Algemeen

Nieuwe opvolgers voor VBS Security

Nieuwe opvolgers voor VBS Security
26/08/2015

Na jaren van trouwe dienst doet ons aller Jaap Boxman vanaf dit seizoen een stapje terug bij Kozakken Boys met zijn bedrijf VBS Security. Jaap heeft vele jaren met zijn collega’s de beveiliging en kaartcontrole verzorgd tijdens thuiswedstrijden van onze hoofdmacht. Jaap wil met deze stap minder gebonden zijn en meer tijd vrijmaken voor zijn gezin. Als Kozakken Boys betreuren wij dit besluit, maar uiteraard respecteren we de keuze van Jaap ten zeerste.

Dankwoord

Vanaf deze plaats willen we als bestuur, businessclub en stewardgroep Jaap van harte bedanken voor de enorme prettige samenwerking de afgelopen jaren. Jaap Boxman is een man waar nimmer vergeefs een beroep op wordt gedaan. Jaap blijft gelukkig verbonden aan de stewardgroep en daarnaast blijft hij ook nog actief als bestuurslid van de supportersvereniging. Met zijn bedrijf was Jaap zeer professioneel aanwezig. Maar Jaap wist zijn werkzaamheden tot in perfectie te combineren met een rood/wit hart. Met gevoel voor de club en de gasten.

Praetorian Security

In de ervaren Melroy v/d Berg heeft Kozakken Boys met zijn bedrijf Praetorian Security een waardige opvolger gevonden. Melroy zal samen met zijn collega’s vanaf dit seizoen de (kaart)controle verzorgen bij het sponsorhome en de toegang tot het hoofdveld. Daarnaast gaat Praetorian Security onze stewardgroep ondersteunen. Kozakken Boys heet Melroy met zijn bedrijf van harte welkom bij onze club en wensen hem en zijn medewerkers veel succes en plezier toe.

Toegangscontrole

De opdracht die Melroy met zijn collega’s meekrijgt van Kozakken boys is simpel: alle gasten controleren op een geldig toegangsbewijs. En omdat ook Praetorian Security een professioneel bedrijf is zullen aanstaande zaterdag bezoekers van het sponsorhome of hoofdveld zonder geldig toegangsbewijs worden geweigerd. Dus let op!!! Vergeet uw seizoenskaart, clubcard of sponsorpas niet.

Degene die nog geen sponsorpas hebben ontvangen kunnen zich zaterdag wenden tot één van de businessclub bestuursleden.

Wij wensen een ieder een fantastisch en sportief seizoen toe.

Bestuur Kozakken Boys

Businessclub RoodWit Rivierenland

Stewardgroep

Vorige pagina

Sfeerimpressie Open Dag

Sfeerimpressie Open Dag
19/08/2015

Sfeerimpressie van de Rabobank-Kozakken Boys Open Dag van zaterdag 15 augustus 2015.

Check www.kozakkenboystv.nl voor meer video's.

Foto: Rini Visser

Vorige pagina

Bedankje

Bedankje
16/08/2015

Namens het bestuur willen wij graag alle vrijwilligers bedanken die hebben meegewerkt aan de open dag. Het was een gezellige en zeer geslaagde dag , bol van (sportieve) activiteiten en met een grote opkomst op sportpark De Zwaaier. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de open dag commissie die dit alles mogelijk heeft gemaakt.

Hoofdbestuur Kozakken Boys

Klik hier voor de foto's van de Open Dag van fotograaf Bert Groenenbergh

Vorige pagina

Teus Paans Tribune

Teus Paans Tribune
15/08/2015

Op de Open Dag van Kozakken Boys maakte het bestuur van onze vereniging de naam van de hoofdtribune bekend. Als eerbetoon aan alles wat hij voor de club heeft betekend gaat de hoofdtribune op sportpark De Zwaaier in de boeken als de Teus Paans Tribune.

Onder toeziend oog van zijn weduwe, kinderen en kleinkinderen onthulde voorzitter Ad van Wijk het naambord op de tribune.

Foto's: Teus Admiraal

Vorige pagina

KBTV zoekt versterking!

KBTV zoekt versterking!
01/08/2015
De meeste volgers van Kozakken Boys zullen er ondertussen op z'n minst van hebben gehoord: Kozakken Boys TV. Sinds 2013 maken wij met alle plezier o.a. voorbeschouwingen, samenvattingen, nabeschouwingen en reportages rondom de wedstrijden van het eerste van de 'Boys'. 
 
