Algemeen

Kantine sluit zaterdag om 18.30 uur

Kantine sluit zaterdag om 18.30 uur
02/03/2015

Zaterdag 7 maart 2015 sluit de kantine om 18.30 uur, zodat de mannen van ’t Ouwe Zesde alles in gereedheid kunnen gaan brengen voor het Kozakken Bal III.

Om 19.30 uur gaan de deuren van de kantine weer open, voor hopelijk wederom een gezellige feestavond met elkaar.

Vorige pagina

Nomineer jouw clubheld

Nomineer jouw clubheld
02/03/2015

AD draagt sport in de regio een warm hart toe
Van voetbal tot schaatsen en van biljarten tot shorttrack. Daarom organiseert het AD de verkiezing 'Clubhelden van de Amateursport'. Want zonder de energie, passie en liefde van de vrijwilligers kunnen deze sportverenigingen niet bestaan. En deze inzet wil het AD graag belonen.

Vertel ons wie jouw clubheld is
Ken je een vrijwilliger uit jouw buurt of gemeente die een echte clubheld is? Nomineer deze held, verzamel zoveel mogelijk stemmen en maak kans op € 25.000,- voor jouw vereniging.

De Lotto steunt de verkiezing ‘Clubhelden van de amateursport’

De Lotto ondersteunt met het merk Lotto de actie van het AD in de zoektocht naar de clubheld van Nederland. Lotto is bekend als kansspel waar je heel veel geld mee kan verdienen. Wat veel mensen niet weten is dat Lotto jaarlijks meer dan € 40 miljoen afdraagt aan de Nederlandse sport. Dit geld wordt veelal gebruikt voor niet zichtbare, maar vaak onmisbare zaken. En dat geldt vaak ook voor Clubhelden, daarom is het tijd om hen de aandacht te geven die ze verdienen.

De Lotto is ruim 50 jaar geleden opgericht door sporters om middels het organiseren van kansspelen geld te genereren voor de Nederlandse sport. Na aftrek van prijzengeld en kosten draagt De Lotto 100% van haar resultaat af aan de Nederlandse samenleving. Zo’n driekwart gaat naar NOC*NSF, waarvan de 76 aangesloten sportbonden een bijdrage ontvangen. Sinds de oprichting heeft De Lotto al 1,4 miljard euro afgedragen aan NOC*NSF. Het overige deel wordt aan 18 goede doelen op het gebied van cultuur, gezondheid en welzijn afgedragen.

Stemperiode van 14 maart 2015 tot en met 26 april 2015

De verkiezing vindt plaats van 14 maart 2015 tot en met 26 april 2015 in iedere Nederlandse gemeente. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Na 26 april worden naast de clubhelden die gemeentewinnaar zijn geworden ook de provinciale winnaars bekend gemaakt. Tijdens de Award Uitreiking ontvangen de provinciale winnaars een Award en maakt een vakjury bekend welke clubheld de landelijke winnaar is.

Tijdens de Award Uitreiking ontvangen ook de drie sportverenigingen die hun clubheld op de meest creatieve, ludieke manier in het zonnetje hebben gezet een prachtige Award. Heb je zelf een leuke actie gehouden? Laat het ons weten via vragen@adclubheld.nl

Prijzen voor clubhelden

1. Voor de gemeentewinnaars (beste waardering en meeste stemmen): Een oorkonde, een digitale uiting en een abonnement op het Algemeen Dagblad

2. Voor de provinciale winnaars: Een award tijdens de Award Uitreiking, een oorkonde en een digitale uiting

3. Voor de landelijke winnaar: € 25.000,- voor de club, de landelijke nummer 2 € 5.000,-, de landelijke nummer 3 € 1.000,-

Prijs voor stemmers

Iedereen die vanaf 14 maart 2015 stemt maakt kans op mooie prijzen zoals kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal voor zijn of haar vereniging (25 kaarten).

