Algemeen

Parkeer problematiek

Parkeer problematiek
17/09/2014

Kozakken Boys beschikt over een ruime parkeergelegenheid, maar tijdens wedstrijddagen van onze hoofdmacht blijkt dit vaak nog niet voldoende. Het in goed overleg met gemeente en politie gedogen van parkeren in de berm van de Lange Wiep zorgt nog altijd niet voor structurele oplossingen.

Kozakken Boys is samen met de gemeente Werkendam en de regiopolitie in gesprek om deze problemen de hand te bieden. De insteek is om alle bezoekers met behulp van verkeersregelaars de juiste wegen te laten ´bewandelen´ zodanig dat hulpdiensten te allen tijde een vrije doorgang hebben tot ons complex. Ook een vrije doorgang van spelersbussen en supportersbussen krijgen hierin prioriteit.

De veiligheidsorganisatie van Kozakken Boys heeft het afgelopen seizoen, maar zeer zeker ook de afgelopen weken, geconstateerd dat sommige parkeerders alle regels aan hun laars lappen. Er wordt veelvuldig dubbel geparkeerd op het grote parkeerterrein, terwijl dit gewoon openbare weg is, en er dus een aantal malen een spelersbus/supportersbus niet tijdig heeft kunnen vertrekken. Daarnaast maken een aantal chauffeurs zich schuldig aan het onterecht parkeren op een invalide parkeerplaats.

Tot op heden hebben deze chauffeurs, middels een oproep via de stadionspeaker, een waarschuwing gekregen. Vanaf nu neemt Kozakken Boys direct contact op met de politie als er sprake is van ernstig fout parkeergedrag! Dus automobilisten die parkeren op een plaats die de doorgang van hulpdiensten of bussen verhinderen, maar ook mensen die menen onrechtmatig op een invalide plaats te moeten parkeren, worden niet meer gewaarschuwd. De regiopolitie is op de hoogte van onze problemen en zijn direct oproepbaar. Ter verduidelijking, een boete voor het parkeren op een invalide plaats zonder geldig bewijs kost: € 370,-

Laat het zover niet komen. Kom op tijd, te voet, of op de fiets. Geen plaats meer? Parkeer op de Werkina. Vanaf de Werkina is het slechts 5 minuten lopen naar ons complex.

Bestuur Kozakken Boys

Vorige pagina

Zaterdag kinderopvang

Zaterdag kinderopvang
16/09/2014

Zaterdag tijdens Kozakken Boys - ONS Boso Sneek is BuitenSpel weer geopend. Dat betekent dat uw kinderen, tijdens deze thuiswedstrijd, weer gezellig kunnen komen spelen.

Zelf ongestoord de wedstrijd kijken terwijl uw kroost, onder toezicht en uiteraard met wat limonade en lekkers, ook een balletje trapt of zich anderszins lekker vermaakt met vriendjes en vriendinnetjes.

De club sponsort een groot deel van het bedrag, ouders vragen we per kind een kleine bijdrage van € 5,- per middag. BuitenSpel is geopend vanaf een uur voor het begin tot na afloop wedstrijd.

Zo staat niemand buitenspel!

Vorige pagina

Wie heeft er een EHBO diploma ?

Wie heeft er een EHBO diploma ?
15/09/2014

Naar aanleiding van een incident (blessure) waar geen EHBO bij betrokken was, willen wij als Kozakken Boys graag weten wie er een EHBO diploma heeft, zodat wij in de toekomst een beroep kunnen doen op gecertificeerde personen voor ondersteuning op ons complex.

Gaarne u aanmelden bij Gerrit Ippel (tel: 06 - 21 898 704).

Vorige pagina

Ruilen en afhalen nieuwe kleding

Ruilen en afhalen nieuwe kleding
09/09/2014

Donderdag 18 september is er nog een keer de gelegenheid om kleding te ruilen. Ook nieuwe leden kunnen dan hun kleding ophalen. De kleding ruilen of afhalen kan tussen 19.00 en 20.00 uur in een van de kleedkamers van ons complex.

De kledingcommissie

Vorige pagina

Parkeren tijdens thuiswedstrijden

Parkeren tijdens thuiswedstrijden
04/09/2014

Kozakken Boys beschikt over een ruime parkeergelegenheid maar tijdens drukbezochte wedstrijden is het toch dringen geblazen. Voor elke thuiswedstrijd van ons 1e elftal willen wij U daarom op een aantal maatregelen wijzen.

Het parkeren in de berm langs de gehele Nieuwe Kozakkenstoep zal worden gedoogd door de politie. Parkeer Uw auto wel zover mogelijk in de berm NIET OP DE WEG en volg e.v.t. de aanwijzingen van de verkeersregelaars. U RISKEERT EEN BOETE !

