Algemeen

Open Dag Vrijwilligers gevraagd

Open Dag Vrijwilligers gevraagd
21/07/2016

Voor de Rabobank - Kozakken Boys Open Dag op 13 augustus zoekt de Open Dag commissie een aantal vrijwilligers die willen helpen bij de diverse atttracties voor de jeugd.

Bij het draaidoelschieten, de omhaalarena, snelheidsmeter, stropdasschieten etc. zijn een aantal mensen nodig die kunnen helpen om deze attracties van 10:00 uur tot 14:00 uur te bemannen.

Lijkt het je leuk? Laat iets van je horen bij John van den Berg via johnvdberg@kozakkenboys.nl of via tel. 0651352988

Je bent ruim op tijd klaar voor de wedstrijd van Kozakken Boys tegen de Koninklijke HFC die om 15:00 uur begint.

 

Werkgroep Open Dag.

   

 

Vorige pagina

Openingstijden kantine

Openingstijden kantine
18/07/2016

Deze week is de kantine op donderdagavond 21-07 geopend vanaf 20:00 uur en op zaterdag 23-07 vanaf 12:00 uur.

Vorige pagina

Kozakken Boys aan de A27

Kozakken Boys aan de A27
14/07/2016

Vanaf vandaag zal niemand de komende Rabobank - Kozakken Boys open Dag meer hoeven missen. De aankondiging is voor alle weggebruikers duidelijk te zien op de A27 bij Hank!

  

Vorige pagina

Rabobank-Koz. Boys Open Dag

Rabobank-Koz. Boys Open Dag
13/07/2016

Op zaterdag 13 augustus aanstaande houden we weer onze jaarlijkse Rabobank - Kozakken Boys Open Dag op sportpark De Zwaaier. Vanaf 10:00 uur zijn er weer allerlei activiteiten voor jong en oud!

Vorige pagina

Bericht van Ger van der Pluijm

Bericht van Ger van der Pluijm
10/07/2016

Maandag 13 juni werden de club en alle mensen eromheen opgeschrikt met het bericht dat oud-verzorger Ger van der Pluim was getroffen door een hartstilstand. Ondertussen is Ger succesvol geopereerd en mag hij thuis verder werken aan zijn herstel.

Een bericht van Ger en zijn vrouw aan alle Kozakken:

Kozakken,

Langs deze weg wil ik iedereen enorm bedanken voor alle aandacht en berichtjes die aan mij zijn gegeven nadat ik herstellende ben van de enorme inpact op mijn leven.
Het doet goed om te weten en voelen dat een vereniging ook een grote familie kan zijn in deze moeilijke tijd. Zoveel aandacht uit verschillende hoeken geeft een enorme steun om het leven weer in positieve zin op te nemen.
Ik hoop jullie spoedig weer te kunnen ontmoeten op de zwaaier.
Dank namens mijn vrouw en mijzelf en mijn kinderen.


Ger en Mimi van der Pluijm

Wij wensen Ger alle succes toe tijdens zijn herstel en hopen hem snel weer te zien op ons sportpark!

Bestuur SV Kozakken Boys

Vorige pagina

Rabobank fietstocht 2016

Rabobank fietstocht 2016
05/07/2016

De Rabobank is al enkele jaren de trotse hoofdsponsor van de Jeugdafdeling van Kozakken Boys. En ook dit jaar organiseert de Rabobank haar jaarlijkse fietstocht.

Zaterdag 9 juli vindt alweer de 6e editie van de Rabobank Fietstocht plaats. Met dit sportieve evenement wordt er geld opgehaald voor de verenigingen binnen het Land van Heus en Altena. Wanneer een deelnemer die de route volledig uitrijdt en de bijbehorende volle stempelkaart inlevert, doneert Rabobank Altena € 15,- aan de gekozen vereniging of stichting.

Er kunnen verschillende routes worden gefietst. De routes zullen lopen door de dorpen binnen het Land van Heus en Altena. Daarbij zijn er routes samengesteld voor jong en oud. Ook zal Kozakken Boys weer als start en finish plaats fungeren en kan er in de kantine een hapje en een drankje worden genuttigd.

Voor meer informatie kijk op de website.

