Algemeen

Volendamse avond

Volendamse avond
21/03/2017

Zaterdag 25 maart 2017: Volendamse avond !!!

Blokkeer of omcirkel alvast deze datum in uw agenda of verzet al uw afspraken op deze avond, want na afloop van de wedstrijd Kozakken Boys – Barendrecht barst de Volendamse avond los in de kantine. Het kantinepersoneel heeft in samenwerking met Kameradski een leuke avond voor u in elkaar gedraaid. Dj Japio zal weer achter de draaitafel te vinden zijn, naast de palingsound is er ook genoeg ruimte voor andere Hollandse dijnekletsers en voor de waaghalzen onder u zal er ook een karaoke set aanwezig zijn en wie weet schuilt er in u wel een muzikaal talent.

Gingen we dit seizoen tijdens de heenwedstrijd nog met de partyboot naar Barendrecht, dit keer halen we letterlijk de zalmschouwvloot naar De Zwaaier. De Ouwe Drijverschuit zal tijdens de Volendamse avond aanwezig zijn om voor u een heerlijk visje te bakken.

Kortom alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een gezellige avond op De Zwaaier !

We zien u allemaal graag zaterdag 25 maart 2017 tijdens de Volendamse avond.

Het kantinepersoneel & Kameradski

Vorige pagina

Uitslagen en standen 18-03-2017

Uitslagen en standen 18-03-2017
18/03/2017

Hieronder vindt u de uitslagen en standen van de gespeelde wedstrijden van zaterdag 18 maart.

Vorige pagina

Kozakken Boys zit niet stil

Kozakken Boys zit niet stil
16/03/2017

Kozakken Boys is volop in beweging, zowel sportief, organisatorisch, maar ook op en rondom het complex. Zo zijn er de plannen rondom de verbouwing, maar er wordt weleens vergeten dat de dagelijkse gang van zaken ook gewoon doorgaat.

Zo zijn er de afgelopen weken weer wat ontwikkelingen geweest op ons complex waarvan we u deelgenoot willen maken:

Nieuwe dugouts
Door het toenemende aantal actieve leden en dus elftallen, neemt ook het aantal wedstrijden toe. Dit betekent dat velden waar normaal gesproken op getraind werd, tegenwoordig ook vaak worden ingezet als wedstrijdveld. Wij zijn van mening dat dan ook de faciliteiten aanwezig moeten zijn om als wedstrijdveld te fungeren. Er zijn dan ook 2 prachtige nieuwe dugouts bijgeplaatst, zodat we ook dit weer in goede banen kunnen leiden en wedstrijden kunnen worden gespeeld.

Nieuwe beamer en scherm
Steeds vaker wordt er bij Kozakken Boys bij vergaderingen, presentaties etc. gebruikt gemaakt van het grote scherm in de kantine. Ook het nieuwe fenomeen live-uitzendingen in de tweede divisie is iets wat het bekijken van wedstrijden in de kantine aantrekkelijk maakt. Om onze supporters volop te kunnen laten genieten is er onlangs een nieuw groter scherm geïnstalleerd, alsmede een HD beamer om de mooie beelden te kunnen tonen. Diverse supporters hebben dit al kunnen ervaren tijdens de live uitzending GVVV – Kozakken Boys.

Muziekcomputer
Er is overleg geweest met de leverancier van de muziekcomputer over uitbreiding van de mogelijkheden rondom de muziekcomputer. In combinatie hiermee is een nieuwe muziekcomputer geleverd door de leverancier met diverse extra mogelijkheden die ook weer gecombineerd  kunnen worden met de beamer. Extra gezellig dus !

Fietsenstalling
Op dit moment wordt volop gewerkt aan een fietsenstalling bij de Monikkenhoef. De gemeente is bezig met het plaatsen van de verlichting en de bestrating, fietsenrekken en hekwerk hopen we binnen enkele weken af te ronden. Een prachtig nieuwe fietsenstalling voor de (jeugd)leden is dan gerealiseerd die er ook voor zorgt dat men via een veel veiliger route naar het veld kan.

Vanaf deze plaats willen wij alle vrijwilligers bedanken die betrokken zijn (geweest) bij 1 van bovenstaande projecten. Een aanwinst voor onze vereniging waar we in de toekomst weer veel plezier van gaan hebben.

Zo blijven we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen op ons complex.

Bestuur SV Kozakken Boys

Vorige pagina

Uitslagen en standen 11 maart 2017

Uitslagen en standen 11 maart 2017
11/03/2017

Hieronder vindt u de uitslagen en standen van de gespeelde wedstrijden van zaterdag 11 maart.

Vorige pagina

The Good Old Days

The Good Old Days
08/03/2017

Jaaa..... het is bijna zo ver.... Op vrijdagavond 7 april is het eindelijk tijd voor echte muziek op de Zwaaier! We gaan dan terug in de goede ouwe tijd met hits als, Sweet Caroline. The House of the rising sun, en nog héél veel meer.

