Algemeen

25.000 euro voor Support Casper

25.000 euro voor Support Casper
26/06/2016
SLEEUWIJK – Op sportpark De Roef in Sleeuwijk werd zaterdag een groot benefiettoernooi gehouden voor voetballers en voetvolleyers. Er werd gesport voor een goed doel: Support Casper. Casper is prof. Dr. Casper van Eijk, specialist op het gebied van alvleesklierkanker en verbonden aan de Erasmusuniversiteit.
 

Het benefiettoernooi was een initiatief van 5 vrienden van de eind maart overleden v.v. Sleeuwijk-clubman Johan Ruiter. Hij overleed op 52-jarige leeftijd aan alvleesklierkanker. “Dit benefiet is destijds geboren uit pure frustratie. Omdat we zo machteloos zijn tegen die ziekte”, legde Hans van Andel, 1 van de 5 vrienden en initiatiefnemers, uit. “Johan had ook geen schijn van kans. Daarom zijn wij voor Support Casper in actie gekomen. ”

Het benefietevenement sloeg aan. Na afloop van het toernooi kon zaterdagavond het voorlopige bedrag van 25.000 euro aan de ook aanwezige Casper van Eijck worden overhandigd.

Bron: Brabants Dagblad
Foto's: Twitter vv Sleeuwijk

Vorige pagina

Ger van der Pluijm weer thuis

Ger van der Pluijm weer thuis
23/06/2016

UPDATE 23 JUNI
Zoals vorige week bekend gemaakt op de website is onze verzorger Ger van der Pluijm getroffen door een hartstilstand. Na een geslaagde operatie heeft Ger het ziekenhuis inmiddels mogen verlaten en kan hij thuis verder werken aan zijn herstel.

Zijn herstel verloopt voorspoedig en wij hopen dan ook dat Ger snel weer de oude is.

Bestuur sv Kozakken Boys.


TOESTAND GER VAN DER PLUIJM (17 JUNI)
Afgelopen maandag heeft onze verzorger Ger van der Pluijm een hartstilstand gehad. Namens de hele Kozakken Boys familie wensen wij Ger heel veel sterkte en succes bij zijn herstel. Op verzoek van de familie van Ger willen we graag onderstaand stukje op de site plaatsen.

Bestuur sv Kozakken Boys.

Beste voetbalvrienden van Kozakken Boys,

De meeste van jullie weten het waarschijnlijk al maar afgelopen maandag middag heeft Ger een hartstilstand gehad en is gereanimeerd. Ze hebben hem gedotterd en een stent geplaatst. Daarna is hij op de IC in een kunstmatige coma gehouden waar hij de eerste 24 uur gekoeld is om zijn hersenen tot rust te brengen, na die 24 uur zijn ze hem weer gaan opwarmen tot zijn eigen temperatuur weer rond de 36,5 was zodat ze hem langzaam wakker konden gaan maken. Dit wakker worden ging heel langzaam en een spannende tijd van hoe zou Ger eruit komen. Wij zijn dan ook heel blij met hoe het nu gaat hij is vanaf vandaag van de IC af en naar een andere afdeling geplaatst. Hij herkend ons allemaal, kan alles goed bewegen en praten alleen zijn korte termijn geheugen is nog niet zoals het zou moeten zijn maar dit kan nog altijd goed komen en dit heeft tijd nodig. Ook weet hij nog dat'ie verzorger is geweest van Kozakken Boys.

Hij heeft nu vooral veel rust nodig maar als het aan hem ligt gaat ie alweer naar huis.
Mochten jullie hem een kaartje willen sturen hij ligt in Molengracht in Breda op unit 37 kamer 66.

Gr familie van der Pluijm

Vorige pagina

Kantinenieuws

Kantinenieuws
22/06/2016

Zoals wellicht al bij menigeen bekend is vindt er vanaf 1 juli een wijziging plaats in de kantinebezetting. Na 7 jaar trouwe dienst draagt Gerrit Verbeek de functie van kantinebeheerder over aan Manon Tamerus.

Manon, die zelf al jaren in de kantine werkzaam is, zal hierbij worden geassisteerd door haar echtgenoot Arjan Tamerus, beter bekend als “Tammie”.

Gerrit, inmiddels op de respectabele leeftijd van 72 jaar,  zal vanaf 1 juli afscheid nemen als kantinebeheerder van de club en zal gaan genieten van zijn vrije tijd samen met zijn vrouw Ria.

