Business club

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
23/11/2015

Goed nieuws uit de businessclub, we begroeten Van Noordenne Accountants en Expo Trading Holland als nieuwe sponsor.

Expo Trading Holland BV tekende een overeenkomst als Business Partner. Het bedrijf is al ruim 40 jaar een groothandel, producent én importeur van armaturen, lichtbronnen en schakelmateriaal. De laatste jaren heeft Expo Trading Holland het assortiment uitgebreid met de meest trendy en betaalbare armaturen en is uitgegroeid tot de meest betrouwbare lichtbronnen en decoratieve armaturen leverancier van Nederland. Met een jong, dynamisch team en een hoge mate van service gerichtheid heeft Expo Trading Holland een duidelijk eigen gezicht in de markt. Meer informatie kunt u vinden op www.expotrading.nl

Van Noordenne Accountants tekende een overeenkomst als Business Plus Partner. Met vestigingen in Gorinchem, Giessen en Hardinxveld-Giessendam is Van Noordenne een bij de ondernemer betrokken accountantskantoor. Door expertise toe te voegen en een open dialoog met de klant aan te gaan maakt Van Noordenne het leven van ondernemers aangenamer. Samen werken aan oplossingen die de onderneming van de klant een voorsprong geven  waarmee ze vooruit kunnen, daar gaat het bij Van Noordenne Accountants om. Meer informatie is te vinden op www.vannoordenneaccountants.nl

Namens Businessclub Rood-Wit Rivierenland bedanken wij Expo Trading Holland en Van Noordenne Accountants  voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Klik hier voor de nieuwe website van Businessclub Rood-Wit Rivierenland.

Vorige pagina

Geslaagde Businessclub avond

Geslaagde Businessclub avond
20/11/2015

Donderdag 19 november vond een RWR Businessclub bijeenkomst plaats op sportpark De Zwaaier. In een bomvol sponsorhome werden de gasten getrakteerd op een boeiend en afwisselend programma.

Presentaties over de club door Henk de Goeij en Freek Vorthoren werden afgewisseld met gastsprekers. Omroep Brabant sportpresentator Paul Post interviewde oud trainer en voetbal analyticus Aad de Mos. De Mos toonde zich een bevlogen spreker en wist het publiek te boeien met mooie verhalen en anekdotes uit zijn rijke voetbal- en trainerscarrière.

Na de pauze was er een interessant panelgesprek met spelers Gwaeron Stout en Alje Schut en namens de technische staf Danny Buijs en Kees Spaan. De heren werden over uiteenlopende onderwerpen ondervraagd door de ervaren Paul Post en dit leverde leuke gesprekken op.

Aad de Mos en Paul Post sloten het officiële programma af met een 2e interviewronde en daarna werd er onder het genot van een hapje en drankje nog lang nagepraat. Een zeer geslaagde avond met louter positieve reacties van de aanwezige sponsoren.

Klik hier voor meer foto's

Foto's: Teus Admiraal

Vorige pagina

Website Businessclub RWR

Website Businessclub RWR
03/11/2015

Met gepaste trots presenteert Businessclub RWR haar nieuwe website: www.bckozakkenboys.nl

De site staat vol informatie over onze sponsoren en met sponsor gerelateerde informatie. Het is een prachtig visitekaartje geworden voor onze businessclub en het geeft de bezoekers een goede indruk van de mogelijkheden die de businessclub biedt.

Wij bedanken GJ Styles Reclame voor het maken van deze prachtige website. Wij hopen dat u regelmatig een kijkje neemt op onze site.

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
01/11/2015
Gisteren sloegen Mint en Ferre Swijnenburg de eerste paal van het nieuwe logistiek centrum van Swijnenburg Transport. Het bedrijf hoopt eind april/mei 2016 te verhuizen naar de nieuwe locatie in Werkendam aan de Hulsenboschstraat (Bruine Kilhaven V). Op deze nieuwe locatie is er meer ruimte voor groei, wordt het huidige parkeerprobleem opgelost en kan Swijnenburg haar klanten nog beter van dienst zijn!
 
Wij wensen Henk en Janica Swijnenburg en hun personeel veel succes met de nieuwbouw!
 
Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
28/10/2015

Naast het sportieve succes van onze hoofdmacht, timmert ook de Businessclub goed aan de weg en werden de volgende 2 bedrijven voor dit seizoen vastgelegd als sponsor:

IVECO Schouten
Na 3 jaar als shirtsponsor van ons 1e elftal gefungeerd te hebben, hebben we IVECO Schouten ook dit seizoen weer als sponsor aan onze club weten te verbinden en wel als Business Plus Partner.

IVECO Schouten is dealer van IVECO en Fiat bedrijfswagens met vestigingen in Almkerk, Alblasserdam, Amsterdam, Doetinchem, Nijmegen, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Utrecht en Veghel. Zij bieden een totaalconcept van sales, after sales, financiering, reparatie- en onderhoudscontracten, vervangend vervoer en specifieke technische oplossingen.

