Algemeen

Jubilarissen gehuldigd

Jubilarissen gehuldigd
22/11/2015

Vrijdagavond 20 november 2015 was de jaarlijkse Algemene ledenvergadering bij Kozakken Boys. Op deze deze avond werden weer de nodige jubilarissen in het zonnetje gezet door het dagelijks bestuur van onze vereniging.

Zoals gebruikelijk worden er geen mededelingen over deze avond naar buiten gebracht.

Overzicht jubilarissen:

25 jaar lid:

 • Dhr. M.C. Koman
 • Dhr. A. Groeneveld
 • Dhr. S. van Oord
 • Dhr. C. van Oversteeg
 • Dhr. F. van den Heuvel

40 jaar lid:

 • Dhr. P Ippel
 • Dhr. M. van der Pijl

50 jaar lid:

 • Dhr. H. Westerhout
 • Dhr. L. Visser
 • Dhr. L. van Heukelum
 • Dhr. C. Huijzer

60 jaar lid:

 • Dhr. J. van Driel
 • Dhr. A. Schaddelee
 • Dhr. J.T. van Oord
 • Dhr. J.M. van Drunen

Niet alle jubilarissen konden vrijdag 20 november aanwezig zijn op de Algemene Ledenvergadering, degene die niet aanwezig konden zijn, ontvangen allemaal nog wel de bloemen met de bijbehorende jubileumspeld.

Foto: Teus Admiraal

Vorige pagina

Bedankt

Bedankt
10/11/2015

Namens de kledingcommissie willen wij onze dank uitspreken aan Sander Paans van Paans Installatiebedrijven en mevrouw Teuni van Genderen van Los Suenos de Lo Capitan.

Sander Paans en zijn bedrijven, welke al vele jaren als sponsor verbonden zijn aan onze club, hoeven binnen de Kozakken Boys geledingen geen verdere introductie. Voor de meeste van ons is mevrouw van Genderen met haar bedrijf minder bekend. Het bedrijf van mevrouw van Genderen, Los Suenos de Lo Capitan, is gevestigd aan de Vierlingstraat 51 te Werkendam en is gespecialiseerd in de import en verkoop van wijnen uit Spanje.

Men levert veelal aan restaurants, zakelijke relaties maar ook aan particulieren. Op zaterdag 12 december is er van 14.00 uur tot 18.00 uur een proeverij, waarbij u van harte bent uitgenodigd.

Waarom dit bedankje? Begin augustus kwamen we in de problemen met de opslag van de kleding voor Kozakken Boys, waarop Sander Paans direct spontaan aanbood, dat we zolang als het nodig was gebruik mochten maken van zijn loods in Gorinchem. Ook regelde hij voor ons bij mevrouw van Genderen een paar lange tafels op werkhoogte, wat voor ons erg prettig werken was. Nogmaals onze dank voor jullie medewerking. 

De kledingcommissie.

Vorige pagina

Aan alle leiders/leidsters

Aan alle leiders/leidsters
09/11/2015

Enkele weken geleden hebben jullie bij het uitreiken van de kleding een mapje mee gekregen met formulieren (gebruiksovereenkomst kleding uit het kledingfonds), welke ondertekend moet worden door de spelers/speelsters of ouders, voor het ontvangen van de kleding.

We willen jullie vragen deze formulieren (getekend) in te leveren op zaterdag 21 november tussen 8.00 en 11.00 uur in de kantine van ons sportcomplex.

De kledingcommissie.

Vorige pagina

Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
05/11/2015

Vrijdagavond 20 november 2015 staat de Algemene Ledenvergadering van Kozakken Boys op het programma. Plaats van handeling is de kantine van sportpark De Zwaaier. Aanvangstijdstip is 20:00 uur.

De notulen van de vorige vergadering zijn vanaf maandag 9 november 2015 te verkrijgen bij de secretaris. Leden (18 jaar en ouder) die geen uitnodiging hebben ontvangen kunnen ook contact opnemen met de secretaris. 

Zoals gebruikelijk zal er geen verslag komen op de website. Wilt u alle ins en outs weten van Kozakken Boys? Bezoek dan de ledenvergadering.

