Algemeen

Webmaster(s) gezocht

Webmaster(s) gezocht
20/04/2016

De website van Kozakken Boys is voor de club een belangrijk medium, achter de schermen wordt er door een aantal mensen dagelijks hard gewerkt om de site zo actueel mogelijk te houden.

Lijkt het je leuk om mee te helpen bij het beheer van onze website? We zijn altijd geïnteresseerd in versterking van ons team. Een beheerder heeft o.a. de volgende taken:

  • het op verzoek plaatsen van nieuwsberichten
  • het maken en plaatsen van afbeeldingen
  • het beheren van onze facebook-pagina, instagram en twitter accounts

Denk jij dat je ons kunt helpen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met één van onderstaande personen:

Vorige pagina

ReD Videoproducties wordt Vidur Media

ReD Videoproducties wordt Vidur Media
20/04/2016

In het vorige week verschenen magazine Kozakken Boys Zakelijk een artikel over Vidur Media!

ReD Videoproducties wordt Vidur Media

WERKENDAM - Sinds ruim twee jaar is het mogelijk om de wedstrijden van Kozakken Boys in samenvatting terug te kijken, een service die wordt verleend via mediakanaal Kozakken Boys TV. Drijvende krachten achter KBTV zijn Devin van der Wiel en Ruben Kroeze. Als gevolg van hun toegenomen werkzaamheden startte het tweetal een bedrijf op onder de naam ReD Videoproducties, dat binnenkort een vervolg krijgt onder de noemer Vidur Media.

Tijdens de thuiswedstrijd van ons vlaggenschip tegen FC Lisse liep Kozakken Boys Zakelijk een middagje mee met Devin en kreeg zodoende een indruk wat precies nodig is om de samenvattingen van de wedstrijden van Kozakken Boys zo snel mogelijk online te krijgen. „Het liefst al op zaterdagavond,” meldt Devin, die er vanwege drukke werkzaamheden van zijn kompaan als assistent-filiaalmanager van een supermarkt op de middag van de wedstrijd tegen FC Lisse alleen voor staat. „Rond half 2 ben ik op De Zwaaier om alvast de formulieren met de opstellingen voor pers en sponsors te maken. Vervolgens ga ik een en ander voorbereiden en klaarzetten, waarna de cameraploeg van de tegenstander en eventueel TV West worden ontvangen.”

Sinds afgelopen zomer heeft KBTV een overdekte ruimte op de staantribune, van waaruit wordt gefilmd en bovendien het overzicht op het speelveld subliem is. Devin benut de rust van de wedstrijden om de eerste helft alvast op zijn laptop te zetten. „Na afloop volgen op het veld interviews met de trainer en spelers, waarna in de jeugdbestuurskamer de montage van de wedstrijd volgt.” Niet alleen de thuiswedstrijden van Kozakken Boys worden op deze manier de digitale wereld in geslingerd. Misschien nog wel belangrijker zijn de vaak verre uitwedstrijden, waar logischerwijs minder supporters van de ‘boys’ aanwezig zijn dan op de eigen Zwaaier. Devin en/of Ruben reizen dan mee met de spelersbus, wat op de terugweg regelmatig tot enig oponthoud van de werkzaamheden leidt. „Dan vragen spelers om de haverklap of je even iets wil opzoeken. ‘Laat die goal nog even zien’. Dat soort dingen. Als je dan thuiskomt heb je vaak nog niks kunnen doen.” Dat KBTV in een grote behoefte voorziet bewijzen de ‘kijkcijfers’. Gemiddeld maken zo’n vierduizend bezoekers gebruik van de beelden, die overigens ook door de technische staf worden gebruikt voor de wedstrijdanalyses. „We zitten nu op 85 samenvattingen, dus het wordt al routine,” zegt Devin.

Naast wedstrijdbeelden verzorgt KBTV in de aanloop naar de wedstrijd een voorbeschouwing met een speler of lid van de technische staf. Vanwege het feit dat ook derden gebruik wensten te gaan maken van de diensten van Devin en Ruben, richtte het tweetal een bedrijfje op. Onder de vlag van ReD Videoproducties verzorgen zij onder meer items voor Regio-Voetbal, een website die het regionale voetbal belicht. Doordat hun uit de hand gelopen hobby steeds serieuzer vormen aanneemt gaan Devin en Ruben op korte termijn verder onder de naam Vidur Media. De tijd dat louter werd gemikt op Kozakken Boys ligt inmiddels achter ons, want Vidur Media is voor een veel breder scala aan activiteiten in te huren. „We maken tegenwoordig ook promotiefilms voor bedrijven,” licht Devin toe. „Zo hebben we korte films gemaakt voor Travel Vision, Baco Trucks en Z-Press Media,” lepelt de 19-jarige Sleeuwijker enkele sponsors van Kozakken Boys op. „We hebben zelfs een bruidsreportage gemaakt en bijvoorbeeld ook de opening van het nieuwe pand van Covebo in Sliedrecht gefilmd.”

