Algemeen

Update nieuwbouw

Update nieuwbouw
23/06/2017

Hoewel onze voetballers genieten van een welverdiende zomerstop is het op ons sportpark een drukte van belang. De nieuwbouw van de kleedkamers is in volle gang en ondanks de hitte van afgelopen week, zijn er dagelijks vrijwilligers druk aan het werk op De Zwaaier.


De fundering is aangelegd en vandaag is de betonvloer gestort. Ook wordt gewerkt aan het verplaatsen van de voetbalkooi, deze komt achter het pupillenveld te liggen. Inmiddels zijn op de nieuwe plek de graafwerkzaamheden gedaan en is de grond afgevoerd. Ook hier zal de komende weken verder gewerkt worden zodat voor aanvang van het nieuwe seizoen de voetbalkooi weer kan worden gebruikt.

Uiteraard zijn wij zeer blij met de vrijwilligers die zich hiervoor inzetten. Wil je ook een handje helpen? Kom dan gerust langs op De Zwaaier, vele handen maken licht werk.

Bestuur sv Kozakken Boys

Vorige pagina

Stem op Tavares en Buijs!

Stem op Tavares en Buijs!
19/06/2017

De uitstekende prestaties van Everton Pires Tavares en Danny Buijs zijn het afgelopen seizoen niet onopgemerkt gebleven. Door ELF Voetbal, FOX Sports en de Tweede Divisie zijn de Kozakken genomineerd voor twee prachtige prijzen.

Everton Pires Tavares - Speler van het Jaar
Bij Kozakken Boys werd hij het al, maar nu is Pires Tavares ook genomineerd voor Speler van het Jaar in de Tweede Divisie! De creatieve middenvelder strooide dit seizoen met assists en scoorde liefst 12 goals, waaronder de winnende tegen Jong Sparta, Spakenburg en De Treffers.
Stemmen op Everton kan hier!
 

Danny Buijs - Trainer van het Jaar
Na het kampioenschap in de Topklasse en promotie naar de Tweede Divisie deed Kozakken Boys het onder Danny Buijs dit jaar opnieuw uitstekend. Een prachtig bekerseizoen en de tweede plaats in de competitie wordt voor onze trainer beloond met een nominatie voor Trainer van het Jaar!
Stemmen op Danny kan hier!

Stemmen kan t/m woensdag 21 juni.

KB Media/Devin van der Wiel

Vorige pagina

Gaari lost Jakoba af bij gelijkspel

Gaari lost Jakoba af bij gelijkspel
18/06/2017

In de nacht van zaterdag op zondag heeft Curaçao met 0-0 gelijkgespeeld tegen Nicaragua. In het oefenduel op Arbua startte Quentin Jakoba opnieuw in de basis en werd na 64 minuten afgelost door Juriën Gaari. 


Kozak Quentin Jakoba vormde de verdediging met Martina (Southampton), Lachman (Willem II) en Justiana (Helmond Sport).

Het oefenduel met Nicaragua was de laatste oefening voor de strijd om de Caribbean Cup. Op 23 juni start Curaçao op Martinique tegen het gastland.

Programma Curaçao (Nederlandse tijd)

Vriendschappelijk
14 juni, 01.30 uur: Canada 2 – 1 Curaçao (Montreal, Canada)
17 juni, 05.30 uur: Curaçao 0 – 0 Nicaragua (Aruba)

Caribbean Cup
23 juni, 02.30 uur: Curaçao – Martinique (Fort-de-France, Martinique)
26 juni: (Troost)finale tegen Jamaica of Frans-Guyana

Gold Cup, poulefase
10 juli, 01.00 uur: Curaçao – Jamaica (San Diego, VS)
14 juli, 02.00 uur: El Salvador – Curaçao (Denver, VS)
17 juli, 02.00 uur: Curaçao – Mexico (San Antonio, VS)

KB Media/Devin van der Wiel

Curaçao verliest eerste oefenduel
14/06/2017

Het nationale elftal van Curaçao heeft vannacht met 2-1 verloren van Canada. In Montreal speelde Quentin Jakoba de hele wedstrijd, Juriën Gaari kwam niet in actie.

De in Rotterdam geboren Rangelo Janga zette in de 43e minuut Curaçao nog wel op voorsprong, maar nog voor rust maakte Manjrekar James gelijk. Anthony Jackson-Hamel, speler van Montreal Impact, scoorde vlak voor tijd de winnende voor The Canucks.

