Algemeen

’t Ouwe zesde verrast Kozakken Boys

’t Ouwe zesde verrast Kozakken Boys
28/10/2014

’t Ouwe zesde is bij de meesten onder ons bekend als organisator van het ‘t Snerttoernooi en The Voice of the Boys. De opbrengsten van deze zeer gezellige activiteiten besteed men weer aan de club. Voorgaande jaren is er onder andere geïnvesteerd in de DJ Corner en in het Scorebord op het pupillenveld. Verder kan er binnen de club op veel vlakken een beroep worden gedaan op deze voetbalvrienden, bijvoorbeeld tijdens de open/familie dag of voor diverse klussen op het complex, of men springt ‘’even” bij in de kantine op de donderdagavond of zaterdagmiddag

Deze keer heeft het ’t Ouwe zesde een prachtige stamtafel met 16 krukken geschonken aan de club, echt een aanwinst voor de kantine.

Via deze weg willen wij ’t Ouwe zesde hartelijk bedanken voor de initiatieven en de inzet van deze groep voetbalvrienden voor Kozakken Boys.

Met sportieve groet,

Bestuur Kozakken Boys.

Vorige pagina

Dankdag 2014

Dankdag 2014
28/10/2014

Op woensdag 5 November zullen er, in verband met de Dankdag voor gewas en arbeid,  geen activiteiten plaatsvinden op het complex van Kozakken Boys.

Met vriendelijke groet,

Het (jeugd) bestuur

Vorige pagina

Geslaagde Make-A-Wish middag

Geslaagde Make-A-Wish middag
27/10/2014

Afgelopen zaterdag stond bij Kozakken Boys in het teken van stichting Make-A-Wish. Zaterdag werd namens Kozakken Boys aangekondigd dat de unieke samenwerking tussen club en stichting met 3 jaar is verlengd. Om dit te vieren waren sponsors en donateurs uitgenodigd om voorafgaand en na afloop van de wedstrijd in het sponsorhome een speciaal Make-A-Wish programma bij te wonen. Hieraan werkten onder andere Bryan Roy, oud voetballer van Ajax en Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen mee. Speciale gast was wenskind Ramon van Meteren uit Sleeuwijk. Ramon was pupil van de week en stond de gehele dag in het middelpunt van de belangstelling.

Voorzitter Ad van Wijk overhandigde namens de club een cheque van € 3.000,-. Na de wedstrijd bracht de veiling van een speciaal gesigneerd wedstrijdshirt van Ajax, door gezamenlijke inzet van een groep ondernemers,  maar liefst € 11.500,- op! Dit bedrag komt in zijn geheel ten goede aan Make-A-Wish. Het Ajax  shirt werd  door de ondernemers aan Ramon  geschonken, die samen zijn familie een prachtige dag beleefde op sportpark De Zwaaier.

Foto's: Teus Admiraal

Vorige pagina

Werkendamse Trailrun

Werkendamse Trailrun
17/10/2014

Voor tijdens de winterstop is onderstaand bericht misschien wel iets om toch nog een beetje de conditie op peil te houden:

Werkendamse Trailrun voor Villa Joep

De tweede Sportivity Trail run door de Biesbosch op zaterdag 27 december belooft weer een mooi spektakel te worden.

Vorig jaar was het goede doel van deze prestatieloop War Child, dit jaar is gekozen voor Villa Joep. Een fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.
Het gevecht van Joep mag en zal niet voor niets zijn.

Nieuw dit jaar is dat er over 3 afstanden gelopen kan worden. Een korte ronde van ongeveer 5 kilometer, een midden ronde van ongeveer 10 kilometer en een grote ronde van ruim 15 kilometer. het parcours is weer over hekken, door en over sloten en dit jaar nog minder meters over het asfalt. Afhankelijk van het weer kan er veel modder liggen. De start is om 13.30 uur bij Sportschool Sportivity in Werkendam.

De inschrijving is ondertussen geopend en na een aantal dagen zijn er al ruim 60 inschrijvingen. Voor inschriijven kost 7,50 Euro waarbij 5,00 Euro naar het goede doel gaat. Eventueel na inschrijven op de dag zelf kost 10,00 Euro maar er is voor 250 lopers plaats dus wil je zeker zijn van deelname ga dan naar www.altenatrailrun.nl en schrijf je in. Op deze site kun je ook alle verder info vinden.

Wil je een keer de mooie biesbosch op een andere manier zien doe dan mee en steun Villa Joep in zijn strijd tegen kinderkanker.

 

Vorige pagina

Sportspreekuur

Sportspreekuur
05/10/2014

Voor elke sporter, recreatief of wedstrijd, is er niks zo vervelend als een blessure. Vanaf heden houden wij, fysiotherapeuten van Instituut voor Fysiotherapie Werkendam, Sigmondstraat 25, daarom elke maandagavond van 20.00 – 20.30 een sportspreekuur.

Sportspreekuur
Het sportspreekuur is bedoeld om snel inzicht te krijgen in de ernst van de opgelopen blessure. Mensen met een acute of chronische blessure zullen door een van de fysiotherapeuten gescreend worden, waarna wordt bepaald wat voor deze persoon het beste traject is om weer zo snel mogelijk te herstellen van de opgelopen kwaal. Na het consult volgt er een advies. Indien er een fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is, zal er gelijk een afspraak worden gemaakt.

Kosten
Het sportspreekuur is kosteloos. Wanneer er vervolgbehandelingen nodig zijn, gaan de betalingen via het aanvullende pakket van uw zorgverzekering of via contante betaling.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers via 0183-504454 of mailen naar info@fysiowerkendam.nl.  Ook kunt u zich hier aanmelden zodat wij een snelle afhandeling kunnen waarborgen.

