Algemeen

Ophalen nieuwe ledenpassen

Ophalen nieuwe ledenpassen
15/08/2017

Vanaf dit seizoen worden de nieuwe ledenpassen ingevoerd. Deze ledenpas heeft u nodig als bewijs van uw lidmaatschap en voor gratis toegang tot competitiewedstrijden van het eerste elftal.

De uitgifte van de nieuwe ledenpassen zal plaatsvinden op de volgende data:

  • Zaterdag 19 augustus van 10.00 uur tot 14.00 uur;
  • Maandag 21 augustus van 18.00 tot 21.00 uur;
  • Dinsdag 22 augustus van 18.00 tot 21.00 uur;
  • Donderdag 24 augustus van 18.00 tot 20.00;

Locatie: Kantine Kozakken Boys

Let op: Ledenpassen dienen persoonlijk afgehaald te worden. Voor kinderen t/m 16 jaar mogen de passen afgehaald worden door de ouders. Graag bij het afhalen de oude pas inleveren.

Bij ontbreken van persoonlijke gegevens zal er bij afhalen een formulier worden uitgereikt. Neemt u a.u.b. de tijd om dat even in te vullen, zodat wij onze ledenadministratie up-to-date kunnen houden.

Mocht u vooraf vragen hebben dan kunt u dit mailen aan ledenadministratie@kozakkenboys.nl.

Seizoenkaarten
Ook de seizoenkaarten voor het veld en de tribune kunnen zaterdag worden afgehaald. 


Bestuur SV Kozakken Boys

Vorige pagina

Fietsenstalling Monikkenhoef

Fietsenstalling Monikkenhoef
15/08/2017

Zoals u wellicht al heeft gezien is er een prachtige fietsenstalling aangelegd aan de Monikkenhoef.
De gemeente heeft in de zomerstop gezorgd voor verlichting aan de Monikkenhoef, bedankt hiervoor !

Op deze wijze kunnen kinderen en andere gebruikers uit de (omgeving van) de polder de Lange Wiep vermijden en via een veiligere route direct hun fiets stallen bij deze fietsenstalling.
De fietsenstalling zal gedurende trainingsavonden en op zaterdagen geopend zijn, zodat u hier altijd terecht kunt.

Enkele regels die wij vooraf vast willen stellen en waarop zal worden toegezien:

1. Fietsen zoveel mogelijk plaatsen in de aanwezige fietsenrekken en tegen de fietsbeugels;
2. Fietsen altijd op slot zetten;
3. Niet met de fietsen het complex op, de fietsen zullen direct verwijderd worden;
4. Afval deponeren in de daarvoor bestemde bakken;
5. Fietsen die langer dan een week staan zullen worden verwijderd;

Tenslotte willen wij uiteraard alle vrijwilligers weer bedanken die aan dit project weer hun steentje hebben bijgedragen !!

Bestuur SV Kozakken Boys

Vorige pagina

Programma Open Dag

Programma Open Dag
14/08/2017

Op zaterdag 19 augustus zal de traditionele Open Dag van Kozakken Boys plaatsvinden. Hieronder het programma van deze feestelijke opening van het nieuwe voetbalseizoen.

Programma  
10.30 uur  Teams aanwezig, Handtekeningen boekje ophalen bij de KB stand
10.45 uur  Kids persconferentie met Danny Buijs en 5 spelers, aansluitend Meet & Greet spelers
11.15 uur  Start trainingen mini's/ JO9/JO11/JO12/JO13/JO15/MO11/MO13
12.00 uur  KB JO19-1 - VOAB JO19-1
12.30 uur  KB 1 - Heinenoord 1
12.30 uur  KB Dames 1 -  VVAC Dames 1
13.00.uur  Training KB 2
13.00 uur  Training JO17/JO19/MO15/MO17
13.00 uur  Training G Team
13.15 -13.30 Meet & Greet Spelers (groep2)
13.30 uur DJ op het terras
15.00 uur Kozakken Boys - RKC Waalwijk
16.45 uur DJ op het terras
18.15 uur zanger Bob Offenberg 
20.00 uur  Einde open dag!
 