Parkeren in de berm langs de Borcharenweg (begraafplaats) is absoluut NIET toegestaan. Alsmede in de bermen van de Sportlaan. U RISKEERT EEN BOETE !

Naast het parkeren rondom het voetbalveld kunt U ook parkeren op de parkeerplaats “Werkina” nabij het zwembad. De loopafstanden bedragen maximaal  5 minuten.

Voor mensen in het bezit van een invalidenkaart zijn er voldoende plaatsen gereserveerd op het grote parkeerterrein direct naast de hoofdingang.

Aan de wegzijde van de Lange Wiep zijn een aantal gereserveerde parkeerplaatsen. Een vriendelijk verzoek om tijdens de thuiswedstrijden van ons   1e  hier niet te parkeren.

Tevens geen fietsen/bromfietsen/scooters meer te plaatsen achter de slagboom

Volg ten allen tijde de instructies van evt. verkeersregelaars en politie.

Namens het bestuur van Kozakken Boys.

Vorige pagina

Vier weekendafsluitingen A27

Vier weekendafsluitingen A27
02/09/2014

Rijkswaterstaat voert in de vier weekenden van september onderhoudswerkzaamheden uit aan de A27 richting Breda. Er worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd en voegovergangen worden vernieuwd. In verband met deze werkzaamheden is de A27 vier weekenden, steeds van vrijdagavond tot maandagochtend, afgesloten tussen knooppunt Gorinchem en afrit 23 Werkendam, in de richting van Breda. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes, extra reistijd en onverwachte drukte.

Werkzaamheden A27 Gorinchem-Werkendam

 • vrijdag 5 september 22.00 uur tot maandag 8 september 06.00 uur
 • vrijdag 12 september 22.00 uur tot maandag 15 september 06.00 uur
 • vrijdag 19 september 22.00 uur tot maandag 22 september 06.00 uur
 • vrijdag 26 september 22.00 uur tot maandag 29 september 06.00 uur

Afsluitingen

 • A27 vanaf knooppunt Gorinchem tot afrit 23 Werkendam richting Breda (dicht)
 • Oprit 24 Avelingen naar de A27 richting Breda (dicht)

De A27 en de tussenliggende opritten zijn bovendien dicht tussen Werkendam en afrit 20 Geertruidenberg richting Breda, van:

 • vrijdag 5 september 22.00 uur tot zaterdag 6 september 08.00 uur
 • vrijdag 19 september 22.00 uur tot zaterdag 20 september 08.00 uur

Omleidingsroutes

Verkeer op de A27 vanuit Utrecht richting Breda wordt als volgt omgeleid:

 • Neem op knooppunt Everdingen de A2 richting ’s-Hertogenbosch.
 • Neem op knooppunt Empel de A59 richting Breda.
 • Neem op knooppunt Hooipolder de A27 richting Breda.

Verkeer vanuit Gorinchem richting Breda wordt als volgt omgeleid:

 • Neem op knooppunt Gorinchem de A15 richting Rotterdam.
 • Neem op knooppunt Ridderkerk de A16 richting Breda.

De vrijdagnachten van 5 en 19 september is een lokale omleiding van kracht tussen Werkendam en Hank. De omleidingsroute, die loopt via de N322/N283, de N267 en de A59, staat aangegeven op de gele borden.

Alternatief vervoer

Tijdens de werkzaamheden verruimen de veerdiensten Kop van ’t Land en Brakel-Herwijnen de vaartijden. De exacte vaartijden kunt u vinden op Veerdienst Gorinchem en Veerdienst Biesbosch. De bushaltes van Veolia blijven tijdens de wegafsluitingen bereikbaar.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel OnderhoudsContract 2014, dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren door aannemers Heijmans, MNO Vervat en BAM. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden (PDF, 319.8 kB) ? Kijk op vanAnaarBeter of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

Bron: Rijkswaterstaat

Vorige pagina

Spelregelavond

Spelregelavond
29/08/2014

Op maandagavond 8 september a.s. organiseren wij voor scheidsrechters, jeugdscheidsrechters, assistent scheidsrechters, trainers, leiders en belangstellende een spelregelavond.

Wat kun je deze avond verwachten:
Uitleg van (nieuwe) spelregels, tips voor de (assistent)scheidsrechter in het veld, voorbeelden van spelsituaties en een quiz. Kortom een buitengewoon leuke en leerzame avond.

De spelregelavond begint om 19:30 uur en vindt plaats boven in de bestuurskamer.

Met Vriendelijke groet,
Scheidsrechterscommissie

Vorige pagina

Enkele huishoudelijke mededelingen

Enkele huishoudelijke mededelingen
28/08/2014

Beste trainers, leiders en uiteraard spelers,

Graag even jullie aandacht voor een aantal “huishoudelijke mededelingen”

Opruimen doelen
Willen jullie na elke training of wedstrijd de doelen van de velden verwijderen en deze over het hek zetten, zodat het elftal dat na jullie gebruik maakt van hetzelfde veld niet eerst jullie zaken moet opruimen en dat de “veldploeg” zonder problemen en zonder extra werk de velden kan onderhouden.

