Business club

Nelf Marine Paints wordt Zilver Partner

Nelf Marine Paints wordt Zilver Partner
28/02/2017

Goed nieuws uit de businessclub, Nelf Marine Paints heeft hun sponsorschap verlengd en geüpgraded naar Zilver Partner voor de komende 3 jaar.

Over Nelf Marine Paints
In de scheeps- en jachtbouw en het scheepsonderhoud (refit) worden extreem hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en levensduur van beschermingsmiddelen. Weer, wind, water en intensief gebruik vergen immers het uiterste van verfsystemen, zowel onder als boven de waterlijn. De Nederlandse verffabrikant Nelf Paints heeft voor deze bedrijfstak een speciale businessunit in het leven te roepen, Nelf Marine Paints.

Sinds een kleine eeuw ontwikkelt Nelf Marine Paints speciaal ontwikkelde coatings voor de nautische sector. Variërend van slijtvaste en ook bij lage temperaturen verwerkbare systemen voor het onderwaterschip tot weerbestendige metaal- en houtlakken voor boven de waterlijn. Alles in één hand. Alles van één gespecialiseerde fabrikant. Altijd goed voor een even optimale dekking als langdurige bescherming.

Nelf Marine Paints onderscheidt zich in assortiment en werkwijze. Persoonlijk contact, advies, service en korte lijnen staan hierin centraal. De technische adviseurs kennen de sector als geen ander. Nelf Marine Paints levert in Noord- en Oost-Europese landen en in Azië via bunkerstations, jacht- en scheepswerven en havens.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Nelf Marine Paints voor hun verlenging van het sponsorschap en upgrading naar Zilver Partner en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Tuin-Totaal nieuwe sponsor

Tuin-Totaal nieuwe sponsor
17/02/2017

Goed nieuws uit de Businessclub, we begroeten Tuintotaal als nieuwe sponsor en heeft een contract getekend als Brons Partner voor de komende 3 jaar.

Wat is Tuin-Totaal?
Tuin-Totaal is een ambitieuze onderneming, waarin vakwerk en maatwerk centraal staan. Door de reeds opgebouwde ervaring is Tuin-Totaal in staat om u en uw tuin een uitgebreid pakket van producten en werkzaamheden aan te bieden.

Tuin-Totaal biedt u alles
op het gebied van:
* Tuinaanleg
* Tuinonderhoud
* Erfafscheidingen
* Speeltoestellen
* Onkruidbestrijding

Tuin-Totaal biedt voor een ieder het gewenste pakket. Bent u graag zelf in de tuin bezig, dan kunt u hier de benodigde, kwalitatief hoge, materialen bestellen. En dat alles tegen prijzen waar u niet voor naar een bouwmarkt of tuincentrum kunt rijden. Bovendien bestelt u wanneer het u uitkomt, of dat nu 's morgens vroeg of 's avonds laat is.

Voor de mensen met minder tijd biedt Tuin-Totaal u de mogelijkheid om de werkzaamheden uit te laten voeren. Bent u geïnteresseerd, wilt u advies of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op.

Tuin-Totaal streeft kwaliteit en service na, en werkt daarom alleen samen met bedrijven die dezelfde doelstelling hebben.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Tuintotaal voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Solid Systems B.V. Uw partner in beveiliging

Solid Systems B.V. Uw partner in beveiliging
16/02/2017

Goed nieuws uit de businessclub, Solid Systems heeft hun sponsorschap verlengd en geüpgraded naar Goud Partner.

Solid Systems B.V. is een internationaal opererend KIWA NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf, alsook NCP erkend Branddetectiebedrijf en actief op het gebied van:

-          Inbraakbeveiliging
-          Brandbeveiliging
-          Camerabewaking
-          Toegangscontrole en werktijdregistratie
-          Telefoon en intercomsystemen
-          Datanetwerken
-          Gebouwbeheersystemen
-          Omroep- en muziekinstallaties

Solid Systems is een vooraanstaande beveiligingsinstallateur op zowel de zakelijke als de particuliere markt en kan iedere klant, door de ruim aanwezige knowhow en gediplomeerde medewerkers, op maat bedienen in elke vorm van technische beveiliging.

De naam Solid Systems is inmiddels een begrip in de beveiligingswereld, niet in de laatste plaats dankzij de vele jaren ervaring in het beveiligen van; bedrijven, bedrijfsterreinen, distributiecentra, winkels (o.a. met meerdere vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland), tankstations, uitzendorganisaties, scholen en woonhuizen.