Verder de hele dag aanwezig:
- Live uitzending AFM
- Speed cage
- Springkussens voor de kinderen
- Handtekeningen boekjes voor de jeugd
- Merchandise kraam Supporters Vereniging
- Informatie kraam KB (jeugd)
- Kledingkraam van Macron
- Versnaperingen /  Snacks

Sponsored by Van der Straaten Assurantiekantoor

Kortom een feestelijke opening van het voetbalseizoen met een programma voor het hele (voetbal)gezin. We zien u allen graag op zaterdag 19 augustus!

Bestuur Kozakken Boys

Vorige pagina

Leiding Wedstrijdkleding ophalen.

Leiding Wedstrijdkleding ophalen.
11/08/2017

Afhalen teamtassen

 

Zaterdag 19-8-2017 tussen 8.30 uur tot 10.30 uur kunnen alle leiders en leidsters de teamtassen (wedstrijdshirts en wedstrijdbroekjes) voor het nieuwe seizoen, ophalen in een van de kleedkamers van ons sportcomplex.

 

De kledingcommissie

 

Vorige pagina

In de media: Kees Spaan

In de media: Kees Spaan
30/07/2017

Uit AD/Rivierenland van zaterdag 29 juli een interview met onze TD Kees Spaan.


‘Krachtsverschillen ontzettend klein’

WERKENDAM – Na twee weken training staat vanmiddag voor Kozakken Boys de eerste oefenwedstrijd op het programma. De Werkendammers nemen het in eigen huis op tegen derdedivisionist Jong Volendam.

Het duel tegen de jeugdige Wijdbroeken vormt de opmaat naar een seizoen waarin de ‘boys’ de status van topclub willen bevestigen. Met de ‘titel-zonder-schaal’ als beste amateurclub van Nederland in de achterzak verwacht de buitenwereld wederom een vooraanstaande rol van Kozakken Boys. Technisch directeur Kees Spaan gaat in op het hoge verwachtingspatroon. „We hebben in mijn ogen in ieder geval weer een sterke selectie én een goede trainer, dus hoop je in de top-vijf mee te doen”, aldus Spaan. „Natuurlijk zijn we Berry Powel kwijt, die voor de winterstop toch twaalf goals maakte, wat de nodige punten opleverde. Dat vangen we op met jonge spelers afkomstig van een lager niveau, waarvan wij denken dat ze nog stappen kunnen maken. Bij sommige jongens zit er twee of drie klassen tussen, dus dat kost tijd.” De tweede divisie ontwikkelde zich in het eerste seizoen bovendien als een afmattende afvalrace, waarin het recht van de sterkste geldt. Spaan: „Ik durf echt niet te zeggen wat de top-drie wordt. De onderlinge krachtsverschillen zijn ontzettend klein. Neem onze wedstrijd tegen Jong Vitesse, die we met 4-2 wonnen. In de rust stonden we met 2-0 achter en als we die verliezen gaat het seizoen als een nachtkaars uit en worden we pak ‘em beet tiende. De gedoodverfde kampioen is nota bene gedegradeerd (Spakenburg, red.). Echt ongelooflijk. Als je slecht start heb je een moeilijk seizoen. Kijk maar naar HHC Hardenberg.” Spaan legt de prioriteit niet bij een zo hoog mogelijke eindklassering. „Wat ik belangrijk vind is dat we attractief en aanvallend voetbal spelen. Ik word op die manier liever zesde, dan derde of vierde door elke week twee bussen te parkeren. Wij hebben de kwaliteiten om naar voren te spelen, al betekent dat wel dat je veel ruimte weggeeft. Ik kan me dus voorstellen dat als je een paar tikken krijgt, de trainer zegt, ‘allemaal leuk en aardig, maar we moeten ook punten halen’.”

Spaan is als technisch eindverantwoordelijke op De Zwaaier begonnen aan zijn zevende seizoen. De afgelopen jaren bestempelen als succesvol is een understatement. Naar welke prikkel is hij derhalve nog op zoek. „Ik heb ook tegen die jongens gezegd, zijn wij nou zo goed dat we weer bij de eerste vijf kunnen spelen of leven we boven onze stand? Dit is voor mij het jaar van de waarheid. We presteren al zes jaar goed, met veel jongens die er al jaren bij zijn. Iedereen ziet ons als de beste amateurclub van Nederland en gaat tegen ons tien of vijftien procent meer geven. De vraag is of we dat zelf ook weer kunnen. Daar ben ik benieuwd naar. De drive is zo stabiel te blijven dat we zonder spectaculaire aankopen ook dit jaar weer meedoen.”