Het duel met Canada was de eerste in de oefencampagne richting de Caribbean Cup en Gold Cup.

KB Media/Devin van der Wiel

 

Vorige pagina

Hulp gevraagd

Hulp gevraagd
16/06/2017

De bouwers van de nieuwe kleedkamers zoeken voor komende week hulp bij het verleggen van het trapveldje en andere werkzaamheden.
Ben je bereid de club te helpen? Kom dan maandagavond 18.30 uur naar De Zwaaier.  Veel handen maken licht werk.

De bouwcommissie

Vorige pagina

Het seizoen zit erop

Het seizoen zit erop
13/06/2017

Na een druk jaar is afgelopen zaterdag het seizoen afgesloten met de traditionele slotdag en kunnen we terugblikken op het afgelopen voetbalseizoen.

Het was op vele vlakken weer een mooi voetbalseizoen. Binnen de jeugdafdeling waren er successen te melden met als sportief hoogtepunt het kampioenschap van ons hoogste jeugdelftal, JO19-1, met promotie naar de 3e divisie tot gevolg. Ook waren er bij onze pupillen diverse teams die zich tot kampioen lieten kronen en op de platte kar door het dorp gingen. De dames 1 toonden zich ware cupfighters en wisten het maar liefst te schoppen tot de finale van het bekertoernooi.

Het eerste elftal leverde een fantastische prestatie door in de nieuwe Tweede Divisie de 2e plaats op te eisen, hierdoor mogen wij ons een jaar lang de beste amateurclub van Nederland noemen. Ook in het KNVB bekertoernooi werd uitstekend gepresteerd, denk nog maar eens aan de wedstrijd tegen Helmond Sport die, met prachtig voetbal, met maar liefst 3-0 werd gewonnen. In de tweede ronde kwam Ajax op bezoek in Werkendam, dit werd sportief gezien weliswaar niet de meest succesvolle wedstrijd voor ons maar met ruim 6.000 toeschouwers op De Zwaaier was het organisatorisch en qua aandacht voor de club een zeer groot en geslaagd evenement.

We hebben dit jaar ook een aanvang gemaakt met de eerste fase van de verbouwing op ons sportpark, belangrijk om de verdere groei van de club te faciliteren. We hopen de nieuwe kleedkamers tegen het einde van de eerste seizoenshelft in gebruik te nemen. Daarna staat de volgende fase met het nieuwe tribunegebouw op de planning.

Bijzonder trots zijn wij op al onze vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor onze club, mede dankzij al deze mensen vormen wij een mooie vereniging en kunnen we terugkijken op weer een prachtig voetbalseizoen.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe en begroeten u in het nieuwe seizoen graag weer op De Zwaaier.

Bestuur sv Kozakken Boys

Vorige pagina

Sponsor BBQ met Piet de Visser

Sponsor BBQ met Piet de Visser
12/06/2017

Vrijdagavond 9 juni vond de jaarlijkse sponsor BBQ plaats op sportpark De Zwaaier. De ruim 70 aanwezige sponsoren werden getrakteerd op een heerlijke BBQ, beschikbaar gesteld door Slagerij vd Heuvel.

Rond de klok van 20 uur ging het officiële gedeelte van start. Na de opening van Paul van Gelderen gaf voorzitter Henk de Goeij de aanwezigen een update inzake de verbouwingsplannen op het sportpark. Hierna was het de beurt aan meesterscout Piet de Visser, de 82-jarige voetbalscout  is de pensioengerechtigde leeftijd allang voorbij maar hij reist nog steeds de wereld over op zoek naar internationaal talent. Met zijn talrijke anekdotes en bevlogen verhalen hing het aanwezig publiek aan zijn lippen en kon er geen genoeg van krijgen. Namens Kozakken Boys overhandigde Henk de Goeij een cheque ter waarde van €1.000 welke ten goede komt aan de Piet De Visser Foundation. De foundation wil toekomstmogelijkheden creëren voor kansarme en/of gehandicapte kinderen door deze kinderen in aanraking te laten komen met sport en sportieve activiteiten. De stichting richt zich voornamelijk op kinderen in Afrika en Zuid-Amerika die hun voetbaltalent verder willen ontwikkelen.

