Business club

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
04/02/2016

Recent verbond Strago Electro BV zich als VIP Partner aan Kozakken Boys. Strago Electro werd op 1 mei 1957 opgericht en vestigde zich in de Kerksteeg te Gorinchem. Het bedrijf breidde zich gestaag uit zodoende werd in 1963 verhuisd naar de Schelluinsestraat. Door verdere uitbreiding van de werkzaamheden werd in 1973 een nieuw bedrijfsgebouw betrokken op Avelingen Oost waar het bedrijf nog steeds is gevestigd.

In de loop der tijd is Strago uitgebreid en zijn er verschillende disciplines binnen de elektrotechniek ontplooid. Te weten:

- Installatietechniek

- Panelenbouw

- Scheepsinstallatie

- Sportveldverlichting

- Machinebouw

Als laatste is zonne-energie toegevoegd, een discipline waarin nieuwe energiebesparende mogelijkheden liggen.

Meer info kunt u vinden op www.strago.nl

Namens Businessclub Rood-Wit Rivierenland danken wij Strago Electro voor hun bijdrage aan onze vereniging en we hopen ze nog vele jaren op ons sportpark De Zwaaier te mogen begroeten!

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
03/02/2016

Wij verwelkomen Staco Europe BV als Business Plus Partner in onze Businessclub.

Staco Europe is een turnkey leverancier van gecertificeerde interieursystemen voor de scheepsbouw. Als Europees partner van Staco Shingsun heeft Staco Europe haar jarenlange ervaring en expertise samengevoegd als input voor de continue innovatie en verbetering van de productlijnen.

Deze gedeelde kennis heeft geleid tot een breed en compleet productassortiment dat geschikt is voor de accommodatie van bijvoorbeeld offshore platforms, cruiseschepen, passagiersschepen, loodsstationschepen en kustvaarders. Meer informatie vindt u op www.stacoeurope.com.

Namens businessclub Rood-Wit Rivierenland  bedanken wij Staco Europe voor het sponsorschap!

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
21/01/2016

Afgelopen zaterdag tekende Armaris Bevrachtingen BV een sponsorovereenkomst met Kozakken Boys als Business Plus Partner.

Armaris Bevrachtingen BV is gespecialiseerd in het faciliteren van transport over de binnenwateren van verschillende Europese landen. Onze schepen doen havens aan in België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Naast de reizen van en naar deze nabijgelegen landen, is er bij Armaris Bevrachtingen BV erg veel speciale aandacht voor het transport van en naar de Donaulanden.(Oostenrijk, Slowakije, Hongarije en Servië) Binnenvaartschepen zijn duurzamer en goedkoper in gebruik dan andere vormen van vervoer. Armaris Bevrachtingen BV sluit hiermee naadloos aan bij de actualiteit, waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker wordt en er vernieuwde aandacht is voor nieuwe en minder milieubelastende vormen van vervoer.

Bij Armaris kunt u terecht voor al uw goederen die over het water getransporteerd moeten worden. Hierbij kunt u denken aan:

•            Bulkgoederen, waaronder kolen en erts;
•            Zand, grind en grond,
•            Granen, zoals tarwe en maïs,
•            Containers,
•            Stukgoederen, zoals coils en big Bags;
•            Afvalstoffen, zoals granulaten.

Wij bedanken Armaris Bevrachtingen voor het sponsorschap en hopen hen nog lang op Sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Klik hier voor de Facebook-pagina van Armaris Bevrachtingen BV

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
21/01/2016

Afgelopen zaterdag tekende Dream Well bv een 2- jarige sponsor overeenkomst als Business Plus Partner.

Dream Well  is sinds 2006 een producerend en dienstverlenend bedrijf dat gevestigd is in Werkendam. De organisatie is opgedeeld in Nautic Styling, Slaapsystemen en Nautic Floors. Bij Dream Well bent u aan het juiste adres voor een goed en eerlijk advies op deze vakgebieden. Dream Well is gevestigd aan de Boltatstraat in Werkendam, voor meer informatie over producten en diensten  kunt u terecht op www.dreamwellbv.nl

Namens Kozakken Boys en Businessclub RWR bedanken wij Dream Well voor het sponsorschap en hopen op een langdurige en prettige samenwerking

Vorige pagina

Uitbreiding sponsorcommissie

Uitbreiding sponsorcommissie
30/12/2015

De sponsorcommissie zit tijdens de winterstop niet stil en kan melden dat Michael Bestenbreur het team komt versterken.