‘Voor één keer niet luisteren’
Zonder het gepromoveerde Jong AZ lijkt de strijd om de bovenste plaats in de tweede divisie op voorhand beduidend interessanter dan afgelopen seizoen. Het duivelse dilemma dat de titel tevens promotie naar de eerste divisie betekent, met alle consequenties van dien, is bij menig titelkandidaat een hot item. Ook bij Kozakken Boys. „Er wordt heel veel over gezegd en het zou zeker niet goed zijn voor de club”, meent Kees Spaan. „Toch vind ik dat als het moment daar is en wij krijgen opdracht van hogerhand om het niet te doen, zou ik voor één keer niet luisteren. Wat er vandaag ligt moet je pakken, want morgen ligt het er niet meer. Dan hebben we vervolgens misschien wel de grootste uitdaging van de laatste weet ik het hoeveel jaar.”

Kees van Peer/AD Rivierenland

Vorige pagina

KB Media zoekt versterking

KB Media zoekt versterking
10/07/2017

Wil jij helpen de online kanalen van de beste amateurclub van Nederland te vullen?

KB Media is op zoek naar filmers, fotografen, schrijvers, photoshoppers, vloggers en editers!

Zowel op het veld als online is Kozakken Boys de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste amateurclubs van Nederland. Met duizenden volgers op verschillende kanalen hebben we inmiddels een enorm platform gecreëerd voor foto’s, video’s, artikelen en graphics. Om leuke content te blijven maken hebben we jouw hulp nodig!

Wie zoeken we?
Mensen met gevoel voor media, journalistiek of vormgeving. Van presenteertalenten tot grafisch designers en van snapchatters tot webmasters, iedereen met enige creativiteit is welkom. Lijkt het je leuk mee te denken en te werken aan de groeiende social media van Kozakken Boys? Wil je een steentje bijdragen aan de vereniging en jezelf daarmee ontwikkelen? Join the club!

Hoe kun je helpen?
Nee, je hoeft echt niet elke dag op het sportpark te zijn. Al heb je geen idee wat buitenspel is, geeft niet. Je geeft zelf aan wat je leuk vindt om te doen en wanneer je daar tijd voor hebt, dan kijken we samen wat je rol kan zijn. Dit kan verschillen tot het thuis maken van een graphic tot een video maken rondom een wedstrijd.

Lijkt het je wat?
Mooi! Stuur even een mailtje naar devinvdwiel@kozakkenboys.nl dan nemen we contact met je op!

KB Media/Devin van der Wiel

Vorige pagina

Curaçao start met nederlaag op Gold Cup

Curaçao start met nederlaag op Gold Cup
10/07/2017

Curaçao is zondag op maandagnacht gestart met een nederlaag op de Gold Cup. Waar op 26 juni in de finale van de Caribbean Cup nog werd gewonnen van Jamaica, waren de Reggae Boyz ditmaal met 2-0 te sterk voor Korsou. Quentin Jakoba speelde de hele wedstrijd, Juriën Gaari viel niet in.


Highlights Curaçao - Jamaica (0-2).

Al is de aanwezigheid van Curaçao op het eindtoernooi al een prestatie op zich, donderdag op vrijdagnacht heeft de ploeg van Remco Bicentini alweer de kans het debuut glans te geven. In Denver is om 2:00 uur 's nachts (Nederlandse tijd) El Salvador de tegenstander. Ook dit duel is live te zien op FOX Sports.

KB Media/Devin van der Wiel
Foto: 
Pro Shots/Action Images 


Curaçao wint Caribbean Cup!

26/06/2017
 

Het nationale elftal van Curaçao heeft vannacht een prachtige prestatie neergezet door voor het eerst in de historie de Caribbean Cup te winnen. Met Quentin Jakoba de hele wedstrijd op het veld won Korsou met 2-1 van Jamaica.

Hooi
Nadat vrijdag in de halve finale werd afgerekend met Martinique, wist de ploeg van bondscoach Remco Bicentini zondag op maandagnacht voor de grootste voetbalprestatie in de historie van het eiland te zorgen. Elson Hooi was met twee doelpunten het goudhaantje voor Curaçao.


