Nieuws

Geslaagde Kerst draaimiddag
24/12/2011

Wat zijn de Kozakken geweldige supporters, wat zijn we trouw aan ons Kozakken Boys en met ons allen kunnen wij daar een geweldig festijn aan geven.

Donderdagavond allemaal naar de kantine waar de supportersvereniging de traditie probeert hoog te houden en de grote kerstboom met daarin 850 lootjes weer vult, lootjes vanaf € 0,01 tot met € 2,86 hangen in de boom, vele mooie prijzen zijn hiermee weer te winnen, als hoofdprijs 1 minuut gratis winkelen bij Supermarkt MCD.

In nog geen twee uur tijd waren alle lootjes uitverkocht en moesten we helaas nog supporters teleurstellen. Op naar de zaterdag waar alle bestuursleden weer vroeg aanwezig zijn in de kantine, alles wordt netjes opgebouwd, er worden nog wat prijzen opgehaald en gebracht, de koelkasten kunnen gaan draaien als Slagerij van den Heuvel de heerlijke bouten en vleesschotels komt brengen.

Alle prijzen worden gecontroleerd en geteld per ronde, ook dit jaar zijn wij onze sponsors zeer dankbaar, vliegvakantie naar Turkije, CV HR Combi Ketel, Led TV, I-Pad, WII ,tandem parachutesprong, barbecue, compressor,  kleding pakketten, boodschappentassen, waardebonnen, vleesschotels, drank enz. Wat een fantastische prijzen kunnen en mogen wij weer gaan verloten. En dit allemaal dankzij trouwe sponsors in en buiten Werkendam, onze dank is groot en geweldig dat jullie dit doen voor Kozakken Boys, want eerlijk is eerlijk zonder jullie zouden wij dit niet kunnen realiseren.

En nu maar afwachten wanneer de kantine gaat vollopen met deze trouwe supporters, de Q-side heeft zijn hoekje al ingericht en zijn er klaar voor, om drie uur wordt het startschot gegeven en gaan we draaien. De dames gaan de lootjes verkopen en al gauw stroomt de kantine vol en is er bijna geen doorkomen aan en worden er hoekjes vergeten om te verkopen, ook dat gebeurt jullie willen graag kopen maar er komt geen verkoopster, geweldig om te zien dat iedereen weer aanwezig is en er een waar festijn van maakt.

Tevens wordt het 500e lid van de supportersvereniging bekend gemaakt: Cees Spaan, dit jaar terug bij kozakken Boys als hoofd technische zaken, krijgt van de supportersvereniging een uitje met overnachting samen met zijn gezin aangeboden bij de Hertog Jan brouwerij.

De verloting loopt goed en helaas lopen we uit en wordt tijdens de laatste ronde al begonnen met het afsteken van die geweldige vuurwerk show van Anne Goes. Tot 21.00 uur blijft het druk in de kantine, en moeten we helaas afscheid nemen van onze supporters, want met z’n allen gaan we de kantine schoonmaken, waarna we met elkaar een hapje gaan eten, John de Vries en Anne Goes hebben een geweldig buffet neergezet. Nog een laatste borrel en we sluiten af.

De supportersvereniging wil alle sponsors, in welke vorm dan ook, hartelijk dank zeggen voor jullie geweldige bijdrage. Natuurlijk was de samenwerking met het kantine personeel weer optimaal en ook hiervoor onze dank. En natuurlijk onze supporters want ook zonder jullie kunnen wij dit niet doen, dank jullie wel.

Het is winterstop , maar we zitten niet stil, het Dampack klaverjastoernooi op 27 december, het John Smit darttoernooi op 7 januari gaan wij als supportersvereniging organiseren.

Dan sluit ik mij aan bij de woorden van onze voorzitter:

Iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en zeer sportief 2012 toegewenst namens het bestuur van supportersvereniging Kozakken Boys.

Voorzitter supportersvereniging Kozakken Boys

Gerard Sas

Klik hier voor de foto's van de Kerst draaimiddag.

Vorige pagina