Algemeen

Aangepaste openingstijden kantine

Aangepaste openingstijden kantine
24/02/2017

De kantine is vandaag van 9:00 tot 12:00 uur geopend. Daarna weer vanaf 16:00 uur.

Het kantinepersoneel

Vorige pagina

Inleveren ongebruikte kleding

Inleveren ongebruikte kleding
21/02/2017

Omdat er op dit moment een tekort is aan kleding voor zowel spelers/speelsters, en ook voor leider/leidsters willen wij aan iedereen die niet meer actief bezig is vragen om te kijken of jullie nog kleding hebben van Kozakken Boys welke jullie niet meer gebruiken (maar wel eigendom is van Kozakken Boys) om deze kleding aub in te leveren. Jullie kunnen dit inleveren op dinsdag 28 februari van 18.30 uur tot 19.30 uur in een van de kleedkamers van ons sportcomplex.

We hopen op een ieder zijn medewerking.

We kunnen er beter iemand blij mee maken, dan dat het op zolder blijft liggen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

De kledingcommissie

Vorige pagina

Video: De derde helft met De Treffers

Video: De derde helft met De Treffers
20/02/2017

Kozakken Boys en De Treffers vierden zaterdan samen de derde helft in de kantine op De Zwaaier!

KB Media/Devin van der Wiel

Vorige pagina

Uitje kantinepersoneel

Uitje kantinepersoneel
19/02/2017

Vrijdag 17 Februari was het uitje van het kantine persoonel plus aanhang. Om 18:45 uur vertrok de bus vanaf De Zwaaier richting Schijndel om daar te kunnen genieten met elkaar van een leuke thema-avond in "'T Tunneke".

Toen we uitstapten stonden de acteurs van de avond ons al op de wachten, het thema was toen ook gelijk al duidelijk. Er stond een oude man verkleed (Wim vdb was het overigens niet) op ons te wachten.

Nadat iedereen aan tafel zat kwamen de eerste acteurs al snel bij ons en iedereen had het al heel snel naar zijn zin en deed vrolijk mee.  Het eten was ook heerlijk en het bier moest door zelfbediening getapt worden dus dat was voor de meesten een koud kunstje .


Klik hier voor meer foto's van de avond!

Na alle gekheid was het tijd voor de polonaise door de zaal, ook 'mijn dorpje' werd ook hier vrolijk meegezongen .

Om 00:00 uur vertrokken we weer richting De Zwaaier waar we rond 01:00 uur aankwamen. De meesten hadden net zo goed hun bed in de kantine kunnen zetten, want niet veel uren daarna moesten de meesten weer aan de gang voor de club .

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en een zeer geslaagde avond.

Het kantinepersoneel

Vorige pagina

Uitslagen en standen 18-02-2017

Uitslagen en standen 18-02-2017
18/02/2017

Eindelijk weer een bijna volledig programma vandaag, de uitslagen en standen vindt u hieronder.

Vorige pagina

Update nieuwbouwplannen

Update nieuwbouwplannen
15/02/2017

In april 2016 presenteerde Kozakken Boys ambitieuze nieuwbouwplannen op sportpark de Zwaaier. De plannen ter realisering van deze nieuwbouw zijn de laatste jaren gaan leven door een nijpend gebrek aan ruimte. De jeugdafdeling groeit als kool, waarbij het meisjes/damesvoetbal ook een grote rol speelt en het ledenaantal van Kozakken Boys is voor het eerst sinds de oprichting de 1.000 gepasseerd. Daarnaast zorgen de prestaties van het eerste elftal  in meerdere opzichten voor een aanzuigende werking. Dit was de reden van het bestuur om diverse scenario’s voor de toekomst te schetsen om deze groei het hoofd te kunnen bieden.

