Algemeen

Tropenrooster!

Tropenrooster!
30/06/2015

In verband met de naderende hittegolf gaan we de geplande werkzaamheden van aanstaande donderdagavond (2 juli) en zaterdag (4 juli) uitstellen. Met temperaturen van +30 °C lijkt het ons verstandiger dat iedereen die zich heeft aangemeld, met een koud drankje in een zwembad gaat zitten (of wat dan ook om af te koelen).

Uiteraard leidt dit uitstel niet tot afstel, dus zodra de temperaturen weer enigszins draagbaar zijn, zullen we weer een beroep op jullie doen.

Veel plezier met het zomerse weer!

Groeten namens de Club van 50,
Cees en Huib

Namens het bestuur,
Erik van Wijk

Vorige pagina

Foto's aanleg kunstgrasveld

Foto's aanleg kunstgrasveld
19/06/2015

De werkzaamheden voor de aanleg van het kunstgrasveld zijn gestart. De planning is dat de werkzaamheden 17 juli gereed zijn. We plaatsen met enige regelmaat foto’s op zowel Facebook als op Twitter, deze foto’s zijn ook terug te vinden in het fotoalbum op onze website.

Klik hier voor het fotoalbum aanleg kunstgrasveld seizoen 2015-2016.

Vorige pagina

Kantine zaterdag open

Kantine zaterdag open
12/06/2015

Vanwege de Rabobank fietstocht is de de kantine zaterdag 27 juni al vanaf 09.00 uur geopend. Op sportpark De Zwaaier zijn geen officiële wedstrijden meer, maar dat wil niet zeggen dat het sportpark niet geopend is.

Voor de agenda: De kantine is zaterdag 13, 20 en 27 juni geopend vanaf 09.00 uur. Daarna zal de kantine drie zaterdagen gesloten blijven. Op zaterdag 25 juli opent de kantine weer haar deuren, vanaf deze plaats wensen wij het kantinepersoneel een welverdiende vakantie toe!

De kampioensreceptie was tevens de laatste donderdag opening van dit seizoen.

Vorige pagina

Kunstgras Kozakken Boys

Kunstgras Kozakken Boys
10/06/2015

De werkzaamheden voor de aanleg van het kunstgrasveld zijn gestart. De planning is dat de werkzaamheden 17 juli gereed zijn

Kozakken Boys krijgt volgend seizoen de beschikking over een hypermodern kunstgrasveld. Voor de infill van dit veld word de combinatie van zand/kurk gebruikt in plaats van zand/rubber. Kurk heeft meerdere voordelen zoals geen rubberlucht en lagere tempraturen van het kunstgrasveld. Het veld word voorzien van verzonken sproeikanonnen aan beide zijdes van het veld.

Domo Champion S Pro MX 40 mm (afbeelding 1) op een Domoflex shockpad (afbeelding 2) ingevuld met Naturafill (afbeelding 3).

Het kunstgrasveld word aangelegd door Krinkels B.V.

De aanleg van het kunstgrasveld neemt ook diverse zelfwerkzaamheden met zich mee, wij hopen uiteraard weer een beroep te  kunnen doen op de diverse enthousiaste vrijwilligers die onze club rijk is.

Bestuur SV Kozakken Boys

Klik hier voor een aantal foto's van de werkzaamheden tot dusver

Vorige pagina

Geslaagd Slotfeeest

Geslaagd Slotfeeest
09/06/2015

Door het succes van ons 1e elftal heeft de organisatie meerdere malen moeten schakelen in hun programma met uiteindelijk een programma waarbij zaterdag 30 mei gestart werd met een verzorgde lunch voor alle alles supporters, vrijwilligers en sponsoren. Veel mensen gaven gehoor aan deze oproep waardoor het al vroeg in de middag gezellig werd in de feesttent.

Na een optreden van zanger Marcel de Rooij vertrokken de bussen naar Lienden en konden de achterblijvers de wedstrijd op een groot scherm volgen.

Na thuiskomst van de spelers barstte het feestgeweld los en werd samen met onze DJ en de zangers Marcel en Arjon tot in de laatste uurtjes gezongen, gedanst en gedronken.

Als organisatie van deze slotdag zijn wij trots om te zien dat supporters, vrijwilligers en sponsoren zonder enig incident een geslaagd eind hebben gegeven aan dit succesvolle seizoen.

Wij willen vanaf deze plaats nogmaals iedereen bedanken die ons geheel belangeloos hebben geholpen bij het opbouwen en inruimen van de tent, het bemannen van de bar, de verkoop van de munten en het verrichten van allerlei hand-en-spandiensten. We hebben afgelopen zaterdag weer laten zien dat we één grote familie zijn!!

