Business club

BC: Upgrade Bunkercentrum Dongemond

BC: Upgrade Bunkercentrum Dongemond
20/06/2017

Goed nieuws uit de Businessclub, Bunkercentrum Dongemond heeft zijn sponsoring geüpgraded naar Brons Partner.

Bunkercentrum Dongemond is een echt familiebedrijf en werd in 1946 opgericht door Han en Sjaan de Wijs. Als parlevinkers voorzagen ze met hun westlander de binnenvaartschepen van water, gas-,smeerolie en scheepsbenodigdheden. In 1961 nam zoon Piet met zijn echtgenote Willie het bedrijf over. Vanaf 1979 vaart Bunkercentrum Dongemond onder eigen vlag en sinds 1993 is het bedrijf ook aan de wal te vinden. Door een noodlottig Ongeval van Piet de Wijs kreeg de derde generatie Maurice in 1994 geheel onverwacht de leiding in handen. Achter de schermen speelt zijn moeder Willie nog steeds een adviserende rol. Met de eigen bunkerboot worden dagelijks binnenvaartschepen voorzien van gasolie en drinkwater. Voor de wal aan de Rivierkade ligt een tankstation voor de watersport. Aan de wal beschikt Maurice de Wijs met zijn team over een modern bunkercentrum. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in verven, accu’s, scheepsbenodigdheden, watersport artikelen en smeermiddelen.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Bunkercentrum Dongemond voor hun upgrading en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Businessclub op pad

Businessclub op pad
24/04/2017

Afgelopen donderdag is de Businessclub met een mooie delegatie leden een dag naar Amsterdam geweest. Rond het middaguur verzamelde een groep van ruim veertig gasten zich op de Zwaaier om met een bus van Sono Tours te vertrekken naar de hoofdstad. Tijdens de busreis werd er al goed gezorgd voor de inwendige mens, restaurant De Waterman had heerlijke broodjes verzorgd.

De eerste bestemming deze dag was Heineken. Door de goede contacten welke wij als vereniging hebben met deze brouwerij konden we een mooi arrangement samenstellen. Het bezoek startte met een rondleiding door de Heineken Experience met aansluitend een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Zeker door het mooie weer werd er optimaal genoten van deze tocht.

Rond de klok van 17 uur meerden we weer aan bij Heineken en werd het bezoek afgesloten met een gezellige borrel in de Heineken bar. Ook hier was er weer volop de mogelijkheid tot het leggen van (nieuwe) contacten en hier werd door een ieder dankbaar gebruik van gemaakt.

De dag werd in Amsterdam afgesloten met een overheerlijk diner in een gezellig restaurant in De Pijp, ook hier de sfeer weer optimaal. Na afloop van het diner vertrokken we met de bus naar Werkendam, waar in de kantine nog een afzakker is genomen bij het bekijken van de wedstrijd Schalke - Ajax.

De Businessclub heeft deze dag wederom laten zien dat haar activiteiten verder gaan dan alleen activiteiten rondom de wedstrijden van ons eerste elftal. Gezien de vele positieve reactie van alle aanwezigen komt hier zeker een vervolg op….

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Partycentrum Hipper & Kolfbaan nieuwe sponsor

Partycentrum Hipper & Kolfbaan nieuwe sponsor
14/04/2017

Wederom is er goed nieuws te melden uit de businessclub, we begroeten Partycentrum Hipper & Kolfbaan als nieuwe sponsor.

Partycentrum Hipper & Kolfbaan is gevestigd in hartje Gorinchem. Een stad die barst van de historie en tegelijkertijd helemaal van nu is. De kenmerkende stadswallen, Grote Kerk, Slot Loevestein, Lingehaven, Dalempoort en sfeervolle winkelstraten liggen allemaal bij het partycentrum in de buurt. Gelegen in het midden van het land is Hipper & Kolfbaan zowel over de weg, via het spoor en over het water makkelijk te bereiken. Hipper & Kolfbaan onderscheidt zich vooral door de bijzondere, stijlvolle locatie en het goede gastheerschap. Al vele jaren zijn zij gewend te zorgen voor een vlekkeloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten en evenementen.

