Algemeen

Bekerfinale Veteranen

Bekerfinale Veteranen
25/05/2016

Zaterdag 28 mei vindt de bekerfinale district Zuid I plaats op De Zwaaier in Werkendam tussen de veteranen van Heerjansdam en SV CHS. De bal rolt zaterdag vanaf 14.30 uur en de toegang is gratis.

Vorige pagina

Al ingeschreven voor de Zeskamp?

Al ingeschreven voor de Zeskamp?
24/05/2016

Heb jij je al ingeschreven voor de Zeskamp?

De organisatie voor de slotdag op 11 juni is in volle gang en inmiddels hebben zich al 10 teams ingeschreven voor de Zeskamp welke plaats zal vinden van ca. 13.00 tot 17.00 uur.

Durf jij het aan om het deze middag op te nemen tegen de volgende teams?!

 • The Legends (Freek Vorthoren)
 • Dames 1a (Leonard Paans)
 • Dames 1b (Sanne Tamerus)
 • Begeleiding meisjes (Joost Kant)
 • De Veteranen (Adrie van Elzelingen)
 • De Kliek (Gertjan Potters)
 • De Master Beren (Mike Sas)
 • A1 (Arjan Tamerus)
 • 6e elftal (Arie Pieter Ippel)
 • 2e elftal (Yoeri Huizer)

Meld je dan nu snel aan bij Jaap Boxman (info@boxmanevents.nl) of Arie Potters (info@maatwerk-event.nl) Uw team dient minimaal te bestaan uit 8 personen en deelname is gratis.

Tot 11 juni!

Vorige pagina

Foto's Avond4daagse

Foto's Avond4daagse
24/05/2016

De kantine van Kozakken Boys op de Zwaaier dient al jaren als start en finish van de Avond4daagse Werkendam. Onze huisfotograaf Wim Verhoeven maakt deze gehele week weer vele mooie foto’s, die allemaal ook terug te vinden zijn op de site van de Avond4daagse.

Hieronder ook nog even afzonderlijk de links naar de verschillende fotoalbums.

Klik hier voor de foto’s van maandag 23 mei 2016
Klik hier voor de foto's van dinsdag 24 mei 2016

Foto: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Diefstal kunstgras

Diefstal kunstgras
23/05/2016

De terreinknecht van SV Kozakken Boys in Werkendam keek maandagochtend vreemd op toen hij het hoofdveld opliep: een van de hoeken - inclusief de belijning voor de cornervlag - was verdwenen.

Onbekenden hebben een stuk van 1 bij 2 meter uit het kunstgrasveld gesneden, opgerold en vervolgens meegenomen. Hoe ze precies op het hoofdveld op sportpark de Zwaaier zijn gekomen, is niet duidelijk.

Bron: AD/Rivierenland

Vorige pagina

Bedankt!

Bedankt!
22/05/2016

Beste supporters,

Namens Make-A-Wish willen wij, stewards Adrie en Corette, u bedanken voor de giften die wij van u mochten ontvangen (opbrengst programma boekjes) .

Na de winterstop (7 wedstrijden) is een bedrag opgehaald van €208,20. Dit bedrag hebben wij overgemaakt naar Make-A-Wish.

Wij hopen dat we in het nieuwe seizoen weer op u mogen rekenen.

Wij wensen een ieder een mooie vakantie en zien u graag terug in het nieuwe seizoen.

Met vriendelijke groet,

Stewards Adrie en Corette.

Vorige pagina

In Memoriam

In Memoriam
18/05/2016

Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat op 80-jarige leeftijd ons trouwe lid, oud bestuurder en jeugdvoorzitter Joop Schouten is overleden.

Joop was jarenlang het vertrouwde gezicht van onze jeugdafdeling en bekleedde deze functie met veel genoegen.

Ook als hoofdbestuurder voelde hij zich als een vis in het water en straalde dit dan ook naar een ieder met bravoure uit.

Tot halverwege het seizoen volgde Joop nog trouw de thuis en uitwedstrijden van Kozakken Boys.

Na het overlijden van zijn vrouw, welke diepe sporen nalieten ging het met de gezondheid snel achteruit.

Afgelopen nacht kwam er een einde aan het leven van opnieuw een trouwe en toegewijde aanhanger van onze club.