Wie streeft naar veiligheid maakt gebruik van beveiligingsmogelijkheden. Maar wat is het beste in uw situatie? Solid Systems is al sinds 1991 actief in het technisch beveiligen van een grote diversiteit aan objecten. De vakbekwame medewerkers van Solid Systems geven u een solide advies en voeren dat vervolgens als erkend installateur nauwgezet uit. Solid Systems is een KIWA erkend BORG Technisch beveiligingsbedrijf alsmede KIWA erkend branddetectiebedrijf.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Solid Systems voor hun verlenging van het sponsorschap en upgrading naar Goud Partner en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

ODS langer verbonden met de Boys

ODS langer verbonden met de Boys
07/01/2017

Goed nieuws uit de Businessclub, ODS Nederland heeft hun contract als Zilver partner met 3 jaar verlengd.
Kloeckner Metals ODS Nederland staat voor ruim 200 jaar kennis en kunde op het gebied van staalproducten, non-ferroproducten en materialen voor de bouw en industrie.
Als één van de grootste multi-metal distributeurs van Nederland biedt Kloeckner Metals ODS Nederland u een zeer uitgebreid assortiment, een gestroomlijnde logistiek, een breed spectrum aan bewerkingen en vakkundig advies.

Ons uitgangspunt is op de vragen van onze klanten altijd een vakkundig en doelgericht antwoord te kunnen geven. Daarom hebben wij gekozen voor een marktgerichte organisatie met als kenmerk clustering van vakkennis, productkennis en marktkennis op één afdeling.
Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij ODS Nederland voor hun verlenging van het sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Businessclub: Gruber Logistics

Businessclub: Gruber Logistics
05/12/2016

Goed nieuws uit de businessclub, we begroeten Gruber Logistics als nieuwe sponsor.

Gruber Logistics BV gevestigd in Gorinchem is een dochteronderneming van een internationaal logistiek familiebedrijf met hoofdvestiging in Italië. Met meer dan 80 jaar ervaring is Gruber Logistics een van de marktleiders die gespecialiseerd is in Normaal- en Exceptionele transporten. Naast de hoofdvestiging in Italië heeft Gruber Logistics vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Rusland en China.

Gruber Logistics richt zich op 6 verschillende aspecten van de logistiek:

Internationaal compleet- en deel ladingen
Internationaal distributie
Logistieke diensten en services
Lucht- en Zeevracht
Internationaal uitzonderlijk vervoer
Project Ladingen

De vloot bestaat uit meer dan 750 eigen transporteenheden en zijn in het bezit van alle mogelijke permanente vergunningen voor speciaal transport in geheel Europa. Gruber Logistics is dankzij haar wereldwijd netwerk in staat in het managen van transporten en projecten op een professionele en efficiënte manier!

Voor meer informatie over Gruber Logistics bezoek onze website: www.gruber-logistics.com of neem contact op met Gruber Logistics BV, Avelingen West 3b, 4202 MS Gorinchem Tel. Nr. +31 183 66 98 02

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Gruber Logistics voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Businessclub: Travelvision

Businessclub: Travelvision
28/11/2016

Goed nieuws uit de businessclub, we begroeten Travelvision als nieuwe zilver partner van Kozakken Boys.

Travelvision B.V.
Travelvision B.V. is producent van hoogwaardige satellietontvangstsystemen. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatische volgschotels voor de binnenvaart en automatische schotelantennes voor de recreatiemarkt. De producten van Travel Vision onderscheiden zich door eenvoud, degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid met een juiste prijs/kwaliteitverhouding. Unieke innovatieve technologie, gebruikersgemak en prijsstelling geven de doorslag in succes!

Geschiedenis
De allereerste Travel Vision schotelantennes kwamen in 1989 op de markt. In 1992 opgevolgd door de allereerste analoge automatische satelliet volgantenne, een primeur voor de binnenvaart. In 1996 introduceerde Travel Vision de eerste digitale systemen op de markt; de Travel Vision Marine 2 voor de binnenvaart en de Travel Vision Standaard voor de recreatiemarkt. Door de grote vraag die daarna ontstond vanuit de binnenvaart specialiseerde Travel Vision zich vanaf 2001 in de maritieme sector. Al snel werd de Travel Vision Modi, de eerste dome antenne, op de markt geïntroduceerd en in 2007 volgde de introductie van de Travel Vision Q6.

Marktleider in de binnenvaart
Inmiddels groeide Travel Vision uit tot marktleider in de Europese binnenvaart en die positie werd verder verstevigd door de introductie van de Travel Vision DUO schotelantenne in 2010. Deze unieke en innovatieve oplossing betekende wederom een primeur voor de binnenvaart.

Recreatiemarkt
In 2012 keert Travel Vision terug op de recreatiemarkt met de introductie van de Travel Vision R6 schotelantenne. Een volautomatische schotelantenne op statief speciaal geschikt voor de kampeerder met camper of caravan. Begin 2015 breidde Travel Vision haar recreatielijn uit met de TVA schotelantennes, geschikt voor montage op het dak van camper en caravan. Ook werd de Travel Vision SmartFind geïntroduceerd, een handmatig uit te richten schotelantenne voor de recreatiemarkt.