Wij danken IVECO Schouten voor hun bijdrage!

Kijk ook eens op: http://www.iveco-schouten.nl/

Horesca Até
Ook dit bedrijf heeft weer voor een jaar bijgetekend, dit maal als bordsponor. Met zowel een vast als roterend bord langs het hoofdveld zijn zij duidelijk zichtbaar aanwezig op De Zwaaier.

Wat in de jaren vijftig begon met het maken van hapjes, snacks en ijs in de cafetaria van grootvader is uitgegroeid tot een zelfstandige horecagroothandel in food en non-food. Zij voorzien dagelijks een brede klantenkring van een totaalpakket. De klantenkring varieert van hotels, restaurants en bedrijfskantines tot bistro's en cafetaria's. De persoonlijke, actieve benadering wordt bovendien zeer gewaardeerd door talloze instellingen, campings, recreatie- en sportparken.

Ook Horesca Até wordt bedankt voor hun bijdrage!

Kijk ook eens op: http://ate-horesca.nl/

Vorige pagina

Samen Sterk

Samen Sterk
21/10/2015

Vandaag in Het Kontakt een schitterende pagine over de meer dan geslaagde Business Challenge van vorige week donderdag 15 oktober 2015. In de bijlage vindt u de betreffende pagina.

BijlageGrootte
KB-MAKEAWISH-def-kontakt-1.pdf1.88 MB
Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
19/10/2015

Ook deze week is er weer goed nieuw te melden vanuit de businessclub. We begroeten De Rivieren Notarissen als nieuwe sponsor en Nelf Marine Paints verlengde haar sponsorovereenkomst.

De Rivieren Notarissen ondertekende een sponsorovereenkomst dat hen voor de komende 5 jaar als Business Partner aan Kozakken Boys verbindt. Bij de Rivieren Notarissen, met kantoren in Dussen, Andel en Werkendam, kunt u tijdens speciale inloopspreekuren zonder afspraak terecht

voor het gratis beantwoorden van uw vragen op notarieel en juridisch gebied. Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of bv? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf? De Rivieren Notarissen staat graag voor u klaar met informatie en advies op meerdere momenten in uw leven. Meer informatie kunt u vinden op de website www.derivierennotarissen.nl

Nelf Marine Paints verlengde haar Business Partner overeenkomst met Kozakken Boys.  In de scheeps- en jachtbouw en het scheepsonderhoud (refit) worden extreem hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en levensduur van beschermingsmiddelen. Weer, wind, water en intensief gebruik vergen immers het uiterste van verfsystemen, zowel onder als boven de waterlijn. De Nederlandse verffabrikant Nelf Paints heeft voor deze bedrijfstak een speciale businessunit in het leven te roepen, Nelf Marine Paints. Sinds een kleine eeuw ontwikkelt Nelf Marine Paints speciaal ontwikkelde coatings voor de nautische sector. Variërend van slijtvaste en ook bij lage temperaturen verwerkbare systemen voor het onderwaterschip tot weerbestendige metaal- en houtlakken voor boven de waterlijn. Alles in één hand. Alles van één gespecialiseerde fabrikant. Altijd goed voor een even optimale dekking als langdurige bescherming. Meer informatie vindt u op www.nelfmarine.nl

Namens Businessclub Rood-Wit Rivierenland bedanken wij De Rivieren Notarissen en Nelf Marine Paints  voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Vorige pagina

Geweldig resultaat Business Challenge

Geweldig resultaat Business Challenge
16/10/2015

Businessclub Kozakken Boys vervult wensen voor Make-A-Wish en haalt ruim 15.000 euro binnen

WERKENDAM - Businessclubleden en donateurs van het Make-A-Wishproject van voetbalvereniging Kozakken Boys uit Werkendam haalden binnen anderhalf uur, via hun netwerk, liefst 15.910 euro binnen om voor kinderen met een levensbedreigende ziekte hun allerliefste wens in vervulling te laten gaan.

,,Ongelooflijk, wat een bedrag”, stamelde Make-A-Wish-coördinator Annemieke Vissering aan het einde van de door Kozakken Boys georganiseerde Make-A-Wish Business Challenge. Daarnaast, en dat was meteen het uitgangspunt van deze door 35 ondernemers bijgewoonde bijeenkomst, spande het in drie groepen verdeelde gezelschap zich in voor drie zieke kinderen met hun specifieke wensen. De namen van de kinderen zijn gefingeerd maar voor Davy van zes jaar werd een compleet ingevulde Mini Cooper-dag geregeld. De rode Mini Cooper wordt beschikbaar gesteld door de fabriek in Born. Vervolgens beleeft Davy de dag van zijn leven inclusief een race over het circuit van Valkenswaard. Monique van acht jaar wil graag een dag als een prinses leven. Kozakken Boys-spits Berry Powel regelde een enorme limousine voor haar. De kleine Bart wil wel eens voor één dag als miljonair door het leven gaan. Hij wordt eerst gekleed door een vestiging van Hugo Boss, gaat bij het hoofdkantoor van een grote bank goudstaven tellen in de kluis en wordt ontvangen bij Ajax, waarna hij een hapje eet in een sterrenrestaurant in Noordeloos.