Al vanaf €125 verzorgt Vidur Media bedrijfsfilms, groot of klein. „Daarvoor komen we een paar uur filmen en aan het resultaat voegen we een stukje animatie toe, om het geheel wat levendiger te maken. We willen tonen dat het maken van een bedrijfsfilm niet per se een dure aangelegenheid hoeft te zijn. Om nog professioneler te worden hebben we onlangs een nieuwe camera aangeschaft. Maar we willen breder zijn dan alleen videoproducties. In de toekomst willen we animaties voor bedrijven gaan verzorgen, posters van evenementen ontwerpen,” aldus de student Communication and Multimedia Design in Breda.

Aan toekomstplannen dus geen gebrek bij Vidur Media. Een fraai staaltje werkzaamheid van twee jonge knullen, die hun carrière nog maar enkele jaren geleden startten bij Kozakken Boys TV.

Check voor meer informatie de Facebook-pagina van Vidur Media

Vorige pagina

Spaar voor een afsluitende team-BBQ

Spaar voor een afsluitende team-BBQ
16/04/2016

Spaar vanaf nu voor een afsluitende team-BBQ van de MCD Werkendam

Het seizoen gezellig afsluiten met je team… Spaar nu voor gratis BBQ-vlees bij MCD Werkendam.

Bij besteding van elke € 10,-* ontvangt u 1 spaarzegel. Een spaarkaart is vol met 250 zegels. Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvang je een gratis vleespakket voor het gehele team. Alle leden van het team sparen samen om de spaarkaart vol te maken.

De team-spaarkaarten zullen in de kantine opgehangen worden. Iedereen kan zijn of haar zegels hier dus komen plakken zodra papa, mama, opa, oma of wie dan ook de boodschappen heeft gedaan.

Ook voor alle overige benodigdheden bij de barbecue, zoals drank, stokbrood en sauzen kunt u bij MCD Werkendam terecht. Via de speciale feestservice brengen zij alles bij u thuis en kun je de (ongeopende) verpakkingen weer teruggeven.

Afgelopen zaterdag heeft MP1 samen met Mychel v/d Heuvel (MCD Werkendam) de aftrap gedaan voor deze actie (zie foto).

Actievoorwaarden: De actie is geldig is van 18 april t/m 28 mei. Spaarkaarten kunnen ingeleverd worden t/m 31 augustus 2016.

*Er worden geen zegels verstrekt over statiegeld, rookwaren, kansspelen, telefoonkaarten en zuigelingenvoeding.

BijlageGrootte
Spaarkaart Kozakkenboys.pdf424.06 KB
Raambiljet Kozakkenboys.pdf152.51 KB
Vorige pagina

Rabobank fietstocht 2016: Vol!

Rabobank fietstocht 2016: Vol!
13/04/2016

*** UPDATE VRIJDAG 15 APRIL: Het maximaal aantal deelnemers voor de Rabobank Fietstocht is bereikt. Aanmelden kan niet meer ***

Een week nadat de inschrijving gestart is staat de teller reeds op 2.840 deelnemers, dit betekend dat er nog een kleine 500 inschrijvingen mogelijk zijn !

De bedoeling is dat zo veel mogelijk leden (en niet leden) namens Kozakken Boys meefietsen, het kan dus individueel maar het leukste is om dit als team inclusief begeleiding (trainer en leiders) te doen !

Sportcomplex “De Zwaaier” zal weer als start en finish plaats fungeren dus het zal een drukke en gezellige boel worden.

Omdat het een activiteit buiten Kozakken Boys betreft, dient iedereen zich individueel in te schrijven voor deze Rabo fietstocht. Ga hiervoor naar de website : www.lokalebank.nl/rabobankaltenafietstocht daar kunt u zichzelf en / of  uw team aanmelden !

Na uw aanmelding (hiervoor dient u uw naam / email adres / geboortedatum) op te geven, ontvangt u direct – per u e-mail – uw start / stempel kaart en de route beschrijving.

Belangrijk het startnummer van Kozakken Boys is 33 en de startplaats is ook Kozakken Boys !