Nieuwste ontwikkeling
In juni 2015 werd de Q7 DUO geïntroduceerd, een maritieme schotelantenne voorzien van Travel Vision's allernieuwste Dynamic Tracking Technology. Deze schotel biedt tot maar liefst 25% signaalopbrengst en is hierdoor zeer geschikt voor ontvangst van HD zenders.
Zowel in de binnenvaart als in de recreatie markt is Travelvision uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van satellietantennes.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Travelvision voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

BC: Bunkercentrum Dongemond

BC: Bunkercentrum Dongemond
21/11/2016

Bunkercentrum Dongemond is een echt familiebedrijf en werd in 1946 opgericht door Han en Sjaan de Wijs. Als parlevinkers voorzagen ze met hun westlander de binnenvaartschepen van water, gas-, smeerolie en scheepsbenodigdheden. In 1961 nam zoon Piet met zijn echtgenote Willie het bedrijf over. Vanaf 1979 vaart Bunkercentrum Dongemond onder eigen vlag en sinds 1993 is het bedrijf ook aan de wal te vinden. Door een noodlottig Ongeval van Piet de Wijs kreeg de derde generatie Maurice in 1994 geheel onverwacht de leiding in handen. Achter de schermen speelt zijn moeder Willie nog steeds een adviserende rol. Met de eigen bunkerboot worden dagelijks binnenvaartschepen voorzien van gasolie en drinkwater. Voor de wal aan de Rivierkade ligt een tankstation voor de watersport. Aan de wal beschikt Maurice de Wijs met zijn team over een modern bunkercentrum. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in verven, accu’s, scheepsbenodigdheden, watersport artikelen en smeermiddelen.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Bunkercentrum Dongemond voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Sinterklaasactie Dik Den Hollander Interieurs

Sinterklaasactie Dik Den Hollander Interieurs
17/11/2016

Als sponsor van Kozakken Boys hebben wij hier echt iets moois. Elk spelend voetbal lid krijgt dit via zijn trainer of leider in bezit. Een douche gel met club logo erop dus na de wedstrijd lekker in het sop. Meestal staat het eerste team in de krant maar die is nu even minder interessant. Op de foto de jongste en de oudste spelers, symbool voor alle leden, het kan niet originelers. Om niet alleen u, maar ook uw huis op te frissen moet u de achterkant van de fles niet missen. Wij staan namelijk graag voor u klaar In onze mooie woon textiel winkel, echt waar. Daar kunt u rustig komen loeren naar onze grote collectie PVC-vloeren.

Met een nieuw gordijn kan uw woning gelijk heel anders zijn. Of wat dacht u van een duette of plissé daar krijg je zo een andere uitstraling mee. En wat hebben we een keuze in behang! Van de zolder tot in de gang. Kom gerust eens binnen neuzen, de keuze is werkelijk, reuze!

Dik den Hollander Interieuradvies en Realisatie
Leeghwaterstraat 11,  Werkendam
www.dikdenhollander.nl

Vorige pagina

€5.100 voor Make-A-Wish!

€5.100 voor Make-A-Wish!
15/11/2016

Na afloop van de wedstrijd Kozakken Boys - Ajax vond er in de VIP tent een veiling plaats voor het goede doel. Speciaal voor deze gelegenheid stelde Ajax een gesigneerd wedstrijdshirt beschikbaar.

Dat er onder de bezoekers van de VIP tent veel animo was om dit shirt mee naar huis te nemen was al snel duidelijk. Onder leiding van veilingmeester Dick Damen volgden de biedingen elkaar in rap tempo op en het was uiteindelijk Damen Drukkers uit Werkendam die het hoogste bod uitbracht.

Uit handen van voorzitter Henk de Goeij ontvingen Jan en Maurice Damen het gesigneerde Ajax shirt. Het inmiddels prachtig ingelijste shirt bracht het schitterende bedrag op van maar liefst € 5.100 en dit zal worden gedoneerd aan stichting Make-A-Wish. Wij bedanken Damen Drukkers voor dit geweldige bod en zijn als club erg blij dat we dit prachtige bedrag kunnen doneren aan Make-a-Wish.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Slurink Bunkerstations nieuwe sponsor

Slurink Bunkerstations nieuwe sponsor
13/11/2016

Goed nieuws uit de Businessclub! We begroeten Slurink Bunkerstations als nieuwe sponsor.

Al ruim anderhalve eeuw is de naam Slurink verbonden met de binnenvaart. Wat eind 1800 begon met Pouwel Slurink in Zwartsluis is uitgegroeid tot een netwerk van moderne bunkerpunten in heel Nederland, waarbij service, kwaliteit en veiligheid centraal staan. Slurink Bunkerstations levert o.a. gasolie, smeerolie en scheepsartikelen aan de binnenvaart en visserij. Ons familiebedrijf heeft een uniek netwerk en een groot assortiment aan producten. Met innovatieve bunkerstations en bunkerboten kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. Nu en in de toekomst.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Slurink Bunkerstations voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Businessclub Kozakken Boys

Vorige pagina

Pagina's