Bron: http://www.adclubheld.nl/

Vorige pagina

Wie weet.. Wie weet…

Wie weet.. Wie weet…
27/02/2015

Wie weet…misschien horen we maandagmorgen wel een hele bekende stem op de radio. Je weet nooit hoe het balletje rolt, als je een optreden in de kantine hebt, na de thuiswedstrijd tegen de favoriete club van de bekendste radio-dj van Nederland.

Zaterdagmiddag staan de voorrondes van de Voice of the Boys op het programma. Zes Kozakken-nachtegalen zullen strijden om 4 finale plaatsen tijdens het Kozakken Bal III.  Inmiddels wordt er veel geoefend, op het laatste moment nog van keuze gewisseld of gedacht aan een andere tekst.  Wij zijn in ieder geval razend nieuwsgierig en hopen dat jullie dit ook zijn.

De voorrondes zullen muzikaal worden ondersteund door Dj John Hordijk. Het belooft dus weer een gezellige Kozakken-middag te worden.

Graag tot zaterdag!!!!!

’T Ouwe Zesde.

Vorige pagina

Pub-quiz voor het goede doel!

Pub-quiz voor het goede doel!
15/02/2015

Test je voetbalkennis voor het goede doel!

Donderdag 4 juni 2015 gaan Claricia Graveland en Wilbert Boons deelnemen aan Alpe d’Huzes met nog twee vrienden zullen zij die dag de berg meerdere keren gaan beklimmen.

Om een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor Alpe d’Huzes worden verschillende activiteiten gehouden, waaronder een pub-quiz waar je je kennis van voetbal op de proef kunt stellen.

Wanneer?
Woensdag 4 maart 2015 om 20.00 uur

Waar?
In het sponsorhome van Kozakken Boys

Wie?
Teams van maximaal vier personen

Kosten?
€ 20,- (dit bedrag wordt door ons rechtstreeks gedoneerd aan Alpe d’Huzes)

Hoe?
Inschrijven kan via e-mail naar wilbertboons@gmail.com onder vermelding van teamnaam, teamcaptain en e-mailadres.

We zien jullie graag woensdag 4 maart in het sponsorhome van Kozakken Boys

Vanaf deze plaatsen bedanken wij ook iedereen voor alle giften, die we tot op heden al hebben mochten ontvangen.

Clara Verheij

BijlageGrootte
flyer quiz Kozakkenboys.pdf189.38 KB
Vorige pagina

Bestuursnieuws: Vuurwerkbeleid

Bestuursnieuws: Vuurwerkbeleid
28/01/2015

Beste leden en supporters,

Het is algemeen bekend dat er vanuit de KNVB een algeheel vuurwerkverbod is tijdens voetbalwedstrijden. Sinds er op het complex van Excelsior Maasluis in 2011 een 12 jarig jongetje zijn hand verloor door zwaar vuurwerk wordt  hier dan ook nog zwaarder toezicht op gehouden door de KNVB.

Helaas moeten wij constateren dat er bij de laatste wedstrijden van onze hoofdmacht bij zowel thuis- als uitwedstrijden door sommige mensen toch weer vuurwerk wordt afgestoken, wat varieert van kleine rookbommen tot grote rookbommen met af en toe enorme knallen van, naar onze mening,  illegaal vuurwerk. Dit alles kan enorme consequenties hebben voor de club, waarbij te denken valt aan:

  • Mensen (kinderen) kunnen gewond raken
  • Financiële schade/boetes
  • Punten in mindering

Naast de hier genoemde punten staan ook de stewards en de supportersbegeleiders, welke hun stinkende best doen om de grote toestroom van Kozakken Boys supporters wekelijks in goede banen te leiden, regelmatig tussen twee vuren, dit zijn vrijwilligers en ook Kozakken in hart en nieren. Het zou zeer fijn zijn als deze mensen die dit vrijwilligerswerk voor de club doen hier ook plezier in blijven houden !

