Algemeen

Jubilarissen gehuldigd

Jubilarissen gehuldigd
25/11/2014

Vrijdagavond 21 november 2014 was de jaarlijkse Algemene ledenvergadering bij Kozakken Boys. Op deze deze avond werden weer de nodige jubilarissen in het zonnetje gezet door het dagelijks bestuur van onze vereniging.

Zoals gebruikelijk worden er geen mededelingen over deze avond naar buiten gebracht.

Foto's: Teus Admiraal

Vorige pagina

Contractverlenging Heineken

Contractverlenging Heineken
19/11/2014

Het aflopende contract met Heineken is na diverse gesprekken voor nog eens 5 jaar verlengd.

Onderdeel van het contract is dat Kozakken Boys vanaf 1 december a.s. over zal gaan op tapbier. De bekende groene flesjes zijn voor de liefhebbers op donderdag nog wel te krijgen, maar zullen op zaterdag dus niet meer te verkrijgen zijn.

In de winterstop zullen voorzieningen worden ingebouwd ten behoeve van de aanvoer van het tapbier. Dit zal volledig worden uitgevoerd door Heineken.

Wij zijn zeer verheugd met de nieuwe overeenkomst en hopen nog lange tijd samen te kunnen werken met dit mooie bedrijf.

Bestuur SV Kozakken Boys

Vorige pagina

Zaterdag kinderopvang

Zaterdag kinderopvang
18/11/2014

Zaterdag 22 november tijdens Kozakken Boys – FC Lisse is BuitenSpel weer geopend. Dat betekent dat uw kinderen, tijdens deze thuiswedstrijd, weer gezellig kunnen komen spelen.

Zelf ongestoord de wedstrijd kijken terwijl uw kroost, onder toezicht en uiteraard met wat limonade en lekkers, ook een balletje trapt of zich anderszins lekker vermaakt met vriendjes en vriendinnetjes.

De club sponsort een groot deel van het bedrag, ouders vragen we per kind een kleine bijdrage van € 5,- per middag. BuitenSpel is geopend vanaf een uur voor het begin tot na afloop wedstrijd.

Zo staat niemand buitenspel!

Vorige pagina

Nationale Voetbal Vakbeurs

Nationale Voetbal Vakbeurs
13/11/2014

Nationale Voetbal Vakbeurs, woensdag 3 december 2014 van 10.00 uur tot 21.00 uur.

De Nationale Voetbal Vakbeurs (NVVB) is hét jaarlijkse evenement, waar toeleveranciers en belanghebbenden van deze mooie sport bij elkaar komen. Dit unieke concept wordt dit jaar alweer voor de derde keer georganiseerd door ZPRESS Sport.

Verenigingen ontmoeten leveranciers
Zo’n 10.000 bezoekers (zoals bestuurders, trainers, fysiotherapeuten, penningmeesters, sportambtenaren) komen in 1 dag in contact met 250 bedrijven, waaronder kunstgrasleveranciers, sportmerken, medische leveranciers, horeca, sponsorsystemen en vele anderen.

Naast voetbal, ook voor andere teamsporten
De combinatie van bezoekers en exposanten maakt de NVVB de enige in zijn soort. Alles, maar dan echt alles wat een vereniging nodig heeft is terug te vinden op de NVVB. Daarom is een bezoek aan deze beurs ook interessant voor bestuurders van bijvoorbeeld hockey en tennis verenigingen.

Uitgebreid programma
De NVVB houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied door een uitgebreid programma met seminars, workshops en gastsprekers. Over de gehele dag worden tevens verschillende interessante demonstraties gegeven.

Tijd en locatie:

Datum en tijd
Woensdag 3 december 2014 van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Nationale Voetbal Vakbeurs
Evenementenhal Gorinchem
Langs de A15, afslag 28
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Parkeren
U kunt gratis parkeren op het terrein van de Evenementenhal.

Bron: Nationale Voetbal Vakbeurs

Vorige pagina

Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
10/11/2014

Vrijdagavond 21 november 2014 staat de Algemene Ledenvergadering van Kozakken Boys op het programma. Plaats van handeling is de kantine van sportpark De Zwaaier. Aanvangstijdstip is 20:00 uur.

De notulen van de vorige vergadering zijn vanaf 10 november te verkrijgen bij de secretaris. Leden (18 jaar en ouder) die geen uitnodiging hebben ontvangen kunnen ook contact opnemen met de secretaris. 

Zoals gebruikelijk zal er geen verslag komen op de website. Wilt u alle ins en outs weten van Kozakken Boys? Bezoek dan de ledenvergadering.

W.G. 't Hooft (secretaris) 06-21349634

Vorige pagina

Kozakken Bal III en bedankje

Kozakken Bal III en bedankje
07/11/2014

’t  Ouwe Zesde wil  graag iedereen bedanken voor de complimenten die we hebben mogen ontvangen betreffende de stamtafel.  

Inmiddels staat  de stamtafel al enkele weken in de kantine.  De krukken zijn inmiddels ook dusdanig aangepast dat de bijzetkrukjes thuis kunnen blijven en dat we allemaal zonder verdere hulp op de krukken kunnen plaatsnemen.  Deze schitterende stamtafel met bijbehorende krukken is in opdracht van ’t Ouwe Zesde gerealiseerd door Steeha . Voor alle duidelijkheid, dit is geen stamtafel voor ’t Ouwe Zesde, maar van ’t Ouwe Zesde voor Kozakken Boys.