Wij willen Gerrit vanaf deze plaats hartelijk bedanken voor zijn jarenlange trouwe en tomeloze inzet voor onze vereniging.

Tijdens de ledenvergadering van 1 juli zullen we op gepaste wijze afscheid nemen van Gerrit.

Tam en Manon starten dus vanaf 1 juli in hun nieuwe functie en komen direct voor een aantal uitdagingen te staan met verschillende aanvangstijden van het eerste, meer wedstrijden en waarschijnlijk ook meer bezoekers.

Wij hebben er het volste vertrouwen dat zij dit met behulp van de rest van het enthousiaste kantinepersoneel perfect gaan organiseren.

Vanaf deze plaats wensen wij hen veel succes in hun nieuwe functie

Bestuur SV Kozakken Boys

Privé foto Familie Tamerus

Vorige pagina

Aftreden Ad van Wijk

Aftreden Ad van Wijk
13/06/2016

Afgelopen zaterdag werd tijdens de jaarlijkse slotdag alvast stil gestaan bij het naderende afscheid van voorzitter Ad van Wijk. Van Wijk, die in de ledenvergadering van 1 juli a.s. af zal treden als voorzitter werd door speaker Dick Damen in een volle feesttent toegesproken.

Er waren lovende woorden voor het vele werk dat Van Wijk heeft verzet bij de club, waarvan de laatste vijf jaar als voorzitter. Van Wijk sprak het publiek toe en bedankte hen en de vele vrijwilligers die de club rijk is  voor de steun die hij de afgelopen jaren heeft gehad. Hij benadrukte dat hij zeker niet verloren zal gaan voor de club en dat hij zijn gezicht nog wekelijks zal vertonen op De Zwaaier. Van Wijk werd door het aanwezige publiek bedankt met een ovationeel applaus.

Namens het bestuur overhandigden Henk de Goeij en Freek Vorthoren een prachtig Kozakken Boys schild aan Van Wijk, met daarop het clublogo en de inscriptie “voorzitter 2011-2016”.

Tijdens de ledenvergadering op 1 juli a.s. zal officieel afscheid worden genomen van voorzitter Ad van Wijk.

Vorige pagina

Fotoverslag afsluitweekend

Fotoverslag afsluitweekend
13/06/2016

Afgelopen vrijdag op zaterdag hebben ruim 100 kinderen de nacht doorgebracht in de feesttent op De Zwaaier. Afgelopen zaterdagmiddag stond er tijdens de slotdag een zeskamp op het programma. Van beide evenementen zijn door onze fotograaf Wim Verhoeven weer prachtige foto’s gemaakt, die terug te vinden zijn in ons fotoalbum of via één van onderstaande links:

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Afzwaaien webmasters

Afzwaaien webmasters
10/06/2016

Na 11 jaar trouwe dienst zwaaien onze webmasters Rini Visser en Edwin Roza per 1 juli a.s. af. Al die tijd waren zij de drijvende krachten achter de website van Kozakken Boys. Menig uurtje, soms bij nacht en ontij, zijn er gaan zitten in het bijhouden van onze website. De website die niet meer weg te denken is bij Kozakken Boys, altijd actueel en voorzien van het laatste nieuws. Een website die met meer dan 50.000 bezoekers per maand voor Kozakken Boys van onschatbare waarde is voor een optimale communicatie met de achterban.

Het werk van Rini en Edwin vond voornamelijk plaats op de achtergrond, zij zorgden ervoor dat de website altijd up-to date- werd bijgehouden en de laatste nieuwtjes direct op de site werden geplaatst. De laatste jaren, met de opkomst van social media, werden ook Twitter, Facebook en Instagram ingezet als communicatiemiddel en dat betekende nog meer aandacht en volgers voor Kozakken Boys op de digitale snelweg.

Wij zijn ervan overtuigd dat beiden niet verloren gaan voor de club en zullen waarschijnlijk nog regelmatig een beroep op hen doen om ons bij te staan met raad en daad. Wij willen Rini en Edwin enorm bedanken voor hun inzet. Zij hebben zich al die jaren geheel belangeloos ingezet voor de club en daar zijn we ze dan ook zeer erkentelijk voor.

De opvolging van Rini en Edwin is geregeld, daar zal binnenkort meer informatie over volgen.