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn op het sportspreekuur.

 
Vorige pagina

Een bijzonder mooi cadeau

Een bijzonder mooi cadeau
02/10/2014

Zoals de meesten van u waarschijnlijk al opgemerkt hebben is de voorzijde van de bestuurskamer voorzien van een prachtig RVS geborsteld Kozakken Boys logo van 2 x 2 meter.

Tijdens de schilders werkzaamheden van afgelopen zomer is er door de heren schilders bedacht hoe het pand voorzien kon worden van een extra stukje uitstraling. Voor het maken van dit RVS logo is contact gezocht met Machinefabriek Voordendag van der Stelt BV, waar het idee enthousiast werd verwelkomd en uitgewerkt door de heren op kantoor. Het resultaat mag er wezen !!

Het bijzondere van dit cadeau zit toch echt in het feit dat dit geschonken is door de schilders die op vrijwillige basis vele uren vakwerk geleverd hebben, vrijwillig werken voor de club en een cadeau schenken…..  Weer een prachtig gebaar van clubliefde wat onze club Kozakken Boys zo kenmerkt.

Via deze weg willen wij de sponsoren van dit RVS logo hartelijk bedanken voor dit prachtige cadeau:

  • Machinefabriek Voordendag van der Stelt BV
  • Hans Visser
  • Arie de Keijzer
  • Stefan de Keijzer
  • Pruijsen & de Keizer

William, Robert, Theo en Eric bedankt voor het ophangen van het logo. 

Vorige pagina

Nieuws van ’t Ouwe Zesde

Nieuws van ’t Ouwe Zesde
02/10/2014

Inmiddels is door ’t Ouwe Zesde tot tweemaal toe een succesvol Kozakken Bal georganiseerd. Uiteraard brengt dit kosten met zich mee, maar gelukkig wordt er ook nog winst gemaakt.  Via deze weg willen we ook graag nogmaals benadrukken  dat alle winst door het ’t Ouwe Zesde terug in Kozakken Boys wordt geïnvesteerd en dat er geen cent van dit bedrag ten bate van ’t Ouwe Zesde zelf komt.

Enkele voorbeelden van door ’t Ouwe Zesde gerealiseerde projecten zijn  o.a. het scorebord bij het pupillenveld, sfeerverlichting boven de bar, het snerttoernooi voor de senioren, de Topklasse Afterparty  en de DJ-corner.  Aanstaande zaterdag na de thuiswedstrijd tegen “de blauwe”,  wil  ’t Ouwe Zesde graag hun nieuwste project aan jullie presenteren. Dit zal plaatsvinden in de kantine en Huib en Jaap zullen zorgen voor de muzikale omlijsting. Het belooft dus weer een gezellige namiddag te worden.

Inmiddels is de voorbereiding voor Kozakken Bal III ook weer in volle gang en hoopt ’t Ouwe Zesde wederom een geslaagde feestavond neer te kunnen zetten, waardoor we nog meer leuke dingen voor onze club kunnen realiseren.

Hierover hopen we jullie binnenkort meer informatie te kunnen geven.

We hopen jullie zaterdag langs het veld te zien, maar kom zeker ook even in de kantine kijken.

Tot zaterdag!!

’t Ouwe Zesde.

Vorige pagina

Gele en rode kaarten

Gele en rode kaarten
29/09/2014

Misschien ten overvloede maar een gewaarschuwd man telt voor twee. Ook dit seizoen zullen, zoals afgesproken in de ledenvergadering, de kosten van een rode kaart doorberekend worden aan de desbetreffende speler, dit gaat ook op voor de boetes die de club moet betalen na de 4e gele kaart.

Het bestuur.

Vorige pagina

Winst op de uien

Winst op de uien
27/09/2014

Het eerste kwartier zat de bekerwedstrijd van afgelopen week nog in de hoofden van de Kozakken. De 1-0 achterstand werkte bevrijdend voor de manschappen van Danny Buijs. Na de achterstand werd al de schroom overboord gegooid en werkte men gedreven , maar soms nog niet eens goed, aan een voorsprong.
In Rijnsburg eindigde het uiteindelijk in 1-5 en blijft men opnieuw een week koploper in de Topklasse.

Klik hier voor de samenvatting van Kozakken Boys TV

Scoreverloop:

Rijnsburgse Boys - Kozakken Boys 1-5 (1-3)

17' Quincy van der Leuv 1-0
26' Nasser El Khayati 1-1
36' Berry Powel 1-2
38' Leon Bot 1-3
76' Berry Powel 1-4
90+1' Sjoerd van der Waal 1-5

Klik hier voor alle foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Kopij clubblad aanleveren

Kopij clubblad aanleveren
26/09/2014

Het seizoen 2014-2015 is alweer enige weken bezig en ook de presentatiegids zal inmiddels wel dubbel en dwars zijn uitgelezen. Hoog tijd dus voor een nieuw clubblad. Traditiegetrouw mogen leden van Kozakken Boys ook zelf suggesties of stukken aanleveren voor dit blad.

Dus heeft u een mening over onze vereniging, of wilt u een jeugdteam of jeugdtrainer/leider in het zonnetje zetten, stuur dan gerust uw bijdrage naar de redactie. Suggesties zijn ook van harte welkom. Samen met de redactie komen we er altijd uit.

Stukken die u zelf aanlevert mogen maximaal 400 woorden bevatten. Uiteraard zijn foto’s meer dan welkom.

Stukken of suggesties kunt u sturen naar Ingmar Bax: i.m.bax@hetnet.nl

Vorige pagina

Pagina's