De afgelopen tijd is er door de bouwcommissie achter de schermen veel werk verzet. Er is hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de plannen, het toetsen van de financiële haalbaarheid en het opzetten van een planning. Qua financiën is op dit moment ongeveer 70% van het benodigde bedrag gerealiseerd, de komende maanden zal er hard gewerkt worden om de overige 30% gerealiseerd te krijgen. Nog dit voorjaar zal worden gestart  met de bouw van de nieuwe kleedkamers, deze willen we bij aanvang van het nieuwe seizoen in gebruik nemen. Zoals de planning nu laat zien zal aan het einde van de eerste seizoenshelft 2017/2018 de huidige tribune worden gedemonteerd en opnieuw worden opgebouwd aan de korte zijde van het veld. Vervolgens kan worden gestart met de bouw van de nieuwe tribune en het achterliggende gebouw. Doelstelling is om bij aanvang van het seizoen 2018/2019 alles in gebruik te hebben.

Wij houden u op de hoogte van de vorderingen.

Bestuur sv Kozakken Boys

Vorige pagina

Update: De Werkendamse derde helft!

Update: De Werkendamse derde helft!
15/02/2017

Het zal u niet ontgaan zijn dat er steeds vaker supporters en spelers van bezoekende verenigingen na afloop van een wedstrijd blijven hangen in de kantine of op het terras.

Werkendamse 3e helften zijn een begrip geworden in de regio, en ook ver daarbuiten! Aanstaande zaterdag staat ons echter een hoogtepunt te wachten... 2 volgepakte supporters bussen komen vanaf de Duitse grens om na afloop van de wedstrijd Kozakken Boys - de Treffers samen met ons de 3e helft te vieren!

Voorafgaand en na afloop van de wedstrijd gaat onze eigen DJ Japio de sfeer erin gooien. Rond een uurtje of 21:00 komt onze Werkendamse zanger Willem de Jong voor alle meelallers onder ons. De Q-side verloot meters bier.

En....natuurlijk is Aslan weer van de partij met zijn dönner/kebab kraam. 

Rond 22:30 is het tijd voor de laatste ronde en zwaaien we onze sportvrienden van de Treffers en VVLK uit.

Lang leve de derde helft!
P.S. vergeet je sjaal niet.

Tot zaterdag......

't Ouwe Zesde


De Treffers met twee bussen naar De Zwaaier!

Sinds enkele jaren bezoekt sponsor Geert Keukens, samen met zijn vrienden regelmatig een thuiswedstrijd van de Boys. Geert is eigenaar van BNR bouwstoffen dat gevestigd is aan de Sleeuwijksedijk. Geert en zijn vrienden zijn woonachtig in Leuth en ook zeer betrokken met hun plaatselijke zondag vijfde klasser V.V.L.K.

De bezoeken aan Kozakken Boys zijn de mannen goed bevallen. Mede door het vriendelijk ontvangst van onze Business club, de nogal (bijzondere) Werkendamse 3e helften en de betoverende zang van Manon hebben indruk gemaakt.

Als blijk van waardering hebben ze destijds acht "Ouwezesdenaren" uitgenodigd om naar Leuth af te reizen. Om vanuit daar, naar De Treffers - Kozakken Boys af te reizen.

En dat geschiede ongeveer zo……

We arriveerden rond een uurtje of 3 in het prachtige gastenverblijf "Slapen bij ons thuus" van Guydo & Lieke in het pitoreske Leuth. Hier werden we opgewacht door onze (nieuwe) voetbal vrienden. Na het handje schudden kwam de Kozakken Ruter op tafel om te toosten op het samenzijn. Vervolgens hebben we als blijk van wederzijdse waardering een net met ballen overhandigd voor de jeugd van V.V.L.K. Na nog enkele pilzen, was het tijd om in de taxibus naar Groesbeek te klimmen. Hier werden we hartelijk ontvangen door de Treffers, en brachten we een bezoek aan het sponsorhome (Geert is ook daar sponsor). Na nog een paar pilzen was het tijd voor de wedstrijd. Een sterker Kozakken Boys kwam niet verder dan 1-1. Ietwat teleurgesteld wilden we terugkeren naar het sponsorhome. Helaas...dat hebben we nooit meer gevonden. Na zo'n 10 minuten zoeken hoorden we dat er iets met een schuifwand was gebeurd en er alleen nog maar een hele grote kantine was.Ook goed.....

