Algemeen

In Memoriam

In Memoriam
26/04/2015

Op zondagavond 26 april 2015 ontvingen wij het droevige bericht dat op 88-jarige leeftijd Arie Holster is overleden. Arie was vele jaren een trouwe supporter van onze vereniging.

Ook maakte hij vele jaren deel uit van de supportersvereniging en was de initiatief nemer voor de uitverkiezing bij de thuiswedstrijden van “Man off the Match”.

Kozakken Boys verliest in Arie een trouw en toegewijd lid.

Wij wensen de familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Vorige pagina

Nederlaag in Bunschoten

Nederlaag in Bunschoten
18/04/2015

Kozakken Boys maakt het zich onnodig moeilijk. Dat is de conclusie na de uitwedstrijd tegen de Vogels in Spakenburg. Zonder een moment in de wedstrijd te zitten kwam het na bijna een uur spelen op voorsprong maar de Boys gaven het daarna ook kinderlijk eenvoudig weer weg. Uiteindelijk werd het 4-1 voor de thuisploeg. Met twee weken rust voor de boeg kan de accu opgeladen worden voor de laatste twee wedstrijden van deze competitie. Ook na deze oorwassing in Bunschoten heeft Kozakken Boys alles nog in eigen hand.

Een opmerkelijk detail deze middag was wel dat de vaak gememoreerde strijd tussen blauw en rood slechts een farce is en slechts leeft bij supporters en sponsoren met weinig invloed. De beleving en feestvreugde na de winst op Kozakken Boys door trainer en selectie komt zelfs niet in een dorpsderby tot uiting. Twee keer Spakenburg de titel schenken daar zal Kozakken Boys toch wel een stokje voor willen steken.

IJsselmeervogels - Kozakken Boys 4-1 (0-0)
52' Arif Irilmazbilek 0-1
59' Ahmet Ahahaoui 1-1
61' Thomas Verheijdt 2-1
66' Maikel de Harder 3-1
73' Dennis Hollart 4-1

Vanaf de 70e minuut was Kozakken Boys genoodzaakt de wedstrijd met 10 man uit te spelen. Net nadat de derde wissel was toegepast raakte Rowin van Zaanen geblesseerd welke de wedstrijd niet kon vervolgen.

Klik hier voor de samenvatting en de reactie van Arie Schep op de website van Kozakken Boys TV.

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

30 mei slotdag Kozakken Boys

30 mei slotdag Kozakken Boys
13/04/2015

Op zaterdag 30 mei vindt de jaarlijkse slotdag plaats.

Het programma voor deze dag is :

 • 13.00 – 16.30 uur : zeskamp voor B- en A-jeugd, dames, senioren, supporters, vrijwilligers en sponsoren.

Inschrijven in teams bij:

 • Jaap Boxman (info@boxmanevents.nl / 06-27164045)
 • Arie Potters (info@maatwerk-event.nl / 06-22705603)
   
 • 17.00 – 18.45 uur : afscheidswedstrijd voor Arie Lock, Richie Basoski, Sjoerd v/d Waal, Henk de Jong en Dennis Netten. In de rust is de prijsuitreiking van de Zeskamp.
   
 • 19.00 – 00.00 uur : feestavond met DJ Peter (bekend van Amstel 0,0% op 2e Paasdag), Marcel de Rooij en Arjon. Rond de klok van 20.00 uur is de bekendmaking van de ‘speler van het jaar’ door de Supportersvereniging.
   
 • Tijdens de gehele dag wordt er vanuit de feesttent gezorgd voor een hapje en een drankje. De muziek overdag wordt verzorgd door DJ Japio & friends. Tevens zal er een verloting plaats vinden.
   
 • Kinderopvang Buitenspel is geopend van 13.00 tot 20.00 uur.
Vorige pagina

Rabobank Fietstocht 2015

Rabobank Fietstocht 2015
08/04/2015

De Rabobank is al enkele jaren de trotse hoofdsponsor van de Jeugdafdeling van Kozakken Boys. Wij zijn zeer blij met de Rabobank als sponsor, omdat met de bijdrage van de Rabobank wij verder  en beter aan de jeugdafdeling kunnen bouwen, denk hierbij aan meer diplomeerde (keeper) trainers, extra techniek trainingen en extra activiteiten als busreizen naar uitwedstrijden van het eerste etc.