Nadat vorige week al werd aangekondigd dat Stefan Hoogendoorn de sponsorcommissie komt versterken is het nu dus de beurt aan Michael Bestenbreur. Michael is een enthousiaste en gedreven ondernemer die met zijn bedrijf Bestenbreur Auto’s als sponsor aan de club is verbonden en op die manier door het Kozakken Boys virus is gegrepen. Wij zijn ervan overtuigd dat met de komst van Stefan en Michael we weer verdere stappen kunnen maken en als club door kunnen groeien.

We zijn zeer verheugd met de komst van Michael en wensen hem veel succes toe binnen de sponsorcommissie.

Vorige pagina

Uitbreiding sponsorcommissie

Uitbreiding sponsorcommissie
23/12/2015

Met ingang van heden zal Stefan Hoogendoorn deel gaan uitmaken van de sponsorcommissie. Vanwege de groei van de club en uitbreiding van de sponsoring zijn wij er zeer blij mee dat Stefan het team komt versterken.

Stefan is geen onbekende binnen de club en al jarenlang een trouwe en fanatieke supporter van Kozakken Boys. Stefan werkt als salesmanager binnen het familiebedrijf Hoogendoorn MBI en beschikt vanuit die functie over een groot zakelijk netwerk en heeft de vaardigheden om op een actieve en succesvolle manier deel uit te maken van de sponsorcommissie.

Stefan zal zich vooral gaan richten op het binnenhalen van nieuwe sponsoren om op die manier de verdere groei van de club te faciliteren.

Wij wensen Stefan veel succes  en hopen dat hij op deze manier nog vele jaren actief zal blijven binnen de club.

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
15/12/2015

Altena Vuurwerk / Altena Bedrijfswagens nieuw in de Businessclub

Ondanks dat we met z’n allen druk bezig zijn met de voorbereidingen op de bekerwedstrijd tegen AZ, zit de Businessclub niet stil als het gaat om het binnen halen van nieuwe sponsoren.

We zijn blij u te kunnen meedelen dat Altena Vuurwerk  / Altena Bedrijfswagens is toegetreden als Business Partner.

Ondanks dat beide bedrijven nog maar kort actief zijn in het Werkendamse hebben ze inmiddels al aardig aan naamsbekendheid gedaan. Het zal u vast niet ontgaan zijn dat zij dit jaar de thuishaven zullen zijn van onze jaarlijkse oliebollenactie. Op de laatste dagen van dit jaar kunt u, naast deze heerlijke oliebollen, hier ook terecht voor al uw vuurwerk om het jaar knallend af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden.

Tevens heeft  Altena Vuurwerk een ludieke actie. Koop vuurwerk en steun tegelijker tijd Kozakken Boys!  Altena Vuurwerk doneert 7,5 % van de omzet (welke door leden wordt gekocht) aan Kozakken Boys . Hoe werkt dit; een Kozakken Boys lid koopt tijdens de verkoop dagen vuurwerk bij Altena Vuurwerk en laat zijn naam, adres en e-mail adres achter op een lijst bij Altena Vuurwerk. Na controle doneert Altena Vuurwerk de 7,5 %.

Maar naast de vuurwerk business is er meer bedrijvigheid aan de Vierlinghstraat. Sinds kort is Altena Bedrijfswagens hier gevestigd. Altena Bedrijfswagens is een jong bedrijf waar de kennis breed aanwezig is; van een kleine bestelwagen tot een grote vrachtwagen. De focus is het verkopen van eerlijke bedrijfswagens!

In het voormalige bedrijfspand van Welkoop aan de Vierlinghstraat 3 zijn, naast deze 2 jonge bedrijven, ook Van Hulten, verhuur van klimaatbeheersing, en Van Lopik Catering & Partyservice gevestigd.

Wij bedanken Henri, Arjan en Cor-Jan voor hun bijdrage!

Kijk voor meer informatie op: www.altenavuurwerk.nl

Kijk voor meer informatie op: www.altenabedrijfswagens.nl

Vorige pagina

Een dag als miljonair door het leven!

Een dag als miljonair door het leven!
30/11/2015

Wensverslag vrijdag 20 november 2015 – Een dag als miljonair door het leven!