Let op lees de voorwaarden ook even goed door.

Kinderen tot en met 12 jaar worden tijdens de Rabobank Fietstocht en bijbehorende activiteiten begeleid door tenminste één volwassene;

Deelname aan de kinderroute is mogelijk voor kinderen t/m 12 jaar en maximaal twee begeleiders per kind;

Jongeren van 13 tot en met 17 jaar mogen de fietstocht op eigen gelegenheid fietsen.

Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol !!

 

Vorige pagina

Restant wedstrijd tegen GVVV wordt uitgespeeld

Restant wedstrijd tegen GVVV wordt uitgespeeld
13/04/2016

Vooruitlopend op de uitspraak is door de tuchtcommissie van de KNVB aangegeven dat het restant van de wedstrijdKozakken Boys - GVVV uitgespeeld dient te worden .

Door de afdeling competitiezaken is vastgesteld dat dit zal plaatsvinden op dinsdag 19 april om 20.30 uur. Het restant van de wedstrijd betreft nog 7 minuten plus blessuretijd.

De landelijke tuchtcommissie vervolgt intussen het verdere onderzoek naar de staking van deze wedstrijd.

Bestuur SV Kozakken Boys

Vorige pagina

Vacature Avond4daagse

Vacature Avond4daagse
11/04/2016

Het bestuur van de Avond4daagse Werkendam zoekt versterking!

Wat vragen wij?

  • Bereidheid om 6 à 8 keer per jaar een bestuursvergadering bij te wonen
  • Aanwezigheid tijdens de avondvierdaagse week, die elk jaar in mei plaatsvindt
  • Bereidheid een van de diverse bestuurlijke taken als vaste taak op zich te nemen
  • Naast een vaste taak binnen het bestuur ook ondersteuning te willen geven op andere posten binnen het bestuur

Mocht u enthousiast zijn of misschien iemand anders weten die op zoek is naar vrijwilligerswerk, dan kunt vrijblijvend contact opnemen met de commissie Avond4daagse Werkendam of mail naar: info@a4dwerkendam.nl

Kijk voor meer informatie ook op: www.a4dwerkendam.nl

Commissie Avond4daagse Werkendam

Vorige pagina

Regels parkeren thuiswedstrijden

Regels parkeren thuiswedstrijden
08/04/2016

Na diverse gesprekken met Gemeente en politie gaat het parkeren niet altijd volgens de regels. Voor elke thuiswedstrijd van ons 1e elftal willen wij U daarom op een aantal maatregelen wijzen.

LET VOORAL OP HOE U PARKEERT EN VEILIGHEID VOOR ANDERE WEGGEBRUIKERS.

Het parkeren in de berm langs de gehele Nieuwe Kozakkenstoep zal worden gedoogd door de politie. Parkeer Uw auto wel zover mogelijk in de berm NIET OP DE WEG en volg e.v.t. de aanwijzingen van de verkeersregelaars. U RISKEERT EEN BOETE !

Parkeren aan de Lange Wiep, dient uitsluitend te gebeuren  in de parkeervakken. Voorkom dat er auto’s of e.v.t. de bus er  niet uit kan.

Naast het parkeren rondom het voetbalveld kunt U ook parkeren op de parkeerplaats “Werkina” nabij het zwembad. De loopafstanden bedragen maximaal  5 minuten.

Voor mensen in het bezit van een invalidenkaart zijn er voldoende plaatsen gereserveerd op het grote parkeerterrein direct naast de hoofdingang.

Aan de wegzijde van de Lange Wiep zijn een aantal gereserveerde parkeerplaatsen. Een vriendelijk verzoek om tijdens de thuiswedstrijden van ons   1e  hier NIET te parkeren.

Tevens geen fietsen/bromfietsen/scooters meer te plaatsen achter de slagboom

Volg ten allen tijde de instructies van e.v.t. verkeersregelaars en politie.

Namens het bestuur van SV Kozakken Boys.

Vorige pagina

In Memoriam

In Memoriam
07/04/2016

Vandaag bereikte ons het droeve bericht dat oud-voorzitter en ere-voorzitter dhr. J.W. Ippel op 89-jarige leeftijd is overleden. Jan Ippel was jarenlang het gezicht van Kozakken Boys en tot voor kort een trouwe aanhanger van onze hoofdmacht.