W.G. 't Hooft (secretaris) 06-21349634

Vorige pagina

Kledingfonds

Kledingfonds
05/11/2015

In het seizoen 2015-2016 is de complete kledinglijn van Kozakken Boys vernieuwd waarbij de actieve leden van Kozakken Boys in hetzelfde wedstrijdtenue spelen en iedereen hetzelfde trainingspak, polo en jack heeft. Ieder actief lid stort jaarlijks een verplichte financiële bijdrage in het fonds, waarvan de clubkleding wordt aangevuld. Deze bijdrage (momenteel 25 euro per jaar) wordt automatisch geïncasseerd. De kleding is eigendom van de vereniging en wordt aan de leden in bruikleen gegeven.

Om verwarring en het ontvangen van onnodige emailberichten te voorkomen heeft de kledingcommissie een groot aantal vragen én antwoorden op deze pagina gezet. Ook kunt u hier het reglement en de gebruiksovereenkomst downloaden.

- Bekijk of download de gebruiksovereenkomst
- Bekijk of download het kledingfonds reglement

Ik ben lid geworden van Kozakken Boys, hoe kom ik aan de clubkleding?

Zodra de ledenadministratie je aanmelding heeft verwerkt krijgt de kledingcommissie hiervan bericht. De kledingcommissie neemt via email contact met je op om een afspraak te maken waar en wanneer je de kleding kunt afhalen.

Zitten er bij Kozakken Boys ook voetbalkousen in het kledingpakket?

Ja, kousen worden eenmalig gratis verstrekt, een vervangend paar  moet zelf door de leden worden aangeschaft. Je kunt ze kopen bij Chris Admiraal.

Wanneer moet / mag de clubkleding worden gedragen?

De kleding wordt voor, tijdens en na een voetbalwedstrijd van Kozakken Boys gedragen. De trainingspakken en jacks mogen niet tijdens de training worden gedragen. Het is niet toegestaan de kleding anders te gebruiken dan waarvoor deze bedoeld is.

Mag ik mijn naam op de clubkleding zetten?

Nee, zonder toestemming van het bestuur mogen op of in de kleding geen namen, emblemen, teksten of afbeeldingen worden aangebracht.

Ik wil mijn witte wedstrijdshirt zelf wassen. Mag dit?

Nee, er is met de leiders afgesproken dat de shirts per team worden gewassen. Dit om te voorkomen dat er kleurverschil ontstaat.

Mijn kleding is te klein, wat moet ik doen?

Stuur een mail naar kledingfondskb@gmail.com en meldt dat je kleding te klein is. De commissie maakt zo spoedig mogelijk een afspraak met je om de kleding te ruilen.

Mijn kleding is stuk, wat moet ik doen?

Stuur een mail naar kledingfondskb@gmail.com met de melding wat er kapot is. De commissie maakt dan een afspraak met je.

Mijn kleding is zoek

Stuur een mail naar kledingfondskb@gmail.com met de melding dat je iets mist van je kleding. De commissie maakt dan een afspraak met je hoe verder te handelen. Bij diefstal vraagt de commissie om aangifte te doen bij de politie. Zonder proces-verbaal dient de vermiste kleding gewoon volgens het reglement vergoed te worden.

Ik heb een trainingsjack/broek/jack gevonden, wat moet ik hiermee doen?

Je vraagt je teamgenoten of zij misschien een trainingsjack/broek/jack missen. Zo niet, stuur dan een mail naar kledingfondskb@gmail.com en geef aan dat je een trainingsjack/broek/jack hebt gevonden. De kledingcommissie zal dan kijken of er vermelding van vermissing is binnengekomen.

Ik stop met voetballen bij Kozakken Boys, wat doe ik met mijn kleding?

Je stuurt een mail naar kledingfondskb@gmail.com. De commissie maakt dan een afspraak om de kleding in te nemen. Bij eventuele schade of vermissing van kleding is het reglement van toepassing.

Wat mag Kozakken Boys incasseren voor de kleding ?

Kozakken Boys mag jaarlijks € 25 incasseren voor het kledingpakket (waarde € 250), gedurende 3 jaar vanaf het seizoen 2015-2016.