Ivo staat extra vroeg op want hij moet op tijd op school zijn. Maar dan hoort hij dat vandaag zijn wensdag is: “Yessss!” Hij heeft er zin in. Het taxibusje staat al te wachten om Ivo, moeder Saskia, zusje Dana en stiefvader Jos op te halen. Een glimmend zwarte Porsche Cayenne schiet de straat in met chauffeur Corné achter het stuur om Ivo in de stijl van zijn wensdag rond te rijden.

De 1e stop wordt gemaakt bij voetbalclub Kozakken Boys. Het gezin stapt uit en enkele tellen later scheurt ook de Porsche het terrein op. Onderweg hebben ze even de 180 km/u aangetikt en Ivo heeft Corné aan een vragenvuur onderworpen want hij wil later ook zo’n mooie auto.

Binnen legt wensvervuller Manja kort uit wat team Oranje van de Business Club van Kozakken Boys voor bijdrage levert aan de wensdag van Ivo. Er zijn geweldige contacten gelegd voor bijna alle onderdelen van zijn wensdag. Ivo krijgt als opwarmertje alvast een trainingspak van zijn favoriete club Ajax en natuurlijk een shirt van Kozakken Boys.

De dag heeft nog meer verrassingen in petto en al snel draait een superchique grijze limousine het terrein op. Er wordt afscheid genomen van Kozakken Boys.

Ivo groeit ondertussen snel in zijn rol als miljonair en de champagne wordt meteen ontkurkt! Richting Amsterdam, naar het VIP-deck van Amsterdam ArenA. Daar wachten Marvin en Robin het gezelschap op voor een korte rondleiding door de catacomben van Ajax en even snuffelen aan het hoofdveld. Ivo krijgt leuke gadgets, een shirt en een Ajax-bal. Dan hoort Ivo dat hij naar een besloten training van Ajax op trainingscomplex De Toekomst mag. Er mag maar 1 persoon extra mee, en dat wordt zusje Dana. Shirt en bal mee om op handtekeningenjacht te gaan! De Ajax-spelers en Ronald de Boer gaan maar wat graag met gabber Ivo op de foto!

Ondertussen drinkt de rest van het gezelschap een kopje koffie op de nabijgelegen Golfclub Borchland.

Dan is het tijd voor lunch op de ArenA Boulevard bij Lounge bar en restaurant Jin So. Het personeel staat al klaar om Ivo en zijn gasten snel van een lekkere lunch te voorzien. Ivo heeft een volle agenda vandaag, het is fijn dat daar goed op wordt ingespeeld door vlotte bediening.

Maar er mist nog iets. Het weekend staat voor de deur en Ivo heeft een mooie nieuwe outfit nodig. Even langs bij de showroom van HUGO BOSS BENELUX, waar de nieuwste collectie items al gepresenteerd worden. Op deze plaats worden nooit particulieren ontvangen, alleen inkopers van exclusieve modezaken. Een joviale ontvangst en rondleiding door de showroom door Ergin en zijn lieftallige collega Carola. Dan wordt het passen en combineren! Zelfverzekerd heeft Ivo al snel zijn voorkeur en wordt goed geadviseerd door Carola. Zusje Dana kijkt met verbazing toe hoe haar broer van een stoere tiener in een zelfverzekerde bink wordt omgeturnd. De prachtige combinatie wordt helemaal afgemaakt met opvallende schoenen van Mascolori, volgens Dana echte klik klak schoenen!

Tijd dringt want het weekend staat voor de deur en Ivo moet nog even bij de bank langs. Op het hoofdkantoor van Rabobank Nederland staan hoofd Beveiliging Ed en Bernadette van de Communicatie afdeling al te wachten om het gezelschap te “lanceren” naar de 24e etage. Op deze verdieping worden o.a. de jaarcijfers gepresenteerd in een ambiance “op nivo”. De voorzitter van de hoofddirectie is in een van de spreekkamers druk in gesprek maar zwaait nog even naar belangrijke cliënt Ivo ;-) die ondertussen geniet van het mooie uitzicht over Utrecht en in de verte nog een glimp van de ArenA kan opvangen. Nog even een kijkje in de kluis waar Ivo een deel van zijn vermogen in de vorm van 2 goudstaven kort inspecteert. De nieuwe Quote 500 is net uit en er ligt een exemplaar in de kluis met vermelding op de cover van Ivo als hoogste binnenkomer ever. Tevreden kan Ivo aan zijn weekend beginnen maar dan moet er nog wel een hapje gegeten worden, uiteraard in een echt sterrenrestaurant. Chef-kok René van restaurant De Gieser Wildeman komt even persoonlijk naar het vaste tafeltje van Ivo om hem een aangenaam diner te wensen. Er wordt overheerlijk gegeten.