Eind 2016  is Hipper & Kolfbaan uitgeroepen tot Gorkumse onderneming van het jaar, in de categorie retail & horeca. Hipper & Kolfbaan nodigt u graag, geheel vrijblijvend, uit om de bijzondere locatie te komen bekijken. U bent welkom in die bijzondere sfeer en unieke ambiance van Hipper & Kolfbaan.
Neemt u ook gerust eens een kijkje op www.hipper.nl

Op de stand van Businessclub Kozakken Boys werd tijdens de Fenexpo de sponsorovereenkomst getekend. Wij bedanken Partycentrum Hipper & Kolfbaan voor het sponsorschap en hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Hipper & Kolfbaan voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Businessclub begroet Mammoet als nieuwe sponsor

Businessclub begroet Mammoet als nieuwe sponsor
11/04/2017

Goed nieuws uit de businessclub, we begroeten Mammoet als nieuwe sponsor.

Specialist in zwaar transport en hijswerk
Mammoet is specialist in zwaar hijswerk en multimodaal transport. Onze specialiteit is het transporteren, verschepen, plaatsen (horizontaal en verticaal) en het verwijderen van grote en/of zware objecten van en naar elke locatie, te land en te water. Mammoet bedient vijf belangrijke markten: de petrochemie, de energiesector, de civiele sector, de offshore industrie en maritieme branche. Voor al uw vragen, klein of groot, biedt Mammoet oplossingen op maat. Oplossingen die zich onderscheiden door hun inventiviteit, professionele aanpak, het hoogwaardige materieel en nadruk op veiligheid, kwaliteit en milieuzorg.

Mammoet Benelux
Mammoet Benelux is de tak van Mammoet die zich met het complete dienstenpakket richt op kleine en grote opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg.

Mammoet’s kernactiviteiten zijn:
• geheel verzorgde hijs- en transportwerkzaamheden;
• verhuur van mobiele kranen;
• multimodale transport- en hijsprojecten van fabriek tot fundering;
• hijswerkzaamheden i.h.k.v. onderhoud, plant stops en plant uitbreidingen;
• bergingswerk, wrakopruiming en offshore installatie.
• Prefab betonmontage zoals: woningen, kantoren, parkeergarages en viaducten.
• Montage van havenkranen en complexe staalconstructies.

Veiligheid altijd voorop
Ongeacht of het om een grote of kleine opdracht gaat, bij Mammoet gaat veiligheid voor alles. Vanwege de risico’s die inherent zijn aan ons werk, hanteert Mammoet, in ieders belang, strenge veiligheidsregels. Onze medewerkers moeten zich daar altijd en overal aan houden. Veiligheid is een speerpunt van Mammoet’s SHE-Q-programma, dat ook is gericht op de zorg voor gezonde werkomstandigheden, het milieu en kwaliteit. Veilig en verantwoord werken is hecht verankerd in onze bedrijfscultuur en absoluut ‘top of mind’ bij alles wat we doen, ook bij de kleinste opdracht. Kiezen voor Mammoet is kiezen voor veiligheid, kwaliteit en zekerheid. Dat is ook in uw belang als opdrachtgever!

Inventief en innovatief
Elke hijs- of transportopdracht is in zekere zin uniek. Inventief zijn zit dan ook bij ons in het bloed. Iedereen die in de uitvoering werkt, beschikt over de kennis en ervaring om binnen zijn verantwoordelijkheidsgebied de beste en meest veilige oplossing te kiezen. Goed op elkaar ingespeelde teams zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Voor meer complexe vragen en situaties biedt Mammoet ondersteuning van eigen engineers, die als geen ander in staat zijn hun expertise te vertalen in praktische oplossingen en een optimaal gebruik van de technische mogelijkheden. En mocht er geen bestaande oplossing voorhanden zijn, dan verzinnen wij er één voor u.