Geert had de plaatselijke DJ, Theo van Blitz geregeld. Deze Theo gaf het startsein voor een soort van Werkendamse 3e helft in Groesbeek. We hadden inmiddels (bijna) genoeg pilzen genuttigd en vormden samen met enkele achtergebleven bestuursleden een Kozakken koor. De verbaasde Groesbekers checkten hun agenda's en kwamen tot de conclusie dat het echt nog geen carnaval was. Gelukkig sloeg "de vonk" snel over en, zonder te verkleden, werden we luidkeels bijgestaan door de supporters van De Treffers. Al snel werden er contacten gelegd, en was voetbal zoals het hoort te zijn.....Rond een uurtje of 22:30 en 2 gemiste taxibussen, kwamen de beide voorzitters onder groot gejuich voorbij in een polonaise. Uiteindelijk was het taxibus 5 die wel kon wachten en namen we afscheid van onze Groesbeekse "matties" en keerden we terug naar Leuth. Of de taxichauffeur hier echt vrolijk van werdt, zullen we nooit weten....

We arriveerden veilig in Leuth en werden afgezet bij de plaatselijke kroeg. Na een grondige inspectie van het complete gebouw kwamen we tot de conclusie dat deze gesloten was. Gelukkig hadden onze Leuthse vrienden nog veel dorst en haalden ze nog enkele kisten bier om in de B&B te nuttigen. Hoeveel pilzen we daar nog hebben gedronken weet niemand meer, maar.....gezellig was het wel.

18 februari komen de Treffers en V.V.L.K. naar Werkendam. Om de nieuwsgierige grensbewoners ook kennis te laten maken met Werkendamse 3e helften heeft Geert een bus geregeld. Inmiddels zijn dit samen met V.V.L.K. geen 1 maar 2 bussen geworden.......Deze bussen, plus de spelersbus vertrekken dus niet na het laatste fluitsignaal!!!

Wij van 't Ouwe Zesde gaan samen met de Kameradski er alles aan doen om er weer een groot gezamenlijk voetbalfeest van te maken.

Later meer......

't Ouwe Zesde.

Vorige pagina

In Memoriam

In Memoriam
07/02/2017

Op woensdag 1 februari is ons trouwe lid Cees (Cornelis) de Vries overleden. Cees overleed op 73-jarige leeftijd tijdens zijn verblijf op Curacao.

We kennen Cees als een trouwe supporter van onze club en zullen hem missen. We wensen de familie veel sterkte met het verlies.

Bestuur SV Kozakken Boys

Vorige pagina

Kozakken Boys in top 50

Kozakken Boys in top 50
05/02/2017

Deze week publiceerde ‘De Voetbaltrainer” haar jaarlijkse ranglijst Top 200 van hoogst spelende amateurclubs in Nederland. De redactie van 'De Voetbaltrainer' houdt dan het competitie niveau van de club tegen het licht. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het eerste elftal, maar ook naar de jeugdselecties.

Plek 47
Het feit dat Kozakken Boys dit seizoen is gestegen van plaats 101 naar een keurige 47 plaats geeft aan dat wij goed bezig zijn bij Kozakken Boys. Een prestatie en stijging waar we weer trots op mogen zijn!

De nummers 1, 2 en 3 worden – net als vorig seizoen - ingenomen door respectievelijk AFC uit Amsterdam, Be Quick 1887 uit Groningen en HFC uit Haarlem.

Check de complete ranglijst op http://www.devoetbaltrainer.nl/top-200/.

Bestuur SV Kozakken Boys

Vorige pagina

Uitslagen en standen 04-02-2017

Uitslagen en standen 04-02-2017
04/02/2017

Hieronder vindt u de uitslagen en standen van de gespeelde wedstrijden van zaterdag 04 februari.

Vorige pagina

Pagina's