Algemeen

Uitslagen en standen 29-04-2017

Uitslagen en standen 29-04-2017
29/04/2017

Hieronder vindt u de uitslagen en standen van de gespeelde wedstrijden van zaterdag 29 april.

 

Vorige pagina

12 mei geen BINGO!

12 mei geen BINGO!
26/04/2017

Beste Bingospelers, omdat er andere activiteiten op het Kozakken Boys complex zijn en we niet hebben kunnen ruilen met GRC'14 is er helaas geen Bingo op vrijdag 12 mei aanstaande.

De Bingocommissie.

 

Vorige pagina

Update: Informatie Spakenburg uit

Update: Informatie Spakenburg uit
25/04/2017

UPDATE I: Voorverkoop zaterdag ochtend

Zaterdagochtend tussen 11:00 uur en 13:00 uur zullen in de kantine op De Zwaaier kaarten te koop zijn voor Spakenburg - Kozakken Boys die middag. Voor uitsupporters die meereizen met de supportersbussen is het verplicht om bij deze voorverkoop een kaartje aan te schaffen. Gezien de verwachte drukte raden we supporters die op eigen vervoer gaan ook hier alvast hun toegangskaart te kopen.


Informatie Spakenburg uit

Zaterdag staat de wedstrijd sv Spakenburg - Kozakken Boys op het programma. Om een en ander in goede banen te leiden en de veiligheid te waarborgen van alle toeschouwers hebben we gezamenlijk met sv Spakenburg een aantal afspraken gemaakt.

Uitvak
Afgesproken is dat alle Kozakken Boys supporters plaatsnemen op de sta tribune achter het doel, deze tribune is speciaal gereserveerd voor de Kozakken Boys aanhang. In dit uitvak is een horecavoorziening (exclusief alcoholhoudende consumpties) en toiletfaciliteiten aanwezig. Het uitvak bevat een deel van de overdekte staantribune. Kozakken Boys supporters krijgen een eigen ingang bij dit uitvak en tijdens de wedstrijd is het niet mogelijk om het vak te verlaten.

Voorverkoop
Er zal deze week een voorverkoop van toegangskaarten plaatsvinden in de kantine van Kozakken Boys (nadere informatie volgt later). Supporters die met de bussen meereizen zijn verplicht hun toegangskaart in de voorverkoop aan te schaffen.

Vuurwerk verboden
Het is ten strengste verboden om vuurwerk op of rondom het complex van Spakenburg af te steken!

Respecteer aub de genomen maatregelen en volg de aanwijzingen van stewards en beveiliging te allen tijde op.

Het bestuur en de supportersvereniging wensen alle supporters van Kozakken Boys en Spakenburg een fijne en sportieve middag toe.

Bestuur sv Kozakken Boys

Vorige pagina

Gewijzigde kantinetijden deze week

Gewijzigde kantinetijden deze week
25/04/2017

Beste leden, deze week gelden er aangepaste kantinetijden:

Donderdag 27 april is de kantine gesloten i.v.m. koningsdag.

Op zaterdag 29 april sluit de kantine om 18:30 uur i.v.m. het oranjefeest.

De kantinecommissie 

Vorige pagina

Uitslagen en standen 22-04-2017

Uitslagen en standen 22-04-2017
22/04/2017

Hieronder vindt u de uitslagen en standen van de gespeelde wedstrijden van zaterdag 22 april.

Vorige pagina

The Afterparty!

The Afterparty!
21/04/2017

Zaterdag 6 mei 2017 staat de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma, zoals inmiddels traditie is zal ook dit seizoen na afloop van de laatste thuiswedstrijd, de Afterparty worden gehouden in de kantine op De Zwaaier. Deze jaargang zal de afterparty door de Supportersvereniging (in samenwerking met Kameradski) worden georganiseerd en zij hebben dan ook een mooi programma voor u in elkaar gedraaid.

Voor de wedstrijd tegen UNA zullen ook alle kampioenen nog eens extra worden gehuldigd tijdens de KAMPIOENEN PARADE op het hoofdveld.

Naast diverse optredens deze avond, zal ook de verkiezing van de speler van het jaar plaatsvinden, u kunt zaterdag 6 mei uw stem uitbrengen op één van de genomineerde spelers.