Voor iedereen alvast een fijne vakantie en tot de Open Dag van 15 augustus!

Supportersvereniging Kozakken Boys
Businessclub Rood-Wit Rivierenland
 

Vorige pagina

Oproep aan alle leiders en leidsters

Oproep aan alle leiders en leidsters
03/06/2015

Donderdag 11 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur willen we jullie vragen de wedstrijdkleding (shirt en broek) per team in te leveren, in een van de kleedkamers van ons sportcomplex. Graag de kleding gewassen en opgevouwen in de teamtassen inleveren.

Wij rekenen op jullie medewerking. Alvast bedankt.

De kledingcommissie.

Vorige pagina

Foto's Avond4daagse

Foto's Avond4daagse
20/05/2015

De kantine van Kozakken Boys op de Zwaaier dient al jaren als start en finish van de Avond4daagse Werkendam. Onze huisfotograaf Wim Verhoeven maakt deze gehele week weer vele mooie foto’s, die terug te vinden zijn op de site van de Avond4daagse.

Hieronder ook nog even afzonderlijk de links naar de verschillende fotoalbums.

  • Klik hier voor de foto’s van maandag 18 mei 2015
  • Klik hier voor de foto’s van dinsdag 19 mei 2015
  • Klik hier voor de foto's van woensdag 20 mei 2015
  • Klik hier voor de foto's van donderdag 21 mei 2015
  • Klik hier voor de foto's van vrijdag 22 mei 2015

Foto: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Na titel geen winst in bekerfinale

Na titel geen winst in bekerfinale
16/05/2015

De beker van het district zuid 1 is ten prooi gevallen aan Hoek. De topklasser uit Zeeland zegevierde in Dordrecht met maar liefst 3-0 in het duel met Kozakken Boys.

De start van Kozakken Boys was nog veelbelovend te noemen maar toen kans nummer vijf om zeep was geholpen sloeg Hoek toe. Na rust probeerde Kozakken Boys het nog wel maar ook toen waren de kansen niet aan de voorwaartse besteed. Het dodelijk efficiënte Hoek maakte in de slotminuten aan alle hoop een einde door de 3-0 aan te tekenen.

Met een trainingsweek voor de boeg wacht zaterdag de kampioen in de zondag topklasse. De eerste 25 minuten in Dordrecht geven een sprankje hoop in deze tweestrijd.

HSV Hoek - Kozakken Boys 3-0 (1-0)
31' Sam de Munter 1-0
50' Guillaume Clinkemaillie 2-0
87' Kyle Doesburg 3-0

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Rabobank fietstocht 27 juni 2015

Rabobank fietstocht 27 juni 2015
06/05/2015

Het doel is om zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen, voor elke deelnemer die de route volledig uitrijdt en de bijbehorende volle stempelkaart in levert, doneert de Rabobank Altena € 15 aan de vereniging.

De aanmeldingen voor de jeugd route verloopt zeer voorspoedig deze route is 15 km.

Voor de route van 35 km zoeken we ook nog deelnemers. Deze route kan heerlijk op het gemak gefietst worden met bijvoorbeeld de elektrische fiets of met uw gewone fiets.

Er zijn nogal wat sportievelingen bij Kozakken Boys die regelmatig op de racefiets stappen om een rondje te gaan toeren voor die groep moet het zeker geen probleem zijn om dit trainingsrondje even te trappen.

Mocht je gezellig met je eigen team willen fietsen is dit ook geen probleem, leeftijd vanaf 13 jaar. Kortom er zijn veel mogelijkheden om aan de fietstocht deelt nemen. Bent u geen lid van Kozakken Boys maar draagt u de club een warm hart toe dan kunt u ook gewoon meedoen door u op te geven.

Opgeven kan bij Eric van Wijk, via info@degroenemat.com met vermelding van uw naam en geboorte datum.

U kunt starten bij Kozakken Boys tussen 10.00 en 12.00 uur. Om 16.00 uur eindigt de Rabobank Fietstocht.

Let wel op, opgeven is deelnemen er word dan op u gerekend door de organisatie.

Vorige pagina

Maandag 4 mei geen trainen

Maandag 4 mei geen trainen
29/04/2015

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking (maandag 4 mei) zullen er geen activiteiten zijn op sportcomplex de Zwaaier.

Het (jeugd) bestuur.

Vorige pagina

Pagina's