Vorige pagina

Bestuursbenoemingen

Bestuursbenoemingen
02/07/2016

Tijdens de ledenvergadering van gisteravond werd officieel afscheid genomen van secretaris Wout 't Hooft en voorzitter Ad van Wijk. Van Wijk werd met instemming van de vergadering benoemd tot erelid van Kozakken Boys, een dik verdiende eretitel die past bij zijn verdiensten voor de club. Ook werd hij door de KNVB geëerd met een zilveren speld als dank en waardering voor zijn inzet voor de voetbalsport.


Ad van Wijk geeft de voorzittershamer door aan Henk de Goeij. Foto: Teus Admiraal

Frans van der Wiel volgt Wout ’t Hooft op als secretaris, Paul van Gelderen neemt commerciële zaken voor zijn rekening en Marco Kant is aan het bestuur toegevoegd met de portefeuille voetbalzaken. Met de voordracht van Henk de Goeij als voorzitter van Kozakken Boys werd door de ledenvergadering onder applaus ingestemd.

Na de wisselingen bestaat het bestuur nu uit de volgende acht personen: Henk de Goeij, Freek Vorthoren, Frans van der Wiel, Marco Damen, Gerrit Ippel, Eric van Wijk, Marco Kant en Paul van Gelderen.

Bestuur Kozakken Boys

Vorige pagina

Nieuwe webmasters

Nieuwe webmasters
30/06/2016

Zoals eerder op de website vermeld stond zwaaien de huidige webmasters Rini en Edwin na 11 jaar trouwe dienst af. Vanaf 1 juli zullen John van den Berg, Natascha Ippel, Remco Vorthoren en Devin van der Wiel de taken overnemen. Het viertal zal onder de naam KB Media naast de content op de website ook verantwoordelijk zijn voor de social media-kanalen van Kozakken Boys.

Vanaf heden dienen stukken voor op de website verzonden te worden naar:

Verslagen van jeugdwedstrijden kunnen verzonden blijven worden naar Adrie van Huizen (adrievanhuizen@kozakkenboys.nl).

Mediacommissie Kozakken Boys

Vorige pagina

Werkbezoek gemeenteraad

Werkbezoek gemeenteraad
30/06/2016

Gisteravond brachten raadsleden van de gemeenteraad Werkendam een werkbezoek aan Kozakken Boys. Zaken als parkeren en verkeersveiligheid rondom het sportpark kwamen uitvoerig aan de orde. Daarnaast werden de raadsleden door het bestuur geïnformeerd over de toekomstplannen van de club en kreeg men een rondleiding over sportpark De Zwaaier.

Het was een zeer nuttige avond waarin veel informatie met elkaar werd uitgewisseld.

Bestuur Kozakken Boys

Vorige pagina

Als kampioen naar de JC Schaal!

Als kampioen naar de JC Schaal!
28/06/2016

De teams binnen onze vereniging die dit seizoen kampioen zijn geworden en/of de beker hebben gewonnen worden door KNVB uitgenodigd om deze topprestatie groots te vieren bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal! Alle kampioensteams zijn welkom bij de ‘kampioenen ontmoeten kampioenen’ actie. Speciaal voor de aanvoerders van de jeugdteams wordt er voorafgaand aan de wedstrijd een ereronde gelopen door de Amsterdam Arena. Er is echter een beperkt aantal plaatsen hiervoor beschikbaar, dus wees snel!

Feyenoord - PSV
De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt dit jaar voor de 21e keer onder deze naam gespeeld. Op zondag 31 juli openen KNVB bekerwinnaar Feyenoord en landskampioen PSV het voetbalseizoen 2016’/17 om 18:00 in de Amsterdam ArenA.

Kosten
De kosten van deze actie zijn € 7,50 (junioren) of € 15,- (senioren) per kaart. Zowel spelers/speelsters als begeleiding van het team kunnen gebruik maken van deze actie. Dit aanbod is geldig tot en met 15 juli 2016.

Hoe werkt het?
Koop als team je kaarten via www.voetbal.nl/kampioenen! Ook kunnen hier de captains worden ingeschreven voor de ereronde.

Vragen?
Voor alle vragen over de actie 'Kampioenen ontmoeten kampioenen' bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal 2016, kan je een e-mail sturen naar internetverkoop@knvb.nl!

Tekst: KB Media/Remco Vorthoren

Vorige pagina

Pagina's