Algemeen

Werkendamse Trailrun

Werkendamse Trailrun
17/10/2014

Voor tijdens de winterstop is onderstaand bericht misschien wel iets om toch nog een beetje de conditie op peil te houden:

Werkendamse Trailrun voor Villa Joep

De tweede Sportivity Trail run door de Biesbosch op zaterdag 27 december belooft weer een mooi spektakel te worden.

Vorig jaar was het goede doel van deze prestatieloop War Child, dit jaar is gekozen voor Villa Joep. Een fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.
Het gevecht van Joep mag en zal niet voor niets zijn.

Nieuw dit jaar is dat er over 3 afstanden gelopen kan worden. Een korte ronde van ongeveer 5 kilometer, een midden ronde van ongeveer 10 kilometer en een grote ronde van ruim 15 kilometer. het parcours is weer over hekken, door en over sloten en dit jaar nog minder meters over het asfalt. Afhankelijk van het weer kan er veel modder liggen. De start is om 13.30 uur bij Sportschool Sportivity in Werkendam.

De inschrijving is ondertussen geopend en na een aantal dagen zijn er al ruim 60 inschrijvingen. Voor inschriijven kost 7,50 Euro waarbij 5,00 Euro naar het goede doel gaat. Eventueel na inschrijven op de dag zelf kost 10,00 Euro maar er is voor 250 lopers plaats dus wil je zeker zijn van deelname ga dan naar www.altenatrailrun.nl en schrijf je in. Op deze site kun je ook alle verder info vinden.

Wil je een keer de mooie biesbosch op een andere manier zien doe dan mee en steun Villa Joep in zijn strijd tegen kinderkanker.

 

Vorige pagina

Sportspreekuur

Sportspreekuur
05/10/2014

Voor elke sporter, recreatief of wedstrijd, is er niks zo vervelend als een blessure. Vanaf heden houden wij, fysiotherapeuten van Instituut voor Fysiotherapie Werkendam, Sigmondstraat 25, daarom elke maandagavond van 20.00 – 20.30 een sportspreekuur.

Sportspreekuur
Het sportspreekuur is bedoeld om snel inzicht te krijgen in de ernst van de opgelopen blessure. Mensen met een acute of chronische blessure zullen door een van de fysiotherapeuten gescreend worden, waarna wordt bepaald wat voor deze persoon het beste traject is om weer zo snel mogelijk te herstellen van de opgelopen kwaal. Na het consult volgt er een advies. Indien er een fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is, zal er gelijk een afspraak worden gemaakt.

Kosten
Het sportspreekuur is kosteloos. Wanneer er vervolgbehandelingen nodig zijn, gaan de betalingen via het aanvullende pakket van uw zorgverzekering of via contante betaling.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers via 0183-504454 of mailen naar info@fysiowerkendam.nl.  Ook kunt u zich hier aanmelden zodat wij een snelle afhandeling kunnen waarborgen.

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn op het sportspreekuur.

 
Vorige pagina

Een bijzonder mooi cadeau

Een bijzonder mooi cadeau
02/10/2014

Zoals de meesten van u waarschijnlijk al opgemerkt hebben is de voorzijde van de bestuurskamer voorzien van een prachtig RVS geborsteld Kozakken Boys logo van 2 x 2 meter.

Tijdens de schilders werkzaamheden van afgelopen zomer is er door de heren schilders bedacht hoe het pand voorzien kon worden van een extra stukje uitstraling. Voor het maken van dit RVS logo is contact gezocht met Machinefabriek Voordendag van der Stelt BV, waar het idee enthousiast werd verwelkomd en uitgewerkt door de heren op kantoor. Het resultaat mag er wezen !!

Het bijzondere van dit cadeau zit toch echt in het feit dat dit geschonken is door de schilders die op vrijwillige basis vele uren vakwerk geleverd hebben, vrijwillig werken voor de club en een cadeau schenken…..  Weer een prachtig gebaar van clubliefde wat onze club Kozakken Boys zo kenmerkt.

