreinen in Eemshaven, Dordrecht en Moerdijk. BNR Bouwstoffen BV is behalve in Nederland in verschillende Europese landen actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in BNR Bouwstoffen een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij BNR Bouwstoffen, want zij is continu doende om de kwaliteit van haar producten en diensten verder te verbeteren en haar assortiment uit te breiden. De diensten die zij aanbiedt, zijn goed doordacht en uitstekend afgestemd op de wensen van de klant en dit alles in samenwerking met betrouwbare leveranciers en  vervoerders. BNR is in dat opzicht een flexibele, betrouwbare partner voor haar klanten, die met hen meedenkt en probeert in alle gevallen de beste oplossing te bewerkstelligen.

Aantrekkelijke leverancier en partner

De jury prijst BNR om verschillende redenen. ‘Het relatief jonge bedrijf heeft zeer korte beslislijnen, is altijd bereikbaar, flexibel en beschikt over een groot netwerk. Dat maakt haar een aantrekkelijke leverancier en partner. Daarnaast denkt zij met haar opdrachtgevers mee bij logistieke leveringsvraagstukken, bijvoorbeeld over levering via waterwegen waar de diepgang beperkt is en waar grote schepen niet kunnen varen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Financieel is de onderneming gezond en administratief is alles top verzorgd. Zij vindt het zelf van groot belang om goed inzicht te hebben in de status van de bedrijfsvoering, is hieromtrent al jarenlang gecertificeerd conform de NENENISO 9001 en haar kredietwaardigheid naar leveranciers is prima. Verdere groei en ontwikkeling op eigen kracht is de koers voor de komende jaren.

Ondanks de nog vrij instabiele markt, heeft BNR Bouwstoffen BV alle vertrouwen in het bereiken van haar eigen expansiedoelen. ‘BNR Bouwstoffen is een gerenommeerd bedrijf in deze sector, waar zij de afgelopen 15 jaar een zekere plek verworven heeft. Grote en kleine afnemers weten haar te vinden als leverancier en partner. De terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.bnrbouwstoffen.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tvprogramma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 14:00 uur.

Namens de Businessclub Rood Wit Rivierenland feliciteren wij BNR Bouwstoffen met hun uitverkiezing.

Vorige pagina

Havika tekent sponsorcontract

Havika tekent sponsorcontract
02/03/2016
Recent tekende Havika Advies en Vermogensbeheer een sponsorcontract en zijn zij als Business Partner aan de club verbonden.
 
Het opbouwen van vermogen voor toekomstige doeleinden en/of het genereren van inkomsten uit vermogen kan op verschillende manieren worden ingevuld. Nu de fiscale mogelijkheden door de overheid worden beperkt, wordt flexibiliteit hierbij steeds belangrijker. Het opbouwen van vermogen en/of het genereren van inkomsten in Box III is daarom in veel gevallen een passende oplossing.
 
Dit kan door het sparen via een traditionele spaarrekening, het investeren in vastgoed, het beleggen in beursgenoteerde alternatieven of een combinatie hiervan. Door middel van Individueel Vermogensbeheer en Toekomstbeleggen bieden wij u een goed alternatief voor het investeren in beursgenoteerde beleggingen. Door wereldwijd in meerdere producten te beleggen bereikt u de gewenste risicospreiding. 
 
Na jarenlang gewerkt te hebben voor een aantal gevestigde namen in de financiële sector, zijn we 5 jaar geleden als Zelfstandig Vermogensbeheerder begonnen nadat we hiervoor alle vereiste vergunningen van AFM en DNB verkregen hadden. Dagelijks volgen we het economische en politieke nieuws op basis van onafhankelijk onderzoeksrapporten en analyses. Deze informatie vertalen we, mede op basis van de gesprekken met onze klanten, naar de best passende lange termijn investeringsbeslissingen. Gericht op het realiseren van de vermogensdoelstellingen van onze klanten.
 
Bent u benieuwd naar onze werkwijze, geïnteresseerd in onze opinie over uw bestaande beleggingen of overweegt u een deel van uw vermogen te gaan beleggen? Bezoek onze website www.havika.nl of bel/mail ons voor het maken van een afspraak (info@havika.nl of 0183-500090).Wij zijn u graag van dienst!
 
Namens Businessclub RWR heten wij Havika van harte welkom en hopen op een langdurige en prettige samenwerking.
 
Foto's 2,3 en 4 Teus Admiraal
 
Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
04/02/2016

Recent verbond Strago Electro BV zich als VIP Partner aan Kozakken Boys. Strago Electro werd op 1 mei 1957 opgericht en vestigde zich in de Kerksteeg te Gorinchem. Het bedrijf breidde zich gestaag uit zodoende werd in 1963 verhuisd naar de Schelluinsestraat. Door verdere uitbreiding van de werkzaamheden werd in 1973 een nieuw bedrijfsgebouw betrokken op Avelingen Oost waar het bedrijf nog steeds is gevestigd.

In de loop der tijd is Strago uitgebreid en zijn er verschillende disciplines binnen de elektrotechniek ontplooid. Te weten:

- Installatietechniek

- Panelenbouw

- Scheepsinstallatie

- Sportveldverlichting

- Machinebouw

Als laatste is zonne-energie toegevoegd, een discipline waarin nieuwe energiebesparende mogelijkheden liggen.

Meer info kunt u vinden op www.strago.nl

Namens Businessclub Rood-Wit Rivierenland danken wij Strago Electro voor hun bijdrage aan onze vereniging en we hopen ze nog vele jaren op ons sportpark De Zwaaier te mogen begroeten!

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
03/02/2016

Wij verwelkomen Staco Europe BV als Business Plus Partner in onze Businessclub.

Staco Europe is een turnkey leverancier van gecertificeerde interieursystemen voor de scheepsbouw. Als Europees partner van Staco Shingsun heeft Staco Europe haar jarenlange ervaring en expertise samengevoegd als input voor de continue innovatie en verbetering van de productlijnen.

Deze gedeelde kennis heeft geleid tot een breed en compleet productassortiment dat geschikt is voor de accommodatie van bijvoorbeeld offshore platforms, cruiseschepen, passagiersschepen, loodsstationschepen en kustvaarders. Meer informatie vindt u op www.stacoeurope.com.

Namens businessclub Rood-Wit Rivierenland  bedanken wij Staco Europe voor het sponsorschap!

Vorige pagina

Pagina's