Onze vereniging is veel dank verschuldigd voor alle werkzaamheden die hij heeft mogen verrichten.

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte in deze moeilijke dagen.

Vorige pagina

‘Ik ben een man van de dialoog’

‘Ik ben een man van de dialoog’
13/05/2016

WERKENDAM – Het voetbalseizoen is bijna ten einde, wat tevens geldt voor de periode van Ad van Wijk als voorzitter van Kozakken Boys. Als beoogd opvolger heeft de club Henk de Goeij naar voren geschoven, wiens termijn officieel start op het moment dat de buitengewone algemene ledenvergadering op 1 juli zijn kandidatuur ondersteunt.

Vanwege zijn huidige functie als bestuurslid commerciële zaken bagatelliseert De Goeij het feit dat hij vanaf komend seizoen als preses van een tweede divisionist door het leven gaat. „Ach, ik was toch al met van alles bezig,” reageert de 46-jarige Werkendammer luchtig. De dankzij een periode als commercieel directeur bij FC Den Bosch in de voetballerij gerijpte De Goeij is voor de gemiddelde voetbalvolger geen onbekende meer. De voormalig jeugdkeeper van de kersverse tweede divisionist  verscheen gedurende de huidige voetbaljaargang meermaals voor de camera’s van het clubkanaal van Kozakken Boys. „Nee, dat was niet bewust als voorbereiding op wat gaat komen. Blijkbaar kom ik makkelijk van m’n woorden af en daarom heeft men mij gevraagd dat te willen doen.” Hij had het er maar druk mee, want Kozakken Boys maakt een allesbehalve geruisloos seizoen door. „Of het een ideale is weet ik niet, maar het was inderdaad wel een leerschool,” aldus De Goeij lachend. „Sinds ik er bijzit lijkt het wel een achtbaan. In die zin is het afgelopen jaar een goeie vuurdoop, maar volgend jaar mag het wel wat minder hectisch.” Met name de robbertjes die de club met de KNVB uitvocht kostten bakken tijd en energie, reden waarom de Werkendammers met vertegenwoordigers van de bond om de tafel willen om richting de toekomst wat plooien glad te strijken. „Ik ben van de dialoog,” verduidelijkt De Goeij. „Je kunt beter de kou uit de lucht halen en proberen begrip te hebben voor elkaars standpunten. Bovendien heb je als bestuur een voorbeeldfunctie richting je achterban. Ik wil niet nog zo’n seizoen, want je zit alleen maar rapporten te schrijven. Ik wil het helemaal niet hebben over rechtszaken en artikel twee punt nog wat van het KNVB-reglement. Lekker over voetbal ouwehoeren is toch veel leuker?”

Nog maar kort geleden liet De Goeij intern weten nog geen ambitie te hebben om op De Zwaaier met de voorzittershamer te gaan lopen, hoofdzakelijk ingegeven door tijdgebrek wegens privé- en zakelijke beslommeringen. „Maar dingen lopen nu eenmaal zoals ze lopen,” haalt hij de schouders op. „Ad kwam enkele maanden geleden met het verzoek of ik hem wilde opvolgen. Men was op zoek naar nieuw elan, een frisse insteek. De club groeit aan alle kanten en dan moet je zorgen dat je het organisatorisch ook allemaal kunt bijbenen. Daar liggen heel veel uitdagingen. Ik heb gezegd de positie te willen overwegen, de verantwoordelijkheid te willen pakken. Maar wel op mijn manier. Met een aantal mensen die ik er graag bij wil hebben, die je kent en waarop je kan bouwen,” wijst De Goeij op de aanstaande samenstelling van het hoofdbestuur van de club, die met het bereiken van de tweede divisie en de eerder aangekondigde nieuwbouwplannen de eerste uitdagingen wacht. „De nieuwbouw zien we voor de langere termijn als een heel belangrijke stap voorwaarts. Een ander speerpunt is het kunnen faciliteren van de groei die Kozakken Boys op meerdere gebieden doormaakt. We willen dat de club aantrekkelijk is en blijft, voor de hele regio.”

Bron: AD/Rivierenland, tekst Kees van Peer (Randje16)

Vorige pagina

Laatste Avond4daagse ??