Wij zien ons dan ook genoodzaakt om hier wederom aandacht aan te besteden en een duidelijk standpunt af te geven:

Bij het afsteken van vuurwerk zal direct een stadionverbod volgen van 1 jaar en de eventuele financiële schade zal worden verhaald op de dader.

Wij hebben bovenstaande ook afgestemd met de stewards en veiligheidsmensen, zodat zij op de hoogte zijn en erop toe kunnen zien .

Kozakken Boys is erg trots op haar supporters en het is zeker niet de bedoeling om onze supporters monddood te maken. Fanatiek zijn, vlaggen, toeters, bellen, spandoeken,  ludieke acties en dergelijke zijn altijd van harte welkom. Sfeeracties zoals die voor zaterdag gepland staan en het onthaal van de spelersbus wat regelmatig gebeurd is ook geen enkel probleem.

Vuurwerk op sportcomplexen kan nu eenmaal niet meer. Dupeer hier de club en jezelf niet mee!

Met sportieve groet,

Bestuur Kozakken boys.

Vorige pagina

Kozakken Bal III

Kozakken Bal III
19/01/2015

Na de gezellige kerstdraaimiddag, de jeugdtoernooien in de Crosser, ’T Ouwe Zesde snertoernooi (wat door de winterse omstandigheden werd omgetoverd tot “snertergek”), de kerstdagen en Oud en Nieuw, heeft jullie lichaam en geest nu wel genoeg tijd gehad om hiervan te herstellen.   Wij vinden dat het weer eens tijd wordt voor een “Kozakken”  feestje.

Zaterdag 7 maart a.s. is het dan eindelijk zover; KOZAKKEN BAL III !!!!!!

Na twee supergeslaagde eerdere edities, komt de lat steeds hoger te liggen voor ’T Ouwe Zesde om deze voorgaande edities te evenaren (zoniet te overtreffen). Wij denken in ieder geval er weer alles aan gedaan te hebben om weer een knalfeest te organiseren.

Deze avond zal in het teken staan van “ The Battle”.  De bij ons allemaal bekende DJ  Bas Jan Munten zal het deze avond muzikaal opnemen tegen (ook geen onbekende)  de populairste party dj van 2014, namelijk DJ Willem de Wijs!!!!!!!!! Alleen dit moet al een geweldig feest op kunnen leveren. Buiten deze muzikale krachtmeting  om kunnen jullie ook nog een optreden verwachten  van een regionaal zangtalent, namelijk  van Bart van der Stelt.  

Behoudends het muzikale gevecht tussen deze Party DJ’S  en de lekkere meezingers van Bart, zal ook de finale van de inmiddels befaamde “ Voice of the Boys” plaats vinden.  Ja, u leest het goed, DE FINALE.  Doordat we een bomvolle feestavond hebben, maar we jullie onze plaatselijke nachtegaaltjes niet willen onthouden, hebben we dit jaar gekozen voor een andere opzet.

Er zullen dit jaar een tweetal voorrondes plaatsvinden in onze Kantine. Deze voorrondes zullen plaatsvinden op 7 februari 2015 en 28 februari 2015. Deze voorrondes zullen plaatsvinden na de thuiswedstrijden van het eerste elftal en zullen om ca 18:30 uur beginnen. Een reden temeer om dus nog even in de kantine te blijven hangen. De finalisten van deze voorrondes zullen dus tijdens het Kozakken Bal III om de prestigieuze eer gaan strijden en wellicht een grote muzikale toekomst tegemoet gaan.

Tijdens het Kozakken Bal III zullen geen kaarten aan de deur verkocht worden. De toegangskaarten zijn alleen te koop in de voorverkoop.

Voorverkoop data zijn:

  • Donderdagavond 22 Januari 2015 vanaf 20.30 uur
  • Zaterdagmiddag 24 Januari 2015 vanaf 15.30 uur
  • Donderdagavond 29 Januari 2015 vanaf 20.30 uur
  • Donderdagavond 5 Februari 2015 vanaf 20.30 uur  

Kaarten zijn dan te koop in de kantine bij ’T Ouwe Zesde. De kosten van de kaarten zijn €10,- per kaart en de toegang is vanaf 16 jaar. Wees er snel bij, want op is op!!!!!!!

