Algemeen

Aangepast programma Slotdag

Aangepast programma Slotdag
21/05/2015

Vanwege de successen van ons 1e elftal zijn we genoodzaakt geweest om het programma voor de Slotdag op zaterdag 30 mei a.s. aan te passen.

Waar eerst een zeskamp en de afscheidswedstrijd voor Arie Lock gepland stond, zal nu een lunch geregeld worden voor alle supporters, sponsoren, leden en vrijwilligers van onze verenging. De zeskamp en de afscheidswedstrijd (in overleg met de spelers) zullen ook niet op een later tijdstip plaatsvinden.

Om 12.00 uur zal de feesttent open gaan en om ca. 12.30 uur kunt u kosteloos gebruik maken van een eenvoudige lunch. Na afloop van de lunch zal rond 14.00 zanger Marcel de Rooij een optreden verzorgen, zodat alle supporters die mee willen naar de uitwedstrijd tegen Lienden om ca. 15.00 uur in goede stemming de bus in kunnen gaan.

Voor de supporters die achter blijven in Werkendam zullen we proberen de wedstrijd Lienden – Kozakken Boys om 17.00 uur op groot scherm uit te zenden in de feesttent. Aangezien de wedstrijd ‘achter de decoder’ door FOX wordt uitgezonden zijn we nog druk doende om dit in de tent gerealiseerd te krijgen.

Na terugkomst van iedereen uit Lienden zal rond 20.00 uur het feest los barsten. Niemand minder dan DJ Peter (bekend van Amstel 0,0% op 2e Paasdag), Marcel de Rooij en Arjon zullen deze avond hun kunsten vertonen. Als ook de spelers terug zijn uit Lienden is de bekendmaking van de ‘speler van het jaar’ door de Supportersvereniging, alsmede het afscheid van o.a. Arie Lock, Richie Basoski, Sjoerd v/d Waal, Henk de Jong en Dennis Netten. De feestavond duurt tot 01.00 uur.

Tijdens de uitzending van de wedstrijd van ons vlaggenschip en de feestavond zal er frietkar aanwezig zijn op ons complex, zodat ook de inwendige mens aan haar trekken kan komen.

Tot zaterdag 30 mei bij de lunch, wedstrijd en feestavond!!

Vorige pagina

Foto's Avond4daagse

Foto's Avond4daagse
20/05/2015

De kantine van Kozakken Boys op de Zwaaier dient al jaren als start en finish van de Avond4daagse Werkendam. Onze huisfotograaf Wim Verhoeven maakt deze gehele week weer vele mooie foto’s, die terug te vinden zijn op de site van de Avond4daagse.

Hieronder ook nog even afzonderlijk de links naar de verschillende fotoalbums.

 • Klik hier voor de foto’s van maandag 18 mei 2015
 • Klik hier voor de foto’s van dinsdag 19 mei 2015
 • Klik hier voor de foto's van woensdag 20 mei 2015
 • Klik hier voor de foto's van donderdag 21 mei 2015
 • Klik hier voor de foto's van vrijdag 22 mei 2015

Foto: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Na titel geen winst in bekerfinale

Na titel geen winst in bekerfinale
16/05/2015

De beker van het district zuid 1 is ten prooi gevallen aan Hoek. De topklasser uit Zeeland zegevierde in Dordrecht met maar liefst 3-0 in het duel met Kozakken Boys.

De start van Kozakken Boys was nog veelbelovend te noemen maar toen kans nummer vijf om zeep was geholpen sloeg Hoek toe. Na rust probeerde Kozakken Boys het nog wel maar ook toen waren de kansen niet aan de voorwaartse besteed. Het dodelijk efficiënte Hoek maakte in de slotminuten aan alle hoop een einde door de 3-0 aan te tekenen.

Met een trainingsweek voor de boeg wacht zaterdag de kampioen in de zondag topklasse. De eerste 25 minuten in Dordrecht geven een sprankje hoop in deze tweestrijd.

HSV Hoek - Kozakken Boys 3-0 (1-0)
31' Sam de Munter 1-0
50' Guillaume Clinkemaillie 2-0
87' Kyle Doesburg 3-0

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Rabobank fietstocht 27 juni 2015

Rabobank fietstocht 27 juni 2015
06/05/2015

Het doel is om zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen, voor elke deelnemer die de route volledig uitrijdt en de bijbehorende volle stempelkaart in levert, doneert de Rabobank Altena € 15 aan de vereniging.

De aanmeldingen voor de jeugd route verloopt zeer voorspoedig deze route is 15 km.