Ook streeft Kozakken Boys er naar om de hoogte van de contributie op een acceptabel niveau te houden, zodat wij  iedereen de mogelijkheid bieden om te sporten met  daaraan gekoppeld een lage instap qua contributie.

Op zaterdag 27 Juni organiseert de Rabobank “De Rabo fietstocht”. Naast een sportief aspect  kunnen we als vereniging hiermee extra sponsor inkomsten verdienen door massaal mee te fietsen. Voor een ieder die mee fietst stort de Rabobank namelijk extra sponsor geld in de jeugd kas.

De bedoeling is dat we als complete jeugdafdeling mee gaan fietsen op deze dag, dat wil dus zeggen als team inclusief begeleiding (trainer en leiders). Hierdoor kunnen wij als een rood-witte colonne een nieuw deelname record gaan vestigen !! Onderweg zijn er diverse stops waar de Rabobank ons zal voorzien van een hapje en een drankje.

Voor onze senioren elftallen en 35+ voetballers is het ook mogelijk om deel te nemen aan de Rabobank Fietstocht, zij kunnen hiervoor gebruik maken van het inschrijfformulier en we zouden de leiders willen verzoeken om deze formulieren in te leveren bij de sector jeugd. Supporters van Kozakken Boys worden ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de fietstocht, dus vul het formulier in en lever dit ook in bij de sector jeugd, zodat we op zaterdag 27 juni met een groot rood-wit legioen de tocht kunnen gaan volbrengen.

Sportcomplex “De Zwaaier” zal als start en finish plaats fungeren dus het zal een drukke en gezellige boel worden.

Omdat het een activiteit buiten Kozakken Boys betreft, dient iedereen zich individueel in te schrijven ( via Kozakken Boys) bij deze Rabo fietstocht.

 • MP en F  = Sport en spel bij VV Almkerk Bijdrage Rabobank €  2,50 per deelnemer
   
 • E en D =  Fietstocht ca.15 KM Bijdrage Rabobank € 15,00 per deelnemer
   
 • > 12 jaar = Fietstocht ca. 35 KM   Bijdrage Rabobank€ 15,00 per deelnemer

De eerste 10 deelnemers zijn al bekend, namelijk het gehele hoofd- en jeugd bestuur.

Wij zijn Kozakken Boys, Wij vrezen niet, dus ….

Schrijf je in en lever het inschrijfformulier deze week in bij je trainer.

Bij de sector Jeugd staat een bus voor de inschrijfformulieren !!!!

Vorige pagina

Kunstgras op De Zwaaier

Kunstgras op De Zwaaier
07/04/2015

Kozakken Boys beschikt vanaf komend seizoen over een kunstgrasveld. De gemeenteraad van Werkendam stemde vanavond tijdens de raadsvergadering in met de aanleg hiervan, waarmee direct na afloop van het huidige seizoen zal worden gestart.

Aanvankelijk was de aanleg gepland in juni 2016. Na diverse gesprekken tussen de gemeente en bestuur van Kozakken Boys is gebleken dat het voor beide partijen voordeliger is om het veld komende zomer al te realiseren.

Daarom zal in juni al worden begonnen met aanleg van een hypermodern kunstgrasveld op het hoofdveld van De Zwaaier om op tijd klaar te zijn voor de competitie in augustus.

Bestuur sv Kozakken Boys.

Vorige pagina

Vrijwilligers gevraagd

Vrijwilligers gevraagd
07/04/2015

Kozakken Boys zit inmiddels al weer zo’n 15 jaar op sportpark De Zwaaier. Vaak krijgen we de complimenten voor de staat van het onderhoud van terrein en opstallen. Alles ziet er uit om door een ringetje te halen. Maar dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Wekelijks zijn vele vrijwilligers bezig met hand en spandiensten voor onze vereniging.

Graag zouden we dit vrijwilligerscorps uitbreiden. De tijd die u op De Zwaaier spendeert doet niet ter zaken. Alles en iedereen is welkom om een bijdrage te leveren al is het maar een uur per week.