Via deze weg willen wij de sponsoren van dit RVS logo hartelijk bedanken voor dit prachtige cadeau:

  • Machinefabriek Voordendag van der Stelt BV
  • Hans Visser
  • Arie de Keijzer
  • Stefan de Keijzer
  • Pruijsen & de Keizer

William, Robert, Theo en Eric bedankt voor het ophangen van het logo. 

Vorige pagina

Nieuws van ’t Ouwe Zesde

Nieuws van ’t Ouwe Zesde
02/10/2014

Inmiddels is door ’t Ouwe Zesde tot tweemaal toe een succesvol Kozakken Bal georganiseerd. Uiteraard brengt dit kosten met zich mee, maar gelukkig wordt er ook nog winst gemaakt.  Via deze weg willen we ook graag nogmaals benadrukken  dat alle winst door het ’t Ouwe Zesde terug in Kozakken Boys wordt geïnvesteerd en dat er geen cent van dit bedrag ten bate van ’t Ouwe Zesde zelf komt.

Enkele voorbeelden van door ’t Ouwe Zesde gerealiseerde projecten zijn  o.a. het scorebord bij het pupillenveld, sfeerverlichting boven de bar, het snerttoernooi voor de senioren, de Topklasse Afterparty  en de DJ-corner.  Aanstaande zaterdag na de thuiswedstrijd tegen “de blauwe”,  wil  ’t Ouwe Zesde graag hun nieuwste project aan jullie presenteren. Dit zal plaatsvinden in de kantine en Huib en Jaap zullen zorgen voor de muzikale omlijsting. Het belooft dus weer een gezellige namiddag te worden.

Inmiddels is de voorbereiding voor Kozakken Bal III ook weer in volle gang en hoopt ’t Ouwe Zesde wederom een geslaagde feestavond neer te kunnen zetten, waardoor we nog meer leuke dingen voor onze club kunnen realiseren.

Hierover hopen we jullie binnenkort meer informatie te kunnen geven.

We hopen jullie zaterdag langs het veld te zien, maar kom zeker ook even in de kantine kijken.

Tot zaterdag!!

’t Ouwe Zesde.

Vorige pagina

Zaterdag kinderopvang

Zaterdag kinderopvang
30/09/2014

Zaterdag tijdens Kozakken Boys - Spakenburg is BuitenSpel weer geopend. Dat betekent dat uw kinderen, tijdens deze thuiswedstrijd, weer gezellig kunnen komen spelen.

Zelf ongestoord de wedstrijd kijken terwijl uw kroost, onder toezicht en uiteraard met wat limonade en lekkers, ook een balletje trapt of zich anderszins lekker vermaakt met vriendjes en vriendinnetjes.

De club sponsort een groot deel van het bedrag, ouders vragen we per kind een kleine bijdrage van € 5,- per middag. BuitenSpel is geopend vanaf een uur voor het begin tot na afloop wedstrijd.

Zo staat niemand buitenspel!

Vorige pagina

Gele en rode kaarten

Gele en rode kaarten
29/09/2014

Misschien ten overvloede maar een gewaarschuwd man telt voor twee. Ook dit seizoen zullen, zoals afgesproken in de ledenvergadering, de kosten van een rode kaart doorberekend worden aan de desbetreffende speler, dit gaat ook op voor de boetes die de club moet betalen na de 4e gele kaart.

Het bestuur.

Vorige pagina

Winst op de uien

Winst op de uien
27/09/2014

Het eerste kwartier zat de bekerwedstrijd van afgelopen week nog in de hoofden van de Kozakken. De 1-0 achterstand werkte bevrijdend voor de manschappen van Danny Buijs. Na de achterstand werd al de schroom overboord gegooid en werkte men gedreven , maar soms nog niet eens goed, aan een voorsprong.
In Rijnsburg eindigde het uiteindelijk in 1-5 en blijft men opnieuw een week koploper in de Topklasse.