Tussen spelers als Cuco Martina (Southampton), Leandro Bacuna (Aston Villa) en Eloy Room (Vitesse) stond Kozak Quentin Jakoba zijn mannetje. Juriën Gaari bleef de gehele wedstrijd op de bank.

Gold Cup
Op 10 juli treffen Curaçao en Jamaica elkaar opnieuw, dan in de groepsfase van de Gold Cup. El Salvador (14 juli) en Mexico (17 juli) zijn de andere tegenstanders op het toernooi van Noord- en Midden-Amerika. De nummers één en twee uit de poule staan in de kwartfinale, evenals de twee beste nummers drie.

Als hofleverancier van Curaçao is Kozakken Boys bijzonder trots dat in de vorm van Quentin en Juriën een mooie bijdrage is geleverd aan het succes. Wij feliciteren onze Kozakken en wensen hen veel succes toe op de Gold Cup!

KB Media/Devin van der Wiel


Curacao naar finale Caribbean Cup
23/06/2017

Curaçao heeft zich vannacht geplaatst voor de eindstrijd om de Caribbean Cup. In de halve finale van het vierlandentoernooi werd er met 2-1 gewonnen van gastland Martinique. Gevaro Nepomuceno en Rangelo Janga scoorden voor Korsou.

Kozakken
Net als in beide oefenwedstrijden begon Kozak Quentin Jakoba vanaf de aftrap aan het duel. Juriën Gaari viel in, hij kwam in de 86e minuut in het veld voor Jarchinio Antonia.

Finale
De tegenstander van Curaçao in de finale van de Caribbean Cup is Jamaica. Het duel begint zondag op maandagnacht om 1:30 uur en wordt live uitgezonden op FOX Sports.

Bekijk hier de samenvatting van Curaçao - Martinique (2-1).

KB Media/Devin van der Wiel


Curaçao - Martinique live op FOX Sports
22/06/2017

Na de oefenwedstrijden gaat het voor onze Kozakken nu echt beginnen. Vannacht om 2:30 uur brandt het vierlandentoernooi om de Caribbean Cup los. Curaçao start in de halve finale tegen gastland Martinique.


Live op FOX Sports
Voor de nachtbrakers onder ons is het duel live te zien op FOX Sports 1, evenals de andere halve finale tussen Jamaica en Frans-Guyana om 00:00 uur. De (troost)finale is gepland in de nacht van zondag op maandag.

Kozakken Boys is trots op onze internationals en wenst Quentin en Juriën enorm veel succes toe!

KB Media/Devin van der Wiel


Gaari lost Jakoba af bij gelijkspel
18/06/2017

In de nacht van zaterdag op zondag heeft Curaçao met 0-0 gelijkgespeeld tegen Nicaragua. In het oefenduel op Arbua startte Quentin Jakoba opnieuw in de basis en werd na 64 minuten afgelost door Juriën Gaari. 


Kozak Quentin Jakoba vormde de verdediging met Martina (Southampton), Lachman (Willem II) en Justiana (Helmond Sport).

Het oefenduel met Nicaragua was de laatste oefening voor de strijd om de Caribbean Cup. Op 23 juni start Curaçao op Martinique tegen het gastland.

Programma Curaçao (Nederlandse tijd)

Vriendschappelijk
14 juni, 01.30 uur: Canada 2 – 1 Curaçao (Montreal, Canada)
17 juni, 05.30 uur: Curaçao 0 – 0 Nicaragua (Aruba)

Caribbean Cup
23 juni, 02.30 uur: Curaçao – Martinique (Fort-de-France, Martinique)
26 juni: (Troost)finale tegen Jamaica of Frans-Guyana

Gold Cup, poulefase
10 juli, 01.00 uur: Curaçao – Jamaica (San Diego, VS)
14 juli, 02.00 uur: El Salvador – Curaçao (Denver, VS)
17 juli, 02.00 uur: Curaçao – Mexico (San Antonio, VS)

KB Media/Devin van der Wiel

Curaçao verliest eerste oefenduel
14/06/2017

Het nationale elftal van Curaçao heeft vannacht met 2-1 verloren van Canada. In Montreal speelde Quentin Jakoba de hele wedstrijd, Juriën Gaari kwam niet in actie.