Vakopleidingen in ons Training Center
Onze riggers (operationele medewerkers) en kraanmachinisten hebben interne trainingsprogramma’s gevolgd die borg staan voor vakmanschap en veilig werken. Ook uw mensen kunnen deze erkende trainingen bij Mammoet volgen. Hiervoor beschikken wij in Schiedam over een volledig uitgerust Training Center, waar aan de hand van praktijksituaties geoefend wordt. Zo weet u zeker dat uw mensen de best denkbare opleiding krijgen (zie www.mammoettrainingcenter.nl).

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Mammoet voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Oudcomb nieuwe sponsor

Oudcomb nieuwe sponsor
10/04/2017

Goed nieuws uit de businessclub, we begroeten Oudcomb als nieuwe sponsor.
Al ruim 20 jaar wordt het bedrijf Oudcomb B.V. door vader en zoon Oudakker gerund. In deze tijd hebben wij bewezen verstand te hebben van het vervoer van chemicaliën in de binnenvaart. Naast het beheren van onze eigen vloot hebben wij onze kennis verder uitgebouwd tot het in eigen beheer bouwen van de meest hoogwaardige RVS dubbelwandige chemicaliëntankers van Europa.

De knowhow die binnen ons bedrijf aanwezig is, komt tot uiting in de projectbegeleiding van diverse projecten. Wij staan open voor vernieuwende ideeën welke door ons verder worden ontwikkeld.

Behalve in de binnenvaart verleggen wij ook onze grenzen naar de zeevaart. Ook hier worden de eisen en regelgevingen op een steeds hoger peil gebracht. Niet voor niets wordt onze knowhow ook buiten de Nederlandse grenzen gebruikt.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Oudcomb voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Rabobank tekent nieuw sponsorcontract

Rabobank tekent nieuw sponsorcontract
03/04/2017

Goed nieuws uit de Businessclub, Rabobank heeft een nieuw sponsorcontract getekend voor de komende 3 jaar.


De contractondertekening aan de bestuurstafel.

Rabobank
De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit onze coöperatieve grondslag verbinden we mensen en delen we kennis. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness. Rabobank is een handelsnaam van de Coöperatieve Rabobank U.A., statutair gevestigd in Amsterdam. De Rabobank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30046259. De Rabobank staat onder toezicht van de Europese Centrale Bank, De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Rabobank voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Nelf Marine Paints wordt Zilver Partner

Nelf Marine Paints wordt Zilver Partner
28/02/2017

Goed nieuws uit de businessclub, Nelf Marine Paints heeft hun sponsorschap verlengd en geüpgraded naar Zilver Partner voor de komende 3 jaar.

Over Nelf Marine Paints
In de scheeps- en jachtbouw en het scheepsonderhoud (refit) worden extreem hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en levensduur van beschermingsmiddelen. Weer, wind, water en intensief gebruik vergen immers het uiterste van verfsystemen, zowel onder als boven de waterlijn. De Nederlandse verffabrikant Nelf Paints heeft voor deze bedrijfstak een speciale businessunit in het leven te roepen, Nelf Marine Paints.

Sinds een kleine eeuw ontwikkelt Nelf Marine Paints speciaal ontwikkelde coatings voor de nautische sector. Variërend van slijtvaste en ook bij lage temperaturen verwerkbare systemen voor het onderwaterschip tot weerbestendige metaal- en houtlakken voor boven de waterlijn. Alles in één hand. Alles van één gespecialiseerde fabrikant. Altijd goed voor een even optimale dekking als langdurige bescherming.

Nelf Marine Paints onderscheidt zich in assortiment en werkwijze. Persoonlijk contact, advies, service en korte lijnen staan hierin centraal. De technische adviseurs kennen de sector als geen ander. Nelf Marine Paints levert in Noord- en Oost-Europese landen en in Azië via bunkerstations, jacht- en scheepswerven en havens.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Nelf Marine Paints voor hun verlenging van het sponsorschap en upgrading naar Zilver Partner en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Tuin-Totaal nieuwe sponsor

Tuin-Totaal nieuwe sponsor
17/02/2017

Goed nieuws uit de Businessclub, we begroeten Tuintotaal als nieuwe sponsor en heeft een contract getekend als Brons Partner voor de komende 3 jaar.