Laten we er met zijn alle weer een onvergetelijke avond van maken!!!!

Hopelijk tot ziens,

’T Ouwe Zesde

Vorige pagina

Nieuws Medische Staf

Nieuws Medische Staf
10/01/2015

Vanuit het zonnige Spanje kwam goed nieuws. Verzorger/ Hersteltrainer Ger van der Pluijm en Kozakken Boys zijn eruit.

Ger die in 2006 naar Kozakken Boys kwam zal nog minimaal een seizoen verbonden zijn aan onze club. We feliciteren de TC en bestuur met deze verbintenis.

Vorige pagina

In Memoriam

In Memoriam
06/01/2015

Vandaag bereikte ons het bericht, dat op 99 jarig Hannes Tameris is overleden. Dhr. Tameris mocht een zeer hoge en respectabele leeftijd bereiken. Na zijn val was het echter het laatste jaar wat minder en onlangs speelde een longontsteking hem parten en moest hij worden opgenomen in het ziekenhuis. Toch zag het er echter niet naar uit, dat zijn einde zo kort na deze berichtgeving zou volgen. Volgens de laatste berichten op zaterdag 3 januari 2015  zou hij zondag waarschijnlijk weer huiswaarts naar verzorgingstehuis Goezate keren. Het heeft echter niet meer zo mogen zijn.

Dhr. Tameris was vele jaren samen met zijn vrouw een trouwe supporter van ons eerste elftal. Zeker in de periode dat zijn beide zoons Henk en Piet nog actief waren binnen onze vereniging. Beide ontvielen echter op jonge leeftijd weg uit het leven van Hannes en Marie. Een groot gemis natuurlijk wanneer kinderen de ouders voorgaan. Toch bleven zij positief in het leven staan en genoten zij voor zo ver mogelijk nog van het leven.

Met het ontvallen van Hannes Tameris verliest Kozakken Boys zijn oudste lid van de vereniging.

Vanaf deze plaats wensen wij de familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Vorige pagina

Bezoekersaantallen website 2014

Bezoekersaantallen website 2014
01/01/2015

Laten we allereerst beginnen om u namens de websiteredactie van Kozakken Boys het allerbeste toe te wensen voor het jaar 2015. Een nieuw jaar, dat betekent dus ook dat we terug kijken op het voorbije jaar. Hieronder een compleet overzicht van de bezoekersaantallen over het jaar 2014.

De drukste dag was 1 februari 2014 dit was de dag dat bekend werd gemaakt dat Danny Buijs trainer werd in het seizoen 2014-2015, die dag hadden we 3.497 bezoekers.

Bezoekersaantallen website januari t/m december 2014:

Maand Bezoekers Pagina's bekeken
jan 48.590 145.107
feb 49.845 147.516
mrt 48.522 140.433
apr 41.925 116.181
mei 42,572 122.666
jun 23.539 62.880
jul 26.623 76.222
aug 42.391 135.669
sep 42.667 125.347
okt 41.278 120.434
nov 49.434 158.189
dec 44.305 131.478
Totaal 501.691 1.482.122
Gem. p/mnd 41.807 123.510

Namens de websiteredactie danken wij u voor het trouw bezoeken van onze website en hopen u te blijven verwelkomen op onze website.

Vorige pagina

Nieuwjaarsreceptie Kozakken Boys

Nieuwjaarsreceptie Kozakken Boys
26/12/2014

Zaterdag 03 januari zal vanaf 16:00 uur de nieuwjaarsreceptie van Kozakken Boys plaats vinden.

Het bestuur van Kozakken Boys nodigt hierbij al haar leden, sponsoren en supporters op om het glas te heffen op het jaar 2015 en terug te kijken op 2014.

Zaterdag 03 januari 2015 kantine Kozakken Boys op sportpark De Zwaaier

Vorige pagina

Pagina's