Na realisatie van de stamtafel is het  tijd voor  ’t Ouwe Zesde om vooruit te kijken.  Dit wil zeggen, onder andere de voorbereidingen op Kozakken Bal III.  Een ieder die op de evenementenkalender op de website van Kozakken Boys heeft gekeken, heeft kunnen zien dat de datum inmiddels bekend is.

Zaterdag 7 Maart 2015 is het zover; Kozakken Bal III !!!!!!!!

Over de exacte invulling van Kozakken Bal III kunnen we op dit moment nog geen verdere details geven.  Echter een tipje van de sluier kunnen we wellicht oplichten.   “The Voice of the Boys” zal ook zeker dit keer niet ontbreken!!!! Zou er in de huidige A-Selectie enig zangtalent zitten??? Kan Madjer Lukoki met een microfoon in de hand ook de achterban vermaken?  Hoe is de stem van Berry Powel???  Hoe is het met “de mosselman”????  Kunnen we nog een optreden vanuit het damesteam verwachten??  Of zou Hans Visser zijn titel prolongeren??  Wie weet krijgen we op 7 maart antwoord op deze vragen…

Degene die het leuk vinden om mee te doen  (of een lichte druk van hun omgeving voelen) kunnen zich aanmelden via: kozakkenbal@hotmail.com of spreek iemand van ’t Ouwe Zesde aan. Die weten je wel door te verwijzen naar de organisatie. Vanuit de organisatie van Kozakken Ball III zal er dan contact met je worden opgenomen.

Verdere details omtrent Kozakken Bal III zullen nog volgen.

Groeten,

’t Ouwe Zesde

Vorige pagina

KBTV staat droog en uit de wind

KBTV staat droog en uit de wind
07/11/2014

Tijdens de bouw van de staantribune is er tevens een cameraplatform boven op de tribune geplaatst, ten behoeve van eventuele opnames van wedstrijden. Dit platform beschikte echter alleen over een railing en had nog geen overkapping.

Het fenomeen KBTV was tijdens het ontwerp en de bouw van de staantribune nog niet opgezet binnen onze club, de bedoeling was dat dit platform slechts incidenteel gebruikt zou gaan worden. Gelukkig liep het anders en was daar de geboorte van onze prachtige medium KBTV, wat nu al niet meer weg te denken is bij Kozakken Boys en bij de regionale media.
 
Dankzij een aantal trouwe sponsoren is een en ander op prachtige wijze gerealiseerd. Hakkers B.V. heeft de staalconstructie geheel verzorgd en Verisol Werkendam B.V. heeft de beplating en het aanbrengen van de beplating verzorgd. Wederom een prachtige geste van deze trouwe sponsoren van Kozakken Boys.
 
Ook waren er weer diverse vrijwilligers actief om het geheel te plaatsen en om daarbij tevens een deur en de benodigde elektra aan te brengen.
 
Via deze weg willen we de sponsoren en vrijwilligers hartelijk bedanken, mede namens onze trouwe vrijwilligers van KBTV.
 
Met sportieve groet,
 
Bestuur Kozakken Boys

Vorige pagina

Zaterdag kinderopvang

Zaterdag kinderopvang
03/11/2014

Zaterdag 8 november tijdens Kozakken Boys – Scheveningen is BuitenSpel weer geopend. Dat betekent dat uw kinderen, tijdens deze thuiswedstrijd, weer gezellig kunnen komen spelen.

Zelf ongestoord de wedstrijd kijken terwijl uw kroost, onder toezicht en uiteraard met wat limonade en lekkers, ook een balletje trapt of zich anderszins lekker vermaakt met vriendjes en vriendinnetjes.

De club sponsort een groot deel van het bedrag, ouders vragen we per kind een kleine bijdrage van € 5,- per middag. BuitenSpel is geopend vanaf een uur voor het begin tot na afloop wedstrijd.

Zo staat niemand buitenspel!

Vorige pagina

’t Ouwe zesde verrast Kozakken Boys

’t Ouwe zesde verrast Kozakken Boys
28/10/2014

’t Ouwe zesde is bij de meesten onder ons bekend als organisator van het ‘t Snerttoernooi en The Voice of the Boys. De opbrengsten van deze zeer gezellige activiteiten besteed men weer aan de club. Voorgaande jaren is er onder andere geïnvesteerd in de DJ Corner en in het Scorebord op het pupillenveld. Verder kan er binnen de club op veel vlakken een beroep worden gedaan op deze voetbalvrienden, bijvoorbeeld tijdens de open/familie dag of voor diverse klussen op het complex, of men springt ‘’even” bij in de kantine op de donderdagavond of zaterdagmiddag

Deze keer heeft het ’t Ouwe zesde een prachtige stamtafel met 16 krukken geschonken aan de club, echt een aanwinst voor de kantine.

Via deze weg willen wij ’t Ouwe zesde hartelijk bedanken voor de initiatieven en de inzet van deze groep voetbalvrienden voor Kozakken Boys.

Met sportieve groet,

Bestuur Kozakken Boys.

Vorige pagina

Dankdag 2014

Dankdag 2014
28/10/2014

Op woensdag 5 November zullen er, in verband met de Dankdag voor gewas en arbeid,  geen activiteiten plaatsvinden op het complex van Kozakken Boys.

Met vriendelijke groet,

Het (jeugd) bestuur

Vorige pagina

Pagina's