Voor de route van 35 km zoeken we ook nog deelnemers. Deze route kan heerlijk op het gemak gefietst worden met bijvoorbeeld de elektrische fiets of met uw gewone fiets.

Er zijn nogal wat sportievelingen bij Kozakken Boys die regelmatig op de racefiets stappen om een rondje te gaan toeren voor die groep moet het zeker geen probleem zijn om dit trainingsrondje even te trappen.

Mocht je gezellig met je eigen team willen fietsen is dit ook geen probleem, leeftijd vanaf 13 jaar. Kortom er zijn veel mogelijkheden om aan de fietstocht deelt nemen. Bent u geen lid van Kozakken Boys maar draagt u de club een warm hart toe dan kunt u ook gewoon meedoen door u op te geven.

Opgeven kan bij Eric van Wijk, via info@degroenemat.com met vermelding van uw naam en geboorte datum.

U kunt starten bij Kozakken Boys tussen 10.00 en 12.00 uur. Om 16.00 uur eindigt de Rabobank Fietstocht.

Let wel op, opgeven is deelnemen er word dan op u gerekend door de organisatie.

Vorige pagina

Maandag 4 mei geen trainen

Maandag 4 mei geen trainen
29/04/2015

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking (maandag 4 mei) zullen er geen activiteiten zijn op sportcomplex de Zwaaier.

Het (jeugd) bestuur.

Vorige pagina

In Memoriam

In Memoriam
26/04/2015

Op zondagavond 26 april 2015 ontvingen wij het droevige bericht dat op 88-jarige leeftijd Arie Holster is overleden. Arie was vele jaren een trouwe supporter van onze vereniging.

Ook maakte hij vele jaren deel uit van de supportersvereniging en was de initiatief nemer voor de uitverkiezing bij de thuiswedstrijden van “Man off the Match”.

Kozakken Boys verliest in Arie een trouw en toegewijd lid.

Wij wensen de familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Vorige pagina

Nederlaag in Bunschoten

Nederlaag in Bunschoten
18/04/2015

Kozakken Boys maakt het zich onnodig moeilijk. Dat is de conclusie na de uitwedstrijd tegen de Vogels in Spakenburg. Zonder een moment in de wedstrijd te zitten kwam het na bijna een uur spelen op voorsprong maar de Boys gaven het daarna ook kinderlijk eenvoudig weer weg. Uiteindelijk werd het 4-1 voor de thuisploeg. Met twee weken rust voor de boeg kan de accu opgeladen worden voor de laatste twee wedstrijden van deze competitie. Ook na deze oorwassing in Bunschoten heeft Kozakken Boys alles nog in eigen hand.

Een opmerkelijk detail deze middag was wel dat de vaak gememoreerde strijd tussen blauw en rood slechts een farce is en slechts leeft bij supporters en sponsoren met weinig invloed. De beleving en feestvreugde na de winst op Kozakken Boys door trainer en selectie komt zelfs niet in een dorpsderby tot uiting. Twee keer Spakenburg de titel schenken daar zal Kozakken Boys toch wel een stokje voor willen steken.

IJsselmeervogels - Kozakken Boys 4-1 (0-0)
52' Arif Irilmazbilek 0-1
59' Ahmet Ahahaoui 1-1
61' Thomas Verheijdt 2-1
66' Maikel de Harder 3-1
73' Dennis Hollart 4-1

Vanaf de 70e minuut was Kozakken Boys genoodzaakt de wedstrijd met 10 man uit te spelen. Net nadat de derde wissel was toegepast raakte Rowin van Zaanen geblesseerd welke de wedstrijd niet kon vervolgen.

Klik hier voor de samenvatting en de reactie van Arie Schep op de website van Kozakken Boys TV.

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

30 mei slotdag Kozakken Boys

30 mei slotdag Kozakken Boys
13/04/2015

Op zaterdag 30 mei vindt de jaarlijkse slotdag plaats.

Het programma voor deze dag is :

 • 13.00 – 16.30 uur : zeskamp voor B- en A-jeugd, dames, senioren, supporters, vrijwilligers en sponsoren.

Inschrijven in teams bij:

 • Jaap Boxman (info@boxmanevents.nl / 06-27164045)
 • Arie Potters (info@maatwerk-event.nl / 06-22705603)
   
 • 17.00 – 18.45 uur : afscheidswedstrijd voor Arie Lock, Richie Basoski, Sjoerd v/d Waal, Henk de Jong en Dennis Netten. In de rust is de prijsuitreiking van de Zeskamp.
   