Vanaf dit seizoen zijn wij op zoek naar versterking, en wel in de vorm van een cameraman. Nog nooit op een REC-knopje gedrukt? Geen zorgen, een stabiele hand is genoeg. De rest leren we je. Lijkt het je leuk om regelmatig op zaterdag een wedstrijd te filmen? Of heb je vragen? Neem contact met één van ons op, en wie weet word jij de welkome versterking van ons KBTV-team.
 
Kozakken Boys TV
Ruben Kroeze (06 - 44 57 41 85)
Devin van der Wiel (06 - 48 21 80 50) 
 
Vorige pagina

Winst op De Zwaaier

Winst op De Zwaaier
25/07/2015

Kozakken Boys heeft de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen gewonnen. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk 2-0 voor de thuisploeg tegen Brabant United. Op de vernieuwde grasmat van De Zwaaier traden voor Kozakken Boys twee verschillende teams aan.

Na een trainingsweek gaat Kozakken Boys a.s. zaterdag op bezoek bij Quick Boys in Katwijk.

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Onderhoud kunstgrasvelden

Onderhoud kunstgrasvelden
15/07/2015

Voor het onderhoud van de kunstgrasvelden zijn we opzoek naar een vaste onderhoudsman, dit kan ook een klein onderhoudsteam zijn.

I.v.m. de werkzaamheden van de buitenploeg en het beschikbare materiaal in de ochtend is het de bedoeling dat het onderhoud van de kunstgrasvelden plaats gaat vinden op een middag. Het onderhoud zal waarschijnlijk 4 tot 6 uur in de week in beslag nemen.

Het onderhoud van de kunstgrasvelden bestaat voornamelijk uit het vegen en slepen van het kunstgras, materiaal zoals een trekker en sleepbezem zijn hiervoor aanwezig. De bedoeling is dat u of het team zelfstandig het onderhoud gaat uitvoeren, waar nodig in overleg met Eric.  

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met:

  • Eric van Wijk - 06 20012304
Vorige pagina

Foto's aanleg kunstgrasveld

Foto's aanleg kunstgrasveld
19/06/2015

De werkzaamheden voor de aanleg van het kunstgrasveld zijn gestart. De planning is dat de werkzaamheden 17 juli gereed zijn. We plaatsen met enige regelmaat foto’s op zowel Facebook als op Twitter, deze foto’s zijn ook terug te vinden in het fotoalbum op onze website.

Klik hier voor het fotoalbum aanleg kunstgrasveld seizoen 2015-2016.

Vorige pagina

Kantine zaterdag open

Kantine zaterdag open
12/06/2015

A.s. zaterdag zal de A Selectie van Kozakken Boys starten met de eerste training. Dit heeft ook gevolgen voor de openingstijden van de kantine.

De kantine is deze weken op de volgende tijden open:

  • Zaterdag 11 juli van 10.00 uur tot 13:00 uur
  • Zaterdag 18 juli van 10:00 uur tot 13:00 uur

Vanaf donderdagavond 23 juli is de kantine weer op de reguliere tijden geopend.

Vorige pagina

Kunstgras Kozakken Boys

Kunstgras Kozakken Boys
10/06/2015

De werkzaamheden voor de aanleg van het kunstgrasveld zijn gestart. De planning is dat de werkzaamheden 17 juli gereed zijn

Kozakken Boys krijgt volgend seizoen de beschikking over een hypermodern kunstgrasveld. Voor de infill van dit veld word de combinatie van zand/kurk gebruikt in plaats van zand/rubber. Kurk heeft meerdere voordelen zoals geen rubberlucht en lagere tempraturen van het kunstgrasveld. Het veld word voorzien van verzonken sproeikanonnen aan beide zijdes van het veld.

Domo Champion S Pro MX 40 mm (afbeelding 1) op een Domoflex shockpad (afbeelding 2) ingevuld met Naturafill (afbeelding 3).

Het kunstgrasveld word aangelegd door Krinkels B.V.

De aanleg van het kunstgrasveld neemt ook diverse zelfwerkzaamheden met zich mee, wij hopen uiteraard weer een beroep te  kunnen doen op de diverse enthousiaste vrijwilligers die onze club rijk is.

Bestuur SV Kozakken Boys

Klik hier voor een aantal foto's van de werkzaamheden tot dusver

Vorige pagina

Pagina's