Als voorzitter werden onder zijn leiding op het oude complex aan de Vierlaan diverse bouwwerken gerealiseerd waaronder de tribune, kantine alsmede de lichtinstallatie. Tevens was Jan Ippel de schrijver en redacteur van de prachtige boekwerken over onze voetbalvereniging “van Uiterwaard naar Vierlaan” (1982) en “De Verlenging” (2008).

Jan Ippel was een echte Kozak in hart en nieren, die niet schroomde zijn mening kenbaar te maken aan een ieder die Kozakken Boys een warm hart toedroeg.

Onze vereniging verliest in hem een trouw lid en is veel dank verschuldigd voor alle werkzaamheden die hij voor onze vereniging heeft verricht.

Zaterdag 09-04-2016 om 14.00 uur zal de begrafenis plaatsvinden op de Gemeentelijke Algemene Begraafplaats aan de Borcharenweg in Werkendam.

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte in deze moeilijke dagen.

Vorige pagina

Rabobank Fietstocht 2016

Rabobank Fietstocht 2016
05/04/2016

*** UPDATE VRIJDAG 15 APRIL: Het maximaal aantal deelnemers voor de Rabobank Fietstocht is bereikt. Aanmelden kan niet meer ***

De Rabobank is al enkele jaren de trotse hoofdsponsor van de Jeugdafdeling van Kozakken Boys. Wij zijn zeer blij met de Rabobank als sponsor, omdat met de bijdrage van de Rabobank wij verder  en beter aan de jeugdafdeling kunnen bouwen.

Op zaterdag 9 Juli 2016 organiseert de Rabobank “De Rabo fietstocht”. Naast een sportief aspect  kunnen we als vereniging hiermee extra sponsor inkomsten verdienen door massaal mee te fietsen. Voor een ieder die mee fietst stort de Rabobank namelijk € 15,-- extra sponsor geld in de clubkas.

De bedoeling is dat zo veel mogelijk leden (en niet leden) namens Kozakken Boys meefietsen, het kan dus individueel maar het leukste is om dit als team inclusief begeleiding (trainer en leiders) te doen !

Sportcomplex “De Zwaaier” zal weer als start en finish plaats fungeren dus het zal een drukke en gezellige boel worden.

Omdat het een activiteit buiten Kozakken Boys betreft, dient iedereen zich individueel in te schrijven voor deze Rabo fietstocht. Ga hiervoor naar de website : www.lokalebank.nl/rabobankaltenafietstocht daar kunt u zichzelf en/of uw team vòòr 24 juni 2016 aanmelden !

Na uw aanmelding (hiervoor dient u uw naam / email adres / geboortedatum) op te geven, ontvangt u direct – per u e-mail – uw start / stempel kaart en de route beschrijving.

Belangrijk het startnummer van Kozakken Boys is 33 en de startplaats is ook Kozakken Boys !

Let op lees de voorwaarden ook even goed door.

Kinderen tot en met 12 jaar worden tijdens de Rabobank Fietstocht en bijbehorende activiteiten begeleid door tenminste één volwassene;

Deelname aan de kinderroute is mogelijk voor kinderen t/m 12 jaar en maximaal twee begeleiders per kind;

Jongeren van 13 tot en met 17 jaar mogen de fietstocht op eigen gelegenheid fietsen.

Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol !!

Vorige pagina

Avond4Daagse 2016

Avond4Daagse 2016
03/04/2016

Beste jeugdspeler,

In de week van 23 tot en met 27 mei wordt er weer een Avond4Daagse georganiseerd in Werkendam. De voorbereidingen zijn in volle gang en we hopen dat jij met je hele team inschrijft. Hoewel het seizoen al richting het einde loopt lijkt het ons erg leuk als er een aantal teams van Kozakken Boys inschrijven.

Wij zien het al helemaal voor ons. De hele week hoort en ziet heel Werkendam dat Kozakken Boys goed vertegenwoordigd is. Tijdens het defilé op vrijdagavond allemaal je voetbalkleren of trainingspak aan en een paar mooie Boys vlaggen tussen al die wandelaars. Top!

Wij hopen dat er trainers, leiders of ouders zijn die het sportieve initiatief nemen en teams inschrijven om mee te lopen. Het is nu nog wat vroeg om in te schrijven maar hou de krant in de gaten of neem voor meer informatie alvast contact op met Kim Luijk (06- 14 65 20 09), kijk op onze website www.a4dwerkendam.nl of stuur een mail naar info@a4dwerkendam.nl.

Loop mee en laat zien en horen dat je een trots lid bent van Kozakken Boys!

Commissie Avond4Daagse Werkendam

Vorige pagina

Pagina's