Het is een lange, inspannende dag geweest en op de terugweg nog even lekker met het volume op vol wordt er naar een concert van de Toppers gekeken. Als de limo de straat indraait, staan opa en oma en buren te wachten om uit eerste hand alle belevenissen van Ivo te horen.

Het was echt een heel bijzondere dag waar het gezin nog vaak aan zal terugdenken. Ieder programma onderdeel was uniek. Ivo trekt zijn mooie outfit zoveel mogelijk aan. Zijn HUGO BOSS colbert is zijn favoriet, er gaat geen jas overheen als hij buiten rondfietst. Als iedereen hem maar ziet, hij is écht het mannetje!

Bedankt voor jullie medewerking!

Breda, 23 november 2015 Manja van Grinsven, wensvervuller

Alle kinderen hebben hartewensen. Iets waar ze van dromen, naar uitkijken. Ook kinderen die een onzekere toekomst hebben; kinderen met een levensbedreigende ziekte. Even kunnen ze alles vergeten. Onbezorgd en blij zijn... iets heel speciaals beleven. Daarvoor zorgt Make-A-Wish Nederland.

Kijk voor meer informatie op: www.makeawishnederland.org

Vorige pagina

Nieuws uit de Businessclub

Nieuws uit de Businessclub
23/11/2015

Goed nieuws uit de businessclub, we begroeten Van Noordenne Accountants en Expo Trading Holland als nieuwe sponsor.

Expo Trading Holland BV tekende een overeenkomst als Business Partner. Het bedrijf is al ruim 40 jaar een groothandel, producent én importeur van armaturen, lichtbronnen en schakelmateriaal. De laatste jaren heeft Expo Trading Holland het assortiment uitgebreid met de meest trendy en betaalbare armaturen en is uitgegroeid tot de meest betrouwbare lichtbronnen en decoratieve armaturen leverancier van Nederland. Met een jong, dynamisch team en een hoge mate van service gerichtheid heeft Expo Trading Holland een duidelijk eigen gezicht in de markt. Meer informatie kunt u vinden op www.expotrading.nl

Van Noordenne Accountants tekende een overeenkomst als Business Plus Partner. Met vestigingen in Gorinchem, Giessen en Hardinxveld-Giessendam is Van Noordenne een bij de ondernemer betrokken accountantskantoor. Door expertise toe te voegen en een open dialoog met de klant aan te gaan maakt Van Noordenne het leven van ondernemers aangenamer. Samen werken aan oplossingen die de onderneming van de klant een voorsprong geven  waarmee ze vooruit kunnen, daar gaat het bij Van Noordenne Accountants om. Meer informatie is te vinden op www.vannoordenneaccountants.nl

Namens Businessclub Rood-Wit Rivierenland bedanken wij Expo Trading Holland en Van Noordenne Accountants  voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Klik hier voor de nieuwe website van Businessclub Rood-Wit Rivierenland.

Vorige pagina

Geslaagde Businessclub avond

Geslaagde Businessclub avond
20/11/2015

Donderdag 19 november vond een RWR Businessclub bijeenkomst plaats op sportpark De Zwaaier. In een bomvol sponsorhome werden de gasten getrakteerd op een boeiend en afwisselend programma.

Presentaties over de club door Henk de Goeij en Freek Vorthoren werden afgewisseld met gastsprekers. Omroep Brabant sportpresentator Paul Post interviewde oud trainer en voetbal analyticus Aad de Mos. De Mos toonde zich een bevlogen spreker en wist het publiek te boeien met mooie verhalen en anekdotes uit zijn rijke voetbal- en trainerscarrière.

Na de pauze was er een interessant panelgesprek met spelers Gwaeron Stout en Alje Schut en namens de technische staf Danny Buijs en Kees Spaan. De heren werden over uiteenlopende onderwerpen ondervraagd door de ervaren Paul Post en dit leverde leuke gesprekken op.

Aad de Mos en Paul Post sloten het officiële programma af met een 2e interviewronde en daarna werd er onder het genot van een hapje en drankje nog lang nagepraat. Een zeer geslaagde avond met louter positieve reacties van de aanwezige sponsoren.

Klik hier voor meer foto's

Foto's: Teus Admiraal

Vorige pagina

Pagina's