Algemeen

VriendenLoterij

VriendenLoterij
17/04/2014

Gisterenavond hebben een groep vrijwilligers vanuit de kantine zoveel mogelijk leden van Kozakken Boys benaderd om lid te worden van de VriendenLoterij en zo hiermee, naast het kans maken op prachtige prijzen, ook de jeugd van de Boys te steunen.

Nadat we om 19.00 uur een belinstructie hadden gekregen, gingen we vol goede moed van start met het bellen van onze leden. Ook waren Arif Irilmazbilek en Ton Cornelissen (iets later) bereid gevonden om het belpanel te komen versterken. Na 21.30 uur werd de balans opgemaakt en hadden we toch maar even vijftig nieuwe deelnemers weten te scoren. Een schitterend eindresultaat, waar we als Kozakken Boys trots op kunnen zijn.

Vanaf deze plaats bedanken wij alle nieuwe deelnemers voor hun deelname en hopen dan ook, dat jullie snel in de prijzen zullen vallen. Ook hebben een aantal leden, die al lid waren van de VriendenLoterij, het doel omgezet naar Kozakken Boys en zo steunen ze in het vervolg ook onze vereniging.

Ook een bedankje vanaf deze plaats aan alle bellers van gisterenavond, het belpanel bestond naast Arif en Ton uit:

Angela van der Hoff
Hannelore Ottevanger
Josja van Wijk
Etienne Koman
Marco Damen
Hendri Visser
Rini Visser

Zaterdag 3 mei tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Lisse is er nog de mogelijk om lid te worden van de VriendenLoterij.

Klik hier voor meer informatie op de website van de VriendenLoterij

Vorige pagina

Vrijwilligers gezocht voor de A4daagse

Vrijwilligers gezocht voor de A4daagse
12/04/2014

Het is al weer bijna zover! De Avond4Daagse in ons dorp komt er weer aan en vindt plaats van maandag 19 tot en met vrijdag 23 mei aanstaande. Ook deze keer kunnen wij dit niet doen zonder hulp van heel veel vrijwilligers. Vandaar deze oproep om ook een steentje bij te dragen.

De vrijwilligers die we zoeken willen we graag inzetten als verkeersregelaar, bij het op- en afbouwen van marktkramen en het verzorgen van de lopers. Het mooie aan ons evenement is dat het vijf dagen duurt. Dat maakt het ook gemakkelijk om vrijwilligers één of twee avonden in te delen. Zo hoef je zeker niet alle avonden vrij te houden. Dat mag uiteraard wel maar is zeker geen verplichting.

Kun jij ons helpen de negende editie van ons gezellige en gezonde evenement in goede banen te leiden? We doen het tenslotte voor die ruim 900 wandelaars.

Alle hulp is welkom! Geef je op bij Jacco Koetsveld (06-13113416) of mail naar info@A4dwerkendam.nl.

Kijk voor het laatse nieuws ook op de website van de Avond4Daagse Werkendam

 
Vorige pagina

De gezonde 4daagse

De gezonde 4daagse
01/04/2014

Van 19 tot en met 23 mei zal dit jaar de avond4daagse Werkendam plaatsvinden. Achter de schermen is het comité al druk bezig met de organisatie. Ze zijn ook blij om te kunnen melden dat ze samen met hoofdsponsor MCD Werkendam de avondvierdaagse dit jaar een gezonde impuls te kunnen geven. Dagelijks zal de MCD tijdens de avondvierdaagse vers fruit uitdelen aan de deelnemers, hier zijn wij ontzettend blij mee omdat zo het gezonde karakter van de Avond4Daagse ondersteunt wordt.
 
De organisatie van de Avond4Daagse Werkendam kijkt zeer tevreden terug op de afgelopen jaren. We zijn in deze jaren gegroeid naar ruim 900 lopers en daar zijn we erg trots op. Deelnemers van alle leeftijden lopen elk jaar weer met plezier onze 3, 5 en 10 kilometer routes.

Dit jaar zal de Avond4Daagse plaatsvinden van 19 tot en met 23 mei. Doe je ook mee aan dit sportieve maar vooral sociale evenement?