Na afloop werd er onder het genot van een drankje nog gezellig nagepraat over deze zeer geslaagde avond.

Bestuur Kozakken Boys

Vorige pagina

Geslaagde Slotdag

Geslaagde Slotdag
12/06/2017

Afgelopen zaterdag stond de slotdag op het programma, onder stralende weersomstandigheden werd het een fantastische dag op De Zwaaier. Om 13.00 uur ging de slotdag van start met de zeskamp (die door het geringe aantal deelnemers, dit jaar uit slechts vijf onderdelen bestond), dat mocht de pret niet drukken, er werd dan ook op het scherpst van de sneden tegen elkaar gestreden, tijdens onderstaande spellen:

  • bumpervoetbal:  af en toe vlogen de spelers soms letterlijk door de lucht (zie de video op onze facebook-pagina), gelukkig raakte er niemand geblesseerd.
  • kofferbak schieten: dank aan Gerben de Jong voor het beschikbaar stellen van de auto, blijkt toch wel moeilijke dan op voorhand gedacht was….
  • dolle penalty schieten: sommigen lopen nog steeds te tollen op hun benen
  • kratje schieten: zo vaak mogelijk een leeg kratje bier van de lat af schieten, de meeste deelnemers hadden liever een vol krat, maar dat is na afloop meer dan goed gemaakt
  • buikschijfbaan: water en heeeeeel veeeel Dreft en je krijgt een waar waterspektakel waarbij jong en vooral oud helemaal los gaan

Het mooie weer en het fanatisme van de deelnemers zorgden ervoor dat het een geweldige middag/avond werd op De Zwaaier, nadat iedereen weer fris en fruitig was na een welverdiende douche werden om 17.00 uur de winnaars bekend gemaakt door Dick Damen (Dick bedankt voor je bijdrage en dit was je ‘laatste’ officiële klusje, maar wie weet kunnen we nog eens een beroep op je doen?). Op de derde plaats eindigde het 2e elftal voor Team Arie Pieter Ippel en de eerste prijs ging naar Team Overw8, waar die naam voor staat, vraagt u maar aan de bierbuiken van het ‘ouwe vierde’……

Het bleef na afloop van de prijsuitreiking nog lang druk op het terras en onder het genot van een hapje/ drankje en een lekker stukje muziek werd de slotdag en het fantastische seizoen met elkaar afgesloten.

Vanaf deze plaatsen bedanken wij alle deelnemers, bezoekers en de ONMISBARE vrijwilligers, die deze dag tot een succes hebben gemaakt! Oké FM ook bedankt voor het verzorgen van de live uitzending vanaf ons sportcomplex.

Rest ons als Kameradski iedereen een fijne vakantie toe te wensen, vanaf 13 juli start de voorbereiding van ons vlaggenschip en wij zullen ons ook wel weer gaan melden in het nieuwe seizoen, tot dan!

Klik hier voor onze facebook-pagina, voor meer foto’s en spectaculaire video’s

Samen Sterk Samen Kameradski

Vorige pagina

Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen doorgeven
06/06/2017

Wanneer je stopt met voetballen, je lidmaatschap wilt omzetten van actief naar passief lid geef dit dan door aan de ledenadministratie van de club.
Vermeld in de mail je naam, geboortedatum en of je passief lid wil blijven of helemaal uitgeschreven wilt worden.

De mail richt je aan: ledenadministratie@kozakkenboys.nl

Ledenadministratie

Vorige pagina

Nieuwe webshop

Nieuwe webshop
06/06/2017

In samenwerking met kledingsponsor Macron is een nieuwe webshop gelanceerd waar u al uw artikelen kunt aanschaffen uit de Kozakken Boys lijn. Naast deze artikelen kunt u terecht voor al uw trainings-,wedstrijd- en vrijetijdskleding tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

De webshop vindt u hier

Vorige pagina

Beslissingswedstrijd op De Zwaaier

Beslissingswedstrijd op De Zwaaier
06/06/2017

Zaterdag 10 juni a.s. wordt op De Zwaaier een beslissingswedstrijd gespeeld tussen Gemert JO19-1 en IJsselmeervogels JO19-1.
De inzet is promotie naar de 3e divisie. De aanvangstijd is 15.00 uur.

Jeugdbestuur Kozakken Boys

Vorige pagina

Pagina's