De band "de Coveralls" staat op deze avond garant voor geweldige live muziek uit de 60's & 70's. Door het brede repertoire van "de Coveralls" zullen er voor velen, oude tijden herleven!

En dit is nog niet alles......

Tijdens de broodnodige pauzes van "de Coveralls" gaat "Good Old" Arie Blijleven zijn oude passie weer oppakken. Arie was in de zeventiger jaren DJ in het Schuurtje (gedempte haven) en is waarschijnlijk voor vele van u geen onbekende. Arie hoefde ook geen moment na te denken over onze uitnodiging. Met liefde komt hij vanuit zijn huidige woonplaats Amstelveen naar zijn cluppie, om nu eens niet met vinyl te draaien.

Houdt vrijdagavond 7 April dus vrij!!

En (her)beleef "The Good Old Days." (toegang is gratis)

Aangeboden door de Kameradski

Vorige pagina

Uitslagen en standen 4 maart 2017

Uitslagen en standen 4 maart 2017
04/03/2017

Vandaag was er weer een vol programma, helaas verloren onze Boys in Veennendaal, maar waren er wel 3 punten voor o.a. Kozakken Boys 2, JO19-1 en onze Dames 1. Alle uitslagen en standen van de vandaag gespeelde wedstrijden vindt u hieronder.

Vorige pagina

Plastic spelerspassen verdwijnen

Plastic spelerspassen verdwijnen
03/03/2017

Vanaf komende seizoen stap het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijd formulier. Hierdoor zullen de wedstrijd formulieren voortaan alleen nog maar worden ingevuld via de Wedstrijdzaken-app.
Een onderdeel van de nieuwe app zijn de digitale spelerspassen, hierdoor zullen vanaf komend seizoen de plastic spelerspassen volledig verdwijnen uit het amateurvoetbal. Hierdoor volstaat vanaf morgen, zaterdag 4 maart 2017 tot het einde van het seizoen, bij het niet kunnen tonen van een geldige spelerspas aan de scheidsrechter ook een geldig officieel legitimiatiebewijs.

De Wedstrijdzaken-app is al te downloaden in de google- en applestore en kan dit seizoen al gebruikt worden door ieder lid (speler of staf).

Lees hier het volledige artikel over het verdwijnen van plastic spelerspassen en welke ligitimatie bewijzen zijn toegestaan.
Lees hier over het digitaal-wedstrijdformulier en de nieuwe Wedstrijdzaken-app.

KB Media/Remco Vorthoren

Vorige pagina

Inleveren ongebruikte kleding

Inleveren ongebruikte kleding
21/02/2017

Omdat er op dit moment een tekort is aan kleding voor zowel spelers/speelsters, en ook voor leider/leidsters willen wij aan iedereen die niet meer actief bezig is vragen om te kijken of jullie nog kleding hebben van Kozakken Boys welke jullie niet meer gebruiken (maar wel eigendom is van Kozakken Boys) om deze kleding aub in te leveren. Jullie kunnen dit inleveren op dinsdag 28 februari van 18.30 uur tot 19.30 uur in een van de kleedkamers van ons sportcomplex.

We hopen op een ieder zijn medewerking.

We kunnen er beter iemand blij mee maken, dan dat het op zolder blijft liggen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

De kledingcommissie

Vorige pagina

Video: De derde helft met De Treffers

Video: De derde helft met De Treffers
20/02/2017

Kozakken Boys en De Treffers vierden zaterdan samen de derde helft in de kantine op De Zwaaier!

KB Media/Devin van der Wiel

Vorige pagina

Uitje kantinepersoneel

Uitje kantinepersoneel
19/02/2017

Vrijdag 17 Februari was het uitje van het kantine persoonel plus aanhang. Om 18:45 uur vertrok de bus vanaf De Zwaaier richting Schijndel om daar te kunnen genieten met elkaar van een leuke thema-avond in "'T Tunneke".

Toen we uitstapten stonden de acteurs van de avond ons al op de wachten, het thema was toen ook gelijk al duidelijk. Er stond een oude man verkleed (Wim vdb was het overigens niet) op ons te wachten.

Nadat iedereen aan tafel zat kwamen de eerste acteurs al snel bij ons en iedereen had het al heel snel naar zijn zin en deed vrolijk mee.  Het eten was ook heerlijk en het bier moest door zelfbediening getapt worden dus dat was voor de meesten een koud kunstje .


Klik hier voor meer foto's van de avond!

Na alle gekheid was het tijd voor de polonaise door de zaal, ook 'mijn dorpje' werd ook hier vrolijk meegezongen .

Om 00:00 uur vertrokken we weer richting De Zwaaier waar we rond 01:00 uur aankwamen. De meesten hadden net zo goed hun bed in de kantine kunnen zetten, want niet veel uren daarna moesten de meesten weer aan de gang voor de club .

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en een zeer geslaagde avond.

Het kantinepersoneel

Vorige pagina

Pagina's