Alle informatie is te vinden op onze website www.a4dwerkendam.nl

Vorige pagina

Uitnodiging vrijwilligers

Uitnodiging vrijwilligers
01/04/2014

Vrijdagavond 11 april zijn de vrijwilligers van de bouw van de staantribune en de dug-outs uitgenodigd voor een gezellig hapje en een drankje. De avond zal plaatsvinden bij van Wijk BV, Biesboschhaven Noord 2 in het Wijkgebouw, aanvang 19:30 uur. Het drankje en locatie word aangeboden door de voorzitter en het hapje word verzorgd en aangeboden door Slagerij van den Heuvel.

Wij zullen deze week zoveel mogelijk mensen hiervoor persoonlijk uitnodigen, via de mail, Facebook, telefoon en in de kantine. Aangezien we in ons enthousiasme tijdens de bouw geen lijst met namen genoteerd hebben (goede leer voor een volgende kee ) en het al weer een tijdje geleden is bestaat de kans dat we iemand  vergeten, dit willen we uiteraard voorkomen, want dit zou een slechte zaak zijn.

Hoor je niks van ons spreek ons er dan gewoon even op aan, uiteraard kun je jezelf ook aanmelden/afmelden bij Hendri Visser hendrivisser6@hotmail.com of bij Eric van Wijk info@degroenemat.com

Wij hopen op jullie komst voor een verdiende en gezellige avond !!

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Kozakken Boys en de VriendenLoterij

Kozakken Boys en de VriendenLoterij
31/03/2014

Wat gaat er gebeuren?
Kozakken Boys organiseert een speciale campagne om geld op te halen voor de jeugd. Met de opbrengst van de VriendenLoterij worden o.a. de extra trainingen op bijvoorbeeld de woensdagmiddagen bekostigd.

De VriendenLoterij gaat daarbij helpen. Diverse vrijwilligers gaan in 1 of 2 belavonden alle leden bellen met het aanbod om vriend te worden van Kozakken Boys en ons te steunen door mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van de inleg gaat namelijk naar onze kas.

Hoe werkt het?
Van ieder verkocht lot gaat de helft van de opbrengst direct naar Kozakken Boys, iedere maand opnieuw. Een lot kost €12,- per maand. Dat betekent dus per lot €6,- per maand voor de club. U zit nergens aan vast en kan op elk gewenst moment het lot stopzetten. Hoe langer u meespeelt, hoe meer u Kozakken Boys zal steunen.

Indien u reeds meespeelt met de VriendenLoterij maar op dit moment en ander goed doel steunt, kunt u dit doel wijzigen in Kozakken Boys.

Het mooie is dat iedereen die tijdens deze campagne een lot neemt of zijn goed doel laat wijzigen in Kozakken Boys direct een cadeaubon ter waarde van € 10,00 ontvangt, welke te besteden is bij MCD Werkendam.

Wat kunt u verwachten?
Op woensdag 16 april a.s. tussen 19.00 uur en 21.30 uur wordt u gebeld door de vrijwilligers van onze vereniging die u zullen vragen om mee te spelen met de VriendenLoterij. We proberen het gesprek zo kort mogelijk te houden, zodat we zoveel mogelijk leden kunnen bellen op deze avonden. Iedereen is op die avonden ook van harte welkom om langs te komen in de kantine en zich in te schrijven of het lot dat ze al hebben over te schrijven naar Kozakken Boys. Als u dus al meedoet aan de VriendenLoterij, maar nog niet meespeelt voor Kozakken Boys, dan kunt u dit wijzigen. Om het u makkelijk te maken kunt u een mail sturen naar arie.potters@online.nl waarin u aangeeft voortaan voor Kozakken Boys mee te willen spelen. Wilt u daarbij dan wel uw lotnummer vermelden.

Verder zal er op 5 april tijdens de thuiswedstrijd tegen GVVV een verkoopteam rondlopen om nieuwe deelnemers te werven voor Kozakken Boys.

Wat kunt u winnen?
Door uw deelname steunt u niet alleen Kozakken Boys. Bij de VriendenLoterij maakt u zelf natuurlijk elke maand kans op tienduizenden prijzen, zoals fantastische belevenissen en geldprijzen oplopend tot €100.000,-.

Kijk voor meer informatie ook eens op VriendenLoterij

Vorige pagina

Zaterdag kinderopvang

Zaterdag kinderopvang
31/03/2014

Zoals u wellicht bekend is er een BSO gebouw gevestigd op het complex van Kozakken Boys. De nieuwe, ruime en moderne locatie biedt veel mogelijkheden voor kinderen en wordt door de week gebruikt voor de buitenschoolse opvang van een behoorlijk aantal kinderen.