Laatste Avond4daagse ??
13/05/2016

Een bericht (dringende oproep) van de voorzitter van de Avond4daagse Werkendam:

Helaas geen respons mogen ontvangen op de oproep voor bestuursleden van de A4daagse Werkendam waardoor dit jaar de 10 en tevens de laatste editie gelopen gaat worden! Mensen laat het niet gebeuren AUB!

Voor meer informatie neem contact op met één van de bestuursleden van de Avond4daagse Werkendam:

 • Leonard Paans – 06-22 94 34 24
 • Martin Koman  –  06-10 75 99 37
 • Jacco Koetsveld  –  06-13 11 34 16
 • Kim Luijk – Zwets  –  06-14 65 20 09
Vorige pagina

Digitaal overschrijven

Digitaal overschrijven
10/05/2016

Beste speler/speelster,

Wil jij volgend seizoen voetballen bij een andere club?

Dan is het niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen en op te sturen.

Vanaf nu gaan alle overschrijvingen digitaal.

Wat is de deadline voor overschrijvingsverzoek?

De deadline voor het indienen van de digitale overschrijving door de ‘’nieuwe vereniging’’ is 15 juni 23.59 uur.

Wat moet ik doen om een overschrijvingsverzoek in te dienen?

 1. Je meldt je aan bij de nieuwe vereniging met je relatiecode
 2. De nieuwe vereniging voert je in als nieuw lid van de vereniging
 3. Je wordt automatisch overgeschreven naar je nieuwe vereniging per 1 juli 2016 (indien je oude vereniging geen bezwaar heeft)

Waar kan ik alle informatie vinden over digitaal overschrijven?

Of bel met Anny Cox of Tosca van den Brink van het KNVB Overschrijvingsteam. Zij zijn bereikbaar via bovenstaand mailadres en telefonisch:

 • 0343-499 699 Anny Cox
 • 0343-499 740 Tosca van den Brink

Kan ik nog een papieren overschrijvingsformulier opsturen?

Alleen contractspelers en spelers die een internationale overschrijving aanvragen behoren een papieren overschrijvingsformulier per post en/of mail naar de KNVB te Zeist te sturen.

Wij hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Hans Schelling

Operationeel manager

Bron: KNVB

BijlageGrootte
Flyer digitaal overschrijven.pdf290.98 KB
Vorige pagina

Topseizoen afterparty!

Topseizoen afterparty!
09/05/2016

Ondanks dat het 1e elftal de titel net niet heeft geprolongeerd, kunnen we met grote trots vaststellen dat we als vereniging een top-seizoen hebben gehad. Met nog 2 beker finales in het verschiet voor de A-selectie, het behalen van de 4e ronde KNVB beker en promotie naar de tweede divisie hebben we geschiedenis geschreven.

Zeker zo belangrijk zijn de geweldige aantallen aan (periode) kampioenschappen die zijn behaald door de overige elftallen die Kozakken Boys rijk is. Ook het ledenaantal van meer dan 1000, is nog nooit zo hoog geweest. Dit zijn enkele hoogtepunten maar zeker nog niet allemaal. Eigenlijk......is het onbeschrijflijk wat "onze" vereniging met haar leger aan vrijwilligers/sponsors voor elkaar heeft gebokst. Om dit memorabele seizoen in stijl af te sluiten organiseren we ook dit jaar weer een afterparty. Omdat wij ('t Ouwe Zesde) dit jaar ons 10 jarig jubileum vieren hebben we besloten om het nog iets groter aan te pakken. We nodigen hierbij iedereen, die Kozakken Boys een warm hart toedraagt uit, om zaterdag met ons de afterparty te vieren.

Na afloop van de wedstrijd tegen SteDoCo (die hebben waarschijnlijk ook wat te vieren) neemt top party DJ Dominic plaats achter de knoppen. Hierbij wordt hij bijgestaan door de populaire volkszanger Rob Grijsbach (gesponsord door "Good Old" Dennis Netten.) En.....wie weet.... zijn er wederom spontane Kozakken artiesten die het podium betreden!

Thuis eten.........Nee, dit keer niet want Aslan is ook weer van de partij met zijn heerlijke Dönner kebab kraam.

Tevens kan je zaterdag bij onze vrienden van de Supportersvereniging je stem uitbrengen voor de "speler van het jaar".

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een passend afscheid van de topklasse.

Tot zaterdag.
't Ouwe Zesde.

 

Vorige pagina

Pagina's