 • 19.00 – 00.00 uur : feestavond met DJ Peter (bekend van Amstel 0,0% op 2e Paasdag), Marcel de Rooij en Arjon. Rond de klok van 20.00 uur is de bekendmaking van de ‘speler van het jaar’ door de Supportersvereniging.
   
 • Tijdens de gehele dag wordt er vanuit de feesttent gezorgd voor een hapje en een drankje. De muziek overdag wordt verzorgd door DJ Japio & friends. Tevens zal er een verloting plaats vinden.
   
 • Kinderopvang Buitenspel is geopend van 13.00 tot 20.00 uur.
Vorige pagina

Rabobank Fietstocht 2015

Rabobank Fietstocht 2015
08/04/2015

De Rabobank is al enkele jaren de trotse hoofdsponsor van de Jeugdafdeling van Kozakken Boys. Wij zijn zeer blij met de Rabobank als sponsor, omdat met de bijdrage van de Rabobank wij verder  en beter aan de jeugdafdeling kunnen bouwen, denk hierbij aan meer diplomeerde (keeper) trainers, extra techniek trainingen en extra activiteiten als busreizen naar uitwedstrijden van het eerste etc.

Ook streeft Kozakken Boys er naar om de hoogte van de contributie op een acceptabel niveau te houden, zodat wij  iedereen de mogelijkheid bieden om te sporten met  daaraan gekoppeld een lage instap qua contributie.

Op zaterdag 27 Juni organiseert de Rabobank “De Rabo fietstocht”. Naast een sportief aspect  kunnen we als vereniging hiermee extra sponsor inkomsten verdienen door massaal mee te fietsen. Voor een ieder die mee fietst stort de Rabobank namelijk extra sponsor geld in de jeugd kas.

De bedoeling is dat we als complete jeugdafdeling mee gaan fietsen op deze dag, dat wil dus zeggen als team inclusief begeleiding (trainer en leiders). Hierdoor kunnen wij als een rood-witte colonne een nieuw deelname record gaan vestigen !! Onderweg zijn er diverse stops waar de Rabobank ons zal voorzien van een hapje en een drankje.

Voor onze senioren elftallen en 35+ voetballers is het ook mogelijk om deel te nemen aan de Rabobank Fietstocht, zij kunnen hiervoor gebruik maken van het inschrijfformulier en we zouden de leiders willen verzoeken om deze formulieren in te leveren bij de sector jeugd. Supporters van Kozakken Boys worden ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de fietstocht, dus vul het formulier in en lever dit ook in bij de sector jeugd, zodat we op zaterdag 27 juni met een groot rood-wit legioen de tocht kunnen gaan volbrengen.

Sportcomplex “De Zwaaier” zal als start en finish plaats fungeren dus het zal een drukke en gezellige boel worden.

Omdat het een activiteit buiten Kozakken Boys betreft, dient iedereen zich individueel in te schrijven ( via Kozakken Boys) bij deze Rabo fietstocht.

 • MP en F  = Sport en spel bij VV Almkerk Bijdrage Rabobank €  2,50 per deelnemer
   
 • E en D =  Fietstocht ca.15 KM Bijdrage Rabobank € 15,00 per deelnemer
   
 • > 12 jaar = Fietstocht ca. 35 KM   Bijdrage Rabobank€ 15,00 per deelnemer

De eerste 10 deelnemers zijn al bekend, namelijk het gehele hoofd- en jeugd bestuur.

Wij zijn Kozakken Boys, Wij vrezen niet, dus ….

Schrijf je in en lever het inschrijfformulier deze week in bij je trainer.

Bij de sector Jeugd staat een bus voor de inschrijfformulieren !!!!

Vorige pagina

Kunstgras op De Zwaaier

Kunstgras op De Zwaaier
07/04/2015

Kozakken Boys beschikt vanaf komend seizoen over een kunstgrasveld. De gemeenteraad van Werkendam stemde vanavond tijdens de raadsvergadering in met de aanleg hiervan, waarmee direct na afloop van het huidige seizoen zal worden gestart.

Aanvankelijk was de aanleg gepland in juni 2016. Na diverse gesprekken tussen de gemeente en bestuur van Kozakken Boys is gebleken dat het voor beide partijen voordeliger is om het veld komende zomer al te realiseren.

Daarom zal in juni al worden begonnen met aanleg van een hypermodern kunstgrasveld op het hoofdveld van De Zwaaier om op tijd klaar te zijn voor de competitie in augustus.

Bestuur sv Kozakken Boys.

Vorige pagina

Pagina's