Door deze faciliteiten is Kozakken Boys een samenwerking aangegaan met Hoppas Kinderopvang te Werkendam. Als eerste amateurvereniging gaat Kozakken Boys kinderopvang aanbieden tijdens de thuiswedstrijden of activiteiten van Kozakken Boys.

Wellicht bij u niet bekend is dat de kinderopvang alleen geldt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit omdat er voor de kinderen jonger dan 3 jaar geen voorzieningen zijn. Wij verzoeken u hiermee in het vervolg rekening te houden.

Aanstaande zaterdag is er tijdens de wedstrijd Kozakken Boys – GVVV wederom oppas.

Er staat een team gereed om de opvang mogelijk te maken vanaf 13:45 uur t/m 17:45 uur, zodat u ongestoord de wedstrijd kan bezoeken.

Hoppas Team / Het Bestuur

Vorige pagina

Kinderopvang vanaf 3 jaar !!

Kinderopvang vanaf 3 jaar !!
28/03/2014

De kinderopvang tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal is een groot succes. Vele kinderen worden tijdens deze wedstrijden aan de zorgen van Hoppas toevertrouwd.

Wellicht bij u niet bekend is dat de kinderopvang alleen geldt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Dit omdat er voor de kinderen jonger dan 3 jaar geen voorzieningen zijn.

Wij verzoeken u hiermede in het vervolg rekening te houden.

Het bestuur.

Foto: Teus Admiraal

Vorige pagina

Interview met oud-Kozak Niels Vorthoren

Interview met oud-Kozak Niels Vorthoren
24/03/2014

Afgelopen zaterdag speelde Kozakken Boys de uitwedstrijd bij Capelle. De enige Werkendammer op het veld, Niels Vorthoren, speelde mee bij de tegenstander. Na jarenlang actief geweest te zijn in het profvoetbal speelt Vorthoren sinds de winterstop bij Capelle. In de jeugd kwam de aanvallende middenvelder uit voor Kozakken Boys, en later voor WIllem II. Daarnaast speelde Vorthoren voor FC Den Bosch en Excelsior Rotterdam. Na afloop van het duel Capelle - Kozakken Boys sprak Kozakken Boys TV met Niels Vorthoren. In het interview geeft hij onder meer antwoord op de vraag of hij ooit nog voor Kozakken Boys denkt te gaan spelen.

Foto: Wim Verhoeven

Vorige pagina

DVD The Voice Of The Boys 2014

DVD The Voice Of The Boys 2014
13/03/2014

Zaterdag 8 maart was de succesvolle tweede editie van het Kozakken Bal. Kozakken Boys TV was deze avond aanwezig om beelden te maken van de avond. Van de opnames van The Voice Of The Boys 2014 is door Kozakken Boys TV een DVD gemaakt die binnenkort zal verschijnen. 

Om ervoor te zorgen dat je deze DVD zo snel mogelijk in je bezit hebt, kan je deze nu al vast reserveren. De DVD gaat €10,- kosten, wat bij aflevering betaald kan worden. Reserveren kan op verschillende manieren:

Geef in ieder geval duidelijk aan dat het om een reservering voor de DVD gaat, en vermeld hierbij je naam en adres.

Wanneer de DVD beschikbaar is zullen er ook een aantal centrale momenten zijn waarop de DVD kan worden aangeschaft.

Kozakken Boys TV

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Cash voor jou én je club!

Cash voor jou én je club!
11/03/2014

Het zijn de WINWIN weken bij Fixet Werkendam.

Bij Fixet Werkendam spaar je nu voor klustegoed voor jouw club. In de periode 10 maart t/m 3 mei 2014 ontvang je als klant bij iedere besteding van € 20,- een bon van € 1,- voor jouw club en € 2,- voor jezelf.

In de winkel staan spaarpotten voor 5 Werkendamse verenigingen, waaronder één voor Kozakken Boys.  Kies jouw favoriete vereniging en deponeer het klustegoed hierin. Aan het einde van de actieperiode wordt het totaalbedrag opgeteld en kan door jouw club besteed worden in de winkel.

Voor meer info : www.winwinweken.com

Vorige pagina

Pagina's