Programma afterparty:

  • 16.00 uur: stemhokje open
  • 17.55 uur: kampioenen parade
  • 18.00 uur: Kozakken Boys – UNA
  • 20.00 uur: Start dj Stayfan
  • 20.15 uur: sluiting stemhokje en tellen van de stemmen
  • 21.00 uur: bekendmaking speler van het jaar
  • 22.30 uur: optreden feestduo kaaigezellig
  • 23.00-0.00 uur: dj Stayfan

Kortom alle reden om zaterdag 6 mei naar De Zwaaier toe te komen en na afloop te blijven hangen in onze kantine om er met elkaar een gezellige avond van te maken.

Bij mooi weer is natuurlijk ook voor aanvang van de wedstrijd het terras voor de kantine geopend.

Tot zaterdag 6 mei 2017 !!

De Supportersvereniging & Kameradski

Vorige pagina

Kozakken Boys vertegenwoordigd in Roemenië

Kozakken Boys vertegenwoordigd in Roemenië
19/04/2017

In een klein dorpje, zo'n tweeduizend kilometer van Werkendam vandaan, speelt een voetbalteam in wel erg bekende tenues. Het eerste elftal van de voetbalclub uit het Roemeense Băgaciu speelt in ons rood-witte outfit, met het Kozakken Boys-logo op de borst!

Vorig jaar werd de gebruikte Kozakken Boys-kleding door Cees Huisman naar Oost-Europa gebracht. Al snel verschenen foto's van voetballende kinderen met het Make-A-Wish-tenue. Sinds dit seizoen draagt zelfs de hoofdmacht van de club uit het 2.700 inwoners tellende dorpje het met de Brabantse vlag bedekte shirt. Een mooi gezicht!

KB Media/Devin van der Wiel

Vorige pagina

Danny Buijs en Raily Ignacio op Het Baken

Danny Buijs en Raily Ignacio op Het Baken
18/04/2017

Op vrijdag 21 april as. wordt er op de basisschool Het Baken in Werkendam een goede doelenactie georganiseerd. De doelen zijn “Tear” en “Red Een Kind”. Voor een beschrijving van de doelen verwijzen wij u naar de uitnodiging in de bijlage.

Tijdens deze goede doelenactie zijn er verschillende activiteiten. De activiteiten voor de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Denk hierbij aan poppenkast, schminken, springkussen etc.

De activiteiten voor de bovenbouw zijn van 13.00 tot 15.00 uur. Hierbij moet u denken aan voetbalworkshop, sieraden workshop, muziek workshop, schminken, voetbaltoernooi etc. Voor de activiteiten zijn strippenkaarten nodig, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Voor de aanschaf van deze strippenkaarten verwijzen wij u naar de uitnodiging in de bijlage.

Danny Buijs en Raily Ignacio
Ook Kozakken Boys levert haar bijdrage aan dit mooie evenement! De voetbalworkshop zal worden gegeven door niemand minder dan hoofdtrainer Danny Buijs, zelf oud-voetballer van Feyenoord, ADO den Haag en FC Groningen, en onze veelscorende spits Raily Ignacio, die ook heeft gespeeld bij ADO den Haag en FC Dordrecht.

Dus zorg dat je je op tijd inschrijft voor één van de workshops van deze mannen!

Bestuur Kozakken Boys

BijlageGrootte
Uitnodiging Het Baken.pdf1.31 MB
Vorige pagina

Uitslagen en standen 15-04-2017

Uitslagen en standen 15-04-2017
15/04/2017

Hieronder vindt u de uitslagen en standen van de gespeelde wedstrijden van zaterdag 15 april.

Vorige pagina

Stem op de BBA

Stem op de BBA
15/04/2017
Regio-voetbal heeft zijn top 3 bekend gemaakt van zijn Beste Beschrijver Amateurvoetbal actie.
In deze top 3 staat Eline van den Dool, speelster van onze dames 1.
 
Om te bepalen wie de gekroont wordt tot Beste Beschrijver Amateurvoetbal, zijn de 3 kandidaten allemaal bij een wedstrijd van hun eigen sportvereniging gaan kijken. 
Zij hebben hierover, zoals je wel kan raden, een samenvatting geschreven. De samenvattingen zijn gepubliceerd en voor iedereen te lezen.
 
Dus stem allemaal op Eline!
Klik hier om te stemmen en de verslagen te lezen.
 
KB Media/Remco Vorthoren
Vorige pagina

Pagina's