Hebt u interesse en wilt u meer weten? Neem dan (vrijblijvend) contact op met Eric van Wijk of Cees Snoek.

Vorige pagina

Huishoudelijke mededeling

Huishoudelijke mededeling
01/04/2015

Sinds enkele weken is op zaterdag het bier enkel en alleen in glas vervangend plastic te verkrijgen. Namens het kantinepersoneel willen wij er u op wijzen dat dit “glaswerk” niet net als bij een evenement voor eenmalig gebruik is.

Het is dan ook niet de bedoeling dat dit in de afvalcontainer verdwijnt. Mocht u constateren dat een mede kantine bezoeker dit toch doet? Wilt u hem of haar daar dan op attenderen. Negen van de tien keer is het uit onwetendheid.

Mocht u echt enkel en alleen uit een fles willen drinken? Bezoek dan op donderdagavond de kantine.

Vorige pagina

Sponsoren Avond4daagse

Sponsoren Avond4daagse
31/03/2015
MCD Supermarkt Werkendam en Univé Rivierenland zijn een duo (hoofd-) sponsorschap overeengekomen met de Avond4daagse Werkendam.
 
Zij zijn vanaf nu samen hoofdsponsor van de Avond4Daagse Werkendam, beide bedrijven staan achter het gezonde en sportieve karakter van ons evenement. 
 
Voor de lopers hebben zij al lekkere gezonde versnaperingen en een hele leuke actie in gedachten! Hou onze website, Facebook en Twitter in de gaten voor het laatste nieuws hierover.
 

Sinds de start van de Avond4Daagse kunnen wij al rekenen op MCD Werkendam als hoofdsponsor. Mychel van den Heuvel en zijn medewerkers staan onder andere garant voor de dagelijkse verzorging van alle deelnemers. Ook denkt Michel aan onze vrijwilligers. Dat gebaar, zijn inzet en meedenken maakt dat wij trots zijn op deze hoofdsponsor.

Univé is een maatschappelijk betrokken verzekeraar, zowel op landelijk als op regionaal gebied. Vanuit die filosofie ondersteunen zij veel activiteiten op maatschappelijk en op sportgebied. Ook daaruit blijkt het sociale gezicht van Univé. 

Wij zijn heel blij dat beide (Werkendamse) partijen nu hoofdsponsor zijn van de Avond4Daagse Werkendam en hopen dat deze samenwerking nog jaren mag duren.

De avond4daagse Werkendam vindt plaats van 18 t/m 22 mei. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.a4dwerkendam.nl

Vorige pagina

Penningmeester van het jaar

Penningmeester van het jaar
31/03/2015

Penningmeesters doen onmisbaar werk voor hun sportvereniging, vaak op de achtergrond. Ze zijn ‘De Stille Motor’ van de club. Wij zetten penningmeesters in het zonnetje met de nationale Bedank je Penningmeester campagne! De Penningmeester van het Jaar wint €2.500,- voor de clubkas, ook zijn er prijzen te winnen zoals een clubfeest en een kassasysteem. 
De campagne loopt dit jaar tot en met 26 april.

Klik hier om te stemmen op onze penningmeester

Stemmen op jouw penningmeester is vanaf 30 maart mogelijk!

De campagne om jouw penningmeester te nomineren en op hem/haar te stemmen loopt tot en met 26 april 2015.         

Bron: Pennigsmeester van het jaar 2015

Vorige pagina

Zaterdag kinderopvang

Zaterdag kinderopvang
30/03/2015

Zaterdag 4 april tijdens Kozakken Boys - SC GEnemuiden is BuitenSpel weer geopend. Dat betekent dat uw kinderen, tijdens deze thuiswedstrijd, weer gezellig kunnen komen spelen.

Zelf ongestoord de wedstrijd kijken terwijl uw kroost, onder toezicht en uiteraard met wat limonade en lekkers, ook een balletje trapt of zich anderszins lekker vermaakt met vriendjes en vriendinnetjes.

De club sponsort een groot deel van het bedrag, ouders vragen we per kind een kleine bijdrage van € 5,- per middag. BuitenSpel is geopend vanaf een uur voor het begin tot na afloop wedstrijd.

Zo staat niemand buitenspel!

Vorige pagina

Pagina's