Het bestuur

Vorige pagina

Openingstijden kantine

Openingstijden kantine
03/06/2016

Zaterdag 4 juni 2016 is de kantine nog geopend. Vanaf 16.00 uur bent u welkom voor een versnapering in de kantine op ons sportcomplex. Na 4 juni is onze kantine een aantal weken gesloten, zaterdag 9 juli heten wij u weer van harte welkom tijdens de 1e training van de A-selectie.

Openingstijden kantine tijdens zomerstop:

 • Vrijdagavond 3 juni 2016 (Presentatie A-selectie)
 • Zaterdag 4 juni 2016 (vanaf 16.00 uur open)
 • Donderdagavond 9 juni 2016 (Gesloten!)
 • Zaterdag 11 juni 2016 (Gesloten, feesttent Slotdag)
 • Donderdagavond 16 juni 2016 (Gesloten!)
 • Zaterdag 18 juni 2016 (Gesloten!)
 • Donderdagavond 23 juni 2016 (Gesloten!)
 • Zaterdag 25 juni 2016 (Gesloten!)
 • Donderdagavond 30 juni 2016 (Gesloten!)
 • Zaterdag 2 juli 2016 (Gesloten, Havendag!)
 • Donderdagavond 7 juli 2016 (Gesloten!)
 • Zaterdag 9 juli 2016 (Open, 1e training A-selectie)

Het kantinepersoneel

Vorige pagina

“De ranglijsten zijn opgesteld”

“De ranglijsten zijn opgesteld”
02/06/2016

Juni is de maand waarin alle ranglijsten zijn opgesteld en we terug kunnen blikken op het voorbije seizoen. We kunnen vaststellen dat het seizoen 2015/2016 - voor de gehele club -  meer dan geslaagd is.

Ons vlaggenschip streed tot de 94e minuut van de voorlaatste wedstrijddag mee om het kampioenschap. Helaas zat een 2e opeenvolgende titel er net niet in, maar al weken eerder werd de vooraf gestelde doelstelling, plaatsing voor de nieuwe 2e divisie, veilig gesteld. Dus ook volgend seizoen speelt onze club wederom op het hoogste amateurniveau van Nederland, een prestatie van formaat.

Zonder in details te treden was het een turbulent seizoen, waarbij wij soms ook onze overwinningen en punten dienden te behalen zonder op het veld te staan. Ook in deze onzekere tijden stond ons eerste elftal als een huis, liet zich niet van de wijs brengen en speelde professioneel hun wedstrijden, ook dit mag best gezegd worden.

Een van de hoogtepunten was toch wel de wedstrijd tegen AZ in de vierde ronde (nieuw clubrecord) van de KNVB beker. Voor ruim 5.000 toeschouwers werd het een ware happening waar zelfs even een stunt in de lucht leek te hangen toen onze hoofdmacht - met 10 man-  de gelijkmaker scoorde. Wederom bleek dat de vereniging Kozakken Boys bij dergelijke evenementen in staat is om alles tot in de puntjes te regelen en te verzorgen, dit uiteraard allemaal dankzij onze trouwe leden en vrijwilligers.

Ons tweede elftal behaalde dit seizoen in de competitie een keurige 3e plaats en sleepte dankzij een mooie eindspurt de laatste periodetitel binnen en speelt zodoende volgend jaar als 2e elftal in de KNVB districtsbeker. Het seizoen werd op een schitterende wijze afgesloten door winst in de bekerfinale tegen VVGZ.

Dat ook het damesvoetbal binnen onze vereniging erg leeft blijkt wel uit het nog steeds groeiende aantal meisjes en dames leden. Ons eerste damesteam behaalde met aantrekkelijk voetbal en een gezonde dosis enthousiasme de titel en promoveert daardoor naar de 4e klasse. Na een rondrit op de “platte kar” door het durp, werd het kampioensfeest tot in de late uurtjes gevierd.

Ook het 6e elftal mocht zich dit seizoen tot kampioen laten kronen. In een spannende kampioenswedstrijd tegen de directe concurrent werd op ons hoofdveld de titel binnengesleept, waarna een gezellig kampioensfeestje losbarstte in de kantine.

Ook bij de jeugdafdeling werd dit seizoen gestaag doorgebouwd aan kwantiteit en kwaliteit. Mede door de groei van het aantal jeugdleden kon de vereniging dit seizoen het 1.000e lid noteren, een mijlpaal in de geschiedenis van Kozakken Boys!