Klik hier voor de samenvatting van Kozakken Boys TV

Scoreverloop:

Rijnsburgse Boys - Kozakken Boys 1-5 (1-3)

17' Quincy van der Leuv 1-0
26' Nasser El Khayati 1-1
36' Berry Powel 1-2
38' Leon Bot 1-3
76' Berry Powel 1-4
90+1' Sjoerd van der Waal 1-5

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Kopij clubblad aanleveren

Kopij clubblad aanleveren
26/09/2014

Het seizoen 2014-2015 is alweer enige weken bezig en ook de presentatiegids zal inmiddels wel dubbel en dwars zijn uitgelezen. Hoog tijd dus voor een nieuw clubblad. Traditiegetrouw mogen leden van Kozakken Boys ook zelf suggesties of stukken aanleveren voor dit blad.

Dus heeft u een mening over onze vereniging, of wilt u een jeugdteam of jeugdtrainer/leider in het zonnetje zetten, stuur dan gerust uw bijdrage naar de redactie. Suggesties zijn ook van harte welkom. Samen met de redactie komen we er altijd uit.

Stukken die u zelf aanlevert mogen maximaal 400 woorden bevatten. Uiteraard zijn foto’s meer dan welkom.

Stukken of suggesties kunt u sturen naar Ingmar Bax: i.m.bax@hetnet.nl

Vorige pagina

Parkeer problematiek

Parkeer problematiek
17/09/2014

Kozakken Boys beschikt over een ruime parkeergelegenheid, maar tijdens wedstrijddagen van onze hoofdmacht blijkt dit vaak nog niet voldoende. Het in goed overleg met gemeente en politie gedogen van parkeren in de berm van de Lange Wiep zorgt nog altijd niet voor structurele oplossingen.

Kozakken Boys is samen met de gemeente Werkendam en de regiopolitie in gesprek om deze problemen de hand te bieden. De insteek is om alle bezoekers met behulp van verkeersregelaars de juiste wegen te laten ´bewandelen´ zodanig dat hulpdiensten te allen tijde een vrije doorgang hebben tot ons complex. Ook een vrije doorgang van spelersbussen en supportersbussen krijgen hierin prioriteit.

De veiligheidsorganisatie van Kozakken Boys heeft het afgelopen seizoen, maar zeer zeker ook de afgelopen weken, geconstateerd dat sommige parkeerders alle regels aan hun laars lappen. Er wordt veelvuldig dubbel geparkeerd op het grote parkeerterrein, terwijl dit gewoon openbare weg is, en er dus een aantal malen een spelersbus/supportersbus niet tijdig heeft kunnen vertrekken. Daarnaast maken een aantal chauffeurs zich schuldig aan het onterecht parkeren op een invalide parkeerplaats.

Tot op heden hebben deze chauffeurs, middels een oproep via de stadionspeaker, een waarschuwing gekregen. Vanaf nu neemt Kozakken Boys direct contact op met de politie als er sprake is van ernstig fout parkeergedrag! Dus automobilisten die parkeren op een plaats die de doorgang van hulpdiensten of bussen verhinderen, maar ook mensen die menen onrechtmatig op een invalide plaats te moeten parkeren, worden niet meer gewaarschuwd. De regiopolitie is op de hoogte van onze problemen en zijn direct oproepbaar. Ter verduidelijking, een boete voor het parkeren op een invalide plaats zonder geldig bewijs kost: € 370,-

Laat het zover niet komen. Kom op tijd, te voet, of op de fiets. Geen plaats meer? Parkeer op de Werkina. Vanaf de Werkina is het slechts 5 minuten lopen naar ons complex.

Bestuur Kozakken Boys

Vorige pagina

Wie heeft er een EHBO diploma ?

Wie heeft er een EHBO diploma ?
15/09/2014

Naar aanleiding van een incident (blessure) waar geen EHBO bij betrokken was, willen wij als Kozakken Boys graag weten wie er een EHBO diploma heeft, zodat wij in de toekomst een beroep kunnen doen op gecertificeerde personen voor ondersteuning op ons complex.

Gaarne u aanmelden bij Gerrit Ippel (tel: 06 - 21 898 704).

Vorige pagina

Pagina's