Moet ik de gebruiksovereenkomst getekend inleveren ?

Ja, indien de gebruiksovereenkomst niet getekend wordt ingeleverd of de incasso wordt gestorneerd, dan zal de kleding moeten worden geretourneerd. Neem daarom altijd contact op via het genoemde mailadres bij onduidelijkheden.

Krijg ik restitutie van het kledingfonds als ik tussentijds stop met voetballen?

Nee, je krijgt geen restitutie.

Ik heb een andere vraag die hier niet bij staat, wat moet ik doen?

Stuur een mail naar kledingfondskb@gmail.com en wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven.

Vorige pagina

Ruilen trainingspakken, polo’s, jassen, tassen.

Ruilen trainingspakken, polo’s, jassen, tassen.
03/11/2015

Zaterdag 7 november kunnen alle spelers/speelsters van zowel de mini’s, pupillen, junioren, en senioren tussen 8.30 uur en 10.30 uur de trainingspakken, polo’s en jassen (maten XXL en groter, en de kleinste maat XXXS zijn helaas nog niet geleverd) welke niet passen ruilen in een van de kleedkamers van ons sportcomplex.

Ook is het mogelijk om de tassen te ruilen, voor een andere maat tas. De mini’s, E en F pupillen hebben een blauwe rugtas, de D pupillen en C junioren een kleine rode tas, en A en B junioren en senioren een grote rode tas.

Dus heb je de juiste maat tas dan hoef je niet te ruilen, alleen wanneer je niet zoals omschreven de juiste maat tas hebt kun je deze ruilen. Ook als een tas versleten/kapot is wordt er een nieuwe verstrekt.   

De kledingcommissie

Vorige pagina

Zaterdag kinderopvang

Zaterdag kinderopvang
01/11/2015

Zaterdag 7 november 2015 tijdens Kozakken Boys – Katwijk is BuitenSpel weer geopend. Dat betekent dat uw kinderen, tijdens deze thuiswedstrijd, weer gezellig kunnen komen spelen.

Zelf ongestoord de wedstrijd kijken terwijl uw kroost, onder toezicht en uiteraard met wat limonade en lekkers, ook een balletje trapt of zich anderszins lekker vermaakt met vriendjes en vriendinnetjes.

De club sponsort een groot deel van het bedrag, ouders vragen we per kind een kleine bijdrage van € 5,- per middag. BuitenSpel is geopend vanaf een uur voor het begin tot na afloop wedstrijd.

Zo staat niemand buitenspel!

Vorige pagina

Kozakken Boys bij laatste zestien

Kozakken Boys bij laatste zestien
28/10/2015

Kozakken Boys is door naar de volgende ronde in de KNVB beker. De bezoekers, die een snel opgelopen achterstand voor rust nog wisten om te zetten in een voorsprong, verzuimden om in de eerste helft meer afstand te nemen.
Na de thee was HBS de bovenliggende partij maar kreeg men de bal niet achter doelman Jesper Hoogendoorn.

Klik hier voor een samenvatting van de wedstrijd, beelden afkomstig van SBS6

Klik hier voor de foto's van de wedstrijd van fotograaf Wim Verhoeven

Foto's: Wim Verhoeven

Vorige pagina

Geen activiteiten op Dankdag

Geen activiteiten op Dankdag
28/10/2015

Op woensdag 4 November 2015 zullen er, in verband met de Dankdag voor gewas en arbeid, geen activiteiten plaatsvinden op het complex van Kozakken Boys.

Met vriendelijke groet,

Het (jeugd) bestuur

Vorige pagina

Medewerking gevraagd van alle leiders/leidsters

Medewerking gevraagd van alle leiders/leidsters
26/10/2015

Afgelopen week zijn de jassen voor alle spelers/speelsters bij Kozakken Boys afgeleverd. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, willen we de leiders/ leidsters van alle teams vragen om voor donderdag 29 oktober, 12.00 uur via de mail de aantallen en maten door te geven van de benodigde jassen per team, dan kunnen deze door de leiders/leidsters as zaterdag 31 oktober tussen 8.00 uur en 11.00 uur worden afgehaald in de kantine.

De kledingcommissie

Vorige pagina

Pagina's