Sportieve hoogtepunten waren toch wel de kampioenschappen bij de diverse jeugdteams, waaruit blijkt dat ook het met de kwaliteit wel goed zit.

De A1 werd kampioen in een wedstrijd tegen de directe concurrent in Tilburg, waardoor de promotie naar de 4e divisie een feit is.

Naast het kampioenschap van de A1 werd ook onze A2 kampioen in de laatste wedstrijd tegen VV de Zwerver. De A2 speelde dit seizoen prachtig voetbal en werd met een karrenvracht aan goals kampioen.

Onze B1 selectie eindigde op een keurige 3e plaats en pakte op de laatste wedstrijddag het periodekampioenschap. Ze  wisten de “flow” waarin men zat te behouden en de drie wedstrijden in de nacompetitie werden gewonnen waardoor promotie naar de hoofdklasse veilig werd gesteld.

De D1 promoveert na het behaalde kampioenschap naar de hoofdklasse, ook hier werd de “platte kar”  van stal gehaald om deze prachtige prestatie te vieren.

De E4 pupillen maakte een mooi seizoen door dat werd afgesloten met een kampioensschap.

Al met al kunnen we spreken van een meer dan geslaagd seizoen. Tel hierbij op dat alle jaarlijkse evenementen als de Open Dag, de feesten van de supportersvereniging en het ouwe zesde, het jeugdtoernooi, het zaaltoernooi, het snerttoernooi en het ouder/kind toernooi allemaal uitstekend zijn verlopen. We kunnen vaststellen dat onze vereniging  groeit en bloeit als nooit tevoren.

Als bestuur prijzen wij ons gelukkig met het feit dat we kunnen beschikken over een groot aantal mensen die zich voortdurend en op vele terreinen belangeloos inzetten voor onze vereniging .

Zonder hen, ieder met zijn of haar eigen deskundigheid en vaardigheden, zowel binnen als buiten de lijnen, zou hetgeen we ook dit afgelopen seizoen weer hebben gerealiseerd onmogelijk zijn geweest. Bedankt daarvoor!

Op 11 juni staat er nog de jaarlijkse slotdag inclusief zeskamp op het programma, daar gaan we met z’n allen een gezellige seizoensafsluiting van maken. Daarna rest ons niets anders dan even te genieten van de successen, lekker op vakantie te gaan en ons op te laden voor het nieuwe seizoen.

Een trots bestuur

Vorige pagina

ATTENTIE: Uitnodiging ledenvergadering

ATTENTIE: Uitnodiging ledenvergadering
01/06/2016

Abusievelijk is er gisteren een onjuiste uitnodiging verstuurd aan de leden. Hierop staat een verkeerde datum en agenda vermeld. De correcte uitnodiging vindt u in de bijlage. Tevens wordt deze uitnodiging separaat per post aan alle leden verzonden.

Onze excuses voor het ongemak.

Bestuur SV Kozakken Boys

BijlageGrootte
Ledenvergadering 1 juli 2016.pdf640.64 KB
Vorige pagina

Zeskamp: nog plaats voor 1 team!

Zeskamp: nog plaats voor 1 team!
01/06/2016

Heb jij je al ingeschreven voor de Zeskamp?

De organisatie voor de slotdag op 11 juni is in volle gang en inmiddels hebben zich al 11 teams ingeschreven voor de Zeskamp welke plaats zal vinden van ca. 13.00 tot 17.00 uur.

Durf jij het aan om het deze middag op te nemen tegen de volgende teams?!

 • The Legends (Freek Vorthoren)
 • Dames 1a (Leonard Paans)
 • Dames 1b (Sanne Tamerus)
 • Begeleiding meisjes (Joost Kant)
 • De Veteranen (Adrie van Elzelingen)
 • De Kliek (Gertjan Potters)
 • De Master Beren (Mike Sas)
 • A1 (Arjan Tamerus)
 • 6e elftal (Arie Pieter Ippel)
 • 2e elftal (Yoeri Huizer)
 • Yab Yum (Teus Visser)

Let op : er is nog plaats voor 1 team!!

Meld je dan nu snel aan bij Jaap Boxman (info@boxmanevents.nl) of Arie Potters (info@maatwerk-event.nl) Uw team dient minimaal te bestaan uit 8 personen en deelname is gratis.

Tot 11 juni!

Vorige pagina

Pagina's