,,Ik ben geen verkoper”, stelde Kozakken Boys-voorzitter Ad van Wijk bij aanvang van de sessie. Maar aan het einde van de challenge had hij toch 600 euro bijeen gebeld. ,,Ik heb aan wat bekenden en relaties gevraagd of zij voor dit doel 100 euro wilden bijdragen en de meesten waren positief.”

Henk de Goeij, voorzitter van de Kozakken Boys-businessclub Rood-Wit-Rivierenland reageerde ook verbaasd op de uitkomst. Vorig jaar kwam het eindbedrag na een veiling van een Ajaxshirt uit op 14.500 euro. ,,Nu was de insteek om drie kinderen de dag van hun leven te bezorgen. Dat is meer dan voortreffelijk gelukt. Ik hoopte dat wij per groep 1000 euro konden toevoegen. Dat dit enorme bedrag is binnengehaald is geweldig. Ik ben sprakeloos. Zeker daarbij rekening houdende dat we in de aflopen jaren nu in totaal al ruim 60.0000 euro aan Make-A-Wish hebben kunnen doneren…en dat voor een voetbalvereniging!”

Benieuwd naar de Make-A-Wish Business Challenge? Klik hier voor meer informatie

Bron: AD / Rivierenland, tekst: Wout Pluijmert

Vorige pagina

Make-A-Wish Business Challenge

Make-A-Wish Business Challenge
15/10/2015

Vanmiddag zullen ruim 40 sponsors van Kozakken Boys deelnemen aan de door de businessclub georganiseerde Make-A-Wish Business Challenge.

De Make-A-Wish Business Challenge is een uniek evenement waarbij de sponsoren letterlijk betrokken zijn bij het tot stand brengen van een allerliefste wens. Met een team wordt onder leiding van een wensvervuller van Make-A-Wish Nederland aan de slag gegaan met het organiseren van een specifieke wensvervulling. Hierbij wordt door de teams zoveel mogelijk gebruik gemaakt van het eigen netwerk en creativiteit, de fantasie van het kind bepaalt de inhoud van de wens. Van het bestellen van een taart tot en met het regelen van uniek vervoer. En ook de eventuele broertjes en zusjes worden niet vergeten. Het gehele gezin moet er van genieten!

Op locatie bij sponsor Hoogendoorn MBI, zullen de sponsoren vanmiddag bij elkaar komen om met elkaar deze uitdaging aan te gaan en zich actief in te zetten voor Make-A-Wish.

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
14/10/2015

Afgelopen zaterdag tekende Bestenbreur Auto’s een sponsorovereenkomst als Business Plus Partner bij Kozakken Boys.

Bestenbreur Auto’s is een jong en dynamisch autobedrijf dat gespecialiseerd is in occasions, leasing/financial lease, nieuwe & gebruikte auto’s, privé lease en particuliere financieringen. Kortom, alles wat de autobranche te bieden heeft op het gebied van verkoop. Door 10 jaar ervaring in de autobranche in dealerorganisaties staat kwaliteit voorop en is er echte kennis in huis. Een strak inkoopbeleid met oog voor detail zorgt er voor dat alle auto’s welke worden aangeboden prima in orde zijn. Al onze nieuw geleverde auto’s worden voorzien van nieuwe APK en eventuele garantie. Bestenbreur Auto’s is gevestigd aan de Vierlinghstraat 8d in Werkendam. Kijk ook gerust eens op de website: www.bestenbreurautos.nl

Impex Staal verlengt VIP sponsorcontract met 3 jaar.

Impexstaal is voor staalbouwers in binnen- en buitenland dé leverancier van buisprofielen van Europees kwaliteitsstaal. Dankzij de breedte van ons assortiment kunnen wij, ook bij grote orders, direct leveren. Bovendien heeft u weinig afval en daardoor minder kosten. Omdat onze voorraad als buffer in uw bedrijfsvoering fungeert, kunt u uw materiaalgebruik optimaliseren en een maximale kostenbeheersing doorvoeren. Het zijn deze voordelen die onze klanten, al 40 jaar lang, waarderen. Kijk voor meer informatie op www.impexstaal.nl.

Namens Businessclub Rood Wit Rivierenland en Kozakken Boys bedanken wij Bestenbreur Auto’s en Impex Staal voor hun sponsorschap en hopen op een prettige en langdurige samenwerking!

Vorige pagina

Pagina's