Wat is Tuin-Totaal?
Tuin-Totaal is een ambitieuze onderneming, waarin vakwerk en maatwerk centraal staan. Door de reeds opgebouwde ervaring is Tuin-Totaal in staat om u en uw tuin een uitgebreid pakket van producten en werkzaamheden aan te bieden.

Tuin-Totaal biedt u alles
op het gebied van:
* Tuinaanleg
* Tuinonderhoud
* Erfafscheidingen
* Speeltoestellen
* Onkruidbestrijding

Tuin-Totaal biedt voor een ieder het gewenste pakket. Bent u graag zelf in de tuin bezig, dan kunt u hier de benodigde, kwalitatief hoge, materialen bestellen. En dat alles tegen prijzen waar u niet voor naar een bouwmarkt of tuincentrum kunt rijden. Bovendien bestelt u wanneer het u uitkomt, of dat nu 's morgens vroeg of 's avonds laat is.

Voor de mensen met minder tijd biedt Tuin-Totaal u de mogelijkheid om de werkzaamheden uit te laten voeren. Bent u geïnteresseerd, wilt u advies of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op.

Tuin-Totaal streeft kwaliteit en service na, en werkt daarom alleen samen met bedrijven die dezelfde doelstelling hebben.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Tuintotaal voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Solid Systems B.V. Uw partner in beveiliging

Solid Systems B.V. Uw partner in beveiliging
16/02/2017

Goed nieuws uit de businessclub, Solid Systems heeft hun sponsorschap verlengd en geüpgraded naar Goud Partner.

Solid Systems B.V. is een internationaal opererend KIWA NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf, alsook NCP erkend Branddetectiebedrijf en actief op het gebied van:

-          Inbraakbeveiliging
-          Brandbeveiliging
-          Camerabewaking
-          Toegangscontrole en werktijdregistratie
-          Telefoon en intercomsystemen
-          Datanetwerken
-          Gebouwbeheersystemen
-          Omroep- en muziekinstallaties

Solid Systems is een vooraanstaande beveiligingsinstallateur op zowel de zakelijke als de particuliere markt en kan iedere klant, door de ruim aanwezige knowhow en gediplomeerde medewerkers, op maat bedienen in elke vorm van technische beveiliging.

De naam Solid Systems is inmiddels een begrip in de beveiligingswereld, niet in de laatste plaats dankzij de vele jaren ervaring in het beveiligen van; bedrijven, bedrijfsterreinen, distributiecentra, winkels (o.a. met meerdere vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland), tankstations, uitzendorganisaties, scholen en woonhuizen.

Wie streeft naar veiligheid maakt gebruik van beveiligingsmogelijkheden. Maar wat is het beste in uw situatie? Solid Systems is al sinds 1991 actief in het technisch beveiligen van een grote diversiteit aan objecten. De vakbekwame medewerkers van Solid Systems geven u een solide advies en voeren dat vervolgens als erkend installateur nauwgezet uit. Solid Systems is een KIWA erkend BORG Technisch beveiligingsbedrijf alsmede KIWA erkend branddetectiebedrijf.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Solid Systems voor hun verlenging van het sponsorschap en upgrading naar Goud Partner en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

ODS langer verbonden met de Boys

ODS langer verbonden met de Boys
07/01/2017

Goed nieuws uit de Businessclub, ODS Nederland heeft hun contract als Zilver partner met 3 jaar verlengd.
Kloeckner Metals ODS Nederland staat voor ruim 200 jaar kennis en kunde op het gebied van staalproducten, non-ferroproducten en materialen voor de bouw en industrie.
Als één van de grootste multi-metal distributeurs van Nederland biedt Kloeckner Metals ODS Nederland u een zeer uitgebreid assortiment, een gestroomlijnde logistiek, een breed spectrum aan bewerkingen en vakkundig advies.

Ons uitgangspunt is op de vragen van onze klanten altijd een vakkundig en doelgericht antwoord te kunnen geven. Daarom hebben wij gekozen voor een marktgerichte organisatie met als kenmerk clustering van vakkennis, productkennis en marktkennis op één afdeling.
Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij ODS Nederland voor hun verlenging van het sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Pagina's