Kleine moeite, groot plezier.

Ballen
Na elke training alle ballen en pionnen weer netjes terugbrengen in het ballenhok, indien er ballen ontbreken deze graag (met de gehele ploeg) zoeken !!

Kortom eindig met het gelijk aantal ballen waarmee je de training gestart bent !

Kleine moeite, groot plezier.

Muziek
Denk (op wedstrijddagen) even aan het volume van de muziek in de kleedkamer, soms kunnen mensen elkaar in de gang niet meer normaal verstaan, indien dit niet binnen de perken blijft dan zijn we bang dat (maat)regels zullen volgen.

Kleine moeite, groot plezier.

Met een sportieve groet,
Het (jeugd) bestuur.

Vorige pagina

KLEDINGBELEID

KLEDINGBELEID
27/08/2014

Graag willen wij nog een keer een paar punten van het kledingbeleid bij u onder de aandacht brengen. Het is de bedoeling, dat we op wedstrijddagen in het trainingspak met polo naar de wedstrijden gaan. Bij wat kouder weer kan daar natuurlijk de jas bijkomen. Het is niet toegestaan om met deze kleding te gaan trainen, dus alleen dragen met wedstrijddagen. Dit geldt voor alle spelers, leiders en trainers. 

Elk nieuw lid krijgt als hij/zij een kledingpakket krijgt, eenmalig een paar kousen, wanneer deze kousen te klein zijn of kapot, kan men bij Chris Admiraal voor € 10,= nieuwe kopen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

De kledingcommissie.

Vorige pagina

Persreglement

Persreglement
22/08/2014

Bij de thuiswedstrijden van Kozakken Boys 1 geldt het volgende persreglement:

 • De persruimte bevindt zich op de begane grond, bij binnenkomst op ons Sportpark De Zwaaier wordt u met borden naar deze ruimte geleidt.
 • De persruimte is op wedstrijddagen één uur voor aanvang van de wedstrijd geopend.
 • De pers dient zich vooraf te melden in de persruimte.
 • In de persruimte ontvangt de pers informatie over de wedstrijd, zoals de opstellingen en een programmaboekje.
 • Er is een apart zitvak op de tribune gereserveerd voor de schrijvende pers.
 • Er is een cameraplateau beschikbaar voor cameraploegen, hierop staan onze eigen mensen van KBTV en is nog plaats voor één cameraploeg. Wilt u zeker zijn dat er plaats voor u is, dan kunt u contact opnemen met één van de persvoorlichters.
 • Kozakken Boys beschikt over twee analoge lijnen. Radioverslaggevers die zeker van een lijn willen zijn, kunnen contact op te nemen met één van de persvoorlichters.
 • Kozakken Boys beschikt over een gratis Wi-Fi.
 • Fotografen en Cameramannen hebben uitsluitend toegang tot het speelveld wanneer ze een persbandje dragen. Deze bandjes zijn te verkrijgen in de persruimte bij de persvoorlichters. Indien u tijdens de wedstrijd ons sportpark betreed en ook toegang tot het speelveld wilt hebben, zal u ook een persbandje moeten dragen.
 • Wij verzoeken u dringend om deze bandjes na de wedstrijd weer in te leveren bij de persvoorlichters.
 • De fotografen dienen de regels van hun positie in acht te nemen. Ze dienen achter de achterlijn ter zijde van de doelen op tenminste 3.50 m afstand van de doellijn plaats te nemen.
 • De scheidsrechter mag te allen tijde afwijken van deze regel indien volgens zijn eigen interpretatie de veiligheid van de spelers en/of de fotograaf in het geding is.
 • Na de wedstrijd gaan onze spelers en staf eerst naar de kleedkamer en daarna is de pers vrij om spelers en staf te interviewen. In bijzondere omstandigheden kan hier vanaf worden geweken.
 • Gelijk na de wedstrijd is het voor de pers verboden om zich op het veld, in de spelerstunnel en gang van de kleedkamers te bevinden.
 • Nadat de spelers en begeleiding en het arbitrale kwartet naar binnen zijn, kan de pers zich in de spelerstunnel of voorin de gang opstellen om de benodigde interviews af te nemen, volg ook de instructies van de persvoorlichters en/of stewards.
 • U dient zich te alle tijden te houden aan instructies van onze stewards.

Heeft u voorafgaande aan de wedstrijddag vragen, dan kunt u altijd met éé́n van ons contact opnemen, wij helpen u graag verder.

Frans van der Wiel: 06-51580021
Bas van Straten: 06-55394071

Emailadres: pers@kozakkenboys.nl

Vorige pagina

Pagina's