De in Rotterdam geboren Rangelo Janga zette in de 43e minuut Curaçao nog wel op voorsprong, maar nog voor rust maakte Manjrekar James gelijk. Anthony Jackson-Hamel, speler van Montreal Impact, scoorde vlak voor tijd de winnende voor The Canucks.

Het duel met Canada was de eerste in de oefencampagne richting de Caribbean Cup en Gold Cup.

KB Media/Devin van der Wiel

 

Vorige pagina

Open Dag Kozakken Boys

Open Dag Kozakken Boys
05/07/2017

Op zaterdag 19 augustus zal de inmiddels traditionele Open Dag van Kozakken Boys plaatsvinden.

Vanaf 10.30 uur zullen de pupillen jongens en meiden teams (JO7/JO9/JO11/JO13) een trainings-clinic  krijgen, die verzorgd worden door de TCJ samen met de trainers van de betreffende teams.

Vanaf 12.30 uur kunnen ook alle junioren teams (JO15/JO17/JO19) en onze G-teams in een trainingspartij hun kwaliteiten tonen.

Ook zullen er vriendschappelijke wedstrijden zijn van o.a. het 1ste elftal., maar ook van ons damesteam en onze talentvolle beloften.

Voorlopig programma:

12.00 uur: Kozakken Boys 1 – Heinenoord 1
12.00 uur: Kozakken Boys JO19-1 – VOAB JO19-1
14.30 uur  Kozakken Boys VR1 - Barendrecht VR1
15.00 uur: Kozakken Boys 1 – ASWH 1

Uiteraard zullen er ook diverse leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd worden en kan er op diverse stands informatie over diverse geledingen binnen de club worden ingewonnen.

Kortom een feestelijke opening van het voetbalseizoen met een programma voor het hele (voetbal)gezin.

Zet zaterdag 19 augustus dus alvast met dikke letters in de agenda!

Bestuur Kozakken Boys

Vorige pagina

Update nieuwbouw

Update nieuwbouw
23/06/2017

Hoewel onze voetballers genieten van een welverdiende zomerstop is het op ons sportpark een drukte van belang. De nieuwbouw van de kleedkamers is in volle gang en ondanks de hitte van afgelopen week, zijn er dagelijks vrijwilligers druk aan het werk op De Zwaaier.


De fundering is aangelegd en vandaag is de betonvloer gestort. Ook wordt gewerkt aan het verplaatsen van de voetbalkooi, deze komt achter het pupillenveld te liggen. Inmiddels zijn op de nieuwe plek de graafwerkzaamheden gedaan en is de grond afgevoerd. Ook hier zal de komende weken verder gewerkt worden zodat voor aanvang van het nieuwe seizoen de voetbalkooi weer kan worden gebruikt.

Uiteraard zijn wij zeer blij met de vrijwilligers die zich hiervoor inzetten. Wil je ook een handje helpen? Kom dan gerust langs op De Zwaaier, vele handen maken licht werk.

Bestuur sv Kozakken Boys

Vorige pagina

Stem op Tavares en Buijs!

Stem op Tavares en Buijs!
19/06/2017

De uitstekende prestaties van Everton Pires Tavares en Danny Buijs zijn het afgelopen seizoen niet onopgemerkt gebleven. Door ELF Voetbal, FOX Sports en de Tweede Divisie zijn de Kozakken genomineerd voor twee prachtige prijzen.

Everton Pires Tavares - Speler van het Jaar
Bij Kozakken Boys werd hij het al, maar nu is Pires Tavares ook genomineerd voor Speler van het Jaar in de Tweede Divisie! De creatieve middenvelder strooide dit seizoen met assists en scoorde liefst 12 goals, waaronder de winnende tegen Jong Sparta, Spakenburg en De Treffers.
Stemmen op Everton kan hier!
 

Danny Buijs - Trainer van het Jaar
Na het kampioenschap in de Topklasse en promotie naar de Tweede Divisie deed Kozakken Boys het onder Danny Buijs dit jaar opnieuw uitstekend. Een prachtig bekerseizoen en de tweede plaats in de competitie wordt voor onze trainer beloond met een nominatie voor Trainer van het Jaar!
Stemmen op Danny kan hier!

Stemmen kan t/m woensdag 21 juni.

KB Media/Devin van der Wiel

Vorige pagina

Pagina's